Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 14678 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2787
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #750 Dátum: 2019. Szeptember 02. 16:40:54 »
Roxana

A költői kérdésedre a nyomozónőtől nem ékezik válasz - simán elengedte a füle mellett. Abban biztos lehetsz, hogy Roger valami lényeges ponton térhetett el a történettől. Például szimplán rád kente Joe halálát? Vajon volna oka ennyire neheztelnie rád? Mivel nem igazán járulsz hozzá a párbeszéd kialakulásához, így elég hamar újra a celládban találod magadat.

Alig telik el egy óra, és az ajtód kinyílik, és belép az ügyvéded

/Angol/ Jöttem konzultálni! - tudatja veled, hogy miért is érkezett - Aztán pedig mehetünk is majd vissza a kihallgatóba, mert végeztek Mr. Blackkel - lebbenti fel a következő programodról a fátylat.

Miután megbeszéltétek, amit szerettél volna, Summers társaságában megteszed azt a pár métert a kihallgató szobáig - ahol a nyomozónő még mindig ugyanazon a széken ücsörög.

/Angol/ Foglaljanak helyet! - javasolja, és megvárja, amíg elhelyezkedtek.
/Angol/ A technikusok által begyűjtött adatokat átnéztük, és Mr. Black is megerősítette Roger vallomását - amiből az derült ki, hogy nem Rina lőtte le Joe-t... - olvassa fel a tabletjéről - Ezen kívül Roger elég átfogó, és nem túl hízelgő jellemzése önről megmagyarázza, hogy miért is tér el az ön vallomása a többiekétől. Szóval most, hogy kiderült, hogy Roger lőtte le Joe-t fegyveres lázadásért, végre rátérhetünk a többi vádpontra is, igaz? - szegezi neked a kérdést.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1814
 • Aktivitás:
  4%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #751 Dátum: 2019. Szeptember 19. 18:49:45 »
Rina

Nyugodtan és nem létező lelkesedéssel figyelem a két fakabátot, kiknek arcomra fagyott mosollyal bambulom a ténykedését. Igazából épp lenne dolgom, de nem teszem szóvá, mert képesek lennének úgy dönteni még a végén, hogy akkor ezt meg azt elfelejtettek. Pontosan úgy, ahogy én teszem velük, mert még az sem érdekel, hogy érdekelhetne, hogy érdekeljen. Szóval ehelyett olyasmivel foglalkozom, amivel akarok, esetemben a kis tanítványommal, akit alaposan megölelgetek, hogy fájdalmas sziszegése és fészkelődése elégtétellel töltsön el. Mi tagadás eléggé felcsigáz, ahogy kínok között sóhajtozik, de most nincs erre idő. Illetve van, de most… de most mi? Hm. Eltűnődöm azon, hogy akarok e bárhova is menni vagy inkább csak úgy spontán rángassam be a fülénél fogva és…

Elbambulva és nem foglalkozva azzal melyik kant hogyan hergelem, úgy döntök, hogy magasról leszarom milyen felvételek vannak és hol, mert ugye lássuk az van, hogy már késő. Ehelyett inkább az itt és most a fontos, no meg az a kerek kis feszes fenék, amit markolgatok jókedvemben, ami egyre magasabbra csap. Még a fakabátok süketelése is csak háttérzaj, hiába a huncut megjegyzés – hiszen lássuk be, ő még nem tudja, hogy csak alárendelt lenne bármilyen eshetőség is merülne fel. Itt nem állnak le, tovább pofáznak, de szerencsére olyasmiről, ami többé-kevésbé épp kezem között van, így eltekintek attól, hogy megzavarjam az okoskodást. Sőt, ideje visszavonulni amikor mindenki belátja ez így nem jó és ideje tovább állni.

A kis tüzes Bai Bei pedig…

/Angol/ Így van. – erősítem meg, majd csak úgy végig vonalkódozom a nyakát, ami nálam felér a „tetszel” kifejezéssel és biz nem sokak kaptak effélét – Amit akarok. – vonok vállat, majd kihívóan nézek – Ha úgy érzed van jó ötleted, ne tartsd vissza! – közlöm, majd kartonozunk, hogy végül kicsit adjak a zöld szemű szörnyek – Édes kis vörös démon. Mindenhol az. – közlöm, majd elteszem a képet és nekiindulnék – Talán velem jönnél? – érdeklődöm, majd vállat vonok – Nem féltelek! – közlöm vigyorogva, majd kiegészítem – Használhatsz bármit amit a rendőrtáskában találsz! – mert hogy átpakoltam bele a játékokat és miegyebeket

Visszaérve:

