Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 10562 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2641
 • Aktivitás:
  15%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #690 Dátum: 2019. Április 04. 19:51:04 »
Rina

/Angol/ Inkább a pláza, mert ott kapták el őket - válaszolja, de látszik, hogy nem bánja a dicséretet - még ha talán érzi is, hogy csak színlelt lelkesedés szól belőled.

A monitor előtt egyértelművé válik, hogy a rendőrség gyűjtögető életmódot folytatva összeszedte Mia kivételével a teljes legénységet. Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy azért kerültek bajba, mert neked egyáltalán nem szóltak! Hálátlan banda! Igaz, ennek egyetlen előnye van - hogy téged (még) nem köröznek.

/Angol/ Szereted elnyújtani a jó dolgokat? - tudakolja vigyorogva West, majd ujjal a nyuszi fényképére bökve részletes adatok tűnnek fel. Ami alapján kiderül, hogy tizenhat múlt, de mint hajó tulajdonos, kapitányi rangban van - ráadásul már most felsőfokú végzettsége van - űrhajómérnök végzettséggel. Alatta pedig az sorakozik, hogy mivel is gyanúsítják
- Üzleti? kapcsolat szélsőséges anarchistákkal
- Biológiai fegyver csempészete?


West kissé rácsodálkozik az utolsó sorra
/Angol/ Ez egyre jobb - jegyzi meg - korábban még nem volt itt! De a gyanú szerint ő a banda esze - próbálják is szorongatni!
/Angol/ De ez csak egy kölyök! - jegyzi meg a kis rajongód
/Angol/ Egy kölyök zseni! Egy bűnöző géniusz! - hívja fel a figyelmét West.
/Angol/ Amíg nem járnak utána az utolsó tételnek, addig biztos nem engedik el óvadék ellenében. A másik úgy három-hatezer dollár körüli összegbe kerülhet - vonja meg a vállát.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1597
 • Aktivitás:
  28%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #691 Dátum: 2019. Április 06. 18:25:04 »
Rina

/Angol/ Az csak a kezdet! – dicséret nem fakul ki, hízzon csak az ego – Amindenit! Nem is gondolná az ember lánya, hogy bár még ott a tojáshéj a fenekén már ilyen komoly zűrbe keveredett! – idióta, hülye, balf*sz – Tényleg olyan okos lenne? Nem is tudom, nem néz ki annak. – érintem ujjbeggyel ajkaimat, majd vállvonás – Akkor csendes-pihenő neki! Ami pedig a nyújtást illeti, kell a bemelegítés, még meghúznám magam. Nagyon köszönjük ezredes úr a körutat! Nagyon jól éreztem magam és sokkal nyugodtabb vagyok, hogy tudom ilyen biztos kezekben vagyunk! – búcsú ideje, lelépnék, itt nem tehetek és nem is akarok semmit

A következő lépés a lelépés. Bao Bei korábban javasolta, hogy ne koptassuk a cipőnket én pedig hajlok az efféle jó ötletekre, így hagyom, hogy válasszon és most az egyszer irányítson! Mielőtt ezt megtesszük egy terminált keresek, ahol az innen mielőbb távozó hajók időpontját vélném lekérni. Végül visszatérünk a Roncstelepre, hogy bekapjunk pár falatot és ha Mia épp ott van jól kifenekeljem amiért szó nélkül eltűnt!

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2641
 • Aktivitás:
  15%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #692 Dátum: 2019. Április 08. 19:55:03 »
Rina

/Angol/ Azt tartják, hogy a baj nincs tekintettel a korra - utal arra, hogy mindegy milyen idős valaki. Roger minősítésére csak újra megnézi a fotót.
/Angol/ Néhány kollégánál intelligensebb arca van. Különben is, a legutóbbi intelligencia teszten kiderült, hogy az állomány 20%-a intelligens, 80%-a pedig erős... - vigyorodik el. A búcsúra látványosan felsóhajt.
/Angol/ Hölgyeim, részemről volt a szerencse - válaszolja, s bizony hogy így van!
/Angol/ Ha egy határozott fellépésű férfira volna szükségük, tudják, hogy hol találnak meg! - reklámozza még egy picit magát.
/Angol/ Igen, lehet, hogy élünk az ajánlattal - mosolyodik el a kis rajongód - Rina mondta is nekem, hogy rég nem látott ilyen szemrevaló példányt! - néz fel rád oldalról hozzád bújva, halkan kuncogva - ami West figyelmét is megragadja.

Az utcán a terminál vadászata nem egyszerű, de nem is reménytelen! Főleg, hogy van segítséged Yeo-jin személyében. Így három percen és két sarkon belül találtok is egyet, ami kérésednek megfelelően derengőn listázza a várható hajókat, mint valami digitális jós

>...

