Szerző Téma: Shiro Tochi - Rokonlátogatás (kaland)  (Megtekintve 1029 alkalommal)

Nem elérhető Sol

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 639
 • Aktivitás:
  6%
 • Karma 0
Re:Shiro Tochi - Rokonlátogatás (kaland)
« Válasz #45 Dátum: 2021. Május 21. 14:43:33 »
Shiro Tochi - Rokonlátogatás
Helyszín:  Tiadlan (Elya) – (Shiro Tochi)
Időpont: P.sz. 3694 Shiro Tochi: Tűz és fény hónapjai (Meleg évszak: Adron kvartja - Áldozat)
Esemény: Inoru nagyúrnál
Résztvevők: Leedar Maelindor, Kita wri LannoJólesik kilépni a teraszra. Teleszívja a tüdejét friss levegővel, így próbál megszabadulni a bódító narancsfelhő emlékétől.
A programok ismertetése közben, a vadászat említésénél csak valami morgásra emlékeztető hangot hallat Radeelnek.
* Mmmpffm.*
Állatokat puszta szórakozásból leöldösni, ez annyira ... emberi.

A kertben, majd az előkertben sétálgat, amíg rendezi gondolatait. Könnyen előfordulhat, hogy a kígyó és vadkan összecsapása csak elterelés. Egy csont, amin rágódhat. Felidézi mit mesélt Éjkaromról és a rejtélyes gazdájáról fivére. Kisinagu bácsikája fiatal korában került a Shosuro család kapcsolatba vele. Az öreg rokon biztos többet tud róla. De őt nem lehet közvetlenül megkérdezni. Egyelőre.

A séta végeztével a konyha felé veszi az irányt. Az üdvözlésnél mellőzi a helyi sajátosságokat. Reito meg a fura elméletei. Túlságosan is hatással vannak rá az emberek.
- Kaphatnék még abból a különleges teából? – szándékosan használja a közös nyelvet. Egymás között hátha szabadabban beszélnek, ha azt gondolják az idegenről, hogy nem érti a nyelvüket. – Elnézést, nem szeretném feltartani önöket. Gondolom fárasztó lehet ez a sok vendég …
Mindent megkóstol, amivel megkínálják. Leginkább hallgat, engedi csacsogni a konyhai személyzetet. Csak néha-néha vet fel egy-egy újabb témát, hogy a megfelelő irányba terelje a beszélgetést. - Hanyadik évfordulója ez az úrnak és úrnőnek? Szép pár, nem igaz? Mit szólnak a gyermekek új tanítóihoz? Nem tűnt úgy, mintha kissé messze ülnének a szüleiktől? A tábornok úr is itt van? ...
Amikor már úgy ítéli meg, hogy semmi újat nem tudhat meg illedelmesen elköszön. A sötétedés előtti második fertályóráig hátralévő időt a kertben bóklászva tölti el.
A találkozóra az első udvarban Ébenfával a kezében érkezik.

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1648
 • Aktivitás:
  16%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:Shiro Tochi - Rokonlátogatás (kaland)
« Válasz #46 Dátum: 2021. Május 21. 16:13:53 »
Shiro Tochi - Rokonlátogatás
Helyszín:  Tiadlan – (Shiro Tochi)
Időpont: P.sz. 3694 Shiro Tochi: Tűz és fény hónapjai (Meleg évszak: Adron kvartja - Áldozat)
Esemény: személyzeti szárny
Résztvevők: Leedar MaelindorLeedar Maelindor Tiadlan – (Shiro Tochi) – Konyha és személyzet szárnya ( 10. pont )

A szállások bemutatását követően még érzékeled amint fivéred beszédbe elegyedik az öreg Shosuro Nakiro-val miközben a vendégszállásról ( 14. pont ) a kiépített fedett folyóson átvágsz a konyha irányába. A konyha világa teljesen elüt a kastély eddigi arculatától és hangulatától az élet a maga visszafogott módján pezseg a konyha területén a szorgos munka közben a nők halkan csevegnek miközben a konyha férfi tagjainak a részéről elhangzik néhány vaskosabb tréfa, most, hogy a vendégek elszállásolásra kerültek és elcsitult a nagy jövés menés a konyha teljes oldalát megnyitották az első nagy udvarra ( 3. pont ) , így az egész hatalmas helyiséget átjárja friss levegő. Érkezésedkor a személyzet egy része éppen arról cseveg munka közben, hogy milyen nagylelkű ajándékot hozott a palotában lakóknak az öreg Shosuro Kisinagu, csupa ínyencséget az északi tenger vizeiből amely ínyencségek tiszta sóval lettek tartósítva és nemes borecettel. Amikor megpillantanak egyből tiszteletteljes érdeklődésük középpontjába kerülsz mint amolyan rangos külhoni a fiatal lányok lopva pillantanak rád míg az idősebb nők tiszta tekintettel mérnek végig. Kérésedet követően egy öreg ám egyenes tartású matróna kezd el pattogó feszes utasításokat osztogatni a fiatalabb lányoknak és nemsokára az egyik csinos fiatal lányka tipegve meghozza a teádat némi teasüteménnyel együtt, amikor érzékelik, hogy nem nagyon akarod elhagyni a konyha területét gyorsan helyet csinálnak neked a megnyitott fal és az első nagy udvarra néző veranda ( „terasz” ) határán, hogy kényelmesen elfogyaszthasd azt. A teázásodra kialakított helyről rálátsz az udvar azon részére ahol Shosuro Atsuki több hasonló korú társával  együtt fakardal a kardvívást gyakorolja egyenlőre „játékos” formában.

*OFF kérnék Karizma (14) , Intelligencia (17) és Érzékelés (16) tulajdonság próbákat valamint egy Éberség / Észlelés (22%) százalékos próbát OFF*

*Továbbiak a próbák tükrében. *

Nem elérhető Cyrgaan KheaLorn

 • Nemeskyr kardforgató
 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 730
 • Aktivitás:
  2%
 • Karma 0
 • A hóhajú erioni
Re:Shiro Tochi - Rokonlátogatás (kaland)
« Válasz #47 Dátum: 2021. Május 24. 12:13:51 »
Shiro Tochi - Rokonlátogatás
Helyszín:  Tiadlan (Howa) – (Shiro Tochi)
Időpont: P.sz. 3694 Shiro Tochi: Tűz és fény hónapjai (Meleg évszak: Adron kvartja - Áldozat)
Esemény: Utazás - Érkezés
Résztvevők: Kita wri LannoKita wri Lanno

A népes karaván meglepően gyorsan eléri Shiro Tochit, ahol már lázasan folynak az utolsó simítások a rendezvény előtt. Kita - egy kissé azért is, hogy elkerülje a tömeget - egy időre a szobájába zárkózik, ahol felkészül az esti ajántékozásra. Közben felmerül benne, hogy korábbi útitársát csak egyszer, távolról látta a karavánút alatt, és itt a kastélyban is csak felfedezni vélte az egyik ajtón átlépve. Különös férfi Shi no Kage, az biztos, de az együtt töltött út alapján talán nem feltétllenül erre az eltűnsére számított tőle. Egy pillanatra felhorgad benne a kényelmetlen gyanú, amit már korábban is érzett, de aztán végül megvonja a vállát. "A folyó futását megakadályozni úgysem tudod..." mondta sokszor Hon mester, utalva arra, hogy az ember mások cselekedeteiért nem, csak a sajátjáért felelős. Alaposan megtisztálkodik, kontyba köri hosszú ébenszín haját, és felölti szertartási öltözékét, melyet direkt erre az alkalomra csomagolt el - hakanjának mellérészén a víz szimbóluma hirdeti a Dart-nid-kinito tanítványát, könnyed felhőselyem szoknyanadrágja és könnyed cipője a tiadlani udvarok minőségét mutatja. Nem hivalkodó, jól illik a harcoslány visszafogott jelleméhez, az egyszerűségükben tökéletes darabok tökéletesen illeszkednek a Víz és egész Tiadlan szellemiségéhez.
Egy pár pillanatig bámulja magát a tükörben - no nem hiúságból -, majd magához veszi a mogyorófa dobozkát és megindul a rendezvény színhelyéül szolgáló udvar felé.

