Szerző Téma: Framed in blood - Kyra Játéktere  (Megtekintve 978 alkalommal)

Nem elérhető Kyra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 162
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Framed in blood - Kyra Játéktere
« Válasz #15 Dátum: 2018. Szeptember 05. 12:05:18 »
Jim jó, de kezd kicsit… Nos feszegeti a határait. Nincs ezzel nagy gond, amíg csak próbálkozik, de lehet lassan kicsit helyre kéne tenni. Az segíteni fog, hogy el kell híresztelnie a létezésem, és hogy Nekem dolgozik. Illetve ugye egy nőnek. Szemtelen, nagyképű, de hasznos. Megvannak a kapcsolatai és irányítani is tudja. Idővel beavatom, ha érdemesnek tűnik majd rá, vagy ha kihoz a sodromból…

Ian mindig félt, de most sem tud lebeszélni arról, hogy vele menjek. Nem ülhetek mindig itthon a fal között.   Látom, rajta hogy reménykedett, hogy most talán mégis, de csalódott. Egy óra múlva indulunk.

Addig felöltözöm. Sötét szürke elegáns nadrágkosztüm, de az a fajta amiben ha kell lehet mozogni is. Hajamat kiengedve hagyom, semmi ékszer. Elegáns, szép, letisztult. 

Út közben az utcákat fürkészem. Hamar oda érünk. Ian minden utasításának engedelmeskedek. Ő a szakember, ha nem bíznék benne, akkor nem alkalmaznám. Jim a testőrséggel a kapuhoz megy, Ian csak ekkor enged kiszállni. A háta mögül figyelem az eseményeket, majd lassan mellé lépek és elindulunk a kapu felé.  Az itteniek vagy alszanak, vagy még tévéznek, már minden csendes. Mindaddig míg  valakik ki nem repülnek egy zárt ablakon és egy parkoló autón nem landolnak. Őszintén megmondva meglepődtem és minden igyekezetem ellenére egy leheletnyit megremegtem. Ian gyorsabban reagál és azonnal a kocsink mögé, hogy jobban tudjon védeni.  A nyöszörgés a szétzúzott kocsi tetejéről elárulja hogy az egyik túlélhette, de csak addig, míg utána nem küldenek még valamit ami az autóriasztó hangján ét is nagyot csörömpölt. Vér… vérszag van, még jó hogy jól lakottan érkeztem. Koncentrálok, hogy kizárjam a tudatomból. A riasztó hangja jobban kezd aggasztani, nem lenne jó ha elkezdenének kinézelődni a lakosok. Bár a lassú reakciókból és a kikiabálásokból ítélve az autó lopások erre gyakoriak lehetnek.

Ian nem enged leskelődni, de azért próbálkozol, abból baj nem lehet. Már a fegyver is a kezében. Nem is emlékszem mikor volt ennyire izgalmas eseményben részem. Mindenki tudja mit kell tennie, mindenki figyel, csak Jim töketlenkedik. A fülesből kiszűrődős hangja alapján nincs épp a helyzet magaslatán. Ki előzhetett be? Ki olyan bátor, hogy másodszorra is meghúzza a kígyó farkát? Csendesen leskelődöm Ian mellől. Lassan menni kéne.

/Angol/ Nem jó ez … menni kéne… - nem aggódva, nincs pánik a hangomban, csak tény megállapítva. – Ki ilyen bátor, hogy beelőz?

Tudom, hogy Ian emberei azon vannak, hogy valakit elkapjanak, aki beszélni fog… Jim meg… Jim hol van? Keresem a tekintetemmel, hogy viseli a szitut.

