Szerző Téma: A szilaj bolygó - kaland  (Megtekintve 9059 alkalommal)

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2240
 • Aktivitás:
  1%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #105 Dátum: 2022. Október 30. 20:43:08 »
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Chiba - Niigata>>
<<Esemény: Szaporo Gamma arkológia – Klinika>>
<<Résztvevők: Mirugi Sato /Yokusei / , Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell / Nomi /Bolha/>>
<<Időpont: 2092 július>>


«Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /, Nomi /Bolha/»

Nomi ha lenne szeme valószínűleg forgatná ám így csak az arcán lévő izmokkal grimaszol az implantátumok világában az emberiség vokális és nonverbális kommunikációs formái igencsak kiszélesedtek. A doktor nem hagyja megát kizökkenten, csak talányosan hümment miközben feljegyez valamit a kezében tartott táblára. -   /Angol/ Rendben úgy tűnik nem szenved semmiféle amnéziában sem a hosszútávú sem rövidtávú memóriája kapcsán fiatalember. – dünnyögi a doktor -   /Angol/ S úgy tűnik az új típusú nanorobotok is jól vizsgáztak, segítségükkel a teste gyorsabban gyógyult és regenerálta a sérült testrészt. – a doktor közelebb lép és belevilágít közelről az egyik szemedbe miközben tovább folytatja a felvilágosításodat -   /Angol/ Bár nem emlékszik rá, de a balesetben egy igen komoly koponyasérülést szenvedett az agyára nehezedő nyomás miatt a sérült csont egy részét el kellett távolítani ám ön már ebből semmit sem érez bőrt és hajat tapint a koponyája hátulján, hála az új generációs sebésznanoidoknak… Ne aggódjon amint elvégezték a dolgukat a vízeletével kiürülnek a szervezetéből. – fejezi be a szemed lámpával való vizsgálatát, közben megnyugtató pillantást tudsz vetni a biomonitorodra, ami mérgezésnek, vagy káros toxinoknak nyomát sem mutatja, egyedül minimális fájdalomcsillapító nyomait jelzi -   /Angol/ Azért még 72 óráig megfigyelés alatt tartjuk magukat, a klinika területén szabadon mozoghatnak ám azt ez időtartam alatt nem lenne bölcs dolog elhagyni, természetesen ha valakit értesíteni szeretnének azt nyugodtan megtehetik. Stacy nővér gondoskodik a kényelmükről. – fejezi be a doktor a mondandóját mielőtt Nomit venné tüzetesebben szemügyre bár nála láthatólag a szembe világítós történet nem nagyon fog működni.

Megjegyzés: nincs

Zene

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3669
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #106 Dátum: 2022. November 11. 20:24:09 »
Alexander Parks

A doktor válaszára, hogy koponyasérülést szenvedett, ijedten pislog a doktorra.
/Angol/ Tessék mondani, ez mit jelent? Buta leszek tőle? - tudakolja a legfontosabbat. Elvégre lassan azon kéne törnie a fejét, hogy milyen szakot válasszon valamelyik egyetemen! De ha most kiderül, hogy agysérülés miatt az IQ-ja 120 alá csökkent, akkor cseszheti. Pont úgy, ahogy abban a felnőtt filmben egyszer látta. Abból annyi bőven elég volt. A felnőttek néha olyan gusztustalanok tudnak lenni! Amikor Stacy nővérről esik szó, megszólal
/Angol/ Óóó... az nagyon jó! Stacy nővér szerintem nagyon kedves és segítőkész! - dícséri meg a nővérkét.
/Angol/ Eee... Blackwood-Sensei! Sajnos nem volt még alkalmam elolvasni Chiba legjobb magánklinikái és orvosai 2092-ben című cikket. Pár szóban el tetszene mondani, hogy mit illik tudni Önről, és a klinikáról? Például, hogy mely szakterületeknek is a sensei-e?

Ezek után már abbahagyja a faggatózást, és hagyja, hogy a doktor megvizsgálja Nomit is. Érdeklődve figyeli, hogyan is gondolta a doki pótolni a pupillavizsgálatot, és hogy mit is csinál Nomival. Kap-e gyógyszert, és ha igen, akkor vajon milyet? Miután a vizit lefutott, úgy dönt, hogy neki ennyi elég volt az ágyban heverészésből. Belekortyol a teájába, aztán a bögrét félrerakva kiszáll az ágyból, és nekiindul, hogy megkeresse a mellékhelyiséget. Nominak csak annyit mond
/Angol/ Mindjárt jövök!
A téblábolás közben persze a nyitott ajtókon bekukucskál - de a csukott ajtókat nem kezdi el nyitogatni - csak azt, ami mögött a wc-t sejti. A folyó ügyek után pedig nekilát keresni a cuccait, hogy hátha volt, amit vele együtt behoztak, és elhelyeztek a szobában.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Rigor Mortis

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 221
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #107 Dátum: 2022. November 17. 18:22:48 »
Mirugi Sato-Yokusei


  Mielőtt az apó válaszolna nyílik a szoba ajtaja és egy idősödő,fehér köpenyes figura lép be rajta.Széles és
Mirugi szerint,túl nyájas moslollyal teszi föl a kérését:

- /Angol/ Jó napot uraim Dr. Blackwood vagyok, megkérdezhetem hogyan érzik magukat a történtekhez képest és mire is emlékeznek pontosan?

Nem tehet róla,de az orvosi köpeny ellenére is egy dörzsölt céges menedzser jut eszébe ahogy ránéz Dr. Blackwoodra.
Amúgy is túlzottan vidámnak tűnik a fickó,tán fizetésnap volt és gondolatban már a kedvenc bárjában szürcsölgeti a
koktélját,a kedvenc eszkortja kíséretében...

/angol/ -Jó napot doktor úr! El se hinné mennyire jól vagyok,ez az intézmény csodákat tesz az emberekkel,úgy érzem
egészségesebb vagyok mint ezelőtt
-mosoloyg kedvesen a dokira-tisztán emlékszem hogy valaki alaposan alá durrantott
a liftnek amiben utaztunk.Még a hírekben is mutatták a pusztítást.Hogy micsoda világban élünk,terroristák mindenhol...
Jut eszembe, a kedves nővér azt mondta Ön majd tájékoztat a barátaim állapotáról.Meg is nézhetjük őket?

Az már egyébként felmerült benne,ha Nomi és Jack egy szobába került...a kölyök már rég Nomi idegeire ment és
az pedig már megölte őt.Jó...persze ez túlzás...de sejti milyen lehet a hangulat náluk.

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2240
 • Aktivitás:
  1%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #108 Dátum: 2022. November 20. 14:52:44 »
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Chiba - Niigata>>
<<Esemény: Szaporo Gamma arkológia – Klinika>>
<<Résztvevők: Mirugi Sato /Yokusei / , Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell / Nomi /Bolha/>>
<<Időpont: 2092 július>>


«Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /, Nomi /Bolha/»

A doktor röviden felkacag a kérdéseid kapcsán -   /Angol/ Nem, nem hinném, hogy maradandó károsodást szenvedett volna az intelligenciája és kombinációs kézsége, ha ez megnyugtatja. – hallgatod miközben rájössz, hogy nem véletlenül lehet a fejeden az a szinte észrevehetetlen kötés -   /Angol/ A klinikáról azt kell tudni, hogy ami itt történik az itt is marad. Ügyfeleink nagyra becsülik a klinika diszkrécióját és szinte mindennel foglalkozunk három jólfelszerelt műtűvel és kitünő szakember gárdával rendelkezünk. Mondjuk úgy exkluzív háttérszolgáltatást nyújtunk az egészségügy terén. – fejezi be a felvilágosítást mielőtt távozna -   /Angol/ Ha megbocsájtanak, akkor most ellenőriznem kell a barátaik állapotát is. – hagy magatokra a kórteremben.
Nomi csak rövid horkantásszerű hangot hallat. -   /Angol/ Ahhoz nem kell elhagyd a szobát a bejárattal szemben a hátsó falon találod a vizesblokkot. – s rájössz, hogy igaza van valószínűleg minden kórterem saját vizesblokkal rendelkezik moduláris megoldásokkal, így a mellékhelységet keresem címszóval való felderítés kútba esik, persze ez nem tart vissza attól, hogy bejárd a klinikát, ám előtte még az „éjjeliszekrényedben” megtalálod a kevés személyes holmidat a kedvenc kis hátizsákoddal. A klinika folyósin téblábolva rájössz, hogy tényleg 18 db kórteremmel és három műtővel rendelkeznek és a -1-es szinten a pihenőtér nagyon kényelmes és csendes, ti is ezen a szinten vagytok elhelyezve a folyosó végén jobbra és mellettetek pedig úgy tűnik Kabata Norobu sempai két embere került elhelyezésre. A klinikán szintenként két nővér teljesít szolgálatot a recepción pedig hat biztonsági őrt számolsz meg Dr. Blackwood-on kívül még egy orvost pillantasz meg a személyzet beszélgetéséből kiderül számodra, hogy az a Dr. Blackwood aki megvizsgált valószínűleg a klinika tulajdonosának Dr. Michael Blackwood-nak az unokaöccse és ő vezeti a klinikát.

