Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 14967 alkalommal)

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1836
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #825 Dátum: 2020. Június 27. 11:22:37 »
Rina

/Angol/ S nem az egyetlen amihez értek! – jelentem ki büszke ártatlansággal – Ötödik? Mi volt az első négy? – érdeklődöm – A Nyomozó hangulata lehetett az egyik – susogom, majd bólintok – Jól van, de ha ülnél nem haragszom ám meg! – közlöm mosolyogva, aztán bólintok – a Második Csapás mi? - hümmentek

A nyomozónő nem egy társas lény, de ez még mindig változhat

/Angol/ Oh? Tényleg? Ez igazán kedves! Tudtam ám, hogy a rideg és frigid külső egy érzékeny és törődő lelket takar! – örvendezek, majd kérdő tekintet és töprengés nélkül – Természetesen… nem! Egy név hogy mondhatna bármit is! Nem tud beszélni! Dá! – ingatom a fejem, majd némi tűnődés után – Szép név amúgy! Tetszik a csengése!

Kísérnek kifelé és még azért Bobnak elmondom

/Angol/ Nyomozó ma igen fáradtnak tűnik. Azt kérdezte tőlem a nevek beszélnek e. Hirtelen nem is tudtam mit mondjak! Egy kis masszír jót tenne neki! Igaz, ezt már én is elviselném!

Végül a cellában

/Angol/ Hol a kalandvágy? Ízlelgetni azt amikor annyira megbízol valakiben, hogy teljes irányítást kiadod a kezedből! – susogom, végül az ölelés után – Mindig van első alkalom, no meg gondoltam, ha benne van egy hármas… de akkor majd ketten ünneplünk amikor nyertünk! – harapok a cimpájába végül elhúzódom és végigmérem hogy is áll a helyzet – Szerintem beérem. – állapítom meg, majd felemelem a fejem – Ó hát mi is volt a neve? – tűnődőm, majd megosztom vele – Nagyon kedves volt, megmutatta nekem az őrsöt! De korántsem volt annyira elegáns mint te! – jegyzem meg, majd leülök nyitott combokkal – Szóval… mit szeretnél még tudni? – kérdezem teljes ártatlansággal

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2830
 • Aktivitás:
  19%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #826 Dátum: 2020. Július 02. 18:30:00 »
Rina

/Angol/ Nem rossz, ha az embernek van mihez nyúlnia - ért egyet Bob, mintegy megcsillantva a lehetőséget, hogy mégiscsak van valamilyen személyisége. Arra a kérdésre, hogy mi volt az első négy csapás Bob gyorsan felsorolja
/Angol/ Háború, Betegség, Éhínség, Halál.  Korábban ezt a helyet is megtépázta kissé a háború. Pontosabban a bizonytalan import. De a nyomozó hangulata legfeljebb csak a hatodik lehet a sorban - mélázik el egy pillanatra a felvetésen. Igazából a második csapással kapcsolatban már nem is biztos, hogy fel kellett tenned a kérdést, hiszen az imént már megválaszolta.

A nyomozónő az örvendezésedre kimérten bólint - láthatólag a piszkálódásod úgy elrepült mellette, mintha észre sem vette volna. Bár az inkább valószínű, hogy ebben a közegben eléggé megedződött már ahhoz, hogy fel se vegye.

/Angol/ Remélem később is így látja majd! - válaszolja, aztán unottan az adattáblájára pislant.
/Angol/ Ezek szerint nincs miért itt marasztalnom - vonja le a következtetést - Bob majd mutatja az utat a szállásáig! - zárja rövidre a beszélgetést.

A folyosón azért Bob válaszol a szerinte rá tartozó meglátásodra.
/Angol/ Kár lebecsülni a nyomozó bulldog természetét. Kifejezetten jó arányban tárja fel az ügyeket. A saját férjét is gondolkodás nélkül lecsukta, amikor kiderítette, hogy az "rámpáról leesett" kristályokkal üzletel.
Végül a masszírozással kapcsolatban is szolgál némi információval
/Angol/ Ezt itt tőlem biztos, hogy nem kapja meg. Verésre és sokkolásra van felhatalmazásunk, masszírozásra nincs. Az ügyvédeket viszont nem köti a rendőrségi szabályzat - teszi még hozzá.

Timothy a kérdésedre halkan felnevet - olyan vidámsággal, ami könnyen ragadós lehet.

/Angol/ Úgy látom a kalandvággyal nincs gond, hiszen megvan ez a kapocs kettőnk közt! Elvégre kénytelen megbízni bennem, és átadni a teljes irányítást  - ha azt szeretné, hogy bebizonyíthassam az ártatlanságát! - csavarja meg a szót, ahogy egy ügyvédtől talán elvárható.
Legyen bármilyen merev is az ügyvéded, azért elég hamar kikövetkezteti, hogy mit is mondasz neki, szóval nem teljesen reménytelen eset. A meglepetés halovány árnyéka suhan át az arcán, de utána már ismét megtalálja a pókerarcát amíg fülcimpán nem harapod - mert akkor egy vágyteli nyögést hallat.

/Angol/ Ezt nevezem célprémiumnak! - vigyorodik el, miközben rád kacsint, s még hozzáteszi - emellett az ünneplésnek két okból sincs semmi akadálya! Egyrészt, mert meg fogom nyerni az ügyet - helyezi a kezét a kézfejedre, és támogatólag megszorítja picit - másrészt pedig az ügy lezárása után már semmiféle szabályba nem ütközik a dolog...
Az a benyomásod, hogy nem meglepő módon ismét sikerült egy feltehetőleg jó adottságokkal rendelkező férfi vágyait felszítanod. A többiekhez képest úriemberként viselkedik - mert bár csibészes tekintetével vetkőztet - de képes volt eddig tartani magát a szabályaihoz, és várni. De nem kizárt, hogy ha még húzod egy kicsit, akkor dr. Jekyl helyét átveszi mr. Hide, és alaposan megszeretget.

