Szerző Téma: Cassiopeia Tatopulosz  (Megtekintve 3052 alkalommal)

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 144
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #165 Dátum: 2019. November 21. 10:52:10 »
- Nevezzük közös megegyezésnek- sóhajt, de hessenti is tovább a témát.
-A lényeg, hogy nincs munkám. Mondanám, hogy "szabad szeretnék lenni" de ennyi erővel azt is kívánhatnám, hogy szárnyaim nőjenek. Nem tudom igazából. Mindig zsaru akartam lenni, vagy tengerbiológus. De az utóbbihoz nem volt türelmem. Kiváltom a magánnyomozóit, mert ehhez értek, de úgy érzem más utat kéne találnom, valami nagyon mást. Még nem tudom mit, most próbálom kitalálni. Ami történt...lehet segít megtalálni ezt az új utat. Illetve mindenképp meghatározza azt. -vállat von. Érzi a sürgetést, hogy valamit tennie kell, de az utat nem látja pontosan. Vannak lehetőségei szép számmal, választania kéne. Vagy kivárni. Elked több madzagot lógatni a vízbe, meglátjuk miből lesz kapás.

Közben felfigyel a szokatlan párosra.
-Azt hiszem nem csak Kócost bűvölted meg, van még egy útitársunk- bök a sirály felé. Csak viccnek szánja, s máskor átlépne a furcsa jelenség fölött, most viszont...kezd egyre kevésbé hinni a véletlenekben.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1837
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #166 Dátum: 2019. November 21. 12:36:17 »


Görögország, Athen partjainál
1999. július 22. – 2. nap

Csütörtök – Kora délután

Hangulatkeltő - Mennyei hangokNem firtatják tovább a kérdést, ahogyan a tények is megállnak maguk. Most épp csak meghallgatnak, mintha mindössze erre lenne szükséged, hogy megtehess egy újabb lépést ezen az új ösvényen, amit a sors vetett eléd. A döntésről melyet meghoztál, mintha kicsit könnyebb lenne, de mikor újra elbizonytalanodsz az érzés kifakul. Az anyád nyomdokain vagy magad útján, esetleg egy teljesen új dolog… van min gondolkodni, de választás is van számos! Ez a szabad akarat.

Theias/Eligor /Görög/ Kétlem, hogy bármilyen hatással lennék eme teremtményre. – mosolyog

Keze a derekadon pihen, közelsége pedig már önmagában újdonság. Elpillantva már látszik a kikötő, de tudod, hogy ebéd vagy akár délután is lehet abból, hogy újra szilárd talaj érzel a lábad alatt. Az út további része nyugodalmasan telik, s ahogy közeledik a kikötés pillanata úgy indulnak az emberek gépjárművek vagy hajó orra felé. Nem úgy Eligor, aki élvezi a napsütést, a szellőt és a tengeri levegőt, a közelséged talán. Egyszer csak elpillant a város felé, majd kibontakozik.

Theias/Eligor /Görög/ Kis türelmedet kérem! – vonul félre, magadra hagyva

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 144
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #167 Dátum: 2019. November 25. 10:11:54 »
A sirály ügyét ezzel elintézettnek tekinti, ha nem valamiféle gonosz démon az madár képében, akkor igazán nincs kifogása a furcsa barátság ellen. legrosszabb esetben lesz egy madara is. Eligor nyugalma átragad rá, a tenger nyugodt hullámzása, a körülöttük lévő emberi moraj elandalítják. Elmerül a napfény és a hullámok nászának szemlélésében. Figyeli az aranyút változásait, ahogy apró darabokra törik, majd összeáll ismét. Akár csak az ő élete. nem először törik ketté, s eddig mindig talpra állt. Most sem lesz ez másképpen, ám ehhez idő kell.

- Persze, menj csak.

Visszakönyököl a korlátra, de szeme sarkából figyeli merre távozik a férfi. A várost nézi ő is, immáron nem csak a látómezejébe tolakodik a látvány, de a tudatába is. Várják a problémák. És a megoldások talán.

