Szerző Téma: A szilaj bolygó - kaland  (Megtekintve 1185 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3230
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #75 Dátum: 2022. Március 17. 19:57:21 »
Alexander Parks

Csodálkozva tekint fel, és majdnem orra bukik, amikor Mirugi elárulja neki, hogy nem Mirugi az utcai neve, hanem Yokusei. Egyszerűen nem hiszi el, hogy Mirugi olyan balfék, hogy bárkinek is elárulta az igazi nevét. Aztán hamar rájön, hogy Mirugi nem is lehet Mirugi, hanem neki is más lehet az eredeti KK kártyáján. De azért elsőre majdnem meg tudta etetni a dörzsölt felnőtt - de ő átlát a szitán!
/Angol/ Csak Nomi? - kérdez vissza a nőnek, aztán bólint magának. Mennyi hülye szóviccet lehet majd ezzel elsütni... Közben azon töri a fejét, hogy milyen szar lehet, amikor viszket az ember szeme ilyen beépített implant alatt. De hamar meggyőzi magát, hogy ott már feltehetőleg nincs minek viszketnie. Ráadásul a lencse alatt sokkal több króm fér el, mint egy normál beültetésnél. A kártyát átveszi, és pár pillanatig elmélyülten nézegeti. Úgy tűnik, hogy a zsebpénz mellé felügyelet is jár. Nehogy már csak úgy el tudja költeni a zsét, hogy ezek ne tudjanak róla.
/Angol/ Meglepődnék... - válaszolja arra, hogy az őt érdeklő információk állítólag könnyedén elérhetőek az adatterminálon keresztül. Valahogy kételkedik benne, hogy pont azok az információk lesznek elérhetőek, amik őt érdeklik. Emellett futólag összeráncolja a homlokát, mert olyan szó üti meg a fülét, ami némi gyanúval tölti el. Szállásunk?! Mi ez a többesszám? Valószínűleg nincs olyan szerencséje, hogy csak nyelvbotlás volt. A Vörös Szamurájok említésére visszakérdez
/Angol/ És azok kicsodák? - tudakolja, mert elsőre olyan, mintha valami rivális bandáról lenne szó. Bár azt nem igazán érti, hogy ő miért lenne veszélyben, hiszen senki nem tudja, hogy kicsoda. Legalábbis még egy ideig. Az onik említésére kétkedő arcot vág - de azért elgondolkozik a lehetőségen, és a séta további részén csöndben is marad.

A lakosztályt végigjárva reméli, hogy a lakbért nem vonták le a kártyájáról, mert akkor nem sok maradhatott rajta. Igazából egy egyszerű garzonnal is beérte volna, ha nincsenek szobatársai. Az apartmanban, amikor kiderül, hogy Mirugi sem az a megengedő típus lángszóró kérdésben, felsóhajt

/Angol/ Jellemző - Minden jó dolog tilos! De esetleg egy Shinobi MG-ben is kiegyezhetnénk. Ott csak a zárvár kattogását hallnád! A szomszédokat szerintem nem zavarná a zaj... - alkudozik, aztán picit elhúzza a száját, amikor hallja, hogy Mirugi sem sokat tud a városról.
/Angol/ Ez így elég gáz! - értékeli - Remélem Nomi-sama jobban képben van az arkológia lakóival.
Ezután, hogy Mirugi gránátot sem tud szerezni, a fentiek után már nem is rezzen, mert teljesen várható válasz volt.