«Mirugi Sato /Yokusei /»

A doktor töretlen mosollyal az arcán a kapott válaszok alapján elégedett lehet, mert valami megjegyzést firkant a nála lévő táblagépre aztán miközben belevilágít mindkettőtök szemébe és a motoros funkcióitokat is ellenőrzi választ ad a felmerülő kérdéseidre, meglepő módon az idős japán férfi mintha feloldódna a környezetetekben és csak hárman lennétek a kórteremben te a doktor és a nővér igencsak koncentrálnod kell arra, hogy tudatosítsd magadban, hogy valójában négyen vagytok miközben a doktor beszél. -   /Angol/ Rendben úgy tűnik nem szenved semmiféle amnéziában sem a hosszútávú sem rövidtávú memóriája kapcsán. Igen, igen a barátaik jól vannak sőt a fiatalember a események ellenére igencsak virgonc mondhatni hiperaktív aminek a vele egy szóbában lévő ifjú hölgy már kevésbé örül, mondhatni nem túlzottan lelkes. Természetesen meglátogathatják őket úgy is még 72 óráig megfigyelés alatt tartjuk magukat, a klinika területén szabadon mozoghatnak ám azt ez időtartam alatt nem lenne bölcs dolog elhagyni természetesen, ha valakit értesíteni szeretnének azt nyugodtan megtehetik. Stacy nővér gondoskodik a kényelmükről. A fiatalember és a ifjú hölgy az önökkel szemközti szobában került elszállásolásra. – fejezi be a doktor a mondandóját mosolyogva mielőtt távozna.

«Mirugi Sato /Yokusei /, Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /, Nomi /Bolha/»
«/Mindenkinek általános leírás/»

A klinika megegyezik a korábban vázolt leírással:

Klinika

A komplexumban három műtő és 18 db kétágyas szoba (mindegyik saját vizesblokkal) található a recepció és lift mellett

Folyosók ( A, B, C )

A folyosók 3 méter szélesek és valószínűleg az állmennyezett mögött rejtőzködő gépészettel együtt úgy 4 méter magasak lehetnek ebből a látható magasság 2.5 méter. A folyosók hossza 20 méter minden folyosón 6 db korterem található 3 jobbra, 3 balra nyílik, valamint minden folyosó végén található egy klinikai szintű műtő.

Recepció „aknája”

Durván 9 méter átmérőjű és körülbelül 12 méter magas hatszögletű kürtő ami „szinteltolással” három részre oszlik a legnagyobb alapterületű a – 0. szint ehhez kapcsolódik az A Folyosó is és itt található középen a recepciós pult valamint ide érkezik a lift is. A -1 és +1-es szintek területe jóval kisebb szinte csak az I.-es és II.-es rámpák területére korlátozódnak a -0. szintről az I.-es rámpa vezet felfelé a +1-es szinthez és a hozzá kapcsolódó B Folyosóhoz, míg a II.-es rámpa lefelé vezet a -1-es szinthez és a hozzá kapcsolódó a C Folyosóhoz.

+1- es szint B. Folyosó – végén műtő
+0- ás szint A. Folyosó. Recepció, Lift + A. Folyosó végén műtő
-1- es szint C. Folyosó ( Recepció alatti terület pihenő ) – végén műtő


A +0-ás szint és a +1-es szint között nyitott a légtér így a rámpán kívül egy körülbelül 8 méteres magasság alakul ki, míg a +0-ás szint és a -1-es szint között a padlót vastag matt acélüveg biztosítja így lefelé csak a rámpa vezet a recepció alatti területre és az odalenti területeken (ami árnyas pihenőnek van kialakítva) a padló alatt mind fent és lent csak árnyakat látni a korlátozott átláthatóság miatt.

Annyi plusz, hogy a klinikán hat nővér, hat biztonsági és három orvos ténykedik, akiket láttok, a műtőkben lévőkről nincs információtok. A biztonságiak kedvesek és udvariasak, ám nem fogják, hagyni, hogy a 72 óra letelte előtt elhagyjátok a klinikát (telefonálni telefonálhattok, ám itt a mobiltelefonok nem működnek, a klinika hálózatára és vonalaira vagytok utalva) . A -1 szint C folyósó végén a műtő mellett lettetek egymással szembeni szobákban elszállásolva a műtő felé állva jobbra Yokusei és az idős japán férfi míg balra Kölyök és Nomi.

Megjegyzés: nincs

Zene


Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3669
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #109 Dátum: 2022. December 07. 18:48:57 »
Alexander Parks

A doktor szavai valamennyire megnyugtatják, de azért nem teljesen hisz neki. Közben a nyelvével meglökné a korábban mozgó tejfogát, és próbálja kitalálni, hogy mi is történt vele. Megvan, csak épp nem érzi - vagy kiesett? Nagyon reméli, hogy a robbantásnál nem hagyta ott a fogát... A doktor tévedhet, vagy ahogy a felnőttek szoktak, akár hazudhat is valami hátsó szándék okán. Az már látszik, hogy valami megbízhatóbb helyen másodvéleményt fog kérni az állapotáról, meg egy alapos vizsgálatot, hogy kapott-e valamilyen nem kívánt szabotálásra, nyomkövetésre  alkalmas krómot a mostani ellátás alkalmával. Valahogy az sem tölti el felhőtlen örömmel, amikor hallja, hogy a klinika jó híre a diszkréción alapul. Valahogy a szaktudás első helyen említésének jobban örült volna. Lehet, hogy a kiváló értékelést úgy szerzik meg, hogy egy esetleges műhiba áldozata innen nem kerül ki többet? Megkönnyebbülten veszi tudomásul, hogy a doktor a többiekkel is foglalkozni akar. Főleg, hogy még fel kell térképeznie a helyet, mielőtt beüt valami váratlan, és minimum egy szikét is szereznie kéne.

Megrovóan néz Nomira, amikor felvilágosítja, hogy a csellengésre kitalált szuper fedősztorija nem igazán állja ki a valóság próbáját. Ennek ellenére nem esik kétségbe, mert ezek után is meglátogatja a mellékhelyiséget. Utána még megnézi magát a tükörben, és létszám-ellenőrzést tart, hogy a szemfoga megvan-e még, vagy kiesett. Utána már megkönnyebbülve nézi át a hátizsákja tartalmát.

