Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 15558 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2878
 • Aktivitás:
  6%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #855 Dátum: 2020. Október 11. 18:01:23 »
Rina

/Angol/ Hmmm, hát az ideális a közjegyző által hitelesített nyilatkozat lenne, de valójában beérjük a szóbeli beleegyezéssel is - Válaszolja vidáman, hogy aztán egy picit irigy pillantást vessen a kezedben tartott új barátodra - aki fáradhatatlanul teszi a dolgát.
/Angol/ Oh, nem hinném hogy holnapig komoly változások történnének - pesszimistáskodik Timothy. Emellett nem tudod megmondani, hogy inkább örül-e annak, hogy nem történt semmi - és ezzel megúszta az erkölcsi dilemmát - vagy hogy inkább csalódott egy picit az elszalasztott helyzet miatt.
/Angol/ Én karitatív személyiség vagyok - inkább adni szeretek! - kacsint rád még távozás előtt.

Bezzeg a diszpécser érdemben semmit sem reagál a meghívásodra. Pedig bizonyára jól eltöltenétek az időt! Mondjuk így sem lehet okod panaszra - hisz új barátod és fantáziád segítségével is élvezetesen telik az idő. Persze az kétségtelen, hogy társaságban még jobban érezhetnéd magad - de sajnálatos módon most erre nincs lehetőséged. Talán ez lehet az oka, hogy most még inkább hiányzik Kai, meg az a férfias határozottság, amivel bármikor ledönt a lábadról.
Közben felfedezed, hogy Timothy kezelése nyomán rekord idő alatt meggyógyultál, így lehetőséget adott arra, hogy új élményekkel és foltokkal gazdagodjál, ha szeretnéd.

A pihenés nem épp egyszerű - mivel a diszpécser majdhogynem a fájdalomküszöbig feltekeri a hangerőt, ha véletlenül válasz nélkül hagyod a menetrend szerint érkező sablonos kérdését. A hangerő érezhető mód rezeg benned olyankor.


/Angol/ Nincs látogatás, úgyhogy nem lesz beengedve - világosít fel az őr - majd megunja a várakozást, és hazamegy - teszi még hozzá, s nem kizárt, hogy tapasztalatból beszél. A reggeli után ismét kettesben maradsz magaddal jó ideig, hogy aztán megérkezzen az egyetlen, aki mostanában bejuthat hozzád! Timothy. Most is frissen borotváltan, üdén és élre hajtogatva lép be a celládba. Láthatólag ma is jó passzban van
/Angol/ Helló, kedves Rina! - köszönt téged - Ma még vonzóbb, mint tegnap! - hízeleg egy picit az egódnak, s főleg őszintének tűnik  - Úgy tűnik - jó esély van rá, hogy a vádak nem állnak meg! - vigyorodik el, és veregeti meg a saját vállát.
/Angol/ Sajnos ez még némi időbe telik, úgyhogy én is megkérdezem, hogy bővült-e tegnap óta a kívánságlista? - tudakolja, hogy volna-e bármire is szükséged?
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2878
 • Aktivitás:
  6%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #856 Dátum: 2020. Október 11. 18:05:59 »
Roxana

A kórházban nem ér különösebb meglepetéskét, hogy találkozol a titkárral. Egyrészt a parfümje maradéka már korábbról ott maradt a laborban, másrészt az sem meglepő, hogy szorosan felügyelik a kutatást. Abban a reményben, hogy talán Roger tud majd valamit kezdeni a dokumentációval készítesz jegyzeteket, de az biztos, hogy nélküled nem fog boldogulni vele.

A titkár úgy tűnik, hogy nem akar úgy járni, mint a polgármester - és ezért inkább bebiztosította magát. Valahol érthető - inkább röhögjék ki, mint hogy belehaljon a büszkeségbe. Azzal viszont nincs gondja, hogy parancsolgasson - úgy véli, s ki tudja? talán joggal - hogy amíg van mögötte fegyveres, aki kész lelőni bárkit - addig követni fogják az utasításait. Ezt figyelembe véve a frontális támadás - hogy kiverd belőle az iratokat - nem tűnik annyira jó ötletnek. De elsőre a beszélgetés kezdeményezése jó vonalnak tűnik, mert egyrészt a fegyveres is, és a titkár is ez alapján skatulyáz be téged - jelenleg a nem annyira veszélyes kategóriába. Ezt onnan tudod, hogy mindkettő egy picivel lazább tartást vesz fel - most már nem mindig a fegyveren van a katona keze. Azért a titkár meglepetten pislant egyet, miközben téged hallgat.

