Szerző Téma: Cassiopeia Tatopulosz  (Megtekintve 2971 alkalommal)

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1826
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #195 Dátum: 2020. Április 03. 11:02:53 »


Görögország, Athen
1999. július 23. – 3. nap

Csütörtök – Reggel

Hangulatkeltő - Good Morning Peace Music ➤ Destroy All Negativity ➤ Start Your Day With New Positive VibesBármeddig is tart, a gyengéd törődés végig jelen van. Talán újra kislány vagy aki édesanyja ölébe bújt a vihar elől. Esetleg az a védtelen nő, aki hagyta, hogy erős férfikarok öleljék mielőtt a vita széttépte volna az idillt, de lehet épp ez a gondolat adta meg a lökést ahhoz, hogy újra bezáruljon minden szirom, a kagyló maga. Nem teszik szóvá, nem mondanak semmit, mígnem a kérdésre érkezik egy olyan válasz, ami újabb fejtörésre adhat okot.

Awiti /Angol/ Egy kicsit mindig ilyen. Vannak jobb napok is! – mondja szelíden – A spirituális kötelék miatt, úgy gondolom! – mondja halkan – Elfelejtették őt és mindazt amit az emberekért tett, azt hiszem jogos, hogy elégedetlen. – lesüti a szemét, bűntudat sugárzik róla

Nem sokat látsz ezen felül, de valószínűleg az ilyesmi számára „gyerekjáték”. Akinek a testét és lelkét is kínozták, némi rossz álom csak maga lehet a mennyország…

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 141
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #196 Dátum: 2020. Május 08. 15:45:42 »
Magában hosszan és cirkalmasan káromkodik és legszívesebben a türelmes ében szolgáján vezetné le a szirén felé irányuló összes dühét. Senki nem tudja, hogy itt van, meg is ölhetné. Na erre vajon mit lépne a tenger boszorkánya? Bár van róla fogalma, hogy semmi kedveset, de fellángol benne a tűz, ami eddig is számtalanszor emésztette már el a kapcsolatait, a karrierjét, az életét. Az ellenszegülés tüze.
 De ebből csak az elgondolkozás ül ki az arcára. Aztán lecsillapítja magát, volt egy terve ahhoz tartja magát. Felül, meztelen talpa a hűvös padlón pihen, eligazgatja a felcsúszott pólót nagy sóhajtással.

- Még Naamah se...-szándékos szünet- ..még ő se gondolhatja, hogy erővel szerez szeretetet magának. Ha fájdalommal fizet, nem fog csordulni felé se hála, se semmi sem, csak kifacsarhat pár cseppet a követőiből. Értem én, hogy haragszik, azt se mondom, hogy nem oktalanul. Ám én nem vagyok az akik ezred éve elfordultak tőle. Elfeledték, de újra lehet istennő, de már az emberek nem félik úgy az isteneket, nem félelemre, hálára kéne építkeznie. Olyanra amit te is érzel felé, igaz?

Elmosolyodik, s gyengéden magafelé fordítva simítja Awati állát. A fekete lánynak beszél, de  titkon reméli Naamah is hallja. Hogy ebből mit fogad meg? Valószinű semmit, de sokszor fogja még hallani tőle.

- Ha a fájdalmat más fájdalomra cseréli, nem várhat hálát. Mondjuk abban se vagyok biztos, mennyire tudja, hogy megváltoztak az emberek az utóbbi pár évezredben.

Na nézzünk reggeli után. Te mit.. nem is. Azt eszünk amit te választasz ki, úgyhogy a "semmit sem kérek" nem lesz jó válasz, ha nem akarod, hogy éhezzem.


 Jókedvűen húzza fel ajkait, semmi kedve unszolósat játszani.


Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1826
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #197 Dátum: 2020. Május 13. 08:20:51 »


Görögország, Athen
1999. július 23. – 3. nap

Csütörtök – Reggel

Hangulatkeltő - Good Morning Peace Music ➤ Destroy All Negativity ➤ Start Your Day With New Positive VibesA lehetőség adott, bármikor azt tehetsz amit csak akarsz. Ezt már rendőrként, sőt, korábban is tudtad, de sosem az volt a gond, hogy mit lehet és mit nem, hanem hogy mi következik majd utána. Igazából, természetesen egy valaki tudja, hogy itt van, de tény megölhetnéd. A kérdés talán az, hogy mit adna és meddig a tett amit tervezgetsz? Igazából a tengeri banya meg ki tudja mit reagálna? Igen sok lehetőség adódik a nem érdeklitől a téged is megölig, szóval semmi bizonyos.