/Angol/ Kezdem bánni, hogy a PéPé-ket ott hagytam a játékboltban - dumál közben Nominak, aztán odasétál mellé, és hümmögve megszólal
/Angol/ Kerítsek ablaktisztítót a lencséidhez? - érdeklődik, és közben Nomi párnája alá próbálja begyömöszölni az egyik villanógránátot.
/Angol/ Nem sok, de jobb, ha nálad van az egyik - magyarázza, majd megindul, hogy megkeresse a többieket, ha már a doktor említette őket. Becsattog Mirugi és az öreg szobájába végignéz rajtuk, és valamivel reménykeltőbbnek tűnnek, mint Nomi.
/Angol/ Hiramatsu-sama, de jó hogy látom! Egész jól meg tetszett úszni a földszinti becsekkolást! - mosolyodik el, majd komolykodóan, "hivatalosan, felnőtteskedve" folytatja - sajnálatos módon tudatnom kell, hogy az a tea, amire bátorkodtak minket elrabolni, szerintem elhűlt - de feltehetőleg nem fogunk lemaradni róla! - Aztán Mirugira néz
/Angol/ Mirugi-sama, Nomi-sama még elég tropa, Hiramatsu-sama pedig ööö... - gondolkozik, hogy is legyen udvarias -  szemmel  láthatóan kihívásokkal küszködik a tárgyhasználat terén - ezért jobb, ha nektek is itt hagyok egy ilyet! - adja Mirugi kezébe a villanógránátot.
/Angol/ Megyek és körülnézek! - indul meg, hogy kissé jobban bejárja a helyet, de előbb visszaviszi a táskáját a helyére. Nem megy túl messzire, mert jelenleg ezt a szintet nézi végig, a recepciót, és az eggyel feljebbi és lentebbi központi "előteret" tekinti meg, és a folyosókat.
A lődörgés nem  épp céltalan, mert a kamerák helyét próbálja megjegyezni, illetve a lift hívó paneljére vet egy pillantást, hogy milyen módon tudja lehívni a liftet. Kártyás? Tenyér vagy retina szkenneres, vagy kódszámos? Illetve még a recepció mellett elhaladva vet egy érdeklődő pillantást a pultra, hogy van-e valami kamerakép a recepciós számára valami monitoron. A biztonsági őröket is alaposan megnézi magának - főleg az öveikbe dugdosott felszerelést. Sokkoló, pisztoly, kés, gránát, vagy hogy mi az, amivel őrzik a rendet? Ezek után visszamegy a helyére, és a hátizsákjából elővéve a füzetét, felvázolja a látottakat, majd összeveti a tűzriadó tervvel - ha ki van plakátolva a szobában vagy a folyosón. Végül megmutatja Nominak a vázlatot, mert nem árt, ha legalább egy felnőtt is képben van a klinika alapjaival. Kezdi bánni, hogy a dekket nem hozta magával a sétára, így jobb híján a kórlapjaikat másolja le a jegyzetfüzetébe, hogy később le tudja ellenőrizni őket. Végül elkezdi átgondolni, hogy ha ő volt a célpont, akkor ki tudott volna arról, hogy a liftet fogja használni. Mivel ezt ő sem sejtette tíz perccel előtte, így legfeljebb olyan valaki lehetett, aki ismeri Kabata Norobu gyerekraboló hajlamait. Esetleg Eddie bá így írta volna le őt és Nomit, csak hogy a  Kabata Norobut kigirizze? Felkel az ágyából, és átsétál a két megmaradt testőrhöz, hogy kifaggassa őket.

/Angol/ Suji-szama! - szólítja meg az egyiket - Kabata Norobu sempai mennyivel a találkozásunk előtt adta a feladatot, hogy hívjanak meg teára? - tudakolja - És egyébként mióta figyelhettek engem? - érdeklődik. Aztán a válasszal, vagy annak hiányával visszatér a szobájukba, és azon morfondírozik, hogy fel merje-e hívni Eddie bá-t.
/Angol/ Nomi-sama! Szerinted Eddie bá akart kinyíratni minket, vagy nyugodtan felhívhatom, hogy jól vagyunk? - érdeklődik. Mert az is lehet, hogy Kabata Norubunak akartak kellemetlen napot szerezni - és ők csak ott voltak. Ez logikusabbnak tűnik - de sérti az önérzetét, mert azt jelentené, hogy kutyába sem veszik.
« Utoljára szerkesztve: 2022. December 07. 18:53:07 írta Dierol »
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2240
 • Aktivitás:
  1%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #110 Dátum: 2023. Február 27. 16:03:12 »
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Chiba - Niigata>>
<<Esemény: Szaporo Gamma arkológia – Klinika>>
<<Résztvevők: Mirugi Sato /Yokusei / , Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell / Nomi /Bolha/>>
<<Időpont: 2092 július>>


«Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /, Nomi /Bolha/»

A doktor távozását követően „akcióba” kezdesz és megkönnyebbülve állapítod meg, hogy valamennyi fogad megvan még a lötyögő is bár ez most már jobban mozog. A leltározást követően Nomi rezzenéstelen arccal fogadja az ironikus megjegyzésedet az „ablaktörlés” kapcsán -   /Angol/ Kölyök a jelenlegi helyzetben inkább a klinika személyzetét idegesítsd és terheld, hátha a megfigyelés idő vége előtt szeretnének megszabadulni tőlünk, bár valószínűleg a fogadóbizottság már a „kapuban” várni fog minket. – a búcsút követően átlátogatsz a „szomszéd” szobába és hagysz némi „felszerelést” az ottaniaknak is majd bejárod a komplexumot a árnyas pihenőben egy csinos fiatal nőt és egy deres halántékú férfit találsz meglepő módon egymástól igen távol pihennek, mindketten a klinika pizsamáját viselik ráadásul a férfi egy kerekesszékben van mivel mindkét lába hiányzik jelenleg. A többi beteg zömmel a szobájában lehet és úgy saccolod, hogy jelenleg úgy 25-30 páciens lehet a klinikán mondhatni telt ház van, a nővérek folyamatosan jönnek mennek és próbálják minél kényelmesebbé tenni a „lábadozást”. Az őrség „pultjánál” (a recepciónál) megállapítod, hogy a betegszobák nincsennek bekamerázva csak a folyosók és a műtők az egyikben éppen látod ahogyan „dr. Frankeinsten” tevékenykedik a teljesen kinyitott páciensen, valamint a másikon láthatod amint a másik műtőből éppen egy „múmiát” tolnak ki. Jelenleg hat biztonsági őr és hat nővér van szolgálatban három dokiból pedig kettő éppen műtött, míg úgy tűnik dr. Blackwood  pedig vizitet folytat, két biztonsági folyamatosan a bejáratnál a recepciós pultban van míg a többi négy párokban a nővérekhez hasonlóan a szintek között folyamatos mozgásban van, a legnyugodtabb területnek a -1-es szinten lévő pihenő mondható a betegszobákon kívül. A recepciós pultba épített képernyők alapján rájössz, hogy a komplexumhoz tartozik még egy az orvosok és nővérek részére fenntartott pihenő és étkező valamint valószínűleg öltözők ám, hogy oda hogyan lehet eljutni arról jelenleg fogalmad sincs. Az öröknél automata fegyverek (géppisztoly) , sokkoló, harci kés és valószínűleg valamilyen nem halálos gránát (2 db) van valamint golyóálló mellényt viselnek célzó szemüveggel karöltve. A lift amely az egyetlen be és kijáratnak tűnik kettős biztosítású kódkártya és kód használata szükséges valószínűleg a hívásához. A terepfelmérést követően visszamész a „főhadiszállásra” és jegyzeteket készítesz amiből az alaprajzot átadod Nominak, sajnos a tűzriadóra vonatkozó kiürítési tervet sehol nem találod meg ezt követően átballagsz „elrablóitok” betegszobájába ahol csak ketten vannak vagy csak ők élték túl vagy csak ők szorulnak komolyabb ellátásra egyiküknek a keze van merev regeneráló folyadékot tartalmazó kötésben míg a másiknak a lába ti ehhez képest olcsón megúsztátok. A „csapatvezér” bekötött fejével és kezével fáradtan tekint rád valószínűleg rendesen meg van tömve fájdalomcsillapítókkal, így egyenlőre se kedve se ereje nincs vitatkozni veled -   /Angol/ Kodomo kun körülbelül egy órával... Arról, hogy korábban figyelték e önt nincs tudomásom és nem is kell róla tudomással bírnom, a feladatom elvégzése szempontjából irreleváns az információ – jön fáradtan hangon a tömör válasz.

