Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Fénytelen Citadella / Re:Fénytelen Citadella - megbeszélő
« Utolsó üzenet: írta Nasirius Dátum Ma - 18:41:56 »
Rendben. Reméljük, hogy mihamarabb!
2
Take the Lead - Ólomlábakon / Re:Take the Lead
« Utolsó üzenet: írta Az Ezüst Utazó Dátum Ma - 15:51:07 »
Úgy vágyom egy forró fürdőre a hosszú boldogtalan napok után...ha nem lettem volna az előbb a konyhában, és láttam a kávéfőzőt kávé meg sehol! Hűtő üres minden szekrény szintén, ráadásul jön valami "szükségevanvalamire" akárki! Nincs is más ruhám csak ez a kék izé. Ruhátlan, lakás pocsék kilátással. Mikor a titkár arra utalt három szett jó minőségű ruhát tudok venni azt hittem ezt tüntessem el magamról de már tudom dupla utalás. A kis sunyi, nincs időm tovább töprengeni mert megérkezik a hölgy igen hosszú névvel fel se tételezi rólam, hogy meg tudom jegyezni a nevét ami nem igaz. Ennél hosszabb dolgokat is fejben tudok tartani első olvasás után görögül, latinul, vagy ógörögül.  Lucy "Azonnal a lényegre török típus"  Nem érdekel, hogy keleti kinézetű felőlem akár hupilila is lelet ha jól főz.
-Nem nincs ilyesmi. Roktor Roxana Dent vagyok de hagyjuk a formalitást ha szeretné Roxananak hívjon nyugodtan. Akkor induljuk is a konyhába. -Igyekszem magam előtt terelni míg belépünk. -Itt már voltam terepszemlén, nem vagyok konyhatündér a kávéfőzőn és a mikron kívül nekem itt minden vadidegen. Na jó egy kanalat a villát poharat ilyesmit még felismerek, de ezt például nem tudom mire való. A kávéfőző, na igen, ez fontos, megnéztem filteres  lennie kell itt belevalónak 4.-es kell, egyenlőre még nem tudom hol lehet a legjobb kávét cukorral kapni ezt a nem én intéztem.  Szerintem induljunk is bevásárolni először mindenképp egy másik ruhát aztán magáé a pálya.  -Később kiterült az a légkondi.
3
Deus Vult / Re:O, nuntie! - Ó, hírnök! - Csevegő
« Utolsó üzenet: írta kalidar Dátum Ma - 12:22:25 »
Más KM-nél is van így...
Ahogy ott is írtam, a kötelesség az első.Majd folytatjuk,ha rendeződik a helyzet.Kitartás!
4
Deus Vult / Re:O, nuntie! - Ó, hírnök! - Csevegő
« Utolsó üzenet: írta Con Angilo Guerdo Dátum Ma - 10:47:00 »
Üdv mindenkinek!

Tartozom egy nagy bocsánatkéréssel, s egy időre fel kell függesszem a játékot, de folytatni szeretném, míg nem rendeződnek soraim. Jött ez a korona vírus s mivel vendéglátásban dolgoztam, ezért keresztbe tett nekem s, most muszáj minden alkalmi munkát rendes munkát elvállalnom, hogy minden zavartalanul menjen az életemben, a mesére lesz a legkevésbé való időm. Elnézést kérek mindenkitől nem így terveztem, tényleg ne haragudjatok!
5
Fejesugrás / Re:Biogene adatbázis
« Utolsó üzenet: írta Filio Mortale Dátum Ma - 07:06:28 »
A Coronado Állomás


dr. Bastien Mascarenas Escobar - vezető biológus (módosított ember) NJK
6
A vállalati szektor peremén / Re:Cantina - megbeszélések
« Utolsó üzenet: írta wolftern Dátum 2020. Március 27. 20:25:07 »
 :wow:  Na. Ezért írtam. Mivel sem én, sem a karakterem nem tudta ezt. :)

Gondolkodtam, rajta h módosítom a kérdést, de ezek szerint nem gondoltam hülyeségre, csak valakinek végre kellene hajtani.  :archer: ;D
7
Fejesugrás / Re:Fejesugrás - Coronado Állomás a kaland
« Utolsó üzenet: írta Filio Mortale Dátum 2020. Március 27. 18:31:12 »
Kalandmester – Gonoc KÁEM
Fejesugrás
Helyszín: Coronado Állomás – 1. emelet 001-es nagy lakómodul
Időpont: 2199 - nyár – délelőtt – 0. nap
Esemény: Coronado Állomás „Jégház” – Nick Hall – „Magánakció”
Résztvevők: JK: Karana, Nick Hall, Joshaua Wilson, NJK: Snowfox Karl, Allison Montgomery, Yakiara Fey, Feng Yao, Dr. Ernest Lowhton, Dr. Elena Janakova, dr. Emily Swam, Angelo de Fato.

