Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Jabba fejvadászai / Re:Titkosított frekvencia - beszélgető
« Utolsó üzenet: írta kalidar Dátum 2020. Július 04. 11:59:35 »
Idézet
Igen. Nyomjuk. Elnézést, kicsit elhavazódtam.

Nem kell elnézést kérni...a munka,család,hobbi stb jön-megy...Csak érdeklődtünk mi a menü :)
2
Jabba fejvadászai / Re:Titkosított frekvencia - beszélgető
« Utolsó üzenet: írta Hipoforaccus Dátum 2020. Július 04. 07:33:42 »
Igen. Nyomjuk. Elnézést, kicsit elhavazódtam.
3
Take the Lead - Ólomlábakon / Re:Take the Lead
« Utolsó üzenet: írta Az Ezüst Utazó Dátum 2020. Július 03. 10:39:18 »
Nem állhat annyira rosszul, az itteni nők tekintetében ezt vélem felfedezni.  Az a  fekete szín zöld szem és fehér bőr kombináció, de ez nem én vagyok és utálom. Az ügyvédem viszont sajnálom, nincs konkrét típusom mert akkor még Blackért vágyakoztam mikor találkoztam vele. Bejönne nekem magas, sportos, okos de tuti vagy házas vagy meleg.  Nem ártott volna egy kört tenni a kis aranylelkű fodrászfiúkához.  Nem kreditjeitekkel lett volna gond  nekem nincs türelmem hozzájuk. Senkihez se a mai napra azért nem mentem. Eközben feltűnt, hogy már a lakás nyitó kártájával vacakolok oda se nézve, na megvan. -Megjöttem, nahát!-Elismerő ez a "nahát". Benézve a konyhába, és felfedezve a csokoládét. A kávét!!!! Meg amiket még felismerek. A többit Lucy majd elintézi.
-Megszabadultam attól a kék rémtől. Vettem még ezt azt, de most nem fontos.  -Emelem fel diadalittasan a zacskót amikben az új ruhák vannak. Elnézést kérek majd bemegyek a nappaliba kikapcsolom a tévét lehülyézve őket.
-Egy jó darabig a fürdőszobában leszek, ha szeretne valamit ott keressen.-Ez a nő folyton meglep, vagy csak tudja azt belém ivódott szagot le kell mosni magamról. Ha más nem is érzi de én igen. Fürdőhabot, levendulásat, kellőképpen ellazít ahhoz, hogy  ne agyaljak semmin az ég egy adta világon. Hatodjára már nem is igyekezem lemosni magamról kencét  ha ötödjére se sikerült. Egyenlőre maradok fekete hajú. Hajszárítót nem találtam, vagy kopasz, vagy erősen őszülhetett, vagy nem érdekelte az ilyen flancolás. Majd beszerzek egy olcsó céges kék vackot. A konyhában kötök ki újra. Igyekszem mosolyogni és sikerül is mikor közli miféle gyümölcs salátát készített.
-Köszönöm viszlát holnap! -Amint lelép megeszem amit készített nem olyan jó mint Balck mesterművei, de a börtönkosztnál képest szinte eszményi, nézőpont kérdése az egész. Úgy eszem mintha egy hete  koplalt. Meg kell szabadulni ettől a rémes salátától,  előbb iszok egy nagy bögre kávét tejjel cukorral és úgy döntök beáldozom az egyik zacskómat, egy lenti kukába dobom ki. Holnap majd elmondom Lucynak mennyire nem vagyok barátságban az ottani gyümölcsökkel. Elmostam mindent, be akartam menni a az előző doktor dolgozószobájába de átteszem holnapra. Csak egy bögre kávét ittam és tejjel fárasztó napok vannak a hátam mögött, a bögrét otthagyom holnap is elég lesz. Miért nem tudok én  sokáig aludni? Rossz be idegződés, kávéra van szükségem perpillanat. Teljes a némaság a mikró hangja ahogy a tegnapit melegítem és kávéfőzőé, ahogy a frisset készítem. Meglepi ami miatt aggódni kellene csak a tévében van. Kilenckor mond valamit a polgármester ennyi céltalanul nyomkodom a gombokat a csatornákon, hátha nem mindenütt ezt adják. A sport és a zene érdekel leginkább nem ezek a hülyék. Fúrja az oldalam mivel van felszerelve az előző doki dolgozója. Kinyomom a tévét, és arra veszem az irányt, vagyis előtte még egy adag kávé mint éltető erő. Egyszer ma már voltam itt és délelőtt is. Vannak könyvek! Ha mázlim van nem csak orvosi szaklapok, lennie kell itthoni telefonjának illetve munkahelyinek. Nem tudom mennyire volt képben a tudományos fejlődéssel tabletet laptopot holokivetítőt keresek ha találok vagy egyéb ilyen kütyüt, ha nincs marad az eredeti régimódi telefon, mivel nem tudom a számom és amúgy se tudom kit hívhatnék fel ráhagyom az egészet. A furadokit esetleg, megnézem találok e telefonkönyvet. A dolgozóban,  nem hívom fel mert mert kilenc óra, a tévé felett van egy nagy lapos óra, a hálószobában még érthető de, hogy minden helyiségben? Még a WC-ben is?  Szó szerint az elődöm kattant! Nézem "A nagy hírt".
4
Take the Lead - Ólomlábakon / Re:Take the Lead
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2020. Július 02. 18:30:00 »
Rina

