Szerző Téma: Take the Lead  (Megtekintve 40448 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3650
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1005 Dátum: 2023. Március 23. 17:48:09 »
Rina

/Angol/ Nem hittem volna, hogy holmi családi ügyek érdekelnek - mosolyodik el - talán mert ő is tudja, hogyan értetted a korábbi válaszát.

Most kiderült, hogy bár Mia sok mindenhez érthet - de a tompítás nem tartozik ezek közé. Van olyan pofátlan, hogy a végén még neked kell vigyáznod, ha nem akarod, hogy komoly baja essen. Ennek ellenére kellemes fogás esik a nyakán, és hasonlóan kellemes bizsegést okoz, ahogy uralva a helyzetet fokozod rajta a nyomást. Egyedül az okozhat gondot, hogy ha túlzásba viszed - a végén még válasz nélkül maradsz.
/Angol/ Eddig úgy gondoltam, hogy vagyunk olyan  viszonyban, hogy előbb kérdezel, és csak azután ütsz, ha nem sikerül elfogadható magyarázatot kapnod - árulja el kertelés nélkül, hogy éppen miért is csalódott benned.
/Angol/ Valószínűleg a jövőben sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad, ha miután megkerestelek, hogy beszélni akarok veled - meghallgatod a mondandómat - hívja fel a figyelmedet, hogy talán ezen a szokásodon változtathatnál. A kérdésedre, hogy miért segít neked, láthatóan rád-csodálkozik - hogy-hogy nem tudod?
/Angol/ Lehet, hogy nehéz eset vagy, de a legénység tagja is! - Avat be, és ezt olyan természetességgel közli, mintha másképp nem is lehetne - Ha rám vagy a többiekre nem számíthatsz, akkor mégis kire? De tudom, hogy ezt a dolgot nem kell magyaráznom, hiszen Rogert te mentetted meg a jégfutáson! - hívja fel a figyelmedet arra, hogy már te is tettél le valamit a "közös asztalra" Talán kicsit furcsa belegondolni, hogy bár Kai nincs most veled, de mégis van(nak) olyanok, akik azért vigyáznak a hátadra.

/Angol/ De... te soha... - suttogja a rosszullét határán - nem rágtad le előttem senki arcát szex közben, mit Khara - borzong meg - kibaszott pszichopata kannibál...
A puszira csak egy távoli, halovány mosoly a jutalmad - miközben még mindig rémülten mered maga elé és kapaszkodik beléd, ahogy feltehetően újra felidézi magában a kétségkívül kellemetlen emlékeket. Így aztán igazi kihívás elé állít, amikor úgy döntesz, hogy megvigasztalod. Hiszen előbb el kell oszlatnod a jeges rémületét, és meg kell győznöd arról, hogy jó kezekben van. Amely célt elérheted, ha akarod. Mia jelenleg sokkal érzelgősebbnek, elesettnek tűnik - és még az irányítást is teljesen átadja neked - ami egyáltalán nem jellemző rá - így új élményekkel gazdagít ez a változatosság. Amely gyönyörködtet is mindkét értelemben, hiszen Mia tehetsége és hajlandóság mit sem változott. A társaságában repül az idő - annyira, hogy a közös ebédet ugyan lekéstétek - ám tudod, hogy Black ilyenkor is őrzi a jussodat, hogy kulinárisan kielégíthessen. Minden másra pedig ott vannak a többiek...
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Caroline Azurre

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 43
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1006 Dátum: 2023. Március 29. 14:36:05 »
Mi tagadás, eléggé meglepődtem, hogy komoly bajom lehet a tüneteket látva magamon. Azért ennyire nem volnék nemtörődöm a testemmel, hogy ilyen komoly betegséget félvállról vegyek, ha igaz. A Doki nem nyugtatott meg a szavaival, bár inkább a vizsgálat után hinnék el bármit is. Az sem könnyítette meg a helyzetem, hogy napok óta nem ettem rendes ételt. A hasam korgása olyan hangosan jelezte üres tartalmát, hogy egy pillanatra zavarba is hozott a nő előtt. Ha tippelnem kellene, akkor jókat derült magában a hangok hallatán. Nem neheztelek ezért rá, ha így lenne. A vizsgálat nem tartott sokáig és igyekeztem nem közbeszólni a Doki tevékenységébe. Amikor kijöttünk a gyengélkedőből, már az illatok jelezték a vacsoraidőt. Nem is tudom mikor voltam ilyen lelkesen haladva a társalgó felé. A terített asztalhoz lépve már a szemem is magába tudta fogadni a csodás látványt és egyre közeledő falatozást már alig vártam. Black-et látva nem igazán volt elégedett a késésünkkel, de amint asztalhoz ültem az orrom már teljesen hatása alatt állt a csodás illatoknak. - Jó étvágyat!- lehet pofátlanság tőlem megkezdeni az evést, de már nem tudok ellenállni. -Finom!- elismerően nézek a pasasra, miközben tolom magamba az ételt. Úgy festhetek, mint aki soha nem evett, úgy lapátolom magamba a tányér tartalmát. Ami persze igaz, mert napok óta nem ettem semmit. Elégedetten nézek a velem szemben ülőre, ha ül ott valaki. Igazából minden kizáródott a tudatomból, mert csak az evésre koncentrálódok. Ha van még, akkor szedek magamnak  még. A desszert is finomnak tűnik, és azt sem hagyom ki ha lehet még repetázni. Csak akkor dőlök hátra a széken egy széles vigyorral a képemen, mikor minden elfogyott előttem a tányéromon.
-Rég ettem ilyen finomat!

