Szerző Téma: Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.  (Megtekintve 6965 alkalommal)

Nem elérhető Con Angilo Guerdo

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 640
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #210 Dátum: 2019. Szeptember 12. 12:17:31 »
Edo Thakasi „Ronin”

Hm... Igen csak zavar a rádiócsend. Nem tetszik ez nekem s egyre feszültebb is leszek. Szerencsére odakint sem vezették le a feszültséget, pedig biztos lett volna miért... Hát mindegy ez van. Kicsit várok még, de szerintem kezdek egész feltűnő lenni, így memorizálom a helyszínt a fejembe is s a gps-be is, majd kisvártatva visszaindulok a többiekért, illetve legalábbis hallótávolságba, egyeztetésért.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1814
 • Aktivitás:
  4%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #211 Dátum: 2019. Szeptember 17. 10:47:53 »
Amaterasu

Ösztönösen húzom ki magam, mosolygok szelíden testvéremre és engedek meg egy pillantást az idős titkárra, amikor megérzem figyelő tekintetüket. Tökéletesen öltöztem fel, s pont annyi sminket viselek, amit az efféle találkozások megkövetelnek. Kétlem, hogy ennél többet lehetett volna tenni, így elégedetten indulok el, hogy valódi meglepettségről adjak tanúbizonyságot egy felvont bal szemöldökkel, hogy szeretett bátyám nem tart velem.

Nem köszönöm meg szavakkal, csak egy apró gesztust teszek az idős férfi felé, majd beszállok a luxusba, ami idővel a mindennapjaim része lesz! Kétlem, hogy bárki bántalmazni akarna engem vagy valami ennél is rosszabbat tervezne, de ahogy elnézem a két idegent, mégis az az érzésem, hogy a veszély akár valós is lehet. Úgy ülök be, mint akit nem gondolkodtatott el az ilyen látványos elővigyázatosság és száműzők mindent érzést az arcomról.

Miközben haladunk a tekintetem a városon időzik figyelmen kívül hagyva az időjárás nyomasztó hangulatát, azon tűnődőm hogy hova és miért is megyek tulajdonképpen. Talán emiatt rezzenek össze amikor valami vagy valamik a jármű tetején landolnak és nem teljesen üzemszerű hangokat csalnak ki abból. Nem sietek azonnal kiszállni, néhány szívdobbanásnyi időt kivárok, meghagyva a gondolatok ezzel kapcsolatban a kísérőimnek, akik közül a nőnek biccentek, mikor ezúttal szavakkal tájékoztat.

Nem teljesen tudom továbbra sem, hogy mit keresek itt, de úgy döntök, hogy rálépek az ösvényre és… megcsodálom az utat, ami célomhoz vezet. Illatok után pedig határozottabbnak érzem a lépteimet, mígnem elérem annak forrását, hogy belépve megtorpanjak és picit tágabbra nyílt szemekkel szemléljem a férfit, akiről korábban azt hittem, hogy valami drog csalta látomás csupán. Most itt ül előttem és teával kínál, amit természetesen elfogadok. Továbbra is – reményeim szerint – kifürkészhetetlen arccal lépek közelebb, hajolok meg és fogadom el az italt, hogy aztán talán nem túl kíváncsi tekintettel várakozzak türelmesen, mit is szeretne.