>Érkező hajók
-MCII. Blue Sun corp. ellátóhajó 2 nap múlva
-Iceberg rabszállító hajó 5 nap múlva
-Rosszcsont bányászhajó 6 nap múlva

>Induló hajók
-MCII. Blue Sun corp. ellátóhajó 3 nap múlva
-Iceberg rabszállító hajó 5 nap múlva
-Rosszcsont bányászhajó
-Ólommadár szállítóhajó

>...


/Angol/ A Mekii az egy céges hajó, és a Blue Sun helyi irodájának hoz ellátmányt. Havonta egyszer jár erre, és Greenleafből érkezik, és oda is megy vissza - tudatja veled a kisokosod.
/Angol/ Az Iceberg helyi járat - rabokat hoz a bányákba a környékbeli többi településről. A Rosszcsontot pedig nem ismerem! - sajnálkozik.

Végül aztán a védenced rutinosan elköt egy lime zöld színű, s valóban leginkább kerekes lime-ra hasonlító járművet. Mindössze két ülés van bent, de jelenleg ez az optimális mennyiség számotokra. Yeo-jin nem sokat vacakol beszállás után. Amint halkan becsukódik az ajtó, a műszerfalon terpeszkedő térképen rábök az ujjával a kikötőre. A kocsi erre életre kel - felkapcsolja a kinti lámpáit, illetve a benti fűtést, és halkan duruzsolva megindul. A sebesség tényleg nem észvesztő - talán ha eléri a harminc kilométert óránkét - de mivel eleve picik a távolságok a településen belül - így nem jelent gondot. Pláne, hogy pillanatok alatt kellemesen langyos időt varázsol az utastérbe.

/Angol/ A kocsi a barlang mennyezetére szerelt jeladók segítségével tájékozódik - árulja el Yeo-jin menet közben. Alig öt perc alatt megérkeztek, és csendben leparkol a kocsi a hajó mellett.

A hajón és a környékén továbbra is ti vagytok az egyetlenek, így a futó étkezést senki nem zavarja meg - Mia sem. Aki ki tudja, hogy hol lehet? Mindössze két hely biztos - nincs a hajón, és nincs a rendőrségen. Yeo-jin a konyhában csacsogva hamar feltalálja magát - ugyanis Blacknek hála csak melegíteni kell. Így szépen megterít számodra, és meg is melegíti a kívánt fogás(oka)t.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2191
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #693 Dátum: 2019. Április 09. 07:00:44 »
Ez a nyomozónő síkhülye, szórakozik velem, vagy Roger  olyat mondott neki féltékenységi rohamában ami felé billenti a mérleget. Nem csodálnám, hisz nála még fegyver is volt, ráadásul  csak "szájkaratés" nagyon megtetszett ez a szleng szó, de Rogerre pontosan illik. Viszont amint keménnyé válik a helyzet mint most, totális nyuszivá válik bármit bevall még sírhatott is. Fujj! Kis hülye! Majdnem közbeszóltam vagy válaszoltam volna a pengeszájúnak hiszen ugyanazt mondta vissza a közepes tanuló szintjén. A lényeget kihagyta, egy ba...nagy hajón nem lehet csak satuféket nyomni és már áll is. Aztán hopp visszapillantó és hátramenet. Elmondtam a miért nem dobtuk ki a virágokat, épp az előbb. Na jó lehet hogy hülye de ennek kicsi a valószínűsége ez inkább Westre jellemző aki akkora egomán, hogy folyamatosan a tükrébe pofázik, mekkora király Ő! Roger nyusziskodott, persze védi a kis megtépett bundáját. És Marad a Pengeszájú trükközése? Leginkább! Ha az első mondatnál még nem de a következőknél már nagyjából kezdtem rájönni a turpisságra, hiszen folyamatosan Joe és senki más üzletéről nincs szó. Igyekszem olyan fapofát vágni amekkorát csak lehet.
-A kérdéseire ezentúl csak és kizárólag ügyvéd jelenlétében vagyok hajlandó válaszolni!-Visszamegyünk a cellámba, egyenlőre nem tudom mekkora  bajban vagyok. Balck sokkal nagyobban mint én, mivel nem tudok mit csinálni egyenlőre felmászok az ágyra és a repedéseket számolom hány meg hányféle van, legalább telik az idő.

