Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 10671 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2650
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #705 Dátum: 2019. Április 28. 14:41:18 »
Roxana

Az ügyvéded érdeklődéssel hallgatja a történetet, de látható módon nem háborodik fel - feltehetőleg hallott már nem egy durvább esetet. Végül megszólal
/Angol/ A rossz hír az, hogy Dr. Strauss az ottani egyedüli orvos. Így ő az, aki hivatalosan megállapíthatja a halálok okát, és erről jegyzőkönyvet készít ideális esetben. Az, hogy mellette milyen minőségű ember, az jelen helyzetben irreleváns, mert a szakmai véleményére vagyunk kíváncsiak. Az meg a greenleafi orvosi kamara bejegyzése szerint elfogadható - mivel tagja a kamarának - fűzi hozzá a kijelzőjére pillantva - Persze kérhetünk másodvéleményt is arra hivatkozva, hogy Dr. Strauss pocsék orvos, de annak az átfutási ideje elég hosszú. Mert akkor engedélyeztetni kell az exhumálást, a vizsgáló orvosnak oda kell utaznia, el kell végeznie az új vizsgálatokat. De feltehetőleg a kutya vagy milyen harapásokat azért ő is be tudta azonosítani, mint a halál kiváltó okát - véli az ügyvéded. A nyomkövető említésénél kissé elcsodálkozik, és az ujját húzogatja fel-le az érintő-kijelzőjén.
/Angol/ Ah... - szólal meg majd fél perc múlva - Azt hiszem megvan a félreértés oka! - jegyzi meg - A szenzorok szerint nincs jeladó ebben a cellában. Talán a Holdkutya társaságra gondolhatott! Az valóban kért nyomkövetési értesítést. De az nem azt jelenti, hogy bármiféle nyomkövető lenne magán. Az a cég azért fizet, hogy ha valahol a Verzumban igazoltatják magát, vagy más hivatalos módon előkerülne - akkor értesítik a céget. Ezt azért teszik, mert a cég megbízója elő akarja magát keríteni - vagy legalábbis egy részét. Az Arielen leggyakrabban magánkórházak használják ezeket a fejvadász cégeket. Általában azért, mert van olyan, hogy a beteg nem fizeti utólag a kezelési költségei részletét, hanem megpróbál elszökve kibújni a kötelezettsége alól. Abban az esetben a nem fizető adóst ezek a fejvadász cégek felkutatják, és pl. a beültetett szervet - ami a kórház tulajdona - visszaveszik, és a hozzátartozókra terhelik a felkutatási és műtéti költségeket, ha az adós a tartozás legalább 30%-át nem fizette már ki. Ha magának nincs komoly tartozása valamelyik arieli kórház irányába - abban az esetben más lehet az oka annak, hogy megpróbálják megtalálni és elfogni - magyarázza az ügyvéded. Aztán a hajszín választásra adott válaszod hallatán felsóhajt
/Angol/ Bármit mondhat, de ezt nem! Még az a blőd válasz is jobb, ha azt mondja, hogy csak ki akart próbálni egy új színt! De az eszébe ne jusson, hogy olyan mondat hagyja el az ajkait - Csak annyit tudtam, egy szőke nőt keresnek ezért a fekete rövid haj! - ez egyértelműen arra utal, hogy van takargatni valója! Hiszen a rendőrség csak az alapján, hogy szőke és nő - nem szokott senki sem letartóztatni! - tanácsolja - Különben a lakosság 20% ez alapján előzetesben lehetne...
/Angol/ Ami pedig az azonosítót illeti - a kamerákat visszanézik, de ha jól tudom, eddig nem találtak olyan felvételt, ami a lopást alátámasztaná. Magát egyébként a Fagyosszentes fotó miatt akarták behozni eredetileg. Aztán ezt az egészet a kikötőben megfejelte Miss Reed azonosítójával, és mivel olyan készségesen elbeszélgetett a nyomozónővel - a virágszállítmány kérdése is felbukkant Joe kapitány halálával egyetemben - árulja el, hogy miért is vagy pontosan itt. Aztán amikor Joe elpatkolásáról kezdesz el beszélni, Simmons közbeszól.
/Angol/ A kikötői adatok alapján a hajóról leszálló személyek Roger, Black, Ön, Miss Mia és Miss Rina volt. Azaz vagy Miss Mia vagy Miss Rina követte el ezek szerint a gyilkosságot. Mert ha jól értem arról beszél! - hívja fel a figyelmedet, hogy a név nélküli dolog nehezen megy egy olyan kis csoportban, ahol szinte mindenki mást már megneveztél!
/Angol/ A dolog úgy fest, hogy Joe Kapitány halála részletes kivizsgálást von majd maga után - kapitányi rangjánál fogva. Bekérhetik a hajóról a kamera felvételeket, és orvosi valamint hajónaplókat - ezen kívül Rogert is ki fogják ez ügyben hallgatni! - magának szerintem ehhez a témához nincs sok köze, inkább maradjon is ki! - javasolja. Igaz, neki fogalma sincs arról, hogy a kamerafelvételek egy része törölve van, s ez feltehetőleg gyanús lesz a nyomozóknak. Az orvosi jegyzetek meg önmagukban nem gyanúsak - csak akkor, ha Roger vagy Black mást vallott, és/vagy nem kerül elő több órányi kamerafelvétel a kérdéses időszakról...
/Angol/ Feltehetőleg feltesznek majd pár kérdést önnek, mint tanúnak a talált bizonyítékok alapján, de semmi komoly! - nyugtatna meg.
/Angol/ Holnap ilyenkorra már beérkeznek a bizonyítékok, amik az ártatlanságát alátámasztják a legtöbb ügyben! - mondja neked optimistán - S ha például Mr. Black is ugyanazt fogja vallani a Fagyosszentekről, akkor az a gond is jelentősen mérséklődik! - s nem is kételkedik benne, hogy így lesz!
/Angol/ Van valami kérdése? - tudakolja
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2650
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #706 Dátum: 2019. Április 28. 14:44:19 »
Rina

Mivel a bábu nem lelkizős fajta - ahogy te sem, hamar megtaláljátok a közös nevezőt. Te ütöd, ő meg állja. Ez a munkamegosztás talán még tetszik is - elvégre mi lehet annál jobb dolog, mint hogy kedvedre megrugdoss és megüssél valamit? Úgy tűnik, hogy erre hamar válsz is érkezik Bao-Bei személyében - aki kész lenne átvállalni a pofonzápor után is közönyösen várakozó bábutól a folytatást. Bár látta az utolsó percek "tombolását", ez nem riasztotta el az önként jelenetezéstől. A megjegyzésedre vidáman elmosolyodik
/Angol/ Csak nincs valami gondod a férfiakkal? - érdeklődik azért, hogy a figyelmeztetésre bólintson
/Angol/ Ezt el is várom - komolyodik el - Más sem teszi majd! - jósolja, és igaza lehet. Jobb, ha hozzászokik. A többi védőfelszerelésből viszont válogat. A kar és lábvédőket félredobja, és csak a hátat és törzset - no meg fogat védőt veszi fel.
/Angol/ Falahol el hell heszteni a hosszáesszösszést! - tudatja veled fogvédővel a szájában, hogy miért is nem vett fel mindent.