/Angol/ Irigylem a problémáit! - sóhajt fel - A város rekreációs parkját javasolnám bárkinek ezekre, de a projekt miatt pár napot én várnék vele! - válaszolja a mozgásigényedre s tekintettel arra, hogy épp a park levegőjét tervezitek virágillattal telíteni. Lucy említésére bólint
/Angol/ Tudom, lekértük az arieli aktáját már korábban. Mellesleg az elődje sem tudott főzni, így logikus volt, hogy Lucy kisasszony marad a bejárónő.

A kórházból kiérve a parkba sétáltok át - alig három perc gyalog. Maga a park most is kellemes huszon-egyhány fokos friss levegővel, zöld fűvel, bokrokkal és fákkal fogad - no meg a gyöngykavicsos sétautakkal és padokkal. A parkban van egy teraszos étterem, ami a tábla szerint sötétedés után táncos szórakozóhelyként üzemel - és a kis csapattal pont oda tartotok. Jelenleg még nincs megnyitva, így a vadonat új, lefóliázott berendezés közt áthaladva bementek a konyhába, majd a lépcsőn át a pincébe, hogy a folyosó végén látható "Gépészet - belépés csak engedéllyel!" feliratú acél ajtóhoz érkezzetek. A titkár odalépve megérinti a nyitópanelt, s megszólal
/Angol/ Belépés engedélyezve! - s erre halk surrogással kinyílik az ajtó. Egy hosszú, száraz betonfalú folyosót pillantasz meg. Jó három méter magas, és legalább ugyanilyen széles lehet. A falakon vékonyabb és vastagabb csövek, szellőzőcsövek szaladnak. Itt már majdnem harminc fok lehet, és halk zümmögés a különféle motorok és szivattyúk miatt. Ha jól emlékszel, ez a folyosórendszer behálózza a park alatti területet. Itt megy a víz, áram, szennyvíz, a szűrt levegő, és a fűtéscsövek. Miután besorjáztatok, az ajtó bezáródik mögöttetek, és elindultok a folyosón a központi gépterembe. Ez egy jól kivilágított hely, jókora klímaberendezésekkel teletömve. Kb. 10x15m lehet az alapterülete. Derék vastagságú légcsövek jönnek-mennek - át a szűrőkön, légzsilipeken, ventilátorokon és egyéb egységeken. A titkár megszólal
/Angol/ Rendben van, akkor a következő a terv! - néz rátok - Cseng lezárja a G15-P és V001-es légzsilipet, utána megbontja a légcsöveket mindkét helyen, majd összeköti a kettőt. Ha ez megvan, a V001-es légzsilipet újra megnyitja, a G15-öst pedig annyira, amennyire a doktornő mondja. Közben Cseng rácsatlakozik a hálózatra, és átírja a V002, V007, V010, V0012, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 25-ös zsilipek működését, szintén a doktornő által mondott értékre.
Aztán feléd fordul
/Angol/ Amíg Csengék dolgoznak, magácska legyen szíves meghatározni azt a levegő/gáz arányt, ami jelentős akaraterő vesztés okoz pár óra alatt, de az alapvető napi rutint még maguktól végrehajtják! - árulja el neked, hogy mit is keresel itt. A felsorolt zsilipek közül azt tudod, hogy a G15-P zsilip a virágillatot a parkba továbbítja. De a többi zsilipről fogalmad nincs, az nem volt kiemelve a terveken. Csak annyit tudsz, hogy a V jelölés a várost takarja - oda lesz továbbítva a virágillat.
/Angol/ Óra indul! - indítja a stopper, hogy kiderüljön, mennyi kredittel gazdagodtok, ha elvégzitek a munkát.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2404
 • Aktivitás:
  1%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #857 Dátum: 2020. Október 19. 09:48:17 »
Nem pont erre gondoltam, mert a titkár nagyon félreértett ki akartam kezdeni vele de végül is ráér holnap, ha lesz nekem holnap.
-Lekérte az aktám? Rémesen unalmas fél óra lehetett az életéből.-Több szót nem is vesztegetek erre.
-Na jó ami nem megy ne erőltessük, nem igaz?-A futós probléma megoldva, részben már csak magamban teszem volna e kedve valamelyik nap velem lefutni 5 km-t. Haha jó vicc. A hely szép, de  mégis csak taszít. A titkár nem normális, ezt mindig is tudtam de hogy ennyire? Igyekszem nem ijedt arcot vágni mikor elővezeti a nagy tervet. Csak természetesen, nem sok időm van azon mélázni mennyire hülye. A levegő/gáz meghatározása az meg mert alapkémia. A tudatvesztéssel párosított drogokról persze vannak ismereteim, meg tapasztaltam mire képes ez a gaz. Semmi kedvem ehhez a munkához de kell a kredit és azt se akarom hogy lelőjenek. Úgy teszek mintha tudnám mit kell csinálnom azokkal a zsilipekkel, akárhogy is lesz a jó sorsomra bízom magam. A számot hát 15 alatt be tudom lőni, de hogy utána mi lesz milliós kérdés. Az elrabolt polgármester rászabadítja a városra a poklot ez biztos. Vagy ha ő nem akkor a pacsulikirály. Egyszerűen el is mondhatnám hogy...nem azt mégse vagy mégis? Nem látok más megoldást. Miának igaza lehet, folyton veszélyes szituációba keveredek akaratom ellenére és hellyel közzel túlélem. Odamegyek a titkárhoz akik persze még mindig a stoppert lesi.
-Itt a kért számadat! Egy kérdés, ez akkor egy napos munka lenne? Mivel ha kimegyek az utcára mi is belélegezzük a virágillatot tehát holnaptól már nem kell jönni nem?-Kulcsfontosságú kérdés, talán ha nem életmentő, a barátaim számára. Persze, nem nem tudod szédült pasi, a fejemben van az ellenszer és onnan nem fogod kivarázsolni amit bármelyik virágkertészetben és drogériában pikk pakk, kap az ember, Az elkészítése problémás.   Valahogy kellene a barátaimnak csak tegyenek úgy mintha zombik lennének nem tudom nem tudom megoldom mert muszáj.
 

