Szerző Téma: Crowne Plaza Hotel  (Megtekintve 913 alkalommal)

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Veterán
 • *****
 • Hozzászólások: 1471
 • Aktivitás:
  22%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Crowne Plaza Hotel
« Válasz #30 Dátum: 2019. Február 06. 16:52:55 »
Carmelita Atrayente del Encantador

Az Elysium Őrének képességei veszélyessé teszik őt. Körültekintően és óvatosan kell kezelni mindent amit tesz, de különösképpen amit mondd. Egy Toreador legerősebb fegyvere a nyelve! Ugyanakkor szeretném azt hinni, hogy amíg nem adunk arra okot, addig Diana-val való kapcsolatom a barátság semmint az ellenségeskedés felé hajlik inkább. Kiváló szövetséges lehetne, amennyiben úgy véli, hogy megéri számára a köztünk fennálló kapcsolatot ebben az irányban elmélyíteni. Ami azt illeti, ha némileg segítem a dolgot, nem látom be miért ne lehetne így.

/Angol/ Éppen kérni szerettem volna. – nyugtatom meg, a szólítás kérdését illetően – S örömmel veszem, megtisztelő! – ha a továbbiakban így szólít

Nem kívánok fényesebben ragyogni, mint Diana, nem keresem a lehetőséget még véletlenül sem, hogy valamiképp többnek tűnjek nála. Nem mutatom gyengébbnek sem, nem hunyászkodom meg, de a felesleges feszültség keltése nem az én asztalom.

/Angol/ Természetesen nincs nálad elragadóbb Diana! – jegyzem meg, hiszen ha még elég emberi, akkor tudja, hogy egy másik nő bókja mennyivel többet ér, mint bármilyen férfié – De ez a szalag valóban kiváló választás volt! – picit magamban azért eltűnődöm, hogy egy dekorációhoz hasonlítja Lydiát, de talán csak én látok ebbe tárgyiasítást – Az első benyomások mindig azok. A szépséget pedig szinte mindenki megcsodálja. – mosolygok kedvesen, közben azon tűnődöm, hogy a figyelemelterelés mennyi minden másra is lehetőséget ad. – Minden suttogás ellenére sem hagytam volna ki! – jegyzem meg tréfásan, majd bólintok – De magam is így hallottam! – izgalmas estének nézünk elébe

A találgatásokat elengedem, azok ritkán vezetnek érdemi eredményre, s míg azon tűnődöm, hogy esetleg elcsábítom Lydiát, hogy Diana Cameron-al válthasson pár szót, végül ehelyett:

/Angol/ Remélem az éj folyamán még lesz alkalmunk beszélgetni! – pillantok Diana-ra, majd biccentéssel búcsúznék, indulnék tovább

Nem elérhető SentinelWex

 • Moderator
 • Újonc
 • *****
 • Hozzászólások: 68
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Crowne Plaza Hotel
« Válasz #31 Dátum: 2019. Február 15. 01:06:43 »
Helyszín: Crowne Plaza Hotel, földszint, recepció
Időpont: 1996. március 6. szerda, 22:53


Diana a bókokat láthatóan örömmel fogadja, amikor pedig elköszönsz tőle, kedvesen mosolyog rád és bólint.

- Abban én is reménykedem! 
- válaszolja, majd a recepció felé fordul. Már épp indulnál el, amikor tesz egy hirtelen fordulatot és ujját alsó ajkára biggyesztve ismét megszólít.

- Nahát mennyire szórakozott vagyok, majdnem elfelejtettem.
- kezd bele ártatlan arckifejezéssel. - Mr Salazar  ma esti érkezésekor engem kért meg, hogy említsem meg ha találkozunk, hogy szeretne beszélni Önnel.

A toreador tekintete végig fut az egész testeden, mint ha árulkodó jelek után kutatna. Biztos vagy benne, hogy szándékosan várt az utolsó pillanatig az üzenet átadásával és most ég a vágytól, hogy kiderítse, milyen hatással van rád az említett Ventrue.

- Lehetőség szerint még Mr. White éjféli megnyitó beszéde előtt. - teszi hozzá.
"Nincs olyan, hogy valaki híresen nagy manipulátor. Mint ahogyan a nagy kémek, tolvajok és hamisítók esetében is, a hírnév a bukás jele."

