Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 24097 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3251
 • Aktivitás:
  17%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #900 Dátum: 2021. November 07. 17:00:31 »
Roxana

Az Ólommadár több száz négyzetmétere pont elég arra, hogy ha akarsz, félre tudj vonulni a többiektől - de ahhoz már túl kicsi, hogy hosszabb időre eltitkolj bármit is előlük. Főleg, hogy mindenki a többieket lesi, hogy ki mit csinál. Talán mert a nagyrészt eseménytelen utazások alatt általában ez a legérdekesebb. Black elmosolyodik
/Angol/ Ezt Mia mondta így. De abban valóban igazad van, hogy ha elkezdünk leltározni, hogy mit és hogyan szeretek rajtad, akkor nem indulunk el egyhamar - csókol a nyakadba, kellemes borzongást kiváltva, ahogy a friss borostája finoman végigkarcolja a bőrödet.

Ezután úgy döntesz, hogy vannak dolgok, amiket nem óhajtasz Lucy kezei közé juttatni - és elpakolod a pólódat. A konyhában aztán nincs is sokáig maradásod, mert nem akarod Lucyt szemtől szemben kiröhögni.

Picivel később Black picit felhúzza a szemöldökét, hallván a barlangi mohát ért inzultust.
/Angol/ Pedig tegnap mintha nem ez lett volna a véleményed. A sütemény is tartalmazott egy csipetnyit belőle, mert szépen harmonizált az ízesítéssel - árulja el picit mulatva a helyzeten - hmm... végül is a fánk keltetése alatt tudok neked segíteni a költözésben, ha szeretnéd - ajánlja fel a segítségét Black.

A hajónál végül Black köszörüli meg a torkát melletted.
/Angol/ Majd szólj, ha kinézelődted magad! - szólal meg végül, míg te a két távolodó pasast fixírozod. Csak nem zavarja, ha más pasikat is megnézel magadnak?

A hajón Mia futólag elmosolyodik, ahogy átadja a tasakot
/Angol/ Nem is mondanám meg! Titkos recept!- válaszolja, aztán feltehetőleg Rogernak válaszol
/Angol/ Ne ezzel törődj, hanem azzal, hogy ha jól látom, ez az a kábel, amit kerestünk! Fogd meg, és kösd be a... - hallgat el - ... tudom, csak mondtam! - zárja le.

A port elkevered egy pohár italban, és leteszed Rina elé. Nem sokat vitatkozik, és egyben el is tüntetni a teljes mennyiséget.

/Angol/ Remélem hamar hat!
/Angol/ Legfeljebb negyed óra! - válaszolja Mia az adattáblába temetkezve.
/Angol/ Mégis mi tart ennyi ideig? - morogja Rina
/Angol/ Az, hogy ez nem injekció, és ezért lassabban kerül be a véráramba.
/Angol/ Ühm... Black! Szerencséd, hogy visszaértél! - pillant fel rá, ahogy Black leteszi elé a tányért a reggelivel - Az, hogy nincs konkurenciád, nem azt jelenti, hogy ellustulhatsz! - teszi még hozzá, aztán inkább elhallgat, ahogy a reggeli végre kitölti a száját. Te pedig az orvosi vizsgálóba tartasz. Ahol látod, hogy nem csináltak nagy felfordulást - gyakorlatilag a számítógépeknél rendezték át kicsit az asztalt, de ennyi. No meg most minden szekrény zárjában ott a kulcs, és nincs ráfordítva a zár. Negyed órád-húsz perced van pepecselni és magaddal vagy a rendelővel foglalkozni, aztán az ajtóban megjelenik Rina. Mostanra picit összekapta magát, és mind nadrágot, mind csizmát is húzott. A kis ágymelegítője is elkísérte. Mást nem tehet, mert Rina vezeti pórázon a rajongóját, aki szájában egy pecekkel, falatnyi fehérneműben ácsorog mögötte, és kezében egy párnát tart, amin egy hatlövetű és egy lovaglópáca pihen. Láthatólag nem igazán zavarja a helyzet egyiküket sem.
/Angol/ No, akkor kapd össze magad Szöszi! - szól hozzád Rina immár sokkal jobb hangulatban, mint nem sokkal ezelőtt - Most megtanulhatod, hogyan lődd le Blacket, ha ráunsz! - motivál picit, hogy aztán a jelenleg nagyrészt üres és hűvös raktérbe menjetek, ahol már fel van állítva egy asztal, és rajta több konzervdoboz. Rina elveszi a pisztolyt a párnáról, és ellövi az első dobozt, majd elfújja a füstöt a fegyver csövéről. Neked pedig még a füled cseng, alig hallod, hogy mit mond.
/Angol/ A mai cél az, hogy ezt meg tudjad te is csinálni - teszi vissza a pisztolyt a párnára - Ha valamit rosszul teljesítesz, akkor az büntetést érdemel! - emeli fel a lovaglópálcát, és most jelképesen a rajongója fenekére suhint vele, aztán a pálcát újra visszahelyezi a párnára - Szóval ha pisztolyt fogsz, akkor a következőkre kell figyelned. A fegyver csöve mindig a föld felé, esetleg a szabad ég fele nézzen - vagy arra, akit meg akarsz ölni. Ha meglátom, hogy erről elfeledkezve bárhova máshova mutat a pisztoly csöve, akkor Bao-Beit keményen meg fogom büntetni! Értve vagyok? - kérdezi - A pisztolyt megfogod - emeli fel a fegyvert - aztán leellenőrzöd, hogy milyen és mennyi lőszer van a tárban - mutatja a gyors mozdulatot amivel oldalra kibuktatja a tárat, felfedve a benne pihenő lőszereket, és aztán vissza is csattintja - Amint ezzel megvagy, kibiztosítod így - mutatja - majd utána finoman visszaereszted a kakast, mivel még nem akarsz lőni vele, hanem csak visszatesszük a párnára - mutatja a mozdulatot.
/Angol/ Ezt most az elkövetkezendő két órában megállás nélkül fogod csinálni, hogy valamennyire rögzüljön, én pedig felügyelem. Hé,hé, Bao-Bei! Ne lazsálj, húzd ki magad! - szól a kis kedvencére, és egy csattanósat üt kézzel a fenekére. Pár perc múlva azért megkérdi
/Angol/ Csak nem gyakoroltál titokban Szöszi? - kérdezi némi meglepetéssel a hangjában. De ez sem ment meg attól, hogy továbbra is ugyanazt az unalmas mozdulatsort csináltassa veled. S mivel nem csak te unod magad, hanem Rina is, ezért hamarosan már az ő kezében is pisztoly van, és melletted állva kezd el lövöldözni a távolban felállított céltáblára. De ez sem akadályozza meg abban, hogy legalább fél percenként - amíg újra táraz - ki ne adja neked az utasítást - újra!
Ennek az a következménye, hogy a kb. egy méterre tőled elsütött pisztoly hangos dörrenései tompítják a hallásodat, a lőporfüst pedig csípi a szemedet - de ez Rinát nem zavarja. Végül a kis kedvence unja meg, és rátenyerel a raktér szellőztetését elindító gombra, hogy tisztuljon kissé a levegő. Pár perc múlva Roger jelenik meg, és krákogva, könnyes szemmel néz végig rajtatok.

/Angol/ Épp a szellőzőcsöveket forrasztottam össze, amikor ti elindítottátok az elszívást, és telenyomta az arcomat füsttel!
/Angol/ Ne sírj már ezért! Így legalább látod, hogy hol ereszt még! De ha attól jobb lesz, gyere, és megvigasztallak! - mosolyog Rina negédesen Rogerre, aki erre hátralép
/Angol/ Anélkül is elvagyok! - szól, és inkább visszavonulót fúj.
/Angol/ Pedig ha tudnád, hogy mit hagysz ki... - susogja elégedetten Rina, aztán feléd fordul
/Angol/ Te pedig ne a szádat tátsd, hanem csináld meg újra a gyakorlatot! - aztán mivel kissé bosszantja, hogy nem tud beléd kötni, ezért - mivel ez is a te hibád - néhányszor odasóz a lovaglópálcával a kis kedvence hátsójára.
A következő órákban lassan leszakad a kezed folyamatos gyakorlástól, de ez Rinát nem hatja meg. A legnagyobb változatosságot azt jelentette, hogy kiadta neked feladatnak a pisztolyai újratöltését. Azaz amíg ő lövöldözik, addig van időd neked kitárazni, majd újratölteni a forgótárat. Erre egy rövid oktatással készít fel. S nem is aprózza el, mert húsz papírdoboznyi lőszert készít elő, ami a mai napra több mint elegendő lesz. Szerencsédre aztán Black hangja szakítja meg a gyakorlatot - a hangosbemondón keresztül invitál titeket ebédelni. Mia a pilótafülkéből, Roger a hajó bugyraiból, ti pedig a raktérből kerültök elő a már megterített asztalhoz. Black omlós BBQ húsa a kenyérrel, krumplival, krumplisalátával és egy pizzával, no meg az elmaradhatatlan tejszínhabos-vaníliasodós desszerttel. A villa most szinte magától repül - ahogy a nehéz pisztoly után szokatlanul könnyűnek tűnik.
De Rina nem kegyelmez, mert ebéd után egyből hív vissza a raktérbe - az ágymelegítője nélkül, mert őt Roger "kéri kölcsön" pár panelhoz. Rina immár a célzás és a lövés alapjaiba kezd el beavatni téged. Ismét tart öt percnyi magyarázatot, aztán átengedi neked a terepet. Vagy fél percig, mert utána a lovaglópálca végével - egyenlőre - gyengéden paskolgatva mutatja neked, hogy hol és merre kell javítanod a tartásodon. De ez sem tart sokáig, mert elégedetten mormogja

/Angol/ Nem tudom, hogy mit szedsz, de ma meglepően tehetséges oldaladat hozod! - dicsér meg, látván, hogy még a céltáblát is eltalálod elsőre. A pisztoly a sokadik lövés után zsibbasztja a kezed a visszarúgás miatt, de Rina nem sok pihenőt hagy neked. Ellenben azt te is látod, hogy vagy te vagy egész jó, vagy Rina tanít nagyszerűen - vagy ez az egész lövöldözősdi sokkal könnyebb, mint amit hittél. Ugyanis kifejezetten jól és látványosan fejlődsz a fáradság ellenére. Délután négy felé unja meg végül Rina, és szedi össze a fegyvereit - téged pedig szabadon ereszt, hogy holnapig pihenjél, mert ez még csak az első nap volt - és kíváncsi, hogy holnap is ilyen jól fogsz-e remekelni.
« Utoljára szerkesztve: 2021. November 30. 18:04:00 írta Dierol »
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2555
 • Aktivitás:
  8%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #901 Dátum: 2021. December 09. 09:31:46 »
Nagyon nehezen indulunk útnak. Köszönhető annak,  nem sok kedvem van kikelni az ágyból sem Lucy akciója alatt, közben, elvonulok röhögni mert nagyon viccesnek találom az egészet. Ott is hagyom neki Backet kényére kedvére, de ki tudja ott tartaná rabláncon. Visszamegyek érte, kifejem a véleményem a már korábban emlegettet  barlangi moháról. Illetve most már biztos, hogy délután költözöm vissza a hajóra. Ez volt az utolsó csepp. Helyeslek vele bár nincs sok holmim, elég egy sporttáska. Ha tudná, hogy eredetileg mit néztem a pasikon nem kötöm az orrára. Néha a vita bármennyre szeretném elkerülhetetlen. Felé fordulok enyhén sértetten.
-Tudod mi? Azt, akkor, és olyan sokáig nézek ameddig nekem tetszik! Igaz, mindenki tudja mit csinálunk mi ketten de egyáltalán nem hivatalos, mivel nem nyögted ki azt a Sz-betűs szót amire olyan nagyon vágyom. Addig mi csak elvagyuk, egymással jót szórakozunk. Gondolkozz el ezen! -Hátat fordítok neki, és bevonulok nem szeretném ha legalább az eljövendő egy órában a szemem elé kerüljön. De büszke vagyok magamra ezt már sokkal hamarabb el akartam mondani neki ez a két idegen meg pont jókor volt jó helyen.
Nem is akarom tudni mi az titkos por csak csinálom amit Mia mond. A reggelit kihagyom, ettem a lakásban. Túlságosan haragszom még, az orvosit nem nagyon cseszték szét, a fontosabb dolgok a széfben  vannak azt meg trükkös kinyitni. Na essek át a tűzkeresztségen, Rina érkezik, a lila lánnyal.  Bánom is mit tesz vele, de legalább most nem jár folyton a szája. A délelőtti lövöldözés egész jól megy, sőt kimondottan jól. Egész sok Westernfilmet néztem a nagyapámmal de ez most nem sokat segít. Bólintok hogy rendben megértettem, mindent úgy csinálok ahogy Rina mond. Fűt az adrenalin, ha lelőni  nem is akarom de gondolatban Luci kezére akarom adni. Mélyítem a hangom mint amikor az alanyokból akarok választ kicsikarni, és simán Rina  szemébe mondom a féligazságot, legyen már neki is Vasárnap!
-Összevesztem, Blackel! Szerinted kit képzelek a konzervdoboz helyére? Miért megy ennyire -Délután céltáblázunk, kezek fáradni alig várom hogy vége legyen lenne. Robin megjelenése kissé megakasztja az egészet. Addig is pihenek, de nem állom meg szó nélkül.
-Nahát tart még a nyuszivadászat?-Elkezdek vihogni.
Persze Rina bosszúból nem kímél de már csak azért se hagyom magam, igaz kissé sajog a karom.
Az utolsó mondatára válaszolok csak.
-Nem szedek semmit Rina, de egy Orvosnak mindenre fel kell készülnie és meg kell oldania. Ez is a minden kategóriába tartozik.-Két dolgom lesz ma, bekenni a vállam valami könnyebb izomlazítóval, és kiköltözni, az első oké a második húzósabb. Bemegyek a raktára, tele van üres sport táskákkal kiviszem a nagyobb de nem még elbírom méretűt. A lakásban a szánalmasan kevés holmim van, vagy talán jobb is? Negyed óráig se tart az egész. A kávéfőzőt sajnálom annyira a szívemhez nőt. Az irodai kellékekből van a legtöbb Két harmada szinte az életemnek. Ha Lucy itt van szóban búcsúzom tőle. Abban reménykedhet hátha Black velem van de azt várhatja amúgy se hoznám. Nem fogok tőle könnyes búcsút venni, úgysem tartott sokáig. Leteszem a kulcsom és a mint a szél suhanok is onnan. Ledobom a szobámban, minden rendszer nélkül majd holnap. Kell egy egy izomlazító de most. Tudom hol tartom az orvosiban a nem annyira erőset keresem a fiókban ami  hatásos, de ha túl sokat kenek magamra kicsit bekábul tőle az ember, Vigyázni kell vele. Főleg mert mertem sokat enni hátha tele van barlangi mohás izével. Black kihasználja, hogy nálam a főzés a kardomba dőléssel egyenlő. Inkább koplalok,  eszek pocsék konzerv kaját, gyors éttermi koszon élek ami neki sértés. De most első az izomlazító a szobámban. 

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3251
 • Aktivitás:
  17%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #902 Dátum: 2021. December 27. 21:06:16 »
Roxana

A hajó rámpáján állva vázolod Blacknek, hogy mivel nem kötelezte el magát, te is függetlennek tartod magad, majd bevonulsz. Még hallod a hátad mögött a dörmögését
/Angol/ Akkor még maradhattál volna kint egy kicsit nézelődni... - érti feltehetőleg arra, hogy a lázadás úgy lett volna az igazi, ha nem a hajóba sietsz, hanem dafke azért is tovább nézed a pasikat. Aztán ő is elindul felfelé a rámpán, elvégre dolga van a konyhában.

