Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Take the Lead - Ólomlábakon / Re:Take the Lead
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum Ma - 19:10:21 »
Rina

Miután torkot melengető itallal megpecsételtétek az alkut, elindulsz, hogy beszerezd a kért fotót - és adj még egy esélyt Miának, hogy magától előkerüljön.

A sétát a hűvös utcákon talán már kezded megszokni - hogy szinte harapni lehet az utca levegőjét a benti állott meleg után. S mivel alig öt percet kell gyalogolni - még csak át sem hűlsz a séta alatt. A parkolóhoz érve az egyik szabad autóba szállsz, majd megadod a kikötőt úticélnak. A kocsi kijelzőjén rajzolja fel a tervezett útvonalat - amelyet szemmel láthatólag most több kacskaringósabb kitérő is tarkít. Ezt az út folyamán szépen be is járja, de mivel az utastér kényelme kellemesen langyos hőmérséklettel párosul - talán nem okoz nagy bosszúságot.

Az eseménytelen út az Ólommadár hasa alá begördülve ér véget - ahol jelenleg egy rendőrautó parkol már. A kocsi mellett hárman ácsorognak - két egyenruhás férfi, és Yeo-jin.
Aki az egyenruhások közül épp Westnek magyaráz valamit a rámpán állva.
A testbeszédük arról árulkodik, hogy ez jelenleg inkább kötetlen beszélgetés lehet. No meg arról, hogy Yeo-jin bírja a hideget - mert ő egy ujjatlan, has felett összekötött ingeden, és egy rövidnadrágon kívül mást nem visel. Azaz mezítláb ácsorog a nulla fok alatti levegőn - néhány színesedő zúzódással.


A rend őrei ezzel szemben tisztességesen fel vannak öltözve - és ahogy begördülsz, a beszélgetés félbemarad, amíg ki nem kászálódsz a járműből. Amelyben talán most még bent hagyod a táskádat...

/Angol/ Helló! - szólít meg West, míg a másik - válláig érő társa csak egy Hölgyem! - el köszönt téged. Bao-Bei pedig láthatólag örömteli mosollyal nyugtázza az érkezésedet.
/Angol/ Jin volt kedves, és viszonozta az idegenvezetést a hajón! - tudatja West, és bocsánatkérő mosollyal a kezedbe ad egy papírlapot. Elég csak ránézned, hogy lásd - hajókutatási engedély, amely alapján másolatokat készíthetnek a naplófile-okról, videofelvételekről - és persze bejárhatják a hajót.
/Angol/ A naplófileokat már megkaptuk - árulja el West, hogy a kötelező részt letudták - Azt mondja, hogy nem akar feljelentést tenni testi sértésért - mert csak edzésen volt - teszi még hozzá kissé értetlenkedve a rajongódra pillantva. A rádió megreccsen, és West kissé kelletlenül válaszol a sürgető diszpécsernek, hogy igen, máris indulnak!
/Angol/ Úgy látom, nem hagynak nyugtot! De a vacsorameghívásom továbbra is áll! - mondja még búcsúzóul, aztán beszállnak a kocsijukba és elhajtanak.
Bao-Bei barátságosan utánuk int, és megszólal

/Angol/ West meghívott minket vacsorára! - picit gondolkozik még - ezen kívül elvitték a naplófileok másolatát - amit a kihallgatások alátámasztására vagy megcáfolására akarnak felhasználni. Amúgy más nem történt - foglalja össze az itteni eseményeket, majd beléd karolva megkérdezi
/Angol/ S te mire jutottál? - érdeklődik. Érezhetően nem az a didergős fajta.

A hajón amúgy nem tart sokáig, míg a minimális útifelszerelést összeszeded - azaz a pisztolyokat és egy képet Mia orvosi kartonjáról.

2
Take the Lead - Ólomlábakon / Re:Take the Lead
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum Ma - 19:06:32 »
Roxana

A nyomozónő csak felír néhány dolgot a tabletjére, de nem mond sem á-t, sem b-t, amikor arról van szó, hogy a dékáni hivatal túloz. Ezen az sem segít, hogy a kihallgató helyiség papír és ceruza mentes - így toll sincs, amit kézbe vehetnél. Azért persze a nyomozónő nem bírta ki, hogy ne tegyen egy szurkálódó megjegyzést a megbízhatóságodról
/Angol/ Gondolom minden tökéletesen megbízható orvost eltanácsolnak az arielről, hogy világ végi koszos falvakban praktizáljanak. Ezek után bele sem merek gondolni, hogy akire komolyan neheztelnek, hova küldik gyakorlatra... - erre válasz sem vár, és az ügyvéded sem kezd el belemélyedni a témába.

Miután újra kinyitod a szádat, és rátértek a pilótafülkében elhangzottakra, a nyomozónő tünődve végignéz rajtad. Láthatólag nem rázta meg sem az az információ, hogy Roger a kapitány, sem pedig az, hogy Rina lőtte le Joe-t. Mindkettőnél csak egykedvűen nyomkodta a tabletje kijelzőjét.