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Veterán
 • *****
 • Hozzászólások: 1471
 • Aktivitás:
  22%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Crowne Plaza Hotel
« Válasz #32 Dátum: 2019. Február 15. 13:59:50 »
Carmelita Atrayente del Encantador

Talán Diana még őriz valamennyit a lángból. De ha nem, akkor is a megfelelő szavak mindig célt érnek, ha tudod, hogyan használd őket. S most, ha nem tudnám Toreador vagy nem kaptam volna elég figyelmeztetést, esetleg nem lennék elég gyanakvó, hogy ily sokáig létezhessek a Sötétség Világában, talán megleptek volna a szavak, de így csak egy kifürkészhetetlen tekintet, egy fagyott aura és egy szelíden kedves mosollyal:

/Angol/ Igen, éppen oda igyekszem. Köszönöm Diana! Több, mint figyelmes, de értékelem, hogy jó házigazdaként szórakoztatni kívánsz! Esetleg valamelyik este, magam is így tennék, ha elfogadod! – egy meghívás, egy kapcsolat kezdete.

Nem félek attól, hogy túl sokan ismerik annak a menedéknek a helyét, hiszen pontosan ez a cél. Egy nyílt titok, mely annyi minden kapuja, oly sok lehetőség kezdete. Mikor Diana tekintete végigfut a testemen, szándékos félreértés okán finoman végigsimítok ott, ahol tekintete megérintett és egy buja tekintettel fordulok el, hogy aztán valóban Mr. Salazar-t keressem.

Nem elérhető SentinelWex

 • Moderator
 • Újonc
 • *****
 • Hozzászólások: 68
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Crowne Plaza Hotel
« Válasz #33 Dátum: 2019. Február 27. 09:39:14 »
Helyszín: Crowne Plaza Hotel, 13. emelet
Időpont: 1996. március 6. szerda, 22:59


Diana kedvesen bólogat a meghívásodra, de nem nyilvánvaló számodra, hogy ezt illemből teszi vagy tényleg szívesen találkozna veled később. Túl sok időt nem is nagyon akarsz szánni ennek a gondolatnak egyelőre, hiszen nem sokára találkozni fogsz a város egyik leghatalmasabb vértestvérével, Mr Salazarral.

A lift mellett álló ghoulnak bólintasz, aki tisztelettudóan viszonozza a köszöntésedet, majd a lifttel felmentek a 13. emeletre. Ezt a szintet kizárólag vámpírok és a ghouljaik használják, a személyzet tagjai pedig egytől-egyig tisztában vannak a vendégek természetfeletti kilétével, így senkinek sem kell álcáznia valódi önmagát. A liftből kilépve két ghoult pillantasz meg, ők hivatottak arra, hogy kiszűrjék azokat, akik nem ide valók mielőtt még valami olyasmit láthatnának meg, ami nem az ő szemüknek való. Ezekkel a ghoulokkal is találkoztál már többször is, illedelmesen kívánnak jó estét és hagyják, hogy belépj a folyosóra.

Ez a folyosó rövidesen elkanyarodik jobbra és megpillantod Detroit éjszakájának valódi urait, a vértestvéreket. Diana tényleg kitett magáért, az emelet ízlésesen - de nem túl giccsesen - van dekorálva. A folyosó kiszélesedik és egy óriási előtérbe vezet. Itt már van néhány vendég - David Cooper egy általad ismeretlen férfival vált néhány titkos szót, míg némivel arrébb a város ostorozója, a Rosco névre hallgató gangrel áll a falnak dőlve - de több hang szűrődik ki a termekből.

Ma este a kisteremnek nevezett helyiségben egy portré kiállítás kapott helyet. Ahogy bepillantasz a terembe, néhány vértestvért látsz meg. Egy magányos alak áll az egyik portré előtt - a kép egy gyönyörű nőt ábrázol valószínűleg a 19. századból - és úgy tűnik, a kép teljesen rabul ejtette. Az alak - azt nem tudod eldönteni, hogy férfi vagy nő, de a rémisztő külső alapján biztosra veszed, hogy a nosferatu klán egyik tagjáról van szó - a kép minden centijét alaposan áttanulmányozza, de egyértelmű, hogy a festményen szereplő nő arcára koncentrál leginkább.

Néhány képpel arrébb egy párost veszel észre, egy nő és egy férfi. A nőt felismered, ő Maria Anderson, a helyi tremerek vezetője, mellette pedig - minden bizonnyal - egy tremere ifjú. Ők is a képeket tanulmányozzák, de az egész jelenet olyan, mint ha épp egy vizsgát néznél. Maria számos kérdést tesz fel a férfinak, aki láthatóan nehezen válaszol azokra. A nő arcán érzelemnek semmi nyoma, így nem tudni, hogy az ifjú válaszait helyesnek vagy épp rossznak gondolja.