Rina amikor rád talál a reggelije után az orvosiban, meg is kérdezi

/Angol/ No mi van, Szöszi? Black azzal vigyáz az alakodra, hogy nem ad enni? - néz végig rajtad, hogy tényleg felszedtél-e pár dekát. Téged lehet, hogy zavar, hogy mit művel Rina az ágymelegítőjével, de a kis rajongója láthatóan egyáltalán nem bánja a bánásmódot. Ez neked viszont tényleg dupla haszonnal jár - egyrészt kevesebbet beszél, másrészt Rina nem téged akar színesre ütlegelni, hiszen helyetted itt van egy önkéntes erre a célra.

Lövöldözés közben van lehetőséged elképzelni, hogy mi is történne, ha legközelebb ott hagynád Lucyval fél napra. Vajon Lucy vérszemet kapna, és a fakanala után mást is megpróbálna aláíratni a lakásban előle menekülő Blackkel? Vagy szimplán addig áradozna Blacknek, amíg ki nem szárad a szája?
Rina kedvesen rád mosolyog, amikor megemlíted, hogy összevesztél Blackkel

/Angol/ Akkor ne rakjunk ki valami kisebb célpontot, ami reprezentálja a méreteit? - kérdi
/Angol/ Egyébként van két nagyon jó módszer arra, hogyan békülhetnétek ki! - veti fel, és folytatja - Az egyik az, hogy dugtok egy jót! - ajánlja - De ha ez szerinted nem megy, akkor holnap eltöröm a lábát! Az is be szokott válni! - tűnődik el, és a mosolya alapján inkább ez lehet a kedvre valóbb.
/Angol/ Képzeld csak el! Törött lábbal főzni továbbra is tud - azaz a legfontosabb adottsága nem sérül. Másrészt pedig mivel neked kell begipszelni, van rá esély arra, hogy megsajnálod - ő pedig hálás lehet neked, hogy ellátod. Win-win szituáció! - villant rád egy ártatlan mosolyt.

Később a Rogerre tett kérdésedre bólint

/Angol/ Nagyon cuki ahogy feszeng, és reméli, hogy megússza. Aztán ha ahhoz lesz kedvem, elkapom, és a nevemet fogja nyöszörögni. De előbb te fogod ma este, mert le fog szakadni a kezed! - ígéri be előre az izomlázat.

/Angol/ Felőlem. A lényeg a gyakorlás, mert úgy tűnik, hogy az adottságaid rendben vannak ehhez - válaszolja Rina, majd folyatja tovább a gyakorlásnak álcázott kínzást. Aminek a végén azért a raktárból kikölcsönzöl egy nagyobb sporttáskát, és visszamész a lakáshoz. Lucy természetesen nincs már itt. Mivel nem szóltál neki, hogy költözködsz, így a lakás rendbe vágva, a vacsorád és a holnapi reggelid a hűtőben, a kávéfőző pedig bekészítve, hogy gombnyomásra lefőzze a kávédat. A táskába valóban nem tart sokáig bepakolnod a saját dolgaidat - talán ha félig töltöd meg a ruhákkal. Végül a kulcsot letéve a konyhapultra távozol.
A hajón csak bedobod a szobád egyik sarkába, aztán már az orvosiban kutatsz az izomlazítóért. Végül felleled a legerősebb testvérével együtt, ami már inkább görcsoldó injekció. De inkább a krémet választod, ami segít elűzni az izomláz nagy részét.
Másnap hajnalban kelsz, úgy fél hat fele járhat az idő. A folyosóra kimerészkedve hamar kiderül, hogy te ébredtél elsőnek. Ugyanis a konyha felől sem hallatszik mozgás, és friss, reggelit ígérő illatok sem csábítanak. Van még talán tíz perc míg Black is előkerül - hacsak nem változtatott a szokásain az elmúlt pár napban...

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2555
 • Aktivitás:
  8%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #903 Dátum: 2022. Január 13. 08:25:39 »
Szemforgatás után követem Blacket a hajóra ezt a hisztikirályt! Miával akartam beszélni de nem ér rá, még Rina csatazajt nem bíró fejét is velem teszi helyre valami titkos cuccal, amiről tudni se szeretném mi az. Egy gyors kávéval megnézem mi maradt az orvosimból a rendőrök után. Egész normális állapotban van, a széf is zárva bár ha jól tippelek kinyitották és becsukták, semmi nincs benne. Jól elrejtettem ami fontos, csak nem az orvosiba vagy álcázva. Ez most jól is jött mert felújítják a hajót,  mindig várható valami támadás majd holnap. Most nincs időm ezzel foglalkozni mert érkezik a két személyes kínzó brigád. Rina sokkal jobb állapotban van, vagy annak tűnik mert némileg fel van öltözve. Nem hittem, hogy ennyire jól megy talán mert felhúztam magam Black hülyeségén ezt közlöm is Rinával. Mindkét ajánlata elég kecsegtető de egyikhez sincs most kedvem.
-Majd máskor de köszi az ajánlatot lehet élek vele ha legközelebb össze rúgjuk a port.  Ha túlélem a bátyát megmentését  szeretném hülyére inni magam, de nem itt. A ribis ruhám megvan még,  kár, hogy a csizmám az őrsön maradt, de van elég cuki cipője az előző doktornőnek, a vad vörös sminkcuccairól nem is beszélve! Ha nem is leszek részek lesz egy jó esténk.-Érzem Rina ebben kihívást talált. Meg míg beszelek addig se kell lőni.
-Miért nem ígérsz a nyuszinak egy édes hármast vagy a kis barinőd nem tud osztozkodni? A cél szenesíti az eszközt. Nem mindegy, hogy csinálod, legalább leszállt rólam.-Nem hát, nem tud.
Most mondjam el a Lucy történetet vagy mikor már vissza költöztem és biztos hogy nem követ.
A használati tárgyaim beleférnek egy sport táskába. Az Arielen nem így volt, ilyenkor hiányzik leginkább.
"Kedves Lucy" Elköltözem mert már nem a városnak dolgozom,  Ajánlólevél a következő lakónak  konyhapulton! "Dr Roxana Dent"!-Biztos megorrol mert nem látja többet az imádott Blackjét de ez van.
Némi izomlazítóval úgy aludtam el mint akit fejbe vertek. Másnap reggel azt hittem képes vagyok tovább aludni de hiába az ember nem változtat a szokásain. Elsősorban kávét kell innom mert anélkül meghalok. Ha jól gondolom mindjárt érkezik Black de most életben maradásért küzdök. Persze ha még mindig durcizik felteszem igen, elmagyarázom, röviden teljesen félreérte a tegnapit. 


 

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3251
 • Aktivitás:
  17%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #904 Dátum: 2022. Január 23. 16:45:23 »
Roxana

A válaszodat hallva Rina kedvesen elmosolyodik.
/Angol/ Ha nem szeretnéd Blacket gipszelgetni, akkor holnap délutánig béküljetek ki, vagy én veszem kézbe a dolgokat! - hívja fel a figyelmedet, hogy valójában ez egy visszautasíthatatlan ajánlat volt, konkrét határidővel. Hogy aztán a füledbe súgja
/Angol/ Amikor Kai előkerül, akkor az valóban egy felejthetetlen nap lesz! - ígéri, és érzed, hogy valóban így gondolja. A kérdésre, hogy a kis játékszere mire hajlandó, büszke választ kapsz
/Angol/ Bao-Bei bármit megtesz a kedvemért. Még ha ellenkezik is, akkor is csak kéreti magát, hogy megbüntessem! De miért is kéne Rogert megjutalmaznom vele, amikor nem együttműködő? - kérdi.

A lakásban miután összepakoltál, megírod Lucynak a tömör búcsúüzenetet, és az ajánlólevelet. Az biztos, hogy nem fog túlságosan örülni ennek, de ha úgy nézed, még akár hálás is lehet neked, mert nélküled biztos, hogy nem találkozhatott volna az általa annyira bálványozott Blackkel.

Másnap reggel a konyhában épp a reggeli kávédat főzted le, és töltöd ki, amikor Black helyett Mia tűnik fel az ajtóban.

/Angol/ 'Reggelt! - szólít meg, és a korai időpont ellenére olyan kecsesen vonul be a konyhába, mint valami királynő. Mindezt annak ellenére tudja hozni, hogy kócosan, mezítláb műveli, egy szép szabású sötétkék selyemköntösben. Elővesz egy bögrét, és ő egy teát kezd el főzni.
/Angol/ Roxi, ma már ne nagyon menj be a városba, ha nem muszáj! - kéri halkan - A meteorológiai adatok alapján odakint ma és holnap jó idő várható, azaz elvileg el tudunk innen menni. A javítások lényegi részét ma befejezzük - a maradékot meg majd akkor, ha nem kell kapkodni. Westék szerint a téged kereső fejvadászok hajója holnap érkezik, és nem kéne megvárnunk őket - említi meg, hogy mire ez a sietség.
/Angol/ Remélem Blacket nem használtad le nagyon az éjjel, mert ma elég feszes időbeosztású napja lesz - utal arra, hogy Black még mintha nem esett volna ki az ágyból. Közben bekukkant a hűtőbe, hogy kitalálja, mit is reggelizzen majd.
/Angol/ Itt van a pizza, amit Black tegnap neked sütött, de nem ettél belőle. Még mindig nem kérsz? - kérdezi, és előhúzza az egész pizzát, amiből láthatóan nem hiányzik egy szelet sem - Black nem engedte, hogy együnk belőle, mert azt mondta, hogy az első szelet a tiéd.
Nem sokra rá viszont Black is megérkezik a konyhába. Ő az, aki már most a helyzet magaslatán van - azaz frissen tusolva, borotválkozva, felöltözve érkezik.
/Angol/ Hát ti? Nem tudtatok aludni? - kérdi, majd Miát elhessegeti a sütő elől, amit utána be is kapcsol.
/Angol/ Black, a tervek szerint ma délután indulunk. Most nem akarom az úton hónapokig a sírásodat hallgatni, hogy a moszatlikőrt nem tudtad megvenni, mert váratlanul és sietve távoztunk.
/Angol/ Inkább kávéval nyomnám fel a vérnyomásomat, ha lehet - válaszolja Black Miának.
/Angol/ Csak szóltam! - emeli fel a kezét Mia, aztán kitölti az elkészült teát a bögréjébe - De megyek is a társalgóba, mert látom, hogy turbékolni akartok! - méri fel a helyzetet, és sarkon fordulva elsiet a társalgó felé.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2555
 • Aktivitás:
  8%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #905 Dátum: 2022. Január 29. 08:50:23 »
Nem gondoltam komolyan, hogy lerészegedem csak felvettem mint B-tervet. A legrosszabb esetre, ha Black még mindig játszaná a hisztérikát. Vidám pillanatokat okozott nyuszi jövetele. Legalább addig is nyugton hagy Rina.   Nyuszi a rókalyukba köt ki ha tetszik neki, ha nem.
-Gondolod?-Kérdezek hamiskásan vigyorogva Rinára.
-Már rég az ágyadban lenne  csak így becserkészni szórakoztatóbb, nem igaz? -ráterelném a szót Blackre, mennyire nehéz ügy volt de csak felhúznám magam. Vagy inkább vicces ki tudja?
- Ha már férfiak és majdnem Blacknél totál emlékszel arra  "meghátra"?  Ja és később félig meddig azt hittem meleg.-Ha nem akkor se mesélem el, mert nagyon égő kivéve ha erőlteti. Aztán még lövök jó sokat és fáj a vállam! Boldogan veszek a búcsút a lakásomnak a Rókalelkűnek a Pacsulikirálynak és Lucynek is. A kis bejárónőmnek nem én hanem a barátom fog hiányozni, akit szívesen magának  tudhatna engem pedig ledobna egy magas helyről mint az előző lakót. Igyekeztem úgy fogalmazni semmilyen szó ne legyen benne hová, kivel, mikor, mentem. Az előző munkahelyem mindig is a kórház volt. Bevallom kicsit  féltem ettől a nőtől kivéve mikor elmenetem röhögni. A rendőrök nem kavarták agyon a szobám, még az MP3 is meglett, tudom elavult de szeretem. Később is ráér még az minimális holmi ami benne van. Nekem most izom lazító kell, ami legdurvább, az a szuri, kizárt! Annak a enyhébb verziója krém, amit én is csak gumikesztyűvel, és orvosi  szoktam nyomni, zúzódásokra, és van az általános ez jó lesz. Beájultam tőle mint a nyeletlen balta a vízesésben. Nagyapám szokta ezt mondani, ha már a betege rendesen mélyen alszik műtét előtt. Másnap reggel úgy pattant ki a szemem mint annak a rendje, miééért!!!! Pedig erőltettem a visszaalvást de annál rosszabb volt, mivel nincs pizsamám, felöltöztem. Célba vettem a kávéfőzőt, és eltökéltem ha beledöglök is megoldom a köztünk levő  feszültséget.
Mia tipeg be, a Roxi még új nekem de talán köszönhető a mezítlábas kócos vöröskének, de ez köntös mindet visz. Kinézem belőle, hogy alatta nincs semmi. Kávét főzök és már iszok egy bögrével  minden további nélkül.
-Szívesen töltöttem volna az időt pizza evéssel , viszont Rina teljen és szó szerint lefárasztott. Nem tudtam jönni. A éjszakát izomlazító társaságában nem pedig Blackel töltöttem biztos nem fáradt. Miért nem vágtátok fel? Nekem jó lett volna a vége.-Ezt már akkor mondtam amikor ő is megérkezett és jól hallotta.
Akkor most belevágok, Miát megkérdezem kér e mert nagyon finom,  jönnének a kosztosok és nekiesnénk. Szerintem mondanom se kell elégedettem nyalogatom az ujjaim, mint egy olasz vendéglőben.  Csak később kezdek papírszalvéta után kutatni, Blackre nézek halál komoly arccal a második kávémmal.
-Ha nem békülünk ki Rina eltöri lábad!Nem tudtam hogy haragban vagyunk de ezt ígérte.
 A vérnyomásoddal én nem játszanék!Úgy hallottam ma rengeteg dolgod van ha két mp. időd  lesz elmélkedj el ezen. Mi jók vagyunk együtt! Most beszélnem kell Miával már ha már magához tért a reggeli alvásból.
-Persze nem odamentem, hanem az orvosiba leltározni. Mi az ami amiből alig van vagy nulla van. Szólnom kell majd Miának a készlet hiányból ha van és hogy fegyverre van szükségem valami kisebbre  nem olyan hatalmas vadra mint ami Rinának van. Megcsinálni a leltárt és előadni Miának.
« Utoljára szerkesztve: 2022. Január 29. 11:26:59 írta Az Ezüst Utazó »

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3251
 • Aktivitás:
  17%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #906 Dátum: 2022. Február 08. 19:00:10 »
Roxana

/Angol/ Tudom - válaszolja magabiztosan Rina a kis kedvencével kapcsolatban - Oh, vannak fontosabb dolgok is, mint Roger. A világ nem körülötte forog, hiszen én is itt vagyok! - jegyzi meg ártatlanul.

A konyhában Mia a kérdésedre csak Blackre mutat, mintegy felfedve a bűnöst, hogy miért is nem ehettek bele a neked készített pizzába. Amiből természetesen kér reggelire - most, hogy végre felszeletelheted. Egy szép szelettel a tányérján távozik elégedetten a társalgó felé. Black a figyelmeztetésedre csodálkozva néz rád.

/Angol/ Rinával tegnap nem nagyon beszéltem, és az is csak a menüről szólt - aztán rájön, hogy mit is kereshetsz, mert az egyik fiókból kivesz egy szalvétát, és odaadja - Pedig azt hittem, hogy most nem velünk van elfoglalva, hanem az új barátnőjével. Ma egyébként az indulás előkészítésében segítek Rogernek -  A raktérbe pakolást, rögzítést felügyelem. Roger pedig az induláshoz szükséges elektronikai részeket ellenőrzi és javítgatja. Mia, ha jól sejtem egyrészt segít Rogernek, másrészt pedig a kikötői és javítási papírmunkákat intézi. Rina pedig remélem nem lesz láb alatt, hogy idegesítsen minket.