/Angol/ Nem rossz, ha az embernek van mihez nyúlnia - ért egyet Bob, mintegy megcsillantva a lehetőséget, hogy mégiscsak van valamilyen személyisége. Arra a kérdésre, hogy mi volt az első négy csapás Bob gyorsan felsorolja
/Angol/ Háború, Betegség, Éhínség, Halál.  Korábban ezt a helyet is megtépázta kissé a háború. Pontosabban a bizonytalan import. De a nyomozó hangulata legfeljebb csak a hatodik lehet a sorban - mélázik el egy pillanatra a felvetésen. Igazából a második csapással kapcsolatban már nem is biztos, hogy fel kellett tenned a kérdést, hiszen az imént már megválaszolta.

A nyomozónő az örvendezésedre kimérten bólint - láthatólag a piszkálódásod úgy elrepült mellette, mintha észre sem vette volna. Bár az inkább valószínű, hogy ebben a közegben eléggé megedződött már ahhoz, hogy fel se vegye.

/Angol/ Remélem később is így látja majd! - válaszolja, aztán unottan az adattáblájára pislant.
/Angol/ Ezek szerint nincs miért itt marasztalnom - vonja le a következtetést - Bob majd mutatja az utat a szállásáig! - zárja rövidre a beszélgetést.

A folyosón azért Bob válaszol a szerinte rá tartozó meglátásodra.
/Angol/ Kár lebecsülni a nyomozó bulldog természetét. Kifejezetten jó arányban tárja fel az ügyeket. A saját férjét is gondolkodás nélkül lecsukta, amikor kiderítette, hogy az "rámpáról leesett" kristályokkal üzletel.
Végül a masszírozással kapcsolatban is szolgál némi információval
/Angol/ Ezt itt tőlem biztos, hogy nem kapja meg. Verésre és sokkolásra van felhatalmazásunk, masszírozásra nincs. Az ügyvédeket viszont nem köti a rendőrségi szabályzat - teszi még hozzá.

Timothy a kérdésedre halkan felnevet - olyan vidámsággal, ami könnyen ragadós lehet.

/Angol/ Úgy látom a kalandvággyal nincs gond, hiszen megvan ez a kapocs kettőnk közt! Elvégre kénytelen megbízni bennem, és átadni a teljes irányítást  - ha azt szeretné, hogy bebizonyíthassam az ártatlanságát! - csavarja meg a szót, ahogy egy ügyvédtől talán elvárható.
Legyen bármilyen merev is az ügyvéded, azért elég hamar kikövetkezteti, hogy mit is mondasz neki, szóval nem teljesen reménytelen eset. A meglepetés halovány árnyéka suhan át az arcán, de utána már ismét megtalálja a pókerarcát amíg fülcimpán nem harapod - mert akkor egy vágyteli nyögést hallat.

