Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Gesta Hermeticum / Re:Csevegő
« Utolsó üzenet: írta Con Angilo Guerdo Dátum Ma - 12:11:29 »
Hétvégétől újra vagyok. :)
2
Deus Vult / Re:O, nuntie! - Ó, hírnök! - Csevegő
« Utolsó üzenet: írta Con Angilo Guerdo Dátum Ma - 12:10:57 »
Hétvégétől újra vagyok, ha van kedvetek folytatni. :)
3
Ékszerész akció / Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Utolsó üzenet: írta Culebra Dátum Ma - 10:12:12 »
<Esemény: Buszmegálló „tombolás”>>
<<Résztvevők: Scarlet Smith, Robert Selbustul „Bob” (inaktív-ált NJK státusz)>>
<<Időpont: 2020.02.15. 11:00:08 - >>


Egy pillanatra meg is örül az ezüstszinű villanásnak, Edo megtalálta. Aztán elmegy az összes jókedve. Valaki valóban megtalálta. Utcalánynak nem néz ki, és az önzetlen kedvesség ebben a városban olyan ritka mint a biomangó. ~jeladó van a kurva ládában~. Két lehetőséget lát, az egyik, hogy a pasashoz vágja a ládát és elfut. van esélye a túlélésre, de a cikkből semmi nem lesz, és két társáról se tud semmit. Tiszta bukta, de él. Vagy kockáztat.

Odalép a kocsihoz, még valami mosolyfélét is igyekszik az arcára erőltetni.
- Hogy hívnak, titokztos jótevő? - Megpróbál belesni a kocsiban kik várnak rá és mekkora fegyverekkel.
4
Alkonyi Hajnal / Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Utolsó üzenet: írta Culebra Dátum Ma - 09:50:17 »
/Bármilyen nyelv :D /- Aham.

A lány története megindító, talán túlzottan is. Lehet ilyen kemény élet után valaki ennyire naív? Inkább tűnik ez egy szappanoperának mint a valóságnak. nade víz alatti nimfák és aranypáncélos angyalok mennyire tűnnek valóságnak? Van benne jó adag kétség, és ez ott is fog maradni. De belemegy a játékba, tetteti a hiszékenyt, hogy kiderítse mire fel is ez az egész.

- /Angol/- sajnálom, hogy ennyi mindenen kellett keresztülmenned ilyen fiatal korodra, de itt most már biztonságban leszel. Érezd magad otthon. Ha Ő küldött biztosan jó oka volt, és én nem tiltakozom az akarata ellen. Egyelőre alhatsz a díványon a nappaliban, aztán majd szerzünk valami ágyat, vagy egy matracot, amelyik kényelmesebb. Ruhákat nem is hoztál? Nem láttam bőröndöt. 

 Közben jóízüen lapátolja az ételt. nincs ellenére egy ingyen bejárónő, amíg nem tör az életére. A takarítás amúgy sem tartozott a hobbijai közé, szívesen átengedi bárki másnak.
A mosoly mögött kutató tekintet van, azt várja mikor esik ki a másik a szerepéből, akár egy pillanatra akár egy árulkodó mozdulatra.
Az biztos, hogy unatkozni nem fog az elkövetkező időszakban.
5
Szavazás / Re:III. RPGenerations Találkozó
« Utolsó üzenet: írta Az Ezüst Utazó Dátum Ma - 05:12:30 »
Majd a főnök eldönti ha végre nyilatkozik. A tavaly pont olyan volt "én ráérek te nem" húzós ilyen is előfordul.
6
A vállalati szektor peremén / Re:Cantina - megbeszélések
« Utolsó üzenet: írta Thyriel Dátum 2020. Január 23. 19:26:19 »
Köszönjük Emese.
Azért szeretném felhívni a kedves aggódó és türelmetlen kalandozótársak figyelmét erre:

Üdv!

Változó intenzitással leszek inkább nem, mivel júniusig bezárólag abszolválnom kéne egy komplex középfokú nyelvvizsgát (rigó) szóval intenzívebben belehúztam a nyelvtanulásba a kevés szabadidőm kárára :P

7
A vállalati szektor peremén / Re:Cantina - megbeszélések
« Utolsó üzenet: írta Hipoforaccus Dátum 2020. Január 23. 18:50:13 »

8
Szavazás / Re:III. RPGenerations Találkozó
« Utolsó üzenet: írta kalidar Dátum 2020. Január 23. 10:41:37 »
Amúgy se nagyon zavarok vizet ilyen téren...ezért csak önszorgalomból jelentem...én még mindig olyan munkarendben dolgozok ahol két folyamatos nap nem igazán megoldható.
Szóval ahogy eddig sem most sem jutok el sajnos...
9
Szavazás / Re:III. RPGenerations Találkozó
« Utolsó üzenet: írta Haldirien Dátum 2020. Január 23. 08:56:11 »
Nem emlékszem, de mintha lenne bent is asztal, szóval estére becuccolhatunk és a házba, amennyiben sok a szúnyog / hideg van / a Nagy Vadászat odakinn az égen lovagol.
10
Szavazás / Re:III. RPGenerations Találkozó
« Utolsó üzenet: írta Filio Mortale Dátum 2020. Január 23. 06:35:01 »
Tavalyi év tapasztalatai alapján ne legyen ősszel. Lécci ne. 20 fok nappal este meg nem tudtam kitalálni mennyi de fáztam. Inkább el lehessen húzódni árnyékba a napról és éjjel legyen kellemes  (szúnyog zümmögős) langymeleg. A szúnyogirtót nehogy otthon hagyjátok, tripla adag kell! A szokásos július valamikor? Ki mit csinál? Csak felvetettem. Helyszín adott.

Én személy szerint jobban preferálom a szeptember elejét nincs dög-meleg (mert az ellen az árnyék sem segít) plusz nincs szúnyog (mert az ellen a szúnyogriasztó sem segít), valamint véget ért a szobafoglalásos csúcsszezon így tudunk nyugodtan és kényelmesen foglalni a szokott helyünkön valamint rajtunk kívül nincs más, inkább felhúzok egy pulóvert naplemente után mint, hogy a szúnyogoktól meg a melegtől szenvedjek....

Hipoforaccus!

Ha nincs hétvégi munkarended akkor általában nem kell szabadság mert szombat délelőtti érkezéssel és vasárnapi távozással szokott zajlani a családias találkozó..... Játék szombat délutántól éjszakába nyúlóan utána szunya vasárnap összekaparjuk magunkat és szétszéledünk haza :P
Oldalak: [1] 2 3 ... 10