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Veterán
 • *****
 • Hozzászólások: 1403
 • Aktivitás:
  26%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #212 Dátum: 2019. Október 05. 07:15:56 »
<<Az Ékszerész akció>>
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Night City – 167. utca WE és környéke >>
<<”Helyi erők” – Night City Police Department (NCPD) B2B>>
<<Biztonsági besorolás: D-D3-D1 >>
<<D- Boosters, kezdő szólók, átlagos biztonsági szolgálat (nem társasági)>>
<< D- Átlagos: (4 pts. fegyveres képzettségekre) + (8 REF) = 12 + 1D10, 3- Nehéz pisztolyok, smasszer puskák, puskák, stb>>
<< D- Bőr és kevlár ruházat (SP 4-10) ,1- Magán biztonság: Zárak: egyszerű elektronikus kulcsok (20) , Csapdák: riasztók (20) , Kamerák / szenzorok: rögzítős kamerák, Őrség: C Tip Őrség (C- Átlag feletti: (6 pts. fegyveres képzettségekre) + (8 REF) = 14 + 1D10) , Őrjárat mérete: 1-2, Jármű: járőrautók>>
<<Esemény: „167. utca” és környéke „bérpanel”>>
<<Résztvevők: August Kowal, Edo Thakasi „Ronin”, Sakai Osamu „Po” (NJK-státusz), Winnie Trike (NJK-státusz), Lev Anderson „Pestisdoki”, Dan Bailey „Séro” (NJK-státusz)>>
<<Időpont: 2020.02.15. 12:30 - >>


2020 február 15 faxlap: A faxlapért katt ide

12:30 –
<<Lev Anderson „Pestisdoki”, Dan Bailey „Séro” (NJK-státusz), Sakai Osamu „Po” (NJK-státusz), Winnie Trike (NJK-státusz) >>
„Po” vezetésével bemasíroztok a kihaltnak tűnő bérpanelbe. A magas olcsó panelelemekből épült épület savas esők marat homlokzatáról, vakon merednek rátok a beopálosodott nyílászárók üvegei, miközben az épületek közötti területet megüli a szmogtól mocskos köd, a havazás egyre intenzívebbé válik. A főbejárat nyitva van a földszinti lépcsőházba belépve megállapíthatjátok, hogy egy jobb napokat látott ütött kopott ám legalább valamennyire tiszta standart belső udvaros és körfolyosós bérházzal van dolgotok, az épület téglalap alapú közepén egy szintén téglalap alapú udvarral a gyűrű belső felén fut a körfolyosó és erről nyílnak a lakások amiknek az ablakai az épület külső oldalára nyílnak, a téglalap keskenyebbik oldalain van egy-egy bejárat valamint lépcsőház és mellette lift azaz az épületnek két lépcsőháza és két liftje van a postaládák a „főbejárat” földszinti lépcsőházában vannak elhelyezve ahol beléptetek az épületbe, bár úgy tűnik nagyon régóta nem használja azokat senki, nem egy felfeszítve és kibelezve áll az épületben haladva megállapíthatjátok, hogy bár ütött kopott a környékhez képest tiszta minimális a szemét jelenléte valamint hajléktalanokba és drogosokba sem botlotok a lakás felé haladva és egyenlőre. Winnie magához ragadja Pestisdokit és betuszkolja a liftbe miközben Po és Séró a lépcsőházat célozza meg.
-   Te velem jössz a liftbe! Fent találkozunk.
A liftben Winnie fáradtan dől a falnak lábán a kötés egyre jobban átvérzik homlokán izzadságcseppek gyöngyöznek.
Hamarosan ott álltok a hatodik emelet ötvenhármas ajtaja előtt ( 653. ) esetleges csengetésetekre senki sem nyit ajtót.

<< Edo Thakasi „Ronin” >>
A kvartettet elnyeli az épület kint pedig a szmogos szürke hóesésben beáll a látszólagos nyugalom, még várakozol egy kicsit de mivel nem történik semmi ezért elindulsz visszafelé egyenlőre a commban csak csend honol némi statikus sercegéssel tarkítva, igencsak eltávolodtál a többiektől jó másfélórányi autózásra vagy a raktáraktól ahol hátrahagytad a többieket.

<< August Kowal >>
A kvartett a lépcsőház előtt széjjelválik a nagydarab keleti arc és egy belőtt hajú szépfiú a lépcsőt választja míg a bicegő motoros arc egy maszkos nyüzügébb srácot ellentmondást nem tűrően betuszkol maga elé a liftbe veled látszólag nem törődnek megindulnak fölfelé.