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3650
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1007 Dátum: 2023. Április 02. 17:01:28 »
Roxana

Az orvosiban Frank nem nagyon vitatkozik veled, talán mert leginkább gyorsan túl akar esni rajta, hogy aztán végre megvacsorázhasson. De még csak a szigetelőszalag csíkokra sem tesz megjegyzést, csak mintegy tudomásul veszi a magyarázatodat. Ez akár jó jel is lehet, mert azt mutatja, hogy nem kényszeresen kíváncsi a miértekre.
Black sem - őt is a végeredmény érdekli - azaz hogy késtetek, de hamar túlteszi magát rajta, és elégedetten figyeli, hogy Frank sem veti meg a főztjét. Az étkezés után ahogy Black elkezdi összeszedni a mosatlant - van lehetőséged meglesni Black könyvének borítóját. A negyven rabló nagy fogásai címmel akár valami rosszra is gondolhatnál, de a képen szereplő rablóhúsok egyértelműen szakácskönyvre utalnak. Az a mostanában ritka helyzet áll elő, hogy Rina és Mia még nem került elő - Roger és a kiscsaj még gyógyulófélben. Frank pedig a kajakóma kezdődő jeleit mutatja - azaz úgy tűnik, hogy most lesz időd azzal foglalkozni, amivel szeretnél.


Te sem szoktál későn kelni, ahogy Black sem. De most még korábban ébredezel Black fejével az öledben - aki olyan kielégítő ébresztővel kedveskedik, amilyenben még nem volt részed. Így az ébredezés lehet, hogy kissé elhúzódik, mert Blacknek többször alaposan le kell mindent ellenőriznie rajtad - nehogy az a vád érje, hogy felületesen foglalkozik csak veled...
Utána neked még semmi dolgod nincs délelőtt tízig, viszont Blacknek most indul a napja - hajnali ötkor. Egy elégedett-szenvedélyes csók után távozik a zuhany alá - téged viszont még hagy ejtőzni. A tegnap sütőbe készített zsömlék a program szerint most kezdenek el pirulni, de a reggeli terítés, tea, kávé elkészítése még mind Blackra vár. Ugyanis a mai napi reggeli frissen sült zsömlékből, meleg teából, kávéból, tejből, vajból, narancs, barack és papayalekvárból és fűszeres sült húsból áll majd.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3650
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1008 Dátum: 2023. Április 02. 17:03:01 »
Frank

A doki végül ad valami kenőcsöt a bőrpirosodásra, hogy kenegessed pár napig - és végül ennyiben hagyja a jelenleg az ellátásodat. Ennek egyetlen előnye az, hogy gyorsan végeztetek, és végre asztalhoz ülhettél. Igaz, Black szerint mintha így is késtetek volna, de ezt  láthatóan nem veszi zokon, miután elárulod neki, hogy ízlik az étel.
/Angol/ Örömmel hallom! - válaszolja, és valóban elégedett a dologgal. Alaposan megvacsorázol, és az egészet lefojtod több adag desszerttel is - mire úgy érzed, hogy a következő étkezésig könnyedén kihúzhatod.
/Angol/ Egészségünkre! - bont végül asztalt Black, és elkezdi összeszedni a mosatlant, és kivinni  a konyhába. Neked csak int, hogy maradjál nyugodtan - megoldja egyedül. A doktornő pedig közben Black könyvét nézi meg futólag.
Úgy néz ki, hogy a következő étkezésig neked szabad programod van. Black jelenleg a konyhában végez romeltakarítást, Mia és Rina ki tudja hol van...


Ha a kabinod ajtaját el is torlaszoltad belülről - reggel mint kiderült felesleges volt, mert senki nem próbált meg rádtörtni az éjjel. Mire kikászálódsz a társalgóba, az étkezőasztal ismét terítve fogad. Frissen sült zsömlék pihennek egy kosárban letakarva, az asztalon meleg tea, kávé, tej, vaj, narancs, barack és papayalekvár, valamint valamilyen fűszeres sülthús vékonyra szelve várja a reggelizőket.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Caroline Azurre

