Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Kalandozók toborzója / Re:Kalandozók toborzója
« Utolsó üzenet: írta Hipoforaccus Dátum Ma - 08:17:38 »
Természetesen nem is számítok rá,  hogy nagyon pörögni fog a téma,  de heti két-három hozzászólással szerintem azért el lehet pöcörögni.
Örülnék,  ha beindulna... Egészen belelovaltam magam :)
2
Kalandozók toborzója / Re:Kalandozók toborzója
« Utolsó üzenet: írta Rigófütty Dátum Ma - 07:40:49 »
Felteszem a kérdést ide is:

Lenne igény egy D&D alapú falucskára, ahonnan lehetne kalandokat indítani, folyamatosan fejlődni egy karakterrel. meg mindenféle multyplayer dolgot csinálni?
Min. 3-4 jelentkező esetén belevágnék a megteremtésébe.

Olyasmikre gondoltam, mint random felbukkanó levadászandó lények, elvégzendő feladatok, igény szerint hosszabb kalandok, szimpla munkavállalás... Meg mittudoménmégmijutaddigeszembe dolgok.

Igazság szerint a falu terve, meg egy-két NPC már kirajzolódott az agyamban, de mélyebben csak akkor mennék bele, ha van érdeklődő.


Szia!

Alapvetően bármilyen játékban szívesen részt veszek, csak sajnos ha pl. 10 évvel ezelőtt lennénk sokkal több időm lenne. :) Ha neked az nem probléma, hogy lehet nem egyből válaszolok. Lehet kimarad pár nap, simán benne vagyok. :)
3
Kalandozók toborzója / Re:Kalandozók toborzója
« Utolsó üzenet: írta Hipoforaccus Dátum 2019. Június 17. 18:59:10 »
Felteszem a kérdést ide is:

Lenne igény egy D&D alapú falucskára, ahonnan lehetne kalandokat indítani, folyamatosan fejlődni egy karakterrel. meg mindenféle multyplayer dolgot csinálni?
Min. 3-4 jelentkező esetén belevágnék a megteremtésébe.

Olyasmikre gondoltam, mint random felbukkanó levadászandó lények, elvégzendő feladatok, igény szerint hosszabb kalandok, szimpla munkavállalás... Meg mittudoménmégmijutaddigeszembe dolgok.

Igazság szerint a falu terve, meg egy-két NPC már kirajzolódott az agyamban, de mélyebben csak akkor mennék bele, ha van érdeklődő.
4
Mocskos meló / Re:Vakszerencse
« Utolsó üzenet: írta Con Angilo Guerdo Dátum 2019. Június 17. 17:46:33 »
2. kör 1. lövés

Próbadobás 3d10: ( 10,+4,10,+2,6 ): Célszám: 6. Eredmény: 3 Siker

sebzés:

Próbadobás 6d10: ( 6,2,3,8,6,5 ): Célszám: 6. Eredmény: 3 Siker

Ha az első nem talál csak akkor kell figyelembe venni:

2. kör 2. lövés

Próbadobás 3d10: ( 5,1,4 ): Célszám: 6. Eredmény: 1 Balsiker

sebzés:

Próbadobás 6d10: ( 7,5,6,8,8,7 ): Célszám: 6. Eredmény: 5 Siker
5
Mocskos meló / Re:Voodoo People - Con Angilo Guerdo játéktere
« Utolsó üzenet: írta Con Angilo Guerdo Dátum 2019. Június 17. 17:36:31 »
Benito

Nem árt megelőzni a problémát s ezáltal valóban én kezdeményeztem a tűzpárbajt, viszont úgy vélem jogosan s mindent megtettem az elkerülése végett. Nem én döntöttem, így ők akarták, nyugtatom magam.  Sajnos az első leadott lövés nem ért célt, csak a második, így a legnagyobb hatás váratott magára. Szerencsétlenségére nem fegyver volt a tárgy, mit annak feltételeztem, de ez van, nem fogok egy ilyen jöttment miatt könnyeket hullajtani. Reakciójuk a szokásosnak mondanám. Igazi szájkaratésok, kik valódi veszélyben fülüket farkukat behúzzák.
Emily azért viszont elég tökös csajszi, viszont félő, hogy ő nem rendőr s nem tudja hirtelen szolgálatba helyezni magát
.

/angol/ - Emily, ne lőjj! Fedezékbe! - csak ennyit tudok tenni, majd a baseball ütősre leadok egy lövést s fedezékbe rángatom Emilyt.

//off: Ha nem talál az egyik, akkor leadom a másik lövést is!
6
Sebzett Vad / Re:A piramis árnyéka
« Utolsó üzenet: írta Con Angilo Guerdo Dátum 2019. Június 17. 17:21:15 »
Hans Marschall


Lefelé a lépcsőn még azt gondolná az ember, hogy minden rendbe fog menni, s ennek jelét az is mutatta, hogy nem történt semmi érdemleges dolog, az utolsó lépcsőig, mely momentum, mindent megváltoztatott. Az egészen egyszerű feladat, hogy lopjunk el egy könyvet-ből egy kísértet história lett, melynek főszereplőjévé léptett elő az élet. Miután megszólított ez az ismeretlen, melyet egyenlőre nem tudok hova tenni, de sejtetni engedi levegő vétlensége, hogy vagy a mi fajtánk vagy valami túlvilági förmedvény, de mindenesetre jobb lesz vigyázni vele. A feltett kérdésre a választ, pedig illik megadni...

/angol/ - Attól függ kivagy? S miért vagy itt lent bezárva? - Bármilyen támadó jellegre megelőző csapást mérünk ghoulommal, legalábbis a terveim szerint. Minél több információt próbálok meg kihúzni eme torzlényből, hátha valami fontosat is megtudhatunk...
7
Alkonyi Hajnal / Re:Timeus 'Solarion' Helio
« Utolsó üzenet: írta Con Angilo Guerdo Dátum 2019. Június 17. 16:56:32 »
Tímeus Helio


Néha az az érzés fog el, mintha e két halandó egymásnak lennének teremtve, annyira kiegészítik egymást. Inkább csak mosolygok s helyeslően bólogatok. Nem vagyok egy szószátyár típus, nem szeretem, ha sokat kell beszéljek. Az új információt elraktározom magamban.

/görög/ - Köszönöm szépen, ha úgy van, akkor élnék valamelyik lehetőséggel. – válaszolom vendéglátóimnak.

Annak nagyon örülök, hogy a töltő meg lett s még működik is. Annak viszont nem, hogy nem sok használható dolog maradt meg. A telefont bedugom, hogy kapjon megfelelő mennyiségű energiát. Igen á de ez idő s addig kint töltöm el szükséges mennyiséget. Élvezem a szabadságot, a napsütést a szellőt, páradús időjárást, mely szöges ellentétje a tegnapival. Igen ez mérföldekkel jobb, nem is veszem észre, hogy mennyi idő telt el, míg a természetben gyönyörködöm. Elmélázva az elmúlt nap/napok eseményein töprengek s a különös eseten, mely megtörtént velem. Csak bámulom a tengert, mely oly határtalan s nagy, hogy fel nem fogható. Csak nézem a horizontot, melynek végét sosem látni. Kis idővel később, újra magamhoz térek s gondolataimat háttérbe szorítom, megpróbálom Theodort felhívni, hogy megoldásra jussunk, hazatérésemmel kapcsolatosan.
8
Alkonyi Hajnal / Re:Cassiopeia Tatopulosz
« Utolsó üzenet: írta Culebra Dátum 2019. Június 17. 12:29:49 »
Nem lesz könnyű megosztania a figyelmét a férfi és Kócos között, így a sirállyal való barátkozást csak amúgy fél szemmel követi, s bár megrebben az éles hangra, halkan felnevet, fejét csóválva a csúfos kudarcra. Hiába a jószándék a barátkozásra, ha a másik félreérti azt. Ha most magában volna, hosszú eszmefuttatásba kezdene csak úgy magamagának erről, de egy kutya-sirály konfliktusnál érdekesebb dolgok vannak kibontakozóban körülötte.