/Angol/ Türelem, a problémát megszüntetem! – szerintem frappáns volt, így szomjoltónak még egy tüske, aztán bólintok, mehetünk – Aha. Ja. Totál jó ötlet volt! – bólintok rá, bár egyáltalán nem érdekel – Üdv srácok! – illegek-billegek, fordulok, jól megnézhessenek, majd lássuk azt a monitort – Nem is vagy olyan szőrös! – jegyzem meg, majd kezet fogok fele és a kezében hagyom a fényképet – Ezt a kis vörös démont keressük, elkódorgott és úgy döntöttem, hogy hiányzik! – közlöm kedvesen megnyalva az ajkam mint aki alig várja felfalja ezt a démont – és mi tagadás, tényleg – Amúgy meg ki nem hagynék egy jó bulit. Ki is öltöztem! – közlöm és kis tükörben vagy valami csillogóban ellenőrzőm a rúzsomat

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2365
 • Aktivitás:
  20%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #752 Dátum: 2019. Szeptember 20. 04:00:26 »
Ez a nő vagy alapból gyűlöl engem jobban is mint a többi elkárhozott lelket, vagy rosszul érzem? Nem hinném. Nem vagyok olyan mint azok az idióták az Arielen akiket a TV-ben mutogattak ahogy átadták az erőt vagy kanalat hajolgattak. Jó kis trükk volt, most azért jól jönne kicsit. Ne utáljon már annyira ez a gonosz nőszemély és legalább hinné el amit mondok.
Tűnődőzöm a cellámban, nem sokáig. Megérkezik az ügyvédem, ahogy kértem. Először Mia hollétéről szerettem volna beszélni de úgy döntöttem ennél komolyabb problémáim vannak.
-Ellenem fognak vallani! Vagy legalább is mást mint én. Nem tudom mit, de erre a köveztetésre jutottam. Illetve ismerik egymást ezer éve, tudja milyen a barátság az mindent felül ír. -Itt megvonom a vállam, másik rossz vagy jó szokásom a hajam most nem tudom birizgálni szörnyen idegesítő!
-Jobban félnek Rinától mint én ki tudja mit hordanak össze. Nem vagyok a következtetés mestere, igaz elvégeztem a törtélem szakot, de nem volt túl sok időm ezen agyalni. Black szemében  láttam valamit, amit először úgy értelmeztem pocsékul vagyok. Most azt mondja "sajnálom". Lehet, hogy hülye vagyok majd kiderül. És még valami, mit kell csinálni 20 év kényszermunkán? Mert ha odajutok biztos, hogy az első nap magamra haragítom a legrabálisabb nőt vagy pasit és halálra veretem magam. Ne legyen már olyan boldog a nyomozónő, hogy hová juttatott.-Újabb vállrándítás, francba kellett nekem levágni a hajam!
Nahát, igaz úgy éreztem az infarktus kerülgetett mikor a nyomozónő bejelentette nem Rina volt a tettes, de gyorsan rá is tért a lényegre, Roger? Megtehette hisz kapitány, nehezen tudom eldönteni röhögjek vagy elképedjek, inkább egyik se tűrök. A többi vádpont? Már közöltem az ügyvédemmel a távlati terveimet, nem fogok védekezni.
-Őszintén? Ki nem Sza...a le!Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2787
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #753 Dátum: 2019. Szeptember 26. 19:20:56 »
Rina

Az események érdektelen vánszorgása közepette olyasmi ragadja meg a figyelmedet - pontosabban te a kis rajongódat - ami sokkal inkább a kedvedre van. Ugyan volnának pajzán ötleteid, hogy is lehetne ezt tovább fokozni - csak az a kérdés, hogy a Tüzes vízbe szeretnél-e elmenni, vagy másképp vágysz a forróságra. Mert bizony itt is lenne mivel eltölteni az időt! Bao-Bei sziszegése is azt mutatja, hogy érdemes volt és lesz is vele foglalkozni.

Emellett vannak olyan dolgok, amiken nem tudsz változtatni. S ezekkel kapcsolatban valóban az a legokosabb döntés, hogy nem foglalkozol velük. Arra itt volnának a többiek - görcsöljenek ők ezek miatt, nem igaz? Elvégre van ennél jobb dolgod is! Mint például a kis tanítványod domborulatait ellenőrizni, hogy minden a helyén van-e? Míg te ezzel foglalatoskodsz, addig West próbál keménynek tűnni. Feltehetőleg saját férfias büszkesége igencsak megsínylené ha végül mégiscsak a kezeid közé is kerülne.

Bao Bei nyakán vöröslő csíkokat hagynak a körmeid.

