Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Nadír könnyei / Re:Nadír Könnyei
« Utolsó üzenet: írta Tiwanlil Dátum Ma - 22:32:08 »


Megússzuk komolyabb baj nélkül, ami önmagában teljesítmény, főleg, hogy különböző vérmérsékletű egyénekből áll kicsiny csapatunk. A rémmaszkos szelem még odavág egy sértést, miszerint fakardra se vagyunk méltók, és valahol áldom, amiért annyi világot láttam, mert egy otthona határait soha át nem lépő földimnek ennél jobbal aligha lehetne a becsületébe gázolni. Valójában egyszerűek vagyunk, mint a faék, és aki tudja, milyen elvek mentén élünk, könnyűszerrel irányíthat bennünket - vagy kijátszhat minket magunk ellen. Még engem is, nincsenek illúzióim magamról. Sok dologban torzultam - a másképp gondolkodás és a hagyományokba vetett kétely mi más lenne, mint torzulás? - mégsem állítanám, hogy védetté váltam volna bármitől is.

Ezeken csak addig rágódom, amíg Kiina röviden ki nem tér az örökké zajló csata vélt okáról, és el nem érjük a beharangozott csontokat.
Elképesztő látvány, és kíváncsiságom az óvatosságom felé kerekedik. Körbejárom a roppant halmot, érdekel, mit is létok éppen:
- Mi ez és mikor élt? - kérdezem attól, aki esetleg tudja vagy sejti a választ.
Csöndes szemlélődéssel figyelem a vándor oltár felállítását és a kezdődő szertartást. Nem váltam hittelenné, hiszen nap mint nap látom a láthatatlan erők működését, és ez az, ami miatt viszonyulásom a hatalmasokhoz átalakult. Valami nehezen megfogalmazható hiányt hordozok, melyről nem is tudom, kivel volna érdemes beszélnem, és főleg mikor. Ez a fajta belső barangolás leginkább hosszas tűnődésekben és el-elrévedő tekintetben érhető rajtam tetten.

A vacsora jól esik, főleg a tea. Kiina nagyon röviden kitér, milyen út vár még ránk, és meg is kérdezem tőle, hogy merre vezet minket.Aztán ahogy a hajammal babrálok, lassan kezdek rájönni, hogy kezd hosszabb lenni annál, mint amit lassan törvényesen viselhetek. Utoljára a szeretőm tette rendbe, és az sem most történt.
- Mielőtt bármilyen hajóra szállunk, ezzel valamit kezdenem kell - emelem meg egy tincsemet és Hajnal felé pillantok, őbelőle kinézem, hogy ért hajvágáshoz olyan mód, hogy ne kopaszon végezzem. - Vagy rögvest hozzá kell mennem egy nadír férfihoz feleségül, akkor talán elnézik - villantok félmosolyt Kiinára. Nyilván nincs a zsebében alkalmas jelölt. Még pap is lenne, aki összeadhatna minket, haha.
2
Magyariak Mezején / Re:Az Úr csapszéke (OFF)
« Utolsó üzenet: írta Quator Dátum Ma - 19:17:54 »
A helyzet nem javult, hanem véget ért.

Részemről kezdhetünk és igyekszem összeszedni magam.
3
Magyariak Mezején / Re:Az Úr csapszéke (OFF)
« Utolsó üzenet: írta wolftern Dátum Ma - 19:00:49 »
Üdv! :)

Persze.  :punk2: Nem azért hirdettem, mert Connal kidobtalak titeket, hanem míg nem javul a helyzeted addig deZemlen lovaggal belekezdünk a játékba. Próba nekem is és hogy menni fog-e a játék. Nem szeretek túlságosan előre tervezni, mert 99%-ából semmi nem valósítható / lesz meg. (kalandírás) Ha pedig valakinek tetszik, és szeretne játszani akkor egy újabb történetszál még jobban felpezsdítheti a játékot.  :artista:

Eddig arra vártam h írj, h kezdhetünk.  :headbang2: (Connak meg: megígértem h "hamarosan" de sem időm, sem erőm nem volt a kezdéshez)
4
Magyariak Mezején / Re:Az Úr csapszéke (OFF)
« Utolsó üzenet: írta Quator Dátum Ma - 18:32:55 »
Sziasztok!