Ha tíz percnél tovább marad el Eligor elindul arra amelyről szemmel tévesztette. Kócos jó ürügy lesz, miért is indult utána. Aztán elmosolyodik magában, van értelme hazudni egy angyalnak? A kíváncsiság azonban hajtja, végül is nem mondta, hogy nem jöhet utána, neki meg szabad akarata van, nemdebár?

Ha tíz percnél hamarabb ér vissza, akkor kérdő tekintettel és kedves mosollyal fogadja majd.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1837
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #168 Dátum: 2019. December 03. 17:37:08 »


Görögország, Athen partjainál
1999. július 22. – 2. nap

Csütörtök – Kora délutánl

Hangulatkeltő - Mennyei hangokA percek telnek, de minden az elsőn túl lévő örökkévalóságnak tetszik. Kérdés, hogy mennyire érzed most egyedül magad, védtelennek és hiányzik a férfi közelsége, tekintete és mindaz, amit képvisel. A nyugalmad is olyan mint a tenger, hullámzó és változó, ki tudja épp milyen mély és mennyire tiszta, de egy négylábú barát biztos ott van melletted! Most épp szó szerint is, hiszen Kócos úgy döntött, hogy leül a lábadnál, leheveredik és úgy várja, hogy felfigyelj rá.

A korlát most társad és persze a kíváncsiság – mely talán emberi, de lehet anyai örökség – s mint ilyen követi a férfit, aki félrevonul és bár telefont illeszt a füléhez, valójában nem vagy biztos abban, hogy tényleg hívása volt. Mindenesetre úgy tűnt megnyomott rajta valamit, de… a város felé fordulsz mely eddig otthonod és minden problémád forrása is egyben. Azonban az új lehetőségek is talán itt várnak vagy a régiek, amelyeket neked kell rendezned.

S mire eddig eljutsz, még a tíz perces határon belül megérkezik a férfi, aki karját nyújtja amit ha elfogadsz, az autóhoz kísér, hiszen a hajó bár nem ez alatt a tíz perc alatt fut be, de most már tényleg nem tart sokáig. Végig udvarias és figyelmes míg végül el nem érkezik a perc, hogy beindítsa a motort. Ez idő alatt ha szeretnél beszélgetni nem zárkózik el előle, de ő nem kezdeményez ilyen téren. Egyetlen kivétel ez alól amikor a hajó befut és elindultok lassan:

Theias/Eligor /Görög/ Hova vihetem szépséges hölgy?

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 144
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #169 Dátum: 2019. December 09. 09:16:43 »
Az hogy Theias valóban telefonál, nem merül fel kétségként. S bár kíváncsi, hogy kinek és mit, ez a kíváncsiság nem lesz erősebb mint a férfi, s mint bármely más ember, magánszférájának tiszteletben tartása. Odakuporodik Kócos mellé, megölelve a hűséges szőrös társat. valahogy jólesik neki, hogy most nem követte a férfit, vele maradt. Noha a lehetőség adott, hogy mindez Eligor akarata volt, ez nem von le semmit a meleg, szuszogó jelenlét értékéből. A város közeledtével nő meg a távolság közte és az elohim között, nem csak fizikai értelemben. El kell fogadnia, hogy el kell engednie őt. Magára lesz utalva, és ez ismerős érzés, noha tudja, reméli, hogy mégis csak ott lesz majd Eligor mögötte láthatatlanul, ígérete szerint, és ez új érzés.

Nem sok ideje van a saját érzéseit elemezgetni, s a fennmaradó időt erre szánja. A gesztus pedig, amivel a férfi feléfordul, csak megerősíti őt.

Bármely más nő örömmel fogadna egy ilyen szeretőt, ő viszont biztosan tudja, hogy napok, hetek múlva a határait feszegetné, s provokálná, hol ér véget az udvarias türelem. Kétségkívül kapcsolatuk romlását idézve ezzel elő. S tudván nem várhat hűséget Theiastól, vajon ő képes lenne ezt megadni hosszútávon? Aligha.
Lassan meggyőzi magát, hogy jobb egy biztos barát, mint egy viharos szerelem. lassan képes lesz egyedül is szembenézni tettei következményeivel.

- Haza, itt az ideje.

Sóhajtja, s már várja is kissé a biztos, ismerős hely nyújtotta biztonság érzését.