Nick beszédét követően először Yakiara szólal meg

-   Bár Nick kedves kis rapid önéletrajzot adott magáról én személy szerint ezt most kihagynám, szerintem mindenki ismer én vagyok az aki ezt a csapatot koordinálja és a helyiek hatalmával szemben a csapat szakembereinek akaratát átviszem a siker érdekében valamint én vagyok az a személy akinek a feje a porba hull ha nem sikerül a fertőzést megállítani és lesznek túlélők. A jelenlegi pozíciómat a cégnél önmagamnak köszönhetem, mondhatni alulról küzdöttem fel magam és nem félek bemocskolni a kezemet, ha a helyzet eldurvulna. Nick sajnálom de tőlem hivatalosan nem kaphatja meg a reaktor tervrajzát, ha valahogyan máshogy hozzájut és nem tudok róla akkor az nekem nem fáj és egy esetleges vizsgálat során nem kell hazudnom róla.

Yakiarat követően Karl veszi át a szót

-   Nem vagyok a szavak embere legyen elég annyi, hogy a VÉSZ ideje alatt otthagytam a közép afrikai rezervátumot és beálltam a GEO légierejéhez végigharcoltam a légierő kötelékében a VÉSZ teljes idejét elvezetek vagy távirányítok szinte bármilyen járművet a nyugdíjas éveim kereset kiegészítése képpen álltam be a céghez és bármilyen meglepő a hobbi a vadászat.

Karlt követően mély reszelős hangon Montgomery szólal meg

-   Egyike vagyok az elsőknek a fajtámból úgyhogy nyugodtan kijelenthetjük, hogy valószínűleg én vagyok az egyik legöregebb személy a csapatban és igen nem titok, hogy az újabb megfiatalításomhoz szükséges beavatkozásra gyűjtök a cégnél. A német hadsereg kötelékében végigharcoltam a konfliktusokat az első expedíció indításáig azon sajnos nem lehettem rajta mivel a víziformáknak kedvezett a VÉSZ évei alatt a megmaradt vadonok közelében lévő rezervátumokban dolgoztam, mint vadőr és rendfenntartó a céghez a 2094-es kolumbiai válság idején csatlakoztam. Specialitásom a túlélés és mások életben tartása zord környezeti körülmények között valamint az embervadászat és előéletemből kifolyólag természetesen értek a törvényszéki orvostanhoz és a törvénykezéshez valamint ismerem a vadon élő állatok viselkedését és felépítését, no meg sokféle civilizációs és társadalmi közegben eligazodom a nyomortól a céges tárgyalókig.

Fajától szokatlanul kellemes hangon Karana folytatja a sort.

-   Mivel nem titok GEO rezevátumban születtem és az első adandó alkalommal kaptam az áttelepülés lehetőségén mivel megbabonáznak az érintetlen területek a Biogenehez már a Poszeidonon való tartózkodásom alatt csatlakoztam, jelenleg a biztonsági szolgálatnál vagyok és az a feladatom, hogy a csapat többi része zavartalanul és biztonságosan elvégezhesse a feladatát és ehhez az összes szükséges készséggel és képzettséggel rendelkezem.

Karanat követően Feng veszi át a szót.

-   A marsi kolóniákon születtem és az ottani kietlenséghez képest a Poszeidon kész felüdülés Karanahoz hasonlóan szintén a biztonságiakhoz tartoztam a Biogene előtt szolgáltam a GEO rohamosztagaiban ennek köszönhetően főleg a katonai élettel kapcsolatos dolgokhoz értek a hobbi pedig a szakácskodás.

Dr. Ernest szólal meg.

-   A földön elismert tudós voltam ám egy egyetemi katedrát hagytam hátra, hogy a Poszeidonra jöhessek ami egy ökológiai aranybánya és titkainak töredékét sem tártuk még fel a biológiai és fizikai tudományok valamint a terepmunka az erősségem ám nem áll távol tőlem az orvostudomány sem ám abból inkább az elsősegélyben és a boncolásban jeleskedem szeretek búvárkodni és hegyet mászni ám ez utóbbit itt a Poszeidonon hanyagolnom kell, mivel a Földön nem egyszer civilizálatlan területeken végeztem terepmunkát ezért tűrhetően bánok a pisztolyokkal és puskákkal is.

Dr. Elena veszi át a szót orosz akcentusa érezhető.

-   A moszkvai orvostudományi egyetemen végeztem mondhatni vörös diplomával, mint epidemologus, de a Biogene biztosította számomra a magas szintű kutatási lehetőségeket. Erősségem a mikrobiológia és az orvostudomány, mivel a kutatásaim eléggé lefoglalnak ezért a hobbim valójában a kutatásokból írt tudományos disszertációk.