West vázlatos leírására - ha nem mondasz nevet - sem veszti el az optimizmusát

/Angol/ Majd a kamerák felvételei alapján beazonosítjuk - s utána futólag elmosolyodik, ami azt az érzést kelti benned, hogy nem történhet semmi rossz, ha ő veszi kezébe a dolgokat.
/Angol/ Köszönöm! Igyekszik az ember! - bagatelizálja azt a valójában sok munkát, amit abba fektetett, hogy jól nézzen ki.
/Angol/ Bár gondolom egy ilyen modellnek ez nem akkora szám - dicsér vissza téged burkoltabban, majd a kezét egy-két másodpercre a combodra helyezi.
/Angol/ Mindent tudni szeretnék, amiről úgy véled megkönnyíti a helyzetedet! - válaszolja, és hirtelen nem vagy benne biztos, hogy még mindig az ügyről beszél-e? De aztán kissé észbe kap, és elhúzza a kezét.
/Angol/ Például még egy dolog - a letartóztatásakor vagy utána alkalmaztak esetleg túlzott erőszakot? Azaz vannak-e indokolatlan verésnyomok - kérdezi meg határozottan tőled, és láthatóan próbálna professzionális maradni.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2387
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #827 Dátum: 2020. Július 03. 10:39:18 »
Nem állhat annyira rosszul, az itteni nők tekintetében ezt vélem felfedezni.  Az a  fekete szín zöld szem és fehér bőr kombináció, de ez nem én vagyok és utálom. Az ügyvédem viszont sajnálom, nincs konkrét típusom mert akkor még Blackért vágyakoztam mikor találkoztam vele. Bejönne nekem magas, sportos, okos de tuti vagy házas vagy meleg.  Nem ártott volna egy kört tenni a kis aranylelkű fodrászfiúkához.  Nem kreditjeitekkel lett volna gond  nekem nincs türelmem hozzájuk. Senkihez se a mai napra azért nem mentem. Eközben feltűnt, hogy már a lakás nyitó kártájával vacakolok oda se nézve, na megvan. -Megjöttem, nahát!-Elismerő ez a "nahát". Benézve a konyhába, és felfedezve a csokoládét. A kávét!!!! Meg amiket még felismerek. A többit Lucy majd elintézi.
-Megszabadultam attól a kék rémtől. Vettem még ezt azt, de most nem fontos.  -Emelem fel diadalittasan a zacskót amikben az új ruhák vannak. Elnézést kérek majd bemegyek a nappaliba kikapcsolom a tévét lehülyézve őket.
-Egy jó darabig a fürdőszobában leszek, ha szeretne valamit ott keressen.-Ez a nő folyton meglep, vagy csak tudja azt belém ivódott szagot le kell mosni magamról. Ha más nem is érzi de én igen. Fürdőhabot, levendulásat, kellőképpen ellazít ahhoz, hogy  ne agyaljak semmin az ég egy adta világon. Hatodjára már nem is igyekezem lemosni magamról kencét  ha ötödjére se sikerült. Egyenlőre maradok fekete hajú. Hajszárítót nem találtam, vagy kopasz, vagy erősen őszülhetett, vagy nem érdekelte az ilyen flancolás. Majd beszerzek egy olcsó céges kék vackot. A konyhában kötök ki újra. Igyekszem mosolyogni és sikerül is mikor közli miféle gyümölcs salátát készített.
-Köszönöm viszlát holnap! -Amint lelép megeszem amit készített nem olyan jó mint Balck mesterművei, de a börtönkosztnál képest szinte eszményi, nézőpont kérdése az egész. Úgy eszem mintha egy hete  koplalt. Meg kell szabadulni ettől a rémes salátától,  előbb iszok egy nagy bögre kávét tejjel cukorral és úgy döntök beáldozom az egyik zacskómat, egy lenti kukába dobom ki. Holnap majd elmondom Lucynak mennyire nem vagyok barátságban az ottani gyümölcsökkel. Elmostam mindent, be akartam menni a az előző doktor dolgozószobájába de átteszem holnapra. Csak egy bögre kávét ittam és tejjel fárasztó napok vannak a hátam mögött, a bögrét otthagyom holnap is elég lesz. Miért nem tudok én  sokáig aludni? Rossz be idegződés, kávéra van szükségem perpillanat. Teljes a némaság a mikró hangja ahogy a tegnapit melegítem és kávéfőzőé, ahogy a frisset készítem. Meglepi ami miatt aggódni kellene csak a tévében van. Kilenckor mond valamit a polgármester ennyi céltalanul nyomkodom a gombokat a csatornákon, hátha nem mindenütt ezt adják. A sport és a zene érdekel leginkább nem ezek a hülyék. Fúrja az oldalam mivel van felszerelve az előző doki dolgozója. Kinyomom a tévét, és arra veszem az irányt, vagyis előtte még egy adag kávé mint éltető erő. Egyszer ma már voltam itt és délelőtt is. Vannak könyvek! Ha mázlim van nem csak orvosi szaklapok, lennie kell itthoni telefonjának illetve munkahelyinek. Nem tudom mennyire volt képben a tudományos fejlődéssel tabletet laptopot holokivetítőt keresek ha találok vagy egyéb ilyen kütyüt, ha nincs marad az eredeti régimódi telefon, mivel nem tudom a számom és amúgy se tudom kit hívhatnék fel ráhagyom az egészet. A furadokit esetleg, megnézem találok e telefonkönyvet. A dolgozóban,  nem hívom fel mert mert kilenc óra, a tévé felett van egy nagy lapos óra, a hálószobában még érthető de, hogy minden helyiségben? Még a WC-ben is?  Szó szerint az elődöm kattant! Nézem "A nagy hírt".

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1836
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #828 Dátum: 2020. Július 10. 12:10:39 »
Rina

Bob
/Angol/ Mindig van mihez amíg van mivel! – kuncogok, majd legyintés – Az unalmas történetek nem hoznak lázba – abban nőtt fel, nem ad és mutat neki semmi újat, számára nem csapás, csak egy átlagos nap

Nyomozónő
/Angol/ Csak optimistán! – mosolygok, hogy aztán kérdő pillantás – Valóban nincs! De azért ha látja, legyen kedves megmondani neki, hogy Rina Wyn nagyon szereti! – kacsintás, távozás

Bob – part II
/Angol/ No igen, a kötelességtudat! – bólogatok, magam is vagyok így a bosszúval, bárkin és bármikor! – Akkor finoman veregess meg, ahogy a masszőr szokta! – pillogok, majd bólintok – Ezt jó tudni! – emelem is fel a mutatóujjamat nyomaték kedvéért.

