Szerző Téma: Nerine 'Inina' Katsouranis  (Megtekintve 6479 alkalommal)

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1825
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #240 Dátum: 2019. Július 12. 17:52:05 »

Görögország, Korfu-Kerkyra
1999. július 25 – 5. nap

Vasárnap – Este, késő este

Ellépve az ablaktól elindulsz, hogy valami innivalót keress. Ennek eredményeképp találsz egy víztartályt, melyhez kisméretű fehér műanyagpohár jár. Tetszőleges mennyiséget vehetsz magadhoz, az egyetlen határt a tartályban lévő víz mennyisége jelentheti, de az most épp, ahogy elnézed nem túl közeli.

A telefonod néma és észrevétlen sem is zaklatott, így Zach ágya mellett ülve tűnődhetsz a kérdéseken, hogy… maradtál volna Nerine? Nem vagy Nerine. Ő meghalt. Te Inina vagy, lázadó Elohim, aki valamiért szembefordult a Teremtő akaratával. Egy Lammasu vagy, az Adad kórus tagja, a Viharok Úrnője. De ennél több… nem akar megmutatkozni.

A kimerültség egyre erősebb, de ez inkább mentális, mint fizikai ugyanakkor kihat arra is. Fáradtan szólsz, de nincs reakció, nem érkezik válasz sem megnyugtató sem vitatkozó. Semmi sem. Egy puszi, ennyit helyezel el, s egy gondolatot, hogy vajon miképp reagálna. E gondolat megmosolyogtat, de aztán a kimerültség úrrá lesz rajtad. Egykor nem így volt, tudod! de most…


6. nap


Felébredsz. Odakint már felkelt a nap, aranyló sugarai szöknek be a reluxán át, hogy kirajzolják a levegőben szálló port. Ezúttal nincs kényelmes ágy, nincs fojtogató ágynemű vagy reggeli, hogy még lustálkodhass. Csak egyenletes csipogás van és a magány, az egyedüllét érzete, mert nincs itt senki…

Nem elérhető Kyra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 161
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #241 Dátum: 2019. Július 31. 20:16:18 »
Lassan megpróbálom kimozgatni a nyakamból a fájdalmat. Tényleg elaludtam a székben az ágyra dőlve. lassan körbenézek a szobában és szomorúan veszem tudomásul, hogy még mindig egyedül vagyok Zach ágya mellett. Ránézek a telefonomra hogy hívtak-e vagy valami és egyben az időt is meglesem.

* Miért nincs még itt senki? *

Felkelek és beletúrok a hajamba egy hosszú kellemes nyújtózás keretébe.

*Zach alszik, így nem jöhet zavarba, ha most nyújtózkodom egyet.*

Ezen elmosolyodva nyújtózkodom kicsit jobbra, majd ballra majd pár hajolgatás.Lassan módszeresen nyújtok meg minden elmacskásodott iztmot, Eléggé elgémberedtem így aludva, de legalább a rémálmok elkerültek.

Lassan kinézek a szobából, hátha kint vannak a többiek.

* Kezdek éhes lenni, régen ettem valamit, de merjem itt hagyni egyedül? És ha felébred? Nem szeretném, ha egyedül lenne mikor magához tér, biztos jobban érezné magát ha itt lennék mellette. *

Vacillálok az ajtóban állva hol kifele nézve merre lehet a büfé, majd vissza az alvó beosztottamra. Majd az éhség győz. Magamhoz veszem a táskám és keresek egy nővért vagy valakit és megkérdem merre a büfé és az orvos.

/Görög/ Elnézést kérek, tudna segíteni? Zacharie Quin ismerőse vagyok. Megtudná mondani, hogy mikor jön az orvos megvizsgálni? Illetve, hogy hol tudnék valami ételt szerezni és egy kávét? – mosolyogok kedvesen, de az aggodalmam nem tudom elrejteni.