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2641
 • Aktivitás:
  15%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #694 Dátum: 2019. Április 10. 19:23:20 »
Roxana

Bár a nyomozónő csak annyira tűnik intelligensnek, mint az arieli mosópor - erős lehet a gyanú, hogy ez nem teljesen igaz. Hanem csak próbál kihozni a béketűrésedből - háta valami olyasmi hagyja el a szádat, amit felhasználhat ellened. S nem kizárt, hogy mivel volt ideje Rogert megdolgoznia mielőtt téged is behoztak - jól bemártott csak hogy a saját bőrét mentse. De most már tudod, hogy miért is hívja Mia nyuszinak - mert nem elég bátor. S ez újabb aggodalomra adhat okot - mégpedig azért, mert elköpheti hogyan halt meg Joe. S ha a két vagy három vallomás - a tiéd, Blacké és Rogeré nem egyezik a főbb pontokban - akkor tovább fognak titeket izzasztani.

A celládban az elkövetkezendő majd egy óra szinte eseménytelenül telik el, de aztán a folyosóról zajok ütik meg a füledet. Végül a cellaajtón lévő nyílás - amin korábban a kezedet kellett kidugni - ismét kinyílik, és egy tányér kék izét tolnak be rajta a keskeny belső peremre./Angol/ Jó étvágyat! - utalnak rá, hogy mit is kéne vele csinálnod. Aztán választ sem várva ismét bezáródik a kis ajtó, egyedül hagyva téged a konyhaművészet ezen rossz viccével. Ha Black is ezt kapja, tuti idegösszeroppanást kap! Közelebb lépve bizony látszik, hogy valamiféle zselé van felkockázva, és egy jégből készült tányéron szolgálták fel - amit úgy készíthetnek, mint a jégkockát.
A zselé maga szobahőmérsékletű, és nyomásra átmenetileg formázható - majd lustán újra felveszi az eredeti hasáb alakját. Szagra ellenben elég ismerős és gyanús - de nem is kell sokat gondolkodnod rajta - Papaya lesz az! Feltehetőleg az egyik legolcsóbb és legközelebbi gyümölcs lelőhelyről származhat az aroma - Greenleafről. Ahol Ed most biztos ismét a Mama felügyelete alatt senyved... A zselé ránézésre mentes minden természetes összetevőtől. Bár nem vagy jártas a börtönkoszt világában, azért olvastál róla, hogy ellenben megfelelő mennyiségű tápérték és vitamin lehet belekeverve.
Ahogy elnézed, az étkezés végén a mosogatással nem is kell majd foglalkoznod - csak bedobod a tányért a mosdóba, és magától lefolyik.

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2191
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #695 Dátum: 2019. Április 12. 07:37:45 »
A piacoló nagy faterom  szerint mindig van lejjebb! Ezt ékesen bizonyítja a jelenlegi helyzetem, lakhelyem és a vacsorának szánt kék izéé??
Papaja...fujj! Na mindegy enni kell még ha utálom is. Csóró Ed remélem anyád meghalt már, különben olyan leszel mint az a csávó akit egy filmben láttam. A nagy fater a piacoló, (ki más) imádta a régi filmeket, és folyton elhurcolt, a mozi neve Klasszikus mozi volt, és tök régi filmeket vetítettek. Azt vallotta ezek alapfilmek és látni kell. Szóval szegény Ed olyanná válik mint a hapsi a Psyhoban. A  hulla anyjához dumál,  és késsel gyilkolja a szőke csajokat. Aztán kidobja őket a mocsárba, vagy oda ahol senki se talál rájuk. Nem is csodálnám, az anyja egy...inkább ááá rá se merek gondolni mi, vagy ki???
Némi Ed-es kitérővel  akivel, mindig kellemes emlékek törnek rám, az anyját kivéve...Végül mégis itt vagyok! Ellenérv, Ennek a nyomozónőnek még sokat kell fejlődnie ahhoz, kihozzon a sodromból. Úgy tekintek rá mint kellemetlen betegre, akit nem tudok átpasszolni a robotokra. Amíg nem tudok semmi biztosat, a nekem szánt ügyvédtől hallgatásba fogok merülni. De ha mégis beszélni kell arra fogok alapozni, hogy ez kiskölyök, féltékeny bosszúja rajtunk, rajtam inkább. Mert ha a Joe halálát bevallotta volna Rina is lenne? Vagy az is lehet, hogy a kis sz..os azt állította én tettem? Vagy Black?
Áááá kár ezen agyalni, ügyvéd nélkül meg végképp nem! Inkább kialszom magam, mást úgy sem tudok tenni. Már az ágyon voltam félálomban, és egy ősrégi szólásmondás ugrott be. Vajon mi lehetett mikor Black meglátta azt a kaja szerűséget??? Kiakad mint a taxióra???? Hogy van kedvem mosolyogni de mégis, ugyebár mindig van lejjebb.
 

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1597
 • Aktivitás:
  28%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #696 Dátum: 2019. Április 13. 12:05:32 »
Rina

/Angol/ Ezek szerint azt mondod, hogy sosem lehet elég korán kezdeni? – pillogok, majd a másik témában csak egy gyors kérdés – Erősen gondolkodó? – majd a felvetésre – Lehetséges, hogy tárcsázom a megfelelő számot! – adok helyet az önreklámnak, majd Bao Bei is megerősít, aminek egy cirógatás a jutalma – Így van! – erősítjük egymás szavait, a különbség az, hogy én közben a kis követőmre nézek sokat ígérően.