"Nincs olyan, hogy valaki híresen nagy manipulátor. Mint ahogyan a nagy kémek, tolvajok és hamisítók esetében is, a hírnév a bukás jele."

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Veterán
 • *****
 • Hozzászólások: 1471
 • Aktivitás:
  22%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Crowne Plaza Hotel
« Válasz #34 Dátum: 2019. Március 04. 16:59:29 »
Carmelita Atrayente del Encantador

/Angol/ Természetesen a meghívás Lydiának is szól, ha nincs ellenedre! – teszem még hozzá

Aztán lift felé haladva visszaidézem Diana arcvonásait, a tekintetét és testtartását, talán meg tudom fejteni, hogy őszintén mit gondolt a meghívásról. Egy illő köszöntés a Ghouloknak – emberszámba veszem őket, hiszen sok más káinitával ellentétében, számomra egyértelmű, hogy milyen nehéz a megfelelő emberre akadni – és már haladunk is tovább, hogy megejtsem az est legfontosabb találkozóját. Odafent sem teszek másképp, mint viszonzom a köszöntést, és egy mosollyal is megfűszerezem, hiszen többször is találkoztunk már.

Botorság lenne részemről azt feltételezni, hogy mi lennénk az éjszaka urai, de azt hiszem igen kevesek vannak tisztában azzal mi is rejtőzik az árnyakban. Amíg azt hiszik, hogy ők a csúcsragadozók, addig nincsenek eléggé felkészülve arra, ami adott esetben várhatja őket. Ez a gondolat megőrzi a korábbi mosolyt és szemügyre veszem kik is vannak jelen, kiket ismerek és kik azok, akikkel később illene néhány szót váltanom. Útközben magamban megdicsérem Diana-t, majd eltűnődőm azon, hogy mennyire szeretnék belefolyni az udvari politikába, hogy akarok e bármilyen státuszt, rangot magamnak annak minden felelősségével együtt.

Úgy tűnik, hogy mindenhol érdemes lenne eltöltenem pár percet, de a legfontosabb az, hogy amikor Mr. Salazar felbukkan, azonnal időt tudjak rá szakítani. Úgy döntök, hogy ha időm és lehetőségeim engedik, akkor a Gangrel társaságát keresném először, mégpedig könnyed ruganyos léptekkel közelednék felé, egy táncos lépteivel, mosollyal ami a vidámság, az örömteli érzéseket suttogja és persze ragyogó tekintettel, hogy találkozhatom a Vadak Klánjának egy ily nagyszerű képviselőjével!

/Angol/ Jó estét Rosco! Remélem megengedi, hogy a keresztnevén szólítsam, Ön pedig cserébe kérem hívjon Carmelitának! Szerettem volna elmondani, hogy mennyire hálás vagyok, amiért ilyen kiválóan végzi a munkáját! Megnyugtató a tudat, hogy ilyen kiváló testvér óv bennünket! – őszintén mondom, sok gondot levesz a vállamról az, hogy nem kell állandóan veszélytől tartanom – Egyszóval: Köszönöm!

Nem elérhető SentinelWex

 • Moderator
 • Újonc
 • *****
 • Hozzászólások: 68
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Crowne Plaza Hotel
« Válasz #35 Dátum: 2019. Március 11. 09:22:59 »
Helyszín: Crowne Plaza Hotel, 13. emelet
Időpont: 1996. március 6. szerda, 23:02


A gangrel rád emeli a tekintetét és eltelik egy hosszú pillanat. Mint ha épp azt mérlegelné, hogyan reagáljon a közeledésedre. A város ostorozójaként komoly hatalom áll a kezében, hiszen a hercegen keresztül neki adatott meg a jog, hogy egy vértestvért elpusztítson. Ez a privilégium gyakran egyéb vámpírok célpontjává teszi, sokan próbálnak a bizalmába férkőzni vagy épp szívességekkel lekötelezni. A közeledésedet kissé flegmán fogadja, némi etikett lecke biztosan ráférne.

- Rosco a nevem, mindenki így hív. - jegyzi meg egy vállrándítással. - Jó estét Carmelita. - köszönt téged és láthatóan nem okoz neki gondot az, hogy a keresztneveden szólítson. Kicsit olyan érzésed van, mint ha egy szűklátókörű munkásemberrel beszélgetnél. A szakterületéhez minden bizonnyal kiválóan ért, de azon túl nem sok egyéb adottsággal rendelkezik.