*És vajon a többiek merre lehetnek? Remélem bejönnek, nem szívesen hagytam egyedül. De attól hogy éhezem nem lesz neki jobb, de a vizitet nem szeretném elszalasztani.*

Választól függően maradok a szobában az orvosra várva, vagy megyek reggeli félét szerezni, egyben körbenézve, hogy a többiek nincsenek-e itt. Ha nincsenek itt, akkor felhívom Dimitriost.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1825
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #242 Dátum: 2019. Augusztus 08. 09:14:51 »

Görögország, Korfu-Kerkyra
1999. július 26 – 6. nap

Hétfő – Kora reggel

Ébredést követően bár úgy tűnik egyedül vagy és nem tudsz szabadulni az érzéstől, hogy egész éjjel magányodban voltál. Ez azért sem igaz, mert itt van veled Zach és már csak azért sem lehet az, mert amikor képes vagy kipislogni a rémálmokat a szemedből – melyekre nem emlékszel, de a sötét és kínzó emléküket itt hagyták – észreveszed a friss és finom reggelit az ágy melletti szekrényen. A terem ugyan csendes és nyugalom van, de az illatok gondoskodnak arról, hogy minden rossz érzés ellenére az éhséged egyre erősebben legyen jelen.

A telefonra nézve látod, hogy senki sem keresett és nem is írt, illetve látod, hogy igen korai az idő, olyan, amikor a legtöbb ember még a párnáját ölelgeti. Az érzések, az aggodalom és félelem erősen van jelen és bár nagyot nyújtózol, valójában nem szabadulsz tőlük. A testre kiható feszültséget próbálod kimozgatni különféle gyakorlatokkal, de az sem kizárt, hogy valami egészen másra lenne szükséged. S mintha pontosan ezen vágyad akarná valaki vagy valami kielégíteni, mikor kipillantasz Ricky-t látod, ahogy jókedvűen beszélget az egyik elég csinos nővérkével.

Visszapillantasz (?) Zachre, hogy vajon mikor ébredhet fel, de ennyi eséllyel tippelnéd meg a lottó nyertes számait is. Azonban valaki, akárki is volt, gondoskodott reggeliről és ezáltal arról, hogy ne kelljen elhagynod a szobát, a Másod Tiszttel maradhass. Épp visszafordulnál, mikor szemed sarkából meglátod Kalishát aki igen fáradt és aggódó tekintete mellett is egzotikusan szép, ami nem kerülte el Rick vagy az ügyeletes doktor figyelmét sem.

Korai még a reggeli vizit, de az orvos jelenléte biztató lehet. Nem az kedves doktornő van aki tegnap este-éjjel itt volt, hanem egy kissé pocakosabb, de kedvesnek tűnő szemüveges férfi az. Idősebb is, de valahogy a tapasztalat és bölcsesség aurája veszi körül, olyan, aki képes életeket menteni, aki tudja és jól is végzi a hivatását… de senki mást nem látni. Senkit, akit esetleg még szeretnél és ha telefonálsz, akkor sem veszi fel az aki korábban mindig szinte azonnal megtette.

Így indul a kora reggel…

Nem elérhető Kyra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 161
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #243 Dátum: 2019. Augusztus 09. 22:27:17 »
Ébredés utáni kellemetlen érzés tudatja velem, hogy ezen az éjszakán sem engedtek a rémálmok,de legalább nem emlékszem rájuk. Nem kötöztek le a takaróim és nem vertem be Ricky orrát, mert ébresztget. Lassan mérem fel a környezetem, az egyedül létem, ami amúgy is folyton mardos mostanában, de miért azt nem tudom, hiszen itt van Zach, illetve most épp itt vagyok neki én. Aztán kiszúrom a kis szekrényen a reggelit, ami túl jól néz ki ahhoz, hogy a kórházi koszt legyen.

*Milyen figyelmetlen vagyok, ha csak percekkel később veszem észre a reggelit a szekrényen… De ki hozhatta, ha amúgy nincs itt senki? *

Rá döbbenve mennyire korán van még, kis nyújtással mozgatom át magam. Telefonom cserben hagyott és nem szerzett üzenetet vagy egyebet a többiekről. De mikor kinézek és megpillantom a matrózom, ahogy egy nővérrel beszélget, aki nem épp csúnya…

* Miért is nem itt van épp mellettem? Miért is csapja annak a senkinek a szelet? És én miért is reagálok így erre?? Miért is zavar ez? De miért is ne zavarhatna ez?*

Összeráncolva a homlokom a hirtelen lobbant féltékenység miatt, nézek körbe és megpillantom az új szakácsunkat aggódó arccal és fáradtan ücsörögni egy széken.

* Miért nem jöttek be? Ő hozta a reggelit? És vajon nekem vagy Zachnek hozta? *

Lassan oda lépek hozzá és leguggolok elé.