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 43
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1009 Dátum: 2023. Április 02. 23:54:28 »
A bőrömre kapott kenőcs fontossága teljesen háttérbe szorult a vacsora kilátása után. Mintha más nem is járna a fejemben, csak a finom falatokat érezni a számban. Talán még az ízeket is el tudtam képzelni mielőtt egy falat került volna az ízlelőbimbóimra. A látványa a vacsorának teljesen magába szippantott. S az ízek! Meg nem tudom mondani mikor ettem ilyesmit utoljára! A repetázás teljesen természetesnek hatott és azt sem tartom kizártnak, hogy a többiek a „lapátolásomat” az illemtudásom hiányának tulajdonítják... Pedig nem erről van szó! Ismerem az etikettet, csak éppen napok óta nem ettem semmit. Nem is csodálkozom, hogy három adag úgy lecsúszott a torkomon, mintha egy lenne. Oké. Nem vagyok falánk, de ennek az ételnek most életmentő státusza volt! Az utána következő elégedett jóllakottság meg a hozadéka az elfogyasztott mennyiségnek.
-Köszönöm!- Black arcára kiülő elégedettséget látva úgy érzem, hogy nagyon jólesően vette tudomásul a több tányér fogyasztásomat. -Remek volt!- elismerően biccentek felé, miközben leszedi a tányéromat. A „kajakóma” viszont hamar utolért és kis idő múlva elköszönök a többiektől és a kabinom felé tartok. Simán megtalálom a körletemet, pedig csak egyszer mutatták meg. Nem vagyok elveszett a tájékozódásban, bár most nem ez a lényeg. Az ágyamba kerülve hamar elnyom az álom. Elégedetten hunyom be a szemem és csak reggel ébredek teljesen kipihenve. Pár fekvőtámasz és aztán egy zuhany után magamra veszem a tiszta váltást és az ebédlő felé indulok. A hangok alapján már fent vannak rajtam kívül valakik...
-Jó reggelt! - köszönök oda a többieknek, bár csak most tűnik fel, hogy két lányt tegnap óta nem láttam.
-Mia és Rina még alszanak? Ők nem jönnek reggelizni? - kérdezem Black-től, bár nem tudom, hogy ő találkozott velük tegnap este, csak én nem.- Mintha a vacsoránál se láttam volna őket.. - kérdően nézek fel, bár az asztalra halmozott finomságok illata elég meggyőző a reggeli megkezdéséhez. Talán csak én nem találkoztam a két hölggyel és csupán elkerültük egymást tegnap. A másik verzióra inkább nem gondolok... mármint az eddigi információkra az eltűnt és elhalálozott legénység tagjaira. Remélem nem ismétlődött meg a tragédia... vagy, csak én kombinálok a látottak alapján?

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 1973
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Take the Lead
« Válasz #1010 Dátum: 2023. Április 04. 08:36:47 »
Rina

/Angol/ Ez azért van, mert nem ismersz.

Vigyorgok rá, de ha azzal jön, hogy én nem hagyom, akkor sem változik az arckifejezésem, sőt a koppanás miatt sem kértem bocsánatot vagy egyéb ilyen hülyeséget. Jól esett megszorongatni, felért egy kis udvarlással! De aztán lazítok – muszáj – nem akarok maradandó károsodást okozni, a maga módján elég jól szórakoztat. S persze tudja, hogy bármilyen okos, a golyót ne lehet átverni!

/Angol/ Ismételhetném magam, de most hozzáteszem, hogy van az úgy, hogy előbb ütök és utána se kérdezek. – vonok vállat vidáman – Akkor nem tűnt fontosabbnak. – hogy meghallgassam azzal szemben, amit én akartam csinálni – Ha tudnám nem kérdezném… – most komolyan megkérdezte? – Helyes. Ezt az egyet megígértem. Lehet, hogy fura módon mutatom ki a szeretetemet – kuncogás – de csak én verhetlek meg vagy puffanthatlak le titeket! – szóval mások előbb vele kell szembenézzenek – Megmentettem? – nem emlékszem ilyenre, de részemről rendben van.

Jah. Furcsa. Valakik…

/Angol/ Hm. Nem, még valóban nem. – eljátszom a gondolattal, de valahogy zavarja a szépérzékemet – ne aggódj! Biztos kezekben vagy. – vigyorgok rá, hiszen ezek a kezek bármit megtehetnek vele.

Nagyon nem vigasztalgatom még a végén azt hiszi puha vagyok, de ugye ez nem igaz. Mindesetre ha még elmondana valamit azt örömmel meghallgatom, de végül hagyom, hogy a pillanatnyi élvezet minden mást elmosson. Az idő meg nem érdekel. A gyomrom jelez amikor kell és el is indulok, hogy befogadjam a Fekete főztöt. Ha Mia pólója jó rám akkor remek, ha kisebb akkor jó lesz topnak. Valami tanga is jó lesz aztán irány a konyha.

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2648
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1011 Dátum: 2023. Április 06. 09:23:13 »
Koránkelő lennék DE! Amióta van Backem, eszem ágában sincs. Felébredek vele, sutyiban nézem amikor egy méternyinél közelebb van. Annyira helyes pasas szemüveg nélkül igazából, mert amit a jegesen vettem picit torzít, nem nagyon szeretem de ez van. Ha rendesen akarom látni, egy méteres közelébe kell lennem. A reggeli imádás után mielőtt még a zuhany alá menne, megfogom a karját és mordorí nyelven szólok hozzá.
-Ezért és minden másért, ami csak eszedbe jut megcsinálom a fantasy nőket! Nagyon élveztem az Éj királynőt is! Bocs ha béna fordítás, egy könyvedből vettem. De a lényeg érthető volt? -Nem tudom mit szól hozzá de már régóta tanulom a mordori nyelvet,  e kedvéére, csak azt nem tudtam mire lehetne használni. Az Éjkirálynő ugrott be. Hagyom, rágódni rajta ha sokáig tart storno. Ha rögtön lescsap rá akkor rögtön lecsap rá. Leülök enni, a szokásos szerkóban, az MP3-al. Úgy eszek mintha az előző beszélgetés meg sem történ volna a szobámban. Orvosi, ne már! A kis kapitányt a lila lánnyal ki kell venni az acélkoporsóból. Roger még oké, de a lila!
Töltök még két adag kávét, aztán úgy megyek mint akit megölni visznek.  A nagyapám mondása volt, ezért választottam a történelem szakot. Kár volt.

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3650
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1012 Dátum: 2023. Április 08. 19:07:42 »
Frank

A reggeli ébredés után pár frissítő fekvőtámasz és zuhany után a reggeli mellett döntesz. Ami szerencsére pont úgy folytatódik, ahogy a vacsora véget ért - pazarul. Black közben a kérdésedre válaszol
/Angol/ Rina napirendje pár órás késésben van hozánk képest. Miánál pedig változó. De bőven lesz idő és alkalom, hogy egymás idegeire menjetek - közli a szokásos nyugodt tempójában.
A reggeli után szabadon bejárhatod a hajót - senki nem zavar meg a felfedezésben. Számtalan egyedi átalakítás nyomát viseli magán, de összességében jó állpotban van a hajó. Késő délelőttre jár, mire némi mozgásra leszel figyelmes - a hangokból ítélve Rina is előkerülhetett.


Az ebédlőasztal már nagyobb társaságot vonz - a doktornő, és Black mellett immár Mia is jelen van - akinek az eleganciája most sem kérdéses. A mellette ücsörgő fiatal srác jóval hétköznapibbnak hat mellette. Érdeklődve mustrál téged, mielőtt kezet nyújtana neked
/Angol/ Üdv, Roger vagyok! - mutatkozik be, és Black hozzáfűzi
/Angol/ Ő a hajó kapitánya és szerelője - tudatja veled.
/Angol/ Mia már nagy vonalakban felvilágosított arról, hogy mi történt. Természetesen nincs szándékomban felülbírálni a döntését - nyugtat meg, hogy nem akar kirakni valahol a semmi közepén.
/Angol/ Az uticél továbbra is a Beylix iparbolygó, de a Greenleaf-re beugrunk egy-két órára egy hegedűért. Egyébként remélhetem, hogy délután segít nekem összepakolni a raktérben? - érdeklődik.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3650
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1013 Dátum: 2023. Április 08. 19:10:41 »
Rina

Miával a kis beszélgetéseteknek hála sikerült némileg tisztább vizet önteni a pohárba - még ha nem is mindenben egyezik a véleményetek. De ez leginkább az ő baja, nem a tiéd. Ezt érzi ő is, mert némi tiltakozásra azért futja tőle
/Angol/ Ezen a szokásodon kell leginkább változtatni! - hívja fel a figyelmedet, de minek? Azért azt valóban nagyobb örömmel hallja, hogy te tartasz igényt az erőszak jogára velük szemben. Arra a kijelentésedre pedig, hogy jó kezekben van, tőle szokatlanul bújós lesz - most érezhetően nagyobb biztonságban érzi magát melletted.

Az étkezőasztali látogatásod során nem találkozol senkivel, pedig Mia pólóját topnak használva igencsak szemrevaló módon tudsz ám domborítani. Hogy ne vesszen kárba a látvány, beugrasz Rogerhez abban a hitben, hogy a doki már kiszedte a kapszulából - de csalódnod kell. Roger még mindig a kapszulában van, akácsak Bao-Bei - de az időzítő szerint a kis rajongód után egy órával lesz csak szabadlábra engedve. Roger így nem túl sok szórakozást tud nyújtani - sőt, jelen állapotában mást sem tud nyújtani...

Másnap délelőtt ébredve a reggelinél szintén kevesen vagytok, mert csak Mia társaságát élvezheted - a nyomokból (pontosabban a terítékek hiányából) ítélve a többiek bizony már megreggeliztek. Mia pedig szintén a reggelije végére jár, mire megérkezel.

/Angol/ Jó reggelt álomszuszék! - köszönt jó hangulatban - Roxi kütyűje szerint húsz perc múlva szabadul Yeo-jin! - árulja el miközben teát tölt magának.

A reggeli után még időben érsz az orvosiba. Azaz a doki ott áll a kapszula mellett, és figyeli a kijelzőt egészen addig, amíg a kapszula gondol egyet, és halk szisszenéssel el nem engedi értékes foglyát, Beo-Beit. Aki hasonlóan hozzád, már magánál van - és kilépve a kapszulából már egyből veled foglalkozik, ahogy azt kell! Odalép  hozzád, és szorosan átölelve hozzád simul - megpihenve a domborulataidon.