Mondjuk úgy, hogy még szoktam errefelé járni.

A havi 1 reagot biztos tudom tartani, ám igyekszem majd a 10 naposat is. Ha még aktuális a kaland.
5
Zavar a Hálózatban / Re:Zavar a Hálózatban - (kaland)
« Utolsó üzenet: írta wolftern Dátum Ma - 18:16:15 »
Miután a társai nem reagálnak, közelebb húzódik Levente monitorjához. A területet már korábban az Uazban megvizsgálta, habár ez némi új információt is tartalmaz. Legalább a részleteket is látja, ám ennek ellenére Bakony nem sok örömét leli benne. Sajnálattal állapítja meg hogy a drónok nem találtak új bejáratot vagy esetleg néhány lepuffantható ellenfelet. Pedig rossz előérzetét szívesen csillapítaná egy adrenalin-lökettel, mely azonnal megváltoztatna mindent.

-Akkor előre!? Gyerünk az aszfalt mellett.- közli miközben társai jóváhagyására várva, óvatosan ellép fedezéke mellől.
6
Zavar a Hálózatban / Re:Shadow.dice (kockadobó)
« Utolsó üzenet: írta wolftern Dátum Ma - 17:52:00 »
fürkészés próba

INT: 4

Próbadobás 4d6: ( 4,1,5,11 ): Célszám: 4. Eredmény: 3 Siker
7
Kalandhirdető / Re:Kalandhirdető - Kiadó hely
« Utolsó üzenet: írta wolftern Dátum Ma - 16:42:36 »


Rendszer:Ars Magica 3. kiadás
Időpont:1126. Karácsonya
Történet címe:Magyariak Mezején
Kezdő szint (pont):Tapasztalat nélkül.

Helyszín:
Szerémország, Bács vármegye

A koncepció
Bömbölő széllel és jégszemcsés hóviharokkal köszöntött be Karácsony hava, a keresztény Magyarországra. Ezen esztendőn a teremtő nem osztogatta kegyeit a magyaroknak. A szokásosnál hamarább került sor aratásra, s a lábasjószágokat is, korábban terelték vissza téli szálláshelyeikre. A kihalt vidék nyugalmát egyetlen hangos menetoszlop töri meg, mely Cusom felé tart. A települést századokkal ezelőtt, a Duna partján még a rómaiak emelték, ám a honfoglaló magyariak fáradhatatlanul Várad néven emlegetik. A menet élén a vörössel és ezüsttel hétszer vágott pajzsmezős zászlót büszkén lengeti a hideg szél, megüzenve állatnak és embernek egyaránt király érkezik, Isten kiválasztottja.
A királyi társzekerek hosszan kígyózó menetét kisebb csoportok szabdalják, melyek jórészt a királyi gárda seregtestei, ám akadnak köztük nagyobb csapatok melyeket mutatványosok, kereskedők s keresztet viselő torzonborz csuhás alakok tarkítanak. Úgy tűnik Fehérvárról, István, ki a királyok sorában immáron a tizedik egész udvarnépét magával hozta. Azonban ez nem hagyományos országjárás, hisz még a bolond is tudja: egy héttel a Szent Ünnep előtt, a király legfeljebb Esztrigánba tart, hogy ő is részese legyen a szertartásnak, melyen Jézus Krisztus megszületett... 


Gyakoriság
Igyekszem 10 naponként válaszolni, viszont van hogy nem sikerül. A játékosaim részéről ugyanezt várom el.  :D
Ha a válasz nem 10 nap, hanem 12 v több... sem probléma viszont, olyan jelentkezést várok aki a havi egyszeri választ biztosan tartani tudja/fogja és akarja. 

