Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 31625 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3640
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1020 Dátum: 2023. Június 07. 18:03:08 »
Roxana

/Angol/ A keleti boszorkány erősen cipőfetisiszta volt, és amikor ráesett a ház, akkor is a cipellős lába lógott csak ki a ház alól. Mondjuk Dorothy sem volt teljesen százas ezen a téren - egy jó cipőért ő is ölni volt képes... - tűnődik el Black.

A frizurád már kezd ismét világosodni - bár egy kis fazonigazítás lehet, hogy nem árt még neki. Kicsit később a kérdésedre, hogy van-e szennyese - kissé meglepődve, és talán megütközve válaszol.
/Angol/ Köszönöm, de amit kell, azt magam intézem! - válaszolja, és azt azért nem teszi hozzá, hogy te úgysem tudnád úgy élre vasalni a dolgait ahogy szereti. Amikor az ujjáról lenyalod a vajat, egy megrovó pillantás a jutalmad.

/Angol/ A steril munkakörülmények nem csak a műtőben fontosak! - dünnyögi, de amikor visszaóvakodsz, akkora már egy melengető mosollyal fogad - épp kézmosás közben.

A reggeli utáni olvasással legalább repül az idő. Igaz, a regény írójának volt mersze cliffhangerrel befejezni a könyvet.

Amikor az orvosiban Rogerral megpróbálod rövidre zárni a társalgást, pimaszul elvigyorodik

/Angol/ Rendben, a lényegre válaszoltál! De ezt a kommunikációs formát azt hiszem lenyúlom tőled! - vigyorog, miközben távozik az orvosiból.

A társalgóban Rogernek elég szokatlan lehet a kapitány megszólítás, mert nem is ragaszkodik hozzá.

/Angol/ Maradjunk a Rogernél, mert az úrtól elég messze vagyok - válaszolja Franknek, aki a kávéjával lecsüccsen az egyik asztal melletti szabad székre, és ebédjavaslattal áll elő Blacknek, aki egész jól fogadja mert visszakérdez
/Angol/ A körtés? Van még belőle. De ezen kívül még van egy kevés köménymagos pogácsa, pár szelet gyümölcstorta és lángoló palacsinta - sorolja a konyha rejtett kincset, de a rántotta újabb kérdéseket vet fel számára.
/Angol/ A rántottába mehet reszelt sajt és paradicsom, meg egy kevés zöld-fűszer hogy könnyebb legyen, vagy esetleg egy kis velő, hogy még töményebb legyen? - érdeklődik Black, hogyan is szereti Frank. Felveszi a rendelést, aztán a tőle megszokott módon ráérősen a konyha felé veszi az irányt.
/Angol/ Nemsokára hozom, aztán válogathatsz! - szól vissza neki, és sarkon forulva elsétáva a konyha felé, öt-tíz perc múlva több tálcával egyensúlyozva érkezik vissza az előbb említett fonomságokkal megpakolva. Jó étvágyat kívánva leteszi Frank elé az asztalra a tálcákat, aki így kedvére válogathat.

Roger Frankkel ellenben csak módjával eszik, majd egy csésze sűrű matcha teát kortyolgatva ráérősen ejtőzik és emészt az asztal mellett. Mia viszont ráérős tempóban majdhogynem annyit eszik, mint Frank. Igaz, róla legalább tudod, hogy ilyen esetben legalább háromnegyed órát fog futkározni körbe-körbe a folyosón. Mia csak akkor pillant kérdőn Rogerre, amikor meghallja, hogy a Greenleafon is meg akartok állni.

/Angol/ Nyuszika, ezt azért hamarabb is megsúghattad volna! - jegyzi meg halkan - mintegy jelezvén, hogy pilótaként nem árt ha tisztában van a menetrenddel.
/Angol/ Ha korábban szólok, akkor is még két napig ezen a pályán fogunk haladni - válaszolja Roger
/Angol/ Hmff... véleményezi Mia.

Miután Frank befejezte az ebédet, és lefojtotta egy teával, kávéval vagy egy ujjnyi töménnyel, Roger feláll az asztal mellől

/Angol/ Mehetünk a raktérbe? - kérdezi tőle, majd elindul a jelzett irányba. Mia is mozgolódik, és végül ő is asztalt bont
/Angol/ Ez pazar volt, Black! - dicséri meg, és ő is elhagyja a társalgót - de pár perc múlva már a körfolyosón pillantod meg, ahogy szabadidő ruhában, és könnyű futócipőben halkan futja a köröket. Black a mosatlanokat tünteti el, csak Rina és Yeo-Jin tányérját hagyja elől - tudván, hogy a későn  érkezők megorrolnának rá, ha mindent elpakolna. Az a helyzet állt elő, hogy elfogytak a betegeid, a mosás megy - és nincs semmi dolgod!
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1973
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #1021 Dátum: 2023. Június 14. 12:27:15 »
Rina

Miát elhagyva a konyhában egy pohárkával ízlelek a jobbik fajtából, majd viszek is belőle az útra, mert ugye a dehi… a kiszáradás veszélyes! Így amikor a kis rabszolgám kiolvad, akkor rögtön fel is lehessen melegíteni, mert ugye kevés olyan jó dolog van erre mint a borostyán ital!