/Angol/ Jó, hogy nincs semmi bajod! - sóhajtja, aztán a Szöszi felé fordulva megszólal
/Angol/ Köszönöm az ellátást! - mosolyog rá, aztán megkérdi
/Angol/ Ruhát is kapok? - érdeklődik a hogyan továbbról, majd felpillant rád őszinte örömmel és odaadással.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3650
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1014 Dátum: 2023. Április 08. 19:12:43 »
Roxana

Black reggel, amikor megfogod a kezét, elsőre csak néz rád, mint hal a szatyorban. Elég hamar tudatosul benned a probléma oka - ő ugyanis nem csak hogy nem beszéli, de nem is érti a nyelvet. Úgy tűnik, hogy egy kissé túlteljesítettél, de amikor immár angolul megismétled, egy meleg mosollyal és édes csókkal jutalmaz.
/Angol/ Kíváncsi leszek a kalózhercegnőre is! - válaszolja vidáman.

A reggeli közben Frank előkerült - úgy tűnik, hogy ő még hiányolja Rinát - de Black nem jósol ennek az érzésnek sok jövőt. A reggeli után még van időd nyűglődni, mert Rina kis kedvencét bő másfél óra múlva kell meglátogatnod, Rogert pedig jó három óra múlva.

Több kávé után végül csak ott vagy az orvosiban időre Yeo-jin kapszulájánál. Az előzetes ellenőrzések alapján eddig minden rendben ment, és a kapszula az utolsó műveleteket végzi. Azaz halkan szörcsögve nyeli el regeneráló gélt, és ébreszti fel a pácienst, hogy a végén halk szisszenéssel felnyissa az ajtaját, hogy átengedje neked terepet. No meg Rinának, aki időközben szintén befutott.  Yeo-jin határozottan lép ki kapszulából, és elsőnek szorosan átöleli Rinát.

/Angol/ Jó, hogy nincs semmi bajod! - sóhajtja neki, aztán feléd fordulva megszólal
/Angol/ Köszönöm az ellátást! - mosolyog rád, aztán megkérdi
/Angol/ Ruhát is kapok? - érdeklődik a hogyan továbbról.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2648
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1015 Dátum: 2023. Április 23. 08:51:40 »
Magam is jót nevetek a fordítás után, na meg a ponty  kinézetén mert láttam már sokféle ábrázatban, de ilyennek soha.
-De ugye nem valami bűnronda boszorkány aki egy csettintéssel megidézi a Krakent, vagy más más vízi szörnyet?-Nem úgy tűnik, az édes csókból. Vissza alszom 10 percre, addigra Blacknek se híre se hamva. Franknek szóltam hogy ma reggelre várom de olyan kajakómába eshetett hogy tuti nem jön reggel hétre. Végignézek a ruháimon az ágyneműn törölközőn, köntösön satöbbin, ma mosónap lesz! Úgysem lesz sok dolgom, Kivéve a Lila csaj és Kiskapitány, ennyi. Felveszem a szokásos ruhám elballagok a mosodába egy nagy műanyag ládáért, már annak társaságában térek vissza a reggelihez.
-Mosónap! Finom mint mindig! -Puszit adok az orrára és egy elbűvölő mosolyt.  Nem fűzök hozzá egyéb megjegyzést. A mosónap az mosónap aztán passz! Beállom mosás szárítás programot, két órára.Előtte  is menne de minek? Roger még alszik  A Lila lesz kész, biztos ott Lesz nekem Rina kötözködni jobb esetben. Lekapok a polcról egy butácska lánykönyvet, vigyorgok  maga módján végül is szórakoztató.
Gyorsan el is telik rajtam az idő. Felnyitva a kapszulát Yeo-jin elsőre teljesen egészségesnek tűnik, nincs semmi baja.
-Szívesen ez az orvos dolga így az enyém is!  -A ruhával kapcsolatos kérdésre Rinára mutatok.
-Ez nem tartozik a munkaköri, leírásomba illetve van akad más betegem, akit kezelni kell. Kisasszony ön gyógyultan távozott. Ha később, egyéb panasza lenne keressen engem. -Remélem érti a célzást a "húzzál már a francba"! ?? Ennyire nem lehet vasutascsaj?????
 

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3650
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1016 Dátum: 2023. Április 27. 17:51:35 »
Roxana

/Angol/ Úgy gondolod, hogy a nyugati boszorkány az esetem? - csipkelődik picit, és hagyja, hogy utána szabadon lustálkodjál kedved szerint.
Miután kikászálódtál az ágyból, hamar eldöntöd, hogy milyen programmal fogod ma eltölteni a napot. Lehet, hogy nem ez a szabadidős programok csúcsa - de mivel ma sem neked kell főznöd - így nem kell megszakadnod ettől a plusz feladattól. A ládával a hónod alatt libbnesz Blackehez, aki melegen rád mosolyog a puszi után. Talán még át is karolna, de mivel jelenleg a croassantól vajas a keze, így inkább nem kockáztatja meg, hogy a ruhádba törölje. A reggelit, ha jellemezned kéne, talán az ideális lenne rá a legjobb szó. Egyrészt finom, másrészt pedig senki sem zavar meg titeket. Talán ennek is köszönhető, hogy Black most nem olyan távolságtartóan kimért, mint amikor mások is itt vannak. Ehelyett jóval közvetlenebb, meghitt beszéltegtésben van részed, és most nem titkoltan gyönyörködik benned.