Timothy
/Angol/ Mit az élet ha nem egy folyamatos kaland? – nevetgélhetünk és jót somolygok az irányítás illúzióján, hogy aztán bólintsak – Azt már elvesztettem, de azt mondták az orvosok ha akarom visszavarrják! – nevetek, mintha kellene nekem ez. Ugye azért elég nagy vagyok már ahhoz tudjam mit akarok – cirógatom meg az arcát, hogy aztán hagyjam megszorongassa a kezem, míg végül – Ah, nem kell, West ezredes szerintem nem rejtegeti a nevét! Ő volt az aki körbevezetett! Rendes fickó ahhoz képest, hogy rendőr! – bólogatok, aztán elépek és felemelem a ruhát, megnézhesse – Nem bántottak, bár az furcsa volt, hogy négy férfi kellett egy ilyen törékeny szépség ellen – pillogok végigmutatva magamon

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2830
 • Aktivitás:
  19%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #829 Dátum: 2020. Július 11. 19:11:27 »
Roxana

Lehet, hogy elszalasztottad az ügyvédedet - de az is igaz, hogy ha nagyon keresnél rá okot - biztos találnál indokot arra, hogy találkozz vele. Például, hogy megköszönd neki a képviseletedet - még ha rövid ideig tartott is. A száma biztos megvan valakinek a rendőrségen. Persze sokkal könnyebb eleve beskatulyázni s lemondani róla, hogy miért is felesleges foglalkozni vele.
A fodrászok pedig pont ugyanúgy nyitva lesznek holnap és holnap után is, mint ma. Ők türelmesen kivárják, hogy mikor van hangulatod meglátogatni őket. Már ha valaha megtörténik a látogatás.

De Lucy veled ellenben nem az a halogatós fajta, mert eléggé előkészítette számodra a terepet, mire hazaértél. Futó fél mosollyal fogadja a nahátodat, s amikor mondod,hogy lecserélted a ruhatáradat, egyetértően bólogat.

/Angol/ Igen, ez sokkal jobban áll! - ért egyet veled - Ha kiteszi mosásba, holnap foglalkozom vele - ígéri, hogy aztán a tévé kikapcsolása után végre a fürdőszoba felé vedd az irányt. A kellemes ejtőzés és Lucy távozása után a gyümölcssalátát is ráveszed a távozásra - és végre zavaró kérdések nélkül pihenhetsz le.

Másnap kávéval felvértezve nyomogatod a csatornákat. A szokásos Blue Sun kereskedelmi adók, mozicsatorna az elmúlt évek filmjeiből, sport és ismeretterjesztő - de találsz vetélkedős és relaxációs csatornát is - rögtön kettőt. Az egyik egy felszíni kamera képén mutatja a piszkosszürkén kavargó hóvihart azon a másfél méteren, amíg ellát a kamera - a másik pedig egy kandallót mutat, amiben meghitten pattog a tűz.

Az elődöd dolgozószobájában gondosan takarítottak - személyes dolgot nem is találsz. A könyvek egy része szakmai, de a többi része nem angol, hanem kínai nyelven íródott. Véletlenszerűen belelapozva van itt minden - kínai verseskötet?, számos száraznak tűnő írás, és olyan is, amelynek a képei alapján akár regény vagy szakácskönyv is lehet.

A falon vagy egy nagy kijelző, amit könnyedén be tudsz kapcsolni. Tévé, telefon, videó-telefon, számítógép kijelző, házi asszisztens egy készülékben. A felbukkanó kínai karakterek nem tesznek feltehetőleg boldoggá - de amikor megszólalsz angolul - az elvárásoknak megfelelően automatikusan angol felületre vált. Utána már könnyen megtalálsz mindent - a lakás hőmérséklet és fénybeállításaitól kezdve a városi telefonkönyvig mindent. Viszont a naptár, személyes bejegyzések és dokumentumok mind üresek. A reggeli bejelentés a polgármester részéről egy izgatott, és érdektelen stúdióbeszélgetést követően érkezik - ahol azt találgatják, hogy mi is lehet majd a bejelentésben. Amely pontban kilenckor valóban megérkezik - a még stúdióban vitatkozókról elkapcsol a kép, és egy jellegtelen, üres, betonfalú szoba képe jelenik meg. A szobában a korábbról megismert jólfésült polgármester ácsorog elég megviselten. Látszik rajta, hogy nem sokat aludhatott, és az öltönye is gyűrött - de amúgy sértetlennek tűnik.

/Angol/ Értem - néz rád a tévéből - Polgártársaim! Sajnálatos nehézségek és egészségem váratlan megromlása miatt lemondok polgármesteri tisztségemről, és a jövő havi választásig az intézmények szakmai képviselőire K terv! - zárja furcsán a mondatot, aminek valóban egészségkárosító hatása van a polgármesterre, mivel két zizegő tüske jelenik meg az öltönyén, és rángatózva összeesik a sokkolás miatt.
/Angol/ A szó a stúdióé - hallatszik egy torzított hang, és visszavált az elképedt műsor-vezetőkhöz.
/Angol/ Kedves nézőink! Úgy tűnik, hogy a polgármestert elrabolták  - és lemondásra akarják kényszeríteni! De tudja valaki, hogy mi az a K terv, ami a rendőrség, kórház, iskola és egyéb közintézmények szakmai vezetőit érinti? Ne menjenek sehová,  mert hamarosan végigtelefonáljuk az érintett intézményeket további  információkért! - vágnak be gyorsan egy jó hosszú reklámbokkot, hogy többek közt még ma kössél omlás és lavina biztosítást...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2830
 • Aktivitás:
  19%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #830 Dátum: 2020. Július 11. 19:19:41 »
Rina

Bob nem vitatkozik a meglátásoddal - főleg, hogy meg is érkeztetek a kihallgató helyiséghez. Kitárja előtted az ajtót, és a fenekedet tolva noszogat a szobába.