Mia meglep még reggelizik, ha olyan lennék mint aki könnyedén meglepődik. Így csak leülök mellé, a lábam a combjaira dobom, elveszem a falatot amit épp kinézett magának és begyűjtöm a teáját is, de aztán nézve mi is az, megrázom a fejem és a kezébe nyomom.
/Rina/ Reggelt. – tudom le röviden – Van még tizenöt perced… – ha szeretne valamit most akarja, később már nem érdekel… egy ideig. – Ha esetleg… – kapok be egy falatot, majd félig megrágva – edz.ni akar..l – rágok közben – akkor tu… hol tal..sz! – nyelem le, majd öblítek. – De nem várok egy percet se! – időben kezdek gyakorolni délután.

Elköszönök úgy, hogy egy falatot a szájába tömök még, majd:

Tovább libbentem, keresve egy jó nagy törülközőt a kis kedvencemnek, hogy aztán mikor eljön az idő… a Szöszi is itt van, meg is mutatom neki mennyire hiányzott! Miután rácsaptam egy kellemest a fenekére átkarolom a vállát és hagyom a ketyere zümmögjön, kattogjon meg amit kell, aztán rugonyosan félretipegek amikor Bao Bei kiszabadul. Nézem hogyan oldja meg a kilépést, de azt kell mondjam elég ügyes és persze okos is, hogy egyből ki és hozzám lép. Egy lágy csókkal díjazom – ezt részben azért is, mert ugye csak falnak használta a hátát, ami nem mindegy. Tényleg szeret, ez meg olyan hülye érzést vált ki, hogy meg kellett tennem amit. Végül törülközőbe tekerem és:

/Angol/ Remélem éhes vagy! – értse ahogy akarja! – aztán csatlakozzunk a többiekhez! – mikor a Szöszi már nincs ott zárom a beszlgetést – van egy új hús, Frankónak tűnik, de azért nem vágtam magam hanyatt! – vigyorgok

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3640
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1022 Dátum: 2023. Június 17. 18:46:45 »
Rina

Ahogy reggeli közben Miától elcsened az egyik falatot, helytelenítőleg rád pillant, de nem szól semmit amíg a teája is a kezedbe nem kerül.
/Angol/ Ez nem illendő egy úri hölgyhöz! - hivja fel a figyelmedet a helyes viselkedésre mindenféle neheztelés nélkül. Azt pedig már inkább szó nélkül hagyja, hogy falattal a szádban beszélsz.
/Angol/ Majd meglátom - veszi el tőled egy halovány mosollyal a bögréjét. Amikor  távoztadban egy falatot tömsz a szájába, felemeli a mutatóujját, mintegy jelezve, hogy volna mondandója az eljárással kapcsolatban - de a falat miatt meg sem tud szólalni amíg kiérsz a társalgóból. Hiába, Mia szeret úrinőnek látszani.

A reggeli után Black birodalmában portyázva zsákmányolsz egy üveg kiváló minőségű alkoholt. Vajon kitart délutnig? Ha csak Black ízlését nézed, nincs semmi baj vele - az étel-ital terén kiváló - a nők esetében pedig végül kikötött a Szöszi mellett. Ami szintén árulkodó...


A törülközőt ott találod meg, ahol sejtetted - a mosókonyhában van pár nagyobb, puhány bolyhos darab tisztán, illatosan és tökéletesen élre vasalva. Kétségtelen, hogy Black keze munkája. Magadhoz véve ezt is, meglátogatod az orvosit - no meg a Szöszit. A magad módján köszöntöd, és amikor átkarolod a vállát, nagyon haloványan, de megérzed rajta Black parfümjének az illatát.

Végül csak szabadlábra helyezik a rajongódat, aki most szokatlanul félős-hálásan fogadja az üdvözlő csókot. A puha törülközőbe bugyulálod, majd elhagyjátok az orvosit. A kérdésedre határozottan bólint.
/Angol/ Igen, meglehetősen! - válaszolja, majd érdeklődve hallgatja a hírt, hogy új taggal bővült a legénység. Hálásan hozzád bújik út közben, amikor megemlíted azt a számára nem elhanyagolható tényt, hogy nem kezdtél ki Frankkel. A folyosón sétálva felpillant rád
/Angol/ Sajnálom, hogy miattam megsérültél! - pillantod meg az arcán a mély bűntudatot - Ha jobban lezártam volna a nyílást, neked nem lett volna semmi bajod! - vallja be a hibáját - Kudarcot vallottam, de vállalom érte a felelősséget! Büntess meg! A minimum az, hogy átérezzem ugyanazt a fájdalmat, amit miattam kellett elviselned! - áll elő igen határozottan egy olyan javaslattal, amilyennel még soha senki. Könnyen lehet az az érzésed, hogy ezt a döntést korábban már alaposan átgondolhatta a kapszulában. Az arcodat figyelve szó szerint lélegzet-visszafojtva várja a választ, hogy elégségesnek és méltónak tartod-e az ajánlatát - amivel próbálja elnyerni a megbocsátásodat...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1973
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #1023 Dátum: 2023. Június 23. 09:26:58 »
Rina

A helytelenítő pillantások kikerülnek, lepattannak rólam, igazából fel sem tűnnek, mintha nem is nekem szólnának.

/Angol/ Még jó hogy egy sincs itt belőle… – mondom tele szájjal, majd távozásnál – Időt spórolsz ha nem vársz addig míg lenyeled…

Végezetül már Bao Bei társaságában – elengedve a Szöszit – csacsogunk a kabin felé haladva, hogy bűntudatos arcára pillantva bólintsak:

/Angol/ Helyes. – közlöm a sajnálatra – Majd jóváteszed. – magabiztos vagyok a dologban, nem is gondolom túl, de azért az ördög nem alszik – Jól van. Találj ki magadnak valami méltó büntetést. Méltót vagy a vörös démonnak adlak kölcsön. – teszem hozzá szelíd kedvességgel, még egy kis mosoly is sikerül, persze más kérdés, hogy ez a ragadozó féle. – De most unatkozom, szóval ötölj ki valamit.Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3640
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1024 Dátum: 2023. Június 26. 17:10:47 »
Rina

Mia a megjegyzésedre úgy pillant rád, hogy a többieknek feltehetőleg nem nehéz mellé odaképzelni valami obszcén mozdulatot is - de a te ingerküszöbödet nem igazán viszi át. A magyarázatodra pedig csak lemondó legyintés a válasza - mintha feleslegesnek érzné ennél több energiát belefektetni.

Bao-bei szinte azonnal bólint

/Angol/ Ígérem, nem okozok csalódást! - esküdözik neked, aztán az új feladatot hallva
/Angol/ Ugye ebéd előtt vagyunk? -tűnődik - Mert akkor nem lenne szabad elvonnom a figyelmedet az edzésedről! - sóhajt, majd feléd fordulva megszólal
/Angol/ Talán egy cserkészést javasolnék! - Ebédig megpróbálhatsz párszor levadászni - de csak puszta kézzel! Játéktér a hajó, és nekem sem tilos védekezni - emeli fel mosolyogva a kezét begörbített ujjakkal - hmm... később majd nem árt egy manikűr sem - állapítja meg a körmeire pillantva. Már csak az a kérdés, hogy neked megfelel-e a javaslata...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2643
 • Aktivitás:
  2%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1025 Dátum: 2023. Június 28. 08:33:47 »
Nem is tudom hogyan jutottunk el a mordori nyelvtől a keleti boszorkányig.  Tény a pasim valami fantasy imádó vagy hogy hívják őket, még mindig jobb mintha sátánhoz imádkozna mert azért űbergáz lenne. Csak szépen mosolygok rácsapok a hátsójára mintegy jelezve befejeztem a beszélgetést és menjen már dolgára. Mennyire hiányzik ilyenkor Ariel! Ilyen apróságok mint a márkás cipőboltok tömkelege. Még a keleti boszorkány is talált volna magának annyit amennyit csak akart volna. Szeretem a sportcipőm de néha jó lenne valami csiniben feszíteni Black mellett. Kicsit az agyára mentem Blacknek a reggelinél de később láttam nem haragszik. Viszont előtte a mégis mivel üssem el ez a nagyon hosszú napot mosni fogok, úgyis ráfér már holmira. Na így legyen ötösöm ha lottón, persze hogy maga maga mossa "fülétől a farkág"de igaz ami igaz én intézem az orvosi cuccaimat mint például a köpenyem. Vettem a célzást. Lerángatni az ágyneműt a paplat párnát kispárnát kb fél óra volt összeszedni a többivel. a visszarángatás az okoz majd fizikai is idegi fájdalmat. Bevágtam a gépbe, majd  valami alsó soros irodalmat vettem le, félek most vad matematikához vagy ilyesmihez  nincs türelmem. Egész jó telik vele az időm.
Roger van soron és megint neki áll feljebb. Mégis mit képzelek én magamról, hogy csak úgy meggyógyítottam! A lila lány egész jól viselkedett, igaz lenyúlta az egyik köpenyem szerintem dokornőset fognak játszani Rinával ettől kiráz a hideg.
Miát nem sikerül egyedül találni miután a kis kapitányuk magához tért pedig nagyon jó lenne beszélnem vele négy szem közt, talán majd később de minimum egy órán belül.
Csak nem akar összejönni. 
-Az a hely rajta van tízes listán a b@s életbe se akarok  visszamenni! Ha szikrányi esélye akad, talán mégis kiszállok a gépből, nem amiatt a hegedű matt mert az már atomjaira van törve. Viszont van ott egy ruhabolt báli ruhákkal. Ééés cipőkkel! -Blackre néztem kacsintottam!

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3640
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1026 Dátum: 2023. Július 01. 17:37:05 »
Roxana

Black megjegyzése a keleti boszorkányról rávilágított arra a tényre, hogy cipőfronton is limitált a gardróbod választéka. Ezen Greenleaf falujában sem fogsz komolyabban változtatni - legalábbis ami az igazán elegántos darabokat illeti. Márpedig az mostanra kiderült, hogy Blacket gumicsizmával nem lehet levenni a lábáról.