/Angol/ Hé, mit csinálsz? - kérdezi nevetve tőled. Aztán futólag eltűnődik a válaszodon, és végül megszólal
/Angol/ Ezek szerint a szakács egy jó ebéddel meg fogja úszni - véli, hogy mit is kérhetnél Blacktől.
/Angol/ De hogy mi mást lehetne tőlük kérni, azt nem tudom, mert nem ismerem őket! - vallja be őszintén.

/Angol/ Majd nyomok bele egy kis inzulint, nehogy megfeküdje a gyomrodat! - válaszolja kicsit zsörtölődve Mia jellemzésére.
A kérdésre, hogy veled menne-e, egy pillanatra elmosolyodik.
/Angol/ Hát persze! - aztán elkomolyodik kissé - Ez meg itt becsületkasszás lesz! - mutat körbe az űrhajón. Valóban, a burkolat több helyen hiányos, elég nehéz valóban zárni.
/Angol/ Mire visszajönnénk, lehet, hogy bepróbálkozának - véli. Vele meg West, ha nem érsz vissza időben... A táskára néz
/Angol/ Mit hoztál benne? Terítőt? - kérdezi érdeklődve, majd érdeklődve belekukkant - Ezek érdekes fogások lennének vacsorára - kuncog, amikor meglátja, hogy mi minden van benne.

 
A Tüzes Vízben Brent láthatólag örül annak, hogy végre történik valami. Így a torokmelengető itókát felhajtva megindultok a hiper-szuper titkosnak mondott központ felé.
Ahol a monitorokra pillantva két helyet ismersz fel kapásból. Az egyik a bevásárló központ - a másik pedig a kikötő bejáratára hasonlít leginkább. A többi utca és járat nem tűnik elsőre ismerősnek.

/Angol/ Mert gyantáztatom az arcom! - válaszolja Yeti a szőrösség kérdésére.
/Angol/ Ahogy a tenyeredet is! - szúrja közbe az egyik pasas a monitorok előtt ülve. Yeti elengedi a füle mellett a megjegyzést, és inkább a fényképnek szenteli a figyelmét.
/Angol/ Csinos kis jószág! - véleményezi Yeti - Ilyen megjelenéssel nem igazán lehet bujkálni! - teszi hozzá.
/Angol/ Hé, Rod! - szól a monitort bambuló nagydarab férfinak, aki felétek fordul a székkel együtt, és elveszi a felé nyújtott képet.
/Angol/ Kezd el keresni ezt a pipit a felvételeken! - utasítja Yeti, mire Rod bólint, és elfüttyenti magát a fénykép láttán.
/Angol/ A polgármester a rengés miatt négy óra múlva sajtótájékoztatót tart, a neki kijáró extra rendőri kísérettel. Akkor fogunk bemenni, mert kevesebben lesznek! Addig várunk! - tudatja veled a tervet. Azaz azt, hogy a most következő bő három órában semmi mást nem kell tenned, csak várni. Brent úgy tűnik, hogy ezt az időt azzal tölti, hogy a lefejelt burkolati elem nyomait fertőtleníti az arcán. Rod a kamera felvételeket kezdi el átpörgetni két társával együtt. Yeti pedig egy kijelzőt húz elő a zsebéből, és egy könyvet kezd el olvasni. A többiek pedig pisztolyokat tisztítanak, alszanak, vagy éppen a greenleafi vadvizi evezésről szóló műsort nézik. Már csak az a kérdés, hogy te mivel akarod eltölteni a rendelkezésedre álló időt.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2787
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #754 Dátum: 2019. Szeptember 26. 19:24:29 »
Roxana

Hogy a nyomozónő miért nem kedvel - azt biztos, hogy nem fogod most megfejteni. Elvégre lehet, hogy senki mást sem kedvel - és téged csak ezen felül utál a szokásosnál jobban. Az ellenszenve egy dologra biztos, hogy alkalmassá teszi - bárkire örömmel rábizonyítja, hogy bűnös. Egyedül az a gond ezzel, hogy ez a bárki jelen esetben most te vagy.

Ebből az ügyvéded próbál meg kisegíteni, aki a celládban a falnak támaszkodva hallgatja a véleményedet arról, hogy Roger és Black összejátszik valamennyire. Megértő biccentéssel fogadja a lehetőséget

