Szerző Téma: Voodoo People - Con Angilo Guerdo játéktere  (Megtekintve 2299 alkalommal)

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2666
 • Aktivitás:
  16%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Voodoo People - Con Angilo Guerdo játéktere
« Válasz #90 Dátum: 2019. Augusztus 07. 18:43:06 »
Mesélő: Dierol
Helyszín: San Diego, Mission Valley, Hunter Steak House
Időpont: este
Esemény: punkok

A kocsi mögött guggolva úgy tűnik, hogy biztonságban vagytok - egyenlőre. A maradék két punk valahol a kocsik takarásában próbálnak meg titeket bekeríteni, vagy eliszkolni - még nem derült ki számodra, hogy melyik fog megtörténni. Az étteremben viszont nagy felfordulást okoztatok - az ablakokon át lehet látni, hogy a vendégek a hátsó kijárat felé menekülnek - félbe és hátra hagyva a vacsorájukat. A két szem előtt maradt suhanc közül az egyik egyre hízó vértócsában fekszik mozdulatlanul a földön, pár lépésnyire az elejtett mobiltelefonjától. A másik, fehér pólós hitetlenkedve érinti meg a terjedő vörös foltot a vállán, és csodálkozva veszi szemügyre, hogy mi is tapadt a kezéhez. Végül lassan lehajol, hogy az ép kezével felvegye az ütőt a földről.
Emily szemmel láthatólag szintén nem érzi jól magát - és elsőre a kérdést sem értette. Úgyhogy ha le akarod fegyverezni, akkor el venni tőle a pisztolyt, mert csak zavartan nézelődik, hogy honnan ugranak majd rátok - de a kérdést és kérést szerinted meg sem hallotta.
A szavaidnak a punkok sem tulajdonítanak nagy jelentőséget - mert semmiféle válasz nem érkezik, csak az egyik kocsi mögül hallasz valami üveget a betonhoz koccanni. Ha szerencséd van, nem most készítik nektek a molotov koktélt...
Közben a mobilodról felhívod az őrsöt - és választ nem igazán várva bedarálod a címet és az esetszámot, illetve mentőt is kérsz. Az viszont biztos, hogy az erősítés szinte biztos, hogy késve fog megérkezni. A másik két punkot jelenleg nem látod.


áttekintés:
- a Piros sportkocsi (musztáng) mögött lapultok Emilyvel, ahol a fehér ruhás alak van.
- a másik piros kocsi a tiéd a túloldalt a bejárat felé.
- a letakart alak az, akit lelőttél.
- az ácsorgó punk, az, akit vállon találtál, és keresi az ütőjét.
- a Bár feliratú rész a Steakhouse bejárata.
- a sárga és kék autó között tűnt el a két punk. A túloldali kék autó mögül hallottál üvegcsörömpölést.
-a fényviszonyok gyatrák - a parkolóban csak hangulatfények vannak - a földbe süllyesztett lámpák (kb. 40w-al világítanak) azok a fehér vonalak a parkoló két oldalán.

« Utoljára szerkesztve: 2019. Augusztus 12. 20:14:06 írta Dierol »
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Con Angilo Guerdo

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 580
 • Aktivitás:
  16%
 • Karma 0
Re:Voodoo People - Con Angilo Guerdo játéktere
« Válasz #91 Dátum: 2019. Augusztus 13. 09:58:23 »
Benito

Nem igen így képzeltem el a mai estémet az egyszer biztos. De most már meg kell enni, amit főztünk... Nem hagyom, hogy a félelem úrrá legyen rajtam, ha már látom, Emily kissé sokkos állapotban van. Egy óvatlan pillanatban kiveszem a kezéből a pisztolyt s megfogom a kezét és húzom elfele. Új célunk a parkoló széle ahol a kisbusz áll, minél távolabb ezektől az őrült fajankóktól, de lehetőleg védve. Nem nagyon akarnak választást hagyni, főleg nem a baseball játékosnak képzelt. Tőle nem árt tisztes távolba lenni, míg talán a másik kettő elég messze van ahhoz, hogy ha valóban valami koktélt készítene nekünk a dobótávból kikerüljünk. Az erősítést hiába várom, nem tudom, hogy tudom-e addig húzni az időt. Ha kell lövök, de most már célzottan...