Off-Topic: megjelenítés

<<Szlengszótár>>
Szótár:


Nem elérhető Erimar

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 18
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #213 Dátum: 2019. Október 05. 11:18:55 »
Bob

- Naigen, kéne valami csomagolás ennek - morgom, de inkább a környező területen történő mozgásokat figyelem, hogy el ne kapjanak. Készültem erre is, de most inkább kihagynám. Mikor elérjük a gyaloghidat folytatom csak:
- A pályaudvaron lehetnek elegen hogy eltűnjünk. És úgy kell viselkednünk mintha teljesen hétköznapi dologról lenne szó. Lövök ha kell, de kerüljük a feltünést továbbra is. Mennyi idő van még a következő buszig? Ha sok - 10perc már az lehet - hívjuk a többieket vagy küldjünk nekik sms-t...

Gyanakvóan körbenézek, hogy látok-e valami mozgást, valaki gyanúsat. Amennyire feltünés nélkül lehet, készenlétbe helyezem géppisztolyom...

Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 135
 • Aktivitás:
  4%
 • Karma 0
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #214 Dátum: 2019. Október 05. 13:37:35 »
<<Esemény: Menekülés a ködben>>
<<Résztvevők: Robert Selbustul „Bob”, Scarlet Smith>>
<<Időpont: 2020.02.15. 10:47 - >>

Scarlet Smith


Ha találok valami alkalmasat, akkor elcsomagolom a dobozt, ha nem, akkor igyekszem úgy viselkedni, mintha ez tök természetes volna.

- A Busz a B terv, kötött, megfigyelt, zárt. Kocsiba akarom rakni ezt a vacakot és mihamarabb elvinni, megnézni mi van benne.

Ha nem sikerült bebugyolálni, akkor keresek eg sarkot, oszlop tövét, ahova letehetjük és hanyagul rádobom a kabátom, legalább a jelzést takarja. Aztán próbálok újra hívni, ha nem sikerül SMS-t küldeni a sofőrnek.

Buszpályaudvar, 500 méter, mikor érsz ide?

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Veterán
 • *****
 • Hozzászólások: 1403
 • Aktivitás:
  26%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #215 Dátum: 2019. Október 06. 07:12:01 »
<<Az Ékszerész akció>>
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Night City „Belváros – Cégnegyed”>>
<<”Helyi erők” – Night City Police Department (NCPD)>>
<<Biztonsági besorolás: C-B2B >>
<<C- Fegyveres gárdisták, átlagos szólók, városi rendőrség>>
<<B- Tapasztalt: (8 pts. fegyveres képzettségekre) + (8 REF) = 16 + 1D10 - Automata fegyverek>>
<<B- Nehéz lövészmellény és MetalGear (SP 25) Jármű: The Max Interceptor (Ch. 2. vol 92 old.)>>
<<Esemény: „Az ismeretlenbe” - Teaszertatrtás>>
<<Résztvevők: Amaterasu >>
<<Időpont: 2020.02.15. 11:25 - >>


2020 február 15 faxlap: A faxlapért katt ide
2020.02.15. 11:25:00 –

<<Résztvevők: Amaterasu >>

Ahogy közelebb „tipegsz” látod, hogy vízióid tárgya mellett a padlón lefektetve egy tradicionális katana pihen finoman megmunkált lakkozott tokban a fegyver markolatán látszik a használat és idő patinája míg a tok makulátlan tökéletességében pompázik a lakfelületen meg meg csillannak a kosza porszemek, a férfi elegáns mozdulattal tölt részedre a teáskészletből és hozzákeveri a teaport majd amikor elkészült a aromás zöldtea nyújtja át anélkül, hogy hozzád érne az idő megfagyni látszik miközben aprót kortyol a csészéjéből csend üli meg a helyiséget csak a sarkokban elhelyezett bonsiaok apró reccsenései törik meg a légkondicionáló hullámzó enyhe háttér rezonanciáját.
A férfi csak a második kortyot követően szólal meg kiművelt és mondhatni ódon angolsággal amely valószínűleg az „összeomlás” előtti patináns egyetemek valamelyikén ivódott belé.

