Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 10286 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2622
 • Aktivitás:
  20%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #585 Dátum: 2018. Szeptember 27. 19:35:06 »
Roxana

Talán önkéntelenül is, de máris hasonlítgatod Blacket és a kapcsolatotokat a régebbiekhez. Viszonylag hamar letudod a listát, és kissé talán jobban kihangsúlyozod a negatívumaikat - mint pl. Ed drága mamáját. Azt már jó ideje megtanultad, hogy jobban jársz, ha nem a kitöltött IQ tesztek alapján keresed azt, aki felér hozzád - mert akkor a pasik 98%-át már ki is zártad. A maradék 2% pedig vagy nincs a környéken, vagy foglalt, vagy egyéb hibája van. Mint Rogernek. Black közben a feltett kérdésedre teljesen komoly arccal válaszol
/Angol/ Dehogy. Nincs is jobb annál, amikor a készítés közben a rántottába reszelt sajt nyúlósan elkeveredik benne! - tudatja veled.

Egy pillanatra felvetődik benned, hogy mi lenne ha... de ez talán még tovább bonyolítaná a dolgokat - és már amúgy sem tudnád pontosan megmondani, hogy mi is a helyzet. De Black válaszából azt a következtetést nyugodtan levonhatod, hogy ő sem tervezett előre. Arra az egyszerű kérdésre, hogyan is definiálná a jelenlegi kapcsolatotokat, töprengve megvonja a vállát.

/Angol/ Ez. De ha mindenféle képen be akarod skatulyázni, azt tudnod kell, hogy én nem a futó kalandokat szoktam keresni - árulja el, hogy ő azért hosszú távon gondolkozik. Feltehetőleg úgy véli - kettőtökön áll, hogy csak szeretők lesztek, vagy valami komolyabbá válik a dolog. Az esélyt megadja, hogy magától helyére kerüljenek a dolgok. Lehet, hogy nem tetszik - de a reggeli állapotokhoz képest bizony nagyot változtak a dolgok!
Blacket nem könnyű elhagyni - még rendezi a számlát, aztán pár méter alatt utolér, és felzárkózik melléd. Visszafele pedig az Arielről faggat - no meg óvatosan a családodról kérdezősködik.

A hajónál szinte látod, ahogy kreditekkel tömik ki a hajó burkolati illesztéseit - olyan sokba kerül a javítás. Roger is több ezer kreditet emlegetett - iszonyat pénz - de talán elég lesz amit összeszedtetek.
S ha már Roger - talán ő lesz az egyetlen a hajón, aki nem fogja elsőre "levágni", hogy összejöttél Blackkel. Mert ahogy te látod, hogy Rina ráhajtott Rogerre, úgy Mia és Rina is pontosan fogja tudni, hogy összemelegedtetek. Ez sejtésed szerint Miát nem fogja lázba hozni - de Rina még okozhat némi zavart.

A hajóra lépve hamar eltűnsz a kabinod fele - bár futólag mintha Black kezét érezted volna a hátsódon. Leellenőrződ - nem vagy adásban, így kedvedre énekelhetsz - mert a hangszigetelés kellőképp izolálja a kabinodat.


Bő fél óra múlva hallod a belső kommból Black hangját.
/Angol/ Aki akar jöhet vacsorázni! - tudatja. Ezt mindenki, aki a hajón van, hallotta - így szinte biztos, hogy aki itt van, az meg is fog jelenni az asztalnál. Főleg hogy az ebéd kimaradt.

Amennyiben kimerészkedsz, Black, Mia és Roger az akik az asztalnál vannak - igaz, Mia megint konzervet melegített magának. Roger viszont nem ilyen gyanakvó - ő jól megszedi a tányérját, és elégedetten lát neki a feljavított rántottájának.

/Angol/ Szóval nem lettek meg - summázza Roger két falat között. Feltehetőleg a Fagyosszentekről folyhat a diskurzus. Mia a konzervlevesét kanalazva közbeszól
/Angol/ Azért csak óvatosan! Tudjátok jól, hogy itt nem a templomi pletykakör jelenti a legnagyobb veszélyt! - hívja fel a figyelmeteket, hogy bizony a városnak vannak valódi nehézfiúi is. De erre Roger csak vállat von. Afféle - ha második voltam a jégfutáson, ugyan mit nekem a város többi veszélye? Mia tekintetén látod, hogy legszívesebben bokán rúgná Rogert, de végül inkább ráhagyja. Úgy tűnik, hogy nem akar újra Rogerrel veszekedni.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2175
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #586 Dátum: 2018. Szeptember 29. 09:01:52 »
Az ember lánya mindig a rossz tulajdonságokat  emeli ki először, hogy ezen mihamarabb túl is lendülhessen. Black elődei kevesen voltak, páran az egyetemről de nem számítom őket ide, mert nem volt igaz szerelem, Talán Ed? Talán. Ha nem lett volna azaz idegroncs mami, meg egy rakat bunkó a szexmániás doktorral az élen. Talán el is lettem volna vele...De csak vele. Előbb utóbb úgy jártam volna mint Ed anyja szerintem valaha kedves és értelmes nő lehetett, de belebolondult ebbe a helybe. Szegény...!
Black tovább vázolja a vacsorát én meg egye éhesebb vagyok...!
-Lécci ne már, kénytelen leszek kivenni a kukából azt a vacak kekszet és felfalni!--De a helyet már rég elhagytuk és a bevásárló központban vagyunk. Húzom persze a szám. Miért mindig a nőnemű lénynek kell gondoskodnia a védelmi vonalról? Veszek 5+1-et de azért megáll a kezem, Rina mégsem ölne meg egy terhes nőt, vagy mégis? Végül egy nagy sóhajjal beveszem.
Végül nem lépett le, ebben reménykedtem. Nem nagyon tetszik maga a szó, skatulyázni de hirtelen én se tudok rá mást. Rináról meg a hegekről nem kérdez én kértem, hogy egyenlőre ne faggasson róla.
-Keresni?  Igen én is ennek vagyok a híve alapvetően. -Hosszú lesz az összerázódás, ez tény csak bírjam ki hogy ne vigyorogjak mint a tejbetök a többek előtt. Ekkortájt lépek le, ha Rina jut az eszembe mindig úgy érzem menekülnöm kell. A kávém is elfogyott.
-Szánom bánom, hogy nem tudok többet a drága szülőbolygómról de leginkább azokat a helyeket ismerem ahol éltem illetve iskolába jártam. De van itt egy jó kis ismertető tetszeni fog a legjobb éttermekről az Arielen. Mellettem meg egy szép szemű pilóta, tehetnénk egy jó kis túrát.--Rábökök Blackre hogy igen tényleg róla beszélek.
-A családom egyik fele orvos , a másik meg zenész. Minő véletlen. Az alkudozó nagy fater Karmester volt. Anyám első hegedűs, és egy zeneiskolában tanít. Apám sebész, a nagyapám érsebész, de már nem él. A nagyanyám meg otthon kötögetett. Az öreg elég régies elveket vallott. Az asszony mosson főzzön takarítson gyereket neveljen. Hát nem hülyeség?-
Odaérve látjuk hogyan veri el Roger a nagy nehezen megkeresett krediteket.
-Szólni kellene furadokinak, hajtson még fel betegeket máris mínuszban vagyunk.- Igen a fenekem a kezet alig bírom ki vihogás nélkül mint egy tizenéves kis csaj.
A dalolást befejezve megnézem mennyi saját pénzem maradt. Elég egy holnapi akcióra, végignézve  az agyonmosott pamutbugyi, sport melltartók. Be kell ruháznom néhány dögösebb, vagy szexisebb darabra. De fekete kizárva! Meg majd a kínálattól függ. Elég gyorsan meg tudok már szabadulni a kontaktlencsétől, de hol a szemüvegem? nincs mese holnap még takarítani is kell! De tényleg! Meg van!
Vacsora, semmi konkrét dolog nem történt, de szemezés se semmi. Játsszuk a szerepünket, nem is történhetne, annál én éhesebb vagyok. Hallani hallom őket de beszállni nincs kedvem, csak addig állok meg míg Miára nézek és egy jó kis szemforgatást villantok felé. "Roger hülye és fiatal nem tudja mit beszél!"
-Nem tényleg nem, Black finom volt mint mindig!Köszönöm!--Nem tudom fog e valami történni az éjjel, ha igen úgy is jó ha nem nem fogok örülni de nem lehet minden nap szülinap. Visszatérek a szobámba a könyvemhez, és néhány oldal után elnyom az álom.


 

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1564
 • Aktivitás:
  24%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #587 Dátum: 2018. Október 03. 19:33:42 »
Rina

Nem kevés és igen kalandosan izgalmas emlékkel később azon tűnődöm, hogy vajon ez a kis szende mennyire képes kibújni a bőréből, ha úgy igazán odateszem magam! Így egyedül nem annyira izgalmas, de azért vannak benne lehetőségek! Úgy nézem most épp köhécsel és pirul, de ettől csak még inkább elememben érzem magam! Nem nagyon érdekel mit hoznak ki, legyen meglepetés, de végül tekintettek unszolós pillantás után egy határozott bólintással nyugtázom a döntést és már intenék, amikor úgy döntök hagyom, hogy Bao Bei tegye meg ezt a következő lépést is!

/Angol/ Legyen!

Megérkezve a koktélra vetem magam, mármint azzal ami elméletben az igazi ital lenne, hogy aztán bólintsak újfent: ez ám az itóka! Kortyolok, majd a nyelvem maradt ízt átadom a kis szendének, hogy ő is érezze az övén, majd a választást csak ezután hagyva, mosolyogva figyelem a srácot, akinek valószínűleg nem ez az első ilyen élménye. Végül amíg várakozunk, addig megcirógatom a combját, apró köröket írok le rá, hogy aztán amikor megérkezzen a szórakozás, finoman a lehetőség karjaiba lökjem! Nem tudom, hogy hívják, de nem is érdekel, hiszen a lényeg az, hogy magamba igyam a látványt, mindazt ami most jön!

A Nagy Titok. Hm, kétlem, hogy az lenne, de biztos elégséges, ha hasonlóan ígéretes látvány az igazságot takarta! S ha már így van, akkor elkapom és annál fogva húzom közelebb. Nem kérdés, hogy ha már eddig eljutottunk, akkor ne itt álljunk meg, de igazából a kis szendémre bízom, hogy szeretne e többet, vagy beéri azzal, hogy a másik kezemmel az övét megragadva vezetem, mígnem érezheti a férfi valószínű hevesebb szívverését… is! Innentől a kérdés csupán annyi, hogy a srác mennyire hagyja magát és Bao Bei mennyire ellenkezik, mert adott esetben, kis szendém igazi örömet okozhat és élhet át, míg számomra a puszta látvány is elégséges ez esetben.

