Szerző Téma: Alma Mater - SentinelWex játéktere  (Megtekintve 1312 alkalommal)

Nem elérhető SentinelWex

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 99
 • Aktivitás:
  1%
 • Karma 0
Re:Alma Mater - SentinelWex játéktere
« Válasz #45 Dátum: 2019. Június 06. 12:47:57 »
A vámpírban megbúvó bestia követeli, hogy puszta kézzel tépje szét ezt a két neveletlen gyereket. Hogy képzelik, hogy ellent mernek mondani neki? A Tremere azonban már számos hasonló helyzetben volt, így szorosan tartja a pórázt. Eljön még az alkalom a vérontásra, de ez nem az az alkalom. A varázsló gyorsan mérlegeli a lehetséges opcióit. Köszönhetően a vér erejének sikerült kisajtolni némi információt az egyikből, amivel akár kezdeni is tudna valamit. A legideálisabb persze az lenne, ha találnának neki egy szőlőmaradványt ÉS kideríthetné, ki más érdeklődik még a növények iránt.

Háromszáz dollár végülis nem a világ vége. Pláne, ha úgy érzik, hogy még egy zsáknyi cuccot találnak. Henry látványosat sóhajtva adja meg magát.

- Veletek aztán igazán nehéz egyezkedni. - mondja tettetett elismeréssel. - Nos nem bánom, legyen. Adok háromszázat, ha sikerül összeszednetek még egy zsáknyival. Egy órán belül visszajövök a pénzzel. De aztán nehogy hiába kelljen visszajönnöm ide!

Ha elfogadják az ajánlatát, a varázsló hátat fordít nekik, hogy visszatérjen az autóhoz. Út közben eszébe jut, amit a srác mondott neki a nőről és a saját töltésű cigarettáról, ami ad neki egy ötletet. Éles érzékeit aktiválva cigarettacsikkeket kutat a szeme, elvégre ha itt találkoztak a megrendelővel, talán töltöttek el annyi időt, hogy a nő elszívja és eldobja a csikket. Amennyiben talál valamit, azt zsebre dugja és meg sem áll az autóig. A motort beindítva elhajt, hogy ígéretéhez híven a megfelelő összeggel térjen vissza.
"Nincs olyan, hogy valaki híresen nagy manipulátor. Mint ahogyan a nagy kémek, tolvajok és hamisítók esetében is, a hírnév a bukás jele."

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2881
 • Aktivitás:
  9%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Alma Mater - SentinelWex játéktere
« Válasz #46 Dátum: 2019. Június 29. 20:17:25 »
Mesélő: Dierol
Helyszín: San Diego, Natalie Drive 4275
Időpont: hajnali egy
Esemény: Üzlet

A két srácnak elképzelése sincs arról, hogy milyen veszélyes dolog téged ingerelni! Ők csak egy idősebb, fontoskodó férfit látnak, akit szintén le lehet húzni. Ha tudnák az igazságot, akkor már rég a nadrágjukba csináltak volna - és értékelnék azt a kegyet, amit feléjük gyakorolsz! A sóhajodra elégedett kasszavigyor jelenik meg a pultra támaszkodó suhanc kormos arcán.
/Angol/ Akkor egy óra múlva ugyanitt, öreg! - aztán a haverjához fordul - lóvéra fel! - és a pultra csap megerősítendő a mondandóját, ami a fellebbenő korom és hamufelhő miatt köhögésbe fullad a gereblyés nagy örömére. Aki röhögcsélve veszi a vállára a műszert, és elindul az épületben a kincsvadászatra.

Az autó fele sétálva te is éles érzékekkel vizslatva keresel csikkeket. Azt eldobva nem találsz - legalábbis egyedit nem - ellenben feltűnik az, hogy egy magassarkú cipő tulajdonosa is megfordult a háznál. S furcsa szinkronban mellette látod itt-ott a patanyomokat is. Azaz vagy a nő mellett haladt vagy a későbbiek folyamán kutatta a nő nyomait. De inkább az a gyanúd, hogy egy időben keletkeztek a nyomok...

A kocsival pár perc alatt elérsz egy közeli benzinkúthoz, ahol az atm-nél fel tudod venni a számládról a szükséges összeget, vagy akár többet is. Mire visszaérsz, addigra nem sok minden változott. Mindössze további friss patanyomokat veszel észre a puha hamuban, amit a gereblyés srác vigyorogva gereblyéz el. Őt szemmel láthatólag nem nagyon zavarja az a kérdés, hogy ezek a nyomok hogy kerültek ide... Végül aztán lehajol valamiért, ami beleakadt a gereblyéje fogaiba. Kíváncsian lerángatja, majd elégedetten megszemléli a fogást. Ami egy vékony, szakadt és rövid aranylánc - rajta egy pici pillangó medállal. Végül behajítja egy befőttes üvegbe, amiben van már pár tárgy belegyömöszölve. Ahogy elnézed, minden van ott. Egy leharcolt fényképezőgép maradéka, négy megégett-szenesedett papírlap, egy dögcédula, három szem kormos szőlőszem, egy szénné égett ujjcsont, egy stóc, kissé deformált cd lemez - illetve az aranylánc és medál.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"