Helyet foglal az egyik párnán, és pár pillanatig csodálja a hatalmas cseresznyefát, ami hatalmas ágaival bölcs tanítóként magasodik föléjük, szinte átölelve a társaságot. Éles érzékei azonban egyből megérzik a rendezvény diszharmóniáját és ez meglepi. Arra számított, a nagyúrról és családjáról szóló szóbeszédek alapján, hogy a tiadlani hagyományoknak megfelelő este jó kedvben, megnyugtató harmóniában fog majd zajlani, és a kényelmetlenségnek, kényszeredettségnek az érzése, amely a föld felett végigsuhan az udvaron és felkúszik a gerincek mentén, nem várt vendég az udvarban. Nem ismeretlen ez az érzés számára, ez a levegőben úszó feszültség, csak nem épp ide várta. Gyors pillantásokkal felméri a vendgésereget - újra látja az elfet, akit a fogadóban is, de most nem törődik vele hosszabban, és már a látványa sem olyan meglepő, mint elöször volt. Ugyan nem ismer senkit a társaságból, ahol ül, de biztos okkal került meghívásra a rendezvényre.

Az ajándékozás megindulásakor feláll és kimért léptekkel közelíti meg Soshuro nagyurat.- A Folyóvíz Bölcsessége kolostor szerzeteseinek és Oguro mesternek személyes üdvözletét hozom, uram. - mondja, szertartásosan meghajolva, átnyújtva a tekercset és a mogyorófa dobozkát. - Jó egészséget és békét kívánunk Soshuro nagyúrnak és bár nem kívánom a gyász fájdalmával megszakítani eme csodás est nyugalmát, Hon mester azért nem lehet most itt, mert Nastar magához szólította egy holdtöltével ezelőtt. Fogadd részvétünket, nagyuram.

Még egy meghajlás, és távozik. A további szavak ideje nem most jött el. Az ajándékozás során a továbbiakban csendben figyel - nem igazán érdeklődik a többi ajándék iránt, semmi köze hozzá, ki mivel ajándékozza meg a családot, udvariatlanság volna azt lesni. A szertartás végeztével a vendgésereg szétszéled, míg a család közelebbi rokonai - és az elf is, nem kis meglepetésre -, a személyes palotaszárnyba vonulnak. A gyanakvás azonban nem ül el a harcművészlányban, és inkább a palota szabadon járható részeiben sétára indul. Semmi célja nincs, csak átgondolni még egyszer az este eseményeit, és közben megismerni a palota szépségét.

"A férfit csak ezután vettem észre. Igazi ragadozó volt: hószínű, vállig omló sörény, markáns, óarany árnyalatú, kyr vonású arc, a szeme pedig... förgeteg-szürke, mint vihar után a hajnali ég. Egy tisztavérű kyr."

Alan O'Connor - A Halál hét arca

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1648
 • Aktivitás:
  16%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:Shiro Tochi - Rokonlátogatás (kaland)
« Válasz #48 Dátum: 2021. Június 01. 09:49:21 »
Shiro Tochi - Rokonlátogatás
Helyszín:  Tiadlan – (Shiro Tochi)
Időpont: P.sz. 3694 Shiro Tochi: Tűz és fény hónapjai (Meleg évszak: Adron kvartja - Áldozat)
Esemény: Ajándékozás – Első délután - este
Résztvevők: Leedar Maelindor, Kita wi LannoLeedar Maelindor Tiadlan – (Shiro Tochi – 10. pont )