Minden további attól függ, hogy mit szereztünk meg és mit nem engedtek, de pár óra itt biztos eltelik…

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2622
 • Aktivitás:
  20%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #588 Dátum: 2018. Október 08. 19:43:26 »
Rina

Hogy a kis rajongód meddig megy el, az talán leginkább az idegenvezetőjén, a példaképén - azaz rajtad múlhat. Persze hagyod, hogy látszólag ő döntsön - elvégre nem kell tudnia, hogy bármikor felülbírálhatnád ha véletlenül nem a megfelelő döntést hozza.
A koktél tűzbe borítja a torkodat, pocakodat, és kellemesen égeti a nyelvedet - amit az odaadó Yeo-jinben hűtesz le. A pincér srácra rámosolyogva megértő viszont-mosolyt kapsz - úgy tűnik, hogy ő sem hagyta volna ki a lehetőséget. Ellenben Yeo-jin ha lehet még jobban pirul melletted, és úgy pillog hol a pincérre, hol pedig rád.
A rendelés felvétele után, ahogy távozik a pincér, a színe is lassan kezd normalizálódni - már amennyire a fényviszonyok mellett meg tudod állapítani. Ahogy azt is, hogy a kezed nyomán némi izgalom kél.
Ám amikor végül lehull a tanga az igazságról, lehet hogy némileg csalódást okoz a kis kedvenced. Mert amíg rávezeted a kezét a lényegre, addig történik is valami. De utána már csak bizonytalan hezitálás marad, miután példa és útmutatás nélkül hagyod. Nyuszi akárcsak Roger. Pedig a cowboyon nem igazán múlik, mert a te kezedbe is szolgálatkészen simult. De az tény, hogy első sorból láthatod no meg érezheted Yeo-jin izgatott zavarát - amelyből az utóbbi kerül ki győztesen, ha nem bátorítod.


Aztán a műsor tovább folyik, hogy a cowboy után megérkezzen a North Pole igazi sztárja is - egy télapó - aki igen nagy sikert arat a közönség többi tagja közt is.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2622
 • Aktivitás:
  20%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #589 Dátum: 2018. Október 10. 20:19:02 »
Roxana

Belegondolva Taplófalva ellen Ed kivételével leginkább a lakók szóltak. De most van fontosabb is, mint hogy ezen merengj - mint például az, hogy Black megint főzni akar, és nyálcsorgató részletekkel traktál. Ám amikor "megfenyegeted", hogy kikukázod a kidobott kekszet, inkább el is hallgat.
Ahogy a sérüléseidről sem kérdezget - úgyis sokat tud róluk.

/Angol/ A futó kapcsolatokat? - kérdez vissza vigyorogva arra, hogy mit keresel - hiszen pontosan tudja, hogy nem arra gondoltál. A felvetésre, hogy elugorhatnátok az Arielre, eltöpreng
/Angol/ Nem biztos, hogy ezt a hajót beengedik a gazdagék - hívja fel a figyelmedet arra, hogy az Ariel nem csak drága, hanem túlszabályzott is az űrjárművek tekintetében.
/Angol/ De addig is szívesen hallgatok személyes beszámolókat is! - válaszolja. Amiből kis kóstolót is adtál - így amikor a nagyapádról esik szó, csak egy
/Angol/ Más, de határozott elképzelése volt a világról - al válaszol. De a hajójavítás áráról már markánsabb véleménye van
/Angol/ A hajójavítás luxusát jobb ha megszokod. Mindig van mit javítani rajta, és mindig sokba kerül. Igaz, ha most nincs ez a baleset, akkor most elég kifizetődő lett volna ez a fuvar...

A pénzedet megszámlálva láthatod, hogy a holnapi ruhavásárlások nem jelenthetnek akadályt - a fél boltot megvehetnéd. Akkor lenne kevés a pénz, ha a hajóhoz keresnél valamit. Pláne így, hogy Black nem tette tönkre a fehérneműdet - feltehetőleg nem kell majd túl sok tartalékot beszerezned.

A vacsora elég eseménytelenül telik, csak Roger próbál meg nagyfiúzni, amit a többiek nem igazán értékelnek. De szerencsére komolyabb veszekedés nélkül zárul az étkezés, és visszavonulsz a szobádba. S pont ez az a hely, ahol ébredsz is - arccal a könyveden. Talán ha két-három órát aludhattál. S azért nem többet, mert valaki kopogtatja az ajtódat. Ez lehet Rina, Roger vagy Black. A jelöltek számát azért sikerül leszűkítened Blackre, mert néha azért megsürget, hogy nyisd ki! Körülnézve rájössz, hogy mit is terveztél holnapra - takarítást...
Amikor kinyitod az ajtót, Black ácsorog ott a selyem hálóköntösében, és az egyik kezében egy koktélos pohár pihen, ami megpúpozva van eperszemekkel - a másik kezében pedig egy flakon tejszínhab.