A nyomozónő úgy tűnik, hogy nem lesz a hírvivőd, mert

/Angol/ Nem látok sok esélyt arra, hogy valaha találkozom vele - válaszolja egykedvűen.

Bob a folyosón ingatja a fejét.

/Angol/ Erre még várni kell legalább egy napot! - válaszolja a veregetésre.

Timothy bizonytalanul  ingatja a fejét

/Angol/ A lehetőség megvan, de mi értelme volna? - tudakolja, és ezzel azért kiderült, hogy ő sem épp ultrakonzervatív.
/Angol/ Oh... West nem épp ezredes - jelenti ki Timothy, de nem tulajdonít ennek fontosabb szerepet - Egyébként West valóban népszerű a legtöbb helyen - többen próbálták már megtartani hosszabb ideig, de eddig sikertelenül - teszi még hozzá - rávilágítva arra, hogy West nem épp a sírig tartó hűség mintaképe.
/Angol/ De ennek ellenére nehezen hihető, hogy szándékosan bombát tesz a táskájába. De majd tisztul a dolog! - ígéri. Érdeklődő pillantása végigsimít a bőrödön - és a keze is követi, ahogy futólag megérint egy színesebb zúzódást - amit a Jégfutáson szereztél.
/Angol/ Valóban nem látok friss sérülést - ez legalább pár napos lehet - vonja le a következtetést - Sajnos ez nem az ártatlan, a zűröket nagy ívben kerülő fiatal nő benyomását erősíti - jegyzi meg - Ha orvos lennék, most azt mondanám, hogy meg kell bizonyosodnom arról, hogy máshol sincs sérülése - vigyorodik el egy pillanatra, aztán kissé  komolyabb  hangon folytatja -  Hozok majd ezekre egy tubus Klanfozin kenőcsöt - ígéri, aztán
/Angol/ Oh, el is felejtettem hivatalossá tenni a dolgot! - és a mellénye zsebéből előhúz egy kis méretű adattáblát, és feléd nyújtja, miután bekapcsolta. Fehér alapon fekete betűk sokasága egymás alatt katonás rendben. Hivatalos papír, mely alapján megbízod és felhatalmazod Timothy Rhodes védőügyvédet, hogy ingyen és bérmentve képviseljen, és legjobb tudása szerint járjon el az ügyedben és védelmedben. Mást nagyon nem tartalmaz a dátumon kívül.
/Angol/ Ez csak a rutin megbízási szerződés. Ha megfelelőnek tart a feladatra, akkor csak nyomja az ujját az elfogadom kockába. Az ujjlenyomata hitelesíti a szerződést - magyarázza, hogy aztán eltéve az adattáblát ismét tiéd legyen minden figyelme. Kedvesen kifaggat arról, hogy a rendőrség előtt egy órával merre jártál, kivel találkoztál esetleg, és hogy a rendőrségen belül szintén kivel találkoztál, és hogy letetted-e a táskát, és hagytad-e esetleg őrizetlenül. Próbál a feladatra koncentrálni, de észreveszed, hogy időről-időre rajtad felejti a szemét.
/Angol/ Nos, azt hiszem kezdetnek ennyivel már el tudok indulni - áll fel az ágyról miután alaposan kifaggatott, majd a cilinderét a kezébe véve picit meghajol
/Angol/ A legközelebbi viszont-látásra! - búcsúzik, aztán az ajtóhoz lépve megkopogtatja a sétapálcája fejével - mire pár másodperc múlva kinyílik az ajtó, és egyedül hagy téged.
Már azt hinnéd, hogy unalmas lesz a várakozás - de kiderül, hogy bizony gondolnak rád! Ugyanis egy szőke női hang csendül elég hangosan a mennyezeti hangszóróból:

/Angol/ Az ön kérései fontosak számunkra! Kérjük, mondja el, hogy mire van szüksége! Mondja csak, van szüksége valamire? - affektál picit. Ha válaszra méltatod, akkor  egy
/Angol/ A rendelését felvettük! Köszönjük, hogy minket választott! - válasszal kell beérned. De valódi szőke lehet, mert majd negyed óra múlva megint felteszi a kérdést:
/Angol/ Mondja csak, van szüksége valamire? - aztán újabb negyed óra múlva megint érdeklődik, és újra és újra... Neked nincs nagyon mivel elütni az időt - legfeljebb az, hogy elképzeled - hogyan fojtod meg puszta kézzel a diszpécsert...

Végül a sokadik kérdés után végre némi változatosság történik! - nyílik az ajtón lévő kis ajtó, és egy adag kék színű zselét tolnak be rajta. Közelebbről megnézve látod, hogy a tányért nem kell mosogatni, mert jégből öntötték ki - és szép lassan elolvad magától.

Több óra is eltelik, mire ismét nyílik az ajtó - és az ügyvéded lép be rajta.

