Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 14774 alkalommal)

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1826
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #825 Dátum: 2020. Június 27. 11:22:37 »
Rina

/Angol/ S nem az egyetlen amihez értek! – jelentem ki büszke ártatlansággal – Ötödik? Mi volt az első négy? – érdeklődöm – A Nyomozó hangulata lehetett az egyik – susogom, majd bólintok – Jól van, de ha ülnél nem haragszom ám meg! – közlöm mosolyogva, aztán bólintok – a Második Csapás mi? - hümmentek

A nyomozónő nem egy társas lény, de ez még mindig változhat

/Angol/ Oh? Tényleg? Ez igazán kedves! Tudtam ám, hogy a rideg és frigid külső egy érzékeny és törődő lelket takar! – örvendezek, majd kérdő tekintet és töprengés nélkül – Természetesen… nem! Egy név hogy mondhatna bármit is! Nem tud beszélni! Dá! – ingatom a fejem, majd némi tűnődés után – Szép név amúgy! Tetszik a csengése!

Kísérnek kifelé és még azért Bobnak elmondom

/Angol/ Nyomozó ma igen fáradtnak tűnik. Azt kérdezte tőlem a nevek beszélnek e. Hirtelen nem is tudtam mit mondjak! Egy kis masszír jót tenne neki! Igaz, ezt már én is elviselném!

Végül a cellában

/Angol/ Hol a kalandvágy? Ízlelgetni azt amikor annyira megbízol valakiben, hogy teljes irányítást kiadod a kezedből! – susogom, végül az ölelés után – Mindig van első alkalom, no meg gondoltam, ha benne van egy hármas… de akkor majd ketten ünneplünk amikor nyertünk! – harapok a cimpájába végül elhúzódom és végigmérem hogy is áll a helyzet – Szerintem beérem. – állapítom meg, majd felemelem a fejem – Ó hát mi is volt a neve? – tűnődőm, majd megosztom vele – Nagyon kedves volt, megmutatta nekem az őrsöt! De korántsem volt annyira elegáns mint te! – jegyzem meg, majd leülök nyitott combokkal – Szóval… mit szeretnél még tudni? – kérdezem teljes ártatlansággal

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2811
 • Aktivitás:
  22%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #826 Dátum: 2020. Július 02. 18:30:00 »
Rina

/Angol/ Nem rossz, ha az embernek van mihez nyúlnia - ért egyet Bob, mintegy megcsillantva a lehetőséget, hogy mégiscsak van valamilyen személyisége. Arra a kérdésre, hogy mi volt az első négy csapás Bob gyorsan felsorolja
/Angol/ Háború, Betegség, Éhínség, Halál.  Korábban ezt a helyet is megtépázta kissé a háború. Pontosabban a bizonytalan import. De a nyomozó hangulata legfeljebb csak a hatodik lehet a sorban - mélázik el egy pillanatra a felvetésen. Igazából a második csapással kapcsolatban már nem is biztos, hogy fel kellett tenned a kérdést, hiszen az imént már megválaszolta.

A nyomozónő az örvendezésedre kimérten bólint - láthatólag a piszkálódásod úgy elrepült mellette, mintha észre sem vette volna. Bár az inkább valószínű, hogy ebben a közegben eléggé megedződött már ahhoz, hogy fel se vegye.

/Angol/ Remélem később is így látja majd! - válaszolja, aztán unottan az adattáblájára pislant.
/Angol/ Ezek szerint nincs miért itt marasztalnom - vonja le a következtetést - Bob majd mutatja az utat a szállásáig! - zárja rövidre a beszélgetést.

A folyosón azért Bob válaszol a szerinte rá tartozó meglátásodra.
/Angol/ Kár lebecsülni a nyomozó bulldog természetét. Kifejezetten jó arányban tárja fel az ügyeket. A saját férjét is gondolkodás nélkül lecsukta, amikor kiderítette, hogy az "rámpáról leesett" kristályokkal üzletel.
Végül a masszírozással kapcsolatban is szolgál némi információval
/Angol/ Ezt itt tőlem biztos, hogy nem kapja meg. Verésre és sokkolásra van felhatalmazásunk, masszírozásra nincs. Az ügyvédeket viszont nem köti a rendőrségi szabályzat - teszi még hozzá.

Timothy a kérdésedre halkan felnevet - olyan vidámsággal, ami könnyen ragadós lehet.