/Angol/ Szobaszerviz! - szól, és belépve megvárja hogy bezárd mögötte az ajtót - és csak utána lép oda hozzád, hogy megcsókoljon. Egyértelmű, hogy a liftben történteket szeretné folytatni, és nem elhanyagolható szerepet szánva a tejszínhabnak és az epreknek is...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2175
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #590 Dátum: 2018. Október 12. 05:38:39 »
A futó kapcsolatokat megjegyzésére kicsit csúnyán nézek. Benyakalom a kávém, nem is így akartam fogalmazni, de így sikerült. Ami gyorsan enyhül és visszatér ha nem is a vigyorgás inkább egy kedves szelíd nézés.
-A futó kapcsolatokból elegem van. Mind ketten ugyanazt akarjuk, hosszú távra tervezni. Ezen már nincs mit többet beszélni.  Egymással persze.-Szedem a cuccaimat, az összerázódáson gondolkodom de inkább rábízom az időre.
Már hazafelé ballagok, hazafelé...belegondolva most a hajó a nekem a haza vagyis ahol Black van. Gyorsan utol ér. Jó kedvem van, a családomról kérdez nem tudom elképedjek vagy örüljek. Tudom, hogy neki nincs meghaltak a háborúban, én pedig nem akartam soha tapintatlan lenni és róluk kérdezősködni ellenben a hány gyereket szeretnél téma még korai. Mesélek, mesélek,mesélek...
A gazdagék megjegyzésre legyintek.
-Na jó a bolygó gazdag, de el tudod képzelni, hogy minden reggel hajnali háromkor például egy klinika vezetője a főügyésszel és a polgármesterrel, orvosokkal és ügyvédekkel beülnek a kukásautókba és körbejárják a várost és összeszedik a szemetet. aztán mennek dolgozni. Másnap takarítanak, harmadnap meg dolgoznak egy építkezésen vagy mit tudom én. Mert én nem, az Arielen is élnek szegényebbek, munkás emberek. Beengednék a hajót, ha jól gondolom a piacolók közé,  ha tudnád némelyik milyen állapotban van! Csoda, hogy fel tud szállni, és fenn is maradni! -Szerintem elég meggyőző voltam. Az asszonynak otthon a helye nagyapa került szóba,csak egy rövid megjegyzést fűzök hozzá.
-Más.
Arra pedig, talán megint beszélnem kellene doktor furadokival nem tudom milyen arcot vág de sejtem húzza a száját. Nem kedvelte, és nem is akarja Black újra a közelében látni.
-Egy régi hajó olyan mint egy nem kulcsa kész ház. Azon is mindig kell valamit vagy javítani vagy festeni, vagy vagy ablakot cserélni, satöbbi...megértem. -Egyetértően bólogatok a baleset emlegetésénél. De nem szólok a arról hogy szerintem ez nem baleset volt, majd előhozom a témát valamikor egy nyugodtabb este. Mia mos, Rina sehol, hála a tudomány szellemének! Muszáj valamit csinálnom! Éneklek...bele is fáradok beiktatok egy gyors fürdést, holnap két dolgot fogok csinálni takarítani és elmenni a bevásárló központba valamilyen szexisebb fehérneműkért mert ami most van az gyalázatos. Hiába húzogatom a fiókomat ki és be a helyzet mit sem változik. Közben vacsoraidő lett, igyekszem nem rohanni. Roger valamiről beszél nem érdekel, sokkal éhesebb vagyok. Csak a végén hallgatok bele. Roger oktondi, Mia felé küldök egy szemforgatást és ezzel be is fejeztem a többiekkel való együttlétet, senki nem tartott fel. Megköszöntem a vacsorát és távoztam. Olvastam pár oldalt a könyvből, de nem is tudom mit mert azon méláztam lesz e valami az éjjel. Ha lesz, lesz ha nem, nem. Nem tudom mikor aludtam el negyed óra sem kellett. Valaki aktívan kopogtat, elaludtam máris reggel van? Kizárt! Valaki magas és sötétkék. Black. A többi jelentkezőt gyorsan ki is zártam. Még kicsit álmosan odaballagok az ajtóhoz. Azért ilyen közelre még  jól látok, vajon mit akar? Hülye vagyok, hát persze hogy azt akarja de mi van ha csak beszélni akar? Ajtót kellene nyitni addig úgysem derül ki. Kinyitom de a látvány elképesztő, szóhoz se jutok csak kézzel intek, jöjjön be. Bezárom és rányomom szokás szerint a privátot. Szülinap szülinap szülinap!!!! Pillanatok alatt felébredek viszonozom   a csókot, ha ő nem pakolta le az epret és a tejszínhabot akkor én.
-Ezek majd később sorra kerülnek.-Ennyit mégis Mondtam. Nem szeretném elrontani felesleges beszéddel ezt a szép éjszakát. Ott folytattuk ahol abbahagytuk, nem sokat gondolkodtam élveztem és kész.
Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1564
 • Aktivitás:
  24%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #591 Dátum: 2018. Október 24. 11:27:59 »
Rina

Úgy vélem, hogy a legjobb módszer az, ha a kis Bao Bei a lehető legtovább legyen húzva és a végén akár mindennemű esemény nélkül is remegve, fennakadó szemekkel nyögdécselje elégedettségét. Szeretem amikor úgy érhetek el valamit, hogy igazából nem is tettem semmit, így most is azon vagyok, hogy pár érintés, pici terelés és esetleg egy-két jól elhelyezett ajak meglökje a kis bátorságot és igen messzire taszítsa! Ilyen ez, amikor megfelelő kezekbe kerül valaki, az élet megmutatja a legszebb oldalát!

Kortyolgatok és elégedetten nézem, hogy mi történik, miképp és milyen intenzíven, olykor pedig tovább szítom a kis rosszaságban lobogó vágy tüzét! Néha a fülébe suttogok bíztatóan vagy épp csak finoman beleharapok, máskor megérintem a kezét és finoman rávezetem amire kell, de innen nem megyünk el, míg ki nem rosszalkodtam magam! Szóval a kis nyuszi egy ideig fő csak a levében, aztán megmutatom mit is kell csinálnia, de úgy, hogy végig az ő kezében lüktet az igazság.

