Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 50616 alkalommal)

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2664
 • Aktivitás:
  7%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1050 Dátum: 2023. December 04. 08:15:55 »
Gyorsan elmondom Franknek, hogy teljesen normális vagyok. Viszont Rina ha nem történik öt percenként valami akció teremt valamit, csak úgy szórakozásból. És kettőt találhat mit tervezett velünk, ami sajna nem jön össze. Megkérem a távozásra de szerintem megy magától is. Az összevadászott ruháknak és cipőnek nagy hasznát vettem, most nem esik de a talaj göröngyös és persze van vagy 40% én annyinak érzem, ha nem 45%-nek. Célirányosan indulok és remélem nem futok bele senkibe most leginkább a kiskosztümös banyába gondolok, szerintem ő a katolikusok adományokból varratja a ruháit. A vénkecseba.. rendelője messzebb van, Eddel lehet összefutok majd elmondom neki az igazat, mással járok. Látom haladnak a korral mikor a ruhákat nézem, kábé nem annyira porosak. Hat ruhát vettem  nyáriakat több színben cipővel. egyet csak poénból olyan volt mint a vissza a jövőben Marty anyának bálaruhája alsószoknyával kis kalappal cipővel nagyon dögös volt, csak pörögtem benne mint egy kislány hát hiába azokban az időkben még tudtak öltözködni. Az eladónéni nemtom kétszáz éves? Na mindegy. Azt mondta mivel visszatérő vásárló vagyok, odaadja ingyen az egyik gálaruhát. Kitört belőlem a nő. Ingyen????? Nanááá, hogy kőőőőőőő mutiiii meg? Igaz  azt hittem rám sóz valami  baba kék vagy bugyirózsaszín vackot, de nem egy egy aranyszállal átszőtt selyem ujjatlan csoda volt aranyszálas  fekete kendővel. A cipője tűsakú, tíz centis még jó hogy pántok voltak rajta, a cég ajándéka. Pedig megfordult a fejemben, hogy nem kell a ruha se lábtörő cipő. De ajándék lónak e nézd a fogát. Itt azért elég sok időm elment, pedig még néhány helyre be akartam ugrani. A fehérnemű részlegre muszáj, vásároltam amiket szoktam darabokat, és megnéztem milyen itt a választék a victoria titka darabokból egész jók fel vannak szerelkezve. Milyen perverz népek ezek. Meg mi is. Bevásároltam, remélem Black nem tépi le rólam amilyen őrölt, az első pillanatban ezt a kis csipkecsodát vagy a többit, mire elég fél óra? Csak a kasszánál merek nevetni, ahogy a holmikat pakolom," mint visszatérő vásárló" na persze akkor lássam ezt a helyet mikor a hátam közepét.
-Akkor mond meg a Mamádnak hogy csak rádiózzon csak tovább mivel én már egy Hajón szolgálok és eszem ágában sincs visszajönni. Apropó mi lett a doktorral?

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3669
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1051 Dátum: 2023. December 13. 18:05:51 »
Roxana

A félreértést nagyjából sikerül rendezni Frankkel - aki udvariasan, vita nélkül elfogadja az öndiagnózisodat, hogy te teljesen normális vagy. Persze lehet, hogy arra gondol, hogy mindenki ezt mondja magáról - de ez ugye már legyen az ő baja.

A séta a napsütötte településen döglesztő a hajó klimatizált beltere után. Út közben itt-ott bizony néhány izzadságcsepp megindul rajtad is, mert olyan, mintha egy szaunában vagy előmelegített sütőben gyalogolnál. A döglesztő melegnek van egy jó oldala is - a Mama feltehetőleg a klímázott házában időzik, és készíti elő Ed következő barátnőjének a patkánymérges sütit.

A boltba érve elténfereghetsz ismét a sorok között - ahol a trópusi évszaknak megfelelő könnyű és (tavalyi divatos) ruhákból válogathatsz magadnak. Persze akad egy-két kivétel, mint a teljes, prémes eszkimó ruházat vagy a viktoriánus báli ruha - de ezek talán farsangra? vannak szánva. Black ebbe nem szól bele, mert ő a bolt másik végén, a hűtőpultoknál válogat legalább olyan alapossággal, mint te ezen az odalon.
Nem úgy a nyanyóka, aki az egyik nagy asztalnál válogatta és hajtogatta a feltehetőleg korábbi vásárlók által széttúrt ruhákat. Valami visszatérő vásárlónak nézett, és így ajánlotta fel neked ingyen a gálaruhát - ami méreben még passzol is - bár Black főztje mellett oda kell figyelned arra, hogy ez így is maradjon. Persze azt nem tette hozzá az eladó néni, hogy azért adja oda, mert neked feltehetőleg jól áll, és itt a kutyának nem tudta eladni jó ideje. Mert a helyiek hova is vennék fel, amikor a gumicsizma majdhogynem sztenderd viselet a sár miatt? De szért szerencséd van, mert a fehérneműkhöz nem kisért el, hogy ott is beleszóljon abba, hogy mit is kéne még magaddal vinni. Tudod te azt anélkül is. Szépen bevásárolsz, és a kasszánál tűnik fel, hogy Black még mindig az élelmiszeres részlegen ténfereg. Mostanra egy béka segítségével egy megpakolt raklapot húz maga után, és még mindig nem fejezte be a shoppingolást!
A kasszás csaj bólint amikor arról beszélsz, hogy hajóorvos lettél.