Aki amint meglátja, hogy a folyosón viszed mosásra az ágyneműt, meg is szólít

/Angol/ Ha megszáradt, ne húzd vissza, mert ki akarom vasalni! - adja tudtodra, hogy neki extra igényei vannak - de azokat azért megcsinálja.

Rogerrel úgy tűnik, hogy nem egyszerű - elég könnyen sértődős fajtának bizonyul. Szerencsére Rina játékszere ezzel szemben sokkal toleránsabb, és udvariasabb. Igaz, azzal, hogy elvitte az egyik köpenyedet, nem túl régi emlékek jutnak eszedbe - amit Rinával tölthettél. De ha egy köpeny az ára annak, hogy Rina nem veled foglalkozik - talán hajlandó vagy beáldozni...

De lehet, hogy tévedtél a programjukat illetően, mert ahogy elnézed Rina és a kis barátnője valamiféle furcsa bujócskát játszanak ebéd előtt.

Ebéd közben Rina kis kedvence Rina felé fordulva megszólal

/Angol/ Készítettem neked valamit, hozom is! - szól, és elsietve hamarosan visszatér egy gőzölgő lábassal, amit óvatosan letesz az asztal szélére Rinától talán bő egy méterre.
/Angol/ Főtt tojás! De ilyet még nem ettél! - közli vele, bár azért látszik rajta, hogy kissé bizonytalan lehet abban, hogy mit is fog majd hozzá szólni.
Az biztos, hogy Blacknek ez felkeltette az érdeklődését. Milyen lehet az a főtt tojás, ami ennyire különleges lehet? Érdeklődve hajol kissé közelebb. Rogert viszont mivel tele van - nem igazán érdekli most a dolog, de fél szemmel azért figyeli az eseményeket.

/Angol/ Remélem izlik  majd! - sóhajtja a lány, majd puszta kézzel belenyúl a vízbe, és testsúlyával ránehezedve rátenyerel a lábas aljára. Egy halk sikkantással kezd, aztán beharapott ajkakkal vörösödő arccal, könnyek közt pillant Rinára, és hangosan nyöszörög a fájdalomtól. Roger ijedten ugrik fel, és a széke csattanva borul a padlóra. Black pedig szintén döbbenten néz, de aztán ő is felugrik a székből, hogy elkobozza a lábast. Mia pedig csak a fejét csóválja valami olyasmit motyogva, hogy ezt nem hiszi el...

Ebéd után pedig Miával bár akarsz beszélni, de nem sikerül - úgy tűnik,hogy őt pedig neked kell levadásznod.
Ahogy viszont Blacknak ecseteled, hogy neked valahogy nem a szíved csücske a hely, bólogat[/i]
/Angol/ No ugye - válaszolja a boltot meghallván - csak van olyan hely is amit meglátogatnál a doktor úr rendelőjén kívül! - aztán végül bedobja a látogatás másik célját is - különben is, a papaya krémből is kifogytunk, mert a St. Albansi piacon elég kapós volt! - árulja el neked, bár te feltehetőleg nem hiányolod annyira azt a gyümölcskrémet.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3640
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1027 Dátum: 2023. Július 01. 17:38:56 »
Rina

Aztán kezdetét veszi a vadászat - Yeo-jin első alkalommal még a konyhában esik áldozatodul, amikor épp a hűtőben várakozó üdítők közt válogat. Ugyan mintha gyanút fogott volna, mert futólag még hátra is pislantott - de akkor te már a konyhapult mögött lapultál, és onnan tetted meg a hiányzó másfél métert - hogy az újra az üdítősüvegekkel foglalkozó Yeo-jintől csak egy ijedt nyikkanásra futotta.
Másodjára már felkészültnek és ügyesnek képzelhette magát, mert akárhányszor megközelítetted, halk pittyegéssel figyelmeztette a derekára csíptetett kis ketyere. Végül aztán pont ez is lett a veszte - amikor összefutott Miával, és Mia rákérdezett, hogy mi ez a zaj - mert az ő közelségét is jelezte a készülék - akkor jött el a te pillanatod. Míg Miával beszélgetett - aki azt akarta megtudni, hogy mik a szabályok - addig te hátulról becserkészhetted Bao-Beit. Bár Mia látta, hogy hátulról osonsz Yeo-jin felé - de nem tett neki említést erről.
Harmadjára a raktérben éred utol - ahol Roger és Frank épp a ládákat pakolja egymásra, hogy kevesebb helyet foglaljanak - ami ideálissá teszi neked a terepet. Hagytad, hogy kis kedvenced a raktér másik felébe siessen, ahol a takarítószereknél keresgélt valamit. Te addig az egymásra pakolt ládák egyikének tetejére felmászva hasra vetve magadat türelmesen megvártad, amíg Yeo-jin vissza nem indul a társalgó felé. Bár rendszeresen hátrafordult, de felfelé elfelejtett nézni. Így aztán amikor elhaladt alattad, könnyedén lehuppantál, hogy szembesítsd a hibájával.
Negyedjére az a fél perces előnyt szépen kihasználta, mert a társalgónál és körfolyosón sem akadsz elsőre a nyomára - de aztán az illatszere csak elárulja, hogy nem sokkal járhat előtted. Túl sok helyre ugye nem bújhat - és irányt váltva, befordulva a sarkon még éppen megpillantod a melegítőfelsőjének villanását, ahogy feltehetőleg alacsonyra összehúzva magát iszkol a másik irányba. Mivel tudod, hogy már hol van, így szép kényelmesen próbálod meg becserkészni - ami sikerrel is jár. A sarok előtt még hallod, ahogy motoszkál valamit - így végül aztán befordulva csak rajta ütsz!...? Melegítőfelső - pipa. Yeo-jin illata - pipa. Az összhatás mégsem épp tökéletes, mert nem ezt vártad. A melegítőfelső az egyik önjáró takarító robotra van ráhúzva, ami oda-vissza járkál, és néha picit messzebbre kalandozik - de csak annyira, hogy irányváltásnál a ruha egy-egy szeglete kilibbenjen a sarkon túlra. Nagyon nincs időd megemészteni a látottakat, mert körmök feszülnek a fenekednek, és meghallod Bao-bei hangját magad mögül, ahogy hozzád hajolva a füledbe suttog

