Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 15421 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2872
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #855 Dátum: 2020. Október 11. 18:01:23 »
Rina

/Angol/ Hmmm, hát az ideális a közjegyző által hitelesített nyilatkozat lenne, de valójában beérjük a szóbeli beleegyezéssel is - Válaszolja vidáman, hogy aztán egy picit irigy pillantást vessen a kezedben tartott új barátodra - aki fáradhatatlanul teszi a dolgát.
/Angol/ Oh, nem hinném hogy holnapig komoly változások történnének - pesszimistáskodik Timothy. Emellett nem tudod megmondani, hogy inkább örül-e annak, hogy nem történt semmi - és ezzel megúszta az erkölcsi dilemmát - vagy hogy inkább csalódott egy picit az elszalasztott helyzet miatt.
/Angol/ Én karitatív személyiség vagyok - inkább adni szeretek! - kacsint rád még távozás előtt.

Bezzeg a diszpécser érdemben semmit sem reagál a meghívásodra. Pedig bizonyára jól eltöltenétek az időt! Mondjuk így sem lehet okod panaszra - hisz új barátod és fantáziád segítségével is élvezetesen telik az idő. Persze az kétségtelen, hogy társaságban még jobban érezhetnéd magad - de sajnálatos módon most erre nincs lehetőséged. Talán ez lehet az oka, hogy most még inkább hiányzik Kai, meg az a férfias határozottság, amivel bármikor ledönt a lábadról.
Közben felfedezed, hogy Timothy kezelése nyomán rekord idő alatt meggyógyultál, így lehetőséget adott arra, hogy új élményekkel és foltokkal gazdagodjál, ha szeretnéd.

A pihenés nem épp egyszerű - mivel a diszpécser majdhogynem a fájdalomküszöbig feltekeri a hangerőt, ha véletlenül válasz nélkül hagyod a menetrend szerint érkező sablonos kérdését. A hangerő érezhető mód rezeg benned olyankor.


/Angol/ Nincs látogatás, úgyhogy nem lesz beengedve - világosít fel az őr - majd megunja a várakozást, és hazamegy - teszi még hozzá, s nem kizárt, hogy tapasztalatból beszél. A reggeli után ismét kettesben maradsz magaddal jó ideig, hogy aztán megérkezzen az egyetlen, aki mostanában bejuthat hozzád! Timothy. Most is frissen borotváltan, üdén és élre hajtogatva lép be a celládba. Láthatólag ma is jó passzban van
/Angol/ Helló, kedves Rina! - köszönt téged - Ma még vonzóbb, mint tegnap! - hízeleg egy picit az egódnak, s főleg őszintének tűnik  - Úgy tűnik - jó esély van rá, hogy a vádak nem állnak meg! - vigyorodik el, és veregeti meg a saját vállát.
/Angol/ Sajnos ez még némi időbe telik, úgyhogy én is megkérdezem, hogy bővült-e tegnap óta a kívánságlista? - tudakolja, hogy volna-e bármire is szükséged?
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2872
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #856 Dátum: 2020. Október 11. 18:05:59 »
Roxana

A kórházban nem ér különösebb meglepetéskét, hogy találkozol a titkárral. Egyrészt a parfümje maradéka már korábbról ott maradt a laborban, másrészt az sem meglepő, hogy szorosan felügyelik a kutatást. Abban a reményben, hogy talán Roger tud majd valamit kezdeni a dokumentációval készítesz jegyzeteket, de az biztos, hogy nélküled nem fog boldogulni vele.

A titkár úgy tűnik, hogy nem akar úgy járni, mint a polgármester - és ezért inkább bebiztosította magát. Valahol érthető - inkább röhögjék ki, mint hogy belehaljon a büszkeségbe. Azzal viszont nincs gondja, hogy parancsolgasson - úgy véli, s ki tudja? talán joggal - hogy amíg van mögötte fegyveres, aki kész lelőni bárkit - addig követni fogják az utasításait. Ezt figyelembe véve a frontális támadás - hogy kiverd belőle az iratokat - nem tűnik annyira jó ötletnek. De elsőre a beszélgetés kezdeményezése jó vonalnak tűnik, mert egyrészt a fegyveres is, és a titkár is ez alapján skatulyáz be téged - jelenleg a nem annyira veszélyes kategóriába. Ezt onnan tudod, hogy mindkettő egy picivel lazább tartást vesz fel - most már nem mindig a fegyveren van a katona keze. Azért a titkár meglepetten pislant egyet, miközben téged hallgat.

/Angol/ Irigylem a problémáit! - sóhajt fel - A város rekreációs parkját javasolnám bárkinek ezekre, de a projekt miatt pár napot én várnék vele! - válaszolja a mozgásigényedre s tekintettel arra, hogy épp a park levegőjét tervezitek virágillattal telíteni. Lucy említésére bólint
/Angol/ Tudom, lekértük az arieli aktáját már korábban. Mellesleg az elődje sem tudott főzni, így logikus volt, hogy Lucy kisasszony marad a bejárónő.