/Angol/ Úgy látom a kalandvággyal nincs gond, hiszen megvan ez a kapocs kettőnk közt! Elvégre kénytelen megbízni bennem, és átadni a teljes irányítást  - ha azt szeretné, hogy bebizonyíthassam az ártatlanságát! - csavarja meg a szót, ahogy egy ügyvédtől talán elvárható.
Legyen bármilyen merev is az ügyvéded, azért elég hamar kikövetkezteti, hogy mit is mondasz neki, szóval nem teljesen reménytelen eset. A meglepetés halovány árnyéka suhan át az arcán, de utána már ismét megtalálja a pókerarcát amíg fülcimpán nem harapod - mert akkor egy vágyteli nyögést hallat.

/Angol/ Ezt nevezem célprémiumnak! - vigyorodik el, miközben rád kacsint, s még hozzáteszi - emellett az ünneplésnek két okból sincs semmi akadálya! Egyrészt, mert meg fogom nyerni az ügyet - helyezi a kezét a kézfejedre, és támogatólag megszorítja picit - másrészt pedig az ügy lezárása után már semmiféle szabályba nem ütközik a dolog...
Az a benyomásod, hogy nem meglepő módon ismét sikerült egy feltehetőleg jó adottságokkal rendelkező férfi vágyait felszítanod. A többiekhez képest úriemberként viselkedik - mert bár csibészes tekintetével vetkőztet - de képes volt eddig tartani magát a szabályaihoz, és várni. De nem kizárt, hogy ha még húzod egy kicsit, akkor dr. Jekyl helyét átveszi mr. Hide, és alaposan megszeretget.

West vázlatos leírására - ha nem mondasz nevet - sem veszti el az optimizmusát

/Angol/ Majd a kamerák felvételei alapján beazonosítjuk - s utána futólag elmosolyodik, ami azt az érzést kelti benned, hogy nem történhet semmi rossz, ha ő veszi kezébe a dolgokat.
/Angol/ Köszönöm! Igyekszik az ember! - bagatelizálja azt a valójában sok munkát, amit abba fektetett, hogy jól nézzen ki.
/Angol/ Bár gondolom egy ilyen modellnek ez nem akkora szám - dicsér vissza téged burkoltabban, majd a kezét egy-két másodpercre a combodra helyezi.
/Angol/ Mindent tudni szeretnék, amiről úgy véled megkönnyíti a helyzetedet! - válaszolja, és hirtelen nem vagy benne biztos, hogy még mindig az ügyről beszél-e? De aztán kissé észbe kap, és elhúzza a kezét.
/Angol/ Például még egy dolog - a letartóztatásakor vagy utána alkalmaztak esetleg túlzott erőszakot? Azaz vannak-e indokolatlan verésnyomok - kérdezi meg határozottan tőled, és láthatóan próbálna professzionális maradni.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2384
 • Aktivitás:
  8%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #827 Dátum: 2020. Július 03. 10:39:18 »
Nem állhat annyira rosszul, az itteni nők tekintetében ezt vélem felfedezni.  Az a  fekete szín zöld szem és fehér bőr kombináció, de ez nem én vagyok és utálom. Az ügyvédem viszont sajnálom, nincs konkrét típusom mert akkor még Blackért vágyakoztam mikor találkoztam vele. Bejönne nekem magas, sportos, okos de tuti vagy házas vagy meleg.  Nem ártott volna egy kört tenni a kis aranylelkű fodrászfiúkához.  Nem kreditjeitekkel lett volna gond  nekem nincs türelmem hozzájuk. Senkihez se a mai napra azért nem mentem. Eközben feltűnt, hogy már a lakás nyitó kártájával vacakolok oda se nézve, na megvan. -Megjöttem, nahát!-Elismerő ez a "nahát". Benézve a konyhába, és felfedezve a csokoládét. A kávét!!!! Meg amiket még felismerek. A többit Lucy majd elintézi.
-Megszabadultam attól a kék rémtől. Vettem még ezt azt, de most nem fontos.  -Emelem fel diadalittasan a zacskót amikben az új ruhák vannak. Elnézést kérek majd bemegyek a nappaliba kikapcsolom a tévét lehülyézve őket.
-Egy jó darabig a fürdőszobában leszek, ha szeretne valamit ott keressen.-Ez a nő folyton meglep, vagy csak tudja azt belém ivódott szagot le kell mosni magamról. Ha más nem is érzi de én igen. Fürdőhabot, levendulásat, kellőképpen ellazít ahhoz, hogy  ne agyaljak semmin az ég egy adta világon. Hatodjára már nem is igyekezem lemosni magamról kencét  ha ötödjére se sikerült. Egyenlőre maradok fekete hajú. Hajszárítót nem találtam, vagy kopasz, vagy erősen őszülhetett, vagy nem érdekelte az ilyen flancolás. Majd beszerzek egy olcsó céges kék vackot. A konyhában kötök ki újra. Igyekszem mosolyogni és sikerül is mikor közli miféle gyümölcs salátát készített.
-Köszönöm viszlát holnap! -Amint lelép megeszem amit készített nem olyan jó mint Balck mesterművei, de a börtönkosztnál képest szinte eszményi, nézőpont kérdése az egész. Úgy eszem mintha egy hete  koplalt. Meg kell szabadulni ettől a rémes salátától,  előbb iszok egy nagy bögre kávét tejjel cukorral és úgy döntök beáldozom az egyik zacskómat, egy lenti kukába dobom ki. Holnap majd elmondom Lucynak mennyire nem vagyok barátságban az ottani gyümölcsökkel. Elmostam mindent, be akartam menni a az előző doktor dolgozószobájába de átteszem holnapra. Csak egy bögre kávét ittam és tejjel fárasztó napok vannak a hátam mögött, a bögrét otthagyom holnap is elég lesz. Miért nem tudok én  sokáig aludni? Rossz be idegződés, kávéra van szükségem perpillanat. Teljes a némaság a mikró hangja ahogy a tegnapit melegítem és kávéfőzőé, ahogy a frisset készítem. Meglepi ami miatt aggódni kellene csak a tévében van. Kilenckor mond valamit a polgármester ennyi céltalanul nyomkodom a gombokat a csatornákon, hátha nem mindenütt ezt adják. A sport és a zene érdekel leginkább nem ezek a hülyék. Fúrja az oldalam mivel van felszerelve az előző doki dolgozója. Kinyomom a tévét, és arra veszem az irányt, vagyis előtte még egy adag kávé mint éltető erő. Egyszer ma már voltam itt és délelőtt is. Vannak könyvek! Ha mázlim van nem csak orvosi szaklapok, lennie kell itthoni telefonjának illetve munkahelyinek. Nem tudom mennyire volt képben a tudományos fejlődéssel tabletet laptopot holokivetítőt keresek ha találok vagy egyéb ilyen kütyüt, ha nincs marad az eredeti régimódi telefon, mivel nem tudom a számom és amúgy se tudom kit hívhatnék fel ráhagyom az egészet. A furadokit esetleg, megnézem találok e telefonkönyvet. A dolgozóban,  nem hívom fel mert mert kilenc óra, a tévé felett van egy nagy lapos óra, a hálószobában még érthető de, hogy minden helyiségben? Még a WC-ben is?  Szó szerint az elődöm kattant! Nézem "A nagy hírt".