/Angol/ Ez a lehetőség sem zárható ki, kisasszony! - ért egyet - De pár órája még biztos volt abban, Mr. Black nem fog ön ellen fordulni! - hívja fel a figyelmedet, hogy korábban még optimistább voltál. Azt már nem teszi hozzá, hogy hagytad elúszni a lehetőséget, hogy a többiek ellen valljál a büntetési tételed csökkentésééért cserébe. Ki tudja, Roger lehet, hogy élt vele? Ahogy a kezed mozdulna az elkóborolt tincseid felé, hogy lefoglald a kezed valamivel - a levegőt markolva helyette hamar rádöbbensz, hogy bizony több hónapra megrövidítetted őket. A kérdésedre, hogy mit kell csinálni húsz év kényszermunkán, elhúzza a száját.
/Angol/ Valamit nagyon jól! - közli komoran - Ugyanis a kényszermunkával eltöltött átlag idő nyolc év. A statisztikák szerint a kényszermunkára ítéltek 60%-nak a létállapotában hátrányos változás következik be a nyolcadik év letöltése után - és ez az esély évente 10%-al növekszik.
Azaz meghal, ha jól érted a finomkodó stílusát. Ha sikerül felezni a büntetésedet, akkor is 80% valószínűséggel nem éred meg a szabadulásod napját. Hát nem csodás kilátások?...

Amikor a nyomozónő közöli, hogy Roger tette - rá kell, hogy gyere - valahol logikus. Elvégre mint kapitány, sokkal több törvényes felhatalmazása van a hajó rendjének és biztonságának megőrzésére, mint egy átlagos utasnak. S ha azt nézzük, hogy Joe felrobbantotta a hajót itt-ott - akkor ahhoz képest még arányosnak is mondható a lelövése...

/Angol/ De most térjünk rá a szállítmány kérdésére! - zökkent ki a gondoltaid közül a nyomozónő - Lekértük a polgármesteri hivataltól a fuvarlevelet - és azokon veszélytelen, egészségre ártalmatlan virágok szerepelnek. Az ön által is tapasztalt jelenség a technikusuk szerint akár hűtőgáz szivárgás is lehetett.
Nos, a hűtőközeghez nem értesz, de abban biztos vagy, hogy a növények igencsak mérgezőek - és azok okozták Joe és Black állapotát. Ellenben a polgármesteri hivatal úgy néz ki, hogy letagadja a növények káros hatását.
/Angol/ Mi a véleménye? - tudakolja a nyomozónő.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1814
 • Aktivitás:
  4%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #755 Dátum: 2019. Október 01. 09:50:19 »
Rina

/Angol/ Semmit? – kérdezem, miközben végig karmolok és tetszik a reakció – Kezdetnek nem is rossz gondolat! – értek egyet, de azért én itt még nem állnék meg, de – Roger szereti, ha húzzák az agyát, szerintem még egyáltalán vagy nagyon régen láthatott mezítelen szépséget, hát még ölelni vagy ne adja ég több! A Doki elég szerencsétlen ízléssel rendelkezik, de a szakmáját nagyjából érti. Szereti elferdíteni a tényeket, így még a kérdéseiben sem lehetsz bizonyos. Mia, eszem a bal fülét, meg nagyon kis aranyos ahogy kavar és helyezkedik, de ettől van meg a bája és ugye elég finom mindenhol. Elég huncut jány! – tudom le a dolog ezen részét, hogy aztán kuncogjak a zsörtölődésre, végül – Lesz még lehetőség arra, hogy igazán jól érezzük magunkat! – mondom ártatlanul bármire is gondoljak, majd a táskánál – Ne aggódj. Egyik este végig ehetjük a menüt!

Később…

/Angol/ Jól teszed, szerintem kiválóan használ! – lépek óta és simítok végig rajta, majd ha már úgy van megnézem a tenyerét is úgy, hogy a mellemre vonom, hogy mennyire fér el benne az amivel megáldott a természet – Szerintem egész ügyes keze van! – közlöm a többiekkel, majd ellépek és a fényképpel foglalkozunk – Ugye? Szeretem is kényeztetni, ő meg viszonozni! Nem szívesen veszíteném el. – majd témaváltás – Rendben van! Elég unalmasan hangzik, de néha a semmi a legjobb dolog ami történhet. – majd megnézegetem magamnak a fegyvereket csak úgy ártatlan tekintettel, végül a kamerát kezelő fickóhoz lépek, hogy magam is a monitort bambuljam Miát keresve. Ha nagyon elunnám magam – S mond csak Rod, milyen szórakozási lehetőségek vannak errefelé?