Végül maradjunk annyiban, hogy mire a Télapó ideér, Bao Bei már a férfi egyetlen csókjától vagy eltévedt érintésétől is robbanás-közeli állapotba kerül, ha csak eleve be nem következik a nagy tűzijáték. Nem tudom mennyit engednek itt, de azt hiszem, hogy egy ilyen hím méltán mélyülhet el egy ilyen kis nyusziban, hogy megadja neki azt, amire valószínűleg még sosem volt példa. Sőt, ha elég ügyesnek látszik ez a Télapó, akkor hagyom, hogy virgácsot hozzon és jó alaposan elfenekeljen engem is.

Azt hiszem ez egy kellemes pár óra lesz!

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2622
 • Aktivitás:
  20%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #592 Dátum: 2018. Október 27. 17:35:35 »
Roxana

Black csak hümment az elképzelt jelenetre, ahogy az urak az utcán szedik a szemetet.

/Angol/ Úgy gondoltam, hogy az építkezések és a hulladékkezelés automatizált és robotizált. S így legfeljebb technikusok kellenek - tudatja veled az elképzelést. Szó se róla, innen nézve az Ariel egy mesebeli helynek tűnik, ahol minden tökéletes és nagyszerű.
Miközben bólogatsz a balesetre, rájössz, hogy Black sem tartja annak. Csak mindössze nem akarja azt mondani, hogy Joe bosszút állt a kivégzése miatt - amiben azért tetszett vagy sem, de részt vettél. Inkább kicsit ferdít a szavakon, hogy ne legyen annyira kellemetlen a dolog.
Ahogy a hajón sem az a helyzet, mert Rina még nem került elő. Sajnos akárcsak később a kabinodban a szexis fehérneműk. Azoknak sem találod nyomát, de feltehetőleg azért, mert egy messzi-messzi Taplófalván Ed szobájában pihennek. S kis szerencsével nem Ed hordja őket...
De mint kiderült ez a probléma nem zavarta Blacket, akiről viszont kiderül, hogy az éjszakai nassolást bizony szorosan összekötötte veled - és legalább fél flakon tejszínhabot letorkoskodott rólad.

Másnap reggel a hajón végigrezgő mély dörrenésre ébredtek - talán úgy fél hét fele. Black meglepetten ül fel, s kapkodja magára a ruháit. Kissé elaludt - ilyenkor már a konyhában szokott lenni.

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2622
 • Aktivitás:
  20%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #593 Dátum: 2018. Október 27. 17:36:38 »
Rina

Az italodat kortyolgatva első sorból nézheted a műsort, amibe komoly beleszólásod van. A látvány téged sem hagy hidegen ahogy a végletekig felajzott kis rajongód a levegőért - no meg másért is kapkod... Azér elkél egy-két szó, vagy terelgető mozdulat ami közben van alkalmad megérinteni vágytól perzselő bőrét, hallgatni apró sóhajait. Hozzá simulva jó példával jársz elől, hogy aztán bevezesd Yeo-jint a többi élvezetbe s közvetlen közelről felügyelhesd az összefonódó testeket - egészen a nagy fináléig. A lány illata és a cowboy feszülő izmain megcsillanó izzadság afrodiziákumként hat rád is. Végül kiderül, hogy a cowboy valójában vadászpuskával van felszerelve - mert ha szeretnéd, könnyedén bevállalja a folytatást.
Végül pihenés képen még megnézitek a Télapó műsorát is, amit Yeo-jin hozzád bújva lustán pihegve kisér figyelemmel.
Aztán szedelőzködtök, és a számlát kiegyenlítve (30 dollár) távoztok, hogy az Ólommadár fele irányozzátok a lépteiteket. Az út eseménytelenül telik - Yeo-jin beléd karolva sétál melletted, és feltehetőleg a bárban átélt eseményeken tünődhet.


Mire visszaértek az Ólommadárra, addigra bizony lekéstétek a közös vacsorát - és így a szerzeményed bemutatásnak lehetőségét. De Black nem feledkezett el rólad - mert félretett neked is egy adagot a vacsorára készített rántottából.
Yeo-jin közben egyik meglepetésből a másikba esik, látván hogy egy akkora hajón - mint az a bérház, amiben lakik - nem félszázan, hanem csak páran osztoztok.
A kabinodban előkerül egy üveg s pár pohár megünnepelendő a bárban tett látogatást. Amiről viszont Yeo-jin nem nyilatkozik, csak irul és pirul, illetve rövid bólogatás vagy fejrázás a válasz a feltett kérdéseidre.
Ellenben a ruhapróbálgatás egész érdekes eredményt hozott! Bár vidáman telik, de kiderül, hogy mivel egyrészt alacsonyabb, másrészt vékonyabb - ezért a legtöbb ruhád igencsak előnytelenül áll rajta - amin csak egy módon lehet segíteni...

Másnap reggel a hajón végigrezgő mély dörrenésre ébredtek - talán úgy fél hét fele. Yeo-jin álmosan és meglepetten pislog melletted.

