Ha jól értem, Oswin meghirdetted Haldirien kalandját, hogy ettől Te belejöjj a mesélésbe-dobálásba?

Nem jól érted

Hogy tisztázzuk:
Haldirien meséje,
Éden a pokolban, vagy pokolban éden? még a "régi" oldalon került meghirdetésre, de nem indult még el, csak most fog. Van már külön téma róla a D&D részlegünkben, és Haldirien Mester dobása szerint
3.5-ös rendszer alatt folyik majd. Ebben mindössze játékosként veszek majd részt.
A gonoszkodós mese, aminek még nincs sehol külön témája, sőt a Kalandhirdetőben sem került még meghirdetésre, (majd ha tisztázódik a világ, létszám, stb.) lesz majd az én mesém. Ahogy megbeszéltük, ez
3.0 marad. Ezzel szeretnék belejönni a mesélésbe, dobálásba, esetleges további mesék érdekében.
És ha már úgyis ide írok...
Greyhawk világa a magyar alapkönyvek által használt világ (kivéve ugye a Forgotten Realms világleírást).
Ebben rohangálnak a kasztok példakarakterei, itt ragyog kedvenc 'Jozan' papunk istensége, Pelor, a többi Játékosok Könyvében leírt istennel együtt, valamit ebben kószál Mordenkainen, Bigby és a többi jómadár akik egyes varázslatokhoz is adták a nevüket.
Létezik hozzá ugyan külön világleírás, de az egyszerűség kedvéért maradjunk a gonosznál is Forgotten Realms-ben
Gonoszkodni vágyóknak tehát:
használhatóak a magyarul megjelent kiadványok,
a világ FR,
az időpont lényegtelen,
ahogy most még a helyszín sem számít.
A szintet majd a Kalandhirdetőben olvashatjátok ha kiírtam oda is a mesét.
(aki mégis szeretne más könyvekből szemezgetni írjon PÜ-t, megjelent még 1-2 apróság 3.0 alatt amiket sosem fordítottak le magyarra)