/Angol/ Nem jössz be mellé? – nézek fel rá, hiszen így alacsonyabb lettem kicsit. – Neked lehet jobban örülne mint nekem mikor felébred. – mosolygok rá kedvesen, hiszen most valszeg ezt hallania jobb mint kisajátítanom magamnak a másod tisztem. – Elférünk bent többen is.

Lassan felállok remélve hogy bemegy Zack mellé. Rickyt figyelem egy pillanatig, hogy csajozik-e még majd Kalishát hogy jön e a szobába.
Kint jobban körbenézve megnyugodva látom, hogy az orvos is a közelben van és majd a vizit ideje is eljön. De Dimitrios sehol. mielőtt vissza mennék a szobába megpróbálom felhívni, de nem veszi fel. Kicsit csalódottan engedem le a kezemet a telefonnal.

* Még korai. Még időre van szüksége… Bár megértene, bár segítene… Mindent elmondtam neki és megbántottam. Eddig az őszinteség volt a kapocs közöttünk és most ez lett a hiba is? Nem értem. Nem ezt érdemlem.*

Lassan a pocakom hangosan megmordulva tudatja velem, hogy van ám a szobában bent reggeli, ami rám vár, így ne éheztessem tovább, holmi pasik miatt. Lassan visszasétálok a szobába és meglesem mi van a szekrénykén hagyva. A telefont leteszem a szekrényre és eszem valami finomat inkább.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1825
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #244 Dátum: 2019. Szeptember 22. 09:40:55 »

Görögország, Korfu-Kerkyra
1999. július 26 – 6. nap

Hétfő – Kora reggel

Miközben azon tűnődsz, hogy nem a kényelmesen hatalmas ágyadban ébredtél, hogy nem épp valami testet és lelket is gyönyörrel megtöltő kába fáradtságból valakivel magad mellett, most valahogy még élesebben rajzolja ki azt, hogy mennyire nem találod a helyed, mily mértékben vagy magányos annak ellenére, hogy legénységed, barátaid és családod van. Lehetséges, hogy nem véletlenül mondta egyszer valaki, akárki is volt, hogy

„Sok ember közt vagy igazán egyedül.”

A reggeli illata ragad ki, de a „kellemes” hangulatot kérdés, hogy el tudja e űzni. Nem tudod mért mardos az éhség, s nem csak a testi, de mintha folyamatosan vágyódnál valami után, ami oly édes és annyira élvezetes, hogy talán többet is ér, mint Ricky minden lelkesedése és kreativitása amivel örömet okozott. Valahogy, valami más lesz ez, olyasmi ami most nincs jelen, de amit elérhetnél, ha úgy döntenél, hogy megkeresed. Akármi is legyen az…

Az illatok befurakodtak, eltereltek, a test megköveteli a magáét. Úgy tűnik, hogy Zach sajnos nem tér magához, az sem kizárt, hogy sokkal nagyobb veszélyben van, mint azt elsőre bármilyen orvos gondolná. Elég, ha csak arra gondolsz, hogy Inina hogyan került ide és azonnal aggódhatsz azon, hogy vajon ki ébred fel ebben a testben…

A feszültséged, hogy elűzd, próbálod átmozgatni magad, ami könnyedén megy és jól is esik. Ezután a telefonodat nézed, de nincs hang vagy szöveges üzenet ami megnyugtatná a lényed, hogy Dimitrios jól van és hamarosan visszatér hozzád. Ekkor döntesz úgy, hogy körülpillantasz és látod, hogy Ricky bizony flörtöl, nem is leplezi nagyon, hiszen a pironkodó nővér mosolya elárulja neked, hogy tetszik neki a férfi, de legalábbis ahogy viselkedik vele…

Kalisha félig alszik, miközben aggódik, sokat kivett belőle az elmúlt jó pár óra. Karikás szemei ellenére is vonzóan csinos, de azon túl, hogy mindenki észrevette, senki nem zavarta meg magányában. Kivéve te, aki odaguggolsz és kedvesen érdeklődve, amire felemeli a fejét, de oly érzéseket látsz, ami talán még téged is megdöbbent. Nagyon rövid idő alatt igencsak megkedvelte a francia férfit, akiért most őszintén és igen mélyen aggódik, de tagadóan rázza a fejét, amikor megkérdezed, hogy csatlakozik e.