A kis rajongód nagyszerűen hozza a hozzá nem értők által hozott formát. Igaz, abból is az öngyilkos típust, amelyik nem törődve a védelem luxusával - a támadásra helyezi a hangsúlyt. Igaz, a védelmét tekintve nem is mondott le szinte semmiről... Viszont a szinte szó szerinti esztelen támadó taktika két eredményt is hoz - neki több tucat földre kerülést és nyekkenést - illetve számodra egyetlen, de kemény gyomrost. Ugyanis Bao-Bei, mint erősen képzetlen nem a támadásodat próbálta meg védeni - ahogy egy erősebb életösztönnel és tapasztalattal rendelkező halandó tenné - hanem nem törődve a fenyegetéssel, beleszállt a pocidba. Igaz, ő meg cserébe jó hasznát vette a fogvédőnek - de az ajkai így is felrepedtek és feldagadtak. Te levegőért, ő meg az eszméletéért kapkodott utána egy ideig.
Utána már csak te tudtad őt meglepni - de egy valamit nem tudtál elérni - hogy feladja a gyakorlást. Lelassult, kifáradt, pontatlanná vált a végére, de minden egyes alkalommal feltápászkodott, és imbolyogva bár, de újra begyűjtötte az ütéseket vagy rúgásokat. S ehhez az eredményhez elég volt bő húsz perc. Ennyi idő alatt védőfelszerelés ide-vagy oda, a tompított - de javarészt tiszta találatok leamortizálták a fizikai állóképességét, és végül bár felállni nem tud már, de kifulladva int, hogy folytassátok!

Végül aztán hiába mondod neki, hogy menjen - mert csak remeg a fáradságtól és így valóban kénytelen vagy ölben elvinni a zuhanyig, amibe akár bele is fojthatnád, mert csak fáradtan lecsúszik a sarokban a fal mellett.
Legalább harminc zúzódást és egy véraláfutást vélsz felfedezni rajta - többségük a karján és a lábán színezi a bőrt. Ezen kívül még fel van repedve és duzzadva az ajka, valamint nem kizárt, hogy van egy enyhe agyrázkódása is!

Végül még az ágy elérése előtt elalszik útban odafele - s ezzel kihagyja az étkezést is. A rámpához sétálva harapósan hűvös levegő fogad. Körülnézel ugyan, de csak a szokásos sivár betonplaccot látod az Ólommadár körül - no meg a közelben több - kupacba hordott, deformálódott burkolati elemet ismersz fel. A részedről inkább fáradság, semmint sajgó izmok érzete tudatja, hogy azért a mai testmozgást becsülettel letudtad. Visszafordulva a hajóra, és a rámpa végében az ajtót lezárva magad mögött te is elvonulsz aludni - ami végül nem pont annyi ideig tart, mint ahogy szeretted volna.

Ugyanis arra riadsz, hogy a hajó finoman mocorog alattad - aztán határozottabban rázkódni kezd, míg végül több nagyobb, távoli fémes döndülés borzolja a kedélyeidet, majd minden elcsendesedik, és megnyugszik...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1614
 • Aktivitás:
  19%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #707 Dátum: 2019. Május 01. 00:21:07 »
Rina

Az volt a kérdés mi lehet jobb, mint megüssek és rugdossak valamit. Egyszerű a válasz: hanem valamit, hanem valakit lehet! Szóval nem kegyelmeztem, elvégre ő kérte. Meg is indokolta én meg elfogadtam, így most jól esően nyújtózom, azon csalódást félretéve, hogy pont annyira volt hasznos, mint a bábu. De legalább vele sem kellett lelkizni, így azért megadtam neki a kegyelemdöfést és nem kínoztam meg annyira, mintha tényleg akartam volna. A végén csak egyikünk vigyorog, bár én se nagyon.

/Angol/ Nem válogatok, bárkit megverek, aki kéri vagy nem. – nyugtatom meg, majd biccentek – Valóban. De ők nem is fogják annyira élvezni, mint én! – bólintok rá, majd – A te kivégzésed! – közlöm vele amikor nem veszi fel az összes védőfelszerelést. – Akármit is mondtál, lesz itt hegesztés ne aggódj!

A kis rajongó odaadása tetszett, de látszott, hogy sok munka lesz. Egy részét Mia miatt kapja, de csak azért, mert a kis vörös még nincs itt. Azért egy pofont eltettem neki is, olyan ajakfelszakadós bedagadós jegelőst, mert megérdemli. Aztán persze majd ápolom. Visszatérve a kis Bao Bei-re: elismerően vágtam tarkón amiért sikerült gyomron találnia, de a szeretetem itt nem állt meg. Elvégre nehogy már arra gondoljon nem dicsérem meg érte?! Szóval, amikor már kellően felcsigáztam a szeretethullámot, hagyom elülni. Nincs értelme megölni, mikor ennyire akar.

Szépen megcirógatom a fürdőben, főleg, hogy nem tud ellene tenni semmit, így a fájdalmat élvezettel oltom ki legalább egy kis időre, mielőtt becipelném és ágyban dugnám. Na jó, az utóbbiról lemondok, fel sem fogná mi történik vele, így meg azt kell mondjam, hogy nem sok értelme van, szóval, miután magam is tiszta lettem és adtam neki az elsősegélytudásomból is – én annak hívom – én azért eszem pár falatot. Ennek végeztével ki és körülnézek, majd miután semmivel nem lettem okosabb, szépen lefekszem és magam is pihenek egy sort.

Pihennék, de nem hagyják az embert. Szóval akármennyit is sikerült összehozni, az ébredő haldoklót visszatolom és még a párnát is rádobom, mielőtt közlöm vele, hogy kenegesse magát míg én körülnézek. Szóval előbb egy pólót veszek fel, aztán egy shortot amire felcsatolom a pisztolytáskát, aztán vállamra a puskát és kilépek a kabinból. Nem sietek, mert tudom, hogy ha valaki szórakozik, azt úgy is lepuffantom és bevágom a hajtómű lángjai közé. Szóval előbb a pilótafülkénél nézek ki, hogy mit látni, aztán a rámpa felé veszem az utat.