Te pedig az orvosi felé veszed az irányt, és gyors leltárba kezdesz, hogy ne út közbe jusson eszedbe, hogy hű de jól jönne most az, amit legközelebb két hétnyi útra lehet beszerezni. Közben a raktérből a szállítójárművek motordübörgése, több, a hajón végigzengő döndülés szűrődik át. Néha látod Rogert elszaladni az orvosi előtt - hol egy vaskos kábelköteggel, hol egy diagnosztikai egységgel a kezében, hol pedig egy szelet pizzával a szájában. Aztán feltűnik Rina kedveskéje is - jókora vödör festékkel és ecsettel felszerelkezve megy ő is a raktárba. Végül csak befejezed a leltárt, és immár tudván, hogy mi mindent kellene pótolni, megkeresed Miát, aki még most is a társalgóban van. De mostanra már felöltözött, megfésülködött, és kontyba tűzte a haját. Amiből vagy csak a papírmunkától, vagy épp a vele szemben, a kanapén heverésző Rinától, de már elszabadult egy-két játékos tincs.
/Angol/... hogy Rogert elhanyagolja mindenki! - int Mia felé a poharával, és pillog rá ártatlan arccal, aki jelenleg is egy adattáblát nyomogat az ölében, nem nagy lelkesedéssel, miközben másik kezével fotel karfáján könyökölve a fejét támasztja.
/Angol/ Mint már mondtam, Rogert felejtsd el! - válaszolja Mia oda sem nézve, aztán mindketten rád néznek.
/Angol/ Ugyan miért? Nem harapok... mindig... kuncog Rina, aztán még hozzáteszi - amúgy is csak hagyjátok pamlagon heverni, mert egyikőtöknek sem kell... - domborít egy csábosat a kanapén.
/Angol/ Ugye, Szöszi? Téged baromira nem érdekel, hogy ki szórakozik Rogerrel, igaz? - szegezi neked a kérdést Rina.
/Angol/ Mi újság? - kérdi tőled Mia, szinte ignorálva Rinát.
Amikor elmondod, hogy a hiányzó tételeket be kéne szerezni, Mia grimaszol picit, aztán felsóhajt
/Angol/ Ok, add ide a listát - jobb későn, mint soha! Behozatom - nagyjából egy órán belül itt lesz minden - csak arra kérlek, hogy a beérkező cuccokat nézd majd át, hogy tényleg azt kaptuk-e, amit akartunk! - nyújtja a kezét, hogy odaadd neki az igénylistát.
/Angol/ A gipszet is felírtad, vagy már elkezdtetek kibékülni Blackkel? - kérdezi Rina, kissé felélénkülve.

Bő másfél órával később valóban megérkezik a csomag - egy jókora kartondobozt hoztak, amit Roger visz be neked az orvosi rendelőbe.

/Angol/ Csomagod jött! Mia azt mondta, hogy majd megnézed, hogy mi van benne, és ha valami nem stimmel, akkor szólsz neki! - teszi le a dobozt a földre, és gyorsan távozik is, főleg, mert hallod, ahogy Black hívja a raktérből. A csomagot felbontva látod, hogy a Blue Sun orvosi cége gyártotta a felszerelés jó részét. Ismered - átlagos, de megbízható minőségű beszállító, akik az orvosi műszerek területén töltenek be vezető szerepet. Igaz, abban a szegmensben piszok drága, de kiemelkedő minőségű gépekkel vezetik a piacot.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2555
 • Aktivitás:
  8%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #907 Dátum: 2022. Február 14. 08:53:25 »
Rinánál önbizalomból jeles miért is lenne másképp én bólogattam csak hogy legyen már vége a napnak.
Nem fogok vele vitába szállni  gipszet csak én használtam a hajón, anno mert az volt a legközelebb, de már  nem szokás.  Könnyen kötő zselé van helyette. De én se szólok bele az ő lövőtudományába ő se érti az enyémet. A másnapi érdekes reggel Mia feltűnése, alkalomhoz illő ruhája. Nála sosem lehet tudni milyen toalettben érkezik, ha kisestélyiben jön az se lenne furcsa. Engem jobban érdekel a kávém, vagy kávéim. Azonnal rávetném magam a pizzára a kedvenc ételem a világon!  Nem illik persze, tehát csak egy szeletet, ami olyan finom legszívesebben bevágnám az egészet.
Szöget ütött a fejembe amit Black mondott a rögzítésről.
-Nem tudod véletlenül, hogy az orvosiban a az ágy és a bútorok mennyire vannak rögzítve? Most az ágy a legfontosabb, mert ha  meglódul az baj. Elég kemény szerkezet Eddig nem nagyon néztem az alját le van e csavarozva de mondjuk nem ártana.   -Hol máshol. "Veled az ágyban"! Magamnál tarom a nagyobb zöld írótáblát zöld tollal, és egy bögre kávéval megyek az orvosiba. Megnézem és lefirkantom kell a rögzíteni vagy nem. Aztán a bútorokkal ugyanezt. Leadom a listát Miának. Illetve kérek egy fúrót amivel rögzíthetem az ágyat. Remélem azt mondja inkább oda küldi Blacket vagy Robint mert ha én csinálom az több kár mint haszon. Valami olyan beszélgetésbe keveredek amiből gyorsan ki akarok jutni. Rina hozza a szokásost Mia nagy ívben letolja ezért szeretek itt lenni. Rinára csak a vállam rántom.  Elmondtam mit szeretnék a városból, kíváncsi vagyok mit lép Mia az én kis  fúrkálásomra. Kiröhög megnyúlik az arca és csak aztán röhög ki.  De mivel látva a halál komoly arcom, tisztába jön, hogy nem viccelek.
-Tudod Mia az elődöm kicsit se törődött az ilyesmivel, nem voltatok rögzítve arról se tudtam hogy, vagytok érted? Most ezt szeretném elkerülni  Ahogy a régi mondás tartja amire már senki se emlékszik, fut a ház megy ház asszonyostól, kocsitól, lovastól, kutyástól, macskástól! -Jó persze ez a mondás tejesen másról szól, de annyira régi, hogy Mia kizárt valaha is találkozott valaha vele. Ide viszont tökéletesen passzolt. A konyhába megyek hátha találok valamit éhes vagyok.  Black birodalmában akad vagy tegnapi ma reggeli étel a a hűtőben, vagy a Mikróban. Valami muffin első nyalatra  csokis.  Elfog a rettegés mi van ha van benne moha, ahhoz én most túl éhes vagyok. Van vagy nincs megeszem meglátom túlélem e. Egész jó. Sőt kiváló! Nincs sok kedvem visszamenni az orvosiba. Robin hozta a kért dolgokat. Ránézek a kezére van e nála fúró vagy annak látszó tárgy, ha nincs akkor magamnak kell a dolgok után járni. De első a lista minden megvan amit kértem. Black kérdésére úgy teszek mintha nagyon törném a fejem a válaszon.
-Dolgozom mint eddig!-Megnézem milyen arcot vág és nevetek.
-Gyere  a szobámba két perc múlva, ne hamarabb!Mert amit ott fogunk csinálni azzal tisztában vagyok !Meglepi!-Láttam, hogy teljesen vele volt merülve még anno az éj fekete  őrnő... többet nem tudtam leolvasni, csak a nő ruhája miatt néztem. Ideje bevetni  sajátomat, ami pont úgy néz ki. Befutok a szobámba mindent lerángatok magamról, az ribis ruhám magamra húzom és az előző doktornő egyik fekete majdnem tűsarkú topánkáját nem bukok orra. Az Éjfekete Úrnő bevetésre kész!