/Angol/ Csak elkaptam a segged! - tudatja veled a győzelmét.
Ötödjére viszont ismét helyreállt a természet rendje, és immár figyelve - nehogy megint te válj prédává - akkor vadászod le, amikor egyáltalán nem várta. Mégpedig azután, hogy Black megterített, és ebédhez hívott mindenkit - de ti még nem értetek a társalgóhoz. Yeo-jin egyszerűen túl óvatlanná vált, mert nem hitte volna, hogy az utolsó pillanatig él a játszma...

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1973
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #1028 Dátum: 2023. Július 13. 10:07:19 »
Rina

Kellően alábecsülöm a kis rabszolgámat, miután oly könnyedén cserkészem be, hogy félek attól még Mia is fürgébb lenne ennél. Igaz ami igaz legalább kiélvezem, így először a falhoz préselem kicsit durvábban, hogy érezze a szeretetet, aztán a pengét csak azután vettem el a torkától finoman karcolva, miután elismerte a vereségét. Az üdítőt természetesen elvittem, de azért éreztettem vele, hogy máshova is kerülhetett volna mint a kezem… Aztán a második alkalommal úgy döntöttem, hogy emeljük a tétet és bár ravasz kis bestia beszerzett egy játékot, de a harmadik körre már nálam is van egy! Mindenesetre a második kör már izgalmasabb volt, sőt mivel Mia is ott volt így csak alaposan kiszívtam a… nyakát! S eközben megkapta az én játékszeremet, aminek a távirányítója persze az én kezemben volt. A raktérben az a szép, hogy általában nem sokan vannak ott. igaz, most épp akadtak ketten is, de egészen az utolsó pillanatig kivártam, hogy megnyomjam a gombot, mire Bao Bei biztos, hogy nem csak kereséssel, de a combjai között is elfoglalt lett. Talán itt bíztam el magam igazán, mert a negyedik körben az az igazság, hogy teljesen elengedtem magam…
/Angol/ Ez szép volt! – riszálom így is és úgy is, hagyom kiélvezze, míg a továbbiakban a bosszút forralom.
Az pedig a legutolsó és talán azutáni pillanatban éri, amikor már feladta vagy nem hitte, hogy még megkaphatja a magáét! S bár az ostort nem tudtam használni, de legalább ebéd!
/Angol/ Hogy állunk? – kérdezem és szemezek a falatokkal, töltetek magamnak innivalót a rabszolgámmal miközben mindenkin végignézek.

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3640
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1029 Dátum: 2023. Július 15. 16:20:50 »
Rina

Bao-Bei egy hálás nyikkanással tapad fel a falra - ám szorult helyzete ellenére eltart egy ideig, amíg beismeri a vereségét - hogy aztán sóhajtozva búcsúzzon el a sokat ígérő üdítős üvegtől. Amely készen áll a szentségtörésre, ha netán mégis megkívánnád a tartalmát az aranyló párlat helyett.
A második kör végén Miának tartasz egy kis kedvcsinálót - akinek érdeklődő pillantását is elkapod, miközben kis kedvenced nyakára tapadsz.

/Angol/ Látom, jól szórakoztok! - állapítja meg talán kissé irigyen, amit Bao-Bei elégedett nyöszörgése is alátámaszt - ami az ajándékod hatására diszkrét örömsikkantássá válik.
/Angol/ Köszönöm, mester! - pihegi neked halkan, mielőtt útjára bocsátod. Mia azért mintha az ő pártját fogná
/Angol/ Akkor lenne kiegyenlített a küzdelem, ha te is ilyennel lennél felszerelve - de ugye az élet igazságtalan... - véli mosolyogva.
A harmadik körben a rajtaütés előtt a gombot megnyomva Jeo-jin prioritási listájának végére száműzted az éberségét - aki így egy kézzel az egyik láda sarkába kapaszkodva próbál meg talpon maradva felülkerekedni a rátörő kéj hullámain. Ám hamar megtörve halkan nyögdécselve csúszik le a láda oldalán.