A reggeli vége felé esik be Frank, így neked marad a szórakoztató irodalom - Blacknek pedig a konyha. Mire elindulsz az orvosiba, addigra Frank is régen eltéblábolt valamerre. Az orvosiban nem sok időt tölthetsz egyedül, mert Rina is felbukkan, amikor Yeo-jint engeded ki. Úgy tűnik, hogy most szerencséd van - a csaj érdekesebbnek tűnik számára mint te - így különösebb konfrontáció nélkül tartózkodtok egy légtérben. A kis ágymelegítőjéről bizonyára sok rosszat fel tudnál sorolni, de két dolog a javára írható - egyrészt azért messze udvariasabb, mint Rina - másrészt egész jól elvonja Rina figyelmét rólad. Aki tömören közli Yeo-jinnel, hogy nem hozott ruhát. Így aztán a lány leakaszt a fali fogasról egy fehér köpenyt, és azt veszi fel - és legnagyobb megkönnyebbülésedre távoznak. Immár ránézhetsz Rogerre is - aki szintén jól van, de még kell neki egy kis idő, amíg kiengedi a kapszulája. Így addig is visszatérhetsz a könyvedhez vagy a mosáshoz.
Pár óra múlva Roger is meztelenül lép ki a kapszulából - és neki úgy tűnik hogy Mia hozott ruhát, mert az egyik ágyon vannak a ruhái előkészítve. Zavartan tarkargatja magát az egyik kezével, és a másikkal mutatja, hogy fordulj meg amíg felöltözik.

/Angol/ Nem értek hozzá, de kissé túlzásnak tűnik, hogy egy ambuláns kézsérülés miatt tartályba zársz. Találtál valami mást is? - érdeklődik kissé nyugodtabban, miután elfordultál.
/Angol/ Azért nagyon köszönöm! Egyébként sok idő telt el? Mert nem látom Rinát és Yeo-jint. Remélem meggyógyultak, és nem valami más történt velük! - aztán ha megkapta a válaszokat, az egyik órára néz
/Angol/ Szerencsém van! Hamarosan ebéd! - állapítja meg, aztán ő is távozik a társalgó felé.

Az ebédlőasztal már nagyobb társaságot vonz - Frank, és Black mellett immár Mia is jelen van - akinek az eleganciája most sem kérdéses. Roger jóval hétköznapibbnak hat mellette. Érdeklődve mustrálja Franket, mielőtt kezet nyújtana neki
/Angol/ Üdv, Roger vagyok! - mutatkozik be, és Black hozzáfűzi
/Angol/ Ő a hajó kapitánya és szerelője - kotyog közbe.
/Angol/ Mia már nagy vonalakban felvilágosított arról, hogy mi történt. Természetesen nincs szándékomban felülbírálni a döntését - nyugtatja a pasast, hogy nem akarja kirakni valahol a semmi közepén.
/Angol/ Az úticél továbbra is a Beylix iparbolygó, de a Greenleaf-re beugrunk egy-két órára egy hegedűért. Egyébként remélhetem, hogy délután segít nekem összepakolni a raktérben? - érdeklődik Franktől. Érdekes - ezek szerint megálltok Greenleafen... azt Roger nem említette, hogy oda lenne a hegedűkért - és az egybeesés elég gyanússá teszi a dolgot. Valószínűleg a Te hegedűdért akartok megállni a Greenleaf-en!
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Caroline Azurre

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 43
 • Aktivitás:
  0%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1017 Dátum: 2023. Május 21. 15:43:47 »-Remek!- vigyorgásom szélesedik, mert ezek szerint nem lesz unalom velük. A finom vacsora után szinte megújultan tértem vissza a kabinomba. Napok óta most ettem előszór és szinte azonnal elnyomott a „kajakóma”. A másnap tökéletesen talált rám, a korai edzést és a zuhanyt gyorsan letudtam és indultam kicsit sétálni a fedélzeten. Különösebb cél nélkül haladok a folyosókon és közbe nézelődöm. A hajó szerkezetében több átalakítást hajthattak végre ami szabad szemmel is jól látható. Alapjában véve csak rögzítem a memóriámban a látottakat és indulok kis sétám után az ebédló felé. Mielőtt odaérnék már hangokat hallok odabentről.
-Jó reggelt!- lépek be a helyiségbe, üdvözölve és kezemet nyújtva a Roger nevű fickónak. De Black hozzáfűzése a kapitány mellé a „szerető” szót, valahogy nem tudtam összekapcsolni vele.
-Köszönöm, uram. - nem tudom, hogy tegezhetem-e, vagy maradunk magázódásnál, mivel ő a vezetője a hajónak. Bővebb információt nem közölt Black velem a fickóról, bár ahogy elnézem, hamarosan egy helyiségben találom magam vele. Bizonyára megöli a kíváncsiság, hogy ki a fene lehetek... Mondjuk ez kölcsönös.
-Termézetesen! Semmi akadálya!- bólintok és biztosítom, hogy megértettem a burkolt „ célzást” felém. Nem vagyok félős alkat, bár nem is a fizikai hatások miatt állok kíváncsian Rogerhez. Tényleg érdekel, hogyan fog folytatódni a mai délután. De addig is a pulton lévő kávából töltök magamnak egy csészével és leülök a tegnapi székemre, ha nem foglalt. Ha van esetleg mindenkinek kedvenc helye, akkor azt tiszteletben tartom. Ha nincs, akkor meg mindegy, hova teszem le magam.
-Van még abból a remek desszertből?- fordulok Black felé és remélem, hogy igenló lesz a válasza. Jól esne egy kis finomság reggelire, de szalonnás-tojásrántotta kedvéért kompromisszumot tudok tenni az említett desszert hátrányára.
-Esetleg szalonnás-tojásrántotta pirítóssal?- bájvigyorom a számban összefutó nyál miatt van, mert elképzeltem a látványát a tányéron...