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2198
 • Aktivitás:
  7%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #708 Dátum: 2019. Május 03. 09:37:15 »
-Nem tudom milyen orvos, valószínűleg jó. Másképp nem maradt volna ott, arra még kicsit kitérnék, hogy nekem szóltak a helyiek a a kerítésen csak táblák vannak áram nincs. Ez  volt rajta vigyázat vadállatok. Jó szűrűn.  A a vadkutyákon kívül még ki tudja miféle dögök életnek ott. Egy Ed nevű fejbéli sráccal összehaverkodtam, és szólt gumicsizma nélkül ki ne tegyem a lábam a motelból mert néha jó pár patkány, kígyó és egyéb kis termetű dög át tud szlisszani. A közelébe se mertem menni annak a kapunak, nem hogy átmenni rajta! -Arról viszont hallgatok Ed javaslatáról  talán be kellene szereznem egy fegyvert, és majd ő megtanít a használatára. Vagy nem így volt? Lehet, hogy az ügyvédúr látja pillanatnyi töprengésem, csak legyintek. Mintha azt mondanám "semmi"!
Néha állok járkálok leülök megint fel.
-Én a legutolsó okra szavaznék a kórházban töltöttem életem majd minden percét, nem vagyok műtve, kivéve most mert idegileg teljesen ki vagyok készülve, a számláim meg ami kell be voltak időben fizetve. Jól keresem tényleg, most miért hazudjak, de soha nem jött be a magassarkú cuki ruha stílus nem vagyok biztos, tudnék e benne járni. De ha bennem lenne valami mű amiről tényleg nem tudok, kifizetném, csak sajnos a minden bankkártyám elvették tehát nem tudom.  -Most leginkább a falat rúgnám, ami rettentő nagy hülyeség lenne mert lezúznám a lábam úgyhogy csak beleütök ököllel.
-A francba!-Elkezdem rázni,én hülye állat vigyázni kell a kezemre.
-Mindegy mostanában úgyse fogok műteni! Hol tartottunk?A szőke , vagy fekete. Amit mond nem áll messze a valóságtól, sőt totál igaz volt fekete meg barna de a barnát eleve kizártam az olyan unalmas, ez a fekete szerintem kimondottan jól áll, egy ideig. Maradnék a sajátomnál. -Nem merem azt mondani hogy szexi, még félreérti.
-De oké, ahogy akarja legyen, kipróbáltam a feketét és passz. Lépjünk, tovább. Joe halála. Rina volt, ő ölte meg. Mennyi időnk van? Azt mondta sürget az idő. Joe testét kidobtam az űrbe, ha nem tettem volna Rina megöl. Így is minden este ostorral vert.  -Ezt olyan egyszerű arccal mondom minta én lennék a robotnővér aki végigmegy a folyosón teszi a dolgát és hiába kiabálnak rá nem mond semmit. Megfordulok, a ruhámat persze azóta már rendbe vágtam.
-Bizonyíték, ostornyomok maradéka! Ha nemtettem azt amit mondott pengével akarta elvágni az artériáim. Van itt a nyakamnál egy kis csík a bőrömön. A majdnem elvágta. -Gyorsan le is húzom, ne tűnjön úgy, hogy mutogatom magam.
-Ezzel a szintén kitérővel újra arra szerettem volna felhívni a figyelmét, hogy az a nő k...ra nem komlett, már elnézést a csúnya szóért. Az eredeti foglalkozása bérgyilkos. Magától is rájöhetett, élvezi a kínzást. Joe is így halt meg, megkínozta és fejbe lőtte. Az egész olyan...mocskos, nem is tudom
képtelen vagyok róla beszélni. Szívesen kimaradnék, Joe halálából csak ha megnevezem a gyilkost ahogy már megtettem, választhatok is magamnak koporsót, Rogerrel és Blackkel együtt.  a Fagyosszentek értem, A lopás, ahha! Jobb is mert az is Rina volt nem tudom miért? Tanultam pcyhológiát muszáj szak, három év mi lesz ha gyerekből mégse lesz orvos alapon de az ő agya még  nekem is totál káosz.
-A fagyossznteknél csak bólogattam, hogy oké mehetünk tovább.
-Kérdésem most nincs, viszont két dolgot szeretnék kérni már ha megoldható. Egy egyszerű fehér pólót, jó sok kávét. Köszönöm!-Reménykedem, hogy holnap beengedik ha nem is kávéval de egy fehér pólóval jön vissza. Imádom Black ingéből áradó illatot. Nem olcsó vacak pacsuli, Black illat. Pár méterre lehet tőlem. Piszkosul hiányzik, kicsit kutatok az emlékeim nem is kell messze menni, "szobaszerviz!" Legalább könnyebben alszom el, minta a a plafont bámulnám hajnalig.
Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2650
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #709 Dátum: 2019. Május 05. 17:15:21 »
Rina

Amikor arról ejtesz szót, hogy egyenjogúság van - legalábbis a verést illetőleg - egyetértően bólint, hogy megértette. Elvégre ez volt az első tulajdonságod, amit a Jégfutás alatt megfigyelhetett. Persze a remekbe szabott keblek után! Ellenben amikor a hegesztést említed meg, picit tanácstalan pillantás a jutalmad - feltehetőleg nem teljesen érti, hogy is jön ez most ide.
Az alapanyag minőségével úgy tűnik, hogy nem lesz gond, de a formába pofozása bizony lehet, hogy neked is időbe fog telni. Talán az az egyetlen szerencse, hogy rugdosni is lehet - és nincs egy rossz szava sem hozzá. Pontosabban ez így nem igaz - csak rossz szavai vannak, mert nem igazán érted a fogvédőjétől - amik a fehér fogacskáit védik a véletlen kipotyogástól. Azért a vesevédőt felvenni a részéről jó ötlet volt - így legalább anélkül inzultálhatod, hogy tartani kéne a súlyos sérülésektől. Elvégre ha nyolc napon belül gyógyul, akkor nincs is semmi gond!


A fürdőben a kézrátételes gyógyítás látszólag nem tett csodát - mert a foltok nem tűntek el róla, és nem is pattan fel ereje teljében - de a testét borzongató élvezet és az ajkairól felszakadó sóhajok, és a halk köszönöm nagyszerűen mutatja, hogy a kezelés jót tett neki!
Mivel nem igazán van magánál, így a további szeretgetések későbbre halasztódnak. Mindössze a doki zúzódáscsökkentő krémét kellett még használnod rajta, és kész is vagy a teljes körű elsősegéllyel! Zárásként felfrissülve, és letudva a kötelezőket megnézed, hogy még mit rejt Black birodalma a pocid számára. Amiben nincs is hiba, talán az, hogy a kiszolgálás eddig ha nem is jobb - mert nálad ki lehetne az?! - de kényelmesebb volt.