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2881
 • Aktivitás:
  9%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Framed in blood - Kyra Játéktere
« Válasz #16 Dátum: 2018. Szeptember 10. 18:55:05 »
Mesélő: Dierol
Helyszín: San Diego
Időpont: éjfél
Esemény: a cím

Nincs kétséged afelől, hogy így vagy úgy - Jim előbb vagy utóbb szembesülni fog az igazsággal. Mindössze az a kérdés, hogy túléli-e?  Ám ez még a jövő zenéje. Most inkább az a fontos, hogy ki köpött a levesedbe...
Ennek a kiderítésére a legjobb mód az, ha követed a nyomokat - akár tetszik ez Iannak, akár nem. Legfőképp nem, mert a kocsiban utazva azért továbbra is érzed a kimondatlan neheztelést a döntésed miatt. Ismered már - ez a durcás hallgatás egész addig fog tartani, amíg nem értek vissza épségben a menedékedbe.


De a mai nap úgy tűnik, hogy van oka Iannak neheztelni rád. Legalábbis az üvegcserepek kíséretében kizuhanó és egymásba kapaszkodó alakok ezt sugallják. A kocsi mögül kipislogva látod, hogy még nincs Nagy baj. Ti még épségben vagytok, és a környékbeliek sem vették még észre, hogy életbe vágó dolgok folynak idekint. A kíséreted tagjai úgy tűnik, hogy egész jól elboldogulnak - ketten a kapuban maradnak, a többiek meg elindulnak felfelé a lépcsőházban. Akárcsak Jim, de ő az egyetlen, aki nem túl professzionális módon miközben kapkodja felfelé a lépcsőfokokat meg a levegőt - halkan átkozódik is

/Angol/ A picsába... a picsába...
Az emeletről nem érkezik újabb csomag, így a kapualj biztonságából a két embered elindul, hogy közelebbről is megnézze a landolás helyszínét. A költői kérdésedre Jim válaszol a rádión keresztül
/Angol/ Hamarosan kiderül! - válaszolja. Közben az embereid odaóvakodnak a kitört ablakú szedánhoz, és míg az egyik a fegyvert a horpadt tetőn heverő testekre fogja, addig a másik behajol a kirobbant ablakon, és tíz-tizenöt másodpercnyi motoszkálásért cserébe elhallgat a vinnyogó riasztó. Utána már a lezuhant alakokat ellenőrzik le - látod, hogy feltehetőleg pulzust keres az egyikük, míg a másik fegyverrel biztosítja. Közben Jim is felért az emeletre és tudatja veletek, hogy mit lát
/Angol/ Aztakurva... - írja le plasztikusan a látottakat. Mintegy kisegítendő, az egyik ottani fegyveresed is megszólal
/Angol/ Az ajtót kifeszítették - a zár kiszakadt a tokból - tiszta - tudatja a többiekkel, hogy azért a dolgát is végzi.
/Angol/ Tiszta!
/Angol/ Ugh.... - hallod, ahogy valaki azért küzd, hogy ne hányja el magát.
/Angol/ Egy hulla - a fejét egy tompa tárggyal szétzúzták a falon
/Angol/ Itt is egy! Nem tudom, hogy mivel lőtték le, de átlátok a lyukon! - hallod, hogy kissé ideges a hangja az embernek.
Közben a kocsinál matatók is tudatják az eredményt
/Angol/ Nincs pulzus - halott.
/Angol/ Micsoda mészárszék! - jön meg Jim hangja, majd két tompa lövés csattan. Felismered, hogy hangtompítós pisztoly lehet.
/Angol/ Egy sebesült elfogva! - hallod, mire Ian is beleszól
/Angol/ Hozzátok ki, és tűnés!
/Angol/ Ilyet még nem láttam! - hallod a döbbent hangot a szedán felől -A hullaházból lophatták el! Beteg állatok! - értetlenkedik
/Angol/ Mi van? Uhh.... Basszus, még mozog! - döbben le a másikuk - Még egy életben van!
Ian rád néz, látszik rajta, hogy erősen viaskodik a lehetőségek között.
/Angol/ Üssétek le, és hozzátok ide! Majd a főnök eldönti, hogy mi legyen vele! - adja ki végül kelletlenül az utasítást. Nem is kell sokat várnod, mert három-négy nyugtató ütés után lehúzzák a csurom vér, ernyedt testet a kocsi tetejéről, és odahúzzák hozzád a megviselt női testet. A zuhanás és az asztal bizony sokat rontott a nem túl fényes megjelenésén.


