Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 13485 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2762
 • Aktivitás:
  9%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #810 Dátum: 2020. Március 22. 20:23:20 »
Rina

Azt tartja a mondás, hogy a bosszú hidegen a legjobb. Pedig nem is! Talán akkor a legjobb, ha forró, tüzes és izgató. Márpedig ebben nincs hiba - hiszen nem véletlenül forr a véred ha csak arra gondolsz, hogyan is deríted ki az igazságot, míg a többiek, vagy akár a kis vörös teste ívben megfeszül.
A te légies könnyedséged éles kontrasztot mutat a rohamrendőrök masszív és páncélozott tömegével - s talán még emiatt még esélyed is lenne kihasználva a gyorsaságodat és persze a páncélozott önkéntes fedezékeket. A határozatlanságodra, hogy mégis melyik szín a kedvenced, további információt csikar ki a fogva tartóidból.

/Angol/ Van sárga zselé is, de azt a bányászok kapják, hogy megvédje őket a sugárzástól. Ha sokáig fogyasztja, okkeres-aranyszínűvé színezi a bőrt - ami több hónap alatt tűnik el...

Ha látták a Jégfutást, akkor joggal tarthatnak tőled - de ilyen az, ha a hírneve megelőzi az embert. Bár ezek a rajongók nem tűnnek annyira lelkesnek, mint az az egy, akit ott hagytál a hajón.
Bár a rád reccsenő őrnek megmondod, hogy is szólíthatna, látszólag nem igazán tud vele mit kezdeni.

/Angol/ Sajnálom - és némi szánalmat érzel ki a szavaiból - A protokoll szerint a maga megszólítása hármas gyanúsított. Szokjon hozzá! Az én megszólításom R13-as - tudatja, és a vállpáncélra festett feliratra mutat - Ha együttműködik, nem kell kényszerítő eszközökhöz folyamodnunk - nyugtat meg arra, hogy együttműködsz velük - A parancs szerint nem prioritás a testi épsége vagy élete - árulja el, de a többi témára nem válaszol. Úgyis mindjárt megtudod, hogy nem fognak veled maradni a kihallgatás közben. Azt látod, hogy a páncél bár nem új modell, de katonai minőség - a Blue Sun márka ott virít ezen is, mint az itteni legtöbb terméken. A fegyverek használtak, és jól karbantartottak. Egy dolog szúr szemet - a típusa és márkája pontosan megegyezik az ellenállóknál látott fegyverekkel.

/Angol/ Örülök, hogy tetszik itt, mert lehet, hogy évekig maradhat - válaszol unottan a nyomozónő. Feltehetőleg nem te vagy az első látszólag semmit sem tudó gyanúsított. Ott van például a doki is, aki ahogy ismered nem lehet szintén egyszerű eset. A nyomozónőt láthatólag nem lepi meg, hogy nem tudsz semmit az ideggázról.
/Angol/ Ez jó hír - ezért akár öt évvel is kevesebbet kaphat kiszabható ötvenből - majd bólint - de ne aggódjon, az ügyvédje elmagyarázza ezeket a lényegtelen apróságokat. Gondoljon inkább arra, hogy itt nagyon kevés elítéltnek kell tíz évnél többet lehúznia függetlenül attól, hogy eredetileg hány évet is kapott! De akkor talán várja is meg az ügyvédjét a cellájában! - javasolja, majd erre a végszóra szinte azonnal nyílik is az ajtó, hogy a két őröd belépjen, és visszakísérjen a celládba. Ahol semmi változás nem fogad - hanem bő feltehetőleg unalmas másfél órás várakozás után te fogadhatod az ügyvédet. Aki kicsit bátortalanul lép be, és picit összerezzen, ahogy halkan kattan mögötte az ajtó.


/Angol/ Üdvözlet, hölgyem! Timothy Rhodes vagyok, a kirendelt ügyvédje! - mutatkozik be, és kissé idegesen meghúzkodja-igazítja a peremvidéki divat szerinti mellénye alját,  aztán a bilincsedre néz
/Angol/ Nem hiszem el, hogy még mindig magán van! - lép oda határozottan, és az érintésére halk kattanással lehullik rólad az összes darab. Összeszedi őket, és a cilinderébe ejti őket, majd együtt-érzően néz rád
/Angol/ Elnézést, de alig egy órája kaptam meg az anyagát - és eléggé egyoldalúnak találtam a hivatalos beszámolót. Ami bár súlyos, de nem feltétlen védhetetlen vádakat fogalmazott meg. Szívesen meghallgatnám a kegyed verzióját is, hogy kitaláljuk - hogyan tegyük semmissé ezeket a vádakat! - ül le az ágyra, majd várakozóan néz rád - De előbb árulja el, hogy mire volna szüksége egy pár napos itt tartózkodás alatt - és megpróbálom beszerezni! - kéri kedvesen. Úgy tűnik, hogy valóban azért van itt, hogy segítsen neked.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2337
 • Aktivitás:
  6%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #811 Dátum: 2020. Március 28. 15:51:07 »
Úgy vágyom egy forró fürdőre a hosszú boldogtalan napok után...ha nem lettem volna az előbb a konyhában, és láttam a kávéfőzőt kávé meg sehol! Hűtő üres minden szekrény szintén, ráadásul jön valami "szükségevanvalamire" akárki! Nincs is más ruhám csak ez a kék izé. Ruhátlan, lakás pocsék kilátással. Mikor a titkár arra utalt három szett jó minőségű ruhát tudok venni azt hittem ezt tüntessem el magamról de már tudom dupla utalás. A kis sunyi, nincs időm tovább töprengeni mert megérkezik a hölgy igen hosszú névvel fel se tételezi rólam, hogy meg tudom jegyezni a nevét ami nem igaz. Ennél hosszabb dolgokat is fejben tudok tartani első olvasás után görögül, latinul, vagy ógörögül.  Lucy "Azonnal a lényegre török típus"  Nem érdekel, hogy keleti kinézetű felőlem akár hupilila is lelet ha jól főz.
-Nem nincs ilyesmi. Roktor Roxana Dent vagyok de hagyjuk a formalitást ha szeretné Roxananak hívjon nyugodtan. Akkor induljuk is a konyhába. -Igyekszem magam előtt terelni míg belépünk. -Itt már voltam terepszemlén, nem vagyok konyhatündér a kávéfőzőn és a mikron kívül nekem itt minden vadidegen. Na jó egy kanalat a villát poharat ilyesmit még felismerek, de ezt például nem tudom mire való. A kávéfőző, na igen, ez fontos, megnéztem filteres  lennie kell itt belevalónak 4.-es kell, egyenlőre még nem tudom hol lehet a legjobb kávét cukorral kapni ezt a nem én intéztem.  Szerintem induljunk is bevásárolni először mindenképp egy másik ruhát aztán magáé a pálya.  -Később kiterült az a légkondi.