 

 

   
« Utoljára szerkesztve: 2022. Június 13. 07:38:05 írta Az Ezüst Utazó »

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3251
 • Aktivitás:
  17%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #908 Dátum: 2022. Március 05. 20:43:45 »
Roxana

Az egy szelet pizza mivel igazán finom, ezért pont arra jó, hogy ráébresszen - volna még hely a többinek is. De hát az hogy nézne már ki nem? Black a kérdésedre tudja a választ
/Angol/ Aminek fix helye van, az csavarozva van. Amit viszont odébb kell tudni tolni - mint az ágy - azt pedig oldható mágnes rögzíti. Nagyságrendileg valahol nyolcszáz kilós terhelésig nem mozdulhatnak el. Ennél pontosabbat számot Roger tud neked mondani, ha érdekel. Persze a nyitott polcokra csak olyan dolgokat érdemes rakni, amik nem túl nehezek, vagy mint a bögréink és tányérjaink nagy többsége, hogy kis mágneskorongok vannak az aljukban hogy nehezebben csúszkáljanak.
Black miközben neked magyaráz, szokás szerint nem veszi észre, hogy közben te kissé elkalandoztál, mivel leragadtál az ágy társas tesztelési módjainál. Aztán a táblával és az írótollal - no meg az elmaradhatatlan kávéval felszerelkezve leellenőrzöd, hogy mi minden ugorhat a nyakadba egy rázósabb légköri anomáliánál. A csukható szekrények, peremes polcok és zárható fiókok sokat segítenek, csak éppenséggel neked kell elpakolni mindent a helyére. Ollókat, szikéket, orvosi papírokat, kisebb és nagyobb üvegcséket és más tucatnyi apróságot. Mindkét ágyat is megnézed, és mint látod, a talpán van egy kar, ami mellett két kis felirat: Nyitva - Rögzítve Jelenleg a Nyitva feliratra felé áll a kar, de némi erőlködés árán át tudod billenteni. Egy halkabb koppanással jár, és utána már masszívan a helyén marad - odébb tolni vagy megbillenteni sem tudod. Viszont a másik ágynál ha megfeszülsz, akkor sem tudod ezt a kart átbillenteni a másik állásba.

Amikor visszamész Miához, hamar észreveszed a veszélyt, hogy Rina esetleg téged érdekesebbnek talál, és téged kezd el piszkálni. Mia ellenben jelét sem adja a listád láttán, hogy baromságnak tartaná.
/Angol/ Minden mozgó járművön fontos dolog, hogy hirtelen irány vagy sebességváltásnál ne potyogjon semmi a nyakadba. Igazából szerintem azért nem említette senki, mert nekünk annyira természetes, hogy nem gondoltuk volna, hogy ezt még senki nem mondta neked. Az ágyat majd Roger megnézi még az indulás előtt - ígéri Mia. Rina viszont a vállrándításodra csak a mennyezetre emeli a tekintetét, aztán feltápászkodik a kanapéról. Nyújtózik egyet, aztán megindul kifelé a társalgóból.
/Angol/ Halihó, Blaaack! Merre bujkálsz? - kérdezi hangosan és vidáman. Mia nem foglalkozik vele, hanem folytatja
/Angol/ Szóval a kabinodban és az orvosiban olyan rendet tartasz, amilyet akarsz - elvégre neked kell kiigazodni rajta. Lizzynek is megvolt a maga rendszere - abba sem szóltunk bele.

Aztán elindulsz a konyha felé - Rina épp akkor jön ki onnan, kezében egy szelet pizzával.
/Angol/ Lemegyek, és megsürgetem a munkásokat, mert mintha csak lopnák a napot meg a pénzünket! - tudatja veled, útban a kijárat felé. A konyhában megtalálod a reggeli pizzát, több hideg szendvicset, meg némi süteményt. Ami bár csokoládé ízű, de Blacket ismerve simán belekeverhetett valami látszatra oda nem illőt, hogy jobb legyen.

Az orvosiban Roger nem hozott semmiféle szerszámot. Be kell érned a doboz átnézésével, és Roger ígéretével - hogy nagyjából egy óra múlva visszajön, hogy megjavítsa az ágyat. De nem is időzik sokat, mert hallod Black sürgetését
/Angol/ Roger! Gyere már, mert soha nem végzünk!
A leltár után, valóban nagyjából egy óra múlva érkezik Roger egy szerszámos ládával, és beköltözik az ágy alá, hogy rögzítse. Halkan szitkozódik, aztán némi csörömpöléssel elejti a villáskulcsot a kezéből.
/Angol/ Hoppácska! - mormogja, majd a teljes hajón végigfutó remegésre leszel figyelmes, ami lassan erősödik, és immár kintről hangos dübörgés és magas hangú sivítás szűrődik be. A remegés ismerős - a hajtóművektől van. De a zaj teljesen új élmény. Roger nem tűnik idegesnek, hanem csak nyugodtan felveszi a villáskulcsot, és mintha semmi nem történne, folytatja az ágyat tartó oszlop szerelését. Bő egy perc múlva elül a zaj, és a hajó remegése is megszűnik.
/Angol/ Kár, hogy nem maradhatunk még pár napot - megnéztem volna a várost! - Kezdene el társalogni Roger. Igaz, ami igaz - ő vagy a hajót javította, vagy a cellájában ücsörgött - a városból nem sokat látott, mert nem volt rá ideje. Végül aztán bő negyed óra múlva ismét előkerül az ágy alól.
/Angol/ Az ágyat lerögzítettem. Kioldani viszont továbbra is csak szerszámokkal lehet. Majd út közben megjavítom, amikor amúgy sincs sok dolgom. De most biztonságos, és az a lényeg! Van még valami? - kérdezi tőled. Aztán a belső rádióhoz lép, és lenyomja a gombját.
/Angol/ Yeo-Jin visszaért már? - kérdezi
/Angol/ Persze! De te nem akarsz elmenni? - búgja vissza Rina a hangszórókon keresztül.
/Angol/ Itt vagyok! - hallod Rina aktuális kedvencét.
/Angol/ A platón  semmi nem maradt?
/Angol/ Nem - mindent bepakoltunk - válaszolja Black
/Angol/ Ha mégis kint maradt valami, akkor az már úgysem lenne használható. A hajtómű-teszt megsütötte volna - jegyzi meg Mia.
/Angol/ Akkor mindenki készen áll? - kérdezi Roger. Mivel nem érkezik ellenkezés, ezért így folytatja
/Angol/ Rendben, akkor gombolkozzunk be, és eredjünk Rina testvérének nyomába! - adja ki Roger az utasítást.
/Angol/ Értettem, kapitány! - válaszolja Mia, és hallod, ahogy halk döndüléssel bezáródnak a rakodórámpák. Roger elmosolyodik, aztán feléd fordulva megszólal
/Angol/ Az első tíz perc rázós lesz! - hívja fel a figyelmedet.
/Angol/ Kedves utasaink! Örömmel üdvözlök mindenkit az Ólommadár fedélzetén! Kérem, keressenek egy kényelmes ülőhelyet, mert amíg nem hagyjuk el a légkört, hirtelen magasság vagy irányváltoztatás nem kizárható! A kinti hőmérséklet mínusz két fok, a barlangon kívül mínusz harminc, és napos, szeles az idő. Kérjük, hogy az utazás alatt ne nyissanak ablakot, és ne hagyják el a járművet! - javasolja Mia. Aztán az Ólommadár remegve, tompa morajjal lusta imbolygásba kezd, hogy aztán finoman megdőlve érezhetően meglóduljon. Roger közben az ajtófélfába kapaszkodik, de amikor picit normalizálódik a helyzet, odasétál az egyik üléshez, és inkább elhelyezkedik.
/Angol/ Vigyázzatok, mindjárt kiérünk a barlangból! - figyelmeztet Mia, aztán pár másodperc múlva a hajó mintha földútra tévedt volna, de három-négy másodperc múlva normalizálódik a helyzet, de a moraj mély morgássá erősödik.
/Angol/ A hegy körüli turbulenciát elhagytuk, de lehet még meglepetés! - int attól, hogy elhagyjátok a helyeteket. Jó öt perc múlva viszont pár másodperc alatt eltűnnek morajok s egyéb zajok, csak a finom remegés marad meg, és a hajó mozgása is kisimul, eltűnik.
/Angol/ Elhagytuk a légkört! Mindenkit várunk a társalgóban! - tudatja Mia.