/Angol/ Yokusei-sama, úgy látom, hogy nem csak én vagyok házi őrizetben - véleményezi, miután Nomi lelép a fürdőszoba irányába. Nem igazán tetszik neki, hogy két felnőtt problémáival kell majd foglalkoznia - amikor neki is megvan a maga napi rutinja. Sejti, hogy ezek képesek, és szétbarmolják a napirendjét.
/Angol/ A keskeny ágyas szoba nekem jó lesz - én általában úgyis csak alvásra szoktam használni - dönti el a dolgot, és már cuccol is be - hacsak Nomi már meg nem előzte - mert akkor valamelyik szabad szobát válaszja. Miután lepakolt, kezdésnek a konyhába megy, és egy szép nagy konyhakést privatizál, és az ágya alá dugja. Tudja jól, hogy hamarosan jól fog jönni. A kezdetleges biztonsági intézkedések után rápillant a biomonitorára, és úgy dönt, hogy itt az ideje elátni a fejlődésben lévő szervezetét némi tápanyaggal.
Öntudatosan a hűtőhöz vonul, és átnyálazza a kínálatot. Eleve végignéz mindent, leellenőrzi a lejárati dátumot - és ami esetleg lejárt, azt azonnal ki is dobja. A sörnél hezitál, aztán Mirugiért kiált, ha a férfi épp nincs a konyhában

/Angol/ Yokusei-sama! Van itt pár doboz megerjedt lötty! Kell az nekünk? - kérdezi, mert hogy ő nem fogja meginni, az biztos. Emellett közben kiolvassa az ételek összetevőit is, hogy a lehetőségekhez képest a legegészségesebb menüt állítsa össze magának. Jellemző módon valószínűleg nem épp a legfinomabbnak tűnő fogásokat sikerül kimazsoláznia, de mostanra már megtanult legyinteni az eredményre. Aztán szépen megmelegíti magának, és amíg az készül, a DataTermben lekéri az épület 6. szintjének alaprajzát, és azt nézegeti, hogy legalább itt ne tévedjen el. Amint viszont megmelegedik az étel, leül, és óvatosan nekilát enni. Azért óvatoskodik, mert kissé tart attól, hogy az amúgy mozgó tejfogát elhagyja egy határozottabb harapásnál.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Rigor Mortis

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 107
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #76 Dátum: 2022. Április 10. 20:51:25 »
Mirugi Sato /Yokusei /   Miután elérik a szállást alaposan szemügyre veszik,igen kellemes helynek tűnik kettejükre.
De aztán ő is felfigyel arra amire Jack,Nomi nem csak idekísérte őket de úgy tűnik velük is
fog lakni.A gyerek elég fancsali képet vág hozzá,de erre Mirugi csak megvonja a vállát,úgy
tűnik a család szeret takarékoskodni.
Egy darabig némán hallgatja Jack csacsogását:

/Angol/-Ne aggódj kölyök! majd szerzünk valamit neked,Ő biztos ismeri a helyi viszonyokat-i
nt a fejével a fűrdőszoba irányába-Majd megkérdezem hogy lehet venni ezt-azt.Ennyi idősen
már én is kardokkal és hasonlókkal gyakoroltam...de mindenkinek más-más az ízlése.


Majd ha már szóba kerültek a fegyverek,úgy dönt már lazíthat...ideje a pihenésnek.Leveszi a
dzsekijét,majd a szabaddá váló wakizashit kiveszi az ovéből és az asztalra teszi,majd előkerül a többi apróság is.
Jack kiabálására benéz a konyhába:

/Angol/-Engem nem nagyon érdekel az "erjedt lötty",de mielőtt kidobod kérdezd meg Nomit is,
hátha ő szereti-
közben a gyerkőc válla felett ő is bepillant a hűtőbe-hát igen,nincs tól nagy választék,majd a napokban feltöltöm némi frisebb hozzávalóval.Nem vagyok egy konyhaművész,
de néhány eygszerűbb hagyomásnyos japán ételt el tudok készíteni,amit még a nagyapámtól tanultam.
Néha olyan is kell a mirelitt mellett.


Mivel azonban más nincs,Jack után ő is kikeres valami gyorskaját és ő is elkészíti.Mielőtt belökné a
sütőbe, a fürdő ajtaja elé lép és elég hangosan kérdezi hogy bent is lehessen hallani:

/Japán/-Nomi!? Te is kérsz valamit enni?-majd egy kicsit vár az esetleges válaszra.Ha igen a válasz,
még egy adagod oda tesz...ha nincs válasz,vagy nemleges,akkor megvonja a vállát és csak egy
adagot készít el.