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2365
 • Aktivitás:
  20%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #756 Dátum: 2019. Október 03. 08:56:07 »
Bólogatok egy sort.
-Ön igazán nagyon kedves, hogy igyekszik szépíteni a dolgaimat viszont maradok az eredeti tervnél, ha nem probléma. Ami pedig Roger és Black dolgát illeti?Már Semmiben se vagyok biztos, maradt valamicske reményem konkrétan nem ellenem hanem, nem is tudom?-Itt meg kell állnom egy pillanatra mert nem találom a megfelelő szót.
-Rám nézve végzetest. Roger úgyis kitalál valami hülyeséget, bosszúból mert nem adtam meg neki amire egy ifjú vágyik testileg, mégiscsak gyerek még! Bármit is fog állítani.-Jött a frászkerülgetős vallatás. És igen igazam lett, úgy tettem mint aki csak a körmét nézi elég szép lett a műköröm, és enyhén az ügyvédemre félre néztem, lehúztam kissé a szemüvegem afféle "én megmondtam" nézéssel.
Túl akarok esni ezen az egészen,mert  nekem már édes mindegy. Tudom mi lesz velem. Erre utalt az első Ki nem...hozzászólásom.
A polgármesteri hivatal tagad, ez a politika. A másik meg kész röhej. Az igazságot eddig se hitte el a nyomozók "gyöngye" hazudni nem akarok. Ki tudja lehet azt el hinné.
-Szeretnék segíteni de nem tudok, mert se a fuvar levélhez se az ilyen gazokhoz se értek, nem vagyok biológus Tehát ha maga mondja úgy is van. Az az izé meg? Mi is? Hűtősteknum? Az? Csak orvos  vagyok mégis mit vár tőlem, pikk pakk hirtelen csettintésre varázsoljak tudást, nem fog menni?-Nem hazudtam, tényleg nem.
Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2787
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #757 Dátum: 2019. Október 17. 19:59:48 »
Rina

A kis védencedet felvilágosítod, hogy mit is kéne tudnia a többiekről. Bár azt azért látod rajtad, hogy kétséges - magától rájön-e, hogy mit kezdhetne ezekkel az információkkal azon kívül, hogy most eltárolja őket. Talán Mia jellemzése az, ami leginkább felkelti a figyelmét - és nem épp elégedett azzal, hogy egy mondaton belül szerepel vele a finom jelző. Igaz hamar meg is enyhül, amikor megpendíted előtte, hogy lesz még alkalma igazán kikapcsolódni.Így már a táskára tett megjegyzésedre egy huncut mosollyal reagál

/Angol/ De csak ha te főzöl belőle! - köti ki a feltételét, ami talán nem is volna annyira ellenedre, majd játékosan beleharap a válladba. 

Jeti az első pár pillanatban nem tudja hova tenni, hogy mi is történik - de aztán amikor leellenőrzöd a tenyerét, megérezheted a határozott fogását. Erről bizony Kai jut az eszedbe - egy pillanatra régi emlékek tódulnak elő, s bizony határozottan érzed a hiányát. Mert bár tudod, hogy messze van, ettől a sóvárgás utána - az öleléséért, csókjáért, esetleg tőle egy kiérdemelt, szeretkezés előtti alapos és pajzán elfenekelésért nem szűnik. Az értékelésed persze nem maradhat válasz nélkül

/Angol/ Pedig nem is ő a legügyesebb! - világosít fel téged Rod röhögve - Brent meg csak füttyent a kijelentésed hallatán. De Rod a másik véleményeddel egyet tud érteni
/Angol/ Egy ilyen szépséget én sem szívesen veszítenék el! - bólogat - de keressük is meg, mielőtt más lecsapja a kezedről! - javasolja, és neki is lát átpörgetni a felvételeket, miután a monitorok felé fordult.

Majd a fegyverekhez lépsz - és látod, hogy ebben igencsak felkészültek! Szépen karban tartott, de láthatólag sokat használt darabok. S ráadásul nem is összevissza vannak válogatva, hanem ha jól látod, mindegyik ugyanaz a kivitel - mind a tizenkét darab. Mindössze pár matrica, egyedi festés különbözteti meg őket egymástól. Amikor észreveszik, hogy merre jársz, az egyik, fegyvert tisztító férfi rád néz.

/Angol/ Tucatjával olcsóbb - jegyzi meg - Brent szerezte be őket pár éve - osztja meg veled az információt.
Végül csak kikötsz Ron mellett, aki unottan pörgeti át az egyik utcai kamera képeit. A kérdésedre a monitorról le nem véve a szemét válaszol

/Angol/ Itt bent alvás, társasozás, olvasás. A pia tilos. Kintre meg most csak Brent mehet, mert mindenki más szobafogságot kapott biztonsági okok miatt. Hátha sikerült kiszedni valamit Randallból. De te kimehetsz. Van pár kocsma - például a Tüzes Víz. Szóval errefelé vagy iszol vagy dugsz - világosít fel arról, hogy elég limitált lehetőségek vannak ezen a téren.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2787
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #758 Dátum: 2019. Október 17. 20:02:12 »
Roxana

Az ügyvéded bólint, amikor azt mondod, hogy maradsz az eredeti tervnél.
/Angol/ Ahogy szeretné! - válaszolja, majd széttárja a karját.
/Angol/ A társait magának kell ismernie - ért egyet azzal, hogy az ügy bizonyos részeire sokkal jobb rálátásod van.