/Angol/ Ezt nevezem célprémiumnak! - vigyorodik el, miközben rád kacsint, s még hozzáteszi - emellett az ünneplésnek két okból sincs semmi akadálya! Egyrészt, mert meg fogom nyerni az ügyet - helyezi a kezét a kézfejedre, és támogatólag megszorítja picit - másrészt pedig az ügy lezárása után már semmiféle szabályba nem ütközik a dolog...
Az a benyomásod, hogy nem meglepő módon ismét sikerült egy feltehetőleg jó adottságokkal rendelkező férfi vágyait felszítanod. A többiekhez képest úriemberként viselkedik - mert bár csibészes tekintetével vetkőztet - de képes volt eddig tartani magát a szabályaihoz, és várni. De nem kizárt, hogy ha még húzod egy kicsit, akkor dr. Jekyl helyét átveszi mr. Hide, és alaposan megszeretget.

West vázlatos leírására - ha nem mondasz nevet - sem veszti el az optimizmusát

/Angol/ Majd a kamerák felvételei alapján beazonosítjuk - s utána futólag elmosolyodik, ami azt az érzést kelti benned, hogy nem történhet semmi rossz, ha ő veszi kezébe a dolgokat.
/Angol/ Köszönöm! Igyekszik az ember! - bagatelizálja azt a valójában sok munkát, amit abba fektetett, hogy jól nézzen ki.
/Angol/ Bár gondolom egy ilyen modellnek ez nem akkora szám - dicsér vissza téged burkoltabban, majd a kezét egy-két másodpercre a combodra helyezi.
/Angol/ Mindent tudni szeretnék, amiről úgy véled megkönnyíti a helyzetedet! - válaszolja, és hirtelen nem vagy benne biztos, hogy még mindig az ügyről beszél-e? De aztán kissé észbe kap, és elhúzza a kezét.
/Angol/ Például még egy dolog - a letartóztatásakor vagy utána alkalmaztak esetleg túlzott erőszakot? Azaz vannak-e indokolatlan verésnyomok - kérdezi meg határozottan tőled, és láthatóan próbálna professzionális maradni.
5
Jabba fejvadászai / Re:Titkosított frekvencia - beszélgető
« Utolsó üzenet: írta Az Ezüst Utazó Dátum 2020. Július 02. 08:29:15 »
Megcsináltam a karaktert jun 19 én biztos van benne hiba itt ott, majd javítom közben.  Innen várunk?
6
Nadír könnyei / Re:Dún Medve Fogadó
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2020. Július 01. 20:14:44 »
...
Már csak azt kell kitalálnom, hogyan is kell a fórumon dobni, több mint egy éve nem volt erre szükségem XD

UI: megvan, a segédlet most aranyat ér, már csak arrea kell árjönnöm, van-e módosítóm (bakker rohadtul megyek vissza szabálykönyvet nyálazni)

A dobás most módosító nélkül történik.
az alap dobáskód így néz ki, csak vedd ki a szóközt a : és a dice közül
: dice 1d10:
ha ezzel 1,2,5,6,7,8,9,10-et dobsz, akkor sikerrel jártál. Ha 3,4 a dobás eredménye, az kudarc.
egyébként pont azért csak 15 a célszám, mert Kiina szólt előre.
7
Alkonyi Hajnal / Re:Jayr "Enethiel" Eisenberg
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2020. Július 01. 20:06:56 »
Enethiel

Annak részleteit, hogy hogyan is készítenék listát talán ráérek később is kitalálni - hessegetem félre időlegesen a problémát - elvégre most nem ezért vagyok itt. Igaz, van egy olyan sanda gyanúm, hogy a doktornővel sajnos nem minden pontban azonosak a céljaink az ittlétemet illetően. A szentírás megemlítésére csak legyintek.
/Görög/ Azért azt fenntartással kell kezelni, mivel a földi szerkesztésbe nem igazán szólhattunk bele. Ráadásul a pr-unk sem volt épp a helyzet magaslatán az elmúlt pár száz évben. Segíteni pedig azért segítek, mert szerintem általában egy próbát megér.
A párhuzamos valóságokra mintegy hümmentek. Jobb is, hogy témát váltott, mert válaszolni valóban nem most fogok. Inkább arról beszélek, amiről határozottabb véleményem van
/Görög/ Van egy elképzelésem, hogy milyen vagyok, vagy szeretnék lenni - és ahhoz igazítva cselekszem. Szerintem valamiféle rendszerre, vázra mindenkinek felfűzhető a legtöbb cselekedete. Igaz, ezek a vázak egyénenként különbözőek, de úgy vélem, hogy szüksége van rá. Nevezhetjük őket szabályoknak, elvárásoknak, ideáknak - de nekem biztosnak tűnik, hogy mindenkinek van ilyenje, és általában azoknak engedelmeskedik. De ez nem jelent igazi korlátot, ha ezen szabályok betartása jó érzéssel tölt el. Szerintem a valódi szabadság az, hogy bármikor megteheted azt, amit akarsz - de ez persze nem jelenti azt automatikusan, hogy meg is teszed. Hmm... lehet, hogy belekavarodtam? - vonom meg a vállamat, mert ez könnyedén előfordulhat.