- Azért a telefonszámod kérlek add meg, nem célszerűbb úgy hívni, mint a neveddel szólítani? -kérdi egy apró kis mosollyal, s ez a gesztus az összetartozást és az elválást erősíti egyaránt.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1837
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #170 Dátum: 2019. December 14. 16:12:13 »


Görögország, Athen
1999. július 22. – 2. nap

Csütörtök – Délután

Hangulatkeltő - AloneNem tudnád megfejteni, hogy miről beszélt és az miképp hatott rá, milyen érzéseket ébreszthetett benne, mert egyszerűen nem látod rajta azt, ami alapján ezt bizonyossággal megítélhetnéd. Ehelyett Kócossal kell és akarod is most beérni, aki ott liheg mellett és ha nem vigyázol egy nyelves puszival illeti az arcod, majd kiélvezi a törődés és szeretet ölelésben érezhető formáját.

S míg elkalandozol és azon is tűnődsz mi és hogyan lehetett, a férfi is visszaér, hogy mosolyogva pillantson rátok és kezét nyújtsa s bár a képzeletbeli távolságot most semmivé tenné, mégis talán úgy érzed sosem volt még ilyen messze tőled, mint abban a pillanatban, amikor eléritek a fővárost. S bár tudod, hogy nem elérhetetlen, hogy ott lesz, mégis nehéz ezt felfogni és elfogadni, megérteni talán…

Ártatlan kérdés egy olyan önismereti gondolatsorhoz vezetett, melynek végén úgy ítéled meg, hogy nem érdemled meg mindazt amit kaphatnál mert végül úgy is elmarnád. Ami azt illeti az eddigi tapasztalatok valóban ezt mutatják, de arról egyik sem beszél, hogy mindez valóban ugyanaz lenne mint bármilyen férfivel korábban. Elvégre Eligor nem is… nos, férfi, de több is annál! vagy kevesebb?

Theias/Eligor /Görög/ Kérlek, a címet azért áruld el! – mosolyog rád, aztán tűnődik – Azt nem tudom célszerűbb e, de ártani nem árthat, kivéve ha esetleg rossz kezekbe kerül. – érzed hezitál, de azt is, hogy ez nem miattad van, sőt te is tudod – Rendben, tudod írni? – és lediktálná

Az út alatt szótlan, de érzed, hogy figyel rád. Könnyedén megtalálja az épületet, ahol végül magadra maradhatsz, ahol egyedül leszel minden gondolatoddal és a tudattal mi minden történt. Kócos ugyan veled lesz, de miközben felfelé ballagsz, azon tanakodhatsz-tűnődhetsz, hogy vajon tényleg ez volt a legjobb választás? Aztán mielőtt bármi más döntést hozhatnál, hallod ahogy a már jól ismert gépjármű motorja felzúg és a Lovag elhajt…

Felérve a régi és megszokott, ismerős dolgok várnak, kulcsot keresel elő, nyitnád az ajtót…

Off-Topic: megjelenítés
Kérlek, dobj egy Perception + Alertness (Éberség + Észlelést), 6-os célszámra

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 144
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #171 Dátum: 2019. December 16. 10:00:53 »
Múlt jelen és jövő összemosódik, végtelen spirállá áll össze, az örvény kiveti vagy elragadja majd. Az ismerős kövek, épületek, a jól ismert illatok biztonságérzetet adnak. Ez mind itt volt eddig, holnap is itt lesz, vele vagy nélküle. A világ nem fordul ki a sarkából és a glóbusz forog tovább saját törvényei szerint. Mit sem számít, hogy egy ily pillanat-parány él vagy hal, boldog, vagy szomorúság gyötri.
Úgyhogy hagyhatja is a világot magára, s csak a saját életére koncentrálhat.

- Andromachis 151, majd az Andrea Siggroun indulj el, mondom hol tudsz lefordulni - csapódik halkan a kocsiajtó, és nem lesz több kérdés már a férfi felé. Most nem, de később biztosan. Előveszi a telefonját, hogy abba írja majd a számot, némi gondolkodás után a "csapos Theo" alá kerül a "Jóseggű Theias" név. Így még ha valaki meg is szerzi a telefonját, biztos lehet benne, hogy nem a fiúit fogja végighívni.