Majd ő is nekiül és komótosan enni kezd.Közben eszébe jut hogy Jack lestoppolt egy szobát,erre
is csak vállat von.Neki jó lesz az ami marad...nem válogatós ilyen téren,hiszen élt egy ideig az
utcán is lényegében.

« Utoljára szerkesztve: 2022. Április 10. 20:54:54 írta Rigor Mortis »

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1961
 • Aktivitás:
  7%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #77 Dátum: 2022. Április 21. 16:15:51 »
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Chiba - Niigata>>
<<Esemény: Szaporo Gamma arkológia – Nyugvó kavics motel, Nomi>>
<<Résztvevők: Mirugi Sato /Yokusei / , Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell / >>
<<Időpont: 2092 július>>


«Mirugi Sato /Yokusei /, Alexander Parks  /Kölyök - Jack Powell /»

A kölyök kérdése kapcsán Nomi rámutat az egyik vörösben pompázó biztonsági osztagra
-   /Angol/ Hát ők a Vörös Szamurájok …
Az apartmanhoz érve némi csacsogást követően a kölyök beveti magát a bejárattal és fürdőszobával szemben lévő keskeny ágyas szobába majd a konyhából csacsog a hűtőt és annak tartalmát vizsgálva amely vizsgálat magányát Yokusei érkezése szakítja meg aki szintén átvizsgálja a hűtőt és a benne található gyorsfagyasztott élelmiszereket amik jó minőségűek de mégis csak az aszteroidaövbe felküldött űrbányászok tasakos kajáira emlékeztetik. A vizsgálódás végén kérdést intéz a fürdő felé ahonnan Nomi tompa válasza hamarosan meg is érkezik.
-   /Japán/ Köszönöm… Megtisztelnél, ha készítenél valami meleg harapnivalót….
A kölyök és Yokusei halk nyammogását Nomi érkezése töri meg aki rövid fiús hirtelenszőke haját egy törölköződarabbal szárítgatja, majd a előmelegített étel mellé a hűtőből felszisszent egy sört elégedett sóhaj keretében kortyol egyet mielőtt megszólalna.
-   /Angol/ Ha gondoljátok esetleg az üzletsoron meglátogathatnánk a Shadow Empire-t, hátha lehet ott kapni baromi nagyot villanó játékgránátot. A Shinobi MG szerintem jelenleg a teljesen lehetetlen küldetés, ha csak be nem éritek egy műgyanta replikával…

Megjegyzés:


Zene

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3230
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #78 Dátum: 2022. Április 22. 18:10:24 »
Alexander Parks

A felnőttek tiltó hozzáállását ismerve erősen gyanakszik, hogy köszönő viszonyban sem lesz a beszerett felszerelés azzal, mint amit ő szeretne. A kardok és más közelharci eszközök említésére elismerőleg bólint.
/Angol/ Azok elég menő cuccok. Csak nekem nem praktikusak - próbál meg diplomatikusan ellenkezni. Neki nem olyasmire van szüksége, ami az erőnlétéhez köthető, hanem olyan eszközökre, ami kiküszöböli a gyengébb fizikuma miatti hátrányt egy összecsapás esetén. Bármi, amivel távolról, gyorsan, csendben, egy lövéssel ki lehet iktatni valakit.

Amikor kiderül, hogy a sör feltehetőleg a kukában végzi, elégedetten bólint. Több hely marad így az ő tejkészítményeinek vagy üdítőinek. Mirugi megjegyzésére hümment egyet

/Angol/ Tehetünk egy próbát, de az összetevők listáját majd add meg, mert ki kell számolnom, hogy mennyi kalóriát, zsírt, vitaminokat és egyebeket tartalmaz. Az én fejlődésben lévő szervezetem nem tömhető sokáig mindenféle szeméttel - nekem szükségem van a kiegyensúlyozott táplálkozásra! - jelenti ki komoly arccal, és még a mutatóujját is feltartja, hogy mutassa - mennyire fontos dologról van most szó. Egyébként ezt tényleg fontosnak tartja.