Kalisha /Angol/ Szeretnék majd lefürödni. – susogja halkan, de még hallhatóan

Ez akár érthető is lehet, hiszen melyik nő szeretné azt, hogy a férfi, aki tetszik neki így lássa. Eközben Ricky tekintete időnként felétek libben, de azért szóval tartja a nővért, akinek feltűnhetett, hogy már nem osztatlan figyelem az övé. S miközben te telefonálni próbálsz, ami hamar kiderül esélytelen a sikerre, két kart érzel a derekadon, majd egy férfitestet, ahogy hátulról hozzád simul szótlanul. A következő perc eseményei attól függnek, hogy te mit – még mindig reggelizni (?) – szeretnél…

Nem elérhető Kyra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 161
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #245 Dátum: 2019. Október 02. 10:59:28 »
Reggeli, kis torna és máris fókuszáltabb vagyok egy leheletnyit. De csak elnyomom a kétségeket és a millió kérdést a fejemben. De  kis torna segít.

* Aggódom Zach miatt. Aggódom, hogy csak a sokk , vagy ugyan az történik vele, mint Nerine-nel. És épp elveszítjük őt és más ébred a testében. És vajon ő ki lesz? És mire emlékszik? NEM veszíthetem el Zach-et, de ezt én is csak tehetetlenül figyelhetem mint annó nálam a legénységem. Nem tudom mit tehetek…*

Megrázom a fejem, hogy ezt a gondolatot elvessem, mert abszurd…

*Dehogy abszurd, én vagyok rá az élő bizonyíték… Csak fel kell kelnie és minden rendben is lesz. *

Kint egy picit figyelem, ahogy Ricky csapja a szelet a nővérnek, majd inkább Kalisha –ra figyelek. Lefürdene inkább mint bejönne. Fura ez nekem, mert nem szívesen hagynám itt Zach-et, de ő tudja mi a fontos.

/angol/ Dimitriosnak van kulcsa a hajóhoz, vagy ha jól láttam van itt a szomszédban egy panzió, adok pénzt és vegyetek ki egy szobát tisztálkodni, meg pihenni. Én itt maradok szívesen addig vigyázni rá. De gyere be hozzá egy kicsit, biztos jól esik neki a jelenléte, és te is … talán .. megnyugodnál, ha látnád.

Lassan felállok és várom a választ, hogy bejön-e vagy pénzt hozzak-e, mire valaki átkarol hátulról és hozzám simul. Felismerem az illatát, a légzését és a karjait. Végig simítok az átkaroló karokon és élvezem az ölelést, amit fel sem tűnt mennyire hiányzott.
Klaisha-ra figyelek és várom a válaszát, de akárhogy is dönt engedek a csábításnak és hagyom magam „elrabolni”, bár így a reggeli csúszik kicsit.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1825
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #246 Dátum: 2019. November 06. 10:28:58 »

Görögország, Korfu-Kerkyra
1999. július 26 – 6. nap

Hétfő – Kora reggel

A Kapitányi kötelezettségek és régi barátság vagy egy friss ismeretség lehet vajon az erősebb? Igazából talán bármi lehetséges, de Kalisha visszavonulna inkább és mint ilyen ez az ő döntése. Úgy tűnik, hogy Ricky viszont maradna. Kalisha csak tagadóan rázza a fejét és fáradtan indulna a kulccsal – a pénzt sem vette el – és nem tartod kizártnak, hogy a hajóra térne vissza a leginkább. Miután távozott érzed a karokat és az illatot, ami ahhoz a férfihez tartozik, aki segített lecsillapítani a testedben tomboló vihart. Most úgy ölel, mintha megvédhetne mindentől és érzed ahogy ajkai a tarkódon lévő selymes bőrt égetik, pecsétet helyez rá.

Meddig tart csak rajtad áll…

Nem elérhető Kyra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 161
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #247 Dátum: 2019. November 18. 16:10:54 »
Figyelem Kalisha-t ahogy fáradtan feláll és nem kéri a pénzt.

/angol/- Rendben. Hívlak, ha bármi változás van. De nyugodtan hívj te is. Vigyázom rá, ígérem. – simítok végig a jobb felkarján támogatólak. – Ja nem tudod Dimitrios hol van? Nem veszi fel a telefont.

Majd figyelem, ahogy távozik. Ricky ölelése elgyengít és nem igazán segít tisztán gondolkozni. Élvezem az ölelést, élvezem, hogy meg szeretne védeni. De ez nem ugyan az amit Dimitrios ölelésében érzek.