A kórházból kiérve a parkba sétáltok át - alig három perc gyalog. Maga a park most is kellemes huszon-egyhány fokos friss levegővel, zöld fűvel, bokrokkal és fákkal fogad - no meg a gyöngykavicsos sétautakkal és padokkal. A parkban van egy teraszos étterem, ami a tábla szerint sötétedés után táncos szórakozóhelyként üzemel - és a kis csapattal pont oda tartotok. Jelenleg még nincs megnyitva, így a vadonat új, lefóliázott berendezés közt áthaladva bementek a konyhába, majd a lépcsőn át a pincébe, hogy a folyosó végén látható "Gépészet - belépés csak engedéllyel!" feliratú acél ajtóhoz érkezzetek. A titkár odalépve megérinti a nyitópanelt, s megszólal
/Angol/ Belépés engedélyezve! - s erre halk surrogással kinyílik az ajtó. Egy hosszú, száraz betonfalú folyosót pillantasz meg. Jó három méter magas, és legalább ugyanilyen széles lehet. A falakon vékonyabb és vastagabb csövek, szellőzőcsövek szaladnak. Itt már majdnem harminc fok lehet, és halk zümmögés a különféle motorok és szivattyúk miatt. Ha jól emlékszel, ez a folyosórendszer behálózza a park alatti területet. Itt megy a víz, áram, szennyvíz, a szűrt levegő, és a fűtéscsövek. Miután besorjáztatok, az ajtó bezáródik mögöttetek, és elindultok a folyosón a központi gépterembe. Ez egy jól kivilágított hely, jókora klímaberendezésekkel teletömve. Kb. 10x15m lehet az alapterülete. Derék vastagságú légcsövek jönnek-mennek - át a szűrőkön, légzsilipeken, ventilátorokon és egyéb egységeken. A titkár megszólal
/Angol/ Rendben van, akkor a következő a terv! - néz rátok - Cseng lezárja a G15-P és V001-es légzsilipet, utána megbontja a légcsöveket mindkét helyen, majd összeköti a kettőt. Ha ez megvan, a V001-es légzsilipet újra megnyitja, a G15-öst pedig annyira, amennyire a doktornő mondja. Közben Cseng rácsatlakozik a hálózatra, és átírja a V002, V007, V010, V0012, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 25-ös zsilipek működését, szintén a doktornő által mondott értékre.
Aztán feléd fordul
/Angol/ Amíg Csengék dolgoznak, magácska legyen szíves meghatározni azt a levegő/gáz arányt, ami jelentős akaraterő vesztés okoz pár óra alatt, de az alapvető napi rutint még maguktól végrehajtják! - árulja el neked, hogy mit is keresel itt. A felsorolt zsilipek közül azt tudod, hogy a G15-P zsilip a virágillatot a parkba továbbítja. De a többi zsilipről fogalmad nincs, az nem volt kiemelve a terveken. Csak annyit tudsz, hogy a V jelölés a várost takarja - oda lesz továbbítva a virágillat.
/Angol/ Óra indul! - indítja a stopper, hogy kiderüljön, mennyi kredittel gazdagodtok, ha elvégzitek a munkát.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2403
 • Aktivitás:
  6%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #857 Dátum: 2020. Október 19. 09:48:17 »
Nem pont erre gondoltam, mert a titkár nagyon félreértett ki akartam kezdeni vele de végül is ráér holnap, ha lesz nekem holnap.
-Lekérte az aktám? Rémesen unalmas fél óra lehetett az életéből.-Több szót nem is vesztegetek erre.
-Na jó ami nem megy ne erőltessük, nem igaz?-A futós probléma megoldva, részben már csak magamban teszem volna e kedve valamelyik nap velem lefutni 5 km-t. Haha jó vicc. A hely szép, de  mégis csak taszít. A titkár nem normális, ezt mindig is tudtam de hogy ennyire? Igyekszem nem ijedt arcot vágni mikor elővezeti a nagy tervet. Csak természetesen, nem sok időm van azon mélázni mennyire hülye. A levegő/gáz meghatározása az meg mert alapkémia. A tudatvesztéssel párosított drogokról persze vannak ismereteim, meg tapasztaltam mire képes ez a gaz. Semmi kedvem ehhez a munkához de kell a kredit és azt se akarom hogy lelőjenek. Úgy teszek mintha tudnám mit kell csinálnom azokkal a zsilipekkel, akárhogy is lesz a jó sorsomra bízom magam. A számot hát 15 alatt be tudom lőni, de hogy utána mi lesz milliós kérdés. Az elrabolt polgármester rászabadítja a városra a poklot ez biztos. Vagy ha ő nem akkor a pacsulikirály. Egyszerűen el is mondhatnám hogy...nem azt mégse vagy mégis? Nem látok más megoldást. Miának igaza lehet, folyton veszélyes szituációba keveredek akaratom ellenére és hellyel közzel túlélem. Odamegyek a titkárhoz akik persze még mindig a stoppert lesi.
-Itt a kért számadat! Egy kérdés, ez akkor egy napos munka lenne? Mivel ha kimegyek az utcára mi is belélegezzük a virágillatot tehát holnaptól már nem kell jönni nem?-Kulcsfontosságú kérdés, talán ha nem életmentő, a barátaim számára. Persze, nem nem tudod szédült pasi, a fejemben van az ellenszer és onnan nem fogod kivarázsolni amit bármelyik virágkertészetben és drogériában pikk pakk, kap az ember, Az elkészítése problémás.   Valahogy kellene a barátaimnak csak tegyenek úgy mintha zombik lennének nem tudom nem tudom megoldom mert muszáj.
 

« Utoljára szerkesztve: 2020. Október 24. 15:31:18 írta Az Ezüst Utazó »