Nick Hall
<< 3. nap Délután - este>>
<< Antonio Olmedo, Nick Hall +4. szint 004-es orvosi közepes labormodul>>Yakira nem véletlenül kapta meg ezt a munkát - igazi rabszolgahajcsár, de legalább a céljai érthetőek. Pontosan tudja, hogy kell gyorsan, szakszerűen lecsendesíteni a lelkesedést, és túlórával honorálnia a részsikert. Normál esetben nem is bánnám a dolgot, hiszen egyet tudok érteni vele - de ma estére más terveim voltak.
Mivel ma egy jó időre kiestem a kutatásból, így a későbbiekre időt spórolandó - odafigyelek Janakova összefoglalójára, és már most felírok magamnak pár emlékeztetőt, ha valamilyen ötletem vagy kérdésem merül fel a témával kapcsolatban. Ez holnap segíthet abban, hogy használható javasolato(ka)t tegyek a további kutatással kapcsolatban. Rövid mérlegelés után úgy vélem, hogy talán a kémiai vonalat tudnám jobban erősíteni - de majd kiderül, hogy hova osztanak be - de feltehetőleg az eredmények gyakorlatba ültetése lesz az a rész ahol igazán érezhető lesz a hozzájárulásom.
<<+1. szint IB273/A/003-as számú nagy lakómodul >>A megbeszélés után mindenki mehet pihenni, így én is a lakómodulom felé veszem az irányt. Ahol úgy tűnik,hogy a mai menü messze több meglepetést tartogat, mint gondoltam. A szobaszerviznek nem kell sokat várnia, mert hatására egyből a desszerttel kezdek, és "igénybe veszem a szolgáltatást".
<< 4. nap Reggel>>Reggel - ha még ott van Catherina - egy kellemes közös reggelivel indítanám a napot, hogy utána jó hangulatban induljunk a napi feladataink után.
Útban az orvosi labormodul felé átnézem az üzeneteimet, és észreveszem, hogy Angelo írt. Megnézem a küldött videót, és utána töprengve folytatom az utat. Végül üzenetet írok Angelonak
/Angol/ A résztvevők listáját megjelölve csapjuk hozzá az elő körben tesztelésre javasolt dolgozók listájához. Lehet, hogy csak fura divat, de jelen esetben nem árt az óvatosság.
<< Antonio Olmedo, Nick Hall +4. szint 004-es orvosi közepes labormodul, 2199 - nyár - 4. nap reggel >>dr. Escobar eredménye engem nem lepett meg annyira. Ha optimisták vagyunk, ez azt jelenti, hogy még van mit felfedezni a helyi élővilágból. Ha pesszimisták, akkor pedig azt jelenti, hogy a minap igazam volt - de ennek nem tudnék igazán örülni. Ennek fényében viszont sokkal érdekesebb az, amit Angelo átküldött - így felhívom rá a többiek figyelmét, majd a tegnap megbeszéltek szerint elkezdem a munkát.
a karakter erős Kémiából.
- Kémia képzettség szintje 7, Célszám C# azaz tehetség d10-el kell 7-3=4 vagy alá dobni.
Próbadobás (aládobás) 2d10: ( 6+10 ): Össz = 16 Célszám: 4. Eredmény:
Kudarc