Nem elérhető Az Ezüst Utazó

 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2648
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Take the Lead
« Válasz #1018 Dátum: 2023. Május 22. 08:37:08 »
A cicafiút még túlzásnak tarom, ezért egy gyönyörű mosolyt villantok, és szólok inkább a keleti boszorkányt, tudnám díjazni.   A fenekére csapok enyhén figyelve a hatást, kell nekünk ez a fél óra, sima együttlét hajnalonként. mikor ő már majdnem tipp toppan van és spurizik  a konyhába  én meg még tusolóba vonulok, egy öt percesre ami hat perces. Nagyon jó illatot hagyott maga után de le kellett mennie  mire érezhető az enyém. Szerencsére a fekete már rég kikopott a hajamból  szépen nő is. A mivel üssem el az időt míg a két kapszula kinyílik. Két gyors kávé után még a reggeli előtt bejelentem a mosónapot, tudom Black nagyon kényes a dolgaira de azért odasuttogom hogy van e olyasmije amit szabad e? Sejtem a választ, mit hogy később azért hisztizzen mert képes ám rá" hogy az enyémet miért nem hiszen ott volt???" Imádom érte! Megkapom a választ, nyalok egy kis vajt az ujjáról kacsintok. Ha most nem esik össze akkor soha. Ne játssz az étellel szitu, szerinte undorító és az ilyeneket ölni kéne. Remélem engem nem. elég gyors ütembe távozok a mosoda irányába aztán egy bűnbánó arccal térek vissza. Lécci Lécci Lécci Bocsi! Hangtalan szavakkal.
A Kényelmenre hosszúra sikerült reggeli után sikeredett  reggeli után, pedig lekvárt és teát nem is ettem. Két kávéval fújok egyet, a kis kapitány hülye gyerek vár rám a lila lánnyal, betegesen féltékeny  Rinára. De a hülyegyerek! Még a mosásnál is rosszabb pedig az nem egy leányálom. Mivel pont semmi dolgom, lekaptam az első könyvet. Jól elvoltam vele, és még nekem állt feljebb, hogy nincs vége! Na ezért utálom a sorozatos irodalmat, ha egy nincs meg az ember halálra izgul mi lett hőseivel.
A lila lánnyal nem volt gond, kivéve hogy lenyúlta a köpenyem eddig egy null  ide.
Robin már húzósabb volt. Egy pici, nem intek és súgok Mia felé.
-Maradjuk a tőmondatál. Nem értesz hozzá, én igen aztán passz! Igen persze rendben vannak.-Semmit nem fogok neki elmondani az elmúlt két napból. Úgyis kiderül, mint ahogy Greenleafos baromsága. Nem tudom mire készülnek de benne vagyok, de benne vagyok! Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 3650
 • Aktivitás:
  12%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Take the Lead
« Válasz #1019 Dátum: 2023. Június 07. 17:59:17 »
Frank

Míg te a szeretőn rágódsz, addig a kapitánynak az uram akadhatott be, mert szinte azonnal válaszol.
/Angol/ Maradjunk a Rogernél, mert az úrtól elég messze vagyok - válaszolja. Azt pedig, hogy nem tiltakoztál a pakolászás ellen, egy halovány mosollyal jutalmazza. A kávéddal szabadon lecsüccsensz a tegnapi nap óta "kisajátított" székedre, majd Black a kérdésedre töprengve visszakérdez
/Angol/ A körtés? Van még belőle. De ezen kívül még van egy kevés köménymagos pogácsa, pár szelet gyümölcstorta és lángoló palacsinta - sorolja a lehetőségeidet, hogy a rántotta újabb kínzó kérdéseket szüljön.
/Angol/ A rántottába mehet reszelt sajt és paradicsom, meg egy kevés zöld-fűszer hogy könnyebb legyen, vagy esetleg egy kis velő, hogy még töményebb legyen? - érdeklődik, hogyan is szeretnéd. Felveszi a rendelést, aztán a tőle megszokott módon ráérősen a konyha felé veszi az irányt.
/Angol/ Nemsokára hozom, aztán válogathatsz! - szól, és sarkon fordulva elsétál a konyha felé, hogy öt-tíz perc múlva több tálcával egyensúlyozva térjen vissza az előbb említett finomságokkal megpakolva. Jó étvágyat kívánva leteszi eléd az asztalra a tálcákat, így kedvedre végigkóstolhatod az étlapot.