A negyedik kört viszont csak megnyeri - bizonyítva azt, hogy a kitartást nem szabad lebecsülni! Ráadásul van is képe kihasználva győzelmét megjelölni téged a hátsó feleden - szerencséjére csak az oda lehelt puszi rúzsos lenyomatával.

Az ötödik, és győzedelmes kör után természetes, hogy megérdemled az ebédet. Bao-Bei előtte eltűnik pár percre, de az asztalhoz ülve már ott is van melletted, és az utasításodra természetesen egyből ugrik, és áhítatos arccal tölt neked italt. Az ebédnél Mia a kérdésedre előbb lenyeli a falatot

/Angol/ Az általad keresett hajó nyomában vagyunk a  Beylix felé - válaszolja.
/Angol/ Igen, de a Greenleaf-on megállunk egy-két órára! - szól közbe Roger, aki csak módjával eszik, majd egy csésze sűrű matcha teát kortyolgatva ráérősen ejtőzik és emészt az asztal mellett. Mia viszont ráérős tempóban majdhogynem annyit eszik, mint Frank - csak az a kérdés, hogy mégis hova fér el benne ennyi étel. Közben csak akkor pillant kérdőn Rogerre, amikor meghallja, hogy a Greenleafon is meg akartok állni.
/Angol/ Nyuszika, ezt azért hamarabb is megsúghattad volna! - jegyzi meg halkan - mintegy jelezvén, hogy pilótaként nem árt ha tisztában van a menetrenddel.
/Angol/ Ha korábban szólok, akkor is még két napig ezen a pályán fogunk haladni - válaszolja Roger
/Angol/ Hmff... - véleményezi Mia.
Bao-Bei feléd fordulva megszólal

/Angol/ Készítettem neked valamit, hozom is! - szól, és elsietve hamarosan visszatér egy gőzölgő lábassal, amit óvatosan letesz az asztal szélére tőled talán bő egy méterre.
/Angol/ Főtt tojás! De ilyet még nem ettél! - közli veled, bár azért látod rajta, hogy kissé bizonytalan lehet abban, hogy mit is fogsz hozzá szólni.
Az biztos, hogy Blacknek ez felkeltette az érdeklődését. Milyen lehet az a főtt tojás, ami ennyire különleges lehet? Érdeklődve hajol kissé közelebb. Rogert viszont mivel tele van - nem igazán érdekli most a dolog, de fél szemmel azért figyeli az eseményeket. Mia viszont tőle szokatlan módon ismerkedik az asztal alatt, mert gyengéden bokán rúg téged.

/Angol/ Remélem izlik  majd! - sóhajtja Bao-Bei, majd puszta kézzel belenyúl a vízbe, és testsúlyával ránehezedve rátenyerel a lábas aljára. Egy halk sikkantással kezd, aztán beharapott ajkakkal vörösödő arccal, könnyek közt pillant rád, hogy mikor húzhatja ki a kezét, és hangosan nyöszörög a fájdalomtól. Roger ijedten ugrik fel, és a széke csattanva borul a padlóra. Black pedig szintén döbbenten néz, de aztán ő is felugrik a székből, hogy elkobozza a lábast. Mia pedig csak a fejét csóválja valami olyasmit motyogva, hogy ezt nem hiszi el...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2643
 • Aktivitás:
  2%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1030 Dátum: 2023. Július 18. 07:44:17 »
Ha már ott vagy nem húzod fel?-Egy lécci lécci szeretlek nézést és egy puszit az orrára. villantok. Hátha kiderül még egy dilije merre legyenek a sarkok szögegyenesen vagy hasonló. Utálom csinálni, szerintem mindenki. A köpenyeimet én szoktam az se a kedvencem, de ahhoz nincs nyúlka -piszka. A nap fele elvánszorgott pussz egyéb tényezőkkel és láblógatással. Mivel tudtam mi vár rám igyekeztem kiüríteni az agyam. A lila lány a féltve őrzött orvosi köpenyemben lépet le. Egyel kevesebbet kell vasalni. Ha valaki Black egyik szakács kötényét meg az egyik az izéjét amikbe főzni szokott viccből hisztirohamot kapna és a brigád egy hétig konzervet és mikrós kaját enne. Ezen elmosolyogtam. Robin nem volt egyszerű ahogy gondoltam. Majdnem odaadtam neki a tűzűzőgépem, hogy ha már ennyire kis ügyes legközelebb csinálja magának. Csak sajnálom a kis tűzőmet cuki piros.
Lemegyek ROGER után és a nem vár további meglepi a hová megyünk. Nem akarok menni. A körmömet pattogtatom és a dobolok a cipőmmel, egy félreesőbb helyen. Csak azt boltot szeretném megnézni, az ott élőket az ottani doktort Jesszusom! Kerülni mint  a pestis! Blacknek majd elmondom, a friss tiszta vasalt ágyneműben miféle alak az vén perverz kecske de egyelőre tarom a szám. látja rajtam "egyidegben" vagyok nem biztos hogy kibírom estig.