/Angol/ No igen, az Aranyfácánon, vagy min. Szerintem már a teljes vénasszonykülönítmény ott kaparja a zsilipet, hogy bejusson az ingyenes orvosi vizsgálatra - véli, hogy aztán a kérésedre is válaszoljon
/Angol/ Dr. Strauss? Megvan, ő a falu orvosa - és igazi népességrobbanásra törekszik a faluban. Biztos örül, ha meglátogatja egy gyors vizsgálat erejéig...
Közben Black is befut, és utána negyed órán keresztül számolják, hogy mi mindent hordott össze. Átlagban öt kartonnal vásárolt mindenből - kartononként tíz darabbal. Miután kifizette a csillagászati összeget, és felhívták rá a figyelmét, hogy most te kaptál ajándék ruhát a nagy bevásárlás miatt, nemes egyszerűséggel annyit mond, hogy szokás szerint most is kiszállítással kéri, majd üres kézzel sétál ki veled a boltból.
/Angol/ No, és most hova akarsz menni? - érdeklődik tőled a bolt előtt.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2664
 • Aktivitás:
  7%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1052 Dátum: 2024. Február 09. 10:24:24 »
Ed! Tényleg beugrott a neve a létnapos gyereknek. Jon Jin Ben? Nem? Ed! Vele se nagyon akartam találkozni, bár nagyobb volt esélye mint az anyjának! Gyorsan le akartam tudni a vásárát aztán húzni vissza a hajóra. Nem volt egy leányálom a  bolt felé!Majdhogynem futás. tiszta horror! Mázli hogy jó kondiba vagyok, de ha visszajutok a hajóra, ha visszajutok bele kell húznom a futásba mint Mia és az edzésbe mert igencsak felszedtem vagy öt kilót! Köszi Black, fenébe, hogy olyan ro....t finom ételeket főzöl!Mindketten  elindulunk  magunk irányába, én nem szólok bele Black miket vásárol ő sem abba én. Egy édes kis néni az eladónő. A "visszatérővásánőn" próbálok nem röhögni. Némileg a kínálat változott, vár akadt a régiekből is. A nagyon bőbeszédű Gabrille néni így mutatkozott be, nem mertem megkérdezni ezeket ki hagyta itt mert soha nem szabadulok meg tőle. Az időm véges, segítettem bedobozolni a ruhákat és cipőket, A csodaruhát  cipővel úgy döntöttem végül is Miának adom. Azért, hogy a szekrényeben lógjon kár érte. Ez inkább Mia stílusa. Gabrielle néni megkérdezi hová vitesse  csak lesek! Megadom  a hajó pontos koordinátáit nevét, annyi borravalót adok neki amennyit még életében nem látott. És egy puszit is amiért ilyen kedves volt velem! Illetve végre egy vásárló!!!
Fehérneműk! Erről, ezekről majd később elbeszélgetek Blackel!  Rajtam marad nem téped le pillatok alatt! Nem volt olcsó!
A sportosztályra már nem jutottam el, pedig szerettem volna. Fél óra volt hátra nem fért volna bele az időmbe. Letettem róla, majd talán a következő bolygón egy rágózó kislányból próbálnék némi információt kiszedni, ezzel a lendülettel egy kőbe is verhetném a fejem.  Dr.: Sraussról  említett számomra olyasmit amiben egyáltalán nem akarok részt venni.
-Megengeded?-Az agyontornyosult  hozzávalók fölé teszem a kis dobozaimat.
-Csak vissza a hajóhoz, elegem van már ebből a bolygól. Amúgy lenne egy kérdem ami egy ideje foglalkoztat csak sosem voltunk így kettesben. Mi a mi kapcsolati állapotunk? Úgy értem barát barátnő és ez mennyire hivatalos?-Komolyan nézek Blackre, most nem tud kibújni, mellébeszélni, valamikor ezt le kell tudni!