Még int az ajtóból vissza, s türelemjáték vagy dominanciaharc? lesz abból ki induljon előbb. De ő lesz az aki elfordul, betolva a nehéz ajtót, s lassan ballag felfelé, az ismert, kopott lépcsőkön.
Mélyre nyúl a zsebébe, még jó, hogy nem hagyta el a kulcsait, kellemetlen lenne. Ahogy bedugja a zárba...

Off-Topic: megjelenítés
Perception+Alertness Próbadobás (fölédobás) 7d10: ( 3+6+5+10+8+10+3 ): Össz = 45
Célszám: 6. Eredmény: Siker

... nem fordul, s ellenőrzi még egyszer, mikor a kilincset lenyomva azt veheti észre, az ajtó nyitva van. Próbál visszaemlékezni bezárta, vagy csak dühödten becsapta amikor elment? De vannak mozdulatok amik oly természetesek, s ilyen az ajtó bezárása is. A fegyvere felé nyúl, szomorúan tapogatva az oldalát, semmi nincs ott. Végül halk szóval és kézzel ülni parancsolja Kócost, jobban félti kis barátja életét, mint a sajátját. Végigszáguld a lakáson, ernyőt, vázát bármit felkapva, amit fegyverként használhat. S csak akkor támad, ha idegent lát meg, mert Theot gyanítja még itt, de nem bízza magát erre a gondolatra.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1837
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #172 Dátum: 2019. December 19. 17:11:51 »


Görögország, Athen
1999. július 22. – 2. nap

Csütörtök – Délután, kora este

Hangulatkeltő - Circle of LifeAthen ugyanúgy lüktet mint eddig már évezredek óta. Nos, nem teljesen, hiszen mint minden, a város maga is változott, növekedett és ki tudja miknek ad most már otthont… olyanoknak mint Eligor? Esetleg Naamah-ból van több? S vajon a Hét Házból mennyi van jelen és… végtelen kérdések és lehet, hogy a város már nem is annyira otthonos? Akárhogy is legyen, egy dolog biztos! Jóseggű Theias telefonszáma megvan! S nem csak a telefonszáma, a csókját is elloptad, a pillanatokat vele az elmúlt időből és most, az autóját is egy időre, míg azzal hazavisz.

A Dominancica harcból a Kandúr került ki győztesen, olyannyira, hogy már bezáródott az ajtó, mire hallod halkan ahogy elindult talán oda, ahova téged is hívott. Ehelyett felbaktatsz és reflexszerűen nyitnál, mikor rádöbbensz, hogy ez bizony nyitva van! Esküdni mernél rá, hogy bezártad mielőtt futni indultál most pedig…

Azonnal azokra gondolsz, akiknek kulcsa van ide, de még ez sem jelent teljes bizonyosságot, bár Theo kellemes meglepetés lehetne… talán. Ehelyett inkább egy dühös távozás emléke idéződik fel, elképzelhető lenne, hogy tényleg csak te voltál ilyen gondatlan? Kizárnád, de a kisördög nem igazán akar eltűnni most már, hogy felütötte a fejét. A fegyvered… odabent sincs! Az őrsön van leadva a többi felszereléseddel együtt, míg egyetlen lehetőséged a hűséges keverék melletted.

Végül a kíváncsiság győz és besietsz, hogy egy esernyővel felszerelkezve kutass a betolakodó után, akit elsőre nem veszel észre, de még másodikra sem. Kócos a lábadnál áll, igazából legalább annyira akadályoz, mint amennyire segítségedre lehet a jelenléte. Talán már épp megnyugodtál, lehetséges, hogy leengedted a „fegyvert” és ballagnál a nappaliból a hálódba, amikor az erkélyről lép be valaki, akit még soha életedben nem láttál.