A váratlan ébredés után egyből intézkedhetnéked támad - már csak az a kérdés, hogy most munkásokat, huligánokat, vagy alkatrész tolvajokat kell-e gazdagon kitömnöd ólommal?
A kis rajongód a párna alól igaz hogy tompán, de azért még ad életjeleket

/Angol/ Ha megölted őket, gyere vissza és vedd le rólam a párnát, mert nem tudom megemelni a kezem! - nyöszörgi, míg te felöltözöl és fegyverkezel. Elsőnek a pilótafülkébe mész, ahol végre van ablak mindenhol - csak még egy kicsivel több helyen kell még rögzíteni. Kipillantva nem sok mozgást látsz odakint, lévén, hogy még sötét van - de távolabb mintha pár gyanúsabb buckát vélnél felfedezni az amúgy tökéletesen üres és sík betonplaccon. Utána a rámpához menve, és kióvakodva a hajó hasa alá elsőre úgy tűnik, mintha a hajó körül véletlenszerűen 10-20 alak feküdne. Másodjára már gyanúsabb a dolog - ki az a barom, aki a hideg és üres betonplaccon feküdve próbál meg elrejtőzni? De a város felől is idehallatszik több helyről a vijjogó szirénák hangja. A harmadik pillantás már egyértelműbb - biztos, hogy nem emberek, hanem valami más lehet - de az is odafagyva, mert semmit sem csinálnak. A legközelebbit megközelítve kiderül, hogy a két fejnyi átmérőjű izé nem más, mint szikla. Ahogy a többi is hasonló anyagból van. Picit távolabbról megszemlélve a hajót, annak a tetején is van jó pár kisebb-nagyobb szikladarab. Ha tippelned kellene, a mennyezetről szakadhattak le, ami talán kétszáz méterrel feljebb feszülhet az égbolt helyén...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2650
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #710 Dátum: 2019. Május 05. 18:54:12 »
Roxana

/Angol/  Az, hogy valaki jó orvos, és hogy a Greenleaf egyik Isten háta mögötti falujában lakik - az nem feltétlenül jár együtt.Ez inkább valószínű lenne például az Arielre - válaszolja tűnődve. Szó se róla, egy sztársebész biztos, hogy nem szívesen költözne egy apró, elmaradott faluba negyed pénzért, ahol semmiféle feltétele nincs meg a valóban modern minőségi munkának. Edre ellenben semmit nem szól - nem tartja fontosnak az ügy szempontjából, így csak bólint, hogy megértette.
/Angol/ Akkor szerencséje van, mert ha például visszaveszik a beültetett szívet, akkor azt az adós nem szokta túlélni! - árnyalja a képet az ügyvéded - Ebben az esetben feltehetőleg csak elfogják, és visszaszállítják az arieli megrendelőhöz - tudatja, hogy is működik ez. Igaz, azt már nem említi, hogy a megrendelő miért is akarhat téged, és mit is akar majd veled csinálni. Amikor a falat megütöd, Simmons együtt-érzően felszisszen
/Angol/ Ez fájhatott! - kommentálja - Rendben van a keze? - kérdezi valóban érdeklődve - De ha javasolom ne csinálja! Ugyanis a helyreállítási költségeket magára terhelik - akár a falról akár a kezéről van szó! - figyelmeztet. A hajszínnel kapcsolatban megkérdezi
/Angol/ Nem az én dolgom, de nem próbált még ki mást? Vöröset, vagy zöldet, esetleg kéket? - tudakolja, hogy aztán elégedetten bólintson arra, hogy elfogadod a tanácsát, hogy mit mondjál a hajfestés okára. Joeval kapcsolatban viszont megrázza a fejét.
/Angol/ Ez csak akkor használható információ, ha hajlandó ellene tanúskodni, és a többiek is ezt vallják! - hívja fel a figyelmedet. Ebben van is valami, mert ha bevádolod Rinát, és nem ítélik el, akkor neked szó szerint lőttek. Vagy ha csak pár évet kap, vagy esetleg megszökik a börtönből. Persze utána lehet, hogy elítélik, de Joe mellett lebegve ez feltehetőleg téged sem hoz vissza az élők sorába. Simmons láthatólag együtt-érzően szemléli a hátadat, de azért látszik, hogy figyel, mert megkérdezi
/Angol/ Mostanában nem veri? Mert innen úgy tűnik, mintha a legfrissebb is pár napos lenne...
Rinával kapcsolatban feltesz még egy kérdést, amit lehet, hogy valóban át kell gondolnod.
/Angol/ Mondja csak, maga szerint Rina jó ismerősei milyenek lehetnek? - kérdezi, s amire a válasz az, hogy nem sokkal jobbak, mint Rina - S az ismerősei közül vajon lenne olyan, aki zokon venné Rina elítélését? - teszi fel azt a kérdést, amibe egy igen esetén szintén könnyedén bele lehet halni... A kérésedet hallgatva megrázza a fejét
/Angol/ A ruhakiadást meg tudom sürgetni, de a szín az élénk neonkék lesz, ami UV alatt szembántóan világít. Ez a helyi fogdaviselet. De pólónak legalább póló - teszi hozzá vigasztalásul. A kávéra ellenben megrázza a fejét.
/Angol/ Sajnálom, de külön ételt vagy italt nem hozhatok be, és csak szakorvosi igazolás esetén kaphat más ellátást, mint a víz és zselé - sóhajt fel, majd távozik.
Egy kis ideig még ott kavarog a levegőben Summers illatszerének illata, de levegőszűrő hamar bekebelezi, és semlegesíti. Így már csak a te ruháidba ivódott halvány illatok maradnak. Black feltehetőleg valóban pár méterrel lehet odébb, de most csak az emlékével kell beérned - mert jelen helyzetben fényévekre is lehetne! Ennek ellenére sikerül szépet álmodni - de mikor épp kiderült volna, hogy mit is akar Black egy szál kötényben, habverővel a kezében, arra ébredsz, hogy finoman remeg az ágy, ahogy beindultak a hajtóművek! Igaz, a fogdának legjobb ismereteid szerint nincsenek is hajtóművei, így ez elég nehezen hihető magyarázat. Végül valahonnan alig hallható, inkább érezhető puffanás hallatszik. Feltehetőleg valami nagy távolabb becsapódott a földbe...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2198
 • Aktivitás:
  7%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #711 Dátum: 2019. Május 09. 08:40:11 »
-Lehetne rosszabb is. Mia fél évig élt és dolgozott már nem emlékszem milyen nevű bolygón ahol még orvos se volt. Rátettek egy nagy Bé betűt amit később elárult annyit tesz boszorkány. A  vörös haja miatt. Szerintem még örülhet hogy nem égették el élve máglyán. Hogy a nagyapám szavait idézzem, Mindig van lejjebb!-tűnődünk el párban.
-Értem, valamilyen formában visszakerülök az Arielre.-Nem hinném, hogy ez a szerencsén múlna de ez lesz.
-Nem fáj nem ütöttem akkorát és nincs szándékomban tovább ütögetni a falat. -Leülök, megint. Nyugodtnak kell maradnom.
-Majdnem eltalálta. Piros ezüst. Kosaraztam az egyetemen, de nem emlékszem semmi durvább sérülésre. Valami másnak kell lennie. -Most kicsit visszatértem az eredeti témára, mert még azon "kattogok".
-Legszívesebben kamuznék valami idétlenséget, például hogy túl sokat ivott és alkohol mérgezést kapott vagy ilyesmit. De nem lehet, ahogy már említettem Roger végig ott volt és nézte illetve hányta az egészet. Képtelen lesz befogni, kapott tőlem két kis pofont nem nagyot, mert sokkot kapott el is hiszem. Szegény kölyök! Rina azt mondta ha Black nem beszél túl éli. Akkor már magukhoz tértek úgy ahogy, és Joe halott volt. Mi Pedig Rogerrel ha nem is villámgyorsan de  úgy ahogy kitereltük Blacket a pilótafülkéből. Rábíztam Rogerre Blacket. Lehet, mindent kitöröltünk arról a napról de talán Black viselkedése, szavai kellemetlenségei, vagy kötözködése, olyan a felvételeken, hogy a jég hozzá képest forró. Volt akihez hozzá se szólt. Hozzám legfeljebb minimális szinten. Volt akihez  egyáltalán nem. Aztán valahogy megtört a jege.-Az Ügyvéd úrnak Nem kell tudnia a kapcsolatunkról. Ki tud róla? Mi és senki más. Ez így most pont jó.
-Rinában ez a egyetlen jó. Gyorsan váltogatja a nőit pasijait,  mindegy rájuk un. Utánam Mia jött. Most ezzel a kis Mao-yin vagy, hogy hívják nevű helybéli csajjal lóg. De már lebeszélt egy iszogatást egy randit egy rendőrrel West nevűvel. Ott volt a kis nőci is, láttam a szemében a mérhetetlen gyűlöletet. Jobb lesz vigyázni vele. Rina nem hülye, még ha börtönbe is kerül gondoskodik róla mi se ússzuk meg. Íme a válasz arra van e külső kapcsolata, van.  -Muszáj mosolyognom a neon kék póló miatt.
-Tökéletes, lesz szinte....izééé.... a kedvenc színeim.-Biztos rondák de nincs  más választásom.
A kávé nélkülözését próbálom komoly arccal fogadni. Ha nincs nincs...! Egy rövid Oké a válaszom. Végül is most nem vagyok ügyeletben. Csak ne lennék ennyire ideges. Minél jobban próbált nyugtatni annál jobban rám hozta  a frászt!
-Jaaaa! Az a zselés fenesetudjami? Ahha! Találkoztunk igen! Fantasztikus volt! -Elmondtam a véleményem róla szemforgatás és grimaszolás között. A hangomból azért remélem hallható a durva szarkazmus.
Szép emlékekkel próbálok elaludni, ami sikerül is hozzásegít Black inge. Másképp csak bámulnám a plafont egész éjjel. Reggel arra ébredek hogy bemozdult az ágyam, az agyamban rögtön beindult a vészcsengő baj van vagy ez itt normális? Fenéket! Olvastam Pompejiről azt hitték néha csak mocorog  a hegy aztán mindenki meghalt, mert kitört  vulkán. Ja és ez csak a kezdet volt. Földrengés ez van! Nyomom a piros gombot, ha szerencsém van még lesz itt néhány rendőr. 


Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1614
 • Aktivitás:
  19%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #712 Dátum: 2019. Május 13. 14:52:23 »
Rina

/Angol/ Te beszéltél valami hegesztésről…

Jegyeztem meg, hogy mit nem ért, majd jöhetett a menet. Igazából szinte már el is felejtettem, hogy mi történt, de majd a következő hasonlónál lesz mit felidézni. Ide értve a fürdőszobát is, ahol magam kedvére tettem-vettem, amit csak nem szégyelltem. S mi tagadás nem vagyok egy szégyenlős fajta. Később sem fogom magam vissza, bár sokkal inkább a saját szórakoztatásomra, mintsem a kis tanítványom érdekében. Mivel nincs ellenállás, egészen új kísérleteket hajthatok végre, de sokat nem játszom, mert elnézve a nyomokat rajta úgy döntök, hogy megérdemel egy kevéske kenegetést.

Aztán a pocimat kell kenegetni, minden féle talált finomságokkal, amik már tartanak ki sokáig, de amíg van addig bizony mértékkel, de élvezettel fogyasztom el, hogy elmélázzak azon, mennyivel jobb amikor ezt elém teszik és nem harcolni kell érte. Nem mintha letörne a körmöm vagy mi, de azért megvan a maga bája annak, ha az embert körül rajongják. Végül a kajakómának engedelmeskedve bebújok az új párnám mellé és kiélvezem a nyugalmat és békét, amit a többiek hiánya ad. Kicsit ugyan bosszankodnék, hogy a kis vörös démon ennyire eltűnt, de lehet eladta magát rabszolgának. Aki pedig nem használja jól a száját, az ne csodálkozzon ha kirúgják az összes fogát. Nem igaz? De.

Szóval ez a reggel is idegesítően érkezik. Most rászánom az időt, nyugodtan rángatom magamra a cuccaimat és utolsónak a nagy testvér kerül a kezembe, mely bár nem rezeg, de cserébe képes acéldarazsak reptetésére. Valami motyogás búcsúztat, amire valami olyasmit dörmögök, hogy előbb azért eltűntetem a hullákat, de ha úgy nézzük, akkor valóban visszajövök és leveszem majd az arcáról a párnát. Körül sem kell néznem, hogy érezzem ideje használnom a fegyvert, de legnagyobb csalódásomra, sehol senki. Ez nagyon elszomorít, még erősebb a késztetés, hogy lelőjek valamit, de mint kiderül semmi életteli…

Elképzelhető, hogy a vinnyogás és minden egyéb ricsaj egy lehetőség, hogy kiengedjem legalább Black-et? Akarok én egyáltalán ilyet? Nos, tettem valami ostoba ígéretet, szóval visszamegyek Bao Bei-hez és leveszem a párnát, majd… ennyi.

/Angol/ Megnézem, hogy kellő rendőr tűnt e el az őrsről, aztán ha úgy van kiengedem Roger-t meg Black-et. A Szöszit majd útközben megálmodom, de ami téged illet, csak lelassítanál. Szóval kend be magad és csendesen haldokolj. Ma még picit rádolgozunk később, hogy holnap kiderüljön, milyen gazdag a szókincsed.

Eztán távozom és a kis buboréktragaccsal megyek egy darabon, de nem végig, hanem valami kocsmáig, majd bemegyek egy korty borostyánért – igaz, ide már a puska nélkül – majd végül irány az örs, ahol az öltöző a cél, ha elérhető, ha nem, akkor pedig az első akadályon bambulok és próbálom megfejteni miképp lehet rajta átjutni. Mosollyal vagy…

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2650
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #713 Dátum: 2019. Május 16. 18:42:57 »
Rina

A napi rutin mint a neve is mutatja - különösebb esemény nélkül telik - főleg, hogy nincsenek itt a többiek. Zavaróak? Igen. Zajosak? Jó eséllyel. Hibbantak? Szinte biztos. Ám a nem-jelenlétük két dolgot is eredményez. Egyrészt a készétel kezd látható mértékben fogyni - amit az a tény sem hátráltat, hogy Bao-Bei legalább annyira rosszul tud főzni mint te - ha nem rosszabbul. A másik pedig az, hogy mivel nem itt vannak, így nem tudsz rácsodálkozni, hogy már megint mi a bánatot csinálnak. Ráadásul még - talán a ha nem is a legértelmesebb, de feltehetőleg a legérdekesebb személy - Mia sincs a hajón. Pedig amennyire ismered, biztos izgalmassá tudná tenni ezeket a perceket is.
A reggelt viszont nem kell, mert az magától is bonyolódik. Mit reggelt! Van az kora hajnal, vagy éjszaka közepe is! Nincs is mit csodálkozni azon, hogy Bao-Bei inkább halni, mint kelni készül. Te sem kapkodtad el a készülődést, és talán az tart ébren, hogy közben kitaláld - hova és hogyan üríted majd bele teljes a tárat a zajongókba, hogy kielégítsd azt a gyilkos vágyat, ami így korán reggel veled együtt kezd ébredezni.