Később, már magunk is nyomozóvá váltunk, de ha valaki rendelkezik a megfelelő helyismerettel, akkor ez akkora kihívás, mint egyébként. Szóval a végeredmény az, hogy vagy vissza a kezdetekhez vagy maradunk a formás és markolnivaló seggünkön. Ilyetén eléggé elkedvtelenedek, de azt hiszem ez egy jó ok arra, hogy megsürgessem a javítási munkálatokat, hogy akár egyedül is elhúzzunk innen a fenébe. Nagyon tele a hócipőm már azzal, hogy ennyire inkompetens idiótákkal vagyok körülvéve.

/Angol/ Azt ígértem megvédem őket. – dünnyögöm – De önmaguk hülyeségétől nem tudom. – zárom rövidre – Ügyes voltál! – dicsérem meg, jár egy apró csók, sokat ígérő

Odaérve már látom, hogy változás nem történt. Nem lettem vidámabb, de még bosszúsabb az könnyen lehet, amikor látom, hogy a kis vörös nincs itt. Nem örülök neki, de a poci többet érdemel mint némi dühös morgolódás. Szépen megebédelünk, majd a kis pártfogoltamra nézek:

/Angol/ Kajakóma után rád bízom, hogy mit tegyünk! Szabad kezet kapsz.


Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2641
 • Aktivitás:
  15%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #697 Dátum: 2019. Április 14. 19:12:54 »
Roxana


Ahogy nagyfaterod mondta volna - a börtön nem szanatórium! Ezt a véleményt a helyiek is oszthatják - elnézve a gyilkosan minimalista berendezést, és a pocsék étkeztetést. Ez nem lesz az a hely, ahova visszavágyik az ember - hacsak nem épp a világtól elvonulós, köldöknézős korszakát éli.
A Papaja úgy tűnik, hogy Edhez kapcsolódik - Ed pedig a Mamához. Ha van egy kis szerencséje Ednek, akkor talál magának egy olyan szőkét, aki egy sétarepülés alkalmával megrepteti a sárkányt, mint te Joe-t. Különben meg félő, hogy csóri srácnak te voltál az utolsó jó nője.
Ami viszont a nyomozónőt illeti - eldöntöd, hogy a legfontosabb - beszéljen bármilyen nagy baromságokat - te akkor sem nyitod ki a szádat. Elképzelésed már van, hogy ha kell, mit is fogsz mondani.
Bár aludni készülsz, de nem kerülhet most rá sor, mert az ajtón koppan valami, aztán pár másodperc


múlva kinyílik az ajtó, és belép egy élre vasalt, nagy darab fekete, kopasz férfi.

Mögötte becsukódik az ajtó, és megigazítja a nyakkendőjét amíg téged megérint a parfümje illata.
/Angol/ Üdvözlöm! Lyonel Simmons vagyok, az ön kirendelt ügyvédje! - tudatja barátságos hangszínnel, és áll meg az ajtóban, ami halkan becsukódik mögötte.
/Angol/ Az önről átküldött anyagokat idejövet fele átnéztem, de picit zavaros még a kép. Egy dolgot viszont nem árt tudni - ha ártatlan, akkor van esély arra, hogy felmentsék. De ha a felhozott vádak közül van olyan, amelyik esetleg megállja a helyét - akkor nem kizárt, hogy az idő is ellenünk dolgozik - emeli fel a mutatóujját is, hogy ez fontos dolog - ugyanis ha jól olvastam, elvileg még van két társa, akiket szintén itt tartanak fogva - emeli rád a már-már feketébe hajó barna szemeit
/Angol/ Itt ugyanis az a divat, hogy az, aki legelőbb vall a többiek ellen - annak jelentősen csökkentik a büntetését. Persze, ha mindenki kitart - akkor a rendőrség kezében jóval kevesebb eszköz áll a bizonyításra. S most meg kell kérdeznem: Úgy gondolja, hogy az ismerősei kiállnak maga mellett, esetleg minden vádpontban  ártatlan? - teszi fel az első kérdést, és átnyújt egy igazolványt, mely szerint ő valóban a St.Albans egyik kirendelhető védőügyvédje.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2641
 • Aktivitás:
  15%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #698 Dátum: 2019. Április 14. 19:15:53 »
Rina

/Angol/ Szerintem nem bajba kell keveredni, hanem élvezetekbe! - tudatja veled a legfontosabbat, amire Bao Bei is csak bólogatni tud.
/Angol/ Jó döntés - válaszolja vigyorogva West - már csak azért is, mert mindenki sokat veszítene egy elmaradt hívással! - hízeleg nektek is.
A kis rajongódra nézve látod az arcáról sugárzó büszkeséget, hogy itt lehet veled - no meg a felgyulladó huncut szikrákat a szemében, és az ajaki közül előbukkanó nyelve hegyét amikor burkoltan őt dicséred.