Az arcát több helyen is durva öltésekkel varrták össze nem olyan rég, ahogy a nyakát is - amin keresztbe fut a fércmunka. A szakadt, egykor szürke pulóver most rozsdavörösben játszik az alvadó vér miatt, és a kezeire pépes-véres apró darabkák kezdenek rászáradni. Mindezt az egészségtelenül hulla-sápadt-szürke bőrszín tetézi, ami arról mesél, hogy a tulajdonosa nem épp az élők sorait gyarapítja. Amit a vitae illata is jelez - sokkal potensebb, mint egy halandóé. Látod Ianon, hogy azt fogja javasolni - végezzetek vele, vagy hagyjátok itt. Csakhogy ez azt jelentené, hogy jó eséllyel lemondasz egy lehetőségről, hogy megtudd - kinek áll érdekében kekeckedni veled...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Kyra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 162
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Framed in blood - Kyra Játéktere
« Válasz #17 Dátum: 2018. November 18. 12:36:29 »
Profi csapat, profi munka. Bár még nem végeztünk is és még nem hagytuk el a hajszínt, Jim kivételével mindenki tudja a dolgát. Fent leírtak alapján nem egy halandó banda leszámolásnak tűnik. Hallgatom figyelmesen a fenti helyzet leírását, majd a kocsinál lévő két emberem döbbent helyzetjelentését a hulláról a hullaházból. A fenti nem hangzik jól. Jim kiborulása sem… nem baj, edződik egy kicsit vére.

Ezt biztos egy vámpír művelte. De nem tudok most hírtelen egyet sem mondani, akiről tudnám, hogy ártana nekem vagy az üzletemnek.
Lehet szabadúszó? Vagy új fiú? Vagy a Sabbat ennyire bátor?

Hmm… úgy hallom a hullánk még él. Nocsak, megvan a vámpírunk aki ezt tette odafent? Úgy fest. Remek… Elmosolyodom, ahogy Ian rám néz azokkal a szép szemeivel és látom rajta, hogy nem örül a dolognak. A helyében én se örülnék.

Érzem a vérét, most már biztos, hogy vámpír. Ahogy odahúzzák hozzánk, tudom, hogy Ian mit szeretne, de ezt sajnos most nem adhatom meg neki. Kellenek az információk. Tudnom kell, hogy ez ellenem irányul, vagy puszta véletlen, amiben sosem hittem.

/Angol/ Van zsák a csomagtartóban. Csomagoljátok be és vigyétek el a 3-as számú menedékbe, A gyár alaksorában a zárt szobába és jól zárjátok be. - utasítom az embereket, higgadtan.

Nem szép látvány… ki az, aki ilyen külsővel kimer lépni az utcára? Kifejezetten taszító a külseje.

Jut is eszembe… Ianra nézek, mikor a másik kettő nem fülel felénk annyira.

/Angol/ Ian, menjünk velük és gondoskodjunk majd ott róla, hogy ne ugráljon, ha nem akarjuk. Erre egy karó a szívbe nagyon hatásos módszer. – kacsintok rá.

Kicsit izgatott vagyok, mert régen volt ennyi izgalom egyszerre. De persze nem hagyom a figyelmem lankadni. Tisztában vagyok, hogy jó lenne indulni végre, és veszélyes magunkkal vinni ezt a nőt, De kellenek az információk.

/Angol/ Tudom mit gondolsz… tisztában vagyok a kockázatokkal, de a karó hatásos, és kellenek az információk. A fentiekből már nem lesz semmi hasznos.


Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2881
 • Aktivitás:
  9%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Framed in blood - Kyra Játéktere
« Válasz #18 Dátum: 2018. December 04. 20:20:41 »
Mesélő: Dierol
Helyszín: San Diego
Időpont: éjfél után nem sokkal
Esemény: spejzolás

Az emeletről az embereid megkezdik a visszavonulást, míg Jim kissé ideges hangon közli
/Angol/ Ez azt hiszem, a miénk - szól, és némi zörgés hallatszik.
/Angol/ Indulás, hallottad a főnököt!  - sürgeti az egyik biztonsági Jimet.
Bár elsőre nem tudsz senkiről, aki ellened fordulna - de ez mint látszik, bármelyik éjszaka változhat. Az ok bármi lehet - de a tényen nem változtat - a te érdekszférádban kavarnak.
Ám úgy tűnik, hogy ma rád mosolygott a szerencse - feltehetőleg sikerült elkapni azt, aki odafent szétverte a helyet. Igaz, Ian nem épp így gondolja - ő csak a veszélyeit látja, és a kényes feladatot - amit feltehetőleg legszívesebben drasztikus módon rövidre zárna. Még azon az áron is, hogy nem tudtok meg semmit.


Ian az utasításodra olyan tekintettel néz rád, amiből egyből látod rajta, hogy kifejezetten ellenére van a dolog.
/Angol/ Hallottátok! - bírja mozgásra az embereit egy halk sóhajjal megtoldva, aztán lekapcsolja a mikrofonját, és csendesen megrázza a fejét. Az információforrásod valóban elég visszataszító - és valami folyadék is csepeg belőle - pár másodpercig eltart, míg rájössz, hogy ez a szúrós szag, ami körbelengi - formalinszármazék. Talán vagy beáztatták, vagy ami rosszabb, és esélyesebb - valahol elkezdték bebalzsamozni...
Ian a karós javaslatodra csak annyit mormog

/Angol/ Ha most levágnánk a fejét, sokkal nyugodtabb utunk lenne... - aztán figyeli, ahogy a testet zsákba teszik a fintorgó és utálkozó embereitek, és bedobják a kocsijuk csomagtartójába. Közben Jimék is leérkeznek egy sebesülttel - ketten két oldalról fogják közre, Jim pedig egy megpakolt, és látszólag nehéz sporttáskát cipel a fülénél fogva két kézzel. Ezt a kocsijához viszi, majd szitkozódva - amit jól hallasz a fülesnek hála
/Angol/ Én barom, miért is nem hagytam odafent ezt a sok szemetet! Tuti sérvet kapok ettől a szartól. S azért nekem kell ezt cipeli, mert a sok kigyúrt köcsög fegyveresen "biztosít" engem! De jó nekem! Itt fogok megszakadni, de legalább nem lőnek le! Ahelyett...
/Angol/ Ez még nem biztos! Kussolj, ha jót akarsz! - torkolják le a rádióban Jimet, aki sértődötten elhallgat, és beejti nagy nehezen a csomagtartóba a táskát. A többiek pedig a sebesülttel szállnak be a kocsijukba - te pedig Iannal a sajátotokba, aki rövid utasításokat ad rádión a többieknek.
/Angol/ Indulás a gyárhoz! Addig Ötös próbája meg ellátni a sérültet!
/Angol/ Meglátom mit tehetünk - érkezik egy higgadt válasz, és elindultok.
/Angol/ Jim, te meg inkább teperj haza, és két óra múlva legyél a bárnál! - folytatja Ian.
/Angol/ Én is pont így gondoltam! - érkezik a válasz, és Jim rálépve a gázra elstartol mellőletek. Aztán Ian a magyarázatodra feléd fordul, és megkérdi
/Angol/ S mondd csak, ha le van karózva, akkor hogy fog válaszolni? - teszi fel a kérdést.