/Angol/ Jó estét kedves Rina! - köszönt, ahogy belép az ajtón. A sétapálcát és a cilindert leteszi az ágyra, aztán a másik kezében tartott papírzacskót feléd nyújtja.
/Angol/ Ma erre futotta - holnap remélem jó híreket is hozhatok! - adja át a papírzacskót. Belenézve több kisebb dobozt látsz - és ebből csak egyet ismersz fel elsőre - ételt szoktak belecsomagolni. Kibontva frissen sütött krumpli és rántott hús tárul a szemed elé - Timothy megszólal /Angol/ Sajnos ezt nem hagyhatom itt, mert ételt és italt nem lehet behozni - de amíg itt vagyok elfogyasztható. Biztos jobb, mint a zselé - A másik dobozban egy doboz üdítő van, a harmadikban tea - de valaki felbontotta - a negyedik apró dobozban egy tubus Klanfozin kenőcsöt találsz, és az utolsó nagyobb bontatlan doboz pedig a kért vibrátort padlizsán-lila színben.
/Angol/ Nem volt egyszerű engedélyeztetni - jegyzi meg, amikor a kezedbe kerül - de remélem megfelel! - kommentálja.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2387
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #831 Dátum: 2020. Július 18. 10:40:54 »
Ma reggel hajnali hat, inkább hét körül némi kávé bevétel után összegzem a tegnapi napot. Mr, vagy Dr Simmons egyenlőre nincs lejátszva, csak én gondolkodom furcsán. Nem akartam szólni Lucynek, hogy hajón végig én mostam magamra mert ha ez is a munkájához tartozik csinálja. Legfeljebb megnézem hol van lakásban a mosógép, vagy a de mégis kicsit bosszant. Letudtam egy rövid köszönöm-el. Nem dobálhatom ki mindig a rémes gyümölcssalátákat. Tehát holnap és nem a távoli jövőben mint ahogy ezt terveztem  beszélek  vele az ott átélt horrorba illő élményekről és mennyire nem vágyom még az ottani gyümölcsökre lehet csak még, de inkább a soha a b..s életbe. A fodrászok ráérnek, kisebb gondom is nagyobb náluk.
Végigzongorázva a csatornákat egyenlőre csak néhány figyelemre méltót találtam. Mozi, sport, talán vetélkedős?  A relaxáló csak lesek, nem látnak ezek elég havat állandóan francnak kell még a tévében is, mutogatni. Mindenkinek van gáztűzhelye nézzétek ez inkább ijesztő mint megnyugtató. Kilenckor fogom bekapcsolni és legközelebb ha nagyon muszáj. A dolgozó szobában azt találom amire számítottam. Olvastam mindet, nekem is megvan Arielen, ennél persze jóval nagyobb és újabb kiadások. Lucy bizonyára  kitörölte Lucy pedig erősen kapaszkodott. Ezen muszáj mosolyognom. Ha úgy veszem nem érdekel, ki volt az elődöm én is csak képzeletbeli naplót írok ha éppen olyanom van. Lucy kínai könyveibe belelapoztam de rá is hagytam, felteszem az övé. Már megtaláltam a fali kijelzőt amin bármit megtalálok, igaz nem volt először felhőtlen az örömöm mikor kínaiul jelentek meg a betűk. Gyorsan váltott mikor nem kínai nevet mondtam. Telefont, a városi telefonkönyvet és Dr.: Lyonel Simmons ügyvéd számát kértem. Remélem nincs belőlük vagy kétszáz, esetleg még több. Mindezt letudva újra kérem ugyanezt csak éppen Dr.: Fydorov orvos számával. Háromszor futottam neki mert kétszer furadokit mondtam és szemérmetlenül, elröhögtem magam nem rajta hanem a furadokizáson. Megígértem magamnak, ha egyszer kikerülök a börtönből megkeresem.
Kilenckor beülök a nagy tévé elé és nézem amit mindenki néz. Bár tudnám sajnálni, ezt a rókalelkűt csak nem megy. A pacsulikirályt meg kinyírták, nem láttam ezeknek a torzítón beszélő akárkiknek nincs szükségük kapcsolt árura, ahogy  ez az alak oly kedvesen fogalmazott. Mától kezdve dolgoznék, másképp nem tudom meg mi a K.-á terv. Vajon melyik ruhám illik az alkalomhoz? Jobb bal vagy a középső? Kiszámolhatom akár ecc-pecc-ben is Teljesen egyformák. A bal kiesett, tegnap volt rajtam tehát a középső. Fél óra alatt összekapom magam fürdőszobával, fogmosással minimális alapsminkkel, kabát és már úton is vagyok. Kivéve ha közben vissza nem hívnak. Mivel nagyjából tudom hol kellene dolgoznom oda tartok. Lucyt nem várom meg de a Bal oldali ruhát kitettem mosásba. Nem tudom hová kell csak a kanapé szélére tettem, és írtam rá pár sort az egyik számla túloldaláról  szereztem. "Nem vagyok ilyen trehány csak nagyon vágytam a fürdésre tegnap, Lucy kedves szóljon hová tegyem a mosnivaló holmit."
Majd emlékeztetem magam, hogy elmarad az öntapadós négyzet alakú sokszínű üzenőkártya vásárlás. ami most nagyon jól jött volna. Vagy bevásárló lista, hűtőre mikróra fára mindenre tökéletesen ragad. Most pótolhatom.
Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1836
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #832 Dátum: 2020. Július 20. 09:52:29 »
Rina

Bob: /Angol/ Ha gondolod megmarkolhatod, nem fogom erőszaknak tekinteni! – susogom
Nyomozónő: /Angol/ Sokat tanulhatna pedig tőle! persze érthető, hogy miért nem! – ártatlan arc

Timothy: Nem az? – hitetlenkedés – Oh, tényleg? – újabb értetlenkedés – Nem hordok bombát, nem túl divatos dolog! Semmi aranyló, semmi csillogó! – rázom tagadóan a fejem, no meg őszintén, hiszen tényleg nem én tettem bele – Tetszik? – kérdezem amikor megérint(i a lila foltot) – Élvezetes volt amikor szereztem! – merengek álmodozóan – Van még, és ha meg tudják hogy általában hogyan szerzem… – búgom – Megnéznéd a többit is? – érdeklődőm – ami csak segíthet! – Tényleg kár, hogy nem vagy orvos! – engedem vissza a ruhát amikor már szinte majdnem felfedtem a halmokat – De még lehetsz! – biztatom, majd – Jól hangzik! Majd bekenhetsz ahol nem érem el! – ajánlom fel, hogy aztán rányomjam az ujjam, sajnos kikerülhetetlen… – Sétáltam! Ezelőtt a Jiangyin-en voltam, jól esik, hogy nincs az a bugyiáztató meleg! – közlöm lelkesen és eltűnődőm a kérdéseken, hogy végül: senki érdemlegessel! Idáig! – kacsintok, majd bólintok – Igen, letettem, meg ugye vannak dolgok amikhez külön helyiség van, szóval nem ültem mindig mellette! – végül – Várlak! – integetek is

Cella: Igen, arra, hogy meséljen magáról! Nagyon unalmas lehet ezt a szöveget ismételgetni! – együttérzés, kedvesség és figyelmesség teljes látszata, aztán a következőnél – A nyomozónőre esetleg! – vetem fel, majd a harmadiknál – Nincs kedved személyesen dumálni? Azt mondják jó hallgatóság vagyok! – vetem fel, ami persze nem zárja ki a fojtogatás gondolatát, végül a zselénél: Köszi! Pont ezt akartam! Köszi, köszi! – esek neki, elnyammogok rajta