«Mirugi Sato /Yokusei /, Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /, Nomi /Bolha/»
«/Mindenkinek általános leírás/»

A klinika megegyezik a korábban vázolt leírással:

Klinika

A komplexumban három műtő és 18 db kétágyas szoba (mindegyik saját vizesblokkal) található a recepció és lift mellett

Folyosók ( A, B, C )

A folyosók 3 méter szélesek és valószínűleg az állmennyezett mögött rejtőzködő gépészettel együtt úgy 4 méter magasak lehetnek ebből a látható magasság 2.5 méter. A folyosók hossza 20 méter minden folyosón 6 db korterem található 3 jobbra, 3 balra nyílik, valamint minden folyosó végén található egy klinikai szintű műtő.

Recepció „aknája”

Durván 9 méter átmérőjű és körülbelül 12 méter magas hatszögletű kürtő ami „szinteltolással” három részre oszlik a legnagyobb alapterületű a – 0. szint ehhez kapcsolódik az A Folyosó is és itt található középen a recepciós pult valamint ide érkezik a lift is. A -1 és +1-es szintek területe jóval kisebb szinte csak az I.-es és II.-es rámpák területére korlátozódnak a -0. szintről az I.-es rámpa vezet felfelé a +1-es szinthez és a hozzá kapcsolódó B Folyosóhoz, míg a II.-es rámpa lefelé vezet a -1-es szinthez és a hozzá kapcsolódó a C Folyosóhoz.

+1- es szint B. Folyosó – végén műtő
+0- ás szint A. Folyosó. Recepció, Lift + A. Folyosó végén műtő
-1- es szint C. Folyosó ( Recepció alatti terület pihenő ) – végén műtő


A +0-ás szint és a +1-es szint között nyitott a légtér így a rámpán kívül egy körülbelül 8 méteres magasság alakul ki, míg a +0-ás szint és a -1-es szint között a padlót vastag matt acélüveg biztosítja így lefelé csak a rámpa vezet a recepció alatti területre és az odalenti területeken (ami árnyas pihenőnek van kialakítva) a padló alatt mind fent és lent csak árnyakat látni a korlátozott átláthatóság miatt.

Annyi plusz, hogy a klinikán hat nővér, hat biztonsági és három orvos ténykedik, akiket láttok, a műtőkben lévőkről nincs információtok. A biztonságiak kedvesek és udvariasak, ám nem fogják, hagyni, hogy a 72 óra letelte előtt elhagyjátok a klinikát (telefonálni telefonálhattok, ám itt a mobiltelefonok nem működnek, a klinika hálózatára és vonalaira vagytok utalva) . A -1 szint C folyósó végén a műtő mellett lettetek egymással szembeni szobákban elszállásolva a műtő felé állva jobbra Yokusei és az idős japán férfi míg balra Kölyök és Nomi.

Megjegyzés: nincs

Zene

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3669
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #111 Dátum: 2023. Március 28. 19:06:14 »
Alexander Parks

Az hagyján, hogy Nomi nem értékeli a gondoskodó kérdést, de mintha a társaságnak sem tudna örülni. Már épp a nyelve hegyén van, hogy "Akkor pukkadj meg!", amikor Nomi holmi fogadó-bizottságról tesz említést. Csúnya gyanú ébred benne
/Angol/ Fogadóbizottság? Az valami szerencsejáték-felügyelet? - érdeklődik értetlenül, noha úgy sejti, hogy Nomi határozottan egészségre káros, és alaposan felfegyverzett népségre gondolhat. Nem tetszik neki a következtetés, így a homloka ráncba szalad - bár az egóját simogatja, hogy talán mégiscsak fontos a személye - Eee... - miatt fájjon a testőrök feje - dönti el, de ez nem azt jelenti, hogy ezek után nem forszírozza majd az alternatív kijáratok lehetőségét. A pihenőben csendben, de messzebbről és alaposan megbámulja a két pácienst. Akik ha észreveszik, akkor egy komolyabb meghajlással köszönti őket - de nem megy a közelükbe - nehogy a betegek zavarásra hivatkozva korlátozzák a mozgását.
A műtőbe nézve megpillantva az undi jelenetet - azonnal megbánja, hogy kíváncsi volt - gyorsan megfordul, és már siet is el a közelből. Inkább a recepciós pultnál lévő biztonságiakhoz oldalog. Gondolkozik azon, hogy elkérje-e a sokkolót, de gyanítja, hogy az itteniek ugyanolyan  smucigok, mint a többi felnőtt. Ezért aztán picit kivár, hogy észrevegyék, hogy ott ácsorog, és utána halkan megszólal.

/Angol/ Hogo-sensei! Honnan tudod, hogy ki érkezik  a lifttel, ha nincs képed sem a liftből, sem pedig a többi liftajtó körüli terültről? -  mutat a monitorra, mert ez így elég nagy hiányosságnak tűnik. A választ vagy annak hiányát megkapva nem idegeli jobban az őröket, és inkább otthagyva őket visszatér a szobájába. A kiürítési terv hiányára talált magyarázatot. Azt ráér csak akkor a tévékre kitenni, amikor élesedik a tűzriadó. Viszont ez azt jelenti, hogy a belső hálózatot meg lehetne hekkelni! Már ha nem hagyta volna a lakásban a dekkjét... Ennél jobban csak akkor elégedetlenkedne, ha elhozta volna, és ripityomra törik földet éréskor.

A két izom nem sok mindent árul el, de most már van egy neve.

/Angol/ Kodomo-sama valami biztonsági főnök? - kérdez vissza, míg be kell látnia, hogy az információhiány elég tipikus jelenség lehet ezeknél.

/Angol/ Kabata Norobu sempait valaki igencsak fel akarta bosszantani, vagy összeugrasztani Eddie bával! - vonja le a konzekvenciát már a szobájukba visszatérve. Azt nem is igazán feltételezi, hogy a lift lerobbanása az ő jelenlététől  független volt. Aztán Nomira néz
/Angol/ Egyáltalán ismerik egymást?... - kérdezi, és rájön, hogy erra a válasz határozott igen. Különben nem hívták volna teázni. Egymással versengtek, vagy segítették egymást a Toua Juai Jigjo Kumiai és a többiek ellen? Kezd úgy tűnni,  hogy a tudatlanság nagyon egészségtelen ebben a városban is. Aztán eszébe jut, hogy Nomi még mindig nem válaszolt a kérdésére
/Angol/ Ilyen nehéz válaszolni, Nomi-sama? Vagy nem figyelsz rám, vagy nem bízol Eddie bában! - Találgat, hogy miért nem kapott még választ erre az egyszerű, de fontos kérdésre. A megnyugtató az lett volna, hogy egyből baromságnak tartja még az elképzelést is, hogy Eddie bá keze van a robbantás mögött. De nem ez történt - hanem Nomi úgy tesz, mint aki meg sem hallotta a kérdést. Ez pedig azt jelenti, hogy erős kétségei lehetnek! Ami pedig azt a veszélyt hordozza magában, hogy a végén képes, és önállósítja magát! Jobb lesz szemmel tartani a jövöben, mert ha elvakultan és meggondolatlanul cselekszik - mindkettőjüket kinyíratja. A telefontját előveszi, és megnézi, hogy egyáltalán innen tudna-e telefonálni. Ha térerő hiányában ez nem lehetséges, akkor megnyugodva elteszi. Ha viszont van térerő - akkor azt ellenőrzi, hogy volt-e bármiféle üzenet, vagy nem fogadott hívása. Amennyiben nincs, akkor elsőre kissé durcás lesz, de aztán átgondolja a dolgot, és arra jut -hogy Norobutól kezdve Nomin és Mirugin, meg a doktorokon át sokan értesíthették Eddie bát, hogy hol és hogyan vannak - így sok értelme nincs ezen duzzogni. Helyette körbejárja a szobájukat, és azt nézi, hogy balhé esetére talál-e szervizjáratot vagy más búvóhelyet. Végül bekapcsolja a tévét, és épp, hogy csak hangot adva neki keres egy mesecsatornát, vagy legrosszabb esetben valamilyen ismeretterjesztőt - és várja az étkezést.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Rigor Mortis

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 221
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #112 Dátum: 2023. Április 02. 09:27:22 »
Mirugi Sato /Yokusei /  Miután a doktor és a nővér elhagyja a szobát az öreghez fordul:

-/japán/ Pihenjen csak bácsi,megyek megnézem a fiatalságot hogy vannak odaát.