Főleg hogy a gondolataim ismét Amynta körül forognak - és ezek a gondolatok most sokkal jobban érdekelnek, mint az emberek mozgatórugói. Az üléspozíció megváltoztatása talán segít kissé enyhíteni a kényelmetlenségeken, bár aki igazán tudna enyhíteni a dolgokon, továbbra is zavartalanul beszél holmi késésről.
/Görög/ Ami késik, nem múlik... - vigasztalom magam mindkét okból - Neked nincs meleged? - érdeklődök, és a légkondi nyílása felé pillantok, hogy be van-e kapcsolva?

Haloványan elmosolyodok, amikor azt javasolja, hogy kérjem meg Amyntát, hogy öltözzön be. A kérdéskör legkönnyebb pontját emelte ki, és adott rá olyan tanácsot, amelyet akár burkolt kikosarazásnak is érthetnék - de nem fogok. Elviekben a többi kérdésnél is működhetne a megbeszélés - mint megoldás. Csakhogy...

/Görög/ Nem tűnik egyszerűnek úgy megbeszélni vele valamit, hogy tudom - biztos igent mond bármire. Mindig azon tűnődök, hogy mi számít tisztességes kérésnek, és mi számít már kihasználásnak vagy épp főnökösödésnek. Meghozhatom-e helyette a döntést? Valóban ezt akarja, vagy csak a kedvemben akar járni? Visszautasíthatom-e az ajánlatait, mert úgy vélem, hogy tekintettel vagyok rá - még ha emiatt kételyek fogalmazódnak is meg benne a hasznosságát illetően - bárhogyan is próbálom magyarázni? Vagy fogadjam el, hogy akkor a legboldogabb, ha úgy érzi, hogy minden téren elégedett vagyok vele?  Mert nem szívesen verném bilincsbe az elhivatottságát, törném le a lelkesedését és hitét csak azért, hogy elmondhassam - nagyrészt úgy viselkedik velem szemben, mint bárki más - tűnődök el, de igazán érdemi választ nem várok - Jelenleg úgy vélem, hogy a legjobb amit tehetek az az, hogy ha lehet, nem kérek semmit - de ha muszáj - akkor is csak olyasmit, amiről nem feladat vagy kötelesség, esetleg rendőrségi ügy jut az eszembe.

Láthatólag nem ébred benne túl nagy kíváncsiság a részletek irányába. De azért megválaszolom a kérdését, hogy mi lehet a jó abban, ha mesélnék neki az elképzeléseimről
/Görög/ Ha elmesélem - akkor megvan rá az esély, hogy valósággá válik. Míg ha megtartom magamnak - úgy biztos nem lesz belőle semmi - világítok rá egy fontos apróságra. Elvégre ki tudja, hogy mihez kap kedvet?
/Görög/ Vagy esetleg a gyakorlati megvalósítást preferálod? - évődök, de nem várok érdemi választ. Iasonnal kapcsolatban széttárom a kezem
/Görög/ Csak próbálom kitölteni a hézagokat. Tudom, hogy Iason jelenleg melyik kerületben jár iskolába, és ez az iroda ahhoz képest elég messze van. Viszont Kirké névről ismeri Iasont. Elvileg lehetnek iskolatársak - de azt hiszem, hogy jobb iskolába is tudnád járatni Kirkét. Emellett talán Iasonnak is kellett segítség, hogy feldolgozza a szülei elvesztését. Ez az elmélet elég csinos volt ahhoz, hogy próbára tegyem - magyarázom, hogy miért feltételeztem, hogy esetleg Iason is a páciense volt, de most egy időre elengedem a témát.
A doktornő pillantása alapján akár arra is gondolhatnék, hogy épp kerítőt játszik - de ezt azért nem tartom valószínűnek, még ha jól is hangzik. Bár ki tudja? Elvégre szinte közvetlen szomszédok - így akár ismerhetik is egymást...