Awiti /Angol/ Azt gondol, amit csak kíván. – közli veled teljes lelki nyugalommal és meggyőződéssel – Úgy teljesíti a kívánságait, ahogy csak kedve tartja és persze tudom, hogy elégedett velem, mert még szolgálhatom őt! – értsd, még él – Ez pedig fontos! – emeli fel picit a mutatóujját, de aztán elmosolyodik – Talán nem te voltál, de ez mit sem számít, hiszen ha téged is mindenki elfelejtene majd arra ébrednél, hogy senkit nem érdekelsz és egyedül vagy, akkor valószínűleg te sem lennél felhőtlenül boldog – mondja szelíden és érzed, hogy ennél azért több is van – Azt rosszul teszik! – jegyzi meg halkan, hogy szerinte nem jó, hogy az emberek már nem félnek az Istenektől – Nem csak akkor kell feléjük fordulni, amikor szükség van! – ő ezt elítéli, de aztán bólint – Mindenért! – is hálás.

A gyengédségre picit összerezzen, láthatóan nincs hozzászokva, de hagyja, úgy tűnik bízik benned és nem is sejti épp az életének kioltása futott át a gondolataid között. Igaz, ha mindennapos volt a halál közelsége, akkor ki tudja miképp vélekedhet erről.

Awiti /Angol/ Nem hiszem, hogy a hála lenne az amit vár. – jegyzi meg és te is úgy érzed ez így van – A változást illetően csak annyit mondott, hogy: „Minden változik!”. – vagyis a lány szerint Naamah tudja, hogy a dolgok mások, csak épp (szerinted) nem érdekli – Nem sok minden van itthon. – vált témát, úgy érzed önvédelmi reflex az ilyen gyors alkalmazkodás, még a legapróbb dolgokban is – De azonnal készítek valamit! – siet is kibontakozni és a konyha felé, hogy mielőbb valami ehetőt készítsen neked.

Sajnos a hangulat nem ugyanaz mint Theo-val volt, igazából egészen más, de talán a vége nem lesz katasztrófa. Attól függően mennyi időt maradsz még, érsz a készületek vége felé vagy már a terítésre, ahol meglepően nagy a rend és tisztaság uralkodik annak ellenére, hogy sok apró dolog történhetett, ami nem kevés szemeteléssel járt. Igazából van itt minden (ami itthon található volt) és oly módon lett elkészítve, hogy szinte várod beleharaphass. Kicsit csicsás is, nem vagy ilyesmihez szokva: a szalvéta hajtogatva, az étel nem csak a tányérra téve, de művészin elrendezve fogad.

Együtt foglalhattok helyet és bár az Ében Lány előbb imát mormol csak aztán falatozik, de a mosolya amit rád vet ragyogó, akárcsak a felkelő nap ami megfesti az otthonod…

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 141
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #198 Dátum: 2020. Május 25. 12:27:20 »
Lehet neki is ennyire alázatosnak kéne lennie, mint Awattinak, akkor könnyebben viselné a láthatatlan láncot. Bár, igazából egyáltalán nem akar alázatos lenni. Az nem ő maga volna. Meghagyja ezt az ében lánynak, ő kettőjük helyet is kellően hálás, odaadó  és alázatos.

A kiviharzó lány után csattog, de csak úgy ímmel-ámmal teszi a segítséget. A másik nála százszorta jobban boldogul, hogy a semmiből is királyi lakomát rittyentsen. Úgy tűnik, mintha hirtelen még egy pár karja nőtt volna, ahogy sürög és forog, minden mozdulata hatékony, mozgása pedig akár egy táncosé.

/Angol/- Ha nem a hála amit vár, akkor micsoda? Már a reggeli esszencián  kívül? 

Csendben és nyugodtan várja ki a másik áhitatát, s csak akkor veszi kézbe az első szelet kenyeret, amikor a másik is afelé nyúl.

Közben elmélázik azon is ő maga vajon mit akar?

 Tegnap még azt mondta volna, hogy "Eligoré lenni" mára viszont tompult az arany csillogása utáni sóvárgás a szívében. Az is csak egy kalitka lenne, s ő maga nem tűri soká a rabságot.

Megszabadulni ebből az igából, nos ez egyértelmű, de nem kitörni akar, amúgy sem szakítható emberi erővel ez a lánc. Az asztal sarkára felpakolt lábait nézegeti, a bokáját, melyet fájdalom nélkül facsarhat kifelé. Szabadulni, de nem bármi áron.

S a kérdés az valóban, hogy a szirén mit akar tőle? Mit Awiititól? Persze erőt, de azon kívül?

 Visszaidézi a barlangban történteket, kívülről szemlélve, lehántva róla a dühöt. A szirén csábított és ígért. Nem erőt fitogtatott, parancsolt, habár azt is megtehette volna. Mert a csábításhoz ért, az a lényege, s így szerethette őt Eligor is egykor. Őt egyértelmű bosszúból csábította ki a férfi öleléséből, s mégis ahogy tette... olyan lehetett régen, még a magárahagyottság előtt. Lehet az egész csupán egy hatalmasok közötti szerelmi dráma, s ez volna a megoldás is?

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1826
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #199 Dátum: 2020. Május 28. 13:01:06 »


Görögország, Athen
1999. július 23. – 3. nap

Csütörtök – Reggel

Hangulatkeltő - Good Morning Peace Music ➤ Destroy All Negativity ➤ Start Your Day With New Positive VibesLázadás. Akármilyen megalkuvás is jut eszedbe, a Lelked azonnal tiltakozik ellene. S bár megtehetnéd, hogy színlelsz, eljátszod azt ami nem vagy, de vajon hogyan tudnád megvezetni őt, aki maga is ezt tette veled? Az biztos, hogy Awiti igen alázatos, de úgy tűnik, hogy ő nem is a csábító démont, hanem valami mást lát Naamah-ban. Akármit is, az kitölti az életét és elégedettséggel tölti el, mi több, más és erőteljesebb érzésekkel, amik nálad kezdetben a harag és düh volt, most pedig…? Ebből az elmélkedésből az ében nő tánca hipnotizál vissza, és tudod, hogy valóban kiváló táncos lehet. A lány tele van tehetséggel és lehetőséggel, amiket mind-mind elvettek tőle azok, akik korábban birtokolták.

Awiti /Angol/ Azt nem várja, tudja, hogy az övé! – bólint is rá a második kérdésre, majd tűnődve tekint rád egy pillanatig – Úgy gondolom, de a pontosat csak ő tudhatja, hogy nem tudja! Sok idő telt el és szinte minden megváltozott! De biztos pontra vágyhat, ahogy mindenki, miképp szeretetre is, elismerésre… emberi dolgokra. S persze olyasmikre, amiket elképzelni sem tudok! – mosolyog, nem zavarja és bántja a dolog, hiszen egy természetfelettiről van szó – Sokan nem tudják mit akarnak, emiatt könnyű őket irányítani – vonja meg finoman a vállait – S azokat is, akik nagyon erősen akarnak valamit. – teszi hozzá, majd falatozni kezd

Végül a saját gondolataid maradnak és a finom reggeli. Falatok között Eligor jut az eszedbe, a szavai, hogy ahhoz segíthessen, segítségre van szüksége. S persze mondott még sok más apróságot és fontos dolgot, de a lényeg az, hogy ebben a világban senki nem engedheti meg magának (szerinte), hogy ne csatlakozzon valakihez (valamihez). A rabság elkerülhetetlen szerinte, mert az, hogy acéllánc, szalmakötél vagy lelki kötelék kapcsol bárkit és bármit össze, az nem számít. Egyedül a világ ellen… véleménye szerint esélytelen. S akkor már válasszuk meg mi, hogy milyen bilincsbe verjük magunkat, hozzuk ki belőle a legtöbbet..

A lábad tökéletes. A bokád… most már futhatsz és harcolhatsz kedvedre, ugrálhatsz és táncolhatsz, megtehetsz bármit amit korábban nem tudtál. Ami pedig a kérdéseket illeti? A „Mit akar?” egy olyan dolog aminek a megválaszolása pontosan egy magánnyomozónak való kihívás, olyan, amit meg lehet és talán meg is kell oldani! S eközben nem csak önmagadért, de másokat (is) segítve, ahogy azt tervezted.