« Utoljára szerkesztve: 2020. Október 24. 15:31:18 írta Az Ezüst Utazó »

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2878
 • Aktivitás:
  6%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #858 Dátum: 2020. November 09. 19:35:30 »
Roxana

Úgy fest, hogy a titkárt jelenleg sokkal jobban leköti a város feletti uralom megszerzése, mintsem feltűnjön neki a lehetőség, hogy elhívjon futni vagy vacsorázni. Persze az sem kizárt, hogy nem szeret futni.
/Angol/ Természetesen. Minden új kolléga aktáját lekérem - osztja meg veled, hogy feléje ez teljesen hétköznapi dolognak számít.
A titkár feltehetőleg csak azért nem szed gyógyszert, mert elgurult neki. De őt láthatólag nem izgatják az olyan mellékhatások, meg apróságok, hogy ő is belélegezheti a gázt. Jelenleg az a szerencséd, hogy amit kér, azt ki tudod majd neki számolni. Már csak az a kérdés, hogy valóban ki akarod-e számolni? Mert ha megteszed, azzal gyakorlatilag a titkár - és feltehetőleg a polgármester kezére játszod a teljes várost. Ha pedig ellenállsz, vagy ellenálltok - nos, akkor feltehetőleg sokat és hirtelen fog romlani a viszonyotok. Csengékre pillantva azért azt le tudod szűrni, hogy ők sem tapsikolnak a nagyszerű terv hallatán. Csak hát a titkárral van egy testőr is, aki kellően veszélyesnek tűnik.
A titkár átveszi tőled a papírt, majd válaszol a kérdésedre

/Angol/ A szerződés nem egy napra szól. Ebből kifolyólag holnap, holnap után és azután is igényt tartunk a munkájára. Épp ezért az itteni kis társaságunk nem fog kapcsolatba kerülni a virágillattal. Ne aggódjon a részletek miatt, alaposan kidolgoztam őket! - árulja el, hogy eddig minden a terv szerint halad. Ám úgy sejted, hogy nem csak a lakosok, hanem az útitársaid sincsenek felkészülve egy ilyen támadás kivédésére. S akkor nem is nagyon kell majd úgy tenniük, mint a zombiknak, hiszen a virágillat eleve elintézi ezt is.