- Szüleik eltűnése nagy veszteség a családjuknak és felkavaró élmény testvérbátyának és önnek, vajon mindenáron fényt akar deríteni az igazságra? Mert aki alámerül a mélységbe az már átformálódva tér onnan vissza, egyenlőre úgy látom, hogy magát elriasztja a mélység és a végső elrugaszkodás.

Off-Topic: megjelenítés


<<Szlengszótár>>
Szótár:

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Veterán
 • *****
 • Hozzászólások: 1403
 • Aktivitás:
  26%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #216 Dátum: 2019. Október 06. 08:11:02 »
<<Az Ékszerész akció>>
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Night City – Északi Dokkok – gyaloghíd - buszmegálló>>
<<”Helyi erők” – The Harbor Police (Kikötői Rendőrség) B1A, Bűnszervezetek C3C>>
<<Biztonsági besorolás: C-C3-C1 >>
<<C- Fegyveres gárdisták, átlagos szólók, városi rendőrség>>
<<C- Átlag feletti: (6 pts. fegyveres képzettségekre) + (8 REF) = 14 + 1D10, 3- Nehéz pisztolyok, smasszer puskák, puskák, stb>>
<<C- Könnyű páncéldzsekitől a nehézpáncélzatig (SP 10-20) ,1- Magán biztonság: Zárak: egyszerű elektronikus kulcsok (20) , Csapdák: riasztók (20) , Kamerák / szenzorok: rögzítős kamerák, Őrség: C Tip Őrség (C- Átlag feletti: (6 pts. fegyveres képzettségekre) + (8 REF) = 14 + 1D10) , Őrjárat mérete: 1-2, Jármű: ->>
<<Esemény: Vágta a buszmegálló felé>>
<<Résztvevők: Robert Selbustul „Bob”, Scarlet Smith>>
<<Időpont: 2020.02.15. 10:57 - >>


2020 február 15 faxlap: A faxlapért katt ide

2020.02.15. 10:57:00 –
<< Robert Selbustul „Bob”, Scarlet Smith >>

A kukázás eredményeképpen találtok egy viseltes vastag újrahasznosítható dobozt amiben elfér a nálatok lévő „konténer” és a súlyát is megbírja ráadásul így a fogás is jobb rajta és akár ketten is vihetitek. A gyaloghídon csak néhány emberrel találkoztok aztán megérkezte a buszmegállóhoz a páncélozott váróteremben a buszra várakozva megtalálnak benneteket az Inkvizítorok hatan vannak, körbevesznek benneteket és hangzatos szónoklat közepette mindenféle könyveket próbálnak rátok sózni ami a fém „antikrisztussal” szemben megóvja lelketeket és épülésetekre szolgál.

-   Démonok járnak közöttük testvéreim a technológia hamis álcája alatt próbálják megrontani lelketeket a romlott és átkozott „fémmel”. Isten az embert tökéletesre teremtette ezért nincs szükség a test szentséges templomának meggyalázására romlott fémmel!

Csuháik alatt nagy valószínűséggel botokat tézereket és valószínűleg nuncsakukat rejtegetnek és a gyolcskötél helyett viselt láncövek sem sok jót sejtetnek.

Off-Topic: megjelenítés


<<Szlengszótár>>
Szótár:

Nem elérhető Con Angilo Guerdo

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 640
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #217 Dátum: 2019. Október 07. 12:31:40 »
Edo Thakasi „Ronin”

Észrevétlenül és gyorsan eltelt az idő, míg követtem a célpontomat. Sietek visszafele amennyire csak tudok, ki tudja, mennyire nagy szükség van rám. Viszont, kicsit morcos vagyok, hogy így jól egyedül hagytak. Próbálgatom pár percenkánt a como-t hátha megértő fülekre talál kisebb monológom. Remélem megvárnak, mert néha úgy elvagyok veszve ebben a nagyvárosban...