Miután Mirugi felteszi a kérdést Nominak kaja ügyben, és visszatér, hogy megmelegítse az ételét - mintegy csevegve fekteti le az egyik jövőbeni szabályt

/Angol/ Mirugi-sama! Jelenleg hárman vagyunk. Három szoba van. Ha még valakit betolnak ide, akkor helyszűkében leszünk. Gondolom mondanom sem kell, hogy abban az esetben kettőnk közül te leszel az, aki majd összebútorozik Csak-nénivel! - jelenti ki, miközben apró falatokra vágja tányérján az ételt.

Nomi optikáit evés közben jól megbámulja, de udvarias lévén nem jegyzi meg, hogy emiatt a hátborzongató völgy jelensége rá is hat kissé.


Amikor Nomi kibont magának egy doboz sört - belátja, hogy a hűtőben nem fog túl sok hely felszabadulni, de nem igazán akad fenn a következtetésen. Főleg mivel a mondandója sokkal érdekesebb.
/Angol/ Úgy tűnik, hogy akkor nem azzal fogok gyakorolni - vonja meg a vállát arra, hogy nincs Shinobi - sebaj! Majd később spórolok egy Gaussra vagy Rugerre, de addig is remélhetőleg sikerül leakasztanom egy ZakTek piercing belövőt, vagy legalább tartalék lőszert a paintball pisztolyomba. De a villanógránát is jól jönne! Evés után még telefonálnom kell, de utána felőlem mehetünk! - lelkesedik fel.

Az étkezés végével lecsúszik a székből, és a mosatlannal pár másodpercig tétován forgolódik, amíg meg nem találja a mosogatógépet, majd elpakol maga után, aztán elvonul a szobájába, és a telefont előhalászva úgy dönt, hogy az abban megadott telefonszámok közül kettőt hív fel. Elsőnek Yayoit, aztán pedig Caroline-t - már ha benne van a telefonszáma. Mindkét esetben ugyanazt mondja, csak a nevet cseréli. Amikor felveszik, kissé meg is hajol, mert úgy gondolja, hogy ez valamennyire érzékelhető a túloldalt is.

/Angol/ Helló Yayoi/Caroline-sama! Azért telefonálok, mert szerettem volna elújságolni, hogy gond nélkül megérkeztem, és rendben találkoztam már Eddie bácsikámmal is! Szegény, mintha a gyerekekkel nehezen jönne ki - de biztos beletanul majd! - érezteti, hogy azért neki más elképzelése volt arról, hogy milyen is egy türelmes vagy udvarias nagybácsi viselkedése.

Azután visszatér a konyhába.

/Angol/ Én készen vagyok!
Aztán felteszi azt a kérdést, ami hirtelen eszébe jut.
/Angol/ Nomi-sama! Az, hogy mi itt lakunk, azt te jutalomból vagy büntetésből kaptad? - érdeklődik.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Rigor Mortis

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 107
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:A szilaj bolygó - kaland
« Válasz #79 Dátum: 2022. Május 02. 13:16:13 »
Mirugi Sato /Yokusei /


  Mire megmelegíti az ételt Nomi is előkerül a fürdőből,miközben a haját törölgeti.
Falatozás közben tovább gördül a beszélgetés, a kölyök felvetésére csak hümmögve bólint,
ugyan nem tartja valószínűleg hogy csak úgy beköltöztetnek ide még valakit.
Jack fellelkesedik a vásárlás említésére,így erre is rábólint:

/Japán/-Jól van,felőlem mehetünk bevásárolni! -na nem mint ha más dolga lenne,hiszen most
az a munkája hogy a kölykökre vigyázzon-visszafele akár a hűtőbe is hozhatunk ezt-azt...

Evés után Jack elvonul telefonálni,így miután elpakol a konyhában visszaöltözik,fegyvereit elrakja...majd indulásig
ücsörög kicsit....