Résztvevő +1,2 fő
8
Take the Lead - Ólomlábakon / Re:Deadwood Saloon
« Utolsó üzenet: írta Az Ezüst Utazó Dátum Ma - 15:04:50 »
De jó, már kezdem aggódni hogy minden renden az éltemben...
9
Fejesugrás / Re:Fejesugrás - Coronado Állomás a kaland
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum Ma - 14:44:11 »

Nick Hall
dr. Hills válasza azt az érzést kelti, hogy nincs szerencsénk. Ha a pszichológusuk azon a véleményen van, hogy a rémálmoknak nincs közös pontja, az nem sok jóval kecsegtet. Talán azért nincs közös pont, mert a rémálmok egy tünet lenne? S nem elég, hogy eredménytelen volt az eddigi kutatásuk - de még az idő is vészesen fogy. Az egyetlen pozitívum az, hogy az általuk már bejárt tévutakkal szűkítik a megannyi lehetőséget, és nagyobb eséllyel találjuk meg a megoldást.
/Angol/ Végső soron a sikertelenség is előrébb visz minket a siker felé vezető úton! - jegyzem meg optimistán.

<< délután +3. szint technikai modul (Nick Hall főhadiszállása és Angelo de Fato kaszárnyája)>>

Angelo látványa a technikai modulban kissé megnyugtatólag hat rám. Itt a legkisebb az esélye annak, hogy valami baleset érjen. Érdeklődve nézem végig az asztalon heverő arzenált, de semmihez nem próbálok meg hozzányúlni.
/Angol/ Jól néznek ki, de remélem nem lesz rájuk szükség! - jegyzem meg, aztán inkább a rám osztott feladattal próbálok megbirkózni. Ami nem igazán megy - csak egy érzés motoszkál bennem, hogy valami nyomnak illene itt lennie! Lehet, hogy túlságosan rágörcsöltem a feladatra, mert semmit nem találtam, hiába olvastam el többször is bizonyos részeket. Úgy érzem magam, mint a diák, aki vizsgán olvasva a kérdéseket tudja, hogy vannak helyes válaszok, de fogalma sincs, hogy micsoda.

Kissé morózusan nyújtózkodom, aztán lekapcsolva mindent, én is távozom, majd a technikai modult lezárva elindulok az étkező felé. A reggeli lelkesedésem most kicsit megkopott, és nem vágyom másra, mint egy jó vacsorára, és az ágyra egy forró fürdő után.
10
Egységben az erő / Re:Első Fejezet - Az Ismeretlen Múlt
« Utolsó üzenet: írta Dierol Dátum 2020. Október 23. 18:08:38 »
Corvus Latsonn

Most, hogy nem történik semmi, kicsit lejjebb eresztem a csavarhúzót, mert nem biztos, hogy szükség van rá. Alaposan megszemlélem a droidot, s próbálom belőni az évjáratot - de feltehetőleg kevés sikerrel.
/Basic/ Nekem aztán mondhatod, mert egyáltalán nem értem. Vagy add le írásban, vagy majd be kell építenünk egy normális hangmodulátort, mert nem mindig érünk rá találgatni, hogy mit próbálsz közölni - világosítom fel - De ne aggódj, nem te vagy itt az egyetlen, akinek gondjai vannak a kommunikációval! - vigasztalom.

A folyosói látvány elsőre érdekesnek tűnik, és hát be kell vallanom,  hogy a Lady dinamikus mozgása másodjára is lebilincselőnek hat. Bár azon azért egy pillanatig eltűnődök, hogy mennyire szeretném most magamra terelni a figyelmét és az indulatait - s rá kell jönnöm, hogy nem igazán. Így inkább csak csendben figyelek amíg a droid közbe nem csipog.

/Basic/ A helyedben én most meghúznám magamat! - jegyzem meg neki halkan, s amikor látom, hogy milyen új ötlete támad
/Basic/ Jobb, ha nem provokálod azt, aki amúgy is igencsak dühös és utálja a droidokat! - intem óvatosságra, de ennél többet jelenleg nem teszek a droid védelmében. Nincs kétségem afelől, hogy a Lady szemrebbenés nélkül kikábelezi, ha most beleavatkozik. De ha szemetes konténerré akar válni a droid, azt neki kell tudnia...
Oldalak: [1] 2 3 ... 10