Nem elérhető Vafthruthnir

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 69
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #218 Dátum: 2019. Október 12. 13:05:01 »

<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Night City – 167. utca WE és környéke >>
<<Esemény: „167. utca” és környéke „bérpanel”>>
<<Résztvevők: August Kowal>>
<<Időpont: 2020.02.15. 12:30 - >>

Miközben a mindenféle, fegyveres forgatag elindul felfelé lifttel, gyalogszerrel, óvatosan hallgatózom, hogy nagyjából meg tudjam tippelni, melyik emeletre mennek, mik a szándékaik. Felfelé nem tekintek, nehogy kiszúrjanak, hogy őket hallgatom ki, legalábbis szándékozom ezt tenni.
Ha ez a banda hamar lelépne, megpróbálnám betörni az ajtót, talán gyenge az ajtó anyaga, a zár könnyen kiszakad. Amíg itt vannak, csak a legvégső esetben tennék ilyet. Törtem már be könnyűszerrel, vállal ajtót, de nem bejáratit. Talán egy tűzlépcső szóba jöhet, hátha tartozik az épülethez. Nagyobbat csörren az üveg, de gyorsabb. Bár körfolyosós épületnél ritka a tűzlépcső, mert akkor a bejárati oldalon is kellene lennie. Ott nem vettem észre hasonlót.
Mindenesetre gyorsan kitekintek, megnézem, hogy van-e bármilyen ablakhoz vezető lépcső, létra.
Nagyon lassan, halkan elindulok felfelé az ellentétes oldali lépcsőházban, mint amit a banda használt. Nem feltűnően lopakodok, csak óvatosan haladok felfelé. Ha mégis azonos szintre megyünk, akkor a 6. emelet előtt megpróbálok úgy állni, hogy ne lássanak rám, de én legalább ki tudjam hallgatni őket. A fegyverem tokját kicsatolom, ha elharapózna a helyzet. A tok pántját úgy helyezem, hajtom, hogy még véletlenül se legyen útban, ha fegyvert kell rántani.

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Veterán
 • *****
 • Hozzászólások: 1403
 • Aktivitás:
  26%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #219 Dátum: 2019. Október 13. 09:58:02 »
<<Az Ékszerész akció>>
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Night City – 167. utca WE és környéke vissza úton a dokkok felé>>
<<”Helyi erők” – Night City Police Department (NCPD) B2B>>
<<Biztonsági besorolás: D-D3-D1 >>
<<D- Boosters, kezdő szólók, átlagos biztonsági szolgálat (nem társasági)>>
<< D- Átlagos: (4 pts. fegyveres képzettségekre) + (8 REF) = 12 + 1D10, 3- Nehéz pisztolyok, smasszer puskák, puskák, stb>>
<< D- Bőr és kevlár ruházat (SP 4-10) ,1- Magán biztonság: Zárak: egyszerű elektronikus kulcsok (20) , Csapdák: riasztók (20) , Kamerák / szenzorok: rögzítős kamerák, Őrség: C Tip Őrség (C- Átlag feletti: (6 pts. fegyveres képzettségekre) + (8 REF) = 14 + 1D10) , Őrjárat mérete: 1-2, Jármű: járőrautók>>
<<Esemény: „167. utca” és környéke vissza úton a dokkok felé>>
<<Résztvevők: Edo Thakasi „Ronin>>
<<Időpont: 2020.02.15. 12:40 - >>


2020 február 15 faxlap: A faxlapért katt ide

12:40 –
<< Edo Thakasi „Ronin” >>
Jó tempóba haladsz a gyorsforgalmi felé ám a negyedet elhagyva a gyorsforgalmi felhajtójában durva hörrenés közepette megadja magát a verda és újraindulni sem hajlandó nem kis torlódást okozol a forgalomban a feltartott népek egy része röhög egy másik része átkozódik a mocskos ködös időben és vannak akik csak felmutatják az elmaradhatatlan „feldughatod” egyezményes jelet.

Off-Topic: megjelenítés


<<Szlengszótár>>
Szótár:


Nem elérhető Culebra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 135
 • Aktivitás:
  4%
 • Karma 0
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #220 Dátum: 2019. Október 15. 09:24:42 »
<<Az Ékszerész akció>>
<<Mesélő: Filio Mortale>>
<<Helyszín: Night City – Északi Dokkok – gyaloghíd - buszmegálló>>

<<Esemény: Vágta a buszmegálló felé>>
<<Résztvevők: Robert Selbustul „Bob”, Scarlet Smith>>
<<Időpont: 2020.02.15. 10:57 - >>


Scarlet Smith

Próbálok újratárcsázni újra és újra. Közben a kijelzőt figyelem milyen buszok indulnak a következő percekben. nem akarok távolságira ülni, főleg ahol megkérdezhetik mi van a dobozomban. Egyelőre nem vagyunk feltűnőek. Egyelőre. De leszünk ha a hülyék ránk akaszkodnak, hogy ezek a legrosszabb pillanatokban tudnak mindig felbukkanni.  kapnak egy felületes mosolyt és némi hümmögést.

-Jah, jah hallotam ,már róla. De nézd, szerintem az a fickó érdeklődik irántatok.


Odabökök egy közelben várakozó ürgére, kalapban. Igazán régivágásúnak tűnik, lehet még majd egyet is ért ezekkel az idiótákkal. csak menjenek már innen. Bobra villan a tekintetem, nem akarok balhét, de sérülést még kevésbé,  csak le akarom rázni őket.

Miközben azon töröm a fejem, ha Ronin nem ér vissza hova a francba menjünk, itt a kikötőben volna jó meghúzódni. Hümm valamelyik hátsó dokk jó lehet, azt próbálom felidézni hol játszottam kölyökként, hol kamatyoltam fiatalként. A senki által nem figyelt részeket. A hasonszőrűek nem fognak  zavarni, mesterei vagyunk a nem odanézésnek, ha kell. 

Nem elérhető Con Angilo Guerdo

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 640
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #221 Dátum: 2019. Október 17. 08:49:18 »
Edo Thakasi „Ronin

Eszembe jut egy nagyon régi klasszikus jelenet valamely filmből, amit még gyerekkoromban láthattam...:" Mikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántanak!..." Valahogy így érzem magam én is, hogy mikor alakulna a dolog ez a tragacs beadja az unalmast. nem tudok mit tenni, kiteszem az ilyenkor szükségletes jelzéseket és kiugrok a kocsiból, megnézem mi a baja, de nem igazán értek hozzá.... Sokáig nem kéne itt időzni, feltűnést kelteni, hisz az már így is megvan...

Az egészet csak ennyivel intézem el:
- A redves büdös qrva életbe ez egy fostalicska...

Nem elérhető Filio Mortale

 • I. számú Patás
 • Moderator
 • Veterán
 • *****
 • Hozzászólások: 1403
 • Aktivitás:
  26%
 • Karma 3
 • Szabadkőműves
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #222 Dátum: 2019. Október 20. 16:45:07 »

Nappali események - Night City – ben (Mi a franc van ott elöl).

Edo Thakasi „Ronin” Mi a franc van ott elöl : kérek egy TECH + Barkácsolás + 1D10-et, hogy tudsz-e életet lehelni a verdába.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1814
 • Aktivitás:
  4%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #223 Dátum: 2019. Október 26. 12:10:37 »
Amaterasu

Ez is csak egy kifutó. Oly tökéletességgel tipegek rajta végig, mintha egy igen különleges eseményen vennék részt, mint díszvendég! Tekintetem ösztönösen is a nemes penge felé fordul, kétlem, hogy csak tradíció végett lenne ott. Erről tanúskodik a patina rajta, ahogy közelebb érve jobban meg tudom vizsgálni a szemem sarkából. Sajnálatos, hogy nem tudom megfelelően forgatni, magam részéről a más jutsu-t választottam, olyat, amit nem lehet tőlem elvenni.