A társalgóban éppen Black tölti poharakba a pezsgőt egy üvegből, és szétosztja köztetek. Roger felemeli a poharát

/Angol/ Ezt rátok, és arra, hogy az Ólommadár ismét úton lehet a megpróbáltatások ellenére! Ez jó lecke volt arra, hogy együtt mennyi mindent meg tudunk oldani - még ha nem is mindig értünk egyet! - kortyol bele.
/Angol/ Ez elég nyálas volt - véli Rina
/Angol/ Szerintem nagyon igyekszik! - értékeli Yeo-Jin, aztán halkan felsikkant, ahogy Rina a fenekére csap.
/Angol/ Rendben, mindenki menjen a dolgára! - javasolja Black, aztán beléd karol
/Angol/ Nos, doktornő, mivel tervezi eltölteni a következő két hetet? - érdeklődik tőled, miután kissé odébb vont a többiektől.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2555
 • Aktivitás:
  8%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #909 Dátum: 2022. Június 10. 10:11:02 »
Az én Backem, persze hogy nem veszi észre magát jellemző rá. Rég felfogtam mi van csavarozva rögzítve és mi nem, de olyan jó még nézni kicsit elképzelni ember mi mindenre képes velem az ágyban. Egy pillanatra megfogom a csuklóját.
-A vérnyomásod számolom egyenlőre csak 30. Ez nálad egész jónak számít. Módjával a kávéval, elég idegbajos nap elé nézünk nem hiányzik nekem, hogy  infarktust  kapj!-Első mindig bennem mindig az orvos és csak utána  a barátnő. Egy puszit adok az orrára, és lelépek. Az orvosiban igyekszem valami rendet tenni, amire eddig nem sok időm volt mivel mindig közbe jött valami, persze Backlet is bámultam ami mindennél fontosabb volt. De az biztos én teljesen átrendezem az egészet és nem rakom a felső polcra egyetlen műtős kelléket se, se ollót érfogót igaz nem öl embert de akkor is. Amit az elődöm maga után hagyott nagyjából  káosznak szinten volt. Találtam szikszalagot nem alapkellék de most nagyon jól jött. Mindent agyig szikszagozam és betettem a dossziékba, remélem kibírja a felszállást és ezzel is telt az is telt az idő. De nem említem Miának, csak bólogatok, és várom Rogert. Legalább addig is távol tartom a kiskölyköt ettől a némbertől.

A pizza nagyon finom sajnos, nem is tépelődöm rajta mi lehet benne ami nem oda való. A csokoládés süti viszont már inkább nem nyúlok hozzás. Mi van ha mohás? Visszamegyek az orvosba és a nyuszit várom. A széf a zuhanáskor leesett a padlóra a kis asztalról ami elég kemény anyagból készült ezért ott is hagytam. a kis asztal enyhén nyikorog de még bírja. Roger nemrég hozta meg a városból a kért dolgokat, azokat is elpakoltam. Jobban örültem volna Blackek de nem akartam elvonni a figyelmét a munkáról.
A hoppácskára kissé ideges leszek, ami nem lenne szabad hiszen orvos vagyok. Vagy legalább is erre a furcsa, másik hoppácskára!
-Elárulnád mi a fészkes fene történik?-Lehet viccesnek talál az ágy alá csúszva hason egy párnával a fejemen. Igen sok dolgot láttam megéltem ezen a hajón de ilyen még nem volt. Lehet kiröhög bánya kánya! Nagy nehezen előkúszom miután a pokoli egy perc ami nekem óráknak tűnt és megemberelem vagy mi! magam.
-Olyan sok látnivaló nincs a városközponton kívül csak emberi ,szegénység ,gyarlóság ,alkoholizmus és drogok illetve hideg és fagy mi beleugrottunk a közepébe néhány napja ha még emlékszek rá! Én mihamarabb mennék olyan helyre ahol a minimális hőmérséklet 20 fok vagy  legalább is négy évszak van. -Szólnék még róla kicsit billeg a fotelem de az még ráér. Black már várhatja. Rina hangjára csak forgatom a szemem.
-Most nem azért de miért nem hagyod magad? Pár hétig szórakozna veled aztán rád unna! Veled kíméletesebb lenne, ja és a kis lila barinő se hagyná tovább. Féltékeny és nem komplett az tuti! -Elmegyek mielőtt válaszolhatna, a megtettem a magamét. Befészkelem a gondolat morzsát a fejébe, tőle függ mihez kezd vele. A társalgóban ülve várom a felszállást. Az elsőnél biztos jobb, pillanatok alatt pattantam fel egy gépre, egy világvégé bolygóra nem létező állásért. De a jó a rosszban ha nem megyek oda nem lennék itt. Felrévedek a merengésből Felszálltunk, de a biztonság kedvéért magam elé vettem egy is díszpárnát. Ott is tartottam.  Vezettem már a hajót anno akkor hajtott az életmentés, és az adrenalin pont nem érdekelt, mennyire ráz. Ez most teljesen más, na ezt is túléltük  és "A Kapitány Úr" első nagy beszédét, ami lesz még jobb is. Nem iszok pezsgőt lehet, arra várnak elrontom  az örömüket nem lesz semmire nem emlékszek izé.« Utoljára szerkesztve: 2022. Június 13. 07:07:14 írta Az Ezüst Utazó »

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3251
 • Aktivitás:
  17%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #910 Dátum: 2022. Június 22. 19:22:26 »
Roxana

Black vérnyomását mérve azért eszedbe jut a kávén kívül még legalább három dolog, amivel gyorsan megemelhetnéd a pasas vérnyomását a fontosabb helyeken. S most nem az agyáról van szó, mert azt láthatólag nem mindig használja. így aztán némi jó tanács után lelépsz az orvosiba rendet rakni. Általában átlátod, ha van rendszer valamiben - de Lizzy esetében felmerül a gyanú, hogy mindennek ott volt a helye, ahol kiesett a kezéből. Ezért kénytelen vagy pedáns rendet rakni, hogy később pillanatok alatt megtalálj bármit, amire szükséged lehet. A csúcsot azok a megtalált bontatlan fiolák jelentették, amiket az egyik fiók mögött találtál, és gondos kezek letépték a matricát róla, hogy milyen vegyi anyag lötyög bennük.

Pár órával később Roger hozza a cuccokat, pedig ha Black jön, rajta további vizsgálatokat végezhettél volna. De később Roger legalább elkezdi megszerelni az ágyat. A kérdésedre, hogy a hoppácska minek is szólt, pont olyan választ ad, mintha Blacktől tanulta volna

/Angol/ Elejtettem a villáskulcsot - aztán rád pillantva tudakolja - mit keresel itt az ágy alatt? - érdeklődik - Óóóó...! Nyugi, Mia teszteli a hajtóműveket. Egyébként a hajtóműveknek mindig ilyen hangja van, csak azért nem tűnt fel eddig, mert általában a hajó nincs nyitva amikor mennek, illetve az űrben elég rosszul terjed a hang.
/Angol/ Nem túl csábító a leírás, de azért kíváncsi lettem volna rá - válaszolja az összefoglalódra - de szerencséd van, mert a következő állomás megfelel a kérésednek - kecsegtet egy barátságosabb bolygóval. Aztán Rinával kapcsolatban némi gondolkodni valót kérdezel tőle, és távozol. Hogy mit válaszolt, azt már viszont nem is hallod.

Úgy tűnik, hogy a felszállásokat menetrendszerűen pezsgővel ünneplik - de ezúttal te most kihagyod. Fel is tűnik Rina ágymelegítőjének, hogy nem ittad meg.

/Angol/ Óóóó... te nem iszod meg? Balszerencsét hoz! - árulja el neked.
/Angol/ Ha az megnyugtat, akkor majd a nyakába akasztunk egy nyúllábat, és semmi baja nem lesz! - válaszolja Mia


Black a válaszodat "szépen vagyunk!" pillantással fogadja, egészen addig, amíg el nem neveted magad, mert akkor ő is megenyhül, majd hallva a légyottot sejtelmesen el is vigyorodik.