Picit meglepődök, amikor nem Amynta szól bele a telefonba, de a bemutatkozás feledteti.

/Görög/ Részemről a szerencse! Amyntát keresem - válaszolom, és közben próbálok arcot társítani a hanghoz, hiszen elég gyakran megfordulok a pékségben - feltehetőleg ismernem kéne. Örömmel hallom, hogy mennyire jó hangulata van - és úgy hallom, hogy nincs ezzel egyedül.
/Görög/ Jó hallani, hogy milyen huncut kollégád van! - kommentálom végül a hallottakat, amint Amyntához kerül a telefon. Biztos vagyok benne, hogy teljesen hétköznapi dolog váltotta ki a sikkantást, de telefonon keresztül bizony könnyen megszalad az ember pajzán fantáziája... Apró sóhajjal eresztem el a képet, aztán a kérdésekre szépen válaszolok is neki sorban.
/Görög/ Nem hinném, hogy a doktornő az első  alkalom után csak úgy visszaengedne. Nem szokás. Szerintem még lesz pár találkozó mielőtt meghozza a döntését - válaszolom neki.
/Görög/ Ha tippelnem kell, négy-öt óra múlva szerintem otthon leszünk. De bátran használd a kulcsot, ha előttünk érsz oda - hiszen ezért kaptad! - hívom fel burkoltan a figyelmét, hogy Iasonnal fogok betoppanni.
/Görög/ Rendben! Akkor még meginterjúvolom majd Iasont is. Ha megvétózza, akkor majd azért szólok, hogy és hogyan változott a terv.
A kérdésre, hogy kedves-e Kirké
/Görög/ Igen. S emellett szerintem igencsak felnőttes tud lenni - akárcsak Iason. Vagy egymás idegeire mennek, vagy nagyon jól megértik majd egymást - vélem.
/Görög/ A doktornő? Türelmes, higgadt, kedves és csinos. Bár ez szubjektív, de a jelenlegi meglátásom szerint a kelleténél jobban munka-orientált - tűnődök el, hogyan is jellemezhetném. Amynta kérése teljesen érthető - így mintegy magamnak bólintok
/Görög/ Természetesen! Ha gondolod leírhatod, de elküldöm smsben is. A doktornő neve Dr. Psykhe Vardalos, a száma pedig... - és a doktornőre pillantva lediktálom a doktornő számát, vagy azt, amit megad. Végül megkérdezem még Amyntát
/Görög/ Ha már Iasonnal beljebb jöttünk a városba - van valamire szükséged, amit errefelé lehet esetleg beszerezni? - kérdezem meg tőle/ajánlom fel neki, hogy megveszem. Aztán ha nem akar más egyebet megbeszélni
/Görög/Akkor később majd találkozunk! Addig is további jó időtöltést és munkát nektek! De most le kell tennem Kedves, mert a doktornő addig nem tudja folytatni! - zárom a beszélgetést, aztán a telefont lerakva a doktornőre nézek
/Görög/ Iasont csak abban az esetben hagyom itt - ha szívesen megvár itt, és nem durcáskodik, vagy ragaszkodik ahhoz, hogy velem jöjjön - világosítom fel a telefonálás eredményéről. Aztán úgy döntök, hogy visszaadom neki az irányítást.
/Görög/ Hol is tartottunk? - kérdezem, hogy megszabhassa a folytatás menetét.
8
A vállalati szektor peremén / Re:Cantina - megbeszélések
« Utolsó üzenet: írta Thyriel Dátum 2020. Július 01. 18:08:13 »
Mocskos meló – A vállalati szektor peremén
Helyszín: Brentaal IV-et övező űrben
Időpont: Y.E. - 4
Esemény: Tárgyalás
Résztvevők: R2-4U, Hukkarr Raten,Démagol "Demo" Trissarius, Matyas de Morgan (NPC) , Hsszsikcharl (NPC)

R2-4U, Hukkarr Raten,Démagol "Demo" Trissarius
<<Pantora Fénye>>

A válaszok hallatán a fegyveresek láthatólag egy kicsit lazítanak és pantorai nő is enyhén elmosolyodik csak az implantátumot viselő férfi marad zord és ugrásra kész mint egy felhúzott rugó.