Ezzel belelép az ágy alá készített egyen-papucsba és az ajtóhoz lép,résnyire nyitja és megszokásból
kiles a résen át,hogy tiszta e a környék.Hiába,ezek a berögződések...
Örömmel nyugtázza hogy a kölyök láthatóan valóban jól van,már javában a pultnál lévő biztonságiakat
vegzálja...biztos jó lehet nekik.Némileg megnyugodván a szemben lévő ajtóhoz megy és halkan benyit.
Odabent köszön az összefoltozott Nominak:

-/japán/ Hejj,kislány...jól nézel ki.Örülök hogy nem esett túl nagy bajod.A róka képű doki azt mondta 72 órát
itt kell dekkolnunk,de telefonálhatunk...Azt hiszem szólnunk kéne Sakamura samának,de ezt rád bízom...
Te mégiscsak jobban ismered.Másik kérdés hogy megpróbáljunk megpattanni innen,vagy taktikailag jobb lenne
ha ezen a védettnek tűnő helyen maradunk? Na mit mondasz?


Ha sikerül megbeszélniük a dolgokat,magára hagyja a lányt hogy pihenjen,majd a folyosón elcsípi a kölyköt:

-/japán/ Na mi a pálya kishaver? Látom jól vagy! Nomit azért ne szekáld halálra,még lábadoztok-majd hallkabban amikor közelebb ér-
mi érdekeset láttál eddig a folysókon?

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2240
 • Aktivitás:
  1%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #113 Dátum: 2023. Június 09. 14:47:42 »
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Chiba - Niigata>>
<<Esemény: Szaporo Gamma arkológia – Klinika>>
<<Résztvevők: Mirugi Sato /Yokusei / , Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell / Nomi /Bolha/>>
<<Időpont: 2092 július>>


«Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /, Nomi /Bolha/»

A távozásodat megelőzően Nomi még felvilágosít burkoltan, hogy ő mire is gondolhat fogadóbizottság kapcsán -   /Angol/ Kölyök szerinted Kabata sempai lemondana a várva várt teázásáról, hát olyan fogadóbizottság vagy szerinted Sakamura sensei szeretné, ha ellenőrizetlen információs rés csellengene a városban fel alá. – vonja fel nem létező szemöldökét mielőtt egy intéssel elhessegetne.
 -   /Angol/ Kodomo kun attól, hogy a liftet ellenőrző kamera nincs kint a biztonsági pult monitorján egyáltalán nem biztos, hogy nem létezik, hiszen minek foglalná a teret a többi aktív képernyő elől. – világosít fel az egyik biztonsági mosolyogva és mintha a sors akarná igazolni felhangzik egy szolid szignál és a kijelző felét egy nagyfelbontású kép veszi át ami egy folyosót mutat amin négy alak egy antigrav kocsit tol amin egy alak van letakarva a lepel alól csak egy agyonkiberenetizált jobb alkar lóg ki. A háttérben hallod magad mellett a biztonságiak pattogó és feszes japán társalgását valószínűleg a folyosó biztonsági rendszerét deaktiválják miközben az érkezőket beengedik a liftbe ami azt követően megindul lefelé az érkezők nem teketóriáznak a AG hordággyal egyből megindulnak az egyik műtő felé és dr. Blackwood is felbukkan látszólag már bemosakodott a beavatkozáshoz.
„Elrablóitoknál” legnagyobb sajnálatodra röviden és tömören javítják ki a tévedésedet -   /Angol/ Nem Kodomo sama, hanem Kodomo kun és azt jelenti hogy ifjú vagy fiatalúr. – világosít fel a bepólyált fejű láthatólag „rangidős” fickó.

«Mirugi Sato /Yokusei /»

Az öreg csak biccent feléd miközben távozol láthatólag a helyzethez képest élvezi az ellátást és a nyugalmat. Nomi láthatólag tétlenül hever az ágyában ám miközben beszélsz a kezedbe nyom egy rajzot ami valószínűleg a klinikát ábrázolja a lehetőségekhez képest elég pontosnak tűnik és valószínűsíted, hogy a kölyök rajzolta amit Nomi a következő pillanatban meg is erősít -   /Japán/ A kölyök rajzolta egész tehetséges, bár ha így folytatja idegesítő természete miatt könnyen végezheti egy szervbankban az intelligenciája nem fogja mindig kisegíteni. Nem bír nyugton maradni, folyton nyüzsög és mintha élvezné, hogy a nála „hatalmasabbakat” bosszantja. – a „nagyfőnök” értesítése kapcsán egy rövid időre elgondolkozik -   /Japán/ Jelenleg nem tudom mi lenne a jobb megoldás telefonálni vagy nem telefonálni. A jelenlegi helyzetünk akár kudarcként is értékelhetjük ami nem a legjobb a megbízónkat ismerve másrész még nem döntöttem, hogy a jelenleg helyzet mennyire tekinthető csapdának és mennyire vagyunk szoros megfigyelésnek kitéve. Egy ártatlan telefon esetleg további olyan lépésékre sarkalhat bizonyos személyeket amiknek nem örülhetünk feltéve ha az itt és most valójában egy aranykalicka. Szóval várakozó állásponton vagyok, még. . .

«Mirugi Sato /Yokusei /, Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /»

//OFF Yokusei vagy a folyosón fut össze a Kölyökkel vagy a Kölyök visszaér Yokusei – Nomi beszélgetés végére a döntés a tietek !!!! OFF//

«Mirugi Sato /Yokusei /, Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /, Nomi /Bolha/»
«/Mindenkinek általános leírás/»

A klinika megegyezik a korábban vázolt leírással:

Klinika

A komplexumban három műtő és 18 db kétágyas szoba (mindegyik saját vizesblokkal) található a recepció és lift mellett

Folyosók ( A, B, C )

A folyosók 3 méter szélesek és valószínűleg az állmennyezett mögött rejtőzködő gépészettel együtt úgy 4 méter magasak lehetnek ebből a látható magasság 2.5 méter. A folyosók hossza 20 méter minden folyosón 6 db korterem található 3 jobbra, 3 balra nyílik, valamint minden folyosó végén található egy klinikai szintű műtő.

Recepció „aknája”

Durván 9 méter átmérőjű és körülbelül 12 méter magas hatszögletű kürtő ami „szinteltolással” három részre oszlik a legnagyobb alapterületű a – 0. szint ehhez kapcsolódik az A Folyosó is és itt található középen a recepciós pult valamint ide érkezik a lift is. A -1 és +1-es szintek területe jóval kisebb szinte csak az I.-es és II.-es rámpák területére korlátozódnak a -0. szintről az I.-es rámpa vezet felfelé a +1-es szinthez és a hozzá kapcsolódó B Folyosóhoz, míg a II.-es rámpa lefelé vezet a -1-es szinthez és a hozzá kapcsolódó a C Folyosóhoz.

+1- es szint B. Folyosó – végén műtő
+0- ás szint A. Folyosó. Recepció, Lift + A. Folyosó végén műtő
-1- es szint C. Folyosó ( Recepció alatti terület pihenő ) – végén műtő


A +0-ás szint és a +1-es szint között nyitott a légtér így a rámpán kívül egy körülbelül 8 méteres magasság alakul ki, míg a +0-ás szint és a -1-es szint között a padlót vastag matt acélüveg biztosítja így lefelé csak a rámpa vezet a recepció alatti területre és az odalenti területeken (ami árnyas pihenőnek van kialakítva) a padló alatt mind fent és lent csak árnyakat látni a korlátozott átláthatóság miatt.