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1826
 • Aktivitás:
  11%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #828 Dátum: Ma - 12:10:39 »
Rina

Bob
/Angol/ Mindig van mihez amíg van mivel! – kuncogok, majd legyintés – Az unalmas történetek nem hoznak lázba – abban nőtt fel, nem ad és mutat neki semmi újat, számára nem csapás, csak egy átlagos nap

Nyomozónő
/Angol/ Csak optimistán! – mosolygok, hogy aztán kérdő pillantás – Valóban nincs! De azért ha látja, legyen kedves megmondani neki, hogy Rina Wyn nagyon szereti! – kacsintás, távozás

Bob – part II
/Angol/ No igen, a kötelességtudat! – bólogatok, magam is vagyok így a bosszúval, bárkin és bármikor! – Akkor finoman veregess meg, ahogy a masszőr szokta! – pillogok, majd bólintok – Ezt jó tudni! – emelem is fel a mutatóujjamat nyomaték kedvéért.

Timothy
/Angol/ Mit az élet ha nem egy folyamatos kaland? – nevetgélhetünk és jót somolygok az irányítás illúzióján, hogy aztán bólintsak – Azt már elvesztettem, de azt mondták az orvosok ha akarom visszavarrják! – nevetek, mintha kellene nekem ez. Ugye azért elég nagy vagyok már ahhoz tudjam mit akarok – cirógatom meg az arcát, hogy aztán hagyjam megszorongassa a kezem, míg végül – Ah, nem kell, West ezredes szerintem nem rejtegeti a nevét! Ő volt az aki körbevezetett! Rendes fickó ahhoz képest, hogy rendőr! – bólogatok, aztán elépek és felemelem a ruhát, megnézhesse – Nem bántottak, bár az furcsa volt, hogy négy férfi kellett egy ilyen törékeny szépség ellen – pillogok végigmutatva magamon