Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Rokonlátogatás / Re:Shiro Tochi - Rokonlátogatás (kaland)
« Utolsó üzenet: írta Cyrgaan KheaLorn Dátum Ma - 10:57:52 »
Shiro Tochi - Rokonlátogatás
Helyszín:  Tiadlan (Elya) – (Shiro Tochi)
Időpont: P.sz. 3694 Shiro Tochi: Tűz és fény hónapjai (Meleg évszak: Adron kvartja - Áldozat)
Esemény: Első délután - este
Résztvevők: Leedar Maelindor, Kita wri LannoÉvekbe telt, mire megszokta azt az érzést, a lelassulás érzését, amikor visszatér a rendes időfolyamba. Először hányingere volt, ahogy nyakába szakadt újra az idő ereje, miután tudata hatalmával felgyorsította azt. Ennek már jó pár éve, de az érzést mind a mai napig - nem tudta megszokni, pontosabban olyan kellemetlenség, amit felkészülve vár, és sosem marad el. Most sem.
Kisimítja az egy rakoncátlan tincset az arcából.
Ha tippelnie kellene, a magiszter is ugyanazt az érzést élte át, mint ő és Bayushi - vajon a többiek is? Vagy ha nem, miért nem?

Csak úgy "mellékesen" érzékeli, hogy a testőr visszalöki a hüvelyébe a majdnem előrántott pengét. Jelentőségteljesen a kardművészre néz, apró fejmozdulattal jelzi számára, hogy tudja, mit élt át. Az udvaron tartózkodók felé fordul a figyelme ismét, mikor a magiszter megszólal, majd Reitoval együtt félrevonulnak.


- Úrnőm, - fordul Sahio úrnő felé. - köszönöm bölcs szavaid. Képességeim legjavát fogom nyújtani a palota védelmében. Nem zavarom tovább a jelenlevőket ily kényelmetlenségekkel.

Tisztelettudóan meghajol az úrnő felé, majd ismét az udvar felé fordul, és egy apró meghajlást intéz Chankar sensei felé is, majd a magiszter és diplomata fivére után ered. Esze ágában sincs hallgatózni, de roppant kíváncsi, az elf vajon tud-e magyarázatot erre a jelenségre. Ha látótávolsában találja az elfet, elméje hatalmát kiterjesztve rövid üzenettel "kopogtat" a varázsló elméjének védőpajzsain.

"Van magyarázata a kerben lezajlottakra?..."

Hirtelen jobb ötlete nem lévén, elindul vissza az őrök szállása felé. Történt-e valami változás, hogy vannak az új posztok, akiket oda állítottak. Közben reméli, hogy az elf is felbukkan, és némi magyarázattal szolgál. Kezdi azt érezni, hogy csak úgy "történnek" vele a dolgok, inkább csak reagál, minthogy felkészülhetne, és ez lassan a "zavaró" érzések közé kerül.

Hirtelen eszébe jut, hogy egész idő alatt Shi no Kagénak is lennie kellett valahol, mégsem tudná felidézni, hogy hol látta a férfit. Vagyis de, amikor beléptek az udvarba, meg mintha utána is, de pontosan már nem tudná felidézni. Vajon véletlen, vagy a különös férfi birtokában van a Slan Pszi diszciplínáinak?
2
Vérvörös Mars / Re:A szilaj bolygó - kaland
« Utolsó üzenet: írta Rigor Mortis Dátum 2021. December 04. 23:35:29 »
«Mirugi Sato /Yokusei /»


   Haladnak.ahogy azt kell.Úgy tünik a kölyöknek bejön a zöldövezet...mondjuk valóban kellemes hely.
Feljutnak a metróra és szerencsére zökkenőmentesen eljutnak az arkológiába.Az út alatt furcsán csendes a gyerkőc,csak pár kérdés hagyja el a száját...ezeket röviden megválaszolja neki:

-/angol/ Hát...fogalmam sincs mennyire drága,vagy felkapott hely...de mivel egy yakuza fészek,ezért
gondolom nem a legolcsóbb...és holmi jöttmentek nem nagyon tévednek oda.De ha arra vagy kíváncsi,
a bácsikád Neked biztos intéz valami szállást.
-ezután nem érkezik több kérés így viszonylag csendben telik
az út..."csendben"...leszámítva a zsibongó tömeget a metrószerelvényen.