A nyomozónővel szemben ülve hallgathatod, ahogy képtelenebbnél-rosszabb teóriákkal hozakodik elő. Mikor az ügyvédedre nézel, ő sincs meglepődve a dolgon. Elvégre az a célja a nyomozónőnek, hogy tiltakozásra, magyarázkodásra kényszerítsen téged - mert úgy könnyebb fogást találnia rajtad.
A polgármesteri hivatal sem okozott meglepetést - azt te sem várhattad tőlük, hogy pecsétes papírt fognak lobogtatni arról egy sajtótájékoztatón - hogy bármiféle bűncselekményhez közük lenne. Nem. Az a papír arról fog szólni, hogy te követtel azt, amivel őket lehetne vádolni.

/Angol/ Ezzel sem lettünk beljebb. Sebaj, nyugodtan maradhat amíg tisztázzuk a részleteket - van elég cellánk! - válaszolja közömbösen a nyomozónő, hogy aztán új kérdésekkel zaklasson. Az előtte heverő tabletre néz
/Angol/ Pár perce jött meg a greenleafi anyag. Figyelemre méltó lassúsággal dolgoznak odaát... - pillant rád - a feljegyzés megerősíti a történetét, hogy Jeremy és Elizabeth hogyan halt meg. Ezen kívül bekérettem Dr. Strauss jellemzését magáról - aki lelkes és ígéretes pályakezdőnek említi. Igaz, az átküldött anyag margójára valaki felírta, hogy nem hívő, illetve még a céda szó is kiolvasható. De ez jelenleg nem tartozik a fontos kérdések közé. Inkább beszéljen az anarchistákról! Remélem nem akarja azt az érzést erősíteni, hogy védeni akarja őket! Mit tud róluk mondani? Volt valami jellegzetességük? Felismerné őket újra? Tudja, hogy hol van a búvóhelyük? Milyen megállapodást sikerült kötni velük? Miért nem hívták a rendőrséget, ha valóban rajtakapták őket? - teszi fel egymás után a kérdéseket.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1814
 • Aktivitás:
  4%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #759 Dátum: 2019. Október 26. 14:18:08 »
Rina

/Angol/ Oh, ne aggódj Bao Bei. – búgom neki érzékien – Nincs is jobb, mint a frissen kikészített pipimell és comb. – harapok a fülébe, majd magára hagyom

Később, Jeti zavarán jót mosolygok. Végeztem minden ellenőrzéssel, kivéve egyet, így a nadrág cipzáras részénél is megragadom a lényeget, majd hümmögve lépek el, hogy nem rossz, de azért nem is olyan nagy dolog. A tenyér is kétségeket hagyott maga mögött, így nincs mit tenni, kicsit el kell bambulni és álmodozni azon, hogy Kaihoz egyikük sem ér fel. De még csak a kis dögös vörös nyomában sem érnek, bár mi tagadás, azért nem teljesen reménytelenek.

/Angol/ Aki megpróbálja annak én csapom le valamijét! – mondom negédesen

S már a fegyvereket nézegetem, felveszem, megszakértem őket, hogy vajon mennyire megbízható és pontos, illetve azt, hogy milyen sűrűn voltak használva. Ezekre egész pontos választ kapok, jobbat, mint általában bárki mástól eltekintve azoktól, akik legalább annyira értenek hozzá mint én. Azért egyet elemelek és pik-pak kipróbálom, épp csak nem lövök vele.

/Angol/ Egész tűrhető darabok. – állapítom meg, majd Ron mellől bambulva unom el magam – Vetkőzős póker? – érdeklődőm, majd bólintok – Az italos szex az mókás! – értek egyet és mérlegelek melyik vagy melyek itt a leginkább férfias egyed-ek

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2365
 • Aktivitás:
  20%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #760 Dátum: 2019. Október 30. 07:19:40 »
A pengeszájú "reménytelen". Ed anyja is alkotott. Nem hívő meg mi is Céda? Ezt a kifejezést utoljára a klasszikus moziban hallottam a nagyfaterrel, ahol olyan filmeket adtak mint a  Zeffirelli filmjeit Napfivér és Holdnővért de a legnagyobb kedvencem a Rómeó és Júlia. Nem azért mert mi a vége, hanem mert fantasztikus a zenéje. Aztán az Elfújta a szél, na jó annak a felénél mindig bealudtam de tuti volt benne ez a szó. Politikus se lennék soha, némi füllentés, a kegyes hazugság a betegeknek,  illetve a az orvosi titoktartás az rendben van. Néha még erőt is ad a túlélési ösztön igen nagy, "Holnapra sokkal jobban lesz" ezt kell mondani mert a család ezt kéri. Másnapra tényleg jobban van volt a kedves beteg. Még most is él, de ha hivatalból politikusként kellene hazudozni ilyesmi miatt, nem tudnék a tükörbe nézni. Majd  a pengeszájú folyamatosan kérdez. A túlélési ösztön a nulla alatt van jelenleg nálam.
-Nézze nyomozónő, ha esetleg töltött fegyvercsövet szorítana a fejemhez azzal fenyegetve lelő ha nem beszélek, akkor is csak azt tudnám válaszolni tényleg nem tudom kikről kérdez! Fogalmam sincs kicsodák, hol laknak, meg a többi amiket összehordott. Kérdezze meg a Kapitány Urat. Végeztem, hiszen azt mondta van elég cellájuk.