/Angol/ Talán ha nem akartak volna elmenni a hajóról, mert úgy meg lettek szeretgetve! - veti fel vidáman Yeo-jin a többiek megvédésére, hogy aztán büszkén kihúzza magát melletted a dicséret hatására. S a csók sem megy veszendőbe, mert érzed rajta, hogy többet is szeretne!
/Angol/ Örülök ha úgy érzed, hogy megéri velem foglalkozni! - válaszolja ragyogó arccal.

A hajóhoz visszatérve valóban úgy tűnik,hogy meg kell majd sürgetni a javítási munkálatokat. Ugyanis a Szöszi felettébb jó munkát végzett, amikor elküldte a melósokat hogy ne zajongjanak. Annyira, hogy még most sincs itt egy darab sem!
De nem csak a munkásoknak, hanem Miának sincs nyoma. Azt az egy dolgot tudod biztosan, hogy még a városban van valahol - mert semmiféle jármű nem hagyta el a várost az utóbbi időben.
Az ebéd után Yeo-jin csak egy pár pillanatig tűnődik, hogy vajon mivel is lehetne feldobni a napot. A konyhában az egyik szekrényt kinyitva kiemeli Black egyik szent flakonját.

/Angol/ Azt hiszem, én szívesen elnassolnék még! - árulja el, és megmutatja, hogy mit is emelt el - Csokoládé öntet. Lepattintva a tetejét odalibeg hozzád, majd egy szenvedélyes csók után a nyakadra öntött csokoládészósz utáni hajszában egyre több ruhadarab kerül le rólad. Az eredendően lusta és alapos nyomozás végül kissé perverz módon, vadul és szenvedélyesen - csokiban tocsogva ér véget. Levezetésnek Yeo-jin elégedett lustasággal nyalogatja rólad a csoki maradékát - de sok reményt nem fűzhetsz a látványos eredményhez - figyelembe véve a körülményeket...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2191
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #699 Dátum: 2019. Április 17. 07:48:07 »
Aludni készültem volna, mert az rettenet amit vacsora címén kaptam Edet juttatja eszembe, ezen kívül Blacket, aki ha nem halt volna bele a látványba akkor az ízébe, az állagába! Alapjáraton is pocsékul vagyok, kávé nuku, ami a legfontosabb lenne, rávetődöm az ágyra aztán kész részemről le van tudva a mai nap. Na de mégsem mert kopognak, úgy érzem nem a rend "kiváló" őrei, mert ők dörömbölnének, vagy szó nélkül bemasíroznának. Lénytelen ha ruha nélkül vagyok akkor is, a bugyivadásszal az élen, hogy én mennyire gyűűűűlölöm!
Ehelyett megérkezik a kirendelt ügyvédem. Nagyon féltem hogy valami kis kezdőt "éppen, hogy most most szerezem meg a diplomám" küldenek a nyakamra, aki azt se tudja "merre a jobbra meg a balra" ahh nem!  Ha nem is szó szerint de leesett az állam végre valaki aki még "nem írt le" és úgy kezel mint egy embert, nem mint gyilkost vagy csempészt. Az meg csak hab a tortán, úgy fest mind egy férfimodell és fantasztikus az illata, Blackre emlékeztet.
-Üdvözlöm! Doktor Roxana Dent! Foglaljon helyet, valahol? Van itt egy szék.-Előszedem ! Asztal mellől az egyik széket én a másikra ülök, az asztal túloldalára.
-Én Ártatlannak vallom magam. Ez biztos! Úgy vélem az egyikük kitart mellettem, és én mellette, Palladino Blackről van szó ő afféle igazság bajnoka típus, túl sok borzalmat látott a háborúban nincs értelme hazudnunk úgyis kiderül minden, nem hazudtam a nyomozónőnek, bár úgy gondoltam egy szavamat se hiszi el ez a dolga! Viszont Roger!?-"Nahát Roxana, ha most nem nem szakad rád a betonplafon, akkor soha!!!" Fapofa fapofaaa!
-Roger, hiába két diplomás, most szeretné megszerezni a harmadikat, mégis csak egy eszetlen tinédzser 16 éves kis kölyök! Ő fog legelőször ellenünk vallani  ebben biztos vagyok. Lehet, már meg  tette! Szeretném tudni, a zavaros részeket  ezeket kibogozzuk, gyorsan ahogy ön is mondta, idők kevés van.
Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1597
 • Aktivitás:
  28%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #700 Dátum: 2019. Április 20. 19:51:03 »
Rina