S aztán jönnek a további gondolatok, most már így visszatekintve, bölcsebben és nyugodtabban belátva, hogy önként hajtottad a fejed, mert akartad, hogy így legyen. A tested emlékszik és talán most izzik is, ahogy felidézted a pillanatokat, melyben egy oly lény kezei között voltál, aki a megtestesült vágy és kísértés. Awiti valahol nagyon hasonlít rá… könnyű elképzelni, hogy Eligor is szerette egykor, hogy talán egy párt alkottak vagy épp őt is csak kihasználta volna? Nem úgy tűnt számodra, hogy csak ennyi lett volna abból, ahogyan a férfi beszélt hozzá és ahogy a nő reagált arra… emlékeztetik gyenge volt (?).

De talán egy megoldásra leltél… lehet.

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 141
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #200 Dátum: 2020. Június 22. 10:21:16 »
A lány szavai... Már tegnap este is felvillant valami az igazi személyiségéből, de  most egyértelmű lett neki. Hiába a csacsogás, a tágra nyilt szemek, és a naívnak tetsző, már-már gyermeki lelkesedés. Ez a lány okos. Okos, csak titkolni próbálja, lehet megszokott védekezési módszer ez nála, s nem csak Cassióra irányul. Ki fog derülni majd idővel. Az utolsó mondatra el is húzza a száját., igen sikerült őt is lépre csalni. De mindenkinek megvan a gyenge pontja, neki pedig, immáron nem a lába lett az.

A szirén vágyain gondolkodhat napestig, és fog is majd, de sokkal sürgetőbb és kézzelfoghatóbb problámája is van.

-Mihez értesz a varráson és a házimunkán kívül? Mert itt ellehetsz nálam egy rövid ideig, de nem tervezném ezt a következő évtizedre. Majd szereznünk kell papírt neked, a valódi nevedre lesz a legegyszerűbb, ha nem kőröznek.. vagy keresnek.(?)  De ebben tudok segíteni.

Odaszegezi a kérdést a reggeli végeztével. nem fogja törni magát a mosogatásért, biztos benne, hogy Awati végtelen szorgalommal áll neki a romeltakarításoknak. Egyelőre nem célja kizökkenteni a lányt a szerepéből, főleg amíg nem bizonyosodik meg mi van a maszk alatt, és mi tartja azt fent.


Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1826
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #201 Dátum: 2020. Június 27. 11:44:44 »


Görögország, Athen
1999. július 23. – 3. nap

Csütörtök – Reggel

Hangulatkeltő - Good Morning Peace Music ➤ Destroy All Negativity ➤ Start Your Day With New Positive VibesIgazi személyiség… Shakespeare…
Ösztönök… Darwin…

A felvételi teszteken is számtalan kérdést tettek fel mikor csatlakoztál a szervhez, s mindet talán teljes meggyőződéssel és kétségek nélkül meg tudtad válaszolni, de mi lett volna akkor, ha a Sors vagy valaki, esetleg valami teljesen más irányba sodor? Ki tudja, hogy most nem egy tengermélyi palotában lennél e szerető vagy a felhők felett szárnyalnál, esetleg valami teljesen más. Ezer és egy eshetőség mely ki tudja hova vezetett volna. S itt van ő, Awiti, akinek olyan volt az útja amilyen és mégis erős maradt és túlélt olyat, amit mások még filmeken se láttak…

Tudod, hogy nem buta. Nem lehet az, mert akkor nem lenne itt. De vajon mennyi ebből a tudatos és mennyi a hihetetlen élessé vált ösztönökből fakadó? Az biztos, hogy megvan a magához való esze és a korábbi környezete minden bizonnyal fizikai kényszerrel értékelte, ha gondolkodott. Így kifejlesztette azt a csodálatos képességet, amivel elkerülhette ezt s míg azok az embernek látszó démonok nincsenek itt, ő igen és mosolyog!