Királynői tartással -legalábbis szándéka szerint- igyekszik fogadni a felkínált kezet, s az egyszerű párna trónussá változik alatta rögvest, ahogy a tök vált hintóvá a varázsvessző érintésére. Már csak az üvegcipellő hiányzik a lábáról, bár belegondolva, elég kényelmetlen lehet.
Mostanra már elfogadta a férfi furcsa modorát. Habókos, s ha őt akarja királynőjének, ezen a mai napon teljesülhet az óhaja. Úgy tetszik, nincs egyedül akit levesz a lábáról, ingyen fagyi? ez olyan varázserő amelyre szeretne ő is szert tenni. Mi lehet a férfi titka? Kivülről vizsgálja most épp mindhármójukat, de nem leli meg a kulcsot. Talán tényleg csak erről van szó: kedvességről, mely áttöri a bizalmatlanság falát. Felméri a férfi alkatát nagyon alaposan, az izmos fenéknél egy picit tovább időzik mint szükséges, mielőtt amaz megfordulna. Súlypontok, mozgás... ha kell megvédi magát. De most csak arra kell figyelnie le ne csöppentse magát a fagylalttal amely igen csak tetszetős "csomagolásban" érkezik.

Átveszi a felé nyújtott tölcsért, mintha csak a koronaékszereket kínálnák fel neki ~Ki is volt II. Konstantin hitvese? Mária-Anna vagy Anna-Mária? ~ majd minden királynőit mellőző mozdulattal, hosszúra nyújtott nyelvvel nyalja körbe a tölcsért, véletlenül el ne csöppenjen. Odasandít a férfiéra, s a színe alapján igyekszik kitalálni az mi lehet a felsorolásból.

- Nagyszerű, akkor akár három napra is tábort verhetünk itt, éhezéstől nem kell tartanunk- felel a hosszas felsorolásra. majd végignéz magán, árulkodó hájhurkát keresve, de nem talál. Anyja szerencsés alkatát örökölte, versenyt ehetett a bátyjaival, akkor se hízott el, úgy mint görög felmenői, kik igen csak tiszteletet parancsoló alkattal rendelkeztek nem csak hosszában, de széltében is.
- Kivagyok én, hogy ellenkezzek az istenek akaratával? Csupán földi halandó, csak por az idő végtelenjében. S mond csak Theias úr, az istenek más akaratát is kifürkészted-e? Talán ők küldték a fagylaltárust is, hogy édes hűst ajándékozzon néked, mivel enyhítheted ..hmmm...lelkem parazsát?
Az ajándék szót megnyomja kissé, kiváncsi mi zajlott a két férfi között. nem sikerül elsőre összeraknia a míves beszédet, csak megakad a végén. Bár ha eleget gyakorolja estére belejön ebbe is.

Kissé félrehajtott fejjel várja majd a választ, s elhunyorodik a tengerről visszaverődő napsugarakban. S most így a férfi olyan lesz a ragyogó kékséggel a háta mögött, mint aki az előbb emelkedett ki a habokból, egy Isteni Küldött. Már csak az lesz a nehézség, milyen pozícióban folytassák a társalgást, mert így folyamatosan fel-fel kell tekintenie, s közben nem feledkezhet meg a csoki-pisztácia ízű mannáról sem.
9
Ékszerész akció / Re:Az Ékszerész akció - A kaland 2020.02.15.
« Utolsó üzenet: írta Culebra Dátum 2019. Június 17. 10:54:11 »
<Esemény: „Ezüstnyíl” – Utazás – Északi dokkok>>
<<Résztvevők: Edo Thakasi „Ronin”, Robert Selbustul „Bob”, Scarlet Smith>>
<<Időpont: 2020.02.15. 10:35 - >>

Scarlet Smith

- A nagyobbik baj, hogy engem is ki fog ütni, akkor ki kell hoznod.

~Scar, ennél szarabb ötleted még nem volt~ súgja, mit súgja, üvölti egy hang a fejemben. Igaza van. Viszont odabent van az infó, tehát nem maradok kint. Ha a Biotechről van szó bekattanok.

Óvatosan a lábammal fordítgatom a testeket, hogy levideózhassak mindent, folyamatos a felvétel. reménykedem, hogy valakinél látok szűrőt az övön, kézben, meg abban is, hogy szivárványt látok a kék égbolton, és ennek még mindig nagyobb az esélye.

Ha gond és szirénaszó nélkül jutok el a bejáratig, ott teszem a szám elé azt amit szűrőnek használhatok, mielőtt belépnék. Onnan a vizorra fogok támaszkodni.
10
Deus Vult / Re:O, nuntie! - Ó, hírnök! - Csevegő
« Utolsó üzenet: írta Az Ezüst Utazó Dátum 2019. Június 16. 19:54:06 »
Átírom.
Oldalak: [1] 2 3 ... 10