/Angol/ Van akinek élvezet bajba keveredni, másoknak bajos élvezeteket találni. Olykor nem baj, ha élvezkedünk, máskor meg élvezet, ha bajba keveredünk. – hagyom magára, hogy legyen min gondolkodnia,

majd kis imádatommal irány a hajó! ahova menet annyit mondok: „Teljesen igazad van Bao Bei!” – cirógatom meg az arcát, majd hagyom, visszavezesse a járgányt a hajóig. Érzem rajta, hogy többet is szeretne, én pedig csak azért is hergelem és keveset adok, hogy a végén azt a sok feszültséget szépen egyben ki lehessen adni.

A hajónál már látom, hogy motiválni kell a munkásokat, de ez ráér még, előbb enni kell valamit. No meg megnézni, hogy a kis vörös itt van e. Természetesen nincs, ahogy egy munkás sem, így eléggé morcosan ülök le enni, de a kis neveltem elég ügyes, hogy elterelje a dolgot és hangulatossá tegye az elkövetkezendő pár órát. Ami azt illeti senkinek sem szeretek adósa maradni, így lehet, hogy a kis beavatott már piheg, amikor én még azon tűnődöm mit kéne tenni.

Ebéd utáni nassolás egész jóra sikerült. Miután sikerült minden falatot eltüntetnie mindenkinek és a pihegést követően bambulok, cirógatok és aztán egy pillanattal később elég. Lelépek. Lezuhanyozok, majd felveszek valamit edzéshez, hogy picit megjárassam a lábam mielőtt gyakorolni kezdek. Valami zene is jó lesz mellé, kikapcsolok teljesen, jól esik végre valamit alaposan megverni, még ha az csak egy gyakorló bábu is. Kérdéses, hogy a Doki beköpött e, bár ha van esze nem tette, mert akkor halott és annál is rosszabb.

Szóval szerintem ennyire még ő sem lehet hülye. Ehelyett inkább veszek egy második, rövidebb fürdőt, majd ránézek a kis védencemre, hogy aztán lesétáljak a munkásokhoz – akárhol legyenek is – és megsiettessem a munkálatokat.

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2641
 • Aktivitás:
  15%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #701 Dátum: 2019. Április 22. 18:02:06 »
Rina

A kis fejtörőd feltehetőleg jó ideig lefoglalja majd West teljes agykapacitását - lévén, hogy őt sem az eszéért tartják. Node így legalább többet gondol rád - ami minimum elvárható bármelyik hímtől!
A rajongód teljesen fellelkesül a kocsiban melletted, hogy olyasmit mondott, amivel egyetértesz! Igaz, kicsit csalódottnak tűnik, hogy nem kaphat meg mindent amit akar - de ennek ellenére bizakodó a későbbiekkel kapcsolatban.
Talán mert már akkor sejtette, hogy mi fog következni? A kiadós ebéd után a desszertet sikerült úgy tálalnia, hogy nem csak a bőrnek tett jót, hanem még fogyasztott is a csokoládé!
Rövid ejtőzés után magára hagyod a dermedt csokiszószba ragadt rajongódat, hogy egy frissítő fürdő után más módon is levezesd a feszültséget. Csakhogy nincs lehetőséged sokáig magad maradni, mert a bábú alapos és kíméletlen püfölése és rugdosása közben Bao-Bei is felbukkan frissen a zuhany alól - az egyik pólódban és gyakorló melegítődben. Kis ideig figyeli a gyakorlásodat, s a bábú töretlenül egykedvű arckifejezését.

/Angol/ Ez így elég unalmasnak tűnik! - hívja fel a figyelmedet, hogy a bábú mindössze elhajolni próbál a rúgások és ütések elől - de nagy kárt nem okozol benne.
/Angol/ Inkább gyakorolj velem! Életszagúbb a dolog, és ha én is tanulhatok belőle, akkor nem bánok néhány kék-zöld foltot! - javasolja, de azért biztos ami biztos alapon felvesz egy párnázott fejvédőt.
Ha nem utasítod vissza, akkor ismét bebizonyosodik, hogy bár nem igazán képzett - a kapott pofonok és ütések - és az, hogy rendre alul marad - nem veszik el a kedvét a folytatástól. Noha próbálja alkalmazni a már tanultakat - nincs sok esélye. Ellenben a bábuval ő valóban fület simogatóan sziszeg, nyöszörög, káromkodik ha eltalálod, de nem adja fel! Így ha akarod valóban megverheted kedvedre, és még csak nem is panaszkodik! Valódi kis harcos alkat! Ellenben az viszont kiderül - nem élet, hanem erősen csokoládé illata van a zuhany ellenére.

