Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 8167 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2382
 • Aktivitás:
  16%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #585 Dátum: 2018. Szeptember 27. 19:35:06 »
Roxana

Talán önkéntelenül is, de máris hasonlítgatod Blacket és a kapcsolatotokat a régebbiekhez. Viszonylag hamar letudod a listát, és kissé talán jobban kihangsúlyozod a negatívumaikat - mint pl. Ed drága mamáját. Azt már jó ideje megtanultad, hogy jobban jársz, ha nem a kitöltött IQ tesztek alapján keresed azt, aki felér hozzád - mert akkor a pasik 98%-át már ki is zártad. A maradék 2% pedig vagy nincs a környéken, vagy foglalt, vagy egyéb hibája van. Mint Rogernek. Black közben a feltett kérdésedre teljesen komoly arccal válaszol
/Angol/ Dehogy. Nincs is jobb annál, amikor a készítés közben a rántottába reszelt sajt nyúlósan elkeveredik benne! - tudatja veled.

Egy pillanatra felvetődik benned, hogy mi lenne ha... de ez talán még tovább bonyolítaná a dolgokat - és már amúgy sem tudnád pontosan megmondani, hogy mi is a helyzet. De Black válaszából azt a következtetést nyugodtan levonhatod, hogy ő sem tervezett előre. Arra az egyszerű kérdésre, hogyan is definiálná a jelenlegi kapcsolatotokat, töprengve megvonja a vállát.

/Angol/ Ez. De ha mindenféle képen be akarod skatulyázni, azt tudnod kell, hogy én nem a futó kalandokat szoktam keresni - árulja el, hogy ő azért hosszú távon gondolkozik. Feltehetőleg úgy véli - kettőtökön áll, hogy csak szeretők lesztek, vagy valami komolyabbá válik a dolog. Az esélyt megadja, hogy magától helyére kerüljenek a dolgok. Lehet, hogy nem tetszik - de a reggeli állapotokhoz képest bizony nagyot változtak a dolgok!
Blacket nem könnyű elhagyni - még rendezi a számlát, aztán pár méter alatt utolér, és felzárkózik melléd. Visszafele pedig az Arielről faggat - no meg óvatosan a családodról kérdezősködik.

A hajónál szinte látod, ahogy kreditekkel tömik ki a hajó burkolati illesztéseit - olyan sokba kerül a javítás. Roger is több ezer kreditet emlegetett - iszonyat pénz - de talán elég lesz amit összeszedtetek.
S ha már Roger - talán ő lesz az egyetlen a hajón, aki nem fogja elsőre "levágni", hogy összejöttél Blackkel. Mert ahogy te látod, hogy Rina ráhajtott Rogerre, úgy Mia és Rina is pontosan fogja tudni, hogy összemelegedtetek. Ez sejtésed szerint Miát nem fogja lázba hozni - de Rina még okozhat némi zavart.

A hajóra lépve hamar eltűnsz a kabinod fele - bár futólag mintha Black kezét érezted volna a hátsódon. Leellenőrződ - nem vagy adásban, így kedvedre énekelhetsz - mert a hangszigetelés kellőképp izolálja a kabinodat.


Bő fél óra múlva hallod a belső kommból Black hangját.
/Angol/ Aki akar jöhet vacsorázni! - tudatja. Ezt mindenki, aki a hajón van, hallotta - így szinte biztos, hogy aki itt van, az meg is fog jelenni az asztalnál. Főleg hogy az ebéd kimaradt.

Amennyiben kimerészkedsz, Black, Mia és Roger az akik az asztalnál vannak - igaz, Mia megint konzervet melegített magának. Roger viszont nem ilyen gyanakvó - ő jól megszedi a tányérját, és elégedetten lát neki a feljavított rántottájának.