 Az újabb séta is viszonylag nyugodtan indul,egészen addig még bele nem futnak az egyik folyosón
egy fél tucat divatmajomba,akik punkoknak hiszik magukat.Közben meg anyuék fizetik nekik a
zsebpénzt.
Jack beszólásain szélesen elmosolyodik,egyre jobban tetszik neki ez a kölyök...igazán éleslátó és
kellően vagány.Közben alaposan fürkészi a rakat majmot,vajon melyik lehet a góré köztük....
Ha bármit szívóznak elsőnek azt kéne lealázni...a többiek valószínűleg farkát behúzva odébbállnak.
Tapasztalatai szerint azonban akad egy-két jó képességű műmájer,már csak a gazdag hátterük
miatt is,ami megengedi nekik a színvonalas oktatást minmdenféle téren.
Ezért ha nem muszály nem keveredne most semmilyen balhéba,főleg hogy itt van Jack is.

-/angol/ Lövésem sincs kik ezek Jack! Valami kis gazdag mű-punkok-válaszolja a gyerkőcnek-csak
falkában ilyen nagy arcok.Igazad lehet,elégg hasonlít egy apró pöcsre,lehet a méretét kívánja
mutatni vele.


Közben felméri a terepet,mennyire kamerázott a folyosó.Ha nincs közvetlen rálátással, ez elrettentés mellett dönt,de erőszakosság nélkül.Hátha elég lesz a fenyegető kinézet (elvégre eléggé bűnöző
külseje van neki is) hogy odébb húzódjanak balhé helyett.Megfogja Jack vállát és ahogy közelednek
óvatosan a fal felé tereli,úgy hogy amikor a punkokhoz érnek szinte teljes takarásban legyen,amennyire
csak lehet.

-/japán/ Szabad lessz?!! Gyerekkel vagyok!-közben éppen csak lassít,mutatván hogy nem fog megállni csak a kis társaság miatt,viszont útban vannak.
A mai napon most először hagyja hogy a dzsekije alatt "megmutatkozzon" az övébe tűzött wakizashija,
szintén jelzés értékkel...hogy nem turisták.Mindezt úgy mint ha csak véletlen lenne és nem fenyegetés.

(*megjegyzés:az utcai ruházat most a karakterképek közzül az alsó,természetesen most maszk és
katana nélkül,mivel munka van)

3
V. RPG Találkozó / Re:Megbeszélős
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2021. December 01. 17:56:26 »
A kétnapos találkozót azért erőltetjük, mert így relatíve van idő egy normális hosszúságú asztali játékra. Reggel/délelőtt összeszedni a csipet-csapatot, leautózni a helyszínre, készletet feltölteni/ebédelni/beszélgetni. Aztán pedig játék, ami Gyulán kettőkor, Szolnokon dél körül tudott indulni.
Az eddigi találkozókon a mese kb. este 10-12 környékére fejeződött be. Pontosabban addigra mindenki elvesztette a fonalat :D A játékülések végére én is elég fáradt szoktam lenni. Azaz  szükségem van némi alvásra, hogy utána biztonsággal visszahozzam a csapat felét Pestre és Szigethalomra. Egyedül talán EU férjura az egyetlen, aki viszonylag kipihent a nap végére, mivel ő nem játszik :)
Szolnokon még a magusonline-os időkben volt alkalmam kipróbálni, hogy milyen egy napra besűríteni a játékot. Ott is az utazás vitte el az idő nagy részét, és magára a játékra maradt kb. 4-5 óra. Nem nagyon volt lehetősége a partinak vakaródzni, hogy mit is szeretne csinálni, mert könnyedén kifutottunk az időből a kaland felénél/háromnegyedénél.
Az idei rendelés egy kockacsörgős/dungeonos kaland a többiek részéről - és próbálom is ehhez passzítani a kaland tervét, hogy ne kelljen sokat gondolkozni (de azért tartogasson valami meglepit is)

Azt pedig teljességgel megértem, hogy vendégház esetén a főszezonban van leginkább lehetőség megkeresni a teljes éves bevétel nagy részét - és hogy az esetleges jövőbeni lezárások/vírushelyzet miatti forgalomcsökkenés miatt tovább szűkül(het) a főszezon ideje - és próbáljátok kihozni a maximumot a szezonból (Ki nem?) Szerintem egy pár napon belül kiderül, hogy sikerül-e közös nevezőre és időpontra jutnunk :) Amúgy sem szokott egyszerű lenni, mert több mindenkinek kell egyszerre megfelelnie. A kimeneteltől függetlenül azért magát a gesztust is nagyra értékeljük!  ;)
Egyébként Haldirien nyári szabadságolásáról sem tudok még semmit  ::)
4
A háború folyománya / Re:Első Felvonás - Az Ünnepség
« Utolsó üzenet: írta Kirvano Kien Dátum 2021. December 01. 10:31:31 »
Innon a remete