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2787
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #761 Dátum: 2019. November 03. 19:27:39 »
Roxana

A nyomozónővel kvittek vagytok. Ő nem elégedett veled, és te sem  lehetsz vele igazán az. Ellenben az igencsak elismerésere méltó teljesítmény - még ha nem is szívderítő - hogy Ed anyja ilyen távolságból is érezhetően utál téged. No meg feltehetőleg a verzum többi élőlényét is... A nyomozónő folyamatos kérdései miatt nem nagyon van elkalandozni a filmes emlékeid között - így végül csak megpróbálod rövidre zárni a kihallgatást azzal, hogy nem tudsz semmit. Erre a nyomozónő szája még keskenyebbé válik.
/Angol/ Rendben! Akkor meghallgatjuk a többiek álláspontját is! - bólint, majd az intésére két testőrt is kapsz, hogy biztonságban visszakísérjenek a celládba.
/Angol/ Majd értesítjük a következő kihallgatás időpontjáról - tudatja az ügyvédeddel, aki szintén feláll az asztaltól.
/Angol/ Ha szüksége van valamire, akkor értesítsen! - fordul feléd az ügyvéded, és az oldaladon hagyja el a kihallgatót. Csak amíg te a cellák felé tartasz, addig a férfi a kijárat fele veszi az irányt.

A celládban változás fogad - amíg nem voltál itt, volt szobaszerviz, mert kitakarítottak, és kaptál tiszta ágyneműt is. A cellában magad vagy, és a sarkok megszámolásán kívül nincs túl sok szórakozási lehetőséged - ráadásul elég hamar végzel is a feladattal. Mindössze egyetlen dolog változott meg - mégpedig az, hogy szinte percre pontosan tíz percenként udvariasan megreccsen a rejtett hangszóró a fejed felett, és megérdeklődi unott szőke hangon - van-e szükséged valamire?

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2787
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #762 Dátum: 2019. November 03. 19:30:20 »
Rina

/Angol/ De csak megfelelően tálalva! - kuncog Bao-Bei miközben a fülébe harapsz.

A verzum nyolc csodája, amit számon szoktak tartani. Mint az Elphame gázóriás ragyogó felhői, a Kalidsa rendszer csillagköde, és a többi. Pedig a kilencedik csoda lehetne az emberi ostobaság, a tizedik pedig Kai! Ennek fényében már jóval természetesebb, hogy senki más nem ér fel vele - de néha talán sajnálatos is...


/Angol/ Úgy hangzik, mintha féltékeny típus volnál! - vigyorog Rod a figyelmeztetésedre.

Az automata fegyverek egy dologról árulkodnak - sok éves profi használatról. Látszik, hogy sokat használták őket, de kitűnő állapotban vannak, és az elsődleges célnak - azaz, hogy végezzenek valakivel - hibátlanul megfelelnek. Jól beállított, jó súlyeloszlású darabok. Úgy tűnik, hogy jó fegyvermesterük van.

/Angol/ Ahm... - érkezik Rod nem túl lelkes reakciója a fegyverek minősítésére - Én azért el tudnám képzelni gyújtó lőszerrel tárazva is - válaszolja.