A kis rajongód az eltüntetésre csak egy nyűgös minek?-et motyog a párna védelme alatt. Őt most az sem érdekelné, ha ott hagynád a véres hullákat az Ólommadár alatt.Ám odakint hamar kiderül, hogy nincs választási lehetőséged a hullák számát illetőleg. Egy kósza lelket sem látsz, akibe csinos lukakat lehetne durrantani. Pedig a fájdalomtól nyöszörgő, és a saját vérében tocsogó emberek látványánál kevés jobb afrodiziákumot ismersz - pláne ha te húztad meg a ravaszt!
A városból hozzád szűrődő zajokból biztosra veszed, hogy ott is nagy felfordulás lehet. S pontosan tudod, hogy a felfordulással felrúgják a megszokott hétköznapi rutinjukat - ami kellőképpen eltereli az emberek többségének figyelmét olyasmiről, amit egyébként azonnal észrevesznek.

A kis rajongód továbbra is a párna alatt hever, amíg le nem emeled róla. Erre csak kinyitja a szemét és felpislant, de nem igazán mozdul. Az éjszaka alatt mélyülő színű zúzódásai mint megannyi érintés érzékeny bekapcsoló gomb kelleti magát rajta. Elég egy mozdulat, és szinte biztos, hogy tiéd lenne a figyelme!

/Angol/ ühm... - válaszolja a tervedre, s már kezdenél gyanakodni, hogy nem is figyel, amikor váratlanul megszólal
/Angol/ Mert nehéz tolni az ágyat? -utal arra, hogy miért is lassítana le téged - ha bajba kerülsz, hívjál! - szól még utánad, de hogy mit tudna tenni, az nem derült ki.

A kis kocsiba beülve végre nem kutyagolva jutsz be a városba - és ami fontosabb - most kényelmesen, kellemes húsz fokban gyorsan utazhatsz. Mivel elég korán van, ezért egy hajnalig nyitva tartó kricsmit keresel. Út közben azért látod, hogy a városban jóval nagyobb a mozgás, és több fény van az ablakokban, mint szokott lenni - ez feltehetőleg annak köszönhető, hogy mások is kényszer éreznek arra - megnézzék, mi is történt. Alig öt perc múlva már a Tüzes Víznél áll meg a kocsi, amit a beépített navigációs rendszer dobott fel lehetőségként - amikor kocsmát kezdtél el keresni. Itt az sem lenne baj, ha a sárga hóig leinnád magad. Mivel a kocsi vezet, ezért senki nem szól egy rossz szót sem, hogy milyen állapotban ülsz be.

Maga a hely nem egy nagy durranás - vagy egy tucat box található benne asztalokkal, és másik nyolc asztal pedig középen kapott helyet. A padlót könnyen takarítható szürkés öntött gyanta adja, a falakat pedig különböző égetett szeszek poszterivel díszítették. A légszűrő több-kevésbé jól végzi a dolgát, mert nincs kellemetlenül erős szaga az olcsó szeszeknek. Pár vendég az asztalra kókadtan várja a józanodást, az egyik boxban nemrég még talán kártyáztak, de most több üres pohár mellett inkább arról beszélnek, amire te is felébredtél.
A boxok hangulatvilágítása az, ami talán figyelmet érdemel - egy zárt akvárium van beépítve a hátfalba, amiben mindössze tiszta folyadék van - és annak a tetején ég valami - halvány derengésbe vonva a közvetlen környezetét. Az unott és kissé álmos csapos mögött látod az árlistát, úgyhogy egyből tudod, hogy mit érdemes rendelni.
A gyors lélekmelegítő után a rendőrőrs felé veszed az irányt. Ahol azzal kell szembesülnöd, hogy meglepően nagy jövés-menés van - úgy tűnik, hogy szabadnap ide vagy oda, de mindenkit berendelhetek.
A benti irodában hatan intézkednek, veszik fel a folyton csengő telefonokat, telefonálnak, míg az öltözőből szállingóznak elő a rendőrök, hogy aztán láthatólag fáradtan, vagy épp kipihenten elinduljanak ki az utcára, vagy valamelyik asztalhoz lépve konzultálni kezdjenek egymással. A telefonbeszélgetéseket hallva úgy tűnik, hogy kisebb anyagi károk keletkeztek, illetve van pár sérült is, akiknek kórházi ellátásra van szükségük. A "kedvencedet" - Westet most nem látod, de nem kizárt, hogy valamelyik utcát rója.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2650
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #714 Dátum: 2019. Május 16. 18:46:00 »
Roxana

/angol/ Ez legalább olyan haladó szemléletű hely lehet, mint a Jiangyin itt a szomszédban! - véli a hallottak alapján Simmons. S most hogy említi, Mia is arról a helyről mesélt. Ez a naprendszer csupa ilyen bolygóval van tele - Greenleaf tahófalvával, itt van St. Albans a befagyott pokollal, és Jinagyin a babonás földművesekkel. Csoda, hogy a kutya sem szívesn jár erre?
Az ügyvéded láthatóan nem fog és nem is akar tovább beszélni az Arielről - talán mert anélkül is van miről beszélni, ami aktuálisabb. Ellenben amikor a kosarazásról beszélsz, megenged magának egy kissé vidámabb választ.

/angol/ Nem irigylem a barátját - bármit hozzávág, biztos, hogy eltalálja! - utal arra, hogy sokkal jobban célozhatsz az átlagnál. Joe dolgát illetőleg megrázza a fejét
/angol/ Emiatt aggódom egy kissé - egy hajó kapitányának megölése, segítése, az abban való részvétel vagy a gyilkosság megakadályozásra tett kísérlet hiánya bűnrészessé teszi a legénység tagjait a gyilkosságban. Ráadásul ez erőszakos zendülésnek számít - és az ilyet a hajótulajdonos cégek lobbijának köszönhetően a lehető legsúlyosabb büntetésekkel szokták büntetni, ha kézre kerülnek a résztvevők. Jinagyinon halálbüntetés, itt húsz év kényszermunka, Greenleafen pedig százhetven év fegyház - aminek legfeljebb a felét lehet elengedni - világosít fel a jogszabályokról, amely a hajó kapitányát - és persze a hajó tulajdonosát védi, nehogy jó ötletnek tűnjön ellopni egy teljes hajót rakományostul - miután az ötlet ellen fellépő embereket kizsilipelték.
/Angol/ Ennek örülök, és a jó hír az, hogy itt nincs hátrányos megkülönböztetés a ruhák terén - mindenkinek rosszul állnak - jegyzi meg - A szín pedig azért ilyen, hogy a hóban könnyen meg lehessen látni.

A távozása utáni pihenő olyan hajnali három körül ér véget a földrengésgyanús esettel. A kommunikációs gombra tenyerelsz utána, de ugyebár ha nem szólsz bele, akkor a túloldalt ez fel sem tűnik senkinek. Már ha van ott valaki, vagy épp azzal vannak elfoglalva, hogy te mit akarsz - és nem azzal, hogy mi történt. Talán bő fél perc is eltelik, míg méltóztatnak válaszolni
/angol/ Ne aggódjon! Volt némi mennyezetomlás, de nem találta el az épületet nagyobb tömb! Mellesleg a cellák a legbiztonságosabb és legmasszívabb részei a rendőrségnek - egy bombatalálatot is ki kell bírniuk! - tudatják veled, és utána már bármit is csinálsz, nem válaszol senki több órán keresztül. Az idő lassan telik, mivelhogy a cellában nincs semmi érdekes, csak te. Ráadásul igencsak rosszul érzed magad, mert már lassan fél napja nem jutottál kávéhoz - és Simmons elmondása alapján ki tudja, hogy mikor fogsz? A döglött csiga sebességével vánszorgó idő végül az ajtón lévő kis ablak nyílásával lódul meg, és a kis ablakon három dolgot is betolnak. Egy tál zselét, amely most nem kék, hanem narancsszínben pompállik a jégből készített tányéron. Aztán egy neonkék inget, nadrágot, tiszta neonkékneműt, és egy színben hozzá passzoló szemüveget. Egy neonkék törülközőt, sötétkék szappant, fogkefét, és fogkrémet. S legvégül egy apró tasakot, amin kiböngészve a feliratot az olvasható, hogy koffeintabletta. Mennyiség: 1db, és csak egy csésze teával ér fel a hatóanyagtartalom. Végignézed a kapott ruházatot is, és ugyanazt a logót, márkát látod benne, mint ami a koffeintabletta tasakján, és a zselé oldalában is remegni: Blue Sun bvh. ellátó
Azaz büntetés végrehajtás. Ezzel az almárkával még nem futottál össze, pedig a farmerodat is a Blue Sun gyártotta, ahogy Black konyhafelszerelésének nagy részét is...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1614
 • Aktivitás:
  19%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #715 Dátum: 2019. Május 18. 13:05:37 »
Rina

/Angol/ Mert még egy tisztességes sóhajra sincs erőd. – zárom rövidre a témát Bao Bei-el

Később, már a „Tüzes víz”nél megengedem magamnak a kortyolgatás közben, hogy körülnézzek, majd némi mentát rágcsálva elindulok a fakabát tábor felé. Útközben is egyre többen mászkálnak arra, de mikor belépek azt látom, hogy senki sem unatkozik. Ez azért jó, mert a kutya sem törődik velem – meg nem is látok itt olyat, plusz elég volt a Jégfutáson – így határozottan – mint aki tudja mit csinál - megindulok az öltöző felé, hogy akad e arra valaki és ha igen, akkor mennyire zavarná, ha egy női egyenruhát kiemelnének valamelyik szekrényből. Nem izgulok rajta, mert ha nincs ilyen, akkor távozom, hogy megnézzem azt a helyet, ahol a kamerákat kezelik. Nem vagyok benne biztos, hogy szeretném ha látná bárki is azt, ahogy kiengedem a Kölyköt meg a Szakácsot.

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2650
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #716 Dátum: 2019. Május 23. 18:16:04 »
Rina

A kis kedvenced nem szól, csak egy kissé elgyötört uhh... a válasz a részéről - meg egy pápát intő kézfej.

Miután feltankoltál a tüzes vízzel, a rendőrség ajtajában mielőtt belépnél feltűnik az üveg tükröződésén, hogy az egyik mögötted lévő épület tetejéről feltehetőleg fényképezőgéppel valaki szemmel tartja a rendőrséget.

Bent valóban nem törődnek veled. Az öltöző felé menet még újra megcsodálhatod a fogva tartottak listáját - a lényeg nem változott - sőt, ha jól látod, még egy újabb cellának találtak bérlőt.Belépve az öltözőbe,
halk zene szól egy lejátszóból, és hangulatos gőzpamacsok szakadnak el a többiektől, hogy kíváncsian feléd lebbenjenek a férfi fürdő ajtajától. Ahonnan egyébként vízzubogás hallatszik, és némi beszélgetés
/Angol/ ...kapta az előtetőt, és bár nem szakította be, de a plexit eléggé hazavágta. Még szerencse, hogy nem napközben történt - amikor kint lehetnek a kicsik is!
/Angol/ Jah, vagy a bevásárló központban! Annak az üvegteteje több helyen is betört.
/Angol/ Be kéne tiltani az üveget! Veszélyes ablakokhoz használni! Esküszöm, hogy jobb a plexi. Könnyebb, olcsóbb és strapabíróbb.
/Angol/ És milyen faszán olvadna légkörbe éréskor, ha az űrhajók ablakai abból volnának! - vélik.
A női oldalra sétálva hamar megtalálod a korábban már felmért használaton kívüli öltözőszekrényt - és a mélyén a celofánba csomagolt vadonatúj egyenruhákat. Ezen az oldalon most rajtad kívül nincs senki, csak tucatnyi vízcsepp vezet a fürdő felé - mutatva, hogy merre találhatsz vizet. Ebben a környezetben nem is okoz nehézséget kiemelni egy egyenruhát...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2198
 • Aktivitás:
  7%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #717 Dátum: 2019. Május 24. 08:01:01 »
Szólnom kellene arról hogy Mia pontosan ezen a bolygón volt rabszolga de ez még ráér. Hülye lesz visszamenni.
-Joe nem volt kapitány, nem ez volt a rangja csak saját magát nevezte így. A hajó tulajdonosa és egyben kapitánya Roger. Eredetileg az apjáé volt a hajó de ő meghalt. Nem ölt Rina kapitányt, csak egy szerelő. Valami ilyesmi lehetett vagy nem tudom. Nem értek az ilyesmihez. - Nem fogom elárulni ki a barátom. Nagyából ennyire számítottam nem ér meglepetésként mit sózhatnak rám.
-Bármily hihetetlen nem egymás dobálásával szoktuk elütni az időt a barátommal.-Csak meg ne kérdezze, hogy akkor mivel legfeljebb azt mondom magánügy, és az is.
-Á ezt el is felejtettem fehér póló fehér hó...-Muszáj mosolyognom azon amiket az ügyvédem mond. Azt hittem ezeknek a fazonoknak egyáltalán nincs humoruk, tisztelet a kivételnek. A hajnali háromi ágyremegés kiugraszt az ágyból nem is fogok visszafeküdni oda. Pánikolok ezért nyomom a gombot, megnyugszom nem vagyok egyedül. Tegnap este sajnos meg kellett válnom a kontaktlencsémtől ezért mindenhez nagyon közel kell mennem vagy tapogatózom, a karomig még tisztán látok. A látványom egy külső szemlélőnek akár vicces is lehet, már ha egyáltalán van itt valaki. Black ingének már szinte teljesen elpárolgott az illata de én tudom milyen. És ezt senki, semmilyen elszívó nem veheti el tőlem. Nem tudom mennyi az idő azt sem mennyi telt el mostantól ehhez kell hozzászoknom a húsz évnyi kényszermunkán. Meg kellett volna kérdeznem mit kell csinálni, követ törni, jeget? Havat lapátolni?
Nyílik az ajtón a kis ablak. Nem csak étel van rajta, egy szemüveg azonnal fel is veszem. Minden tiszta, és nem homály. Leveszem és megnézem a céges feliratot, Blue Sun, nem vagyok biztos benne két három napon belül nem törik ketté, vagy kiesik belőle a lencse nagyon kell rá vigyáznom. A többi holmi is Blue Sun, és kék mi más. Kivéve az ételnek szánt zselés trutyi, meg a koffein tabletta. Nem kávé csak tea, de jobb mint a semmi. Csak azért mosdok meg és mosok fogat mert úgy festek mint akit elgázolt egy iskolabusz szemeteskocsi kamion? Ez így egyben, utána se szebb a látvány ha Black most látna biztos kiszeretne belőlem főleg ebben a göncben. Neki is ilyet kell hordania vajon? Az én divathóbortos barátomnak? Ha eddig nem kapott infarktust akkor most biztos.