Awiti /Angol/ Egész jól főzök – elvégre életben maradt, valószínűleg tényleg nagyon jól főz – valamennyire értek a fodrászathoz, borbélykodáshoz és megtanítottak valamennyire a hajó motor szerelésre is! No meg gyorsan tanulok! – mondja vidáman és úgy vélheted, hogy talán tényleg képes lehet ilyesmire, aztán picit zavartan topog, tipeg, de végül kiböki félszegen – S téged miért választott az úrnő? – kérdezi – Biztos, mert nagyon szép vagy! Szereti a szép dolgokat! – teszi hozzá zavarában

Nem igazán érti, hogy miért hangsúlyoztad a valódi nevét, de bólint félszegen, majd lesüti a szemét – Nem akartam betolakodni az életedbe – szégyent vélsz felfedezni, hiszen őt az úrnő küldte, ő pedig elhitte itt lehet. S látod rajta, hogy szomorkás mosollyal veszi tudomásul, hogy idővel ki fogod dobni. Végül valóban leszedi az asztalt és gondoskodik a piszkosról is, ahogyan minden másról és mindezt olyan csendben, mintha ott sem lenne!

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 141
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #202 Dátum: 2020. Június 30. 11:06:52 »
A legkézenfekvőbb egy kocsma volna, teljesen véletlenül ismer egy csapost. De... nem, nem jó ötlet összekeverni az életének új és régi darabkáit. Azonkívül nem szívesen tenné ki a lányt néhány fenékmarkolászó idiótának. nem, nem úgy néz ki, mint aki kioszt néhány jogos pofont. A fodrászatnál viszont hümmögni kezd, teljesen átlagos, hétköznapi dolog. És abból meg lehet élni. valamint lefoglalja, hasznosnak érzi magát. Az ötlet egyre jobban tetszik neki. Fodrászszalonba nem fogják a múltját firtatni. Jó lesz ez.

- No, azért még maradhatsz egy darabig, ez idő lesz mire megoldjuk. A végtelenségig viszont nem jó ötlet a társbérlet, van magánéletem, viszont nincs munkám.
 De hidd el, te is élvezni fogod az önnállóságot. Akkor és azt eszel amit akarsz, akkor kelsz és fekszel amikor akarsz. És azzal akivel akarsz. 
Odaszúrja, ez egy biztos pont lehet, ott van benne az ígéret is: ha akarja egyedül  - Senki után nem kell takarítanod. Biztos vagyok benne, hogy ebbe is hamar belejösz majd.

- Nem tudom biztosan. Éppen jókor voltam jó helyen, nem mondta mit akar tőlem.- megvonogatja a vállát. A részletekbe nem fogja beavatni a lányt, egyelőre biztosan nem. - Ha szépséget gyűjt, akkor te leszel az ékkő azon a nyakláncon- őszinte a mosolya. magánál sokkal szebbnek látja a lányt, igazi fekete gyémánt.

-Van kedved sétálni? Kócost le kell úgy is vinnem, ha akarsz, gyere, vagy épp maradhatsz is, ha  azt szeretnéd jobban.

Bár egy pillanatra át fut rajta az ösztönös védekezés, nem hagy idegent a lakásban. De Awiti megtehette volna, hogy átkutatja a lakást a várakozás alatt. Amit lehet meg is tett, takarítás címszóval. Túl sok készpénz nem volt itthon, amit meg találhatott néhány játékszer. Más titka nincs. Pontosabban akkor nem volt.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1826
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #203 Dátum: 2020. Június 30. 16:43:15 »


Görögország, Athen
1999. július 23. – 3. nap

Csütörtök – Reggel

Hangulatkeltő - Baha Men - Who Let The Dogs Out (Original version)Igen, Theo talán tudna segíteni. Az sem hátrány, hogy Theo ismeri a tulajdonost! Vagy éppen a tény, hogy elég jó barátok vagytok és ismered őt annyira tudd, mit válaszolna erre a kérésre. Legalábbis tudtad egészen a katasztrófa reggelig. Ellenben azt is tudod, hogy papírok nélkül… és ugyanez a baj bármi mással. Nem beszélve arról, hogy bár Theo biztos megvédené a fekete kerek feneket, de valahogy attól tartasz Awiti nem tenne semmit amitől cask még bátrabbak lennének és… ez nem egy kalózhajó. S aztán ott a tény, hogy, hogy nem ismersz igazán fodrászt annyira, hogy azonnal felvegyék, főleg, hogy képesítése sincs (de legalábbis bármi ami igazolná).