- A meló az oké. Vannak zűrösebb napok és vannak még zűrösebbek. Valakinek a gané munkát is meg kell csinálni Mr White birtokán. Úgy tűnik ezen a területen a lapát az én kezemben landolt.
- válaszolja és nem tudod pontosan hogy ez a reakciója a köszönetnyilvánításodra vagy csak kifejti neked, hogy miért is mondtál köszönetet. Esetleg túl sok időt töltött állat formában állatok között és megkoptak az amúgy is csekély szociális tulajdonságai.

A gangrel elfordítja a tekintetét tőled és a mögöttetek álló David Cooperre és a vele beszélgető idegenre pillant. Súlyos tekintete hosszan elidőzik az idegenen és mint ha súlypontját is előrébb helyezné valamelyest. Ahogy ránézel az az érzésed támad, mint ha csak arra várna, hogy rávethesse magát a férfire és karmaival ízekre szaggassa. A pillanatnyi feszültség amilyen hamar megjelent, olyan gyorsan el is múlik. Rosco visszafordítja tekintetét rád.

- Mondd Carmelita. Hiszel abban hogy az erdő csak úgy maradhat tiszta, ha néha összegyűjtöd a szemetet? És ha már ott vagy,  eltörsz néhány kezet, ami szemetelni akart? Tudod, csak úgy megelőzésképp? - a gangrel arcán apró mosoly jelenik meg, ami kísértetiesen hasonlít egy kutya vicsorgására.
"Nincs olyan, hogy valaki híresen nagy manipulátor. Mint ahogyan a nagy kémek, tolvajok és hamisítók esetében is, a hírnév a bukás jele."

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Veterán
 • *****
 • Hozzászólások: 1471
 • Aktivitás:
  22%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Crowne Plaza Hotel
« Válasz #36 Dátum: 2019. Március 13. 17:32:57 »
Carmelita Atrayente del Encantador

Nyugodtan állom a vizsgálódást, türelmesen és pici mosollyal, min aki teljes mértékben tisztában van azzal mi is történik éppen. Természetesen hazugság lenne, ha azt állítanám, hogy az Ostorozóval nem szeretnék kölcsönösen előnyös szövetséget kötni – a barátság erős szó, falkába pedig kétlem befogadna – de most kivételesen tényleg csak a tiszteletem jöttem leróni. Ezt esetleg elhiszi, vagy megmarad az egészséges paranoia, már neki kell eldönteni, de addig is miért ne beszélgethetnénk egy jót!

/Angol/ Akkor magam is így teszek, Rosco sheriff.

Nem tudom megemlítsem e, hogy Coltrona Sheriff elég tréfás személye volt a Hazard megyei kalandoknak, így inkább a bizonytalanság okán – egyfelől nem tudom, hogy sértésként venné, másrészt lehet egyáltalán nem érdekli a dolog vagy nem is értené az utalást – elengedem a dolgot.

/Angol/ Mindenesetre én értékelem, hogy felvetted ezt a lapátot és fejbe csapod vele azokat akik megérdemlik, adott esetben el is ásod. – biccentek aprót – Attól tartok, hogy nem volt szerencsém Mr. Cooper-el beszélgető úriemberhez, esetleg te ismered őt? – kérdezek rá, majd a kérdésre bólintok – Ez egy sokrétű kérdés, mert minden eset más, de bizonyos esetekben lehetséges, hogy a karletépés után sem tanulnának a dologból. Érthetetlen, hogy képesek egyesek ily mértékben szennyezni az élőhelyüket. A megelőzés… – picit tűnődőm, majd – ez már nehezebb kérdés. Ha bármi utal arra, hogy valóban megtenné, akkor lehetséges, hogy finoman jelezni kéne az illetőnek, hogy az ilyesmi is nem etikus.

Nem elérhető SentinelWex

 • Moderator
 • Újonc
 • *****
 • Hozzászólások: 68
 • Aktivitás:
  5%
 • Karma 0
Re:Crowne Plaza Hotel
« Válasz #37 Dátum: 2019. Március 14. 14:04:16 »
Helyszín: Crowne Plaza Hotel, 13. emelet
Időpont: 1996. március 6. szerda, 23:03Rosco arcáról mindent le lehet olvasni, egyértelmű, hogy az idegent nem szívleli. Kérdésedre kissé túlfűtött hangnemben válaszol.
- Hogy az? - int fejével a férfi felé. - Bajkeverő. Bizonyos időközönként megjelenik a városban, Mr White pedig megengedi, hogy itt tartózkodjon. - egy vállrándítással fejezi ki, hogy nem örül a herceg döntésének.
- Általában nem marad tovább néhány hétnél, de ilyenkor egy kicsit mindig jobban szemmel kell tartanom az utcákat. Stefánnak hívják  és van némi német akcentusa is.