A gyakorlás és gyors fürdő végeztével viszont hamar belátod a hajóról lesétálva: egy munkás sincs itt, akit siettetni lehetne. Valahol a városban lehetnek, csak az a nagy kérdés, hogy hol...

Yeo-jin is lesétál a sarkadban a rámpán, mint egy kiskutya, vagy egy érdeklődő, és végül az oldaladhoz dörgölődző cica.

/Angol/ Várunk valakit? - kérdezi, és oldalról hozzád bújva átkarol. Aztán felnéz rád
/Angol/ West eléggé be volt rád indulva - kuncog - Mi a terv mára? - tudakolja elégedetten a folytatást.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2641
 • Aktivitás:
  15%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #702 Dátum: 2019. Április 22. 18:06:39 »
Roxana

Ha úgy gondoltad, hogy a vacsora után az ügyvéd is hozni fogja az itteni pocsék színvonalat - most csalódnod kell. De ezt most inkább pozitív csalódásnak lehet nevezni. Nem tűnik tejfölösszájú kezdőnek - s ha kis szerencséd van, akkor nem most hagyta maga mögött a kifutó fényeit, hogy botcsinálta ügyvédként praktizáljon.
/Angol/ Köszönöm, inkább állok! - válaszolja Simmons. Aztán a kezében tartott tabletre néz
/Angol/ A személyazonosságát igazoló biometrikus adatokat feltehetőleg holnapra elküldi az Ariel - tájékoztat - Abban az esetben a jó hír az, hogy nem gyanúsítják a továbbiakban azzal a fegyveres rablással. A vallomása további részleteivel és Elizabeth Reeddel kapcsolatban kérték az Orangeville-i halottkémet - Doktor Strausst, hogy küldje el a boncolási jegyzőkönyvet.
Strauss említése nem biztos, hogy felhőtlen örömmel tölt el, mert emlékeid szerint nem épp a jól dokumentált ügyeivel, hanem a pipivadászatával mutatkozott be nálad a vén kujon.
/Angol/ Miután az is megérkezik, akkor már tisztázta is magát a nevetséges gyanú alól, hogy maga ölte meg Elizabeth Reedet a hajóorvosi állásért, és elvette az azonosítóját - mondja elégedetten.
/Angol/ De az egy nehéz kérdés, hogy miért Reed azonosítója volt magánál. Mert így azt a képet erősíti, hogy takargatni valója van a hatóságok elől, és így próbált meg kicsúszni a kezükből. Ráadásul ez a rövid, sötét hajszín is elég szerencsétlen választás volt ebből a szempontból - teszi még hozzá, hogy azért vannak nehezen megmagyarázható dolgok
/Angol/ De biztos vagyok benne, hogy van rá logikus és hihető magyarázat, amit alá is tudunk tényekkel támasztani - biztat téged őszintén, hogy kétsége sincs az ártatlanságodat illetően!
/Angol/ Amint pedig ezt a felét letudtuk, marad a hajó szállítmányának kérdése. No meg egy kis rutinmunka - annak a bizonyos Joe kapitánynak a természetes halálát kell alátámasztani, illetve a Fagyosszentekkel kapcsolatos tévedés eloszlatása - mosolyog rád - elvégre ez nem lehet annyira nehéz!
/Angol/ Hogy a másik két rab mit vallott, vagy mit nem, azt nem tudom - csak azt, hogy a nyomozók össze fogják vetni a vallomásokat. Van kérdése? - érdeklődik.
/Angol/ Pihenjen, és ne izguljon! Ha Roger nem tudja alátámasztani a vádjait, és maga meg Mr. Black ugyanazt vallja, akkor nem lesz gond! - javasolja, és ha nincs kérdésed vagy kérésed, akkor távozik azzal az ígérettel, hogy holnap újra jön - amint megérkeznek a dokumentumok.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1597
 • Aktivitás:
  28%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #703 Dátum: 2019. Április 24. 11:16:16 »
Rina

Jól esik félholtra verni a bábut. Mi több, nem igazán kímélem, szóval inkább hullára rugdosom. Rugdosnám, de feltartanak. Megnézem magamnak és tetszik amit látok, igaz minden ruhám dögös, szóval nem csoda. Aztán visszatérek a dolgomhoz, amikor beledumál. Még egy utolsó jó erős rúgás – de azért kímélem a sérült lábamat – és rápillantok.

/Angol/ Ha ez egy férfi lenne, már a hullaszállító próbálná megállapítani a nemét és faját. – jegyzem meg, de a felvetésére csak vállat vonok – Nem foglak kímélni. – közlöm vele, edzeni akarok, nem babazsúrt – Vedd fel a többit is! – érezze csak a törődést

Először pár ütés és rúgás kombinációval felmérem milyen a védekezése. Nem létező. Aztán hagyom támadni, mire megállok, majd egyszerűen félrelépek, hogy tarkón legyintsem. Lesz dolgom elég… néhány lábsöprést és egy picit kongató fejrúgás után megállok felette.

/Angol/ Ha tized olyan jó lennél ebben, mint az ágyban, sokkal nagyobb kihívás lennél. – osztom meg vele, dicsérem és szidom egyszerre – Az alapoktól kell kezdenünk, mert már a légzésed is borzalmas, nemhogy a tartásod. – osztom meg vele nem igazán finoman, de legalább őszintén – Úgy, hogy most egy jó két-háromórás szeretgetésre készülj. – vigyorodom el és bizony halál-közeli élményig hajszolom, de mikor épp feladná – Jól van. Nem vagy reménytelen. – közlöm, majd letérdelek és lassan megfosztom minden védőeszköztől, ruhától. – Gyere. – közlöm, de valójában felsegítem és aztán felveszem, mint egy gyereket – Kapsz valamit enni, aztán pihenj! – közlöm vele, majd beviszem, lefürdetem – kicsit törődve, de nem nagyon – majd ágyba-dugom és kapja az ígért falatokat, ha nem aludt el addig…

Ha nem, akkor picit még maradok, ha igen, akkor még egy utolsó pillantás, majd lesétálok a rámpáig, ahol kíváncsian nézek körül. Rajtam is jóleső fáradtságként ásítás látszik, nem takarom ki, nem is foglalkozom ilyesmivel, helyette visszaballagok és a legkényelmesebb (bezárt) helyen fogok aludni…

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2191
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #704 Dátum: 2019. Április 27. 12:03:12 »
Széttárom a kezem ha állni akar akkor oké, de amiket elmondok attól úgyis "padlót fog"!
-Azt a széket tartsa készenlétben, kelleni fog elhiheti!-Nagyon erősen bólogatok, és komolyan nézek a az ügyvédemre. Nem tetszik Dr.: Strassus szóba hozása. Szemforgatás, szájhúzás, és hangtalan káromkodás.
-Ahha! Azért nem ártott volna utána néznie miféle doktor is őkelme!Kizártnak tartom, holnapra ideérjen a kért anyag. A nyakam nem tenném rá de a kisujjam biztos!-Ezek után részletes elmesélem milyen szerepet szánt nekem a vén perverz kecske, kihagyva a "az épp megölni készültem" részt. Figyelem a reakcióit, és ha mindig nem ült le az arca bizonyára enyhén kezd megnyúlni.
-Van rajtam valami nyomkövető, egy arieli cég tette rám az anyámra tippelnék ő kérhette, hogy rajtam legyen, mindig tudja merre vagyok. Ez bizonyítaná, hogy a halott doktornő közelében se voltam, aludtam egy motelban. Nekem mindegy volt milyen hajó jön, el akartam menni! Ezt nevezik a véletlenek szerencsétlen együtt állásának! Most erre nem tudok mit mondani! -Felhúzom a két vállam aztán vissza, minta azt mondanám ez van, volt!
-Elmondtam azt is a nyomozónőnek, hogy ellopták a zsebemből a plakettem, amit nem hitt el ez a dolga kis milliószor hallhatta már a nem én voltam, nem az enyém, hogy került ez ide, szöveget, sok volt ott az ipari kamera erre felhívtam a figyelmét. Nem hazudok a lopást illetően! Csak annyit tudtam, egy szőke nőt keresnek ezért a fekete rövid haj. Miért? Csak itt derült ki mikor elém tette azt a képet hármunkról. Halvány gőzöm se volt miért hoztak be, maradhattam volna szőke is.-Széttárom a kezem hogy tényleg nem tudtam miért hoztak be.
-A Fagyosszentekhez hármunknak közünk sincs, ezt is elmondtam a nyomozónőnek, ez Joe üzlete volt. Arra viszont nem számított, meghalhat.  -Lehet látszik rajtam a vívódás a hajam is tekergetném csak rájövök nem tudom túl rövid.
-Joe halála? Izéé na tehát, mi van akkor ha nem volt természetes? Nem, nem  én voltam, egy ember volt most csak név nélkül. Mert ha kimondom és azt is, hogy történt állhatok neki a síromat ásni akár ide a betonba. A legnagyobb baj, hogy Black és Roger is végig ott volt voltak látták az egészet, és ha kimondják annak a valakinek a nevét hullák! Még, hogy ne izguljak? Most kezdek csak! Elmondom Joe halált elejétől a végéig, de kihagyom azt ki tette! Úgyse számít!Érdekli?-Teljesen ki vagyok készülve, minden mindegy, Roger annyira rémült lehet, hogy mindent bevallott még azt is amit nem.