/Angol/ Szóval nem lettek meg - summázza Roger két falat között. Feltehetőleg a Fagyosszentekről folyhat a diskurzus. Mia a konzervlevesét kanalazva közbeszól
/Angol/ Azért csak óvatosan! Tudjátok jól, hogy itt nem a templomi pletykakör jelenti a legnagyobb veszélyt! - hívja fel a figyelmeteket, hogy bizony a városnak vannak valódi nehézfiúi is. De erre Roger csak vállat von. Afféle - ha második voltam a jégfutáson, ugyan mit nekem a város többi veszélye? Mia tekintetén látod, hogy legszívesebben bokán rúgná Rogert, de végül inkább ráhagyja. Úgy tűnik, hogy nem akar újra Rogerrel veszekedni.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2030
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #586 Dátum: 2018. Szeptember 29. 09:01:52 »
Az ember lánya mindig a rossz tulajdonságokat  emeli ki először, hogy ezen mihamarabb túl is lendülhessen. Black elődei kevesen voltak, páran az egyetemről de nem számítom őket ide, mert nem volt igaz szerelem, Talán Ed? Talán. Ha nem lett volna azaz idegroncs mami, meg egy rakat bunkó a szexmániás doktorral az élen. Talán el is lettem volna vele...De csak vele. Előbb utóbb úgy jártam volna mint Ed anyja szerintem valaha kedves és értelmes nő lehetett, de belebolondult ebbe a helybe. Szegény...!
Black tovább vázolja a vacsorát én meg egye éhesebb vagyok...!
-Lécci ne már, kénytelen leszek kivenni a kukából azt a vacak kekszet és felfalni!--De a helyet már rég elhagytuk és a bevásárló központban vagyunk. Húzom persze a szám. Miért mindig a nőnemű lénynek kell gondoskodnia a védelmi vonalról? Veszek 5+1-et de azért megáll a kezem, Rina mégsem ölne meg egy terhes nőt, vagy mégis? Végül egy nagy sóhajjal beveszem.
Végül nem lépett le, ebben reménykedtem. Nem nagyon tetszik maga a szó, skatulyázni de hirtelen én se tudok rá mást. Rináról meg a hegekről nem kérdez én kértem, hogy egyenlőre ne faggasson róla.
-Keresni?  Igen én is ennek vagyok a híve alapvetően. -Hosszú lesz az összerázódás, ez tény csak bírjam ki hogy ne vigyorogjak mint a tejbetök a többek előtt. Ekkortájt lépek le, ha Rina jut az eszembe mindig úgy érzem menekülnöm kell. A kávém is elfogyott.
-Szánom bánom, hogy nem tudok többet a drága szülőbolygómról de leginkább azokat a helyeket ismerem ahol éltem illetve iskolába jártam. De van itt egy jó kis ismertető tetszeni fog a legjobb éttermekről az Arielen. Mellettem meg egy szép szemű pilóta, tehetnénk egy jó kis túrát.--Rábökök Blackre hogy igen tényleg róla beszélek.
-A családom egyik fele orvos , a másik meg zenész. Minő véletlen. Az alkudozó nagy fater Karmester volt. Anyám első hegedűs, és egy zeneiskolában tanít. Apám sebész, a nagyapám érsebész, de már nem él. A nagyanyám meg otthon kötögetett. Az öreg elég régies elveket vallott. Az asszony mosson főzzön takarítson gyereket neveljen. Hát nem hülyeség?-
Odaérve látjuk hogyan veri el Roger a nagy nehezen megkeresett krediteket.
-Szólni kellene furadokinak, hajtson még fel betegeket máris mínuszban vagyunk.- Igen a fenekem a kezet alig bírom ki vihogás nélkül mint egy tizenéves kis csaj.
A dalolást befejezve megnézem mennyi saját pénzem maradt. Elég egy holnapi akcióra, végignézve  az agyonmosott pamutbugyi, sport melltartók. Be kell ruháznom néhány dögösebb, vagy szexisebb darabra. De fekete kizárva! Meg majd a kínálattól függ. Elég gyorsan meg tudok már szabadulni a kontaktlencsétől, de hol a szemüvegem? nincs mese holnap még takarítani is kell! De tényleg! Meg van!
Vacsora, semmi konkrét dolog nem történt, de szemezés se semmi. Játsszuk a szerepünket, nem is történhetne, annál én éhesebb vagyok. Hallani hallom őket de beszállni nincs kedvem, csak addig állok meg míg Miára nézek és egy jó kis szemforgatást villantok felé. "Roger hülye és fiatal nem tudja mit beszél!"
-Nem tényleg nem, Black finom volt mint mindig!Köszönöm!--Nem tudom fog e valami történni az éjjel, ha igen úgy is jó ha nem nem fogok örülni de nem lehet minden nap szülinap. Visszatérek a szobámba a könyvemhez, és néhány oldal után elnyom az álom.