/Angol/ Ez mi volt? - teszi fel a kérdést, amire speciel te sem tudod választ, mivel ez nem tartozik a megszokott zörejek közé. Főleg, hogy nem szokott behallatszódni semmi.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1564
 • Aktivitás:
  24%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #594 Dátum: 2018. Október 27. 23:06:24 »
Rina

Néha egyszerűen csak imádod nézni mit is idéztél elő. Legyen az saloon ami épp porrá ég, egy seggfej aki épp elvérzik, de akár egy fiatal és ártatlan lány, akit épp megrontanak. S ami azt illeti elég jól megrontják! Ilyenkor leülsz és türelmesen nézel, miközben minden másodpercet élvezel anélkül, hogy bármit is tennél a továbbiakban! Szépen végignézem, ahogy ez a csődör meghágja a kis kancát és amikor látom, hogy vége felé közeledik akkor annyit teszek, hogy nem engedem kiszabaduljon a női combok közül. Menjen csak végig a dolog, ne végezzünk félmunkát!

Aztán pihegjenek csak nyugodtan, a tisztálkodást is kivárom. Nekem elég, hogy a kis cowboy néhány karomnyommal gazdagabban mesélhet arról, milyen jó élményben volt része. Nem beszélve a kis Bao Beiről, aki valószínűleg élete legvadabb perceit töltötte el hármasban. Elzavarom végül, a hím jól végezte dolgát, de ez innentől női dolog! Még nézegetjük a Télapót és talán nem is rossz, de eléggé elkalandozom, hogy Kai-al mennyivel mókásabb lenne ez az egész, mint egyedül.

Önkéntelenül cirógatom a kis nyimmogó beteljesültet az ölemben majd idővel felkerekedünk és megfelezve a pénzt (vagy kifizetem ha nincs nála annyi) elindulunk, hogy tovább kényeztessük magunkat valami mással, esetleg egy kiadós alvással! Nem zavargatom kérdésekkel a hajó felé, érzem a testén, az illatán és az egész fiatalságán, hogy mire gondolhat. Én az evésre, de ezt valószínűleg nem kérdezte senki, de nem is érdekel, mert tudom, hogy a jó falatokat hol találni. S ím, nem csalódom, így behúzva a maradékokat és némi innivalót és jeget, aztán balra el!

/Angol/ Úgy nézel ki mint akit érdekel. Mit tudsz, ami miatt kaphatnál egy kabint? – kérdezek rá

Aztán belépünk a kabinomba és lehet falatozni-italozni, amit megint csak úgy teszünk, hogy én az ágyon ülök, előttem meg Bao Bei és egy falat nekem és egy neki, és kettő nekem és egy neki és egy nekem és ő kimarad és aztán ugyanez a testvéri elosztás a kortyolásoknál is. Nem kérdezem meg mit érzett, hogy tetszett: mert tudom milyen az ilyesmi, meg passzív-agresszív vagyok és ha akarja úgy is elmondja, kiszakad belőle, hogy megossza vagy rákérdezzen valamire. Végül kis kaja-kóma után ruhákat nézegetünk…

Nem sokra jutunk, de nem zavar, mert sokat öltözik vetkőzik és ez kedvemre van. Eléggé, hogy kimerítsem magunkat az éjszakára és ezúttal én legyek az aki megrontja ezt a fiatal kis (már nem is annyira) ártatlanságot. Nem véletlenül van egy táskányi rosszalkodásom, ráadásul ki emlékszik már arra mikor volt utoljára használva egy-kettő belőle… de ami édes a végén, nem, nem Bao Bei, hanem ahogy megengedem, hogy hozzám bújjon, összefonódva aludjunk! S ez egészen reggelig ki is tart amikor:

/Angol/ Mi a *rva élet… – jegyzem meg, a kérdésre

Majd beleharapok finoman a fülcimpájába vagy a nyakába, esetleg lejjebb amit épp érek, hogy aztán felkászálódjak és egy pisztollyal a kezemben elinduljak a dörgés felé. Eléggé morcos vagyok, mert még aludtam volna, nem reggeliztem (igazi ételt sem, nem hogy kis ártatlanságot) és a kávémat is akarom, no meg azt, hogy aki ezt tette az rohadt gyorsan fejezze be és takarodjon el, mielőtt tésztaszűrővé lövöm a seggét! Végigcaplatok a hang irányába és a kócosságom vagy épp kevéssé sem létező öltözetem sem érdekel, csak az, hogy nyugodtan aludhassak tovább!

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2175
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #595 Dátum: 2018. Október 31. 06:01:52 »
Nem sikerült Backet meggyőzni, hogy az Arielen se minden tökéletes inkább ráhagytam, azt hisz amit akar csak nehogy  nagyot koppanjon. Arra a baleset nem is volt az, egyetért. Még ha csak hangtalanul is bólogat. Később fogom ezt megbeszélni vele valamikor, majd ha a hajó végre eltűnik ebből a jégvilágból. Teljesen eseménytelen vacsora, Roger hülye gyerekes kommentárjaival is gyorsan megúsztam. Fiókrángatás ki és be. Muszáj beújítani fehérnemű fronton, egyszer már elterveztem de akkor még nem lett volna értelme. Most viszont lenne kinek mutogatni benne magam, a takarítás meg áááh na később! Azonnal el is aludtam valami rémlett, "Itt nem jöhetsz át!"szöveg de nem vagyok biztos benne hol olvastam, ki mondta? Mikor valaki kopog, néhány óra múlva Black szobaszervizesnek  álcázva magát. Van stílusa, én meg fehér trikó  pamutbugyi.Semmi szörnyülködés,  nem divatbemutatón vagyunk. Ezt bizonyítandó az azonnali csók meg a következő és az azutáni...
Olyan gyorsan lekerültek rólam, kár is aggódni miattuk. Black édesszájú és a tejszínhabbal se spórolt. Mikor vagy ki aludt el hamarabb? Nincs rá ésszerű válaszom mert nem tudom, ha nincs az dörrenés várhatták volna a meleg reggelit a hajón lakók. Ilyenkor én is fenn szoktam lenni sokkal korábban, de mára csak két dolgot terveztem, ráérnék visszaaludni de jobb Black után menni nekem se tetszik ez a robaj. Az alvós trikó jó lesz meg egy műtős nadrág papuccsal. Gyorsabban felöltöztem mint Black, nem bálba megyek.
-A fegyvered megvan még? Lehet, hogy kelleni fog. De veled megyek!-Azonnal megyek is kifelé még a Nazarénusok istene se tud lebeszélni, hogy bent üljek a kabinomban. Várva arra majd valaki megjelenik és címszavakban közli "miafranc???"történt!

