Shiro Tochi - Rokonlátogatás
Helyszín: Tiadlan – Shiro Tochi
Időpont: P.sz. 3694 Shiro Tochi: Tűz és fény hónapjai (Meleg évszak: Adron kvartja - Áldozat)
Esemény: Második nap
Résztvevők: Leedar Maelindor*Hmm?! Ez ... meglepő fordulat.*Szalad fel az elf szemöldöke, s mintha csak igazolni akarnák Radeel szavait, a levegő megremeg, a szerzetesek körvonalai elmosódnak, majd vibrálni kezdenek és eggyé olvadnak a hatodik szerzetessel. Akárcsak valami bazári illuzionista mutatványában, kivéve, hogy ezúttal elmarad a közönség viharos éljenzése, tapsolása.
A varázs elmúltával a nekromancia káros jelenléte nélkül könnyebben lélegzik.
Leedar felkészült rá, hogy kilépjen a fátyolon túlra, mielőtt felfedezik jelenlétét. Azonban most hogy csak ketten maradtak, meggondolta magát.
Torkát megköszörülve tesz egy lépést a szerzetes felé, felhívva magára a figyelmet. Az embernépek ilyenkor valami olyasmit szoktak mondani, hogy "bocsánat, nem akartam hallgatózni", azonban ez nem fedi a valóságot, hiszen a kíváncsiság vezette ide és igenis hallani akarta a "beszélgetést" a "szerzetesek" és a leláncolt lélek között.
-
Árnyék Világok Vándora ... - hajol meg a másik felé. Nem mutatkozik be, úgy véli, hogy a "hatodik" szerzetes pontosan tudja, hogy ki ő. Míg neki csak erős gyanúja van.
*Vagy inkább a halálkarmot bitorló téridő garabonciása?*-
...elnézésed kérem, hogy ilyen hívatlanul jelentem meg itt. A kíváncsiság vezérelt a kert e szegletébe és tanúja voltam az iménti beszélgetésnek. A mai nap eseményei után eddig is sejtettem, hogy nálunknál nagyobb erők lendültek mozgásba ... de ez ... még annál is ádázabb harcot vetít előre. Szívemen viselem ezeknek az embereknek a sorsát. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megóvjam őket. Az elmúlt napokban többször is bizonyítottad, hogy jól boldogulsz egyedül is, sőt, leginkább én szorultam segítségre. - fanyarul elmosolyodik -
Remélem nem veszed önhittségnek a szavaim, de úgy gondolom, hogy együtt többre jutunk.