 

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1614
 • Aktivitás:
  19%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #718 Dátum: 2019. Május 27. 21:14:55 »
Rina

Befelé menet megállok a tükör előtt és megcsodálom a szépségemet, rámosolygok magamra és még csókot is dobok, miközben megnézem magamnak a balféket a kamerával. Aztán belépek és nyugodtan – mint aki itthon van – végigsétálok a helyen az öltözőig, ahol lyp sync éneklem a dalt amelyik épp szól és kicsit riszálom így is úgy is. Útközben azért megnéztem magamnak, hogy hol találni a kártyás-kódos balfékeket, illetve a kamerákat hol lehetne kilőni, de...

Igen hamar kiderül, hogy esélytelen az egész hirtelen támadt ötletem, hogy jó lenne legalább egy szakács, mert ez még is csak egy fakabát odú. Így mivel nincs jobb, mint bővíteni a ruhagyűjteményt, átválogatom a korábban látott szekrényben található készletet és ha akad számomra megfelelő, akkor egy rendőrségi – vagy ha akad civil – táskába tömöm, hogy magamévá téve lelépjek innen.

Útközben vetettem pillantást arra, hogy be tudnék e szólni a kölyöknek, de mivel nem lehet, így ezt is elengedtem, hogy aztán csak az ajtónak integettem kedvesen.

Kifelé menet úgy döntök, hogy balra el, így kiérve már nem kérdés merre megyek. Úgy tűnhet, hogy hazafelé sétálok, de a célom pedig nem más, mint a kukkoló paparazzi vagy mifene, amit korábban láttam. Akkor nem érdekelt és most se igazán, de talán van kedve csevegni arról, hogy mégis mifene történt. Legrosszabb esetben megengedem neki, hogy enyhítsen a rosszkedvemen, igaz, azt még nem tudom, hogyan is fogja tenni, mert bizony sok a lehetőség!

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2650
 • Aktivitás:
  14%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #719 Dátum: 2019. Június 03. 19:28:04 »
Rina

A tükröződő felület elárulja, hogy messze te vagy a legszebb a vidéken - és ehhez félre sem kellett állnod. Hiába, a pozitív visszacsatolás jó dolog - így nem kizárt, hogy jó hangulatban lépsz be a rendőrségre.
De előtte még egy tűnődő pillantást vetsz a tetőn figyelő tükörképére - hisz ennél többet most úgysem érdemel!
Az biztos, hogy nem az a roskatag, csoszogó házmester típus. Hanem mint a legtöbben - talán a kabátnak köszönhetően - elég masszív képződménynek, és a színválasztása alapján férfinak is saccolhatnád.

Bent már sokkal kellemesebb hőmérséklet, és komoly nyüzsgés van. S mivel nem téblábolsz elveszetten - hanem a helyismeret birtokában magabiztosan tartasz az öltöző felé.
Ahol is van lehetőséged átgondolni, hogy az előbb - a nagy közös helyiségben, ahol csak úgy nyüzsögnek - látott diszpécser nőt és az előtte villogó monitorfalat hogy lehetne hatástalanítani észrevétlenül. Vagy záros határidőn belül megszerezni a cellákat nyitó kártyák mellé a nyitókódot is. Elég hamar felméred a lehetőségeidet, és a feladat nehézségét - ez így szinte esélytelen.

Ha viszont már itt vagy, és adott a lehetőség - azért a ruhatárad bővítése nincs ellenedre - így el is pakolsz némi válogatás után a zörgős celofánba zárt egyenruhák közül egy nadrágot, inget, kabátot - de a kötött sapkát bizony otthagyod. Táskából csak rendőrségi jelzéssel ellátott sporttáskát találsz - az itteni rendőrség logója díszíti - de mivel a célnak megfelel, így abba pakolhatod a zsákmányodat.

Kifelé menet az öltözőből az ajtóhoz lépve még hallod az elismerő ciccegést, ami arra utal, hogy a férfirészlegből most már rálátnak az ajtóra - azon oknál fogva, hogy nem a zuhanyzóban tartózkodnak.

Kint a nagy termen átvágva a cellák folyosója felé veszed az irányt - de ott egy pillantás elég rá, hogy lásd - a magánzárkák ajtaja masszív acél, és ott villog mellettük a kártyaolvasó és a számbillentyűzet is. A közös, hagyományos rácsos cellákban viszont jelenleg senki sincs. Így sarkon fordulva inkább elhagyod a helyet, és ráérősen elindulsz az utcán. Befordulsz a sarkon, hogy a leskelődő épületének egy újabb oldalát ismerd meg - s itt már látod, hogy ez bizony neked való vidék. Egyrészt mert kihalt, másrészt mert az épület rendelkezik külső létrával, ami egyenesen a tetőre vezet! A négy emelet magasságba vezető létra viszont foglalt - ugyanis épp ereszkedik lefelé rajta valaki. A ruhája színe alapján az lehet, akit nem olyan rég a tetőn láttál. Az oldalán egy nagyobb tömött válltáska lóg, de azon kívül nem látsz nála semmit, ami aggodalomra adhatna okot. Főleg, hogy még nem vett észre.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"