* Ez így nem jó… Szétesni látom a családom. Nem jó ez így… Nem tudom mit kéne tennem. Csak sodródom és várok napok óta… De nem tudom mit kéne tennem? Dimitriosnak idő kell, Zach-nek idő kell.*

De ahogy a nyakam kezdi csókolni elgyengülök. Finoman megremegek a karjaiba és halkan felsóhajtok.

/angol/- Ezt nem lenne szabad… - nem túl sok ellenkezéssel a hangjában.

Hagyom magam elcsábítani újra egy szertárba vagy üres vizsgálóba.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1825
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #248 Dátum: 2019. December 18. 20:29:20 »

Görögország, Korfu-Kerkyra
1999. július 26 – 6. nap

Hétfő – Kora reggel

Úgy tűnik, hogy bármi is az oka annak, hogy Kalisha nem fogadta el a pénzt, nem most fog kiderülni, ellenben kellően fáradtan elbandukol, de csak azután, hogy bólintott a kérésedre, meg úgy általában mindenre, amit felvetettél. Látod rajta, hogy eléggé fáradt és érzelmileg is megviselt, bár az érintésed jól esett neki. Az utolsó kérdésre csak tagadóan rázza a fejét, majd kilép az épületből.

Ricky ölelése… Dimitriosé… itt nem sokat tehetsz a várakozáson túl és ki tudja mi mindent kéne tenni, mennyi minden várhat rád, miközben lehet annyira egyedül érzed magad, mint tán még sosem: Inina, a Viharok Démona. Emberekkel körülvéve, melyekből az egyik épp gyengéd csókot lehelt rád, melyre a galád tested, mely felfedezte a testiség örömét, azonnal reagál. A gond csak annyi, hogy Ricky nem tesz többet.

Ricky /Angol/ Megnyugtatni? – kérdezi halkan, s érzed tényleg ez minden – Itt nem sokat tehetsz. – jegyzi meg, de nem kéri, hogy távozz.

Nem elérhető Kyra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 161
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #249 Dátum: 2020. Január 05. 14:03:39 »
Egy pillanatra csalódottság suhan át a gondolatimon, de amint ráeszmélek, hogy mennyire rossz helyen is szerettem volna Ricky-vel lenni el is múlik. Ellazulok az ölelésében és még jobban próbálok belebújni a karjaiba.

/angol/ Nem tudom, mit tegyek, nem tudom,hogy segítsek Zach-en.  Nem értem ki vagy mi mentette meg az életét, mert nem én voltam sajnos. Nem tudom, hogy keltsem fel. Aggódom Kalisháért mert látom nagyon megviselte, és Dimitrios nem veszi fel.

Hiába aludtam valamennyi, és ébredtem viszonylag kipihenten, hirtelen megint a nyakamba szakadtak a gondok és ez kimerít. Mintha még sosem lettem volna ilyen kimerült, de mintha már éreztem volna, mint Nerine.

* Tudom a szavakat mi vagyok, de azt hogy ez pontosan mivel is jár nem. Viharok úrnője, aki elvett egy életet és szétrombolja 4 másikét?
Hát ezt jelentené bukottnak lenni? Vagy csak peches napom van és minden jobb lesz, csak türelmesnek kell lenni? De ezt kivel is beszélhetném meg, ha a legközelebbi embert is kiborítottam? És még a levéllel a tanárt sem tudom megkeresni mert Dimitrios nem mondta meg a nevét vagy hogy hol találom.*


Feléd fordul és szorosan átöleli a Ricky nyakát.

/angol suttogva/ Erősnek kell maradnom… muszáj…

Majd mintha ez nem is lett volna, elenged kihúzza magát, kisimít egy tincset az arcából és sugárzó mosollyal néz  Rickyre.

/angol/ Ölni tudnék egy jó kávé ért. – mosolyog magabiztosan, ahogy szokott.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1825
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #250 Dátum: 2020. Január 22. 11:33:11 »

Görögország, Korfu-Kerkyra
1999. július 26 – 6. nap

Hétfő – Kora reggel

Úgy érzed, hogy bár hatással vagy a fiatal férfire, azért most a hangulata valószínűleg nem éppen ugyanaz, mint a tied. Sőt, a tied is hamarost változik és mikor helyezkedni próbálsz érzed, hogy minden mozdulatoddal közelebb furakodsz, mígnem elég kényelmes már, hogy megnyugodni látszódjanak az érzéseid.