Nem elérhető Caroline Azurre

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 43
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1031 Dátum: 2023. Július 20. 19:30:40 »
Végre találkoztam a sokat említett Kapitánnyal is, akivel eddig nem futottam össze. Tisztelettel szólítottam meg rangjához méltón, de úgy látszik, hogy ezt a hivatalos formát annyira nem kedveli. Én is örülök ennek, vagyis sokkal kellemesebb közvetlenebb hangvétellel beszélgetni a bajtársakkal. Valami pakolásra invitál, és semmi gondom a munka ellen. A megbeszélés után visszatérek az ételhez, ami tegnap igencsak ízlett és örömmel hallom, hogy van még belőle.
-Köszönöm!- széles vigyorral köszönöm meg Black-nek az elém rakott választékot. Falatozni is kezdek, mert amúgy is tele hassal jobban megy a rakodás is. A kajálás után indulunk is a raktérbe.
-Persze. Mehetünk. - lépek Roger mellé, hogy vele tartsak. Út közben nem elegyedek beszélgetésbe ha csak ő nem kezdeményezi. Aztán a raktérbe érve nevekkel ellátott ládákat pillantok meg és az egyiken az én nevem is szerepel. Első benyomásom nem egy raktározó ládának gondolom, inkább tűnik végső nyughelynek. -Rendben. Köszönöm. - a ládára és a kapott fülesre is köszönöm-öt mondok. Mindenhol mások a szokások, de nem furcsállom ezt a megoldást. A Hajó tárolóegységei végesek és amolyan gardrób -féle helyiség nem nagyon van. Ezért úgy oldják meg a holmik elhelyezését, ahogy csak lehetséges.- Teljesen érthető. - veszem el tőle a fülest és üzembe is helyezem a fülembe illesztve. Nem áll tőlem távol az ilyesmi használata, ezért nem okoz gondot a használata.- Mit kell pakolni?- teszem fel a kérdést, bár nem akarnám sürgetni semmivel. Bizonyára nem a rámolás miatt hívott külön a többiektől. Úgyhogy türelemmel várok míg válaszol. Nem mondom, hogy gondolatolvasó vagyok, de valahogy úgy érzem, oka van annak, hogy most a raktérben állunk ketten, a többieket hátrahagyva az étkezőben.

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1973
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #1032 Dátum: 2023. Július 26. 10:10:44 »
Rina

Korábban, még Mia megjegyzése okozott kis fennakadást, amire olyasmi hangzott el „Az élet nem fair” illetve talán még egy olyan is, hogy „Ha kéred, utána te is megkaphatod”, de ez már távozóban. Tehát most, az utolsó kör után mikor már az italkám is ott csillog aranylóan a poharamban érkezik a válasz, merre is tartunk. Erre csak bólintok, semmi különleges, de legalább pontos válasz. Aztán jön Roger és benyögi, hogy nem lesz ilyen egyszerű

/Angol/ Igen nyuszkó, megsúghattad volna! – búgom neki, majd vállvonás és Miának címzett szavak – Egy-egy. – mert lényegében a „kapitánynak” igaza van.

Aztán a kis rabszolgám kér figyelmet, amit nagy kegyesen meg is adok, bár nem elsőre, de mikor leteszi a tálat és közli, hogy „ilyet még nem ettem” akkor kíváncsian figyelem miért is olyan különleges ez, főleg, hogy még Black is pislog. Finoman visszarúgok, nem tudom mit akarnak de most rá is ér a dolog…

/Angol/ Gondolom. – mondom kissé szkeptikusan, majd felvonom a szemöldököm amikor Bao Bei tojás készül – Igazad van, tényleg nem ettem még ilyet. – közlöm elégedetten és nem szólok neki még akkor sem, amikor Black az egyetlen aki tesz is valamit – Látom érdekel a recept! – közlöm Blackel, majd várom a többiek érdemi reakcióját…

Én élveztem.

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3640
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1033 Dátum: 2023. Július 26. 20:24:52 »
Rina
 
Az asztalnál ülve Roger feléd fordul
/Angol/ Úgy nehéz megsúgni, hogy közben leszedálva eltesztek befőttnek - válaszolja neked Roger, felhánytorgatva mindenféle kifogást. Mia nem reagál a pontozásodra, de a tekintete azt súgja, hogy nem kért fel döntőbírónak. Bár ez feltehetőleg egyáltalán nem zavar téged. Mia inkább, de csak mert megpróbálta magára vonni a figyelmedet. Ami sikerült is a gyengéd válaszrúgás idejére - de jelenleg Bao Bei sokkal érdekesebb műsorral szolgál. A megjegyzésedre, hogy ilyesmit még nem szolgáltak fel neked - egy elkínzott, de furcsa mód őszinte mosoly a válasza. Ezalatt kiderül, hogy az asztaltársaság passzivistákból áll Black kivételével, mert míg a többiek nem igazán mozdulnak - addig ő az egyetlen férfi a talpán, hiszen Roger is csak felugrott, és most falfehéren figyeli, hogy Bao Bei mit művel. Ellenben a mindig higgadt Black most igencsak megélénkült - és előfordulhat, hogy nem a lábasa miatt ugrott fel. Ezt támasztja alá az is, hogy nem a szeretett edényt marja el, hanem Yeo-jin kezét próbálja meg kihúzni a vízből. Aki viszont nem hagyja magát, mert te még nem adtál rá engedélyt. Így egy-két másodperces dulakodás alakul ki, de aztán Black taktikát vált, és míg egyik kezével biztosítja a lábast, addig másik kézzel elhadar egy durván csattanós simogatást Bao-bei arcán. Ennek az lett az eredménye, hogy kis rajongód megszédülve,  felrepedt ajkakkal tesz pár önkéntelen lépést - és csak kihúzza a kezét a forró vízből. Már ennyi idő elég volt hozzá, hogy bevörösödjön, és kezdjen bedagadni. Sőt, a tenyerén - amivel a lábas aljához is hozzáért, jókora fehéres színű hólyagok indulnak növekedésnek.
Mia közben megtalálja a hangját, amiben komoly elismerést és talán irigységet vélsz kihallani