Stefán

Tekinteted végigszalad Stefánon, ahogy Cooperrel beszélgetnek. A brujah többször is bólint valamire, amit Stefán a fülébe súg, majd egymásra néznek és lendületesen kezetráznak. Eljátszol a gondolattal, hogy odalibbensz és jobban összeismerkedsz ezzel a bajkeverőnek tartott férfival, ám a sors máshogy alakítja a pillanatot.

A lift ajtaja lassan nyílik ki, melyből Mr Salazar lép ki ghoulja kíséretében. A Ventrue üdvözlésre sem méltatja a lift mellett álló őröket, azok pedig értelmesek eléggé, hogy ne álljanak az öreg vámpír útjába. A liftből harmadikként egy nő lép ki, aki magassarkú cipőjében alig bírja tartani a tempót a két férfival. A ventrue egyenesen az egyik teremhez megy és láthatóan nehezére esik néhány másodpercet várnia, amíg a nő beéri őket és egy kulccsal kinyitja nekik az ajtót. Amíg várakoznak, Salazar ghoulja rád pillant, s mint ha így próbálná jelezni számodra, hogy ura számít arra, hogy rövidesen felkeresed.
Amint az ajtó kinyílik, a vámpír és ghoulja besétál és becsukják maguk mögött az ajtót. A magas sarkú cipőt viselő nő illedelmesen pukedlizik, majd szétnéz az előtérben, mint ha keresne valakit. Amikor megpillant, csendben bólint magának és komótos tempóban közelebb jön.

- Elnézést a zavarásért, de úgy tudom, Mr Salazar szeretne önnel beszélni. Az egyik termet kinyitottuk, hogy zavartalanul értekezhessenek. - mondja és egy mosoly kíséretében várja a reakciódat. 
"Nincs olyan, hogy valaki híresen nagy manipulátor. Mint ahogyan a nagy kémek, tolvajok és hamisítók esetében is, a hírnév a bukás jele."

Nem elérhető Thyriel

 • Spirit of Love
 • Administrator
 • Veterán
 • *****
 • Hozzászólások: 1471
 • Aktivitás:
  22%
 • Karma 5
 • Daughter of Arquiel
Re:Crowne Plaza Hotel
« Válasz #38 Dátum: 2019. Március 17. 11:32:14 »
Carmelita Atrayente del Encantador

/Angol/ Néhány hét az nagyon hosszú idő, hogy valaki bajt keverhessen! Nem meglepő hát, hogy ennyire szemmel tartod a vendégünket. – jegyzem meg szelíden és bátorítóan, némileg erősítve azt a már létező gyanút – S melyik klán… büszkesége? – érdeklődöm, ilyesmit lehet e tudni – Tehát, Stefán…

Éppen Mr. Cooper-t céloztam volna meg, amikor a Lift érkezése magára vonja a figyelmem és megértem, hogy most már semmire sincs időm. Elteszem későbbre a döntést és figyelem, ahogy az Öreg belép. Sokat vesztettem önmagamból, de itt a példa, hogy mivé válhatok, ha túl sokat engedek el a múltból. Ezt pedig nem tervezem, de azt hiszem, hogy ebben azért van segítségem.

A nőre pillantok, aki elég ügyetlennek tűnik, de valószínűleg a cipő nem teljesen az ő választása volt. Látom a türelmetlenséget Mr. Salazar arcán, de tudom azt is, hogy értékes segítséget nem fog ilyesmiért eldobni. Mikor a Ghoulja rám pillant, teljesen semleges arckifejezéssel pillantok vissza, hiszen a Kékvérűek nem így intézik a dolgaikat. „Tökéletes!” mikor látom, hogy a nő engem keres – biztos vagyok benne – és megpillantásom után hozzám siet.

/Angol/ Jó estét…? – hívom fel a figyelmét az alapvető etikett szabályaira picit hűvös hangon, majd bólintok – Kérlek, vezess hozzá! – adok engedélyt arra, hogy úgy tegyen, ahogy parancsolták neki