Roger veled ellenben csak módjával eszik, majd egy csésze sűrű matcha teát kortyolgatva ráérősen ejtőzik és emészt az asztal mellett. Mia viszont ráérős tempóban majdhogynem annyit eszik, mint te - csak az a kérdés, hogy mégis hova fér el benne ennyi étel. Közben csak akkor pillant kérdőn Rogerre, amikor meghallja, hogy a Greenleafon is meg akartok állni.
/Angol/ Nyuszika, ezt azért hamarabb is megsúghattad volna! - jegyzi meg halkan - mintegy jelezvén, hogy pilótaként nem árt ha tisztában van a menetrenddel.
/Angol/ Ha korábban szólok, akkor is még két napig ezen a pályán fogunk haladni - válaszolja Roger
/Angol/ Hmff... - véleményezi Mia.

Ebéd közben Rina kis kedvence Rina felé fordulva megszólal

/Angol/ Készítettem neked valamit, hozom is! - szól, és elsietve hamarosan visszatér egy gőzölgő lábassal, amit óvatosan letesz az asztal szélére Rinától talán bő egy méterre.
/Angol/ Főtt tojás! De ilyet még nem ettél! - közli vele, bár azért látszik rajta, hogy kissé bizonytalan lehet abban, hogy mit is fog majd hozzá szólni.
Az biztos, hogy Blacknek ez felkeltette az érdeklődését. Milyen lehet az a főtt tojás, ami ennyire különleges lehet? Érdeklődve hajol kissé közelebb. Rogert viszont mivel tele van - nem igazán érdekli most a dolog, de fél szemmel azért figyeli az eseményeket.

/Angol/ Remélem izlik  majd! - sóhajtja a lány, majd puszta kézzel belenyúl a vízbe, és testsúlyával ránehezedve rátenyerel a lábas aljára. Egy halk sikkantással kezd, aztán beharapott ajkakkal vörösödő arccal, könnyek közt pillant Rinára, és hangosan nyöszörög a fájdalomtól. Roger ijedten ugrik fel, és a széke csattanva borul a padlóra. Black pedig szintén döbbenten néz, de aztán ő is felugrik a székből, hogy elkobozza a lábast. Mia pedig csak a fejét csóválja valami olyasmit motyogva, hogy ezt nem hiszi el...


Miután befejezted az ebédet, és lefojtottad teával, kávéval vagy egy ujjnyi töménnyel, Roger feláll az asztal mellől

/Angol/ Mehetünk a raktérbe? - kérdezi tőled, majd elindul a jelzett irányba. A raktér most viszonylag üres - de mivel Roger annál a zsilipnél akar dolgozni, amire az van ráírva, hogy nem üzemel - és körbe is van pakolva jókora ládákkal - azokat előbb új helyre kell átmozgatni. Erre van néhány elektromos emelő, amivel viszonylag hamar kiszabadítjátok a zsilipet. A ládák oldalán az adattábla szerint - már ha hihetsz neki - nagy mennyiségű kristály pihen - amit az elektronikai és űrhajógyártási iparban használnak fel. Közben Roger azért megpróbál némi csevelyt indítani, aminek keretein belül az iránt érdeklődik, hogy egyébként honnan érkeztél, és a gyűrűd alapján mennyi idő után szándékozol visszatérni. Bár a választ nem erölteti, így könnyedén el tudod kerülni a faggatózását. Az viszont feltűnik a szerszámok adogatása közben, hogy a hajót jól ismeri - nagy rutinnal bontja le a belső burkolatot, és cseréli ki a hidraulikus munkahengereket újakra, de még így is eltelik több óra. Megtudod, hogy a hajó valóban az ő nevén van - és hogy pár hete örökölte meg. Aztán int neked, hogy kövessed. A raktár egyik sarkában pár láda pihen egymás mellett. Jó, ha térdig érnek, de vagy méter széles, és két méter hosszú acélborítású ládák. Mindegyiken egy-egy névvel. Black, Mia, Roxana, Rina, Yeo-Jin, Roger és rámutat arra, amelyikre valaki ráfújta kék festékkel: Frank
/Angol/ Ez a személyes tárolód olyan cuccoknak, amit nem akarsz a kabinodban tartani, mert nagy, vagy koszos, vagy hogy ne foglalja a helyet. Persze ha valami cuccod nem fér bele, az sem gond - szimplán a raktérben rögzítjük - Ezzel a zsebébe nyúl, és egy fülre akasztható, rövid mikrofonos fülest ad a kezedbe.
/Angol/ A hajó nagy, és időnként kommunikálni kell egymással. A hajó belső kommunikációs rendszere minden helyiség ajtaja mellett a zárnál megtalálható, de néha nem elég. Ezzel 200m-es körön belül lehet tartani a kapcsolatot szükség esetén
Ennél jobban nem is megy bele a részletekbe, mert úgy véli, hogy használtál már ilyet.
« Utoljára szerkesztve: 2023. Július 16. 17:28:57 írta Dierol »
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"