Ricky /Angol/ Talán ne akard azt, amire nem vagy képes. Neked más erényeid és tudásod van, Isten más szerepet szánt neked. Ha úgy vélte volna, hogy gyógyítónak kell lenned, biztos az is lennél! – nyugtat és van valami zönge a hangjában, valami bölcsesség, amitől oly hihetően hangzik – A többieknek meg lehet időre van szükségük, mi tagadás elég ijesztő volt a vihar és az is, hogy a Másod Tisztet baleset érte. Akárminek is köszönhető, hogy megmenekült, a lényeg az, hogy itt van és idővel biztos felépül! - biztat

Nerine, te, nem tudod felidézni a múltat, ilyen állapotban valószínűleg nem is bukkan fel semmi, de ki tudja? Lehet, hogy… bármi lehet. Mint egy vihar, ami pusztít, tisztít és újrateremt! A vihar, ami hatalmas és erős, amit tisztelnek és félnek! De te nem vihar vagy, hanem viharok anyja, úrnője vagy megtestesülése?

Ricky /Angol/ A türelem erény. – suttogja, nyugtatna – Az erő mindenkiben ott van. Vannak akikben egy picit több is. – simít hajat, a fejedet, hogy aztán tarkón pihenjen a keze – Remélem csak viccelsz! – mondja kissé meglepetten, főleg miután oly hamar kibontakoztál, ő pedig lehet még nem siette volna el – De… akkor mi a terv Donna Capitano?

Nem elérhető Kyra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 161
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #251 Dátum: 2020. Február 14. 21:05:00 »
Élvezem az ölelést, a bújást, és a pillanatnyi biztonság érzést. Lassan megnyugodni érzem a lelkem és a gondolataim. Mélyen belélegzem az illatát és élvezem teste melegét.  Hallgatom amit mond.

*Ez most így jó… hmm…  Olyan fiatalnak tűnik, mégis néha olyan …. bölcseket mond. Nem is értem hogyan. Lehet mégis őt keresem? Lehet ő mentette meg Zach-et? Más erények, más tudás. De miért is nem tudok mindent, miért is nem tudom most meggyógyítani. Egy vihar teremtésével nem lesz jobb max csak az én kedvem. Isten?*

/Angol/ - Te hiszel Istenben? – csendesen a mellkasának nyakának lehelve a kérdés.

* Lehet igaza van, idő kell mindenhez, lehet nekik is csak idő kell, ahogy nekem is kellett hogy megszokjam a testet és rájöjjek ki is vagyok, jelentsen az bármit is. Türelem meg ha jól tudom Nerinnek sem volt nagy erénye.*

Érzem hogy ölelt volna még, de muszáj össze szednem magam és muszáj erősnek maradnom a többiekért.  Elmosolyodom mikor felszalad a szemöldöke a kijelentésemre.

/Angol/ - Persze , hogy csak viccelek. – simítok végig a mellkasán – Hát keressünk egy kávézót, mert félek a korházi kávé ihatatlan.

Körbenézek látok-e valami itteni dolgozót, majd inkább beszaladok a táskámért.

Bent adok egy puszit Zack homlokára majd végigsimítok a kezén ellenőrizve hogy meleg és lehetőségekhez képest jól van, majd lassan kilépek táskámmal a szobájából. Ricky-re mosolygok és belekarolva elindulok vele kifele. Ha találok valakit, aki itt dolgozik, vagy ha kint az után akkor egy kedvesebbnek kinéző járókelőt, akkor megállítom, hogy mondjon egy helyet a környéken ahol jó kv-t lehet inni.

/Görög/- Elnézést… Jó reggel! Ne haragudjon hogy megállítom, de nem vagyok ismerős a környéken, éjjel érkeztünk. Tudnak nekem a környéken ajánlani egy helyet ahol jó kávét lehet inni?

Majd választól függően kedvesen elköszönök és indulunk meg, vagy az útbaigazításnak megfelelően, vagy csak kicsit tovább és újra próbálkozom.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1825
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #252 Dátum: 2020. Április 27. 09:09:40 »

Görögország, Korfu-Kerkyra
1999. július 26 – 6. nap

Hétfő – Kora reggel

A pillanat mindaz ami eddig elkerült. Meghitt és békés, biztonságos és gondolatoktól mentes… nos, legalább egy rövid ideig. Aztán minden befurakodik, ami a külvilágból csak képes, minden, ami hatással lehet az öt érzékedre és valami más is, ami túlmutat azon. Nem tudod mi ez, csak azt, hogy ott lüktet a háttérben, ott zümmög és dolgozik, nem is figyelsz rá sokáig, mert megszédülsz, ha nem fordítod el a figyelmed erről a különös vibrálásról, amit nem a test, de Inina, te vagy képes érzékelni.