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2622
 • Aktivitás:
  20%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #596 Dátum: 2018. November 04. 12:16:37 »
Rina

Vannak olyan zsigerien szenvedélyes pillanatok amikkel nem lehet betelni, s ez is pont ilyen. Nem csak hogy látni, hallani, szagolni vagy esetleg tapintani - de átérezni is átérzed az eseményeket. A szenvedélyt, izgalmat és vágyat - ahogy a férfival egyszerre a csúcspontot is eléred mindössze a látványnak hála.
Ez Kaival bármikor működött, ha az aktuális játékszerét a  szemed láttára tette magáévá. De Kai hiányában bizony egyéb izgató lehetőségeket kell kihasználnod, hogy hasonló hatást érj el. S vele nem is itt ért volna véget a történet, hanem csak most kezdődne - miután erőgyűjtés gyanánt végignézte volna, ahogy megszeretgeted a kis Bao Beit...

A távozás után - amikor is Yeo-jinggel elfeleztétek a költségeket - elindultok a hajó fele. Míg a kis rajongód az átélt kalandon törheti a fejét, téged addig inkább az evés lehetősége foglalkoztat. Szerencsére, vagy inkább Blackéra - találsz is élelmet, amit megoszthatsz vele.
Ami a mohó kis lányban falatonként el is tűnik. A kérdésedre megrázza a fejét.

/Angol/ Nem sokat. Én a vezető kristályok osztályozását végzem - árulja el. Ami valóban nem sokat ér a St. Albanson kívül.
A ruhapróba látszólag lehet, hogy eredménytelen, de a célját akkor is elérte. A közben vidáman kacérkodó Yeo-jin felélesztette az amúgy sem takarékon égő vágyaidat. Nem is kell sok hozzá, hogy a cowboly helyén találd magad néhány játékszereddel. Igaz, legutóbb Mia kezében voltak, és akkor mindent alaposan letesztelt rajtad. De most a te kezedben lehetőség, amit is is használsz...
Végül a friss szerzeményed hozzád bújva, a karjaidban alszik el veled együtt fülledt erotikájú álmot hozva.
Amit a reggeli kényszerű ébredés szakít szét. Yeo-jin álmosan és hálásan nyöszörög a harapdálás közben, aztán nekivágsz rendet tenni.
A hang forrására a hajón kívül találsz rá,odakint a libabőröztető hidegben. Egy daru segítségével az új külső burkolati elemeket teszik fel a hajóra - és ahogy a kétszer két méteres kompozit páncél a helyére kerül, neki-neki ütődik a hajónak.
A hat munkás elsőre nem is vesz észre, mert a burkolati elem eléggé lefoglalja őket, de a darus aztán felfigyel a mozgásra, s ezt egy elismerő füttyszóval is tudatja. Aminek az a következménye, hogy hat érdeklődő, elismerő - netalántán forró gyerekcsináló tekintet tapad rád.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2622
 • Aktivitás:
  20%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #597 Dátum: 2018. November 04. 12:17:53 »
Roxana

Blacknek határozott elképzelései vannak a világról - még ha azok időnként tévesek is. De ha szembesül a valósággal - például az Ariellel, akkor hajlandó átértékelni a dolgokat.
Úgy tűnik, hogy Black nem a csomagolásra, hanem az az alatt lévő dolgokra kíváncsi - legalábbis az alapján, amilyen gyorsan lekerültek rólad a dolgok. Talán valóban sikerült ezt a kérdést túlaggódnod.
Reggel a dörrenésre ébredni nem volt kellemes. Még úgy sem, hogy máskor ilyenkor már rég fent szoktál lenni - akárcsak Black. Pedig talán még elidőztél volna vele egy kis ideig az ágyban, élvezve, hogy egy férfi melegíti azt. De ez a dörrenés keresztülhúzta, mert szinte biztos, hogy mindenki felébredt rá - és hamarosan reggelit fognak követelni.
Black is mindössze a hálóköntösét és egy papucsot kap magára, de a selyemköntös igazgatása tovább tart neki, mint neked a nadrág felhúzása.