/Angol/ Ez igazán érdekes! Tudja kisasszony, a vallomások nem egyeznek Joe halálát illetőleg! Gondolom ez azt jelenti, hogy szívesen maradnak még egy ideig a vendégszeretetünket élvezve! - néz rád, mintha ebbe olyan sok beleszólásod volna.
/Angol/ Addig is, amíg a szakértők a hajóról elhozott bizonyítékokat értékelik, és újra kihallgatjuk Black urat, nyugodtan térjen vissza a cellájába - majd értesítjük. A veszélyes anyagok csempészetére később még visszatérünk! - nyugat meg, hogy az sincs elfelejtve. Ezek után ismét visszakísér két rendőr a celládba - de út közben most nem találkozol ismerőssel - így nem tudod, hogy ki hogyan viseli ezt a tortúrát.
3
Alkonyi Hajnal / Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Utolsó üzenet: írta Culebra Dátum Ma - 15:54:09 »
/Görög/ - A hitem? - tekintete a távolba kalandozik.
- Ha tegnap Theo...- a valóság beszivárog az idilbe, volt tegnap és lesz holnap, és létezik ezer probléma még. Hirtelen a vállain érzi a súlyt, minden gondját egyenként. Más megvilágításba fognak kerülni ezek is. Auz új élet nem a kirúgásával kezdődött, hanem ott a tenger mélyén. Akkor valóban megváltozott, s noha ez a változás, a tapasztalás keményebb, mint eddig bármi érzi, hogy előnyére válhat. Ha ketten az eőnyére tudják fordítani. Nincs egyedül.
- Ha valaki azt mondja nekem egy nappal ezelőtt, hogy aranyló szárnyas elohimok és csábító szirének léteznek, kinevetem. Mert nem hittem benne. És nem hiszek most sem- halovány mosoly az ajkán ahogy Eligor szemébe néz, erőst megszorítva a kezeit - mert nem kell hinnem benne, tapasztaltam, s tapasztalom most is. Mert itt vagy velem. Nem kell hinnem ...Benne -csikordul a foga, s nem hajlandó kiejteni a nevét, mintha ezzel valamiképp tagadhatná a létét.
- Tudom, hogy létezik, tudom, hogy hatalmas, és ismerem a ...a gonoszságát is. Akkor valóban hittem, hinni akartam, az ő jóságában, az önzetlen hatalomban.  Ismerlek téged is, láttam mi vagy. Még nem tapasztaltam, hümm nem teljesen, a jóságodat, de hiszek benned, bízom benned. Nem tudom, hogy pontosan mit vett el tőlem  - kis kétségbeeséssel szemléli a tenyerét, a testi seb semmiség, a lelke jobban vérzik.
-..de a hitemet nem. Hibáztam, tudom, éreztem akkor is, tudatlanságomban. Kemény lecke volt, de sokkal többet tanulok belőle, mint azt képzelné. Azt hiszem.. nem tudom jól megfogalmazni...Újjászületés? Ami fájdalmas, de mégis más leszel. Ahogy lepke kel ki a bábból.
Mi a Hit? Én most abban hiszek, hogy tudok majd jól dönteni, szívből, nem önnön érdekemet nézve csak csupán. Nem tudom mit hoz ez a nap, de hiszem, hogy velem leszel, Hiszem a reményt, a hajnal aranysugarát. Mintha folyton csak csúsztam volna lejebb és lejebb a sötétségbe, nem találva kiutat. S a legmélyebb homályból te kihoztál, aranyló szárnyas lovagom.


A tekintetében csillog a tenger és a nap, őszinte önvallomás.
4
Kalandozók toborzója / Re:Kalandozók toborzója
« Utolsó üzenet: írta Papa Ocha Dátum Ma - 11:03:47 »
A nagy kihivás a Paradigma. Ha az megvan nincs probléma :)
5
Kalandozók toborzója / Re:Kalandozók toborzója
« Utolsó üzenet: írta Quator Dátum Ma - 08:12:13 »
Sziasztok!

Gondoltam ide kaparászok egy kicsit lelkesítésként:

Hipoforaccus, olvastam a mikro-világ projekted. Nekem tetszik az ötlet, illetve egy kicsit elgondolkodtam a jelentkezésen is.  :ahoy: ... Aztán gyorsan visszafogtam magam, mert annak nem látom értelmét, hogy havonta erre mászkálok és ha éppen van időm írok egyet.