A szavak segítenek, Ricky pedig a maga módján óv és védelmez téged. Valahogy biztonság érzete erősebb a karjaiban, mint eddig bármikor és bár Dimitrios karjai sokkal erősebbek, Rickyé valahogy határozottabb… vagy mi. De talán ez nem is oly fontos, sokkal inkább az, hogy ha nem tudsz gyógyítani, akkor vajon mire lehetsz képes? Egy-két dolgot már tudsz, ösztönösen vagy véletlenül, de kiderült.

Ricky /Angol/ Hiszek a Teremtő Erőben. Abban, hogy létezik egy emberi ésszel szinte felfoghatatlan lény, aki gyermekein keresztül kifejezi az akaratát. – mosolyog rád – S azt, hogy akármilyen terve van, arról nekem fogalmam sincs! – érzed a hangjában a bizonytalanságot, de az eltökéltséget is

Úgy tűnik, hogy ő türelmesen keresi a válaszokat, amelyeket lehet nem is képes megtalálni, de nem adta fel és bármilyen akadályok és nehézségek elé néz, bátran száll szembe a kihívásokkal! Az érintésed jól esik neki, de most nincs a tekintetében vágy, inkább úgy érzed, hogy talán öröm és elégedettség, de nem önelégültség, s mikor felveted a kávét, csak mosolyog:

Ricky /Angol/ Igen, általában az automaták is finomabbak főznek! – nevet fel halkan, s talán amiatt vagy más okból, de Zach teste picit moccan, mielőtt megint pihenni térne

Nincs itt senki rajtatok kívül, kevés a szakember és még kevesebb a jó szakember, így akik épp itt dolgoznak, valószínűleg több személy feladatát látják el. A táskáddal térsz vissza miután mindent, amit szerettél volna elintéztél és végül kifelé menet egy nővért találsz, aki épp papírmunkát végez. Érdeklődésed, ami megszakítja ebben a nem túl izgalmas feladatban (ezt magad is el kell ismerned, hiszen még rád is vár a hajónapló és más bürokratikus butaság), de kedvesen és nyugodtan válaszol, igazít útba.

Nővér /Görög/ … és akkor balra fordulsz, ott pedig már látni fogod…

Tökéletesen magyarázott, ha a végtelen kékségben el tudsz igazodni, akkor néhány utca biztos nem fog ki rajtad! Neki is indulsz másodmagaddal, hogy megleld ezt a helyet, ami állítólag ebben az időpontban is nyitva, illetve annyira finom, hogy a környékről mindenki oda jár!

Nem elérhető Kyra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 161
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #253 Dátum: 2020. Május 11. 20:07:28 »
Nyugalom… majd újra nem, de most könnyebb úgy hogy tudom hogyan nyugtassam meg magam, vagy inkább kivel. De mi ez a fura bizsergés, ez a szédítő fura érzés ami itt is van de még sem… Ezzel később foglalkozni kell. Éreztem ezt máskor is? Próbálok vissza emlékezni.

Na de most a kv az első, természetesen miután nagyon szépen megköszöntem a nővérnek és kitartást kívántam neki a papírmunkához egy kis együtt érző mosoly kíséretében.

Természetesen nem probléma megtalálni a kávézót Ricky derekát átölelve. Nem sietek, csak kényelmesen lassan.

/Angol/ Szóval, ha jól értem próbálod megfejteni mire készül, mi a terve? Valahogy sosem foglalkoztatott a kérdés eddig.  Egyáltalán van terv? Vagy volt? És merre lehetnek a gyermekei? Az angyalok? Vajon találkoztam már egyel is? Észre venném, ha találkoznék egyel?

Csak úgy csevegés szinten. Eszmefuttatás.

Majd a kávézónál kérek magamnak egy nagy teje kávét és Rickynek amit szeretne és ki is fizetem, majd egy kis romantikus padot keresve leülnék vele meginni kellemesen.