/Angol/ A pisztolyra gondolsz? Visszaadtam Rogernek, mert az övé - tudatja veled kissé álmosan. Aztán az ajtóban udvariasan előre enged, majd a nyomodban elindul - hogy a következő döndülés már útba igazítson titeket, hogy merre is kell menni. Nem sokkal később Mia is felbukkan a másik folyosóról. Rajta is hálóköntös van, de egyszerű fehér.
/Angol/ Reggelt! - köszön nektek kissé álmosan - Elásom Rogert a hóban - tudatja a tervet, mert úgy tűnik, hogy feltételezi - ő lehet az oka a zajnak. Ez a teória végül részben igaznak bizonyul, mert a rámpán lesétálva, megpillantjátok a hajó mellett parkoló darus kocsit, amint egy méretes burkolati elemet emelnek a helyére. lent a földön ketten, a hajó oldalán hárman, és a daru kabinjában egy ember dolgozik a feladaton. Miközben az elemet lassan a helyére engedik, néha neki-neki koccan a hajó burkolatának, és ez okozza a szokatlan reggeli zajt. Ellenben Roger sehol sincs, viszont Rina egy szál Évakosztümben, fegyverrel a kézben figyeli az eseményeket - a munkások meg Rinát.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1564
 • Aktivitás:
  24%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #598 Dátum: 2018. November 06. 19:06:09 »
Rina

/Angol/ Azért tudsz te többet is… láttam! – suttogom a fülébe, majd megcirógatom, hogy lúdbőrözzön – Sok mindent meg lehet tanulni!

Aztán a ruhapróba és a többi után már… szóval reggel nem kevéssé izgalmas és talán testre ható álmokból ébredve teszek-veszek Bao Bei-en, majd indulok, hogy rövidre zárjam a dolgokat. Igen csak morcos vagyok mire óvatosan kisétálok, hiszen a lábamra nézve rájövök, hogy még nem gyógyult meg rendesen, de végül csak odaérek.

/Angol/ Aki még egy zajt hallat az elkövetkezendő egy órában, azt helyben nyuvasztom ki.

Eléggé határozott és kedves voltam, no meg a fegyvert is jól láthatóan megmutattam, hogy tudják, nem viccelek. Nem érdekel, hogy megbámulnak, mert tudom, hogy az életben nem láttak még ilyet és távozásom után se fognak soha többet. Nem tervezek ide visszajönni… aztán amikor felbukkan a Doki:

/Angol/ Mei-mei, legyél olyan kedves és szórj nekik oda némi aprót amiből egy óráig eliszogatnak.

Részemről lezártnak tekintem a dolgot és elindulok, de mikor meglátom Miát, úgy irányítom a lépteimet, hogy mellette menjek el és finoman rácsapjak a fenekére. Nem több, ennyi, mert vissza akarok feküdni és biotakarómmal takarózva visszatérni az izgalmas álmaimba!

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2175
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #599 Dátum: 2018. November 07. 09:27:46 »
Miért nincs legalább csak egy olyan nap, csak egy egyetlenke ezen a tetves hajón mikor semmi nem történik, Semmi! Szépen felkel az ember lánya, megfürdik fogat mos szőrtelenít ha úgy véli kell, felöltözik valami gáz cuccba bevág kábé 3 kávét vagy négyet. Megnézi mit alkotott szívszerelme reggelire, mert az számára felér egy festménnyel, ezt persze nem illendő két perc alatt elpusztítani. Mert ha nem is szemmel de később csúnyán kikapnék érte. Aztán az orvosiban vagy csinálok valamit, ami adódik, vagy lelépek. Minden napra jut valami ökörség! Máskor azt mondanám király, a munkám izgalmas de pont ma reggel! Ku...a élet! Besorolok Black mellé már elég jól megy a mellette való haladás (tempó) most nem is tud olyan gyorsan menni mint szokott. 
-Szerintem szerezz be egy egyet! Nagyobb biztonságban érzem magam ha tudom  van nálad, még ha az ágyad alatt, vagy a szekrény sarokban egy cipős dobozban tartod is. -Találkozunk Miával aki bejelenti mire készül.
Ezt egy rövid "Ahha"-val kommentálom. Furcsa ez a hálóruha, köntös amiben van teljesen hétköznapi, nem a szokásos dögös szerelés amiben járkálni szokott. Biztos hogy Rina dobta. Vagy duplázik, újra! Ez a csaj meg beveszi, csórikám! Ezt is itt hallottam, egyre több szó ragad rám.
-Kell egy kávé!-A hallott Mei-Meire nem reagálok még egy pillantással sem.
-A kávéfőző hangját még talán kibírod! -Bemegyek mert nagyon hideg van. Felrakom a kávét, először előveszek öt, aztán inkább húsz, mellécsapok még húszat. Inkább biztosra megyek, vastagabb ruhát veszek fel visszabalettozok halkan a munkásokhoz és odaadom a pénzt. Mindkét húszast. Hozzáfűzve, nem érdekel mikor jönnek vissza.
Az is lehet pocsolya részegen, de az is éppen hogy csak becsípve.
-Black mi lenne ha ahelyett, hogy végigrohangálnánk az egész hajót, visszanéznénk a biztonsági kamera felvételét nagyjából az elmúlt öt hat órára vagy inkább kilencre?  Bevállalom  te aludj kicsit.  -Nem tudom mit válaszol de gyorsított felvételben nézem vissza ki merre járt az elmúlt kilenc ááá inkább 12 órára. Jót kuncogok az éjjeli pincéremen. Amúgy is viccesek az emberek gyorsítva visszafelé rohangálva. Rinánál lassítok ki ez a kis.....? Meg kellene mutatni Miának de nem vagyok besúgó! Magától is rá fog jönni. Van egy átlagosan normális barátom, a maga kis dilijeivel nem fogom elszúrni nála. Nagy francokat!