Szerző Téma: Fejesugrás - Coronado Állomás a kaland  (Megtekintve 785 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2921
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Fejesugrás - Coronado Állomás a kaland
« Válasz #45 Dátum: 2021. Január 24. 17:07:21 »

Nick Hall
A technikai modulban szinte olyan érzése van az embernek, hogy minden rendben van. Minden nyugodt, és pont olyan, mint amilyennek lennie kell. S valójában ezért veszélyes ez az eset is - hiszen most nem fegyvert rázó, jól látható és hallható ellenfeleink vannak, hanem láthatatlanul lopakodó, csendes gyilkos teszi a dolgát. Ahogy elnézem Angelo is ezt tette, mert az értékei kifejezetten jónak mondhatóak.
/Angol/ Remek formában vagy! - jegyzem meg az adatait nézve. Aztán a biomonitorom adatait látva az az érzésem, hogy nálam már nem annyira ez a helyzet. De hogy pontosan mi a gond, azt nem tudnám megmondani. A tegnapi eredménytelenségemből tanulva úgy döntök, hogy az adatokat publikussá teszem a többiek számára, és feltöltöm őket. Aztán inkább elkezdek azzal foglalkozni, ami több sikerrel kecsegtethet - már ha van valami alapja az álomnak. Mikor az eredménnyel szembesülök, nem mondhatni, hogy kitörő örömmel fogadom.
/Angol/ Ó, hogy az a jó... - harapom el a káromkodás végét.
Valahogy jobban  esett volna, ha nem találok semmit. A találatokat összesítve, rendezetten feltöltöm a felhőbe, s remélem, hogy ezekről az adatokról korábban már hallottam valahol - mert ha nem, az kellemetlen, de felettébb érdekes következtetések levonására kényszeríthet.  A szárazföldi csapatnak is elküldöm a megnézendő koordinátákat - s erősen javaslom nekik, hogy legyenek óvatosak, de ha lehet ne találjanak semmit. Ezek után végre úgy döntök, hogy kinyújtóztatom a lábam, és elmegyek végre enni az étkezőkbe.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1585
 • Aktivitás:
  16%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:Fejesugrás - Coronado Állomás a kaland
« Válasz #46 Dátum: 2021. Január 30. 20:54:37 »
Kalandmester – Gonoc KÁEM
Fejesugrás
Helyszín: Coronado Állomás
Időpont: 2199 - nyár – Kora reggel - 1. nap
Esemény: Coronado Állomás „Jégház”
Résztvevők: JK: Nick Hall, NJK: Angelo

<< Kora délután >>
<< hajnal +3. szint technikai modul (Nick Hall főhadiszállása és Angelo de Fato kaszárnyája) és +6. szint kupolaplató étkező >>

<< Technikai modul >>
Az adatok elküldését követően Montgomery jelentkezik be és láthatóan egy terepjáróban zötykölődik valahol kint a szigeten balra dús vegetáció látható míg jobbra tőle óceán hullámzik miközben a terepjáró a parti homokban száguld.

- /Angol/ Van egy kis probléma Nick az ön által megjelölt koordinátákat nem egykönnyű elérni mivel több mint 1.000 kilométerre találhatóak az állomástól és Ritter biztonsági főnök nem engedélyezi az ugróhajók használatát Yakiara által kiosztott feladat helyszínét is jó ha estére elérjük és akkor már nem valószínű, hogy érdemben munkához tudunk látni. Szóval a helyszínelés marad a holnapi napra utána pedig a begyűjtött adatokkal vissza kell térnünk az állomásra mihamarabb, de mint mondta imád fényképezni, ha visszaértünk utána, ha gondolja kiruccanhat velünk az ön által megadott koordinátákra és a helyszín felderítése közben lőhet néhány jópofa fotót, nos mi a meglátása egyébként pedig ahogy nézem az egyik helyszínnél hegymászásra is számíthat, az ön által megjelőlt pont tengerszint felett úgy 2.400 méter körül található a hegy túloldalán mint ahová éppen tartunk.

<< Étkező >>
A kupolaszinten meglepően sokan vannak az ebédidő elmúltát követően is többen a sport és kikapcsolódó központ szolgáltatásait veszik igénybe éppen az ebédlő viszonylag üres inkább a kávézó részén összpontosul a bázis személyzete ezért nem esik nehezedre egy üres asztalt találnod. Az ebédedet nyammogod egykedvűen amikor egy meglehetősen csinos vörös huppan le melléd és szélesen rád mosolyog

- /Spanyol/ Üdv Catherina Hames vagyok, látom új kóstolta már a séf ráksalátáját, isteni a búvárok a parton és a partközlbe szokták begyűjteni az ásórákokat aztán Lucius isteni csemegét rittyent belőlük.