 

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Veterán
 • *****
 • Hozzászólások: 1344
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #587 Dátum: 2018. Október 03. 19:33:42 »
Rina

Nem kevés és igen kalandosan izgalmas emlékkel később azon tűnődöm, hogy vajon ez a kis szende mennyire képes kibújni a bőréből, ha úgy igazán odateszem magam! Így egyedül nem annyira izgalmas, de azért vannak benne lehetőségek! Úgy nézem most épp köhécsel és pirul, de ettől csak még inkább elememben érzem magam! Nem nagyon érdekel mit hoznak ki, legyen meglepetés, de végül tekintettek unszolós pillantás után egy határozott bólintással nyugtázom a döntést és már intenék, amikor úgy döntök hagyom, hogy Bao Bei tegye meg ezt a következő lépést is!

/Angol/ Legyen!

Megérkezve a koktélra vetem magam, mármint azzal ami elméletben az igazi ital lenne, hogy aztán bólintsak újfent: ez ám az itóka! Kortyolok, majd a nyelvem maradt ízt átadom a kis szendének, hogy ő is érezze az övén, majd a választást csak ezután hagyva, mosolyogva figyelem a srácot, akinek valószínűleg nem ez az első ilyen élménye. Végül amíg várakozunk, addig megcirógatom a combját, apró köröket írok le rá, hogy aztán amikor megérkezzen a szórakozás, finoman a lehetőség karjaiba lökjem! Nem tudom, hogy hívják, de nem is érdekel, hiszen a lényeg az, hogy magamba igyam a látványt, mindazt ami most jön!

A Nagy Titok. Hm, kétlem, hogy az lenne, de biztos elégséges, ha hasonlóan ígéretes látvány az igazságot takarta! S ha már így van, akkor elkapom és annál fogva húzom közelebb. Nem kérdés, hogy ha már eddig eljutottunk, akkor ne itt álljunk meg, de igazából a kis szendémre bízom, hogy szeretne e többet, vagy beéri azzal, hogy a másik kezemmel az övét megragadva vezetem, mígnem érezheti a férfi valószínű hevesebb szívverését… is! Innentől a kérdés csupán annyi, hogy a srác mennyire hagyja magát és Bao Bei mennyire ellenkezik, mert adott esetben, kis szendém igazi örömet okozhat és élhet át, míg számomra a puszta látvány is elégséges ez esetben.

Minden további attól függ, hogy mit szereztünk meg és mit nem engedtek, de pár óra itt biztos eltelik…

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2382
 • Aktivitás:
  16%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #588 Dátum: 2018. Október 08. 19:43:26 »
Rina

Hogy a kis rajongód meddig megy el, az talán leginkább az idegenvezetőjén, a példaképén - azaz rajtad múlhat. Persze hagyod, hogy látszólag ő döntsön - elvégre nem kell tudnia, hogy bármikor felülbírálhatnád ha véletlenül nem a megfelelő döntést hozza.
A koktél tűzbe borítja a torkodat, pocakodat, és kellemesen égeti a nyelvedet - amit az odaadó Yeo-jinben hűtesz le. A pincér srácra rámosolyogva megértő viszont-mosolyt kapsz - úgy tűnik, hogy ő sem hagyta volna ki a lehetőséget. Ellenben Yeo-jin ha lehet még jobban pirul melletted, és úgy pillog hol a pincérre, hol pedig rád.
A rendelés felvétele után, ahogy távozik a pincér, a színe is lassan kezd normalizálódni - már amennyire a fényviszonyok mellett meg tudod állapítani. Ahogy azt is, hogy a kezed nyomán némi izgalom kél.
Ám amikor végül lehull a tanga az igazságról, lehet hogy némileg csalódást okoz a kis kedvenced. Mert amíg rávezeted a kezét a lényegre, addig történik is valami. De utána már csak bizonytalan hezitálás marad, miután példa és útmutatás nélkül hagyod. Nyuszi akárcsak Roger. Pedig a cowboyon nem igazán múlik, mert a te kezedbe is szolgálatkészen simult. De az tény, hogy első sorból láthatod no meg érezheted Yeo-jin izgatott zavarát - amelyből az utóbbi kerül ki győztesen, ha nem bátorítod.


Aztán a műsor tovább folyik, hogy a cowboy után megérkezzen a North Pole igazi sztárja is - egy télapó - aki igen nagy sikert arat a közönség többi tagja közt is.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2382
 • Aktivitás:
  16%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #589 Dátum: 2018. Október 10. 20:19:02 »
Roxana

Belegondolva Taplófalva ellen Ed kivételével leginkább a lakók szóltak. De most van fontosabb is, mint hogy ezen merengj - mint például az, hogy Black megint főzni akar, és nyálcsorgató részletekkel traktál. Ám amikor "megfenyegeted", hogy kikukázod a kidobott kekszet, inkább el is hallgat.
Ahogy a sérüléseidről sem kérdezget - úgyis sokat tud róluk.

/Angol/ A futó kapcsolatokat? - kérdez vissza vigyorogva arra, hogy mit keresel - hiszen pontosan tudja, hogy nem arra gondoltál. A felvetésre, hogy elugorhatnátok az Arielre, eltöpreng
/Angol/ Nem biztos, hogy ezt a hajót beengedik a gazdagék - hívja fel a figyelmedet arra, hogy az Ariel nem csak drága, hanem túlszabályzott is az űrjárművek tekintetében.
/Angol/ De addig is szívesen hallgatok személyes beszámolókat is! - válaszolja. Amiből kis kóstolót is adtál - így amikor a nagyapádról esik szó, csak egy
/Angol/ Más, de határozott elképzelése volt a világról - al válaszol. De a hajójavítás áráról már markánsabb véleménye van
/Angol/ A hajójavítás luxusát jobb ha megszokod. Mindig van mit javítani rajta, és mindig sokba kerül. Igaz, ha most nincs ez a baleset, akkor most elég kifizetődő lett volna ez a fuvar...

A pénzedet megszámlálva láthatod, hogy a holnapi ruhavásárlások nem jelenthetnek akadályt - a fél boltot megvehetnéd. Akkor lenne kevés a pénz, ha a hajóhoz keresnél valamit. Pláne így, hogy Black nem tette tönkre a fehérneműdet - feltehetőleg nem kell majd túl sok tartalékot beszerezned.

A vacsora elég eseménytelenül telik, csak Roger próbál meg nagyfiúzni, amit a többiek nem igazán értékelnek. De szerencsére komolyabb veszekedés nélkül zárul az étkezés, és visszavonulsz a szobádba. S pont ez az a hely, ahol ébredsz is - arccal a könyveden. Talán ha két-három órát aludhattál. S azért nem többet, mert valaki kopogtatja az ajtódat. Ez lehet Rina, Roger vagy Black. A jelöltek számát azért sikerül leszűkítened Blackre, mert néha azért megsürget, hogy nyisd ki! Körülnézve rájössz, hogy mit is terveztél holnapra - takarítást...
Amikor kinyitod az ajtót, Black ácsorog ott a selyem hálóköntösében, és az egyik kezében egy koktélos pohár pihen, ami megpúpozva van eperszemekkel - a másik kezében pedig egy flakon tejszínhab.