Húsz perc kocsikázás következik, míg az ipari területre értek - közben látod Ianon, hogy tűkön ül - minden pillanatban azt várja, hogy mikor történik valami végzetesen kellemetlen a másik kocsiban. De csalódnia kell, és gond nélkül megérkeztek az üzembe. A termelés most szünetel. Mindössze két műszakban készítik, keverik és dobozolják a falfestéket - reggel hat és este tíz között. Így jelenleg már csak a portaszolgálat az egyetlen, akik jelen vannak - és nekik is csak az üzem kerítése mentén van dolguk - a gyárépület be van riasztva.
Csakhogy ti nem oda mentek, hanem a hátsó parkolóból nyíló pincelejáróhoz - aminek a riasztóját hatástalanítva feltűnés nélkül bemehettek. A pincében Ian magához vesz egy lapátot.  Közben Ian két embere lecipeli a zsákot, te pedig kinyitod a lezárt szobát - pontosabban betoncellát.

Nem túl nagy - négyszer négy méter, ablaktalan pincehelyiség, amiben mindössze egyetlen villanykörte, és alatta egy lecsavarozott rozsdamentes asztal jelenti a bútorzatot.
A zsákot feldobják az asztalra, és távoznak. Utána Ian behúzza az ajtót, és némi erőlködés árán eltöri a lapát nyelét, és a rögtönzött, baljós kinézetű, szálkás karóval megpróbálja ledöfni a "vendégeteket."
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Kyra

 • Kezdő
 • **
 • Hozzászólások: 162
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Framed in blood - Kyra Játéktere
« Válasz #19 Dátum: 2019. Február 07. 10:11:44 »
Nézem a testet, amit épp elcsomagoltatok és akaratlanul is elmosolyodom. Ian aggódó tekintete ezzel a mosollyal találkozik. Amit gyorsan el is tüntetek, hogy a többiek ne lássák meg. Talán egy nyom, amin elindulhatok. Csak tudnám, hogyan fogom kifaggatni… Ebben nincs tapasztalatom. De ezt majd akkor…

Figyelem, hogy ki mit csinál. Jim rinyálását egy mosollyal nyugtázom, mert erre jobban jár ha nem én felelek neki. Ha nem hozta volna le a táskát és megtudom utólag, hogy ott volt akkor nagyon megüthette volna a bokáját. Azért van némi sütnivalója. Miután Ian kiadta az utasításokat.

- Ja és Jim. Ennyi idő legyen elég arra is hogy pontosan tudd mennyi került vissza az ellopott áruból. - adom ki az utasítást, mert tudom, hogy Ian fülesén keresztül hallani fogja.

Majd miután elindultunk kényelmesen elhelyezkedem az ülésen és Ianra nézek.

- Bevallom töredelmesen, hogy még nem tudom. Azt tudom, hogy ha kiéheztetjük, akkor már a karó nem fog kelleni, de beszélni fog tudni. Így karózzuk le, majd bezárjuk és várunk. Elég sok vért vesztett, lehet holnap már jó is lesz.

Elgondolkozott arracal Iant nézve, azon agyalok van-e olyan ismerősöm aki ebben kompetensebb. Nem is nézem Ian-t csak bambulok el mellette, ahogy kattog az agyam a próblémán.

Megérkezés után nyitom az ajtót majd figyelem, ahogy a zsák az asztalra kerül. Majd félrebillentett fejjel Iant figyelem, hogy lekarózza. Miután megtette kicipzározom a zsákot és megnézem magamnak jobban a foglyunkat. Az arcát, a ruházatát, majd a zsebeit. Persze csak óvatosan, hogy nehogy összekoszoljam a ruhámat. Hátha találok rajta valamit. De csak a nadrág zsebéig megyek le és nem vetkőztetem le. Valami jel, vagy nyom, vagy bármi ami segíthet. Na meg a bőrszíne és egyebek alapján azt is megpróbálom megnézni, hogy mennyi vér lehet még benne. Milyen gyorsan gyógyul. Persze nem húzom a dolgokat nagyon el, hiszen a vissza kell majd érni a klubba.


Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2881
 • Aktivitás:
  9%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Framed in blood - Kyra Játéktere
« Válasz #20 Dátum: 2019. Február 20. 21:36:38 »
Mesélő: Dierol
Helyszín: San Diego
Időpont: éjfél után nem sokkal
Esemény: spejzolás

Bár elég hamar eltűnik a mosolyod, Ian tekintete ennek ellenére keménynek hat. Ő messze nem találja sem megfelelőnek, kielégítőnek vagy jónak a helyzetet. Hiába, neki az a dolga, hogy vigyázzon rád - és most úgy érezheti, hogy nehezítettél a dolgán.
A vendéget nézve egy valamiben biztos lehetsz - hogy új dolgokat leszel kénytelen kipróbálni, ha szóra akarod bírni...

Bezzeg Jim esetében ez még a mai kirándulás alatt sem okozott komoly nehézséget. Kicsit rinyálva, magát nagy pofával sajnáltatva végezte a dolgát. Őt ismerve az sem lenne meglepő, ha holnap, vagy miután összeszedte magát veszélyességi pótlékra nyújtaná be az igényét. Elvégre úgy gondolhatja, hogy az neki jár. Pontosabban az egója alapján minden jár neki, csak még nem kapta meg.

/Angol/ Azért csak óvatosan, mert egy éhező vámpír őrjöngve széttép bármit, mint foxi az ominózus lábtörlőt - jegyzi meg Ian - de szerintem nyakig be lehetne betonozni valami alapba. Hogy beszéljen, elég a feje... - javasolja, s ezen a vonalon fűzi tovább - persze egy megfelelő hullahopp-mesternek állítólag a feje is bőben elég, hogy kikérdezze a szellemét - tűnődik. Bár már az is elég udvariatlan dolognak számít, ha bebetonozol másokat - de ha le is vágod a fejét - akkor szinte biztos, hogy nem lesztek barátok. Ahogy sanszos, hogy az ismerősei is megorrolnának kicsit - ha véletlenül megtudnák...
De a kikérdezés mikéntjének kérdését szerencsére nem ma kell kitalálnod - hiszen a világ minden ideje a tiéd.
Az asztalon van lehetőséged jobban megvizsgálni a foglyodat miután Ian egy kissé gusztustalan roppanással eltör több bordát, ahogy beleszúrta a foglyodba az instant karót. A test ívben megfeszül, majd visszakoppan mozdulatlanul az asztalra. A vendéged kaukázusi, átlagos testalkatú fiatal nő. Húsz és harminc közé tennéd valahova ha halandó volna. A ruházata viseletes, szakadt. Véres farmerből, és fakó, valaha szürke garbós pulóverből áll. Tucatgöncök - ami alapján nem a felső tízezer tagja. A valaha ápolt, de most töredezett, sérült körmök sem segítenek sokkal többet. A ruházatának zsebei üresek - pontosabban az egyikben egy tartósítószertől lucskos, szétázott papír zsebkendő romjait találod csak. S ami a legfeltűnőbb az a mindent kitöltő, kellemetlen tartósító szag, ami a bőréből és egész lényéből párolog, sőt még a szájából is több deci kifolyt, amikor az asztalra dobták. Valamiféle balzsamozó folyadékot vihettek nála túlzásba? S ha már itt tartunk - a nyakán a varrás utólag készülhetett - akárcsak az arcán - amit valami mintha részben letépett volna, és csak visszavarrták. Hasonlót fedezel fel a csuklójánál is - ott egyértelműen visszavarrták a kézfejet. Az öltések jellege alapján könnyen el tudod képzelni, hogy máshol is találnál még hasonlóakat - akár azt a tipikus Y alakút is... Ha csak fotókat látnál, az alapján valami súlyos és halálos balesetben elhunyt szerencsétlenre gyanakodnál. A vértartaléka viszont valóban alacsony lehet. Főleg, hogy a súlyos zúzódások és törések nagy része már a múlté - de még bőven volna mit begyógyítania. Ez alapján nem valószínű, hogy nagyon mellé lőttél volna azzal a pár nappal.
Miután nem sok mindent árult el magától, lezárjátok a helyet, és Ian kíséretében elindulsz a klub felé. Ian közben hazaküldi az embereket - a mai nap már feltehetőleg nem lesz szükség a szokásos két testőrnél többre...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"