Emily folytatja a doktornő után

-   Neurológiából  doktoráltam valójában neurológus vagyok ám értek a idegsebészethez is valamennyire és a hobbim bármilyen hihetetlen is a mesterséges intelligencia kutatás, emellett nem idegenkedem a vízi sportoktól és érintőlegesen van fogalmam a törvényszéki orvostanról is.

Angelo csak a legvégén szólal meg, miután úgy tűnik, hogy Wilsonnak egyenlőre nem akaródzik megszólalnia.

-   Hölgyeim, uraim rólam elég ha annyit tudnak, hogy 2019-ben a Zero Nation „ökoterrorista” csoportosulás tevékenységének köszönhetően végzetesen lebénultam ám előtte is már a különleges erőknél szolgáltam a megváltást számomra az idegcsatlakozók kapcsán történő 2025-ös áttörés jelentette aztán a 2073-as konfliktusba helyrehozhatatlanul roncsolódott a testem a Renraku akkor ajánlotta fel az agyam biopodba való helyezését. Szóval elmondhatjuk, hogy az eltelt közel 200 évet, mint bérbe adható zsoldos szolgáltam le zűrösebbnél zűrösebb konfliktusokban és mocskosaknál mocskosabb helyzetekben lelkiismeret furdalás nélkül megteszem a szükséges lépéseket, hogy a feladat teljesítéséhez szükséges személyeket a fizikális veszélyektől megóvjam. Jelenlegi jelenlétemet a Biogene és Renraku között létrejött „bérbeadási” megállapodásnak köszönhetik. Figyelmeztetem önöket, hogy hangstressz analizátorral rendelkezem, így a hazugságokat jó eséllyel kiszűrőm vagy felismerem és az elmúlt évtizedekben professzionális szintre fejlesztettem azon tudományomat, hogy a vonakodókból az elhallgatott tikokat vagy információkat kiszedjem, felhatalmazásom van arra, hogy bármikor fizikai erőszakot alkalmazzak a cél elérése érdekében, vagy akkor ha valaki megpróbálja manipulálni a rendszereimet. Amíg egy oldalon állunk addig senkinek semmi félnivalója nincsen, ám ha árulás gyanúja merül fel, az érzékenyen érinti személyemet, nem szeretem sem a kémeket sem az árulókat főképp nem a terroristákat.

A beszámolókat követően már éppen oszlana a társaság miután Nick mellé kísérőnek dr. Ernest jelentkezik, hogy látogassák meg dr. Escobart, megszólal dr. Janakova.


-   Javaslom, hogy mielőtt szétszéledne és megfertőződne a csapat most látogassa meg a +4. szinten lévő labormodult, hogy dr. Swam-al mindenkitől vér, vizelet és szövetmintát vehessünk, valamint, hogy mindenki teljes testscanjét és neurális térképét rögzíthessük a kórós elváltozások észleléséhez
8
A vállalati szektor peremén / Re:Cantina - megbeszélések
« Utolsó üzenet: írta Filio Mortale Dátum 2020. Március 27. 18:15:14 »
Ok. És, ha a szablya 6 jeladóját (ami a szindikátus jelét sugározta) állítanánk?  8)
Mivel fogalmam nem van, hogy is múkodik ez, egy próbát megért.

Nem vagyok ellene az ötletnek, hogy I. feltörjétek a Szablya Hatos jeladóját majd azt követően II. feltörjétek a legközelebbi  szubtér-mélyűr bolya kommunikációs rendszerét amelyiknek a Szablya Hatos sugároz (vagy amelyik veszi a jeleit) , hogy saját gyorsított üzenetet küldjetek de még az sem lesz valós idejű. A Holo Hálózatot jelenleg a "Birodalom" birtokolja és katonai célokra használja, persze ha megtaláljátok a mélyűri bolyát akkor a rajta lévő Holo Hálózat kapcsolatot is feltörhetitek (gondolom mondanom sem kell, hogy a nehézség Hősies +++ szóval sok sikert hozzá  :jedi: )
9
A vállalati szektor peremén / Re:Cantina - megbeszélések
« Utolsó üzenet: írta wolftern Dátum 2020. Március 27. 14:01:08 »
Türelem.  ;) Ez fórumos játék, és ahogy a mester írta "adjuk meg a módját" Attól szerepjáték, h nem a külvilágba beszéljük meg a benti dolgokat. :)
10
A vállalati szektor peremén / Re:Cantina - megbeszélések
« Utolsó üzenet: írta Hipoforaccus Dátum 2020. Március 27. 13:22:45 »
Akkor hozza valaki a másik szekeret? :)
Oldalak: [1] 2 3 ... 10