 

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3669
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1053 Dátum: 2024. Február 18. 17:29:23 »
Roxana

Bár tartottál tőle, hogy útban a bolt felé ismerős arcokkal találkoztok, de szerencsédre semmi ilyesmi nem történt. Ahogy a boltban sem. Igaz, az idős eladó néni felismerni vélt - de ő legalább nem akar megmérgezni holmi mérgezett almával, mint a másik banya. A dobozolás és a cím megadása után kilépve a döglesztő melegre Blacknek szegezed a kérdést, ami már egy ideje foglalkoztat. Black ráérősen megigazítja az ingujját, aztán megszólal
/Angol/ Barát és barátnő. Természetesen nem is fogom letagadni - szögezi le, majd nyúl a meleg miatt félretett zakója felé, és kézbe veszi - De ha ezt hivatalosabb formában is szeretnéd, ha meg lenne erősítve, akkor itt van ez - nyúl bele a zakó belső zsebébe, és egy fehér borítékot nyújt át neked. A borítékot kinyitva egy egy oldalas lapot veszel ki, és hajtogathatsz szét. Valamiféle szerződés vagy megállapodás - méred fel. A barát fogalma, szerepe, jogai és kötelezettségei - valamint a barátnő fogalma, szerepe, jogai és kötelezettségei szerepelnek rajta. Vajon mióta hurcibálja magával ezt a borítékot? - ötlik fel joggal a kérdés. De a levélpapír fejlécét megnézve hamar rájössz, hogy ez már a jeges St. Albanson készülhetett - mégpedig Black ügyvédje által. Nagy vonalakban annyi, hogy az aláírásával hivatalosan is elismeri, hogy a kapcsolatotok megfelel egy bírósági tárgyalás során a barát-barátnőként definiálható kapcsolatnak.
/Angol/ Van még kérdésed? - kérdezi egy magabiztos sármos mosollyal, majd ráérősen elindul a hajó felé. Az ürkikötő betonján sétálva már messzebbről látszik, hogy kisebb csődület van a hajó árnyékában a rámpa körül. Hat-nyolc nő várakozik a hajó alatt a betonon - és nem úgy néznek ki, mintha rakodómunkások lennének, hanem helyiek.
/Angol/ Vendégeket várunk? - kérdi tőled Black megtorpanva, és kissé értetlenül.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2664
 • Aktivitás:
  7%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1054 Dátum: 2024. Április 27. 09:35:34 »
-Meddig tartogattad volna ezt a szerződést? A világ végéig akár? És ha  soha nem kérdezek rá? -Balck sokkal elhívatottnak  érezhet orvos létemre. Miért is ne? én is nőből vagyok, előbb utóbb vágyom a társas kapcsolatra, bár meglepő mennyire jól felkészült. Komolyan és hosszan tervez velem.
Aláírom , és egy gyors puszit adok a szájára.
-Barát barátnő!- Úgy vigyorgok mint a tejbe tök!  Gyorsan el tűnik Black megjegyzésére.
Az egyik kislány említette hogy az Aranyfácánnál vannak beteg idős hölgyek, eddig azt hittem van másik hajó a kikötőben. Heten vannak de csak kipakolni és bepakolni  jöttünk, rád bízom és Miára mi legyen.


Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3669
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1055 Dátum: 2024. Május 05. 15:19:13 »
Roxana

Black a kérdésedre flegmán megvonja a vállát.
/Angol/ Ha nem kérdezed, nem mondom. Úgy voltam vele, hogy ha fontos, akkor rá fogsz kérdezni - válaszolja - Gondoltam annyi teret adok neked, amennyit szeretnél. Nem akarom rád erőszakolni magam. Vagyis nem mindig... - teszi hozzá kétértelműen.

A kikötőbe érve egyértelművé válik, hogy nem arról van szó, hogy több hajó van a kikötőben, hanem az, hogy a kasszás lány nem jegyezte meg az Ólommadár nevét, és helyette más nevet mondott.
Black a felvetésedre biccent, és a távolabb álló apró hajóra mutat. Az oldalára a A7B7-472 van festve, illetve a neve: Kegyencjárat

/Angol/ Van másik hajó is, de az maximum négy személy szállítására alkalmas. Nem kereskedő, hanem futárhajó vagy privát gép. A neve alapján nem utazóorvosra gondolnék. Még ha a szám alapján arieli is lehet - tűnődik félhangosan Black.
Az Ólommadárhoz érve kiderül, hogy a nők bizony Dr. Denthez jöttek, arra az ingyenes szűrővizsgálatra, amit a gép érkezésekor a rádióban leadtak. Black csak hümmög, és annyit mond neked, hogy ezt az adást vagy Mia vagy Rina adhatta le. Majd diplomatikusan annyit mond, hogy rád bízza a kérdést - ő pedig előkészíti a helyet az érkező árúnak a raktérben, majd magadra hagy a gép alatt toporgó páciens jelöltekkel...

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"