Annyi plusz, hogy a klinikán hat nővér, hat biztonsági és három orvos ténykedik, akiket láttok, a műtőkben lévőkről nincs információtok. A biztonságiak kedvesek és udvariasak, ám nem fogják, hagyni, hogy a 72 óra letelte előtt elhagyjátok a klinikát (telefonálni telefonálhattok, ám itt a mobiltelefonok nem működnek, a klinika hálózatára és vonalaira vagytok utalva) . A -1 szint C folyósó végén a műtő mellett lettetek egymással szembeni szobákban elszállásolva a műtő felé állva jobbra Yokusei és az idős japán férfi míg balra Kölyök és Nomi.

Megjegyzés: nincs

Zene

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3669
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #114 Dátum: 2023. Június 17. 20:53:06 »
Alexander Parks

/Angol/ Óóó... ha két csoport is vár ránk, akkor addigra biztos leboxolják egymás közt mire felérünk, hogy kivel is megyünk és hova. Bár Kabata sempai teája továbbra sem vonz, még ha abból a régi, híres földi teafajtából is készül. Early Grave vagy mi a neve... - tünődik el.

/Angol/ Hogy legyen esély időben észrevenni a pillanatot, amikor lekapcsolják, vagy meghekkelve kimerevítik a képet - válaszolja, de nem szakért jobban - hiszen nekik kell tudni, hogy mit csinálnak. Elvégre ezért felnőttek. A felbukkanó képet nézve megjegyzi
/Angol/ Úgy tűnik, hogy valaki csúnyán elrontotta a napját... - szól, és utána már tényeg hagyja, hogy a biztonságiak nyugodtan tegyék a dolgukat.

A folyosón Mirugival összefutva szélesen elvigyorodik. Jó látni, hogy jobb állapotban van, mint Nomi. Ez sokat javít a túlélési esélyein, ha mégis megtámadnák a klinikát. De úgy tűnik, hogy a megszokás nála nagy úr, mert japánul érdeklődik.
/Japán/ Én vagyok jól, minden rendben. Te fejedbe került chipes nyomjelző? - érdeklődik derűsen - Nominak kell idő - bólint az észrevételre, majd a kérdésre átvált angolra
/Angol/ Egy bácsit éppen úgy bontottak az egyik műtőben, mint csirkét a húsüzemben. Nagyon undi volt, és nem volt kint a karika, hogy én azt nem nézhetem! - válaszolja, aztán folytatja - de ha másra vagy kíváncsi, akkor a pár perc múlva találkozzunk Nominál a megbeszélésen - de előtte még szerzek néhány embert vész esetére, mert így kevesen vagyunk! - válaszolja Miruginak, majd folytatja az útját Kabata embereihez.

Kabata embereinél gyorsan kiigazítják a tévedését - de mindig lehet tanulni, és még inkább megerősíti a környezetét abban a hasznos téveszmében, hogy gondot okoz neki a japán nyelv. Az viszont kissé bántja, hogy semmit nem tudott meg. Ellenben, hogy ne legyen teljesen haszontalan az ittléte megszólal

/Angol/ Köszönöm a leckét Suji-szama! - hajol meg kissé a magyarázatot hallva - Ha jól értem, a feladatuk az lett volna, hogy épségben elkísérjenek Kabata sempaihoz. Bár a teát biztos fel kell majd melegíteni, de gondolom a feladat nem változott - pillant a pasasra, és folytatja - vagyis ha rajtaütnek ezen a klinikán - akkor a kísérőimmel összedolgozva próbálhatnánk meg túlélni! - igyekszik előre bebiztosítani a túlélését vész esetére.

Aztán visszatérve Nomihoz és Mirugihoz odasomfordál Nomi ágyához

/Angol/ Úgy tűnik, hogy nincs sok lehetőségünk, mert kevesen vagyunk és rosszul felszereltek. A szökés problémásnak tűnik, mert a vészkijárat még nincs meg, és szökés esetén a liftes útvonalon keresztül gondot okozhat a kijárati folyosó - amit gázzal, lánggal vagy ólommal is könnyen megtölthetnek amíg a szakaszoló ajtókon tornázunk. Ami biztos, hogy szolgálatban hat őr van publikus helyen. Az öröknél automata fegyver , sokkoló, kés és pár gránát van, valamint golyóálló mellény és célzó szemüveg. Ezért feltételezem, hogy balhé esetén lekapcsolják a pilácsot, és tök sötétben hőlátással leszedik a kellemetlenkedőket, ahogy a black spider sorozatban is csinálták. Az örök pihenő helye és a kiegészítő helyiségek nem tudom, hogy hol vannak, mert azokat nem az itteni recepcióra kamerázták be - de feltételezhetjük, hogy  további hat őr még lehet a klinika egyéb terültein. Ha megtámadják a klinikát, akkor ez az őrmennyiség akár elég is lehet - már ha időben észreveszik a támadókat. Ha erősebb páncéllal érkeznek a támadók, akkor gond lehet, mert abban nem vagyok teljesen biztos, hogy az őrök fegyverei átütnék a taktikai páncélokat. Kivéve a folyosón feltételezhetően beépített nehézfegyvert, és a krokodilos vermet... Ha megtámadják a klinikát,  összefoghatnánk Kabata sempai embereivel, akikkel beszéltem az előbb. Együtt talán elérhetjük a vészkijáratot - pillant kíváncsian Nomira és Mirugira, hogy nekik mi a meglátásuk.
« Utoljára szerkesztve: 2023. Június 17. 20:56:27 írta Dierol »
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Rigor Mortis

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 221
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #115 Dátum: 2023. Június 20. 12:54:02 »
«Mirugi Sato /Yokusei /»  Még a folyosón összefutott a kölyökkel, megnyugodott hogy jól van és szószátyárabb mint valaha.
Rábólint, had mászkáljon a folyosókon...ilyen őrizet mellett semmi baja nem eshet.

Utána benyit Nomi-hoz,konstatálja hogy ő is jól van. Megvitatják a lehetőségét egy hívásnak a főnök felé,
Nomi úgy véli még nincs itt az ideje:

/japán/ -Igazad lehet,rád bízom a döntést...sokkal jobban ismered a helyi "játéksoskat"...


Jack vissza is tér a kis felfedező útjáról és a szokásos lendülettel le is darálja mit látott. Meg kell hagyni igen jó
megfigyelő a kölyök,minden apró részletet elmesél amit látott. Ha nem idegesít fel valakit felnőtt koráig,akár
még egy egység taktikai vezetője is lehet...

Végig hallgatják a beszámolót,Mirugi a fejét csóválja:

/Angol/ -Hát azt hiszem itt csak  kivárásra játszhatunk. Ha nem akarják,innen nem jutunk ki...de
legalább be sem jut más könnyen.Amondó vagyok várjunk...


Körbenéz a kis kupaktanácson,ki mit szól...
Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2240
 • Aktivitás:
  1%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #116 Dátum: 2023. Augusztus 05. 18:49:58 »
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Chiba - Niigata>>
<<Esemény: Szaporo Gamma arkológia – Klinika>>
<<Résztvevők: Mirugi Sato /Yokusei / , Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell / Nomi /Bolha/>>
<<Időpont: 2092 július>>


«Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /»

Felvetésedre, hogy esetleg megtámadják a klinikát „elrablóitok” egy pillanatra meghökkenek, de aztán újra „érzéketlen” vérprofivá válik az arcuk az egész „idegrángás” csak pár másodpercre ült ki az arcukra, majd miután „rendezték soraikat” a bepólyált fejű „rangidős” férfi válaszól az együttműködés felvetésedre.
-   /Angol/ Természetesen Kodomo kun, hiszen nem maradhatunk szégyenben Kabata Norobu senpai előtt már éppen elég szégyen az, hogy a fiatalúr és kísérői lekésték a teát.