Közben Csengkék közül a kissé nagyobb darab, aki inkább a mechanikában jártas, lezárta a megfelelő zsilipeket, majd elkezdte szétbontani a légcsöveket a testvére segítségével. Egész jól haladnak, de aztán az egyik elem kicsavarozása közben az egyik csavar nem akar megmozdulni. Ezért Cseng a szerelőtáskából egy nagyobb, sűrített levegővel működő szögbelövőt vesz elő, s a talán két métere álló testőrre fogja, és bekapcsolja. Három tompa puffanást hallasz, ahogy az átalakított kéziszerszám három arasznyi rögzítő kapcsot lő ki, és a testpáncélt átütve odaszögezi azt a mellkasához. A titkár hamar kapcsol, mert beugrik néhány emberesebb cső mögé, és onnan ad le két lövést egy pisztolyból. Az első golyó gellert kapva pattan le a falról, majd egy cső oldaláról - a másik viszont leteríti a kisebbik Csenget - de nem tudod megmondani, hogy mennyire súlyos a sérülése, míg testvére a szögbelövővel szintén fedezékbe ugrik...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1851
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #859 Dátum: 2020. November 11. 11:11:28 »
Rina

Egy ügyvéddel, kis intim énidővel később minden sokkal békésebbnek látszik, igaz, azért még valakin el fogom ezt verni, csak idő kérdése. Az is lehet, hogy nem csak verekedés lesz, bár azt nem nevezné az ember verekedésnek, amikor az egyik fél csak kap… ráadásul az unalmas is. Kivéve amikor nem, és úgy gondolnám, hogy most nem lesz az.

Ezen elmélkedésemből még a dísz-pancser sem tud kibillenteni, így el is lazulok. S bár időnként felzavar a nyafogása, olyankor csak megfordulok és úgy teszek mint aki el tudja vagy épp nem akarja titkolni mit is csinál éppen. S ugyan Kai ad némi izgalmat, alapvetően éppen bárkivel beérném aki tetszik, hogy aztán megint Kai hiányozzon, hogy végül szemlélgessem azt, hogy mennyire meggyógyultak a foltok és minden más…

Minden pillanatban amikor a dísz-pancser felzaklatna, csak kedvesen és szelíden, vidáman válaszolok, invitálgatom, hozzátéve nem erőszak, de ha úgy érzi ijesztő a helyzet hozzon még valakit! Mondjuk Bao Bei-t, de őt végül nem engedik be, csak az ügyvédet, aki jó hírrel szolgál! Erre nem sok mindent lehet érdemben reagálni csak annyit:

/Angol/ Jó reggelt! Köszönöm, minden nap így van! – mosolygok rá, majd végig nézek rajta, hogy aztán kacsintok és végül – Ilyen ez, ha ártatlan az ember! S nem, azt hiszem nincs másra szükségem, csak a kis barátnőmet beengedhetnék! Bao Bei volt kedves meglátogatott tegnap, de nem engedték be… – mondom letörten

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2404
 • Aktivitás:
  1%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #860 Dátum: 2020. November 19. 08:47:36 »
Nem is tűnik amolyan futkározós kinézetűnek, be is fejezem, átmenetileg a puhatolózást mert még gyanút fog és lelő. Igaz már a nyelvem hegyén van, honnan? Hová? Hol van most?
-Lekérte? Tudni akarja nem vagyok e sunyiban bérgyilkos?-Kedves mosoly alá rejtem mit gondolok róla. Ez a pasi gyogyós, kétség nem fér hozzá a polgármesterben párban én meg adom alá a a lapot. Ha rossz számot írtam helyette, arra rájön ha más nem hát holnap, viszont nem vagyok Rina aki már rég kinyírta  a fegyverest és elkezdte volna kínozni a titkárt az infóért. Én más formában küzdök, egyenlőre a türelem az úr. Meg is van az eredménye, nem az amit szerettem. Megteszi. Tehát mindent tudunk és semmit se, ez van ezt kell szeretni. Nem láttam rajta karika gyűrűt, amúgy is férfi, nem ért a nőkhöz mint a legtöbb hímnem.
Ahha, Ééértem!-A nekem nyolc mit csinál, csak haladjuk variánst vetítem. És remélem beveszi. Még a vállam is megrántom.
-Van egy rágója?-Témát váltok, elegem van már hhúúú de naaagy tervből! Csegnéknek  meg  a Titkárból, hirtelen és gyorsan történik minden. Persze fél szemmel láttam mit vesz elő de mint aki ott se van nem törődtem vele. A harcos elbukott,  az egyik Cseng is szerintem az orvos, de nem halálos a Titkár nem őt akarta kinyírni viszont a másik még mindig fedezékben dekkol, azonnal a kisebbik, Cseng mellé csúsztam.
-Hogy érzi magát Hol érte  golyó? Nem egy szokványos munkanap nem igaz?-Igyekszem viccelődni, a halálos betegek szeretik a humort ki tudja ezek az utolsó órái vagy percei én meg nem moccanok tőle, bármit is dirigál a a Titkár. Egyenlőre más küzdelme van nálam.
 
« Utoljára szerkesztve: 2020. November 19. 08:53:16 írta Az Ezüst Utazó »