Természetesen. Nekem annyi hozzáfűznivalóm vóna, hogy:Júni 25 - Júli ~4-6 nem lesz jóÉs valószínűleg Júli 12-15 se.Kérdésem az volna, hogy marad a jó öreg DnD a még jobb Km, vagy Dierol mester immáron inkább játszana?
Üdv!...Ami időpontok nekem teljesen kiesősek nyáron a következők:2019.04.25-26.2019.05.02-03.2019.07.15-28.2019.08.21-30.[/b][/color][/center]
Sziasztok!Ismét ide bátortalankodok én is.Sajnos - az eddigi évek tapasztalata alapján - nekem a nyár a helyettesítések időszaka, így kevés esély van rá, hogy idén eljutok a találkozóra, de azért nem adom fel a reményt.
Mivel csak 4 időpont maradt, így legyen az Augusztus, ha nincs ellenvetés...Krisztián pedig válaszolt - elvileg jönne, és alkalmazkodik
Üdv!Mivel 27.-étől ismét beiskolázódtam (4 hónap) és a suli minden szombaton van ezért egyenlőre az idei találkozót passzolom néktek jó játékot....
Filio, jó lenne, ha írnál valamit a szeptemberi ötletről Krisztián írta, hogy ő pl. még nem látja a szeptemberét, és nem tudja jó ideig megmondani, hogy lesz/van-e szabad hétvégéje akkorra.