Tekintetem végül a férfire esik, őt kutatja, alaposan megvizsgálva mindent amit csak megállapíthatok róla. Egyfelől tudom, hogy ő az, aki az álmomban volt, másfelől biztos vagyok benne, hogy valami természetfeletti, valami ősi dolog állhat csak a „megszólításom” háttérben. Nincs kétségem afelől, hogy az előttem lévő férfi bölcsebb és tapasztaltabb, mint jómagam és oly látásmódja van, amire én még vak vagyok.

Finoman elfogadva a csészét illően kortyolok a teából. A hagyományaink mélyen a lelkem részei, egész életemben az volt és büszke vagyok az örökségemre. Nyugodt vagyok, ami legalább annyira ijesztő számomra, mint az, hogy mindez talán a Napistennő és a Holdúr különös tánca, ahol el kell döntenem, hogy melyikük mellé lépek és kinek az oldalán folytatom. S mintha elküldték volna a követüket, hogy megértsem itt és most választanom kell.

S mindebben egyetlen dolog zavar, hogy nem az anyanyelvemen beszélünk. Ezt nem értem, nem tudom hova tenni, de úgy válaszolok, ahogy megszólítottak. Szavai nem, a kérdései felzaklatnak és bár uralkodom az arcvonásaimon, bizonytalan vagyok és félek, mert tudom, hogy nem állok készen arra, hogy alámerüljek, de talán még a változásra sem. Ezen nincs mit tagadni:

/Angol/ Köszönöm, a kedves szavait! – mondom őszintén – Együttérzése igazán megtisztelő! – hajtok picit fejet, majd – Érdekel az igazság, de a minden áron… olyan fogalom, ami biztos, hogy nem szolgálja az igazságot. A család fontos dolog és a Lélek nem szakadhat ki a karmikus körből, de az biztos, hogy annál többet is tehetnék, mint amennyit eddig azok, akik állítólag az Igazságot kutatták. Ugyanakkor az ismeretlen egyedül olyan hely, ahova botorság lenne csak úgy elrugaszkodni.

Nem elérhető Haldirien

 • Halacska, A Lelkes Klikkelgető
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2354
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
 • //Ha nem írok választ, csak rivallj rám ;)
Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Válasz #224 Dátum: 2019. Október 27. 01:11:50 »
Pestisdoki

Amikor Winnie megragadt, egy biccentés kíséretében követtem a liftben, majd amíg a liftben vagyunk, feltűnik Winnie sebe.
- Hallod csumba, vérzel. - a fejemmel a súlyos állapotban lévő lába felé intek. - El kéne látni, így el fog kurvulni. Lássam el? - kérdezem tőle egy maszk mögötti vigyorral az arcomon.

Mikor felértünk a lifttel, megkeressük a szobát, amit zárva találunk. A falnak vetem a hátamat, és megnyitom a menüt, és leszkennelem a környéket, hátha meg tudom bűvölni.

//OFF: Leszkennelem a környéket, és az ajtóra szeretnék Szezám Tárulj programot használni. //
Ha nem lehet kinyitni az ajtót, akkor megvárom, amíg megjön a Po, hogy döntse meg egy kicsit.
"Gaze upon me and see your doom! I am Darth Nyriss, Lord of the Sith. I am the conqueror of Drezzi, the destroyer of Melldia, and a member of the Dark Council!"
"I am Revan reborn. And before me you are nothing."

"No cheating, no cheating. It's just eh...eh... a clever usage of game mechanics"