(bőre sötétebb, mint a képen)

Nyugodtan lépdel, mint aki otthonra lelt és kiélvezi annak minden rezdületét. Észre sem vett talán, hogy beléptél és nem is vagy egyedül. Magas, kecses és finom vonású, fekete bőrű nő. Ez igazából annyira fekete, hogy rögtön arra gondolsz a sötétben talán észre sem vennéd és ki tudja mit tehetne! Talán valami sokkal rosszabbat, mint csak úgy betörni valaki más otthonába és úgy tenni, mintha az övé lenne az egész hely!

Nem sok a viselete, mezítláb van és mindössze egy törülköző van a teste köré csavarva, miközben inda vagy hínár (?) szerű hajzuhataga nedvesen csillog. Szép tekintete van, de sötét mint Naamah szíve. Nem látsz sehol ruhát vagy táskát, úgy igazából semmit, ami arra utalna, hogy sok motyóval érkezett volna, de még rápillantva az az érzésed sincs, hogy veszélyben lennél vagy félned kéne…

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 144
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #173 Dátum: 2020. Január 02. 15:50:40 »
Megdöbbenés az első amit érez. A második valamiféle keserű düh. Naamah...de nem lehet ő ( dehogy is nem). De ez itt az ő lakása, az ő ágya, ablaka, törülközője. Itt ő van otthon, az otthon biztonságérzetet ad, ezért is nem fogadta el jóseggű Theias hívását.
Naamah? Itt? Miért és hogyan?  Tényleg pont azt ne tudhatná, hol lakik, ha a bokáját meggyógyította? Hisz oly mélyen járt a testében, lelképen, tudatában lehetne minden porcikájának és gondolatának. Kavarognak a gondolatai, a nőszemély azonban, legyen bárki is nem mutat megszeppenést, hogy rajtakapták.  És még ha a sellő-démon volna is, akkor sem adja meg neki a felismerés és elismerés örömét.

Tagjaiba ólomként költözött az elmúlt órák eseményei, csak pihenni vágyott és a plafont bámulni. A fekete szépség pedig az ágya és közte áll, szó szerint és átvitt értelemben.
És az is lehet, hogy nem csukta be az ajtót és a szomszéd új nője tévesztette el a lakást. persze ennek nincs nagyobb esélye, mint hogy egy aranyszárnyú angyal menti meg őt egy gonosz sellő karmai közül, de annyi épp van.

- Rosszul mutatsz a törülközőmben szivi. Stamatis //off: szomszéd// szemben lakik, és hacsak nem akarsz csempét mosni, szedd a cókmókod gyorsan. A törcsimet kimosva és vasalva kérem vissza.

A hangja a szokásos éles, a kedvességnek amiben Theias fürödhetett nincs nyoma. Azért elállja úgy az ajtót, hogy a nőnek súrolnia kelljen, ha ki akar menni, az esernyőt pedig csak szemre lógázza hanyagul, nagyon is készenlétben tartja. Ha úgy alakulna könnyen elmagyarázza a kiérkező kollegáknak miért vert agyon egy pucér nőt a hálója közepén.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1837
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #174 Dátum: 2020. Január 03. 13:03:35 »


Görögország, Athen
1999. július 22. – 2. nap

Csütörtök – Kora este

Hangulatkeltő - Circle of LifeÚgy tűnik, hogy Naamah az érezd magad otthon-t igencsak szó szerint vette és ami azt illeti nem is igazán érdekli senki más, csak saját maga! Ami azt illeti, ha úgy nézzük a Teremtés részeként igazából ez mind az övé, jogot formálhatna rá, de ugye azt azért mégse! Ez itt a tied és senki másé, ha úgy akartad volna, akkor amúgy sem vele osztanád meg, hanem valaki mással! Azzal a jóseggűvel aki… nincs itt.

Minden emlék egyszerre tolul fel benned ami korábban történt ama bizonyos víz alatti barlangban és oly keserű düh tölt el, hogy megnevezni sem tudod. Végül az elméd kifogásokat kezd gyártani, hogy ez itt nem is a Démon vagy épp csak a szomszéd barátnője vagy bármi más, ami elég hihető ahhoz, hogy szembe tudj vele nézni és elfogadd a tényt, nem vagy egyedül a saját otthonodban.

