RPGenerations Találkozó > II. RPG Találkozó

II. RPGenerations Találkozó

(1/19) > >>

Dierol:
2. RPGenerations találkozó
Önkényesen úgy gondoltam, hogy az idei nyárra is szerveznék találkozót.
két lehetőségünk volna:

1, Szolnok, ugyanott, ahol tavaly. Azt hiszem, hogy nem lehetett panasz sem a kertre sem a szállásra - oda egyedül csak valami + lámpa kell, mert ami volt, az kevés. Az egyedüli "gond" a vasútállomás messzesége volt, de azt hála EU-éknak, sikerrel megoldottuk. Kezdés: 12.00-tól, és tart amíg tart. Csapattól, mesétől és esetleg vonatindulástól függ (S nem délután 4-re érünk oda, ugye?)

2, Valahol máshol - de feltehetőleg Pest. A gond ezzel az, hogy helyet kéne még találni (pl. Hammertime Cafe, ha beférünk a rendezvényeik mellé) Illetve, hogy akik messzebbről jönnek, azoknak nem nagy élmény a +1 óra utazás reggel.

Megjegyzem, ha pl. a Hammertime maradna, akkor ugye szállás sincs, vagyis este lehet egy visszaútra is gyúrni, ami lássuk be, nem egy nagy élmény. Ezért preferálnám a szolnoki megoldást, mert aki akar, az marad másnap reggelig, aki meg akar, az leléphet este 9 óra fele vagy később.

Fix programpont:
A részemről ismét valami könnyedebb D&D-t mesélnék - hacsak nincs valakinek ellenállhatatlan kedve valami mást mesélni :P
S most jöhetnek a hozzászólások, hogy kit érdekelne, és hogy szerinte hol.
Az időpontokról annyit, hogy most még szinte bármelyik hétvége megfelel kivéve ezek:
Május 26-27
Június 9-10
Augusztus 11

Quator:
Sziasztok!

Az észrevételem, hogy én az első kettő lehetőség közöttre szavaztam volna. (Vagy mindkettőre.)  :give-up:

Egyrészt érdekel!  :ahoy:
Másrészt a múlt éviből kiindulva már nem merem előre ígérni, hogy ekkor-akkor biztos tudok menni. :-[


Nyilván akkor biztos a részvételem, ha mondjuk Gyulán (vagy Békéscsabán, vagy a környékbeli "folyóparti fürdőhelyeken") akarunk találkozózni, mert oda azért csak ki tudok ugrani. 8)

A Hammertime részemről annyira "Pest", hogy csak komolyabb szervezés (értsd: szállásfoglalás és ott alvás után másnapi program beiktatása, ha már hosszú hétvégézek) után vállalnám be.
Tapasztalatból mondom, hogy a pesti találkozó élményét nagyban rontja, hogy reggel 5-kor buszra kell szállnom, hogy elérjem a vonatot... hazaindulásnál meg vagy rajta vagyok a 19.15-ös Lőkösházin, vagy aznap már nem jutok haza.

Viszont pozitívuma lenne, hogy ahogy a honlapot néztem a Hammertime a WH40k-s seregek boltja is és ez meg pont érdekelne. :puppy-eyes:

kalidar:
Engem pont úgy érdekelne mint tavaly...csak pont úgy nem tudok eljutni mint tavaly :(

Dierol:

--- Idézetet írta: Quator - 2018. Május 03. 10:24:10 ---Tapasztalatból mondom, hogy a pesti találkozó élményét nagyban rontja, hogy reggel 5-kor buszra kell szállnom, hogy elérjem a vonatot... hazaindulásnál meg vagy rajta vagyok a 19.15-ös Lőkösházin, vagy aznap már nem jutok haza.

--- Idézet vége ---

Ezért javasolnám a szolnoki helyszínt - neked is talán közelebb van, elég délre odaérni illetve nem kell sietni a vonathoz, mert ott lehet aludni.

Illetve a másik apróság, hogy Pesten nem tudok szállást felmutatni - bár ha valakinek van valami javaslata...

Alaric:
Halihó!

1. Érdekel.

2. Viszont nagy az esély rá, hogy nem tudom összeegyeztetni az otthon töltött időt a találkozóval.

3. Viszont-viszont elég sokat megyek Magyarországra nyáron (esküvő szezon), ha marha nagy szerencsém van, talán el tudok jutni oda is.

4. Ha megyek, lehet tudok intézni egy napra szállást nem feltétlen egy embernek. De nyilván ez még utánajárást igényel, meg az előtte sok mindennek kell teljesülnie.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése