Roxana
Blacket sikerül elkapnod a konyhában még a délelőtt, hogy elmondd neki, hogy a Greenleaf-et nem igazán kedveled, illetve még az oregánóról is szólsz. Ez utóbbit azonnal pontosítja, hogy az bizony papaya lesz, de olyan bugyicsúsztató tekintettel és hangsúllyal, hogy nem lehet rá haraggudni emiatt. Greenleafet ismeri - hiszen Joe-val együtt több napot töltöttek el rajta - de ő nem tartja annyira rossznak. A doktorhoz meg nem tud hozzászólni, mert ő mindig hajóorvoshoz járt - de Joe állítólag kedvelte a tagot.
Az ebéd túl mozgalmasra sikeredett - és amíg a pasik ijedten-döbbenten intézkednek, addig Rina és Mia nyugodtan diskurálnak tovább. Mia Rina válaszára a fejét ingatja
/Angol/ Akkor fogalmazzunk úgy, hogy nem valószínű - vélekedik, hogy aztán a kérdésére hezitálás nélkül válaszoljon - Nem csak hogy képes voltam beleesni Teddybe, de utána mentem a Jiangyinra - árulja el - utólag már tudom, hogy rossz ötlet volt... Úgy fest, hogy Mia a Jiangyinnal van olyan viszonyban, mint te Greenleaf-el. Frank eközben nem teljesen érti, hogy mit és miért csinál a flúgos csaj, így faggatja Rina ágymelegítőjét az okokról. Amire azért kap választ is:
/Angol/ Azért, mert büntetést érdemlek! Mert nem tettem meg mindent azért, hogy a múltkori balesetnél Rina ne sérüljön meg! - világosítja fel Franket, aki a légszűrővel kapcsolatos kérdésével Rogert kissé megsérti
/Angol/ A létfenntartó rendszerek hibátlanul működnek, és minden szűrő és visszaforgató berendezés megkapja a beütemezett karbantartásokat... - válaszolja neki Roger, míg Mia pedig a másik kérdésére válaszol, miközben tűnődve figyeli Franket
/Angol/ Nem valószínű - hacsak nem kaptál kedvet ilyesmihez...
A műsor után - mert ezt balesetnek nehéz volna nevezni - bejött a papírforma - azaz te lehetsz az, aki elláthatja Rina kis kedvencét. Másodfokú égési sérüléssel gazdagodott, ami elé fájdalmas - és több hetes gyógyulási idővel jár. Megkapja az ilyenkor kötelező fertőtlenítő, fájdalomcsillapító és szövetregenerálódást segítő injekciókat, bekötöd a kezét, aztán gyorsan megszabadulsz tőle. Ha nincs szerencséd, akkor amíg nem figyelsz, nem egy orvosi köpenyt, hanem valami szikét vág zsebre, hogy később azzal nyiszálja tovább magát?
A kellemetlen incidens után viszont ismét azt csinálhatsz, amit akarsz. Black ennyi idő alatt elintézte a mosatlant, és most a vacsora előkészítésén dolgozik. A beteged az injekciók után elvonult a kabinjába aludni, mert a fájdalomcsillapító kissé eltompította. Roger a raktérben pakolászik Frankkel, Rina és Mia pedig a társalgóban tanulnak egy hordozható kijelző, és az asztal mellett ülve.
Később Balck is előkerül, ahogy a vacsora egyenesbe ért, és a társalgóban pár méterre Rináéktól odébb leül, és halkan "tévézik" - azaz a hajó adattárában található egyik műsort nézi éppen, amely a Paquin élővilágát mutatja be. Láthatóan nem túl izgalmas a cselekmény - de ugye egy ismeretterjesztő filmtől mit is várnál? Black Frank érkezésére felpillant
/Angol/ Vacsora egy óra múlva, hatkor tálalva - tudatja, aztán a képernyő felé int - nem túl izgalmas, de ezt még én sem láttam! A St. Albanson mentettem le pár napja. A hajó adatbázisa több, mint hatszáz filmet tartalmaz - de mivel én több mint hat éve vagyok a fedélzeten, így már a többször láttam mindet - magyarázza neki, aztán újra csendben marad.
A vacsora a Black által említett időben már az addigra megterített étkezőasztalon gőzölög. Pilafot készített - csirkemell fahéjas-mazsolás-mandulás rizzsel próbálja meg letámadni az ízlelőbimbóidat, amihez van pofája egy kisebb pohárnyi, fehér színű, gyümölcsös, de mégis ánizsos-mentolos beütésű gyenge alkoholos itallal megkörnyékezni, ami szerinte ízre jól harmonizál az étellel...
Mostanra Yeo-jin is előkerült, és bekötött kézzel, jó hangulatban fogyasztja Rian mellett Black főztjét. Aki viszont most szemmel tartja - és még késből is csak az életlenebbet merte odaadni neki.
Mia a vacsora során könnyed csevejt folytat Blackkel és Rogerrel, hogy mi legyen a reggeli, és amikor Rogernak majdnem sikerül meggyőznie Blacket, hogy néhány, reszelt almával feljavított palacsintatészta juharsziruppal jó volna, Mia pedig a frissen sütött croissan mellett kardoskodik - és érezvén, hogy kezd alulmaradni - taktikát váltva úgy dönt, hogy megkérdezi Franket, hogy a két lehetőség közül ő melyiket reggelizné holnap?
A vacsora után viszont gyorsan lekerül a teríték, és a helyére egy zöld filclap kerül, meg egy tálcányi zseton, és egy csomag vadonatúj kártya. Black mint osztó foglalja el az asztalfőt, Roger és Mia mint játékosok jelentkeznek a pókerre - valamint Yeo-jint, a Rinát, Franket és téged is invitálnak. A játék nem pénzre megy - hanem "időre", amit a zsetonok szimbolizálnak, percben. 5-10-15 perces zsetonok vannak. Néha le szoktak ülni játszani. A megfigyelésed alapján kártyán Roger van nyeregben - míg kockában Miának van arany keze -ő szokott tarolni. Ami kiegyenlített esélyeket szokott hozni náluk, az a rulett.