/Angol/ Még egy ilyet nem találsz! - szól hozzád tűnődve - Nem teljesen százas, de valahogy illik hozzád! - véli. Közben Roger is magára talál, és elkezdi megkerülni az asztalt, hogy segítsen Blacknek. Aki, mivel Bao-Bei újra megindul a lábas felé - megpróbálja lefogni a kis követődet, aki sírva követeli, hogy engedjék oda, hogy befejezhesse! Végül, ha nem lépsz közbe - Roger elviszi a fazekat, Black pedig visszaélve az erejével lefogja a rajongódat, és várja, hogy a Szöszi csináljon valamit.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3640
 • Aktivitás:
  10%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1034 Dátum: 2023. Július 26. 20:26:56 »
Frank

A megnyugtatóan alakuló beszélgetés Rogerrel, majd a kiváló ebéd azt a benyomást kelti, hogy minden rendben van. Ez egészen az ebéd végéig volt igaz, mert utána hamar kiderül, hogy komoly bajok vannak itt a fejekben! Mint újonc, ugye nem akarsz belefolyni olyasmibe, amit ép ésszel nehezen tudsz megérteni - így eleinte csak lesel ki az arcodból. De azért hamar kiderül, hogy sem Black, sem Roger nem tartja annyira hétköznapinak a dolgot, mert Roger felugrott melletted, és láthatóan nem tudja, hogy mit csináljon. Black szintén felugrik, és ő cselekszik is.

A gondot ugye Yeo-jin okozza, aki puszta kézzel nyúlt bele a forróvizes fazékba. Rina megjegyzésére, hogy ilyesmit még nem szolgáltak fel neki - egy elkínzott, de furcsa mód őszinte mosoly a válasza. Az eddig mindig higgadtnak tűnő Black most igencsak megélénkült - és bizony nem a lábasa miatt ugrott fel. Ezt támasztja alá az is, hogy nem a szeretett edényt marja el, hanem Yeo-jin kezét próbálja meg kihúzni a vízből. Aki viszont nem hagyja magát, és ragaszkodik a fájdalmas kézáztatáshoz. Ezért egy-két másodperces dulakodás alakul ki, de aztán Black taktikát vált, és míg egyik kezével biztosítja a lábast, addig másik kézzel elhadar egy durván csattanós simogatást a nem teljesen épeszű lány arcán. Ennek az lett az eredménye, hogy a lány megszédülve,  felrepedt ajkakkal tesz pár önkéntlen lépést - és így végül csak kihúzza a kezét a forró vízből. Ahogy látod, már ennyi idő elég volt hozzá, hogy bevörösödjön, és kezdjen bedagadni. Sőt, a tenyerén - amivel a lábas aljához is hozzáért, jókora fehéres színű hólyagok indulnak növekedésnek. Igencsak fájdalmasnak tűnik!
Mia közben megtalálja a hangját, és odaszól Rinának

/Angol/ Még egy ilyet nem találsz! - szól hozzá tűnődve - Nem teljesen százas, de valahogy illik hozzád! - mondja neki. Közben Roger is magára talál, és elkezdi megkerülni az asztalt, hogy segítsen Blacknek. Aki, mivel a lány újra megindul a lábas felé - megpróbálja lefogni Yeo-jint, aki sírva követeli, hogy engedjék oda, hogy befejezhesse amit elkezdett! Végül, ha nem lépsz közbe - Roger elviszi a fazekat, Black pedig visszaélve az erejével lefogja a lányt, és várja, hogy a doki csináljon valamit.

Az intermezzó után a ládád birtokjogát és a fülest átveszed, majd a kérdésedre Roger válaszol
Azokat a ládákat - mutat az egymás mellett heverő, rögzített ládákra - ha a következő megállónál veszünk valamit, a végén ígyis-úgyis pakolni kell majd. De az a gond, hogy ezzel nem szívesen húznám az időt, azaz nem szívesen maradnék huzamosabb ideig ott - mert nem tudom, hogy a legénység volt tagja, Joe - hagyott-e ott haragosokat vagy tartozást - árulja el a rendezkedés célját. Úgy tűnik, hogy most kicsit többet láttál bele egy átlagos feladatba. Aztán pakolászás közben azért mintegy megkérdezi

/Angol/ Szerinted Yeo-jin miért csinálta ezt? - pillant rád kíváncsian, hogy neked mi a teóriád.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"