Timothy: /Angol/ Jó estét! Ez igazán kedves! Hogy gondoltál rám! – téved el a tekintetem a nadrág felé, majd vissza – Jól néz ki! – értse amire akarja – jó az illata is! – végül kiveszem a kaját – S ez is egész jónak tűnik! – mosolygok, majd szépen eszegetek, míg el nem fogy – Hogy van West nem ezredes? No meg Bob? Bob jó fej, ő kísért be ide, Bobekkel, aki viszont elég mufurc! – eztán jön a kenőcs, kínálom is, hogy akarja e használni – Köszi! Ez tökéletesen megfelel! Nagyon kedves a dísz-pécser is, mindig érdekli épp mit szeretnék! – indítom el a rezgőt, majd elégedett hümmögés után – S miért volt nehéz? – kérdezek rá

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2830
 • Aktivitás:
  19%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #833 Dátum: 2020. Július 21. 19:13:39 »
Roxana

A TV és a könyvespolc átlapozása után a dolgozószoba kijelzője - pontosabban a hozzá kapcsolt otthoni asszisztens a kérésedre pillanatok alatt elővarázsolja az ügyvéded számát. Feltehetőleg az övé lehet, mert egyetlen telefonszámot és nevet dob csak ki, mint találatot. Úgy tűnik, hogy a akarod, bármikor felhívhatod. Akárcsak Fydorovot, mert belőle is csak egy van a városban.

Az élő műsor után összekapod magad, és már éppen a papírt is megírtad Lucynak, amikor csengetnek. Egy biztos - nem Lucy érkezhetett, mert mér van majd egy óra - és mert Lucynak van kártyája, hogy bejöjjön a lakásba. A lakás elektronikája most is a segítségedre siet - a csengő hangjával egy időben a hozzád legközelebbi fali kijelző feléled, és mutatja a bejárati ajtód előtti szép világos, padlószőnyeges folyosót. Ahol ketten várakoznak türelmesen. Az egyik egy kb.  180cm magas középkorú férfi,
s mellette a jóval alacsonyabb Mia ácsorog elegáns, térdig érő prémkabátban. Puhán megnyomja újra a csengő gombját, és a mikrofonhoz közelebb hajolva susog bele
/Angol/ Halló Doki! Itthon vagy? - kérdezi, s felpillant a kamerába, aztán a tökéletesen manikűrözött körmeire. Az egyiken felvillan pár másodpercre a pontos idő ahogy picit rányom, aztán újfent az ajtóra veti a pillantását. Sem nála, sem a férfinál nem látsz semmi fenyegető eszközt - de ugye a kabátok alatt szinte bármit tarthatnának.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2830
 • Aktivitás:
  19%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #834 Dátum: 2020. Július 21. 20:17:50 »
Rina

Timothy csak biccent, hogy valóban úgy van, ahogy mondja - West valóban nem ezredes. De nem tartja fontosnak jobban az orrod alá dörgölni a "tévedésedet" - így ejti is a kérdést - ahogy a bombával kapcsolatban sem kérdezősködik tovább. Elvégre ha te azt állítod, hogy nem tudtál róla - akkor az úgy is van. Főleg, hogy ha mégsem - akkor sem változik semmit a feladata. A kérdésre, hogy tetszik-e neki a lila foltod, megrázza a fejét.
/Angol/ Nem igazán. Ezért is gondoltam, hogy eltüntetjük - válaszolja. Úgy tűnik, hogy ő inkább a hibátlan bőrre gerjedhet.
/Angol/ A javallt az lenne, ha nem tudnának ezekről. A liluló foltok nem épp békés hétköznapokat sugallnak - amit pedig annyira jó volna erősíteni! - magyarázza a nézőpontját - De a többire is vetnék egy pillantást, vagy legalább számoljuk össze, hogy tudjuk - mennyi krém kell majd! - javasolja, aztán udvariasan bólint
/Angol/ Ahogy szeretné - válaszolja jókedvűen a krémezésre. A rövid beszámolód láthatóan nem indukált benne olyan kérdéseket, amellyel mélyebbre ásna - de azért elégedetten megjegyzi
/Angol/ Örülök, hogy a táska nem volt mindig szem előtt! Sajnos a kamerák között elég nagy vakfoltok vannak a városban - úgyhogy nem hinném, hogy látnák azt, hogy ki fért hozzá a táskához - árulja  el, hogy valószínűleg nem fog tudni megdönthetetlen képi bizonyítékot prezentálni - De a táskán maradhatott valamilyen DNS maradék, ami segíthet beazonosítani, hogy még kinek járhatott a kezében! - vigasztal.

A diszpécsert nem igazán tudod  kizökkenteni, mert a személyes kérdésekre és megjegyzésekre nem reagál - a nyomozónővel kapcsolatos válaszodra pedig az alábbi választ kapod:

/Angol/ A rendelését felvettük! A nyomozónő holnapi meglátogatását bejegyeztük a napirendjébe!  Köszönjük, hogy minket választott!

A zselé pár dolgot tud csak - nem túl finom, papaya ízű, és viszonylag tápláló. Éhen nem fogsz halni, de az biztos, hogy nem lesz a kedvenced. Tapasztalatból tudod, hogy egy hét múlva iszonyatosan meg lehet unni.

Timothy feltehetőleg az első alkalom után ráunna, mert hozott normális ételt.