Awiti /Angol/ Oh… ne haragudj! – szabadkozik

S ebben minden benne van. Ő nem tud semmit rólad vagy arról hogyan élsz, csak azt, hogy Naamah azt mondta neki, hogy jöjjön ide és mától itt fog lakni. Nem kell sokat tűnődnöd azon, hogy bizony az „Úrnő” nagyon röviden elintézte ezt és bár valószínűleg Awiti nem tenné szóvá, úgy véled nem árulna el, de ha Naamah megtudja lehet, hogy a maga módján megbüntet vagy valami sokkal rosszabbat tesz. Igazából Awiti nem is szól, látni rajta a mélységes szégyent, hogy zavar téged és az életedet, amiről ha tudná milyen talán tenne vagy mondana valamit. Lássuk be a te életed másképp van romokban, mint az övé. Sőt… Awiti boldog (volt), amikor ideérkezett.

Az Önállóságra alig észrevehetően megrándul. Úgy tűnik hogy talán megszokta mindig van körülötte valaki és mint ilyen akár a rabok nem tud mit kezdeni a szabadsággal. Persze lehet, hogy tévedsz, de mi van akkor ha nem? A szex kérdése olyan, amikor végigméred és látod rajta, hogy összerezzen, de csak azért látod, mert figyelted, kerested a jeleket mire hogyan reagál. Biztos, hogy bántották és az első dolog ami eszedbe jut, hogy Naamah nem csak bokát tud gyógyítani.

Awiti /Angol/ Nem kell elmondanod! Ne haragudj, hogy megkérdeztem! – visszakozik és a bókot nem is tudja kezelni, a témaváltás kapóra jön – Igen, persze. ha csak nem szeretnéd, hogy előbb takarítsak! – mondja ösztönösen – Esetleg ha pihennél, akkor leviszem a kutyust én! – aki már ott van Awiti mellett és szimatol, megnyalja a lány kezét

Ha esetleg úgy döntenél ellenőrződ a rejtett vagyont vagy a játékokat… minden úgy van ahogy hagytad és nem is hiányzik semmi. Mezítláb lenne, úgy indulna neki, valószínűleg így is érkezett, de ő ezt nem bánja. Nem úgy a városlakók, akik tuti megnézik, ha így megy le, hiszen ezzel a szénfekete bőrrel amúgy is messziről „világít”. Kicsit tényleg olyan, mint a mélység maga egy szelete öltött volna alakot. Érthető Naamah miért választotta és valószínűleg nem a harciasságáért, ami rád sokkal inkább elmondható.

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 141
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #204 Dátum: 2020. Július 01. 16:19:06 »
- Nem haragszom. És a kérdésekért sem. Kérdezni mindig szabad, csak nem biztos válaszolok.

A takarítás sürgés forgására felszalad a szemöldöke. határozottan pofozkodhatnékja van, ne legyen már ilyen.. ilyen szolgalelkű ez a lány. aztán picit sóhajt. kevés ennél roszabb ötlet van, Awitti jót akar, neki meg türelmet kell majd tanulnia. Sokat.

- Nem, nem akarom, hogy takaríts. Azt szeretném.. azt szeretném, hogy egyszer azt tedd amit tenni szeretnél.

 És ez nagyon is őszinte, szívböl jövő kívánság. Látja a sérült kis feketerigót a lányban.

- Még sosem laktam együtt barátnővel.- Rámosolyog, kis kegyes hazugság, s a kollégiumot leszámítva igaz is. Férfi viszont bőven forgott az ágyában. Theo.. vele is kéne beszélni.

- Gyere, megmutatom a környéket. Közben viszont kénytelen leszel magadról beszélni, mert csak így tudok segíteni. Feltételezem az Úrnő azért pont hozzám küldött, mert tudja, hogy én ezt megtehetem- itt most tudatosan kerüli Naaamah említését, mert ez bizony hazugság. De hát mit is vár egy többezer éves istennőtől? neki bizonyára nem kell személyi.

- Viszont, ha nem akarsz még több csodálót, cipőt kéne húznod. Mutasd mekkora a lábad.

Odaáll mellé, a falnak támaszkodva összeér a válluk, karjuk, hogy összeérhessen a talpuk is. A lány hajának szantálfa illta van, bódító, édes illat.