«Mirugi Sato /Yokusei /, Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /, Nomi /Bolha/»

A kölyök előadja az aggodalmait amik nagyban az ifjúsági akcióhős „irodalomból” táplálkoznak egy adag Vector-kommandó és sok adag Black Spider meg Tokyo Ghost és Colorless, ám akár alapja is lehet az aggodalmának, miután levezette a kis összeesküvés elméleteit és beáll a csend Nomi szólal meg.
-   /Angol/ Még az is előfordulhat amiről beszélsz kölyök viszont szerintem elenyésző az esélye mivel a nem túl feltűnő ám apró árulkodó nyomok alapján ez a „magánklinika”, de inkább nevezzük exkluzív árnyklinikának szerintem a Raven Microcybernetics érdekeltségi körébe tartozik. Amennyiben pedig igaz a feltevésem akkor kijelenthetjük, hogy Kabata Norobu csomuj a „saját” klinikájára szállíttatott be bennünket lábadozni, ez lehet rossz is meg jó is jelenleg egyenlőre a semleges állásponton vagyok. Nos tovább gombolyítva a szálat és még mindig arra alapozva, hogy dr. Blackwood a Raven Microcybernetics-nek van lekötelezve szerintem a krokodilos verem helyett inkább valami egzotikus biztonsági berendezésekre tippelnék a fizikai őrség mellett, mondjuk drónfelhő* vagy automata vér-raj** megspékelve gabalyító-padlóval*** vagy elektromos padlóval és természetesen a kölyök által felvetett automata lövegek, de ezek mind drága játékszerek kérdés, hogy dr. Blackwood mennyire akart és volt hajlandó eladósodni vagy leköteleződni valamint, hogy a  Raven Microcybernetics mennyi tőkét pumpált a kis „illegeál” klinikájába ahol esetleg tesztelheti az utcára szánt „újdonságait” – mikor a végére ér csak szusszan egyet Nomi, majd kiissza az ágya mellet lévő vizespoharat mielőtt újra megszólalna - -   /Angol/ Viszont a bemutató prospektus alapján van egy pihenő szint, Isighami kun lennél olyan szíves és hoznál nekem egy tolószéket amivel utána eltolhatnál eme nyugalmas relaxálós szintre ahol talán enyhülne az engem gyötrő fejfájás, Mirugi san esetleg csatlakozik hozzánk egy kis kortermen kívüli ejtőzéshez? – mondja a kölyöknek miközben egy keserédes mosolyt ereszt meg felé.

Megjegyzés:
* drónfelhő: aprócska rovarméretű drónok nanoszálas vágóélekkel a testükön.
** automata vér-raj: vörös ködnek látszó nanobot felhő, belégzés esetén a nanobotok belülről támadják meg a célpontot azzal, hogy vérrögöket képeznek a szervezetében.
*** gabalyító padló: egy monoszálakkal sűrűn teleszőtt, ám látszólag teljesen hétköznapi szőnyeg vagy padlószőnyeg, a feltételek teljesülése esetén a szálak kiemelkednek és a célpont bokája és lábszára köré csavarodnak.


«/Mindenkinek általános leírás/»
A klinika megegyezik a korábban vázolt leírással:
Klinika

A komplexumban három műtő és 18 db kétágyas szoba (mindegyik saját vizesblokkal) található a recepció és lift mellett

Folyosók ( A, B, C )

A folyosók 3 méter szélesek és valószínűleg az állmennyezett mögött rejtőzködő gépészettel együtt úgy 4 méter magasak lehetnek ebből a látható magasság 2.5 méter. A folyosók hossza 20 méter minden folyosón 6 db korterem található 3 jobbra, 3 balra nyílik, valamint minden folyosó végén található egy klinikai szintű műtő.

Recepció „aknája”

Durván 9 méter átmérőjű és körülbelül 12 méter magas hatszögletű kürtő ami „szinteltolással” három részre oszlik a legnagyobb alapterületű a – 0. szint ehhez kapcsolódik az A Folyosó is és itt található középen a recepciós pult valamint ide érkezik a lift is. A -1 és +1-es szintek területe jóval kisebb szinte csak az I.-es és II.-es rámpák területére korlátozódnak a -0. szintről az I.-es rámpa vezet felfelé a +1-es szinthez és a hozzá kapcsolódó B Folyosóhoz, míg a II.-es rámpa lefelé vezet a -1-es szinthez és a hozzá kapcsolódó a C Folyosóhoz.

+1- es szint B. Folyosó – végén műtő
+0- ás szint A. Folyosó. Recepció, Lift + A. Folyosó végén műtő
-1- es szint C. Folyosó ( Recepció alatti terület pihenő ) – végén műtő


A +0-ás szint és a +1-es szint között nyitott a légtér így a rámpán kívül egy körülbelül 8 méteres magasság alakul ki, míg a +0-ás szint és a -1-es szint között a padlót vastag matt acélüveg biztosítja így lefelé csak a rámpa vezet a recepció alatti területre és az odalenti területeken (ami árnyas pihenőnek van kialakítva) a padló alatt mind fent és lent csak árnyakat látni a korlátozott átláthatóság miatt.

Annyi plusz, hogy a klinikán hat nővér, hat biztonsági és három orvos ténykedik, akiket láttok, a műtőkben lévőkről nincs információtok. A biztonságiak kedvesek és udvariasak, ám nem fogják, hagyni, hogy a 72 óra letelte előtt elhagyjátok a klinikát (telefonálni telefonálhattok, ám itt a mobiltelefonok nem működnek, a klinika hálózatára és vonalaira vagytok utalva) . A -1 szint C folyósó végén a műtő mellett lettetek egymással szembeni szobákban elszállásolva a műtő felé állva jobbra Yokusei és az idős japán férfi míg balra Kölyök és Nomi.
Zene

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3669
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #117 Dátum: 2023. Augusztus 20. 17:06:42 »
«Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /»

Az izmok meglepett arca elégedettséggel tölti el. Ez mutatja, hogy nem készültek fel mindenre. Vagyis megfelelő irányítás nélkül hibákat vétenek, és abba bele szoktak halni! Potenciális ellenfeleknél ez kívánatos tulajdonság...
/Angol/ Örömmel hallom, és elnézést kérek! - hajol meg - Elvégre túlságosan is fiatalok - így nem várhatom el maguktól, hogy minden eshetőségre gondoljanak! - búcsúzik komoly arccal tőlük, mintha nem volna bármelyikük legalább kétszer idősebb nála.
 
Nomit hallgatva egy lapos pillantást vet rá.

/Angol/ Ünneprontó! Ez oolyan uncsin hétköznapi! - sóhajt, majd gyanakodva megkérdi - ugye azért van esély arra, hogy a drónfelhőt élőben is kipróbálhatjuk? Olyan kíváncsi  vagyok, hogy milyen működés közben! Képzeld el, hogy egy meghibásodás miatt tévedésből felszecskázzák Mirugi-samát, akit már nem lehetne meggyógyítani - de hogy megmentsék, egy legyőzhetetlen kiborggá alakítanának itt a klinikán! Persze a megpiszkált vassal már nem is kell vesződniük, hiszen bele is agybombát ültettek! Azért fájt neki is a feje! Milyen menő eredettörténet volna! - pillant lelkesen Mirugira, hogy ő mit szól ehhez az ötlethez?
Nomi kérésére bólint

/Angol/ Ahogy óhajtod, Nomi-sama! Ha szerencséd van, most senki nem lábatlankodik ott! - válaszolja, majd elsiet tolószéket szerezni Nominak. Abban kissé kételkedik, hogy a relaxációs szint mennyire lesz pihentető - ha ott tilos beszélni - mert most inkább dögunalmasnak tűnik. De ez nem hátráltatja abban, hogy a tolókocsival visszamenjen Nomiért, és elkísérje a relaxációs szintre. Visszaérve azért neki szegezi az idősebbeknek a kérdést:
/Angol/ Szerintetek miért mondta a doktor a kollégájának, hogy a nővérkét felül kell vizsgálni, és alul értékelni? - tudakolja.
Mivel azt belátja, hogy a relax szinten illene kussban maradni, meg nem szaladgálni - ezért ha ott van valamilyen terminál, leülve elé csendben elkezdi nyomkodni. Valamennyire házon belül van, így bár nem tartja valószínűnek, de reméli, hogy innen könnyebben talál valami hibát a rendszerben - amit kihasználva bejuthat az elzárt menübe, és többet megtudhat a klinikáról (pl alaprajz), vagy ideális esetben hozzáférhet a klinika gépészeti rendszeréhez (lift, világítás, kamerakép, stb...)
« Utoljára szerkesztve: 2023. Augusztus 24. 20:53:01 írta Dierol »
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Rigor Mortis