Awiti /Angol/ Szia… várj, ne segíts! Pedig elmondta… hm, Cassie! – mosolyog rád, mely éles ellentéte mindennek amit Naamah arcán valaha láttál! – Köszönöm, hogy befogadtál! Nagyon sokat jelent! – mondja, és most már tudod, hogy egy szót sem értett abból amit mondtál – Naamah ugyan nem fűzött hozzá vérmes reményeket, de az, hogy nyitott ajtóval vártál megdobogtatta a szívem! – lép oda és ölel meg úgy, mintha mindig is a legjobb barátnők lennétek – Kitakarítottam amíg távol voltál és főztem is! – ekkor fogod fel, hogy egy ideje korog a gyomrod a finom illatok okán – Oh, de milyen illetlen vagyok, engedd meg, hogy bemutatkozzam! A nevem Awiti Jelani! – kísérne is az asztalhoz, te pedig lehet eléggé meglepett vagy, hogy engedelmeskedj is

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 144
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #175 Dátum: 2020. Január 03. 13:53:34 »
A nyelvváltás gombócként ül a torkában, bár tudja mit válaszolna erre a sok sületlenségre, ám azt át is kel fogalmaznia . Épp kitörni készül a " Meg a teve kerek seggét azt fogadlak be ide, menj vissza a démonod lyukába te fekete ribanc" Amikor bekövetkezik az ölelés, és kiszorítja belőle a szuszt, így ebből csak valami köhécselésféle lesz. Meg egy vállfordítás, ösztönös izomreakció, és a térdét is emeli előre, de végül nem lesz rúgás belőle, megállítja még. Nem megtámadták, megölelték, mi a fene.

/ Angol/ - Ki a fene vagy te?

Rökönyödik oda az asztal szélét támasztva. Azt érti, hogy Naamah ide küldte, hogy befogadja. De miért??? Azért végig fut az agyán egy képsor, ha megfordítja az esernyőt szépen agyonveri az ébenhercegnőt, este meg leviszi a partra a függönybe tekerve, úgy adja vissza a küldöncöt mesterének ( vagy rabtartójának? )

Nade pár órával ezelőtt ígérte meg, hogy megpróbálja szeretni Naamah-t, annak meg ez nem a legjobb módja.

/angol/- Kitakarítottál? - Fogja meg a legkevésbé lényegest. És valóban, ahogy körbenéz, fel fog tűnni neki, hogy azt a keveset is elpakolták amit Theo hátra hagyott. És bár bizalmatlan továbbra is, bár Namahh említése sokmindent helyretesz, azért int az ébenbőrűnek a szembeszékre, foglaljon helyet ő is. magának is kihúz egyet.

Megszaglássza még csak az ételt, nem nyúl hozzá. A válasz jobban érdekli.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1837
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #176 Dátum: 2020. Január 04. 10:49:29 »


Görögország, Athen
1999. július 22. – 2. nap

Csütörtök – Kora este

Hangulatkeltő - Circle of LifeEz az ölelés teljesen más mint bármi amit korábban kaptál. Azt nem teljesen tudnád megmondani, hogy miért érzed így, de ilyet még nem kaptál soha senkitől! Sajnos a hely szűkében a lábemelésből maximum annyi lehetséges, hogy bepréseled a saját combodat az övéi közé, de ki tudja, hogy a gondolat megállít e vagy megteszed. Az igaz, hogy forogni tudsz, de ilyen közelségben ez is inkább más hatást kelt, mint elutasítást. Ez a fajta közelség egyszerre lehet taszító, izgalmas és ismeretlen, ami lehet elég, hogy zavarba jöjj. Úgy tűnik, ez utóbbi működik, mert úgy kísérnek a helyedre, hogy azt sem tudod mit tegyél, míg végül már ülsz és épp szednek neked:

Awiti /Angol/ Annyi minden és annyira senki. – feleli a kérdésedre, de nem fejti, csak ha kéred – Igen, úgy nézett ki, mintha vihar söpört volna végig! Ki is mostam, meg teregettem! – tevékeny volt – Nagyon szép lakásod van! – őszinte elismerés – Igazán otthonos! – lelkendezik és szed magának is – Egyél, amíg ki nem hűl! – javasolja és maga így is tenne zavartalan

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 144
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #177 Dátum: 2020. Január 05. 12:05:53 »
Úgy tetszik valóban nyitva felejtette az ajtót, még szerencse, hogy csak ilyen váratlan vendéget kapott. (Szerencse? ) Hogy kiderítse mi is ez az egész az elején bele kell mennie a játékba. Az az ölelés!? A lány illata tenné, a váratlansága, vagy köztük van valamiféle kapcsolat Naamahn keresztül? Egyáltalán, megbízhat ebben a készséges naívában bármennyire is? Kérdések ezrei tolulnak fel, ezekre választ egy valakin keresztül kaphat: aki itt ül vele szemben.