Ámbár egyfajta egzotikumnak számítasz jelenleg a palota területén, ám egyenlőre úgy tűnik, hogy férfiúi csábod még nem részegítette meg teljesen a környezetedet a nők nem látják benned a potenciális férjjelöltet és a férfiak sem tekintenek rád vetélytársként amolyan kíváncsi pillantásokat kapsz lopva, bár Raadel gunyoros füttyögése a tudatod peremén a tudomásodra hozza, hogy azért egy két fiatalabb leány nem zárkózna el amolyan egyéjszakás kalandtól a személyzet egyenlőre nem adja jelét, hogy tudomást szerzett volna arról a tényről, hogy beszéled az anyanyelvüket ezért, készségesen bár tört közös nyelven válaszolgatnak a kérdéseidre amikből megtudod, hogy a nagyúr és felesége tizedik házassági évfordulójukat ünneplik a felvetésed kapcsán, hogy mennyire helyes párt alkotnak csak alázatosan mosolyognak, viszont arra rájössz, hogy a gyermekek tanítóinak roppant módon ürülnek meg annak is, hogy a király és a Dorcha ilyen becses ajándékkal lepte meg a családot. A gyermekek és szüleik között lévő távolság kapcsán feltett kérdésedet, mintha nem értenék, vagy csak nem akarnák megérteni. A tábornok kapcsán feltett kérdésed követően a konyhában lévők elkomorodnak és sajnálatukat fejezik ki, hogy nincs tudomásod arról, hogy az elévülhetetlen érdemeket szerzett tábornok tavaly tavasszal váratlan hírtelenséggel megtért őseihez pont akkor amikor itt vendégeskedett a lányánál azóta a kardja az úrnő személyes lakosztályában került elhelyezésre és annak magasztosságát emeli jelenlétével. Beszélgetéseket követően úgy teszel mintha a tea gyönyöreiben merülnél el a körülötted lévők, ha halkabban is de folytatják a pletykálkodást egymás között. Két fiatal lány egyfajta idealizmussal arról beszélget, hogy a házaspár már jó ideje nem alszik együtt és, hogy Inoru nagyúr az ünnepséggel is próbálja visszaszerezni elvesztett szerelmét, ami remélik sikerül neki mert Inoru nagyúr nagyon jó ember és gondos hűbérúr megfontoltan és takarékosan gazdálkodik a rája bízott javakkal és igazán megérdemelné, hogy nyugodt, boldog és békés családi élete legyen, éppen befejezik a halk diskurzust amikor bekapcsolódik a beszélgetésükbe egy idősebb asszony és kimért hangon azt elemzi a két lánynak, hogy a kialakult helyzeten az sem segít, hogy Sahio úrnő sokszor fogad idegeneket a látogatókat a magán lakosztályában éppen amikor ezt elemzi az asszony az egyik férfi a helyi beszélgetési stílusoktól teljesen szokatlan módon szinte foghegyről veti oda a nőknek, hogy a helyzetet még jobban rontja, hogy ezek idegenek sokszor határon túli férfiak a beszélgetés fürkészését folyását egy kellemes lágy hang szakítja meg közös nyelven ám a szokásos északi felhangok helyébe valami számodra ismeretlen lágy hajlítások lépnek a fiatal férfi nem tudod hogyan bukkant fel melletted ám kezében sötét és erős gőzölgő feketeteás csészét dédelget a kreol bőrű fekete hajú fiatal férfi ruházata egyszerű Tiadlanra olyannyira jellemző szabad mozgást engedő kopottas szövet ruházat, egyedül széles sötétzöld selyemöve ami megtöri az egyszerű kopottas ruhadarabokat és a jobb kezének gyűrűs úján lévő párducfejet mintázó gyűrű.

- Igazán figyelemre méltó korához képest az ifjú Shosuro Atsuki technikája nem gondolja? Igazán becses ajándék volt a király és a Dorcha részéről a gyermekek mellé kiemelkedő tudású tanítókat rendelni.

Az idegen fejével az udvaron lévő Shosuro Atsuki felé biccent, aki több hasonló korú társával együtt fakardal a kardvívást gyakorolja egyenlőre „játékos” formában.

Kita wi Lanno Tiadlan – (Shiro Tochi – 6, 14, 3, 10. pont)

Mielőtt teljesen szétszéledne a vendégsereg a palota kertjéből (6. pont) kedves mosollyal arcán az öreg Shosuro Nakiro lép hozzád (valószínűleg ő Inoru nagyúr udvarmestere) és udvarias szóvirágok közepette ismerteti az elkövetkezendő pár nap programját
Program:
1.) nap: utolsó érkezések és ajándékátadó (megtörtént) sötétedés után fogadás.
2.) nap: vadászat, séta, kilovaglás, este fogadás.
3.) nap: napközben kötetlen program dél körül ünnepélyes ebéd, színi előadás este.
4.) nap: a nagy esemény, szertartás, lakoma.
5.) nap: pihenőnap, délután játékok.
6.) nap: délután újabb kilovaglás/séta, este újabb előadás.
7.) nap: elköszönés, aki akar, még maradhat, szívesen látják.