Papa Ocha, hasonló a helyzet. A Mage-ben már kétszer majdnem játszottam itt fórumon. Egyszer még a karakteralkotásig is eljutottam. Érdekes kihívás, főleg mert távol áll tőlem ez a nagy "szabadság". A szabályok keretén belüli kihozom a maximumot, de azzal nehéz mit kezdeni, ha nincsenek fix keretek. :give-up: :)

Két paradigma, ami nem biztos, hogy az, viszont tőlem ilyenek tellenének:

"Az vagy, amit megeszel" - molekuláris gasztronómia, szakács

"Semmi sem biztos, csak a Halál" - szerencsejátékos sírásó  8)


Még egy megjegyzés: Örömmel láttam, hogy Ars Magica is indul. :) Jó látni, hogy kiszakadunk kicsit a megszokott 4-5 világból/rendszerből. :kacsint:
6
Kalandozók toborzója / Re:Kalandozók toborzója
« Utolsó üzenet: írta Papa Ocha Dátum 2019. Augusztus 17. 19:49:11 »
Igen azt megy..Van egy Vámpírcsajom a sufniban átnavigáljuk aztán tőlem mehet.

Ennek nagyon örülök :D Szeretnék kérelmezni egy Topicot Mage-ra ahol lehet beszélgetni és nem floodolom tele ezt :D Előre is Köszönöm.
7
Kalandozók toborzója / Re:Kalandozók toborzója
« Utolsó üzenet: írta Az Ezüst Utazó Dátum 2019. Augusztus 17. 19:38:30 »
Igen azt megy..Van egy Vámpírcsajom a sufniban átnavigáljuk aztán tőlem mehet.
8
Kalandozók toborzója / Re:Kalandozók toborzója
« Utolsó üzenet: írta Papa Ocha Dátum 2019. Augusztus 17. 18:49:59 »
Én is szívesen játszanék valami pörgősebbet, mert az a 3 tűz, amibe beletartom a vasaimat, éppen csak pislákol és a saját projekt sem tűnik túl kelendőnek. Persze még nem is forrta ki magát teljesen.
Mint mondtam, játszanék, de már így is három fajta játékot tanulok egyszerre. A végén még belekavarodok :)

Ha a vámpír a maszkabált ismered akkor annyira nem különbözik tőle :)
9
Kalandozók toborzója / Re:Kalandozók toborzója
« Utolsó üzenet: írta Hipoforaccus Dátum 2019. Augusztus 17. 18:46:09 »
Én is szívesen játszanék valami pörgősebbet, mert az a 3 tűz, amibe beletartom a vasaimat, éppen csak pislákol és a saját projekt sem tűnik túl kelendőnek. Persze még nem is forrta ki magát teljesen.
Mint mondtam, játszanék, de már így is három fajta játékot tanulok egyszerre. A végén még belekavarodok :)
10
Alkonyi Hajnal / Re:Jayr "Enethiel" Eisenberg
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2019. Augusztus 17. 18:35:34 »
Enethiel

Thana válaszára csendesen bólintok. Ebben a kérdésben talán valóban megengedhetem, hogy várjak - és úgy ítélem meg, hogy időm is van rá...
Ellenben Cyrus ügye most nagyobb odafigyelést igényel - ha azt akarjuk, hogy az események számára is kedvezőbb fordulatot vegyenek. Úgy tűnik, hogy Thana átérzi azért Cyrus helyzetét, ami kellemes meglepetésként ér. Ezek szerint azért a kisebb súrlódások ellenére fontos számára Cyrus hogyléte.

/Görög/ Csak annyit kérek, hogy gondold át! S amíg nem adsz engedélyt, addig egy szót sem ejtek rólad! - árulom el neki, hogy neki kell Cyrusnak felajánlani a döntés lehetőségét - ha végül úgy dönt, hogy a védőszárnyai alá venné.

Az pedig, hogy Théa nehezen viselte az igazságot - nem csak engem, hanem érezhetően őt is rosszul érintette. Azért remélem, hogy ennél nagyobb kellemetlenséget számára nem fog okozni az ügy.

Thana továbbra is segítőkész - és hajlandó aláírni a papírokat, amelyek reményeim szerint most már elegendő erővel bírnak, hogy a gyámhivatal elengedje Iasont a kényszerű vendégségből. Hálásan rámosolygok

/Görög/ Ez most nagy segítség volt! Kis szerencsével Iason ma már újra az anyukájával lehet! - sóhajtok fel, s kissé beleborzongok a futó fuvallatba.
/Görög/ Úgy érzem, már most is túl sok időre raboltalak el a feladataidtól! Köszönöm még egyszer, de most már indulnom kell a fiúért! S kérlek, ha döntésre jutottál, majd tudasd velem! - érintem meg barátilag futólag a vállát, hogy aztán ismét magára hagyjam a nehéz feladataival.

Út közben a gyámügy  felé van időm eltöprengeni, hogy mit is csináljak Théa gitárjával. Várjam meg, míg jelentkezik érte? Vigyem el neki személyesen? Vagy vitessem ki hozzá futárral? Jelenleg még nem tudom eldönteni - így annyiban hagyom a dolgot, hogy feltehetőleg két napig még biztos, hogy várok - hátha felbukkan érte. Aztán a gondolataim Zoéra terelődnek, s azt latolgatom, hogy vajon ő hogy birkózik meg a feladattal? Valami azt súgja, hogy leghamarabb talán ő fog visszazökkenni a normális kerékvágásba...
Oldalak: [1] 2 3 ... 10