A szobádban gyorsan átöltözöl, és még van is időd igazítani rajta, mert Black komolyan vette, hogy ne siessen annyira. Így aztán jó öt perc múlva kopogtat az ajtódon.

/Angol/ Te kértél házhoz-szállítást? - érdeklődik a túloldalról. Arra már rájöttél, hogy Black alkalmazkodik a megjelenésedhez. Azaz normál esetben hozza a figyelmes és ráérős szeretőt, de ha orvosi köpeny van rajtad, akkor átengedi neked az irányítást, míg ha ribisen öltözködsz, akkor kemény és kimerítő időtöltésre számíthatsz. Ebben most sem kell csalódnod, mert miután ajtót nyitottál neki, végigpillant rajtad, és egyből letámadva téged, indul is befelé.
/Angol/ Pontosan tudom, hogy mire van szükséged, szépségem! - súgja a füledbe, és hamarosan kiderül, hogy nem hazudott, meg hát...

A következő két nap pont úgy alakul, ahogy azt az Ólommadáron várhattad. Azaz idilli eseménytelenségnek mondhatnád. Black melletted kel, ágyba hozza a reggelit, és mivel semmi dolga, ezért marad is egy kicsit. Ebéd a társalgóban a többiekkel, ahol kiderül, hogy Mia filmet nézett délelőtt, Roger valamit még javított a hangárban - Rina és az aktuális kedvence pedig elégedetten és ami a fő - békésen jelenet meg. A harmadik napon viszont víjjogásra és villogó vörös fényre ébredsz hajnali négykor. Akárcsak Black, aki egy mozdulattal elnémítja a víjjogást, és a villogó fényben aggodalommal vegyes riadalommal kezdi el felrángatni a nadrágját...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2555
 • Aktivitás:
  8%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #911 Dátum: 2022. Június 30. 08:13:46 »
Az orvosiban a löttyöket nézem, egyik rosszabbul néz ki mint a másik na köszi Lizzy. Egyenlőre berakom őket a széfbe megőrzésre. Tanultam persze biokémiát de most nincs időm kísérletezni, kedvem időm se, Két hét múlva előveszem őket, Lizzy okosnak tarthatta magát de mindenhová nem túl látható helyre felírta a széf kódját amit egy perc alatt megtaláltam. Nem engedett ide senkit feljönni mivel egy egy cetli volt odaragasztva  a számítógép alá "A széf kódja!" A szobámban a kis asztalom alján is megtaláltam és minden cipő alá filctollal aláírva. Nem tudtam mire vélni, vagy pánikolós hogy elfelejti, vagy zakkant! Az utóbbira tippelek, Később majd szólok a kis nyuszinak, hogy írja át 1977-re. Mert akkor adták a mozikban a Csillagok Háborúját, a nagy fater első számú  kedvencét amit  bármikor képes újranézni. Nem fogom elárulni mi ez legfeljebb ha rákeres a világhálón, és agyonnyugtatom ez nem történt meg ez csak egy ezer éves mozi viszont kortalanul király. Mindent agyonragasztottam már részemről oké a felszállás!
Ágy alatt csúszkálás, némi idegeskedéssel, majd kicsúszás után.
-Ééééértem, na ha majd  legközelebb csinálja ismerős lesz a hang! -Egy kicsit hosszúra nyúlt ez az értem, de ők tudják! Nagyjából leírtam milyen rémes volt ez a bolygó és mihamarabb távoznék egy kellemes éghajlatú helyre. A Rinával kapcsolatos választ már nem hallgatom meg, még csak az kéne!
Rendben felszálltunk "A Friss Kapitányuk!" mondott kicsit "olyan amilyen" beszédet, aztán várják, hogy végre igyak.
-Babonás brigád, túl realista vagyok én az ilyesmihez.-Csak nem képzelik, hogy berúgok ők meg rajtam röhögjenek! A lilával az élen. Black menti a szituációt. Nem bírom ki, hogy ne vicceljem meg, a nagymosást is be akartam vetni de az már túlzás lett volna. Így is elég a szemébe nézni és a fülé súgni amit akarok. Rögtön vidul, szerintem sejti valami olyat tervezek amit még soha, nem látott! Az összképen csak a szemüvegem rontott talán, de szerettem volna látni milyen arcot vág ha belép, nem kellett csalódnom. Ajtónyitás, és igen ez az akit én annyira imádok! Az se lett volna baj ha lassúra fogjuk de ezt a ribist egyszer fel akartam venni ha ott van Black, fogalmam sincs mi maradt belőle, egye fene! rámondtam az áment és nem zavar ha csak cafatok maradtak belőle. Az ágyamban fekszünk a mindkét lában keresztben az övén, imádom mikor így simogat, elkezdek "tüzesedni" az ő szavaival élve nevetek de igaza van.
Elmondhatok neked valamit, egy nagy titkot nem mondhatod el senkinek!-Nem nézem ki belőle, de fő a biztonság.
-Mikor utoljára pezsgőt ittam, megnyerte az egyetemek közti kupát a csapatunk   kosárlabdában , kicsit volt egy kis nem is ereszt el a hajam buli, amire én én vadul kán-kánoztam és ami pörgős rockdalt énekeltem teljesen falsul.Mintha macskát kínoznák vagy elcsapta volna egy kamion és az életéért küzd.Valahol, megvan a régi könyvtárban vicces videók között, nem szeretném ha látnád -Nem hinném, hogy előkeríti főleg azt nem be leszek árulva. Néha azért kilépek a szobából persze mikor Black főz, Eddig mindenkin béke szigete látszik, de ez csak a látszat. Egy számokkal teli néhány lappal megyek ki még a támadás előtt, mert szerintem ha akkor teszem teljes lesz  a káosz.
-Remélem mindenki itt van ha  nem az se baj, később közli a többiekkel. Öt szintre osztottam be a sérüléseket, kirakom a kategóriákat. Az ötös aki hős akart lenni de nem jött össze és a fejlövésen kívül minden érte, ő azonnal jön velem! Nem nagyon szeretnék Ötöst látni! 4-es. Kisebb törések, golyók miegymás agyrázkódás levált bőr ami a az ötösben nincs benne stb...,!3-as. Tűrhető sérülések, ami várhat egy fél órát  míg tudok vele foglalkozni! 2-es. pár horzsolás na ők jönnek nekem segíteni a műtőben! és persze az egyes semmi bajuk. kizártnak tartom de ők is ellátják a többieket, némi fél perces gyorstalpaló után. Kérdés van? Gyorsan kell majd döntenem miután visszajöttök.  -Persze van ott még egy 0-ás is benne egy kereszttel, de remélem senki nem annyira hülye, kivéve talán a lila lányt mit jelent. Az a hullazsák, de nem akarok ráijeszteni. Mivel egy két percem és a beszámolók alapján tudom eldönteni ki megy a műtőbe ki nem. Tartom magam azért annyira jó sebésznek, hogy ezt el tudjam dönteni. Megvárom a kérdéseket és válaszolok rá. Ezt a számos rendszer filmekben láttam, nem is egyben, gondoltam kipróbálom hátha bejön. A beszéd végig nézek Rinán, nincs nála semmi ölni tudok vele dolog. Biztos vagyok benne hogy a nyuszi jóóóól lenyugtatta, elnyomok egy mosolyt és a szobámba megyek.
A harmadik nap hajnalán magam is úgy ugrok fel mint akit puskából lőttek ki.Felöltözöm az orvosi ruhámba, Futnék ki de előtte megszorítom Black mindkét kezét. Egyrészt mérem a vérnyomását más rész igyekszem némi nyugalmat ráerőltetni , igaz magam is síkideg vagyok.
-Ügyes légy! Nem szeretnélek se az ötös se a nullás szinten látni mert ki fogja letépni rólam a ruháimat ezután? 


« Utoljára szerkesztve: 2022. Július 01. 08:26:52 írta Az Ezüst Utazó »