/Angol/  Gondoltam, bekapna valamit - szerénykedik a vacsora miatt. A Westtel kapcsolatos kérdésedre is válaszol
/Angol/ Jelenleg ő is a rendőrőrs vendégszeretetét élvezi, de csak beidézték. Meghallgatják, aztán mehet haza. Bobnak és a társának lejárt a szolgálata - reggel jönnek, mert extra szolgálatot kell adnia mindenkinek. Eltűnt a polgármester - veszi át a kenőcsöt pletykálás közben, és az ujjára húz egy gumi ujjvédőt, s azzal nyúl a kenőcsbe, majd viszi fel a zúzódásokra. Furcsán bizsergő érzés, ami húsz-harminc másodperc alatt elmúlik. Timothy ingatja a fejét
/Angol/ A diszpécserre rendszeresen panaszkodnak - árulja el, hogy nem új keletű a probléma, aztán válaszol a kérdésedre is
/Angol/ Mert valójában kényelmi eszköz, és mert fulladást okozhat. Nem volt egyszerű, de sikerült elfogadtatnom, hogy garantálom - hogy ön vagy egyéb gyilkosságra nem lesz használva, és hogy nem veszélyesebb vagy kevésbé fontos, mint a kinyomtatott szent könyvek bármelyike -magyarázza, és közben feltűnik, hogy a már lekent zúzódások nagy részének már nyoma sincs rajtad, de ennek ellenére még mindig újabb adag krémet visz fel olyan helyeken is, ahol nem indokolt.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1836
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #835 Dátum: 2020. Július 23. 10:58:52 »
Rina

Az ártatlan Szöszi meg látszólag nem is ért a rendfokozatokhoz, holott valószínűleg jobban tisztában van vele mint az ügyvéd. Ugyanakkor nem áll szándékában erről felhomályosítania a jóképű fickót, inkább. Amikor kiderül, de legalábbis sejthető, hogy homályos dolgokat nem szereti vagy épp a kék és lila meg egyéb színeket, akkor csalódott ajakbiggyesztés a válasz, majd kis vállvonás, hogy aztán kicsit közelebb hajolva kérdezzem:

/Angol/ Nem is érdekel hogyan szereztem? Pedig igen izgalmas volt… – halkulok el

Majd megmutatom neki az összeset, sőt, kedves vagyok és ott is kereshet ahol nem is volt, vagy már rég eltűnt! A magázódásra megeresztek egy sóhajt, hogy ez nagyon béna volt, majd magam is bólintok az okfejtésre, nem sokat tudok hozzátenni a dolgához. Igaz, voltam már ilyen helyzetben és talán ki is dumálnám magam, de akkor már úgy neveznének: Dr. Szöszi.

/Angol/ Talán maradt! – fogalmam sincs ennek örüljek e, de végül majd úgy is kiderül

Nem igazán tud kizökkenteni a diszpécser sem, cserfes lány akkor is beszél, ha nem kérdezte senki. No meg felettébb szórakoztat. Már a nyomozónőre adott válasz is elég reakció, így a továbbiakban sem kímélem, minden kérdésnél keresem a pontot amit meg lehet nyomni. Szeretem a kihívásokat!

/Angol/ Igen, szeretek bekapni dolgokat! – majd váltás – Tényleg? Úgy hallottam nem kár érte! Ez igaz? – kíváncsiskodom, majd hagyom kenegessen és csak a tekintetét figyelem, hogy aztán – Oh, én kedvelem, nagyon kedves! Mindig megkérdezi mit szeretnék! – végül – Oh, ezzel ölni? – nézegetem az eszközt, majd vállat vonok – Ahhoz nem kell ilyen szerintem – jegyzem meg, majd őszintén nevetek – Kinek mi a vallása nem igaz? Bzzz, Bzzz! – kuncogok, majd csak mosoly marad – Lehet ki kéne próbálni még most, hogy itt vagy! – bár valószínűleg nem ugyanarra gondolunk, s már a tudat elég nagyon vidám legyek, hiszen Timothy ártatlanságának elvesztése felettébb mókás

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2387
 • Aktivitás:
  3%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #836 Dátum: 2020. Július 24. 06:32:37 »
Az ügyvéddel való beszélgetést még át kell silabizálni, de így is igen nagy az esélye hogy benyögök valami "meg hát" szerű hülyeséget. Mindkettőjük telefonszámát felírom a szép új zöld mappába. Később ráérek hülyét csinálni magamból előre látom. Gyorsan öltözöm a nem nagy választék  ruhatáramból, de nekem megfelel. Megírtam az üzenetet Lucynak és a zöld mappába, mit kell még venni a plázában. Hallom, hogy valami lökött a az Istenek se akar leszakadni a csengőmről. A szomszéd kölkök helyett Mia? Végül is úgy eltűnt mint a kánfor. Az a nagydarab alak inkább idegesítő, na nyugalom nyugalom nyugalom. Mia elég gyilkos tud lenni ha olyanja van, hiába lettünk jóban régen az rég volt. Mégsem ő tenné, nem szeretné összekoszolni a gyönyörű bundáját. A mellette ácsorgó fazonból ellenben most bármit kinézek.  Kinyitom az ajtót még csak nem is résnyire először, hanem teljesen.
-Szia Mia! Igen a doki itthon van, most még! A haverod azért jött, hogy kinyírjon? -Simán a bele tudnék nézni a szemébe, ki tudnám figyelni milyen típus de most inkább Miával beszélek.
-Semmi kedvem az idétlen bájcsevejhez elhiheted, Röviden kábé tőmondatokban, közöl mit akarsz aztán mindenki megy a dolgára kivéve ha én halott leszek de szerintem senkinek se fogok hiányozni. Hallgatlak!


Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2830
 • Aktivitás:
  19%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #837 Dátum: 2020. Július 27. 20:17:58 »
Rina

Timothyhoz hajolva érzed a nem tolakodó, kissé fűszeres, de férfias illatszerét. Az ügyvéded a kérdésedre kérdéssel válaszol
/Angol/ Szeretném tudni? - érdeklődik - Azt nem illik elfelejteni kedves Rina, hogy minél kevesebb erőszakos cselekményről tudok - annál kisebb erőfeszítésbe kerül elhitetnem mindenkivel, hogy hiszek az ártatlanságában! - hívja fel a figyelmedet egy talán nem elhanyagolható apróságra. Aztán az ő figyelme kalandozik el a lila foltokat kutatva. Talán még számolja is őket...
/Angol/ Egy próbát megérhet! - véli a DNS maradékok keresésével kapcsolatban.

