Szerző Téma: Kalandmester kerestetik  (Megtekintve 16327 alkalommal)

Nem elérhető Quator

  • Haladó
  • ***
  • Hozzászólások: 635
  • Aktivitás:
    0%
  • Karma 1
Re:Kalandmester kerestetik
« Válasz #120 Dátum: 2020. Április 04. 09:58:46 »
Szerintem meg maradjunk realisták a könnyed gyors játékhoz főleg fórumon valami faék egyszerű rendszer kell mondjuk így tapasztalat nélkül a "Patkányok a falban" játék rendszerének adnék egy esélyt a SR mindennek mondható csak "egyszerű" és gyors rendszernek nem és ha lövöldözés van akkor ott dobni kell de rendesen (egy időben úgy gondoltam, hogy a CP2020 rendszere faék egyszerű és milyen pörgős ami igaz asztal mellet de fórumon nagyon nem) . Lehet, hogy szerinted a kritika nem lendít sokat szerintem meg felesleges mégy egy elkezdett és be nem fejezett mese a fórumon.

Nyilván nem te vagy a felvetett kérdésem célközönsége. :)

Az az apró dolog gondolom elkerülte a figyelmedet - ezért kénytelen vagyok rávilágítani, a félreértések elkerülése végett -, hogy nem azt írtam, hogy valaki akar-e faék egyszerű rendszerrel játszani. Hanem azt, hogy valaki akar-e faék egyszerű sztorit mesélni. Pont azért, mert a rendszerrel elbíbelődés, számolgatás, dobálgatás jelenleg jobban megoldható számomra egy-egy nap végi dobálós poszttal, mint a többoldalas művészi reagírás.

A lényeg, hogy azt sikerült elérned, hogy aki eddig esetleg gondolkodott volna azon, hogy szeretne valami mást is, mint ami a te ízlésed, az ne akarjon semmit kezdeményezni. Gratulálok!  :szurkolas: