Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Rokonlátogatás / Re:Shiro Tochi - Rokonlátogatás (kaland)
« Utolsó üzenet: írta Filio Mortale Dátum Ma - 16:35:50 »
Shiro Tochi - Rokonlátogatás
Helyszín:  Tiadlan (Howa) – (Shiro Tochi)
Időpont: P.sz. 3694 Shiro Tochi: Tűz és fény hónapjai (Meleg évszak: Adron kvartja - Áldozat)
Esemény: Utazás - Érkezés
Résztvevők: Kita wi LannoKita wi Lanno

Az öreg Ogara mester egy tekercstartót a kolostor pecsétjével és egy finom sötét mogyorófa dobozt, melyben puha bársonyban egy finoman megmunkált legyező pihen bíz a gondjaidra, hogy azokat Shosuro Inoru nagyúr részére eljuttasd Hon mester gyászhírével egyetemben. A legyező a kolostor ajándéka a házassági évfordulóra tekintettel, hogy a házasok emlékükben megőrizhessék Hon Inoru mestert.
Ogara mester azt javasolja számodra, hogy a kolostornál időző halászok segítségével a folyón felfelé, amíg lehet Haukelinig hajón jussál el azt követően a folyót pedig ha van lehetőséged valakihez csatlakozva Gerlannachot érintve a Kenzal-havasok alatt elterülő tóig evez fel, majd a megnyugtató vizet magad mögött hagyva a tó felett található hágón keresztül vág át a havasokon így közelítve meg Shiro Tochit.
Másnap kora hajnalban útra kélsz a halászokkal akik egészen Haukelinig felhajóznak veled, majd a ottani kikötői forgatagban jó szerencsét kívánva elválnak tőled, a kikötő és a forgatag mintha gyermekkorodat idézné mindenféle népek hömpölyögnek a folyami kikötő területén.
2
Zene / Re:Dallamok hullámain
« Utolsó üzenet: írta Haldirien Dátum 2021. Január 26. 09:23:25 »
Örülök hogy rájuk bukkantál :) Én olyan 3-4 éve találtam rá amikor megtetszett a 1 Hour Steampunk musicból az egyik száma (Azt hiszem a Mechanical Girl volt) és lecsekkoltam a munkásságát.

Alapvetően én a (steam)punk csoportba sorolnám a legtöbb számát.
3
Zene / Re:Dallamok hullámain
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2021. Január 25. 21:06:59 »
Két Aurelio Voltaire számot szeretnék megmutatni nektek :) Régiek, de én csak most bukkantam rájuk. Igazából nem tudom, hogy műfajilag hova lehetne sorolni ::) , de nekem tetszenek. Igazából az első szám - a When You're Evil dallama valamire bosszantóan emlékeztet, de nem jöttem rá, hogy mire :D4
Mocskos meló / Re:Voodoo People - Con Angilo Guerdo játéktere
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2021. Január 25. 20:06:19 »
Mesélő: Dierol
Helyszín: San Diego, Emilyéknél
Időpont: 15:13
Esemény: forró nyomon

Van az úgy, hogy nem látod a fától az erdőt. S most pont ilyen érzésed van. A gondolat, hogy meg tudnád oldani, csak valami elkerülte a figyelmedet úgy szaladgál a fejedben, mint fél tucat hangya. Nyugtalanító és zavaró érzés. Ám az már kezd világossá válni, hogy a kórház lesz a közös pont. Talán egy dolgozó lesz a gyilkos? Vagy más magyarázat van? Alvino nem elteszi, hanem beírja a telefonszámodat a telefonjába, és cserébe átnyújt neked két névjegykártyát, melyeken a neve és elérhetőségei közt még a fotója is szerepel.
/Angol/ Tessék, nyomozó! Tegye el őket. Egyet tehet az aktába, egyet meg félrerakhat magának arra az időre, ha egyszer ingatlan eladáson vagy vásárláson töri a fejét! - szól barátságosan. Látod, hogy ahogy távozik, alaposabban körülnéz az utcán - mintha keresne valakit, aztán telefonra kap, és elsétál
/Spanyol/ Helló szépségem! Most találkoztam a nyomozóval, és kiderült, hogy egy elég durva ügyben  keresett...

Te is elindulsz a kocsid felé, majd pedig Emilyékhez. Kis szerencsével talán tud valamit, ami korábban nem tűnt fontosnak, de most már a konkrétabb kérdések segítségével rábukkanhatsz. Az órára pillantva látod, hogy van még bő másfél órád, hogy odaérj háromig - és az út csak húsz perc. Azaz van egy órányi szabadidőd, amit vagy a kocsiban, vagy valami vendéglátó helyen vagy máshol tölthetsz el a megszerzett információkat rendszerezve.

Emilyék címéhez érve látod - pontosabban elöször hallod, hogy zajlik az élet.
/Spanyol/ Hogy rohadna le a keze az összes kisköcsögnek! Csak találjam meg, és úgy szétütöm a hülye fejét, hogy az anyja sem fog ráismerni! - hallod már a lépcsőházból Eva közeledő hangját, hogy a lépcsőház aljában találkozzatok. Ő a ház hátsó része felől érkezett, kezében egy kerékkulccsal. Kissé izzadtan, porosan lép be az ajtón. Egy sarun, szűk fehér  toppon, és egy némi jóindulattal egy zsebkendőnél valamivel nagyobb anyagból készült fehér miniszoknyán, és az alóla ki-ki villanó vörös alsóneműn kívül mindössze egy strasszos köldökpiercinget visel. Ez, és temperamentumos fellépése, dühtől szikrázó sötét szemei nem kizárt, hogy a te fantáziádat is beindítja.  Ahogy meglát téged, a kezében tartott kerékkulccsal int neked, és melléd sétál, hogy megnyomja a lift hívógombját.
/Angol/ Helló, nyomozó! - köszönt közben lehiggadófélben - Szakmai vagy privát látogatásra jöttél? - tudakolja - Csak  mert mostanában Emily nagyon a szájára vett téged! - érint meg ujjheggyel öltájon. Aztán megérkezik a lift
/Angol/ Azért az becsülendő, hogy még nem álltál le az üggyel! - jegyzi meg Eva beszállás közben, hiszen ő nem feltétlen tudja, hogy ez nem önálló eset. Felérve az emeletre két suhanc száll be helyettetek a liftbe, és Eva villámló tekintetétől kísérve csak egy bátortalan helló!-ra futja tőlük. Viszont amikor csukódik az ajtó, az egyiknek végül megjön a hangja, és feltehetőleg egy félbeszakadt beszélgetést kezdenek el folytatni
/Angol/ Szóval a tévében láttam, hogy Alulsztráliából, ahol a kloakamackók élnek...
sajnos a többit nem sikerül megtudnod, mert az ajtó becsukódik, és a lift elindul lefelé. Eva picit elhúzza a száját.
/Angol/ Van ám itt színvonal, mi? - kérdezi tőled cinikusan, aztán betessékel a lakásba. Ahol Emily a nappaliban éppen hivatalosnak tűnő iratokat rendezget az asztalon. Emily jelenleg egy frissen vasalt, mély dekoltázsú halványkék blúzt, és egy lazább, de bokánál tenyérnyi szélesen szorosan a lábra tapadó sötét nadrágot visel, szépen kiemelve nőies domborulatait.
/Angol/ Helló Benito! - búgja neked, és Evára pillant, aki ezt kihasználva belekezd
/Angol/ Valami barom kiszúrta a mustang két kerekét! - int a kerékkulccsal az ajtó felé - és nem tudom, hogy a rágós hülyegyerekek, Luigi vagy valami más fasz szórakozik velünk! - Magyarázza, aztán rád néz
/Angol/ Ha most nem kellek, megyek és lezuhanyzok! teszi le a kerékkulcsot az egyik szekrényre, aztán a fürdőszoba felé menet odaszól Emilyhez
/Olasz/ Van negyed órád rosszalkodni! - nevet rá, és eltűnik az ajtó mögött. Úgy tűnik, hogy Eva nem tudja, hogy érted az olaszt is. Emily feléd fordul
/Angol/ Nos, Ben, most hogy így együtt vagyunk, mit is szeretne? - kérdez tőled érdeklődve, és kissé előrébb dől, hogy jobban hallja a válaszodat - vagy hogy egy kissé elvonja a figyelmedet a dekoltázsa.
Emilyt végül kifaggatod, hogy ismeri-e az ügy többi áldozatának nevét - de egyikük sem tűnik neki ismerősnek. Megpróbálkozol még a könyv azonosítóval, de igazából csak azt sejti, hogy valamilyen azonosítószámot lát, de hogy mit, azt nem tudja. Miután elárulod neki, utána sem ugrik be neki semmi a könyvről vagy a címéről. De amikor a kórház kerül szóba, ott a felismerés szikrája csillan a szemében.
/Angol/ Persze, hogy ismerős! Constanzo korábban leukémiás volt, és ott kapott sugárkezelést, majd csontvelő átültetést. Miután felépült, oda járt rehabra is, majd utána kontrollra. Nem rég épült fel. Itt vannak az orvosi papírjai is! - odalép az egyik szekrényhez, és lehajolva kiemel onnan egy igencsak vaskos irattartót.
/Angol/ Tessék! - nyújtja át - De majd kérem vissza, mert mg szükség lehet rájuk! - köti a lelkedre - De ez mégis hogyan illik a képbe? - kérdezi Emily, s közben megcsörren a mobilod. Alvio az. Ahogy felveszed, egyből beleszól - kissé idegesen hadarja
/Angol/ Helló nyomozó, Én vagyok az, Alvino Marlon Limcuando Dimayuga, az ingatlanos. Azt mondta, hogy hívjam, ha valami eszembe jut, vagy furcsa dolgot tapasztalok! Ööö... nem tudom, az mennyire furcsa, hogy betörték a kocsim ablakát, és elvitték a kesztyűtartóból a bankkártyáimat? - kérdezi ideges hangsúllyal.
5
Nadír könnyei / Re:Dún Medve Fogadó
« Utolsó üzenet: írta Haldirien Dátum 2021. Január 24. 17:35:44 »
Köszönöm szépen! :)

Akkor még kiegészitem ma
6
Fejesugrás / Re:Fejesugrás - Coronado Állomás a kaland
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2021. Január 24. 17:07:21 »

Nick Hall
A technikai modulban szinte olyan érzése van az embernek, hogy minden rendben van. Minden nyugodt, és pont olyan, mint amilyennek lennie kell. S valójában ezért veszélyes ez az eset is - hiszen most nem fegyvert rázó, jól látható és hallható ellenfeleink vannak, hanem láthatatlanul lopakodó, csendes gyilkos teszi a dolgát. Ahogy elnézem Angelo is ezt tette, mert az értékei kifejezetten jónak mondhatóak.
/Angol/ Remek formában vagy! - jegyzem meg az adatait nézve. Aztán a biomonitorom adatait látva az az érzésem, hogy nálam már nem annyira ez a helyzet. De hogy pontosan mi a gond, azt nem tudnám megmondani. A tegnapi eredménytelenségemből tanulva úgy döntök, hogy az adatokat publikussá teszem a többiek számára, és feltöltöm őket. Aztán inkább elkezdek azzal foglalkozni, ami több sikerrel kecsegtethet - már ha van valami alapja az álomnak. Mikor az eredménnyel szembesülök, nem mondhatni, hogy kitörő örömmel fogadom.
/Angol/ Ó, hogy az a jó... - harapom el a káromkodás végét.
Valahogy jobban  esett volna, ha nem találok semmit. A találatokat összesítve, rendezetten feltöltöm a felhőbe, s remélem, hogy ezekről az adatokról korábban már hallottam valahol - mert ha nem, az kellemetlen, de felettébb érdekes következtetések levonására kényszeríthet.  A szárazföldi csapatnak is elküldöm a megnézendő koordinátákat - s erősen javaslom nekik, hogy legyenek óvatosak, de ha lehet ne találjanak semmit. Ezek után végre úgy döntök, hogy kinyújtóztatom a lábam, és elmegyek végre enni az étkezőkbe.
7
Nadír könnyei / Re:Dún Medve Fogadó
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2021. Január 24. 16:59:59 »
Valóban :) de az Deion érzése, hogy mostanra már csak egy kőszoborról van szó, és most biztos, hogy nincs lelke. De hogy volt-e - s ha volt, akkor meddig - az persze kérdéses.
8
Nadír könnyei / Re:Dún Medve Fogadó
« Utolsó üzenet: írta Haldirien Dátum 2021. Január 24. 16:56:10 »
Hát töröm a fejemet...

és egy kisebb sikert tudtam aratni ha jól látom
9
Nadír könnyei / Re:Ahol a kockák gurulnak...
« Utolsó üzenet: írta Haldirien Dátum 2021. Január 24. 16:55:36 »
Asztrál próba: -5 ös módositóval
Asztrál 17
Célszám 8

Dobás 1d10: ( 10 ): Össz = 10
10
Nadír könnyei / Re:Dún Medve Fogadó
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2021. Január 24. 16:34:52 »
EDIT:
Kockadobás nem jött össze

Ennek fényében egyáltalán nem tudsz pontos választ adni, hogy vajon mi a helyzet a szobor lelkével - azaz, hogy van-e? De még próbálkozhatsz -5 módosítóval asztrál próbát dobni 8-as nehézségre, hogy megérzésed legyen erről. Azaz 7(asztrál 10 feletti része) - 2=2 és 8 közt van a sikertelen dobások értéke
Oldalak: [1] 2 3 ... 10