, majd megmutatja a szállásodat, ami a vendégszállás és a szolgák szárnyának a határán található (14. és 10. pont). A palotában a szokásosnál valószínűleg nagyobb a nyüzsgés a népes vendégseregre tekintettel a személyzet a maga módján nagyon izgatott hiszen a birodalom központi részéből érkeztek vendégek és ezzel együtt hírek és pletykák is ide a határvidékre. Miközben elkezded bejárni a „belső” palotát a konyha környékén a személyzet között mintha egy pillanatra Kaget és a Kavaju Onszen fogadóban látott furcsa tetovált albínó férfit tűnne fel, aki karaván utazás alatt úgy tűnt mintha az elfhez és annak kíséretéhez tartozna. A palotát bejárva megállapíthatod, hogy bár egy határ menti erődítményként szolgál annak ellenér az építői a lehetőségekhez mérten a lehető legelegánsabbra tervezték és béke időkben, nagyon is kényelmes és lakályos épületnek az udvarokon szinte mindenhol található néhány törpe fa és cserje. A palotát bejárva utad visszakanyarodik a főkapunál lévő udvarra ( térkép 3. pont ) ahol Shosuro Atsuki több hasonló korú társával együtt fakardal a kardvívást gyakorolja egyenlőre „játékos” formában. A játékos párbajt a konyha teraszáról (térkép 10. pont) Kage és a Kavaju Onszen-ben látott elf figyeli teázgatás közben az elfnél egy vörös erezetű drakkfa bot van ami így távolabbról teljesen megfelel egy dzso-nak ( 170-172 cm ) .

Shiro Tochi
("Belső kastély" - számozás)Nem elérhető Sol

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 639
 • Aktivitás:
  6%
 • Karma 0
Re:Shiro Tochi - Rokonlátogatás (kaland)
« Válasz #49 Dátum: 2021. Június 04. 10:43:38 »
Shiro Tochi - Rokonlátogatás
Helyszín:  Tiadlan (Elya) – (Shiro Tochi)
Időpont: P.sz. 3694 Shiro Tochi: Tűz és fény hónapjai (Meleg évszak: Adron kvartja - Áldozat)
Esemény: Ajándékozás – Első délután - este
Résztvevők: Leedar Maelindor, Kita wri LannoReito valószínűleg valami színpadi előadásra számított tőle. És még csodálkozik, hogy az elfek túlságosan emberinek tartják. Az efféle szélhámosság annyira jellemző az emberekre.

A tábornok halála mindenesetre különös. Nemrég történt, váratlanul és pont itt. Erről többet kell megtudnia.
Valóban nincs teljes harmónia férj és feleség között. Ráadásul az asszony a határ túloldaláról is fogad látogatókat. Ez megint csak gyanakvásra ad okot.

A beszélgetéseket hallgatva éppen azt mérlegeli, hogy a küszöbön álló konfliktus mibenlétének kiderítése feljogosítja-e arra, hogy valamelyik szolgáló elméjében kutakodjon a lehetséges válaszok után, amikor az idegen férfi megjelenik mellette. Szinte a semmiből tűnt elő.

Bár bosszantja, hogy így ki tudta játszani a figyelmét, azonban ennek nem adja jelét. Arcáról rendszerint nem tudnak semmit leolvasni az emberek.
Teájából felpillantva komótosan végigméri a párducfejes gyűrű gazdáját, majd a kardozó gyerekek felé fordítja a tekintetét.

- Inoru nagyúr maga is kiváló harcos hírében áll. Van egy emberi mondás, az alma nem esik messze a fájától. Így mondják, ugye? A fiatalság tanítását sosem lehet elég korán elkezdeni. - kék szemeit a kreol bőrű férfira függeszti, miközben egy kézmozdulattal hellyel kínálja az asztalánál.