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 221
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #118 Dátum: 2023. Augusztus 25. 10:36:36 »
«Mirugi Sato /Yokusei /


 A többiek csevejébe nem nagyon szól bele,nem sok olyan akad amit közbe szúrhatna. Nomi ismeri a helyi viszonyokat
 és játékosokat, a kölyök...nos, a kölyök meg ugyan túl sokat locsog feleslegesen,de a sok gyerekes halandzsa között
 elég sok információ akad a megfigyelései alapján. Ha felnő, félelmetes dumája lesz mind a munkaadóknak,mind a csajoknak
vége lesz...
Azért a csapdák megemlítésénél és hogy "milyen frankó lenne ha Mirugi sama így,megy úgy porladna szét..." kicsit felvonja
a szemöldökét:

/angol/-Azt hiszem kölyök,ezt a részt én kevésbé élvezném,mint amennyire lelkes lettél-kicsit elhúzza a száját-persze, biztos frankó
dolog cyborg harcosnak lenni...de hidd el, minél később...annál jobb....


Majd amikor Nomi elszalajtja Jacket egy kerekes székért,bólint a lány felé:

/japán/-Jó ötlet a felderítés,habár a kölyök elég alaposan megfigyelt és leírt mindent. Ez egy merőben szokatlan helyzet számomra-
int a fejével az előbb távozott gyerek után-eddig sosem volt senki,akire vigyáznom kellett...ez sok természetes ösztönömet
felülbírálja. Te viszont nagyon jól kezeled a helyzetet. Pont olyannak tűntök mint nővér és öcsike
-mosolyodik el az orra alatt.

/japán/-Az viszont roppant mód zavar hogy valaki ennyire igyekszik eltüntetni a kölyköt a képletből,szinte abban a pillanatban ahogy felbukkant...

Megvárja hogy Jack visszatérjen a kerekesszékkel,majd átsegíti Nomit az ágyról és átveszi a sofőr szerepét,szép lassan kitolja a folyosóra
és hagyja hogy jack navigáljon...

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2240
 • Aktivitás:
  1%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #119 Dátum: 2023. Szeptember 21. 12:57:33 »
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Chiba - Niigata>>
<<Esemény: Szaporo Gamma arkológia – Klinika>>
<<Résztvevők: Mirugi Sato /Yokusei / , Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell / Nomi /Bolha/>>
<<Időpont: 2092 július>>


«Mirugi Sato /Yokusei /, Nomi /Bolha/»

Nomi nem sokat töpreng mielőtt válaszolna úgy tűnik szeretné a kommunikációt még a kölyök visszaérkezése előtt letudni a „kényes” téma kapcsán.

-   /Japán/ Biztos vagy abban, hogy „valaki ennyire igyekszik eltüntetni a kölyköt a képletből”, ha tényleg el akarták volna tüntetni akkor nem éltük volna túl azt a zuhanást, szerintem engem inkább az aggaszt, hogy egy egészségügyi intézménybe tereltek vagy juttattak minket a kérdés most már csak az, hogy tényleg ott vagyunk ahol akarták vagy Kabata Norobu sempai jóvoltából valahol teljesen máshol, egyik lehetőség sem túl biztató, ha ott vagyunk ahol akarták nos akkor gondolom nem kell elemeznem a következményeket, ha pedig nem vagyunk ott akkor valószínűleg megpróbálják elérni majd, hogy ott legyünk ami nem biztos, hogy ínyűnkre lesz. Abban viszont egyet érthetünk, hogy ebben a játszmában jelenleg csak a járulékos veszteség kategóriájába tartozik becses személyünk. . .

«Mirugi Sato /Yokusei /, Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /, Nomi /Bolha/»

A kölyök hamarosan visszatér egy formatervezett és kényelmesnek mondható tolószékkel, amibe Nomi óvatosan áthelyezi a súlypontját, majd finoman int, hogy akkor indulhattok de csak amolyan komótos tempóban, nem sokkal később a folyósón és a rámpákon keresztül megérkeztek a relaxációs szintre ami árnyas zen kert mintájára van kialakítva, jelenleg rajtatok kívűl három páciens tartózkodik két nő és egy férfi a férfi lábak nélkül egy Nomiéhoz hasonló tolószékben. A három páciens a relaxációs kertecske három külön pontján helyezkedik el az egyik nő a kis kerti tónál annak élővilágában gyönyörködik, a tolókocsis férfi a magas függőleges sziklák „árnyékában” üldögél, a másik nő pedig a formára vágott cserje mellet ami valójában egy nagyon nagy bonsai egy hordozható terminálon matat. *Képek következő hozzászólásban.

Megjegyzés:
Aki gondolja és szeretne tehet Észlelés próbát vagy ha nincs képzettség akkor simán Elme + 2D6 próbát illetve Alvilág próbát

«/Mindenkinek általános leírás/»
A klinika megegyezik a korábban vázolt leírással:
Klinika

A komplexumban három műtő és 18 db kétágyas szoba (mindegyik saját vizesblokkal) található a recepció és lift mellett

Folyosók ( A, B, C )

A folyosók 3 méter szélesek és valószínűleg az állmennyezett mögött rejtőzködő gépészettel együtt úgy 4 méter magasak lehetnek ebből a látható magasság 2.5 méter. A folyosók hossza 20 méter minden folyosón 6 db korterem található 3 jobbra, 3 balra nyílik, valamint minden folyosó végén található egy klinikai szintű műtő.

Recepció „aknája”

Durván 9 méter átmérőjű és körülbelül 12 méter magas hatszögletű kürtő ami „szinteltolással” három részre oszlik a legnagyobb alapterületű a – 0. szint ehhez kapcsolódik az A Folyosó is és itt található középen a recepciós pult valamint ide érkezik a lift is. A -1 és +1-es szintek területe jóval kisebb szinte csak az I.-es és II.-es rámpák területére korlátozódnak a -0. szintről az I.-es rámpa vezet felfelé a +1-es szinthez és a hozzá kapcsolódó B Folyosóhoz, míg a II.-es rámpa lefelé vezet a -1-es szinthez és a hozzá kapcsolódó a C Folyosóhoz.

+1- es szint B. Folyosó – végén műtő
+0- ás szint A. Folyosó. Recepció, Lift + A. Folyosó végén műtő
-1- es szint C. Folyosó ( Recepció alatti terület pihenő ) – végén műtő


A +0-ás szint és a +1-es szint között nyitott a légtér így a rámpán kívül egy körülbelül 8 méteres magasság alakul ki, míg a +0-ás szint és a -1-es szint között a padlót vastag matt acélüveg biztosítja így lefelé csak a rámpa vezet a recepció alatti területre és az odalenti területeken (ami árnyas pihenőnek van kialakítva) a padló alatt mind fent és lent csak árnyakat látni a korlátozott átláthatóság miatt.


Annyi plusz, hogy a klinikán hat nővér, hat biztonsági és három orvos ténykedik, akiket láttok, a műtőkben lévőkről nincs információtok. A biztonságiak kedvesek és udvariasak, ám nem fogják, hagyni, hogy a 72 óra letelte előtt elhagyjátok a klinikát (telefonálni telefonálhattok, ám itt a mobiltelefonok nem működnek, a klinika hálózatára és vonalaira vagytok utalva) . A -1 szint C folyósó végén a műtő mellett lettetek egymással szembeni szobákban elszállásolva a műtő felé állva jobbra Yokusei és az idős japán férfi míg balra Kölyök és Nomi.

Zene