A kétnapos találkozót azért erőltetjük, mert így relatíve van idő egy normális hosszúságú asztali játékra. Reggel/délelőtt összeszedni a csipet-csapatot, leautózni a helyszínre, készletet feltölteni/ebédelni/beszélgetni. Aztán pedig játék, ami Gyulán kettőkor, Szolnokon dél körül tudott indulni.
Az eddigi találkozókon a mese kb. este 10-12 környékére fejeződött be. Pontosabban addigra mindenki elvesztette a fonalat

A játékülések végére én is elég fáradt szoktam lenni. Azaz szükségem van némi alvásra, hogy utána biztonsággal visszahozzam a csapat felét Pestre és Szigethalomra. Egyedül talán EU férjura az egyetlen, aki viszonylag kipihent a nap végére, mivel ő nem játszik

Szolnokon még a magusonline-os időkben volt alkalmam kipróbálni, hogy milyen egy napra besűríteni a játékot. Ott is az utazás vitte el az idő nagy részét, és magára a játékra maradt kb. 4-5 óra. Nem nagyon volt lehetősége a partinak vakaródzni, hogy mit is szeretne csinálni, mert könnyedén kifutottunk az időből a kaland felénél/háromnegyedénél.
Az idei rendelés egy kockacsörgős/dungeonos kaland a többiek részéről - és próbálom is ehhez passzítani a kaland tervét, hogy ne kelljen sokat gondolkozni (de azért tartogasson valami meglepit is)
Azt pedig teljességgel megértem, hogy vendégház esetén a főszezonban van leginkább lehetőség megkeresni a teljes éves bevétel nagy részét - és hogy az esetleges jövőbeni lezárások/vírushelyzet miatti forgalomcsökkenés miatt tovább szűkül(het) a főszezon ideje - és próbáljátok kihozni a maximumot a szezonból (Ki nem?) Szerintem egy pár napon belül kiderül, hogy sikerül-e közös nevezőre és időpontra jutnunk

Amúgy sem szokott egyszerű lenni, mert több mindenkinek kell egyszerre megfelelnie. A kimeneteltől függetlenül azért magát a gesztust is nagyra értékeljük!
Egyébként Haldirien nyári szabadságolásáról sem tudok még semmit