Off-Topic: megjelenítés
« Utoljára szerkesztve: 2021. Január 30. 20:57:18 írta Filio Mortale »

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2921
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Fejesugrás - Coronado Állomás a kaland
« Válasz #47 Dátum: 2021. Február 13. 19:38:54 »

Nick Hall

<< Technikai modul >>

Az adatok elküldését követően Montgomery jelentkezik be és láthatóan egy terepjáróban zötykölődik valahol kint a szigeten balra dús vegetáció látható míg jobbra tőle óceán hullámzik miközben a terepjáró a parti homokban száguld. Montgomery válaszára megvonom a vállam.
/Angol/ Nem nagy probléma, mert csak egy kósza megérzés a két helyszín. Én sem autóznék ezer kilométert egy erősen kétséges eredmény miatt - mert olyan, mint répára kereket szerelni. Időrabló és teljességgel felesleges. Logikusabb és ésszerűbb az ugróhajók hiányában közelebbi és nagyobb sikerrel kecsegtető célokat kitűzni, mint két teljes napot csak oda-vissza utazásra szánni - értek vele egyet. A fényképezgetős kiruccanásra megrázom a fejem.
/Angol/ Monty, ahogy elnézem jelenleg jó ha van tíz napunk megoldani az ügyet. Ebbe nem fér bele egy két-három napos túra a meglátásom szerint. Majd ha megoldottuk, ugróhajóval megnézhetjük, hogy mennyire volt pontos a tippem, és akkor elkészíthetem a fotókat a vakációról - teszem még hozzá - Itt jegyezném meg, hogy a Biogene igazgatótanácsának döntése többségében helyes az ugróhajó használatának korlátozásával kapcsolatban, de jelen helyzet kivétel a szabály alól, mert inkább csak hátráltatja a nyomozást - aztán elgondolkozva kérdezem meg - ámbár azt értem, hogy mi nem mehetünk el túl messzire. De az is meg van tiltva, hogy egy Biogene alkalmazásában álló ugróhajó ezer kilométerre megközelítsék a bázist? Mert ha nem, akkor elvileg egy ugróhajóval Cliffsideból meg lehetne nézetni a két helyszínt, és az eredményt átküldetni nekünk. S mivel nem is találkozunk velük - a bázistól meg szerintem egészségesen messze van a két helyszín, ezért a fertőzés továbbadásának esélye is a zéró felé konvergál. És most kérem, valaki torpedózza meg az ötletet, hogy miért is nem kivitelezhető... - adom át a szót a többieknek.

<< Étkező >>

Ami azt illeti, a mai teljesítményemmel sem vagyok igazán elégedett. Mire étkezésig fajultak a dolgok, addigra eltelt a teljes délelőtt, és a nap fele - pedig elég korán kezdtem neki a feladataimnak. Amit pedig találtam, azzal sem vagyunk sokkal beljebb a távolságok miatt. Az egyedüli remény az maradt, hogy a többiek találnak valamit a biomonitor adatai között. Ennek ellenére jó étvággyal fogyasztom a reggeli-tízórai-ebéd hármasát betöltő ételt, és azon tűnődöm, hogy pihenés képen talán az egész probléma kezdeténél kéne egy kicsit szétnéznem. Azaz a cetfélék szállására és és a nekik segítő, és itt maradt személyzetre szánhatnék fél-egy órát. Ezt a gondolatmenetet szakítja meg egy hívatlan vendég. Érdeklődve nézek rá, és meg kell állapítanom, hogy egész kellemes látogatóm érkezett.

/Spanyol/ Helló! Nick Hall vagyok, orvostechnikus - adok neki némi támpontot, s folytatom - az a helyzet, hogy nem tudom, hogy pontosan mit kóstoltam mióta itt vagyok - de lehet, hogy jobb is - vonogatom a vállam - Szerencsére a panír alatt minden állat egyforma - osztom meg vele az egyik ősi kínai bölcsességet.
/Spanyol/  Lucius ezek szerint a séf? - kérdezem, félig állítva, s közben elkönyvelem magamban, hogy feltehetőleg ő nem búvár, mert akkor a mi szócskát használta volna. Azért arra figyelmeztetem magam, hogy ez elég elitista hely - ide csak válogatott szakembereket engednek be.

/Spanyol/ És mondja csak Catherina, mi az ön specialitása? - teszem fel neki a kérdést, hogy aztán utána egy újabbat is feltegyek neki - És mi az, amire a legbüszkébb? - kérdezem, hiszen a két kategória nem feltétlenül  fedi egymást.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"