Ron felsóhajt a felvetésedre
/Angol/ Jó volna, de jelenleg nem megengedett - mond le a póker lehetőségéről. Ezek után már nem sok kétséged van afelől, hogy az italozást és szexet sem veszik ezen a helyen most jó néven. Pedig látsz több, jó kiállású férfiegyedet is könyvet olvasni, aludni és fegyvert tisztítani. Azt lehet mondani, hogy az itteni férfiak mindegyike jó kondiban lévő, sportos harmincas. Jeti lehet az egyik legöregebb - ő talán a negyven évet is megélte már. Egy dologra biztos, hogy alkalmasak lennének - megünnepelni a sikeres rajtaütést. De addig még több órának el kellene telnie...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2365
 • Aktivitás:
  20%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #763 Dátum: 2019. November 04. 06:04:19 »
A pengeszájúnak még pengébb a szája vigyázat csak el ne röhögjem magam. Biztos mondta a nevét valamikor de húzza a lábam alól a talajt kicsit se mozgat. Biztos valami kínai Csen, Li, Csui, franc tudja? Na meg ez a Céda és nem hívő? Jó persze kiselőadást is tartattam volna Ed anyjáról, férfi legfeljebb akkor ér hozzá ha a szentatya kezet fog vele. Álszent vén tyúk utálom a fajtáját. Neki minden nő 0 tól -halálig céda aki a drága fia fél méterig lép. Sajnálom szegény fiút, hogy ilyen az anyja. Na meg a nem hívőség? De, Az vagyok, csak nem  te vallásodé, bolond némber. Ezek csak futó gondolatok már a cellámban.
Előtte olyan kérdésekkel bombázott a "kedves"nyomozónő, hogy esélytelen normális választ adni valakikre akiket még életemben nem láttam. Persze a pengeszájú nem hisz nekem, miért is tenné, én vagyok a rossz hírű hitetlen céda. Arra viszont én is kíváncsi vagyok mit hazudozik össze az ifjú Kapitány és a Szakács!  Ha élve megússzuk kényszermunka nélkül, biztos mindkét idiótát cefetül megverem.
Jól megnéztem magamnak a két testőrt. Mi lenne ha? ÁÁá mégsem! Egy lépést akartam tenni a kijárat felé, de inkább nem. Mi van ha azonnal lefog ez a két ruhásszekrény?
A cellámba érve döbbenet!
-A büdös életbe! -Válogatás nélkül elkezdek enni. Az a nő folyton kérdezget mit szeretnék. Én pedig nem értem mi ez az egész? Korona tanú  vagyok? Vagy vagyunk? Ha a többinek is ilyen a cellája akkor inkább nem kell. Kár hogy éhes voltam. Ezért van az ügyvédem, hogy elmondja. A következő szőke nős beszólásnál komoly listát adok elő és biztos vagyok benne, hogy némely része problémás. De ha a pengeszájú engem szívat akkor én is őt.
-Ó igen lenne pár dolog, kávé minimum fél liter tejjel cukorral. Ez egy. Aztán az ügyvédem kérem fáradjon be a cellámba ha ideér. Jaaa és A pálzából az a két kis  cuki meleg fodrászfiú szőke hajfestékkel és teljes menet felszereléssel, értem ezt hajhosszabbítóval is. Ennyi lenne! Köszönöm!-Innentől már csak a hatást kell várni.
 


Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1814
 • Aktivitás:
  4%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #764 Dátum: 2019. November 06. 08:25:56 »
Rina

Az idő nagyon lassan vánszorog így, hogy nincs mit tenni – olyasmit ami örömet okozna – így van időm arra, amit amúgy nem szoktam túlzásba vinni: gondolkodni. Nem szeretek ilyesmit csinálni, mert akkor mindig ráébredek, hogy mennyire hiányzik Kai és fáj az, hogy nem lehetek vele. Egyszerűen félembernek érzem magam és ilyenkor frusztrált leszek, majd ideges és akkor jön az, hogy valamit nagyon meg kell  szeressek és/vagy verjek. Ez persze csak ideiglenes, de legalább arra az időre nem agyalok. Ami az illeti nekem egy csoda van és annak hiánya igen csak erősen zaklat. Ezzel az a bajom, hogy nem tudom se megkínozni se megverni, ő teszi ezt velem. Ez meg baromira nem tetszik. Gorram-verte érzések…

/Angol/ Nem osztozkodom, csak ha nagyon akarok. – kacsintok

Miután a fegyvereken sincs mit ellenőrizni, lődözni sem lehet és még a póker is ugrott tényleg nagyon unom a fejem.

/Angol/ Nincs? – csodálkozom rá, majd szomorú-együttérzéssel nézek rá, végül – S mióta csináljátok azt ami megengedett? Ez az egész sem az, ha jól tudom. – kérdezek, incselkedek (unatkozom). – Talán mégis körülnézek kint, itt túl sok az izgalom a kis szerető szívemnek.

Indulnék is valamerre, hogy ne egy helyben üljek, mert ha még egy percet ülnöm vagy unatkoznom kell, lepuffantok valakit. Akkor meg már tegyem ezt valahol máshol. Lehet fel kéne keresnem a srácokat, akikkel olyan jót biliárdoztam vagy csak addig sétálni, amíg valaki belém nem köt. Az elveszett és ártatlan szöszi jó kis préda bárki számára, csak ráharap valaki…