 De közben nem feledkezhetünk meg a jelenet lelkes nézőjéről sem, aki ismét nem tesz semmit, hogy a megjelentet elűzze a territóriumából. Kócos nyugodtsága most pici vészcsengettyűként hat, nem biztos, hogy az ember ennyire megbízható, lehet csak egyszerűen elég hatalmat sugároz magából az állat felé. Minden esetre a nevezett odateszi Cassi combjára a mancsait, a könyökét böködve, nem a lány az egyetlen aki nem evett  az elmúlt napokban.

Feláll és ennivalót, vzt tesz Kócos táljába, tána ül vissza, hogy megkóstolja az ételt.

-/Angol/- Nem pontosan értem miért küldött ide. Honnan érkeztél, és mit fogsz csinálni Görögországban?

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1837
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #178 Dátum: 2020. Január 05. 16:39:20 »


Görögország, Athen
1999. július 22. – 2. nap

Csütörtök – Kora este

Hangulatkeltő - Circle of LifeElképzelhető, hogy nagy mérgedben elfelejtetted, de az is előfordulhat, hogy más oka van, ellenben érkezésedkor nyitva volt és ez bizony, biztos tény. Igaz, hogy innen nem sok mindent lehetne elvinni – gondolhatod – de valójában akinek még ennyi sincs, itt minden kincs! Eddig és nem tovább a gondolatokban, mikor érkezett az kedves gesztus és ezzel önkéntelenül is a becenév: Naiv(i)a. Teljesen illőnek találod, de előbb más dolgokkal kell foglalkoznod és mint ilyen a négylábú barátod igazán hálás, hogy törődést mutatsz felé.

Awiti /Angol/ Észre se vettem! Milyen aranyos! – csodálkozik rá a kutyusra, aki eddig valóban eléggé figyelmen kívül esett – Mi a neve? – érdeklődik, de nem siet melléd, hogy segítsen – Nagyon éhesnek tűnik! Sajnos Naamah nem szólt róla, így neki nem készítettem semmit. – kicsit bánkódik miatta, de látja jó kezekben van – Nem véletlenül a leghűségesebb barát, ahogy a mondás tartja! – mosolyog rád és picit vállat von a szavaidra – Magam sem értem, de azt mondta, hogy nem kell többet a parton élnem! – kicsit úgy érzed, mintha számítana neki mit gondol a Gazdátok – Nem tudom még! – látod rajta a boldog tanácstalanságot – Kalózoktól mentett meg! – amiben te nem vagy teljesen biztos, sem meggyőzve – Szépséges és hatalmas! – bambul el némi áhítattal – Te mit csinálsz Görögországban? - érdeklődik

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 144
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Válasz #179 Dátum: 2020. Január 05. 17:32:39 »
A kutyára tett megjegyzéseket direkt ignorálja, bizalmatlan és erre minden oka megvan. nem akarja Kócost ebbe belevonni, ha rosszul sülne el. A hűségéról azonban nem zengne ódákat, noha a neveltetése se visz effelé, amilyen kétlaki életet él.

/Angol/- Hát amint látod én itt élek, görög vagyok. - mutat körbe a konyhán, és viszonozza a mosolyt. Noha ebben nem lesz benne az az őszinte melegség, az még várat.
/Angol/ - Te melyik országból jösz? Jól beszéled az angolt. Miért nem szerettél a parton lakni?
Elsőre elég lesz ennyi a kérdésből, kissé nyugodtabban kanalaz, ha a másik is eszik belőle.
/Angol/ - Jól főzöl.