A diszpécser személyes jellegű kérdésekre és megnyilvánulásokra nem reagál. Egyedül akkor tudsz belőle választ kicsikarni, amikor kérsz valamit. Legyen az pohár, greenleaf-i álomutazás, lángszóró, vagy egy teleportkapu - a válasz minden esetben unott, és minden esetben

/Angol/ A rendelését felvettük! Köszönjük, hogy minket választott!... - feltehetőleg nem te vagy az első, és nem az utolsó, aki vele próbálja meg elütni az időt.

Timothy a válaszodra elégedetten bólint - azt sugallva, hogy ő  is így gondolta - míg a kérdésedre válaszol is

/Angol/ Van benne valami... Többen is úgy vélik, hogy idomulva belső értékeihez - mezőgazdasági táptalajként több hasznára lenne a városnak - tűnődik el - Lehet, hogy ezen vélekedés okán próbálja meg a park mielőbbi átadásával megnyerni magának a szavazókat a jövő havi választás előtt - említi meg. Neked mondjuk az talán furcsa lehet, hogy a polgármester mit akar kezdeni annyi veszélyes virággal, mint amit leszállítottatok neki. De hé, egy ilyen parkban biztos jól el lehetne ültetni őket! Igaz, a hajón tapasztaltak után már nem biztos, hogy szívesen sétálnál köztük...
Timothy kenegetése nyomán kellemes zsibongást érzel a bőrödön, miközben szemmel látható sebességgel szívódnak fel a foltok. Ügyes és finom keze van. Az ügyvéded ebben a kérdésben is igen alapos, és szemmel láthatóan igencsak elégedett az eredménnyel. No meg látod rajta, hogy azért az elővillanó bőrfelületek az ő fantáziáját is beindíthatta.

/Angol/ Én a bosszantó kifejezést használnám rá - jegyzi meg a diszpécserre, de ennél több szót nem akar rá pazarolni.
/Angol/ Szeretik csökkenteni az ilyen jellegű kockázatot - válaszolja, hogy miért is lehetett tiltólistán. Amikor felveted, hogy amíg itt van, ki kéne próbálni, vidáman felnevet
/Angol/ Úgy gondolom, hogy amíg itt vagyok - nem valószínű, hogy szükség lenne rá! - kacsint rád, értsen ez alatt bármit...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2830
 • Aktivitás:
  19%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #838 Dátum: 2020. Július 27. 20:21:18 »
Roxana

A doktor és az ügyvéd számát elteszed későbbre. Csak nehogy összekeverd - ezért a neveket is felírod mellé. dr. Fyodorov biztos nézne, hogy mit akarsz tőle...
Hogy hamar túlessél a dolgon, kitárod az ajtót. Jó jel, hogy senki nem kezd el kapkodni, meg fegyvert rántani. Sőt, Mia sem tűnik dühösnek, vagy mérgesnek. Ehelyett ártatlanul rád mosolyog, majd közelebb lép, és futólag megölel, és beléd karolva, az oldaladon belibeg a lakásba.

/Angol/ Örülök, hogy kijutottál a sittről! Hogy van a barátném? - Mögöttetek a pasas is belép, és becsukja az ajtót. Mia körülnéz, s elismerőleg hümment.
/Angol/ Jó az ízlésed! - aztán feltűnik neki, hogy mit is mondasz - Jajj, már! Ne légy ilyen pesszimista! Miért gondolod, hogy jégre akarunk tenni? - csodálkozik rád - hiszen semmit nem csináltál, igaz? - kérdezi bizalommal telve - de ha szeretnéd, és hiányzik Rina, akkor megkérheted Dmitrijt, hogy fojtogasson egy picit - villannak huncut szikrák a szemében, miközben int az alak felé, aki kissé meglepve hallgatja Miát.
/Angol/ Az gondolom feltűnt, hogy Roger, Black és Rina épp sitten van - tér rá a tárgyra - Van egy elképzelésem, hogy hozzuk ki őket - de a te szerepedet még nem értem teljesen. Mármint azt, hogy miért ejtették ellened a vádakat, és tolták alád ezt a csinos lakást bejárónőstül. Valami azt súgja, hogy hasznos lehet az ügyünknek az, amit tudsz! A terv egyébként egyszerű - kihasználva a felfordulást, átvesszük a város irányítását! - hogy komolyan beszél, azt az is alátámasztja, hogy Dmitrij bólint mögötte. Mia közben leveszi a bundáját, hogy ne melegedjen rá, és a kanapé háttámlájára teszi. Dmitrij nem különben. Fegyver egyiküknél sincs.
/Angol/ No mesélj! Mi történt veled az elmúlt pár napban? - ül le a kanapéra kecsesen, és érdeklődve, no meg lelkesen figyel rád, hogy mit tudsz mondani. Szerencsére Mia nem az a kiszámíthatatlanul robbanékony, mint Rina - így tudod, hogy most teljes biztonságban vagy tőle. Túlságosan  is kíváncsi, meg túlságosan is örül neked, hogy ártani akarjon.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1836
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #839 Dátum: 2020. Augusztus 01. 15:13:43 »
Rina

/Angol/ Hm… talán akkor majd később visszatérünk rá! – kacsintok, majd megcirógatom a nyakát, ha már olyan finom az illata, majd közelebb hajolok és finoman megharapom – Mi számít erőszaknak? – kérdezem

Minden mást elengedve végül nem adva fel a diszpécsernek elkezdem feltenni ugyanazt a kérdést, amit ő nekem, addig sem unatkozom, hogy végül a polgármester témájánál kössünk ki.

/Angol/ Nem sokat tudok róla, de azt igen, hogy nagyon szereti a virágokat! – jegyzem meg ártatlanul, majd kérdés – akkor jót is tenne a virágoknak nem? – tűnődőm, mint akinek ez nagy kihívás, hogy aztán bólintsak – igen, akkor egy park jó ötlet! – azt, hogy mi van a virágokkal, az más kérdés, de nem itt a helye és ideje felfedni – Szerintem ott kimaradt! Itt meg mintha kevesebb lenne mint ott volt! – irányítom, bár nincs baj azzal amit és ahogy csinál, végül minden mást félretéve az utolsó szavakra – Ez – emelem fel a játékot – mindig hasznos, ha kéznél van! – nézek rá, hogy értse nem feltétlenül nekem, majd ha leesik neki, jót nevetek!