-   Örömmel hallom uraim, hogy különösebb kellemetlenkedés nélkül hajlandóak együttműködni. Ra’s Al Ghul és Yavha elmennek a holttestekért egy JN-66-os elemzőegység pedig megvizsgálja a Szablya Hatos rendszereit amint véget érnek az elemzések az eredmények fényében folytatjuk a társalgást. – mondja hátborzongató hangján a kapitánynő, majd egy kecses kézlegyintéssel elbocsájt benneteket.

A Ra’s Al Ghul-nak nevezett férfi és az útközben hozzátok csatlakozó Yavhanak nevezett kifinomult android először Hukkarral a Skarlát dámához megy és Mátyástól átveszik a takarosan előkészített holttestet az átadásnál Mátyás a szokásos cinizmusát palástolva nyájas kérdést intéz Hukkarhoz.
-   Hukkar gazda amíg az urak elszállítják a korpuszt addig segítség gyanánt szállításra előkészítsem részükre a másik hajón maradt maradványokat?
A Skarlát Dáma zsilipjében a repulzorokra kötött hullazsákon kívül még árválkodik egy orvosi táska és pár üres hullazsák.
Demohoz és a társaság másik feléhez egy JN-66-os elemző droid csatlakozik két megtermett testpáncélzatos E-11-es sugárvetőt viselő legénységi taggal a JN-66-os csendesen siklik a repulzorain és a Szablya Hatos pilótafülkéjében pillanatok alatt munkához lát a hajó fedélzeti számítógépén miközben a két megtermett legénységi tag őrzi, hogy nehogy esetleg a bolondját járassátok szegény droiddal. A JN-66-os elég hamar végez majd Demo felé fordulva egy kérdést tesz fel.
-   Tisztelt uram a hajónapló említ egy kódhengert, amit nem látok sehol sem, esetleg meg tudja mondani, hogy hol van?

Off-Topic: megjelenítés


QQcs

Csókolom és köszönöm a észrevételt, részemről ezen sorokra írtam, hogy hagyom a szerveseket tevékenykedni.

Szép napot!
9
A vállalati szektor peremén / Re:Cantina - megbeszélések
« Utolsó üzenet: írta Filio Mortale Dátum 2020. Július 01. 16:27:18 »
QQcs

Részemről mehetünk tovább.
Mindenben segédkezik, de nem beszél!
Halacska árnyékaként közlekedik.

Azon a kérdésen már rég túl vagyunk azóta két mesélőit is írtam 06.07. és 06.22. napjain
10
Alkonyi Hajnal / Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Utolsó üzenet: írta Culebra Dátum 2020. Július 01. 16:19:06 »
- Nem haragszom. És a kérdésekért sem. Kérdezni mindig szabad, csak nem biztos válaszolok.

A takarítás sürgés forgására felszalad a szemöldöke. határozottan pofozkodhatnékja van, ne legyen már ilyen.. ilyen szolgalelkű ez a lány. aztán picit sóhajt. kevés ennél roszabb ötlet van, Awitti jót akar, neki meg türelmet kell majd tanulnia. Sokat.

- Nem, nem akarom, hogy takaríts. Azt szeretném.. azt szeretném, hogy egyszer azt tedd amit tenni szeretnél.

 És ez nagyon is őszinte, szívböl jövő kívánság. Látja a sérült kis feketerigót a lányban.

- Még sosem laktam együtt barátnővel.- Rámosolyog, kis kegyes hazugság, s a kollégiumot leszámítva igaz is. Férfi viszont bőven forgott az ágyában. Theo.. vele is kéne beszélni.

- Gyere, megmutatom a környéket. Közben viszont kénytelen leszel magadról beszélni, mert csak így tudok segíteni. Feltételezem az Úrnő azért pont hozzám küldött, mert tudja, hogy én ezt megtehetem- itt most tudatosan kerüli Naaamah említését, mert ez bizony hazugság. De hát mit is vár egy többezer éves istennőtől? neki bizonyára nem kell személyi.

- Viszont, ha nem akarsz még több csodálót, cipőt kéne húznod. Mutasd mekkora a lábad.

Odaáll mellé, a falnak támaszkodva összeér a válluk, karjuk, hogy összeérhessen a talpuk is. A lány hajának szantálfa illta van, bódító, édes illat.
Oldalak: [1] 2 3 ... 10