/Angol/ Szobaszerviz! - szól, és belépve megvárja hogy bezárd mögötte az ajtót - és csak utána lép oda hozzád, hogy megcsókoljon. Egyértelmű, hogy a liftben történteket szeretné folytatni, és nem elhanyagolható szerepet szánva a tejszínhabnak és az epreknek is...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2030
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #590 Dátum: 2018. Október 12. 05:38:39 »
A futó kapcsolatokat megjegyzésére kicsit csúnyán nézek. Benyakalom a kávém, nem is így akartam fogalmazni, de így sikerült. Ami gyorsan enyhül és visszatér ha nem is a vigyorgás inkább egy kedves szelíd nézés.
-A futó kapcsolatokból elegem van. Mind ketten ugyanazt akarjuk, hosszú távra tervezni. Ezen már nincs mit többet beszélni.  Egymással persze.-Szedem a cuccaimat, az összerázódáson gondolkodom de inkább rábízom az időre.
Már hazafelé ballagok, hazafelé...belegondolva most a hajó a nekem a haza vagyis ahol Black van. Gyorsan utol ér. Jó kedvem van, a családomról kérdez nem tudom elképedjek vagy örüljek. Tudom, hogy neki nincs meghaltak a háborúban, én pedig nem akartam soha tapintatlan lenni és róluk kérdezősködni ellenben a hány gyereket szeretnél téma még korai. Mesélek, mesélek,mesélek...
A gazdagék megjegyzésre legyintek.
-Na jó a bolygó gazdag, de el tudod képzelni, hogy minden reggel hajnali háromkor például egy klinika vezetője a főügyésszel és a polgármesterrel, orvosokkal és ügyvédekkel beülnek a kukásautókba és körbejárják a várost és összeszedik a szemetet. aztán mennek dolgozni. Másnap takarítanak, harmadnap meg dolgoznak egy építkezésen vagy mit tudom én. Mert én nem, az Arielen is élnek szegényebbek, munkás emberek. Beengednék a hajót, ha jól gondolom a piacolók közé,  ha tudnád némelyik milyen állapotban van! Csoda, hogy fel tud szállni, és fenn is maradni! -Szerintem elég meggyőző voltam. Az asszonynak otthon a helye nagyapa került szóba,csak egy rövid megjegyzést fűzök hozzá.
-Más.
Arra pedig, talán megint beszélnem kellene doktor furadokival nem tudom milyen arcot vág de sejtem húzza a száját. Nem kedvelte, és nem is akarja Black újra a közelében látni.
-Egy régi hajó olyan mint egy nem kulcsa kész ház. Azon is mindig kell valamit vagy javítani vagy festeni, vagy vagy ablakot cserélni, satöbbi...megértem. -Egyetértően bólogatok a baleset emlegetésénél. De nem szólok a arról hogy szerintem ez nem baleset volt, majd előhozom a témát valamikor egy nyugodtabb este. Mia mos, Rina sehol, hála a tudomány szellemének! Muszáj valamit csinálnom! Éneklek...bele is fáradok beiktatok egy gyors fürdést, holnap két dolgot fogok csinálni takarítani és elmenni a bevásárló központba valamilyen szexisebb fehérneműkért mert ami most van az gyalázatos. Hiába húzogatom a fiókomat ki és be a helyzet mit sem változik. Közben vacsoraidő lett, igyekszem nem rohanni. Roger valamiről beszél nem érdekel, sokkal éhesebb vagyok. Csak a végén hallgatok bele. Roger oktondi, Mia felé küldök egy szemforgatást és ezzel be is fejeztem a többiekkel való együttlétet, senki nem tartott fel. Megköszöntem a vacsorát és távoztam. Olvastam pár oldalt a könyvből, de nem is tudom mit mert azon méláztam lesz e valami az éjjel. Ha lesz, lesz ha nem, nem. Nem tudom mikor aludtam el negyed óra sem kellett. Valaki aktívan kopogtat, elaludtam máris reggel van? Kizárt! Valaki magas és sötétkék. Black. A többi jelentkezőt gyorsan ki is zártam. Még kicsit álmosan odaballagok az ajtóhoz. Azért ilyen közelre még  jól látok, vajon mit akar? Hülye vagyok, hát persze hogy azt akarja de mi van ha csak beszélni akar? Ajtót kellene nyitni addig úgysem derül ki. Kinyitom de a látvány elképesztő, szóhoz se jutok csak kézzel intek, jöjjön be. Bezárom és rányomom szokás szerint a privátot. Szülinap szülinap szülinap!!!! Pillanatok alatt felébredek viszonozom   a csókot, ha ő nem pakolta le az epret és a tejszínhabot akkor én.
-Ezek majd később sorra kerülnek.-Ennyit mégis Mondtam. Nem szeretném elrontani felesleges beszéddel ezt a szép éjszakát. Ott folytattuk ahol abbahagytuk, nem sokat gondolkodtam élveztem és kész.« Utoljára szerkesztve: 2018. Október 12. 08:23:29 írta Az Ezüst Utazó »