Nem elérhető Dierol

 • Global Moderator
 • Legenda
 • *****
 • Hozzászólások: 2666
 • Aktivitás:
  16%
 • Karma 5
 • Digitális Nomád
  • Archívum
Re:Voodoo People - Con Angilo Guerdo játéktere
« Válasz #92 Dátum: 2019. Szeptember 04. 18:54:34 »
Mesélő: Dierol
Helyszín: San Diego, Mission Valley, Hunter Steak House
Időpont: este
Esemény: punkok

Lehet, hogy az az érzésed, hogy szar napod van, de akinek igazán el van cseszve az estéje, az a parkoló közepén a mobilja mellett vértócsában fekvő punk. De most nem igazán ezen agyalsz, hanem a elveszed Emilytől a pisztolyát, mielőtt még téged, vagy mást merő véletlenségből lepuffant. Nem nagyon ellenkezik, így komolyabb ellenállás nélkül engedi el az ujjaival a fegyvert. Körbenézve szemet szúr az a furgon, amelyik a parkoló bejárata felé parkol alig néhány méternyire. Bár a betonhoz koccanó üveg hangja nem túl bizalomgerjesztő, azért reménykedsz, hogy egyik sem artistaképzőben nevelkedett. A hang forrásával ellentétes irányba indulsz meg Emilyt magad mellett-mögött rángatva a biztonságosnak gondolt furgon felé. Mivel egész jó állapotban van a furgon, és nincs kidekorálva - joggal remélheted, hogy nem ezek a srácok érkeztek vele.  Emilyt átrángatod egy fekete szedán előtt, majd végre a furgon takarásába értek. Innen már csak az út vezet ki, az autópálya felhajtóhoz, illetve egy sötét, fás-bokros terület húzódik egészen az autópálya kerítéséig - ami úgy 30-50m-re lehet. Az autópálya forgalma még ebben az órában is nagy - egymást érik az autólámpák pászmái, a fényük át-át szűrődve a növényzeten. A kocsik mit sem sejtve suhannak tovább, míg ti itt a sötétben bujkáltok fegyvert szorongatva.
Közben egyre nagyobb zajt csapnak az étterem hátsó? bejárata felől, ahogy a vendégek feltehetőleg azon keresztül menekülnek el. A távolban egy rendőrautó szirénája vijjog reménykeltőn - de még több perc, míg ideér. Már ha ez tart ide. A furgon mögül kilesve látod, hogy az ütős srác felvette az ép kezével az ütőt, és lassan, bizonytalan léptekkel megindul a mustang felé. A másik két bajkeverőt sehol nem látod. Végül a vállon lőtt ütős punk eléri Emily kocsiját, és a kocsi oldalának támaszkodva sérült kezével lassan kotorászik a zsebében.
"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye"

Nem elérhető Con Angilo Guerdo

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 580
 • Aktivitás:
  16%
 • Karma 0
Re:Voodoo People - Con Angilo Guerdo játéktere
« Válasz #93 Dátum: 2019. Szeptember 17. 10:07:40 »
Benito

Még mindig nem olyan jó a helyzet, de a távolból jövő szirénázó autó biztató jele annak, hogy már közel a segítség... Remélhetőleg... Viszont aggodalomra ad okot, hogy nem látom  a többieket, s hogy mit csinálnak az is rejtély. De legalább odaérünk a biztonságosnak vélt furgonnak. Remélhetőleg valahogy sakkban tudjuk tartani Őket, míg nem jön a segítség.

/angol/ - Emily, van valami a kocsidban, amiről tudnom kéne? Mert lehet arra pályáznak most, ahogy az imént láttam. - kérdezem partneremet. Közben figyelek a válaszára, de lehasalok a földre, hátha látom a lábakat, melyekből ki tudom silabizálni, hogy merre is lehetnek. Az a baj, hogy pont rossz oldalon vagyunk, de ha minden kötél szakad futunk a rémült vendégsereg fele, megpróbálunk elvegyülni. Lgalábbis ez lesz a terv.