/Angol/ Bevallom az utóbbi két hétben úgy fest fenekestül felfordult az életem, és elég nehezen birkózom meg ennyi változással egyedül, és nem tudom kitől kérhetnék segítséget.

* Hiszen semmit nem tudok és mégis sokmindent, de semminek nincs értelme.Még a képességeimet sem tudom. Tudok többet is vagy csak ennyi? Egyedül vagyok vagy vannak mások is? Az biztos hogy az a fekete szárnyas biztos, de azt sem tudom hol keresssem. Túl sok kérdés*

Kiveszem a táskámból a kis levélkét amit annó az ágyamon találtam és nézegetni kezdem.

/Angol/ Ráadás úgy fest valaki betört a hajóra indulás előtt és a kabinomig jutott és ezt hagyta ott, de nem tudok rájönni milyen nyelven írták ezt. Dimitrios tud a szigeten valami egyetemi profot, elvileg ezért jöttünk ide, de Zach miatt most már ez sem tűnik fontosnak.

Simogatom a kis levél szélét majd nagyot sóhajtva beleiszom a kávéba. Mosolyogva figyelem a környezetet és élvezem a közelségét.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1825
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Nerine 'Inina' Katsouranis
« Válasz #254 Dátum: 2020. Június 29. 12:59:59 »

Görögország, Korfu-Kerkyra
1999. július 26 – 6. nap

Hétfő – Reggel

Érezted? Nem érezted? Ricky-vel, vagy talán valaki mással? Dimitriossal? Nem tudnád megmondani és nem is vagy biztos abban, hogy ezt érezted e vagy csak valami hasonlót. S ha éreztél is effélét, az nem régen volt, még Nerine és a Börtön előtt? S ha így volt, akkor magadtól vagy ugyanúgy valaki más adta ezt meg? Talán a teremtő maga?

Mosoly kísért utadra, majd egy másik a kávézóhoz ahol egy harmadik fogadott. Kezed a derékon és bár tudod, hogy puszta érintéssel képes voltál a férfit felébreszteni, de itt és most Ricky erősebbnek tűnik, mint holmi vágy és testiség. Tudod, hogy te irányítod a kettőtök kapcsolatát, de azt is, hogy a férfi ha akar ellen tud állni. Egy ideig… óráig. Az efféle gondolatok könnyedén kiemelnek a sok kelletlen és kellemetlen közül, de azt is tudomásul kell venned, hogy Ricky szépérzéke erős és érzékei kiemelkedők, mert mindent is észrevesz ami tetszik neki.

Ricky /Görög/ Azt nem merném kijelenteni, hogy megfejteném, de talán egy csipetnyit megértenék akkor… nem is igazán tudom mi lenne. – nevet fel – De igen, azt hiszem keresem a válaszokat, ahogy teszi azt talán mindenki… vagy nem? – néz rád kérdően, majd bólint – No igen, lehet csak azok keresik akikkel történt valami rossz. – tanakodik, majd vállat von ami gyermekien ártatlannak tetsző – Mindenütt, sehol? – fogalma sincs hol lehetnek – Lehetséges, hogy találkoztál már. Észrevetted? – mosolyog, de nem gúnyosan – Lehet így volt.

A kávézó árnyékos teraszán jeges kávét inni igencsak jóleső. Sokak nem tehetik azt amit te, más a történetük, máshonnan érkeztek és másfelé is tartanak. Ricky flörtölő pillantással jutalmazza a pincérlányt, aki valószínűleg a következő félév kifizetése végett vállalt itt munkát, de a kis pír az arcán megmutatja, hogy érzékeny nő, hogy milyen forróvérű az olasz matróz és azt mennyire jól esik mindkettőnek a pillanat ami hamar tova is tűnik. S neked…?

Ha maradtatok ott isztok, de ha ragaszkodtál valami padhoz akkor már ott árulhatod el, hogy mennyire nem találod a helyed és a válaszokat. Igaz, hogy Ricky korábbi szavai már elárulták, hogy szerinte van kihez fordulni, de szavakkal csupán annyit mondd:

Ricky /Angol/ Adj magadnak időt. S persze nyugodt perceket, amikor ezt az időt ki is tudod használni! – ránéz a borítékra, de nem nyúl érte, nem is kéri el, csak bólint – Akkor ez a professzor biztos segíteni fog! – biztat határozottan – Addig is… élvezzük a pillanatot! – emeli poharát és kortyol, láthatóan tényleg élvez minden másodpercet