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1648
 • Aktivitás:
  16%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:Shiro Tochi - Rokonlátogatás (kaland)
« Válasz #50 Dátum: 2021. Június 07. 15:31:04 »
Shiro Tochi - Rokonlátogatás
Helyszín:  Tiadlan – (Shiro Tochi)
Időpont: P.sz. 3694 Shiro Tochi: Tűz és fény hónapjai (Meleg évszak: Adron kvartja - Áldozat)
Esemény: Teázás a konyhateraszon – Első délután - este
Résztvevők: Leedar MaelindorLeedar Maelindor Tiadlan – (Shiro Tochi – 10. pont )

Hellyel kínálod a fiatal férfit amit elfogad és a helyi szokásoknak megfelelően foglal helyet az alacsony teázó asztalka mellet, miközben letelepszik elméd határán érzékeled Raadel töprengő dudorászását *Furcsa. . . Igazán furcsa, nem inkább nagyon furcsa. . . *

- Köszönöm a lehetőséget, hogy csatlakozhatom önhöz ebben a pompás időben engedje meg, hogy bemutatkozzam a nevem Shi no Kage és igen mindenki reménykedik benne, hogy az ifjú Shosuro Atsuki édesatyja és anyai nagyapja nyomdokaiba lép, hiszen a Kyrek annyira idegenek, annyira mások igazán nagy tett felettük győzelmet venni. Inoru nagyúr Rusenor koronájának jegyében született így a csillagok állása alapján várható volt a szenvedélyes tettek végrehajtása részéről. Inoru nagyúr elsőszülött fia viszont a Lámpásemelő csillagkép ideje alatt látta meg a napvilágot ennek köszönhetően már amennyiben meghatározzák a sorsunkat a születésünkkor uralkodó csillagképek az ifjúúr inkább a Király konok testőrlovagja lesz vagy a kardművészek letisztult ám rideg útját fogja követni, már amennyiben beérik a nemes fa gyümölcse. – elgondolkozva szemez a teájával mielőtt egy aprót kortyolna belőle és folytatná mondandóját, mindeközben Shosuro Atsuki és fiatal társai közt kezd eldurvulni a gyakorló kardvívás egyre nagyobb erővel csapnak össze a gyakorlókardok fa sikolt fán - - Már ha nem veszi tolakodásnak megkérdezhetem, mit gondol arról, hogy Inoru nagyúr a házassági évfordulójának középidejét pont az Elátkozott Utas csillagállás tetőzésének csúcsára időzítette? Ráadásul a mostani csillagkonstelláció a szokásosnál is ritkább, ha kétszáz esztendőnként ha egyszer fordul elő mert most az útitársa a Démon szeme csillagállás a háttérből pedig követi őket a lehanyatló Diss Tüze.

Nem elérhető Sol

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 639
 • Aktivitás:
  6%
 • Karma 0
Re:Shiro Tochi - Rokonlátogatás (kaland)
« Válasz #51 Dátum: 2021. Június 08. 22:07:47 »
Shiro Tochi - Rokonlátogatás
Helyszín:  Tiadlan (Elya) – (Shiro Tochi)
Időpont: P.sz. 3694 Shiro Tochi: Tűz és fény hónapjai (Meleg évszak: Adron kvartja - Áldozat)
Esemény: Teázás a konyhateraszon – Első délután - este
Résztvevők: Leedar Maelindor, Kita wri Lanno*Mmhhmm.*
Hümmög helybenhagyólag. Valóban furcsa ez a külső megjelenésében és hanglejtésében déli származású fiatalember tiadlani öltözetben.

- Leedar Maelindor. - viszonozza a bemutatkozást. - Nagyon örvendek.

Udvariasan végighallgatja a csillagjegyekről és a hozzájuk kapcsolódó személyiségekről szőtt eszmefuttatást.
- Ha hinnék az ilyesmiben, roppant baljóslatúnak találnám. Szeretem azt gondolni, hogy igenis van ráhatásunk a jövőnk alakulására és sorsunk nem vésődött kőbe születésünkkor. Máskülönben minden erőfeszítésünk hasztalan lenne, csupán bábok lennénk nálunk hatalmasabb teremtmények sakktábláján.

Azonban nem az számít, hogy ő hisz-e az asztrológiában, hanem hogy szemmel láthatóan Inoru nagyúr (vagy aki ténylegesen megszervezte az ünnepséget) nagyon is.
Vagy pusztán véletlen lenne?

*Nem hiszek a véletlenekben.*

- Úgy látszik Shi no Kage, Ön jól ismeri a Shosuro családot. Ha már szó esett a család férfi ágáról, mi a helyzet a hölgyekkel? Ők melyik csillagképben születtek?