A köszönetre csak orrhangon dünnyög halkan, mivel már a szája és kezei tele van kajával még mielőtt leült volna. A puszi hallatán elvigyorodik. A kezéből lerakja a sültet, majd a zsíros kezét egyszerűen beletörli a nadrágjába. Ezután Pici Lici hóna alá nyúlva megemeli, felrakja az egyik székre és bár a nőnek így is lábujjhegyre kell állnia, de így saját maga is meg tudja puszilni a magas férfit.
Innon ezután ismét a kaja felé fordítja a figyelmét. A magyarázás nem sokat ér, amíg van a tálon az étel. Viszont a tányér arrébb tételére sértetten néz Licire, majd a paklira.
- Nana! – Esik ki pár húscafat a szájából, ahogy védi a tányérját.
Sértetten, résnyire szűkült szemekkel néz a nőre, de nem bírja sokáig. Elneveti magát és ölbe kapja a méretes tányért, Licit pedig közelebb húzza magához, így a kaja mellett a nő is eltereli a kártyákról a figyelmét, amíg eszik. Mire az étel eltűnik és az ujjairól is leszopogatta a zsírt, Lici nem sok sikert ért el a magyarázással.
5
V. RPG Találkozó / Re:Megbeszélős
« Utolsó üzenet: írta Kirvano Kien Dátum 2021. December 01. 09:45:53 »
Hát, igen. Nekem a teltházas főszezon miatt fontos lenne tudnom egy hozzávetőleges időpontot. Talán a nyár első fele szerintem könnyebben összehozható a részemről. Megértem ha ezért máshova mentek persze. Az újholdat meg megoldjuk!  ;)

Más. Amúgy én Cserkeszőlőben lakom és van egy kb 3000nm-es udvarom, a felén nyárfaerdővel. Ha egynapos találkozót is össze tudnánk hozni, lenne hely. Tudom hogy az utazás ennek a legnagyobb ellensége sajnos.
6
V. RPG Találkozó / Re:Megbeszélős
« Utolsó üzenet: írta Az Ezüst Utazó Dátum 2021. December 01. 09:01:18 »
Tudtam hogy nálad a szeptember, pont emiatt. Nekem mindegy csak ne legyen ÚJHOLD! ez kb 27-5, 7.  Nem akarjátok tudni miért.
7
V. RPG Találkozó / Re:Megbeszélős
« Utolsó üzenet: írta Filio Mortale Dátum 2021. December 01. 06:30:55 »
Én Kecskemét és Cserkeszőlő között járkálok, a 44-es Kecsótól a Tiszáig tűrhető. Amúgy építenek autópályát is (talán Békéscsabától, de most fejből nem tudom pontosan.)

Az egy éjszaka főleg augusztusban már necces, a nyarunk mindig teltházas. A szeptember könnyebben megoldható lenne.

Személy szerint nekem a szeptember egy pár évig biztos, hogy felejtős a beiratkozás plusz a hétvégi egyetemi konzultációk miatt :P
8
V. RPG Találkozó / Re:Megbeszélős
« Utolsó üzenet: írta Kirvano Kien Dátum 2021. November 30. 19:20:55 »
Én Kecskemét és Cserkeszőlő között járkálok, a 44-es Kecsótól a Tiszáig tűrhető. Amúgy építenek autópályát is (talán Békéscsabától, de most fejből nem tudom pontosan.)

Az egy éjszaka főleg augusztusban már necces, a nyarunk mindig teltházas. A szeptember könnyebben megoldható lenne.
9
V. RPG Találkozó / Re:Megbeszélős
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2021. November 30. 18:11:39 »
Ha tetszik és jönnétek, akkor mindent elintézek. Csak fixáljunk egy időpontot és nektek csak az idejutás lesz a feladat. ;D Nem muszáj 3 éjszaka, lehet kevesebb is.
Amiben teljesen biztosak vagyunk, hogy egy éjszakára van szükségünk, és szombat-vasárnap. A pontos dátumot még meg kell szülnünk, de - csak feltételezve - az aug. jó lehet, mint idén is volt.

Eu, azért idén Martfű környékén nem voltam beájulva az útminőségtől, és Cserkeszőlő is valahol arrafelé van, ha nem tévedek. Ok, azért a katasztrofálistól is messze van :) De nem vagyok kíváncsi akkor arra, hogy milyen lehet Békésben  ;D
10
V. RPG Találkozó / Re:Megbeszélős
« Utolsó üzenet: írta Kirvano Kien Dátum 2021. November 30. 11:21:44 »
Ha tetszik és jönnétek, akkor mindent elintézek. Csak fixáljunk egy időpontot és nektek csak az idejutás lesz a feladat. ;D Nem muszáj 3 éjszaka, lehet kevesebb is.
Oldalak: [1] 2 3 ... 10